Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cruciaal, hij is op korte termijn nagenoeg onvervangbaar bij Feyenoord’

Laatste update:

Martin van Geel moet een evenwichtige selectie voor Giovanni van Bronckhorst samenstellen, zo benadrukt Valentijn Driessen vrijdag in De Telegraaf. Volgens de chef voetbal van het dagblad moet de technisch directeur van Feyenoord ervoor gaan zorgen dat de toekomstig coach van het eerste elftal vanaf dag één een complete selectie tot zijn beschikking heeft. “En niet zoals dit seizoen toen Fred Rutten vlak voor de transferdeadline zijn spelersgroep compleet had.”

/

Volgens Driessen hebben Van Bronckhorst en assistent-trainer Jean-Paul van Gastel minimaal twee spelers nodig die als verlengstuk binnen en buiten het veld optreden. Hij verwacht dat Dirk Kuyt medio volgende week officieel akkoord gaat met een terugkeer naar De Kuip. “Met Kuyt is Van Geel goed op weg. Van iemand als John Guidetti is ook bekend dat hij een groep enorm kan stimuleren en motiveren en altijd zijn verantwoordelijkheid pakt. In grote en kleine wedstrijden. Met dit duo haalt Feyenoord ook veel eredivisiedoelpunten in huis.”

Driessen pleit ook voor de komst van een ervaren verdediger en daarmee zou de selectie van Feyenoord rond moeten zijn, mits Jordy Clasie zich niet laat verleiden tot een transfer naar het buitenland. “Hij kan de eerste aanvoerder worden die met Feyenoord de landstitel verovert sinds Van Gastel in 1999 de laatste schaal omhoog hield. De aanwezigheid van Clasie is cruciaal. Met zijn kwaliteiten en persoonlijkheid is hij op korte termijn nagenoeg onvervangbaar.”

Denk jij dat Jordy Clasie aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord bezig is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

eens, lijkt me een goed plan van aanpak

en dan kan er nog een van anholt als ik het goedheb transfervrij aan de selectie toegevoegd worden voor de back posities, verder de boel bij elkaar houden en er voor gaan

27 maart 2015 om 13:43

Op rechts hebben we Karsdop die het uitstekend doet en daarnaast komt Lopes Cabral terug van een blessure. Ook wordt Wilkshire voor nog een seizoen binnenboord gehouden. Op links hebben we Nelom die het toch aardig doet en mij in ieder geval positief heeft verbaast dit jaar. Woudenberg doet het echter ook niet slecht en in hem zie ik ook veel potentie. Oftewel Van Aanholt is niet nodig.

27 maart 2015 om 15:42

als je van anholt haalt kan lopes cabral een jaar verhuurd worden, net als woudenberg, laat die jongens lekker in de eredivisie wekelijks spelen wilkshire heeft zelf de mogelijkheid een jaar bij te tekenen volgens zn optie bij het behalen van het vastgesteld aantal wedstrijden

karsdorp doet het best leuk, maar ik zie toch meer een middenvelder dan een back in hem, maar wellicht kan hij mij verbazen, maar hij kan samen met van anhotl uitmaken wie er speelt

Met andere woorden... Er is toch nog wel genoeg werk aan de winkel. Feyenoord verzekeren van Clasies aanwezigheid kan waarschijnlijk alleen als de spitspositie (kuyt en Guidetti) en die centrale verdediger in een vroeg stadium goed ingevuld zijn. En dan nog is het maar de vraag. Hij kon dit jaar al weg...

27 maart 2015 om 07:48

Daarom. El Ahmadi, Toornstra, Vermeer, Kongolo, Van Beek moeten sowieso blijven. Het aanblijven van jongens als Manu, Boetius, Vilhena en Nelom zal waarschijnlijk ook helpen en de selectie moet versterkt worden. Guidetti, Kuijt zouden Feyenoord een impuls geven en Clasie wellicht over de streep kunnen trekken.

27 maart 2015 om 07:59

Vihemma gaat gewoon weg dat geloof ik wel .
Clasie is ook niet meer te behouden. Ik dnek dat Propper daar een prima vervanger voor zou zijn.
Hij praat over een ervaren verdediger maar op welke plek dan? Linksback lijk me daar de enige plek voor. Echter staat daar woudenberg al klaar.
Tuurlijk werk genoeg voor van Geel maar denk dat de selectie eerder rond is dan vorig seizoen en dat scheelt weer 12 punten ,want het begin van deze competitie was een flop.

Als het zo staat staat er toch wat leuks.

Vermeer/Hahn
Karsdorp
van Beek
Kongolo
NIeuwe
El ahmadi
Propper
Kuyt
toornstra
Manu/Boetius
Guidetti
27 maart 2015 om 08:19

Wat dacht je van een ervaren man op de rechtsback positie.

Ondanks dat Karsdorp het prima doet op die positie, is het beter als er een echte rechtsback komt die het waarschijnlijk beter kan invullen eventueel naast Wilkshere. Ook vooral omdat Karsdorp gewoon een getalenteerde middenvelder is met een goede techniek, die ook daardoor ook gewoon thuis hoort op het middenveld.

Feyenoord moet sowieso geen middenvelder halen of er nou iemand vertrekt of niet. Opvullen met de spelers die er al zijn of verhuurd waren.

27 maart 2015 om 12:27

Pelle van Aanholt van Sc Heerenveen is al meer dan een jaar in beeld om de nieuwe rechtsback van Feyenoord te worden. Vorig jaar wou Heerenveen hem niet verkopen. Als het goed is heeft hij nu nog een contract tot 2016, daardoor moeten we hem nu wel kunnen halen. Ik denk zelf dat het een erg degelijke versterking is, die alleen nog maar beter kan worden. Enigste minpunt hij komt van Heerenveen, Heerenveen spelers lijken moeilijk te slagen bij Feyenoord. Samardzic, Jan de Visser, Lurling, Bilal, Igor Korneev en Gerard de nooijer (al was zijn situatie iets anders). Janmaat is voor mij de enigste waar we echt wat aan hebben gehad.

27 maart 2015 om 14:30

Tomasson vergeten ok wel via tussenstap en Korneev heeft t ook prima gedaan Bilal is te vroeg om te oordelen. Vond m tegen Dordrecht al best goed invallen. Maar v Aanholt hebben we totaal niet nodig we hebben 5 backs als je Karsdorp meerekent. Over de positie van Clasie zie ik eigenlijk maar 1 opvolger,en dat is Karsdorp hij heeft inhoud,goede pass en verdedigt ook steeds beter. Hij zal best wel paar fouten gaan maken maar zie in hem speler met zelfde potentie op 6.

27 maart 2015 om 15:51

ik zie in karsdorp ook veelmeer een middenvelder en zie van anholt wel graag komen

gewoon een sterke back, lopes cabral kan dan verhuurd worden om het jaar erna wilkshire zn plek over te nemen, ook zou ik woudenberg verhuren als er geen gek langskomt die een paar miljoen voor nelom neerlegt

volgens mij looopt het contract van van anholt trouwens deze zomer af, maar wellicht heerenveen nog een optie op een extrja jaar heeft oid

mocht clasie vertrekken zie ik helemaal in een middenveld met el ahmadi in vilhena de perfecte opvolger, wilt hij niet bijtekenen dan is karsdorp de perfecte jongen om op die plek neer te zetten als hij tijdens de training laat zien daar beter te spelen dan een vd berg als die daadwerkelijk komt

maar ik heb goede hoop dat clasie nog een jaar blijft, dit zal vermoedelijk betekenen dat vilhena vertrekt, al kan het voor vilhena nog een hoop schelen dat gio en jp komend seizoen de boel runnen en niet rutten die hem gepasseerd heeft

Clasie zal waarschijnlijk vertrekken. Vilhena wordt nog steeds in verband gebracht met een transfer en aangezien hij niet veel meer is gaan spelen na de winterstop, acht ik die kans niet kleiner geworden. El Ahmadi gaf aan te twijfelen aan een langer verblijf bij Feyenoord, omdat Rutten vertrok. Volgens mij gaan Mathijsen en Boulahrouz weg.. Kazim vertrekt volgens mij ook gewoon weer.. Feyenoord kan komende zomer zomaar veel ervaring en mentaliteit inleveren.. Wat dat betreft zouden Kuijt en Guidetti meer dan welkom zijn, sterker nog; broodnodig. El Ahmadi zie ik overigens niet vertrekken en Toornstra zou de rol (niet positie) van Clasie over kunnen nemen op het middenveld..

27 maart 2015 om 08:01

Kuyt is zo goed als zeker. Feyenoord heeft optie tot koop Kazim dus als Guidetti niet komt blijft hij.
Dus dan lever je al weinig in.
Propper op de plek van clasie en een hele goede linksback niks mis met de selectie die je dan heb.

Laat Vihenna maar vertrekken dat blijft bij Feyenoord een eeuwig talent dus die kan voor hem beter een nieuwe ploeg vinden waar hij blanco kan beginnen.
Wel apart dat koeman hem wil hebben want daar heeft hij ook niet echt de kans gehad en zeker niet op de 10 positie.

27 maart 2015 om 08:29

Kazim kan transfervrij worden overgenomen

27 maart 2015 om 13:46

Hij bedoelt vast optie om hem gratis binnen te halen want voor andere clubs is hij niet transfervrij hoor. Alleen Feyenoord kan hem gratis overnemen

Ook zie ik met Guidetti en Kuyt Feyenoord geen kampioen worden. Ajax en Psv hebben gewoon veel meer te besteden. Clasie is de eredivisie verleerd en gaat Feyenoord dit zomer echt wel verlaten.

27 maart 2015 om 08:25

Omdat je niet de garantie hebt dat ze beide net zo goed zijn als toen ze weggingen en of ze wel samen kunnen spelen

27 maart 2015 om 10:15

Heb je die garantie wel bij een nieuwe aankoop dan? Waar je in investeert??

Bij zowel kuijt als guidetti heb je die garantie niet.
Voordeel : ze zijn transfervrij.
Nadeel : met name kuijt zit geen verkoop waarde aan.
Guidetti kan je een gok wagen omdat die transfervrij is.

Maar wanneer ajax of psv een "versterking" haalt heb je die garantie ook niet.
Ongeacht de prijs van de speler.
Daar weet je op voorhand ook niet of zij daadwerkelijk iets toevoegen of een flop zijn.

Voordeel : ajax psv kunnen meer investeren.
waarmee er op voorhand van uit wordt gegaan dat het daadwerkelijke versterkingen zijn.

Nadeel : vallen ze door de mand, kan je fluiten na je investeringen.

Ieder speler die je aantrekt zit dus een risico aan, en geeft je geen garantie.
Tis de blokker niet.

De enige manier om Clasie te behouden is het aanstellen van huisvriend en tevens mijn favoriet Willem van Hanegem.

Ik denk dat Clasie blijft. Nieuwe coach, en Feyenoord krijgt een kwaliteitsimpuls.

Als clasie dan vertrekt zie ik het liefste gudelj komen

Enige kans om Clasie te behouden is snel een aantal goede versterkingen voorin erbij te halen.
Zo niet is hij zeker weg.
Hoop dat hij nog 1 seizoen wil proberen kampioen te worden, dus gewoon 1 of 2 goede spitsen erbij.
Ben benieuwd of Feyenoord dan in ieder geval aan kan haken bovenin. Gat is nu gewoon nog te groot helaas. Al vind ik linksachter ook nog steeds een zwakke schakel in het team, ik weet niet waarom maar Nelom kan het om een of andere manier nooit goed doen bij mij. Erger me vaak aan hem. Hopen dat Woudenberg doorbreekt, zou mooi zijn.

Het is een dubbeltje op zijn kant. Zo'n speler denkt ook echt wel aan alle scenario's. Bij Feyenoord kan hij nog een jaar heel belangrijk zijn en maakt hij, met de versterkingen die eraan zullen komen, best een serieuze kans op het kampioenschap. Zo vaak wordt een doorsnee speler niet kampioen in zijn carrière, dus in dat opzicht zou dat voor Clasie al een hele grote motivatie moeten kunnen zijn.

Bovendien kom je als aanvoerder van een kampioenteam toch net wat lekkerder binnen bij een andere club. Het zal ook een beetje van de interesse afhangen. Maar ik denk dat als Clasie kampioen zou kunnen worden met Feyenoord en vervolgens wellicht zelfs veel gaat spelen op het EK, hij bij veel meer clubs terecht kan dan komende zomer het geval zal zijn.

Gooi als clasie vertrekt schuurman maar voor de haaien

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren