jackoblaauw
Algemeen
Vrienden (1)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 10 januari 2014
  • jackoblaauw
  • 72 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 57
  • 25 jaar (16-6-1996)
  • 1
Persoonlijke berichten
28 mei 2015 om 18:33
#1

Dan gaat het om het aantal gewonnen wedstrijd waarbij Cska dan in het voordeel is.

30 mei 2015 om 14:52
#2

Ik vond dat wel een terechte uitslag ja. Vooral omdat Rostov na de 1-0 alleen maar aan het verdedigen was en hoopte op een counter terwijl wij continu de aanval zochten. Ik heb ook een klein stukje Dinamo gezien en Krasnodar speelde inderdaad erg goed, maar ik denk toch dat het het beste is dat ze in de EL uitkomen, want ze mogen geen enkele gekochte spelers inschrijven en als je in de CL goed wil presteren zou je toch wat goede spelers moeten kopen. Wel mooi dat Krasnodar dit seizoen wat enkele belangrijke krachten wist te behouden. Ze hebben vandaag de contracten van Wanderson en Sigurdsson verlengd en verder had ook Pereyra zijn contract al verlengd.

30 mei 2015 om 19:07
#3

Dat had ik dan een erg zware straf gevonden. Ik vond een gele kaart en een strafschop meer dan voldoende, maar dat Berdyev dat als trainer van Rostov dit zegt is niet meer dan logisch. Krasnodar mag inderdaad helaas geen gekochte spelers inschrijven in Europa door het Ffp, wat in mijn ogen een lachwekkende beslissing is. Ze hebben namelijk veel geld geïnvesteerd in het verbeteren van hun jeugdacademie en die kosten tellen niet mee voor de Ffp.

Wanderson blijft tot medio 2016 en Sigurdsson tot 2018. Shirokov zou inderdaad een geweldige versterking zijn, maar Izmaylov heeft mij niet zo overtuigd. Denk niet dat Krasnodar hem nodig heeft. Denisov zou natuurlijk ook een prima versterking zijn, maar die zal dan wel vaak op de bank zitten met Ahmedov en Pereyra als vaste mannen, lijkt me. Daarnaast schijnt Denisov naar Anzhi te vertrekken, dat blijkbaar weer een poging wil doen om een subtopper te worden. Als de geruchten kloppen gaan een groot deel van de selectie en bestuur van Kuban Krasnodar naar Anzhi en dat zou betekenen dat, mits ze ook andere goede spelers halen, dat ze een kans maken om weer in de subtop mee te doen.

Natcho en Eremenko waren inderdaad echt topaankopen gebleken. Mede dankzij die twee hebben we ons kunnen plaatsen voor de CL Ik heb verder niks gehoord over geruchten welke spelers Krasnodar kan halen en Cska ook niet.

14 juni 2015 om 23:04
#4

Ik denk niet dat Krasnodar hem nog nodig heeft nu ze al Smolov en Torbinskiy hebben gehaald.

23 juni 2015 om 08:51
#5

Nee hij is nog niet officieel maar het zou natuurlijk wel een fantastische versterking zijn voor Krasnodar. In vorm is het echt een geweldige keeper, maar is wel blessuregevoelig.

3 juli 2015 om 10:19
#6

Weet niet of je het al wist, maar de transfer van Guilherme is van de baan omdat Lokomotiv geld wilde zien en Krasnodar zich dat vanwege FFP niet kon veroorloven.

3 juli 2015 om 11:55
#7

Arshavin is in beeld bij Kuban Krasnodar, maar er is verder nog niets concreets. Een keeper is nu wel brood nodig ja want Dikan is al 37 jaar, maar de grote vraag is wel waar je nu een goede transfervrije keeper vandaan moet halen. Ze kunnen proberen om bijvoorbeeld Sergio Romero of Neto te halen.

14 juli 2015 om 10:46
#9

Nee heb de wedstrijd niet gezien maar hoorde wel dat Zenit onterecht had gewonnen door een buitenspel goal.

14 juli 2015 om 15:55
#10

Heb net de samenvatting terug gezien en het zag er aan beide kanten best aardig uit. Vind het wel jammer dat de bond de 6-5 regel weer heeft toegepast, maar aan de andere kant biedt het misschien wel kansen om wat jongens van het Rusland u19 kansen te geven. Deze generatie won 2 jaar geleden en het EK en ze spelen echt het positiespelletje wat ik onder Capello enorm heb gemist. Gelukkig is hij vandaag eindelijk de deur uit. Heb vooral veel vertrouwen in jongens zoals Khodzhaniyazov, Barinov, Golovin en Melkadze.

14 juli 2015 om 19:49
#11

Het nadeel is wel dat de meeste spelers op basis van hun paspoort doorbreken en niet op basis van hun kwaliteiten.een beetje concurrentie van een buitenlander moet niet verkeerd zijn, alhoewel ik deze generatie spelers wel erg hoog heb zitten.

19 juli 2015 om 18:00
#12

Ja, dat doet Slutsky altijd inderdaad. Ik heb geen idee waarom hij dat doet, misschien komt het omdat hij op zijn 19e moest stoppen met keepen omdat van een boom viel doordat hij een kat probeerde daar vandaan te halen.

27 juli 2015 om 00:00
#13

Het lijkt erop dat Leonid Slutsky de nieuwe bondscoach wordt en dat hij tot het einde van de EK kwalificaties een dubbelfunctie hanteert. Ben benieuwd hoe objectief hij is wat betreft het selecteren van de juiste namen.

14 augustus 2015 om 23:43
#15

Ja, dat kan je doen bij livetv.sx.

21 augustus 2015 om 16:50
#16

Ik ben ook zeer tevreden met deze selectie van Slutsky. Ik heb alleen wel mijn vraagtekens wat betreft Aleksei Berezutskiy en Erokhin. In hun plaats had ik liever Dyakov en Ozdoev gezien, maar dat hij spelers zoals Mamaev erbij haalt vind ik niet meer dan logisch. Ik ben benieuwd of dezelfde tactiek die hij bij Cska toepast ook bij het grote Sbornaya gaat werken. Wat zie jij trouwens in Semenov? Dat vind ik persoonlijk maar een simpele houthakker. Daarnaast maakt Rebrov toch wel een betere indruk dan Belenov.

22 november 2015 om 12:15
#17

Hey,

Ja klopt het schijnt dat Denisov nog altijd niet is betaald door Dinamo en hij zou een prima aanwinst zijn mocht Mamaev vertrekken, want hoe die zich de laatste maanden heeft ontwikkeld is echt mooi om te zien. Hij is weer echt terug op het niveau toen hij nog basisspeler was bij ons. Ik sluit dan ook niet uit dat hij door ons weer terug gehaald gaat worden. Shirokov is inderdaad niet gemaakt voor het voetbal wat Spartak wil spelen, al vond ik wel dat hij bij Spartak het niet slecht deed.

2 december 2015 om 11:23
#18

Waar heb je dat gelezen dan? Zie het nergens terug namelijk.

4 december 2015 om 00:24
#19

Dan zie ik het sowieso wel gebeuren. Shirokov heeft meermaals aangegeven zich enorm thuis te voelen bij Krasnodar. Wat Izmaylov betreft heb ik geen idee of er enkele clubs zijn die in hem geïnteresseerd zijn.

8 december 2015 om 16:33
#20

Nee ik heb helaas andere verplichtingen waardoor ik niet op tijd in Eindhoven kan zijn, maar ik zal mijn club uiteraard wel gaan steunen!

14 december 2015 om 23:16
#21

Sparta Praag is inderdaad een tegenstander die inderdaad te doen moet zijn. Je moet ze uiteraard niet onderschatten want ze hebben het Cska ook nog knap lastig weten te maken. Een nieuwe keeper zou een prima zet zijn, maar ik vind het niet echt noodzakelijk eerlijk gezegd. Dikan doet het voorlopig prima toch? Al zou ik Gabulov inderdaad een hele goede versterking vinden. Yurchenko vind ik zelf ook een goeie ontwikkeling doormaken, maar als ik jullie was zou ik vol voor Belenov gaan als jullie toch op zoek zijn naar een keeper. Die vind ik veel beter dan Gabulov die soms spectaculaire reddingen heeft maar ook houdbare ballen door laat.

14 december 2015 om 23:36
#22

Spartak: willen sowieso een spits hebben en schijnen interesse te hebben in Loïc Remy. Verder worden ook Luis Muriel van Sampdoria, Denis Cheryshev, Sadio Mané, Eric-Maxim Choupo-Moting en Lorenzo Melgarejo van jullie buurman Kuban genoemd. Ze willen sowieso af van minstens 5-6 spelers dus ik verwacht wel het een en ander van ze op de transfermarkt. Shrirokov vertrekt sowieso, Tasci en Özbiliz worden genoemd bij Besiktas, Movsisyan zal waarschijnlijk weggaan en ook de gebroeders Kombarov en Glushakov vertrekken zeer waarschijnlijk doordat de laatste drie een conflict hadden met Alenichev. Glushakov en Dmitri worden genoemd bij Zenit en Krasnodar.

Cska: daar verwacht ik niet al te veel van. Ze zijn op zoek naar een vleugelspeler en Aleksei Ionov word als een zeer geschikte kandidaat gezien. Verder zullen ze op zoek gaan naar een spits als ze er met Roma niet uit kunnen komen wat betreft Doumbia. Cska wil hem dolgraag weer huren, maar AS Roma wil Doumbia alleen verkopen en daar wil Cska geen geld uit geven gezien zijn prestaties niet zijn zoals ze vroeger waren.

Zenit: zullen waarschijnlijk wel weer op de Russische tour gaan dankzij de 6-5 regel, dus ik denk dat je van hen niet veel hoeft te verwachten.

Dinamo: daar zullen ze proberen om bepaalde sterren zoals Kokorin, Zhirkov, Denisov en Ionov te verkopen als ze niet bereid zijn om voor een lager salaris bij te tekenen. Kokorin wordt genoemd bij Arsenal, maar de Londenaren zijn niet bereid om acht miljoen euro voor hem te betalen. Bijzondere versterkingen hoef je niet van ze te verwachten in elk geval.

Kuban: daar zullen wel de nodige spelers gaan vertrekken. Het is er een grote puinhoop sinds de gouverneur is vertrokken. Spelers wachten nu al 5 maanden op hun salaris en de beste spelers zoals Belenov willen dat hun contract ontbonden wordt. Belenov wordt genoemd bij Krasnodar samen met Sergei Tkachev. Verder wordt verwacht dat Vladislav Ignatyev weer terug zal keren naar Lokomotiv en Melgarejo naar Spartak Moskou vertrekt.

Krasnodar: Artur Jedrzejczyk hebben ze op huurbasis naar Legia Warschau laten gaan zodat hij in aanmerking blijft komen voor het EK. Verder worden dus Yurchenko of Belenov, Tkachev, Dmitri Kombarov en Denis Glushakov genoemd.

18 december 2015 om 22:06
#23

Zhirkov schijnt inderdaad een voorcontract te hebben getekend en is gehaald als de opvolger van Criscito die waarschijnlijk gaat vertrekken. Ik vind het echter geen versterking voor Zenit en datzelfde geldt voor Ionov en Glushakov. Kokorin wordt juist genoemd bij Arsenal.

Ik snap niet waarom Krasnodar niet voor Belenov gaat. Hij is binnenkort transfervrij doordat Kuban zijn salaris al een aantal maanden niet betaald heeft.

25 december 2015 om 02:17
#24

Klopt. Shirokov heeft het aanbod afgewezen omdat hij minder zou verdienen dan dat hij deed voordat hij de stap naar Spartak maakte. Galitskiy heeft vandaag bekend dat Shirokov veel voor de club heeft betekend, maar dat het tijd is vooruit te kijken, dus ik vrees dat er een streep komt van een transfer van Shirokov naar Krasnodar.

10 januari 2016 om 12:17
#25

Denisov gaat niet naar Krylia. Dat bleek niets meer dan een gerucht te zijn en voor Shirokov is er nog geen interesse nee, maar hij traint wel weer mee met het eerste van Spartak nadat de onderhandelingen met Krasnodar op niets uitliepen.

1 maart 2016 om 22:42
#26

Ja, hij speelde echt weer fenomenaal. Slutsky weet hoe je Shirokov moet gebruiken en dat zie je terug in zijn spel. Je zag ook dat hij erg gretig was en zich wilde bewijzen. Hij lijkt het plezier weer helemaal gevonden te hebben wat hij bij Spartak een beetje miste. Bij Krasnodar had hij ook prima gepast, maar hij past toch beter bij zijn eigen cluppie.

22 mei 2016 om 16:40
#27

Aardige selectie maar ik zou toch een aantal wijzigingen doorvoeren:

- Guilherme voor Kritsyuk omdat Guilherme al een aantal jaar stabiel mee draait in de competitie.

- Schennikov voor Novoseltsev omdat ik Novoseltsev geen Rusland materiaal vind.

- Parshivlyuk voor Kaleshin

- Miranchuk voor Ozdoev, al verwacht ik zelf dat Slutsky Golovin meeneemt

- Kokorin zal ook meegaan en dus moet er een middenvelder geslachtofferd worden en waarschijnlijk wordt dan Tarasov omdat hij vaak domme overtredingen nodig heeft.

23 mei 2016 om 09:48
#28

Ja klopt heb hem gisteren avond nadat ik je een bericht stuurde langs zien komen. Dat Dzagoev weg valt is echt een enorme klap. Het meest kwalijke vind ik nog dat Torbinskiy zijn vervanger is die ik nooit goed heb gevonden(ook niet toen hij tegen Oranje scoorde). Haal dan een talent zoals Miranchuk erbij.

20 juni 2016 om 03:46
#29

Het verhaal achter FK Moskou is heel simpel. De club was volledig afhankelijk van 1 sponsor die in het verleden veel geld in de club pompte, maar doordat successen uitbleven trok de sponsor de stekker uit de investering en moest FK Moskou op zoek naar een andere manier om geld binnen te krijgen, maar wegens gebrek aan interesse moesten ze ermee stoppen.

22 juni 2016 om 16:13
#30

Die hadden een waslijst aan schulden die ze niet op tijd af konden betalen. Zij zijn dan ook opnieuw begonnen op het derde niveau van Rusland. Het tweede team speelde nog wel op amateur niveau, maar zijn vrijwillig gedegradeerd(antwoord waarom moet ik je schuldig blijven).

23 juni 2016 om 16:42
#31

Komt waarschijnlijk doordat ze die ene Spanjaard van Malaga een flink salaris hebben gegeven en als je zoiets betaalt moet je ook wel goede spelers kunnen halen.

27 augustus 2016 om 22:46
#32

Naldo is gisteren gehaald als opvolger. 28 jaar, komt over van Sporting Portugal en tekent voor 4 seizoenen.

14 september 2016 om 11:52
#33

Jammer voor jullie dat Kononov is vertrokken. Heeft het prima gedaan in de afgelopen 3 jaar, maar het wordt wel tijd dat Krasnodar mee blijft doen in de top en ik denk dat Kononov tot de conclusie is gekomen dat hij er alles uit gehaald heeft wat erin zat. Shalimov is nu de tijdelijke opvolger en ik zou zelf niet weten wie het meest geschikt is als opvolger voor Kononov, maar ik zou wel iemand halen die het nodige bereikt heeft in het voetbal en aanvallend wil voetballen, een type van Gaal of Del Bosque bijvoorbeeld.

21 oktober 2016 om 13:08
#34

Ja, daar heb je inderdaad gelijk in. Qua persoonlijkheid is Shalimov wel iemand die Krasnodar tot een topclub kan maken, maar hij mist nog wel de nodige ervaring in het trainersvak. Gelukkig krijg je daar de tijd om ervaring op te doen, al had ik het ook leuk gevonden als iemand zoals Louis van Gaal trainer van Krasnodar zou worden.

16 januari 2017 om 12:42
#35

Krasnodar heeft onlangs nog Cristian Ramirez gehaald. Een Ecuadoriaanse linksback die door Noboa hoog wordt ingeschat. Verder is ook Aleksandr Zhirov gekomen, een lange centrale verdediger, maar die maakt eerst het seizoen af bij Anzhi. Krasnodar is gewoon bezig om een vaste kern te bouwen, maar ze moeten ook rekening ermee houden dat ze in het buitenland nog als 'provincieclubje' gezien worden.

2 februari 2017 om 12:30
#36

Overigens zijn Shishkin en Victor Claesson ook gekomen, dus er is financieel niets aan de hand, maar wat ik al zei: er wordt gebouwd aan een vaste kern.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Maandag 20 september
Olympique Marseille heeft belangstelling voor David Neres. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren