Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu is onder de indruk en haalt aanvaller bij PSV-selectie

Laatste update:

Steven Bergwijn gaat binnenkort vast deel uitmaken van de eerste selectie van PSV. De aanvaller van de A1 kampt momenteel met een liesblessure, maar wanneer hij daarvan hersteld is, zal hij worden doorgeschoven naar het vlaggenschip. Dat weet Voetbal International.

/

De zeventienjarige Bergwijn maakte indruk tijdens het trainingskamp van PSV op Gran Canaria en maakte voor de winterstop al zijn debuut in het eerste elftal, in de bekerwedstrijd tegen Almere City. Voor Jong PSV kwam Bergwijn in de Jupiler League tot twee invalbeurten. Phillip Cocu is onder de indruk van wat de aanvaller laat zien en heeft besloten om hem bij zijn selectie te halen.

PSV maakt het seizoen af zonder Florian Jozefzoon, die met een zware knieblessure kampt, en Bergwijn kan op de positie van de rechtsbuiten spelen. Dat de jongeling nu wordt doorgeschoven, betekent echter niet dat PSV sowieso geen nieuwe aanvaller meer zal halen: Marcel Brands houdt zijn ogen geopend voor een externe versterking.

Denk je dat Steven Bergwijn door gaat breken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws! Nu af en toe minuutjes laten maken en volgend zijn seizoen vast bij het eerste! Goed werk Philip!

27 januari 2015 om 23:01

Hij heeft iemand nog en geen geschikte aankopen dusja dan is hij de meest logische oplossing

28 januari 2015 om 07:56

Goed nieuws! Hoop dat Paal ook nog erbij komt.

28 januari 2015 om 07:58

Ja! Goed! Werk! Precies! Ook weer sinds tijden! Lijkt me niet meer! Dan een normale zaak! Een jeugd speler erbij halen! Waar is anders! Die hele jeugdopleiding! Voor!

Kan je wel de vrolijke psvert uithangen! Met je uitroeptekens! Maar reageer in het vervolg! Wat minder overdreven aub!

28 januari 2015 om 09:15

Zit er zand in je kut?

Mooi om te horen, ben wel gecharmeerd van deze speler, verdiend ook een kans, werkt altijd hard.
Ben erg benieuwd of hij nog wat minuten gaat maken.

Ik denk dat dit een prima keuze is, hij is nog jong dus rustig aan mee doen, en dan zie ik hem binnen 2 jaar Narsingh vervangen!

27 januari 2015 om 23:09

Maikel, ik denk dat hij Narsingh direct al kan vervangen. Zo een groot talent is Bergwijn ongelovelijk, en Narsingh is vreselijk beperkt.

27 januari 2015 om 23:56

Ben ik helemaal met je eens. Hij staat al lange tijd stil in zijn ontwikkeling lijkt t, maar speelt ook weer niet onverdienstelijk.

Voor Bergwijn een teken dat hij vooral zo door moet gaan en hij zeker de kans gaat krijgen om door te breken bij psv

28 januari 2015 om 01:31

Idd werd eens tijd een talentvolle aanvaller op de rechterkant

28 januari 2015 om 05:15

Cyberize

Precies, als die Bergwijn zo door blijft gaan. Dan gaat hij echt serieus de kans krijgen.

28 januari 2015 om 10:42

Ik denk persoonlijk dat Bergwijn daar nog net iets te jong voor is, ookal zou ik het graag zien omdat ik me elke week wel erger aan Narsingh. Hij is niet meer hetzelfde als voor zijn blessure.. schiet alles onnodig naast etc..

28 januari 2015 om 17:18

Sulejmani ook

Heel goed om het zo op te lossen. Ben benieuwd naar zijn kunsten.

Speelde in de jeugd volgens mij bij ajax deze bergwijn. Iemand die weet waarom hij vertrokken is bij ajax?

27 januari 2015 om 23:04

Hij vond het daar niet meer leuk.

27 januari 2015 om 23:06

Problemen me de trainer over de positie, en volgens mij kreeg die ook geen contract aangeboden omdat die nogal aan de kleine kant is/was.

28 januari 2015 om 00:08

Bergwijn geld als 1 van de grootste talenten van oranje onder 18. Dat je die zo gemakkelijk laat gaan vind ik wanbeleid. Hij kon minimaal als toekomstig reservespeler van veel nut kunnen zijn geweest voor ajax. En een concurrent wordt onnodig versterkt.

28 januari 2015 om 07:44

Makkelijke conclusie. ..zonder exact te weten waarom hij naar psv ging! En ja zelfs ajax maakt weleens verkeerde keuzes..het is een talent en hopelijk maakt hij het waar..erg jong nog dus dat wordt weer ophemelen en vervolgens affakkelen..

28 januari 2015 om 10:43

Tja.. soms worden die fouten gemaakt, Zie: Pogba.

28 januari 2015 om 11:51

Dat contract was nog helemaal niet aan de orde, hij was 14, bijna 15 toen hij vertrok. Papa had een andere mening dan de trainer en toen dreigde papa naar PSV te gaan, toen Ajax niet opeens wel de eisen van papa inwilligde (terecht, je laat je oren niet hangen naar een bevooroordeelde papa) kon hij niet meer zonder gezichtsverlies blijven. Toen hebben ze die stap maar naar PSV gemaakt.. Overigens is het mooie dat hij bij Ajax op de vleugel stond en papa hem per se als centrumspits wilde laten spelen.. En waar speelt hij nu? Juist, op de vleugel

Ik zie hem liever 90 minuten met Jong PSV mee doen dat hij max. 15 min gaat spelen om de 2 wedstrijden ofso.

27 januari 2015 om 23:09

Ritzmaier en Vloet blijven ook gewoon hun wedstrijdjes afwerken bij Jong PSV ondanks dat ze ook bij de A-selectie zitten.

27 januari 2015 om 23:16

Ik ben benieuwd hoe Vloet zich gaat ontwikkelen, hij staat nu vrijwel stil tussen Jong en PSV 1. Ben ook benieuwd of hij PSV 1 aan kan, en niet een Ritzi is die het net niet haalt.

28 januari 2015 om 11:54

Precies, die jongen moet vooral minuten maken. Daarom ben ik ook blij dat Siggi blijft bij Ajax, daardoor kan Zivkovic lekker 90 minuten maken bij Jong, veel beter dan 10 a 15 minuten in het 1e..

Uitstekend nieuws, Bergwijn is een zeer getalenteerde voetballer; heeft zich het laatste jaar zeer goed ontwikkeld!

Goed nieuws, ik denk dat deze jongen dusdanig getalenteerd is dat hij zeker voor een tijdelijke periode de rol van jozefzoon kan opvangen. De laatste 20 minuten erin komen om wat nieuwe energie in de wedstrijd te brengen.

Debuteerde uitstekend tegen Almere, ben benieuwd of hij dat niveau ook in de Eredivisie kan halen.

Bergwijn is een toptalent. Hij heeft zich de afgelopen jaren erg sterk ontwikkeld. Had eigenlijk verwacht dat Paal gelijktijdig zou doorstromen maargoed. Ben benieuwd of ze uiteindelijk nog een extra aanvaller halen.

27 januari 2015 om 23:25

Voor Paal is op het moment geen plek. Met Wijnaldum,Hendrix,Guardado,Maher,Hiljemark,Ritzmaier en evt Vloet en Schaars is het middenveld overbezet. Zijn tijd komt nog wel.

Mooi dit. Depay in de zomer verkopen voor min. 25 miljoen. Reyes overnemen van Porto op de positie van rekik. Koch als back-up. Proberen om Guardado te binden en Wijnaldum wil ook een transfer maken. Een middenveld met Hendrix Guardado en Maher lijkt me echr sterk. Dan zal Maher beter tot zijn recht komen. Verder Bergwijn en Rayhi doorschuiven naar t eerste en eventueel een nieuwe buirenspeler kopen aangezien narsingh het totaal niet meer kan waarmaken na zijn blessure. De scherpte is er echt vanaf en hij is nu al weer een jaar fit.

27 januari 2015 om 23:29

nee narsingh is nog niet helemaal fit zei die zelf dus ik heb nog een sprankeltje hoop. en hij heeft nu al aardig wat assist dus verheug me er al op als hij weer 100% fit is.

28 januari 2015 om 01:31

@farcities: Als een speler langdurig geblesseerd is geweest, dan is het logisch dat hij wat tijd nodig heeft om weer 100% fit te worden. Maar het is nu al meer dan twee jaar geleden dat Narsingh geblesseerd raakte en het is ook alweer 15 maanden geleden dat hij zijn rentree maakte. Als hij nu nog steeds niet op 100% zit, dan vrees ik dat hij 100% gewoon nooit meer gaat halen.

Sowieso heb ik het idee dat veel van de fouten die Narsingh maakt komen door een tekort aan spelinzicht, en dat heeft niets te maken met fit zijn of niet. Mijn conclusie is dat hij waarschijnlijk gewoon wat minder goed is dan lang werd gedacht. Jammer maar helaas.

28 januari 2015 om 06:58

@cabinessence
Helemaal gelijk in ik betwijvel of hij nog echt veel beter gaat worden hij is veel ste voorspelbaar en heeft vaak oogkleppen op.desondanks denk ik toch dat hij een goede speler voor psv kan zijn als hij wat constanter wordt.maar met zijn snelheid moet hij een plaag voor elke defensie kunnen zijn alleen komt zelfs dat er te weinig uit..hoop dat het snel beter gaat want we hebben bijna geen keuze op de vleugel.

28 januari 2015 om 07:15

Rayhi doorschuiven? Die jongen bakt er niks van. Speelde af en toe en leuke wedstrijd maar heeft de laatste maanden niks meer laten zien. Schuif dan Paal door met Bergwijn. Hebben het allebei verdient. Zelfde geld voor Boljevic. Zij laten elke week zien dat ze het verdienen. Dan moet je beloont worden.

28 januari 2015 om 08:22

Hij is al geruime tijd geblesseerd. Dus lijkt me logisch dat hij laatste tijd niks heeft laten zien.

Dit is ook wat PSV moet nastreven, de jeugd een kans geven. Dat is soms een risico maar soms heb je weinig keuze. Bergwijn zal zich proberen van zijn beste kant te laten zien

28 januari 2015 om 11:20

Probeert iedere speler dit niet?

Hij is net zo oud als Ould-Chikh en die doet het toch niet onaardig bij FC Twente. Ik acht Bergwijn niet veel minder als hem dus ik verwacht dat hij zeker iets kan bijdragen bij Psv.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren