Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu over oorlogstaal Ten Hag: ‘Misschien wil hij daar iets mee bereiken’

Laatste update:

Phillip Cocu geeft vrijdag op de persconferentie aan dat hij voor het beladen duel met Ajax over een fitte selectie beschikt. De trainer weet dat bij winst op de Amsterdammers PSV zich de nieuwe landskampioen van Nederland mag noemen. Cocu geeft aan dat hij met zijn spelers ook heeft gepraat over hoe om te gaan met de druk bij de kampioenswedstrijd.

"Het is logisch dat de buitenwacht daar mee bezig is", zegt Cocu op de site van PSV. "Aan het begin van de week hebben we daar gezamenlijk over gesproken, jezelf ervoor afsluiten doet iedereen uiteindelijk op zijn eigen manier. Kijkend naar de focus bij de selectie en de manier waarop er getraind wordt denk ik dat de jongens dat goed doen."

Erik ten Hag heeft aangegeven dat hij het feestje van PSV dolgraag wil verpesten en stelde dat PSV bang is voor Ajax. "Misschien wil hij daar iets mee bereiken, dat zou kunnen. Ik maak me er niet druk over", vervolgt Cocu. "Het hoort erbij, het is een grote wedstrijd, wij bereiden ons op onze eigen manier voor. Precies zoals we dat altijd doen."

Cocu constateert dat PSV, dat zeven punten voorsprong heeft op Ajax, heel constant heeft gepresteerd: "Dit seizoen zijn we af en toe tegen een uitglijder aangelopen of hebben we een uitschieter gehad, maar over het algemeen vond ik ons heel constant. Dat zullen we de laatste wedstrijden van dit seizoen ook moeten zijn als we willen bereiken waar we op uit zijn."

Wat verwacht jij van PSV-Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enige juiste reactie van Cocu. Klasse. Focus je nou maar gewoon op je eigen ploeg, daarmee wordt het al lastig zat.

Daar heeft Cocu wel gelijk in.

Jammer dat Ten Hag nu pas begint met zo'n taal.

Mosterd na de maaltijd Erik...

13 april 2018 om 15:51

Het komt sowieso niet over uit de mond van Ten Hag.

Psv heeft zich meer bewezen dan Ajax, ik ben bang dat het een grote overwinning wordt voor Psv.
Maar het blijft wel leuk om te zien dat er echt alles aan gedaan wordt om nog kans te maken op die titel, dat houdt het wel spannend.

13 april 2018 om 16:42

Dat PSV redelijk makkelijk wint verwacht ik ook, maar niet omdat PSV zich meer bewezen heeft zoals jij stelt. Ajax heeft juist de "toppers" goed gepresteerd. Ik vermoed echter dat de selectie van Ajax het vertrouwen na afgelopen weekend volledig verloren is en daardoor minder gemotiveerd zal zijn.

13 april 2018 om 17:12

Serieus?? Jij denkt dat ze minder gemotiveerd zijn? Kom nou toch op zeg! Je speelt tegen PSV en ze kunnen kampioen worden. Ajax nu juist meer gemotiveerd zijn! Zelfs na afgelopen weekend. Overal zie je al kampioensgebakjes en mensen die al lopen te feesten. Dat is juist olie op het vuur gooien. Mooi niet dat Ajax dit feest deze week door laat gaan. Zeker niet tegen Ajax. Onbegrijpelijk dat jij denkt dat ze minder gemotiveerd zullen zijn....niet te filmen....

13 april 2018 om 20:35

Ik denk ook dat Ajax super gemotiveerd is. Maar dat zal PSV ook zijn. Thuis kampioen worden tegen Ajax. Ze zullen er vol op klappen en met het publiek erachter Ajax continu onder druk. En aangezien Ajax het vermogen mist om onder druk uit te voetballen denk ik dat PSV de wedstrijd zal winnen. Ajax heeft al een aantal keren laten zien dat ze falen als het er echt om gaat.

Cocu slaat de spijker gewoon op z'n kop. PSV speelt gewoon een oerdegelijk seizoen. Ik kan dat van mijn club helaas niet zeggen. Al was het seizoen voor mij persoonlijk al verloren voordat het überhaupt begonnen was (nouri). Leuk hoor, dat we 0-8 winnen bij Nac. Of 1-4 bij Feyenoord. Maar je koopt er zo weinig voor als je vervolgens thuis 0-0 tegen ADO speelt. Of twee keer verliest van Vitesse in 1 seizoen.

Al met al hoop ik dat Ajax wint in Eindhoven. Dat zijn ze, vind ik, verplicht naar ons (de supporters) toe. Ik zie het alleen niet gebeuren.

Chapeau voor Psv. We kunnen er een voorbeeld aan nemen.

13 april 2018 om 15:51

Klopt, de scherpte was er na de situatie Nouri de eerste maanden wel vanaf. Daarom vind ik deze prestatie alsnog best knap.

PSV heeft erg veel punten gepakt dit seizoen en alsnog zijn we de enige die een beetje bij kunnen blijven. En zo een pot thuis tegen Ado: 3x op de paal en 2x vrij voor de keeper, die win je normaal wel hoor.

Ik hoop dat Ajax zondag wint. Als supporter! Maar wees eerlijk: PSV uit kun je verliezen!

Een voorbeeld aan PSV hoeft Ajax niet te nemen. Iedere ploeg heeft zijn eigen speelsysteem en identiteit

13 april 2018 om 16:50

Ik vind het een beetje zwakjes om de slechte seizoensstart te koppelen aan de situatie van Nouri. Onder Bosz en de Boer startte Ajax ook matig aan het seizoen, om vervolgens in de tweede helft van de competitie in te lopen.

De enige (voor mij) logische verklaring voor het puntenverlies is het media circus die ieder seizoen terug komt bij Ajax. Eerst de fluwelen revolutie, en nu weer het vertrek van Bosz, het onterecht neer sabelen van Keijzer via de media, dan weer het ontslag van Bergkamp.

Ajax had allang het Bayern München van Nederland kunnen zijn. Maar helaas denkt het bestuur van Ajax daar anders over. Soms krijg ik het gevoel dat sommige individuen bij Ajax zichzelf belangrijker vinden dan de toekomst van de club.

13 april 2018 om 16:55

Met een voorbeeld nemen aan doelde ik op de consistentie. Je kunt consistent degelijk spelen bijvoorbeeld. Of consistent met mooi voetbal winnen. Of met counters. Ik noem maar wat. Ik doelde in ieder geval niet op het speelsysteem. Want ik zie, als liefhebber, graag wat meer sprankelend. Maar dan niet de éne week wel, en de andere niet.

16 april 2018 om 10:25

Thermisol,

Ik niet. Als je medespeler bijna dood neervalt op het veld, dan werkt dat zeker door in die koppies.

Voor de rest is het inderdaad weer behoorlijk onrustig

Geen idee wat deze wedstrijd gaat brengen. Ajax heeft hoge pieken en diepe dalen. PSV is over het algemeen constant (jaja Willem 2 uit). Kan echt alle kanten op dit. Hoop zelf op een spannened (nou ja spannend) slot van de competitie, dus een overwinning voor Ajax.

Goede reactie van Cocu! Ik hoop wel dat Ajax gaat winnen, maar acht dat heel klein. Ik vind Ajax onder ten Hag niet goed voetballen.

Zeg dit niet als ajacied maat denk toch dat Ajax wint simpelweg omdat Ajax toch geen 1ste of 3de gaat worden dus de druk is echt minder en bij PSV is het toch anders zoeken thuis en willen graag zondag kampioen worden dus de druk is dan immens in verhouding met ajax

13 april 2018 om 15:45

Zoeken is spelen

13 april 2018 om 16:44

Juist omdat ze geen 1e of 3e meer zullen worden dek ik dat de spelers zich juist niet op kunnen laden.

Ik denk 3-0 voor PSV door 3 penalty's door schwalbes van natuurlijk Luuk "jankerd" de jong en Lozano

13 april 2018 om 15:54

Wanwaar deze frustratie jegens PSV?

13 april 2018 om 16:10

Hate us cause they aint us

13 april 2018 om 15:56

Ik zou er voor tekenen. Hebben we de schaal binnen en kunnen we feest vieren. Fijne wedstrijd gewenst.

13 april 2018 om 15:58

Nu weten we eindelijk onder welke alias John van de Brom op voetbalzone zit.

13 april 2018 om 16:02

@ Arnhem1979 Als je uit Arnhem komt en heb je Vitesse om naar uit te kijken, dan begrijp ik deze frustratie. Slaap je wel goed?

13 april 2018 om 16:18

Arnhem1979

Uitstekend, ik denk dat iedereen in Eindhoven daar vrede mee heeft en direct daarvoor tekent.

13 april 2018 om 16:32

of door weer een domme fout van die jankert Veltman

Fantastisch om het respect van de ajax supporters te lezen hier. Het wordt een hele mooie wedstrijd dat is zeker, ongeacht de afloop. En ja PSV doet het heel degelijk en zakelijk en vooral heel constant, nee niet met altijd sprankelend voetbal wel met hier en daar zakelijke hoogtepunten om de winst binnen te halen. Nederland en vooral Ajax moet een beetje af van dat heilige aanvallende systeem, in europa ook ajax heeft 9 vd 10 keer het meeste balbezit maar ze verliezen wel.. dit zijn toch momenten van wakker schudden? Alla koeman bij NLD doet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren