Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Conte selecteert Pellè, drie debutanten en laat Balotelli thuis

Laatste update:

Antonio Conte heeft de selectie van de nationale ploeg van Italië bekendgemaakt voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije (28 maart) en de oefeninterland tegen Engeland (31 maart). De bondscoach heeft in totaal 26 spelers opgeroepen, onder wie Graziano Pellè. De aanvaller zit in een mindere periode bij Southampton.

/

De 29-jarige ex-Feyenoorder scoorde dit seizoen al twaalf keer, maar zijn laatste doelpunt dateert van 24 januari. Toen scoorde hij in de met 2-3 verloren bekerwedstrijd tegen Crystal Palace. Pellè wacht bovendien nog altijd op zijn eerste Premier League-treffer van het huidige kalenderjaar, maar heeft zich dus wel weer in de nationale selectie van zijn land gespeeld.

Onder anderen Mario Balotelli van Liverpool en Daniele De Rossi hebben geen uitnodiging gekregen en Andrea Pirlo is er vanwege een kuitblessure niet bij. Mirko Valdifori, Eder en Franco Vázquez mogen hopen op hun interlanddebuut. Eder en Vázquez werden geboren in respectievelijk Brazilië en Argentinië.

De volledige selectie:

Doel: Gianluigi Buffon (Juventus), Mattia Perin (Genoa), Salvatore Sirigu (Paris Saint-Germain)

Verdediging: Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli (Juventus), Emiliano Moretti (Torino), Andrea Ranocchia (Internazionale), Luca Antonelli (AC Milan)

Middenveld: Marco Parolo, Antonio Candreva (Lazio), Claudio Marchisio (Juventus), Alessandro Florenzi (Roma), Andrea Bertolacci (Genoa), Matteo Darmian (Torino), Manuel Pasqual (Fiorentina), Roberto Soriano (Sampdoria), Marco Verratti (Paris Saint-Germain), Mirko Valdifiori (Empoli).

Aanval: Alessio Cerci (AC Milan), Ciro Immobile (Borussia Dortmund), Simone Zaza (Sassuolo), Graziano Pellè (Southampton), Eder (Sampdoria), Manolo Gabbiadini (Napoli) en Franco Vázquez (Palermo).

Zou jij Graziano Pelle ook hebben opgeroepen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht dat balotelli er niet bij zit

Ik vind dat Italie geen bijster goede selectie heeft, ook hebben ze naast Darmian weinige keuzes op de backs, Abate niet opgeroepen, Antonelli wel, waar is De Sciglio?

21 maart 2015 om 22:05

ze spelen 3-5-2 dus je kan daar ook vleugel aanvallers neerzetten

21 maart 2015 om 22:30

Pasqual, Antonelli, Darmian en eventueel Moretti en Chiellini kunnen bij hoge nood een dergelijke positie bekleden (mocht er een 4-mans verdediging staan, op links). Genoeg mogelijkheden dus. De Sciglio is geblesseerd tot ergens in april.
Mocht men 3-5-2 spelen, dan kunnen Candreva, Florenzi en eventueel Soriano ook nog op rechts.

21 maart 2015 om 22:47

Mijn respect naar jou Jorinus, je bent een kenner van de Italiaanse competitie en ik daartegen ben altijd geinterseerd geweest in de Serie A, naar mijn inziens de beste competitie voor de kweek van jonge spelers! Ik vind de selectie van Italie wel minder goed dan jaren geleden, ik hoop dat er weer nieuwe Italiaanse jongens kunnen opstaan.
Mattia Perin, dat is een keeper die echt ongelofelijk goed is voor zijn leeftijd en potentieel de nieuwe keeper voor het nationale elftal, kan hij de stap maken naar een topclub ala R Madrid?

21 maart 2015 om 23:11

Dankuzeer voor het compliment, doet het altijd goed bij mij
Wat betreft de selectie: Het is een beetje zoeken voor Conte. Het WK was natuurlijk een fiasco en een boel spelers zijn ofwel geblesseerd ofwel zwaar uit vorm (dan heb ik het met name over El Shaarawy of De Sciglio, al is die laatste sowieso geblesseerd). Het is ook een periode van overbrugging, want er lopen wel al wat talentjes rond op de velden (berardi, Rugani) die misschien nog net niet groot genoeg zijn voor het echte nationale elftal.
Wat betreft Perin: Ik denk dat hij beter eerst nog een "tussenstap" kan maken, voordat hij naar de absolute Europese top gaat. Dan denk ik vooral aan ploegen van het kaliber Roma of Arsenal. Maar ja, qua keepers zit Italië niet in verlegenheid voor de toekomst. Staan genoeg jongelingen onder de latten in de Serie A.

21 maart 2015 om 23:17

Perin hoeft van mij geen tussenstap te maken bij Roma Jorinus. Mag van mij gelijk naar Juventus komen. Toch stuk groter talent dan Leali. Nog jaartje of 2 bij genoa ervaring opdoen en dan Gigi opvolgen.
En ik denk dat Berardi best bij de selectie mag zitten. Basis is nog teveel van goede maar hem aan het grote werk laten ruiken is geen slecht idee in mijn ogen. Zou hem graag kant en klaar voor de top bij Juve willen zien.

21 maart 2015 om 23:47

@yorick:

Wellicht is hij wel klaar voor Juve. Probleem voor mij is dat ik welke doelman dan ook vergelijk met Gigi, wat natuurlijk niet eerlijk haha. Overigens is het nog maar de vraag of hij bij een ploeg als van het kaliber van Juve echt terecht kán. Iedere Europese topclub is reeds voorzien van een uitstekende doelman, dus de concurrentie zal hoog zijn voor hem. Roma en Arsenal sukkelen daarentegen al heel erg lang in het vinden van een fatsoenlijke doelman.

22 maart 2015 om 00:59

Haha iedereen vergelijken met Gigi is zielig voor de anderen. Maar ik snap je wel. Perin is voor mij "the next best thing". Denk dat Perin echt hel groots word en bij de echte top moet spelen. Italiaanse ploegen (lees Juventus) zijn goed in het verhuren of delen van eigendom van talenten (lees Berardi en Rugani). Koop Perin en verhuur hem aan Genoa totdat Buffon niet meer wil en/of kan. Staat de volgende wereldtopper vast klaar. Als een Juve hem van Arsenal moet kopen kost hij weer 40mil in plaats van 15mil. Ik zeg: Kopen die Perin!

21 maart 2015 om 22:31

De Sciglio speelde aan het begin van het seizoen belabberd en Antonelli doet het verdienstelijk. Abate is een tijd geblesseerd geweest maar nu wel weer basis. Ik kan deze keuzes wel begrijpen. Cerci daarentegen heeft zeer weinig laten zien..

Vind het terecht dat Balo er een keer niet bij zit.
Is Pirlo geblesseerd of gewoon niet geselecteerd?

21 maart 2015 om 22:04

Kuitblessure staat in de tekst.

21 maart 2015 om 22:38

Dank! Laten we maar zeggen dat het komt omdat het zaterdagavond is..

21 maart 2015 om 22:07

Een kuitblessure staay ook in de tekst

Ik volg het Italiaanse voetbal niet zo, maar dit is toch niet zo een hele sterke selectie? Veel onbekende namen of spelers die niet echt top zijn. Ik heb sterkere Italiaanse teams gezien.

21 maart 2015 om 22:09

Conte wilt in de kwalificatiereeks jonge voetballers laten debuteren en hij kiest spelers uit op hun vorm. Wees maar gerust dat hij de beste spelers mee neemt naar het EK

21 maart 2015 om 22:10

25!25

Dit is echt verdiend als je ziet wat voor stappen Pelle de laatste jaren heeft gezet ik vind dat hij alleen Zaza voor zig moet dulden maar hij is beter dan al die andere spitsen want die zijn op dit moment echt uit vorm.

21 maart 2015 om 22:54

Naja Manolo kan ook uit de voeten komen als spits en die doet het wel goed met Napoli. Ze gaan wel gelijk op die twee, dus wordt lastig voor Pelle denk ik.

Ik mis Alleen mauri en thiago motta

Ik vind het vooral opvallend dat De Rossi niet is opgeroepen. Is die geblesseerd of gewoon gepasseerd?

Normaal gesproken toch 1 van de beste italianen.

21 maart 2015 om 22:58

Naja heeft volgens mij ook te maken, omdat AS Roma niet zo goed rendeert en heeft volgens mij ook te maken dat er een nieuwe generatie Italianen komen. De oude garde blijft er amper iets van over. Alleen de verdediging en keeper Buffon. Florenzi is denk ik alleen geselecteerd vanwege zijn veelzijdigheid op posities. Maar is echt een compleet niet Italie.

Hoop dat Graziano het laat zien!

Goed dat Balotelli is gepasseerd,raakt echt geen pepernoot

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren