Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu verwelkomt voormalig Feyenoord-spits bij Derby County

Laatste update:

Colin Kazim-Richards vervolgt zijn loopbaan in de Championship. De 34-jarige spits heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een contract tot aan het einde van het sezoen bij Derby County, de club van manager Phillip Cocu. Kazim-Richards was transfervrij nadat hij onlangs vertrok bij de Mexicaanse club CF Pachuca.

Kazim-Richards is in Nederland bekend vanuit zijn tijd bij Feyenoord, waar hij van medio 2014 tot februari 2016 speelde. De Turks international is geen onbekende in Engeland, eerder speelde hij namelijk al voor Blackburn Rovers. Cocu kan een aanvallende versterking wel gebruiken; in de eerste vier competitiewedstrijden werden slechts drie punten behaald. Derby County staat op de twintigste plaats.

“Colin heeft veel ervaring opgedaan bij clubs in verschillende landen en geeft ons een extra optie voor de spitspositie”, reageert Cocu op de website van Derby County. “Hij heeft bij ons meegetraind en dat gaf ons de kans om te kijken hoe hij in de groep zou passen, en hoe fit hij is.” Mogelijk komt Kazim-Richards vrijdag voor het eerst in actie voor zijn nieuwe club in de uitwedstrijd tegen Watford.

Tegenover de komst van Kazim-Richards staat het vertrek van Florian Jozefzoon. De Nederlandse buitenspeler wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan Rotherham United. De 29-jarige ex-speler van PSV is sinds twee jaar in dienst en speelde slechts veertien wedstrijden voor Derby County.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hhahaah, ik dacht het zal toch niet Kazim zijn?? Ja wel hoor. Toppertje die Cocu hahaha.

15 oktober 2020 om 17:47

Gaat ie zeker zijn job mee redden🙄

15 oktober 2020 om 18:04

Dit komt sws uit Cocus hoedje , ik snap echt niet hoe je het in je hoofd haalt om Kazim te halen. Wat zal er in zn hoofd zijn omgegaan? En als technisch directeur zijnde ook niet ff wat beelden/wedstrijden/statistieken bekijkt van de speler die je gaat contracteren.

15 oktober 2020 om 18:17

Kazim is geweldig. Balletje aannemen aan de rand van de 16 en dan net zolang ruzie met de bal tot hij aan de zijlijn staat en eindelijk de bal onder controle heefr. Puur genieten. Zelfs in Feyenoords allerbeste pot in de seizoenen dat hij meedeed (Ajax uit, clasie heerste) stond hij op de doellijn de 0-1 in de weg nadat cillessen al lang en breed geklopt was. Echt een verschrikking die vent

15 oktober 2020 om 18:33

Hahaha ik zie het ook gewoon voor me. Dat imposante lijf waarbij je denkt niemand zet deze tank opzij en dan beukt een dwerg hem opzij. Ja de man vind altijd een club. Hennie Huisman is altijd jaloers geweest.

15 oktober 2020 om 18:36

@feye88, beste verdediger die Ajax in die jaren had!

15 oktober 2020 om 18:42

Het is ook weer niet zo dat hij helemaal niks kan. Was in de EL erg belangrijk destijds. Sterker nog, toen hij thuis tegen Roma uitviel was dat een enorme aderlating. Het is een strijder en hij nam de jongere gasten wel op sleeptouw

15 oktober 2020 om 18:44

Als Kazim niet de wedstrijd uitgeschopt was,had Feyenoord de wedstrijd tegen AS Roma toen gegarandeerd gewonnen. Het was niet de beste spits, maar die italianen werden helemaal gek van die Kazim. Echt wat dat betreft wel een speler die Nederlandse ploegen er prima bij kunnen hebben tijdens europese potjes...bloedirritant en tot het randje gaan.

15 oktober 2020 om 19:59

Stond achter de goal toen hij de 1-1 maakte in Stadio Olympico en dat was echt wel gek....volgens mij schoot Immers eerst op de lat of zo. Goh wat een andere tijden hebben we nu....helaas

15 oktober 2020 om 20:32

Ik had Immers in zn beste vorm er nog graag bij gehad. Hij miste veel, maar stond wel altijd op de goede plaats. Sindsdien niet meer zo'n scorende 10 gehad geloof ik

Wat een fantastisch leven heeft deze jongen toch. De hele wereld gezien, lekker overal voetballen, veel geld verdienen en nu lekker een balletje trappen in de Championship met Wayne Rooney. Niet verkeerd. Hopelijk helpt ie Cocu ook daadwerkelijk een beetje door te scoren.

15 oktober 2020 om 17:57

Haha ja ik hoop het wel voor Cocu maar Kazim heeft (behalve in dat ene jaar bij Feyenoord) nooit meer dan tien goals in een seizoen gemaakt. Hele slechte cijfers voor een spits

Nou dit is droevig. Kazim was bij ons redelijk, vooral in Europa, maar toen was hij op zn piek. 6 jaar verder vraag ik me af hoe goed hij nog is

15 oktober 2020 om 18:06

Denk toch een prima speler. Kiezelhard schot meen ik me te herinneren. Past uitstekend bij het Kik en Rush voetbal.

15 oktober 2020 om 18:19

Ik vond hem onwaarschijnlijk slecht. Hij was alleen redelijk sterk maar verder compleet Feyenoord onwaardig

Beter neem je als Cocu dan maar zelf ontslag. Je staat al onder grote druk en dan moeten dit soort idioten jou aan resultaten gaan helpen? Dat gaat nooit gebeuren.

Richard!! Waar je als club en coach zin in hebt zeg... wat een waardeloze voetballer was dat!

Geeft dus aan wat her niveau is van Derby.
In het verleden nog Premier League. Lange weg te gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren