Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu ‘heel erg boos’: ‘In de eerste helft door de ondergrens gezakt’

Laatste update:

PSV speelde tegen sc Heerenveen van minuut 33 met een man meer, maar de Eindhovenaren wisten het numerieke voordeel niet uit te drukken in doelpunten. Sterker nog, in de tweede helft kreeg er ook een PSV’er rood (Joshua Brenet) en daarna kwamen de Friezen wél tot scoren. Coach Pillip Cocu van PSV is boos. Heel erg boos.

/

“'Vooral over de instelling, de absolute wil om te winnen was er niet”, zegt de oefenmeester tegen FOX Sports. “Dat heb ik in de rust ook gezegd, dat je zo geen wedstrijd gaat winnen. We maken geen enkele aanspraak op een resultaat. We hebben van onszelf verloren en zijn in de eerste helft door ondergrens gezakt.”

“Door een hele domme actie van Brenet wordt het weer tien tegen tien”, gaat Cocu verder. “Bij een spaarzaam moment van Heerenveen in de tweede helft gaat de bal er ook nog in. Dat was heel erg slecht van ons.” Het spel van de Friezen noemde Cocu zelfs ‘geweldig’.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cocu moet zich meer druk maken om het positiespel.

Dat is namelijk zwaar onvoldoende bij Psv. In de counter is PSV erg gevaarlijk, maar als ze het spel moeten maken dan komen ze in de problemen. Dat hebben we vaker gezien dit seizoen en vandaag was dat tegen 10 man van Heerenveen precies hetzelfde.

28 september 2014 om 19:30

Cocu niet zich druk maken om zichzelf... tactisch zo slecht die wissels van hem sloegen nergens op.

28 september 2014 om 20:22

Viel best mee hoor. Het niveau van de bank is gewoon heel laag maar hij bracht arias in als vervanger van Brenet. Locadia werd er toen terecht uitgehaald. Ritzmaier voor maher is gewoon een conditionele wissel toen het nog 0-0 was en toen de achterstand daar was bracht hij de aanvallend georiënteerde Vloet voor de meer verdedigende Hendrix. Dat het niveau van deze invallers niet super is ligt niet aan Cocu maar aan het feit dat er vier potentiële basisspelers geblesseerd zijn.

28 september 2014 om 20:53

In EL werd Maher er ook uitgehaald, toen begon PSV ook heel zwak te spelen. Als het voor de 3e keer gebeurt, dan weet je waar het aan ligt. Cocu is en blijft een zwakke coach. Zonder Depay en Maher had ie echt niet gestaan waar die staat.

28 september 2014 om 22:13

Gaan we nu opeens doen of Maher zo belangrijk is? Hij speelde tegen Cambuur aardig maat bakte er vandaag ook weer niks van hoor. Ik zou eerder zeggen dat ze de Jong missen.

28 september 2014 om 19:35

Nou ja zo slecht is ook het ook weer niet. Bedoel heb ook zat wedstrijden gezien waar ze veel druk zetten en aardige aanvallen neerleggen. Tuurlijk ik ontken niet dat ze in de omschakeling goed en razendsnel zijn, maar wordt net gedaan of die jongens niet kunnen voetballen maar alleen counteren. Vandaag missen we er gewoon te veel en als de beleving zo slap is en niet zo wordt gestreden zoals Heerenveen deed verlies je van iedereen. Net alsof je met 9 man speelt als je Locadia en Jozefszoon hebt rondwandelen.

28 september 2014 om 19:40

@ Rolotjuh

Ik heb die weinig gezien dit seizoen bij Psv. Ook in thuiswedstrijden heeft PSV de grootste moeite om het spel te maken. Tegen Vitesse was dat zo, tegen Cambuur, nu uit tegen 10 man bij Heerenveen. Bij Zwolle werd terecht verloren, bij Ajax won PSV op de counter...
Andere clubs spelen ook niet de pannen van het dak, maar ik vind het opvallend dat PSV zo veel moeite heeft om het spel naar zich toe te trekken. Dat gaat ze nog veel meer punten kosten als ze dat niet verbeteren.

29 september 2014 om 05:08

Tegen cambuur was het de eerste 15 a 20 minuten zo. Daarna spelen ze 1 tegen 1 en jagen af waardoor het binnen 20 minuten daarna 2-0 staat en Cambuur met tien man. Ja daarna leunt PSV achterover en spaart krachten. Tegen die Portugezen 60 minuten druk en tig aanvallen, daarna pijpje wat leeg. Tegen Utracht 20 minuten vol druk en eigenlijk had het 4-0 moeten zijn maar 2-0 was ook ruim voldoende om gas terug te nemen.

29 september 2014 om 12:56

@ Rolotjuh

Dat ben ik niet met je eens. Het voetbal is matig en dat wordt niet altijd afgestraft tegen ploegen die ook niet overlopen van kwaliteit. Je ziet echter dat dit in uit-wedstrijden al een ander verhaal is.

30 september 2014 om 18:50

Nou ja tegen Heerenveen niet veel te vertellen natuurlijk. Maar ja als ze zelf al aangeven dat je het onderschat hebt weet je al genoeg. Tegen Zwolle, dat gewoon een erg goede ploeg is, vond ik ze niet eens zo slecht. Eerste goal was een blunder van Zoet natuurlijk, maar die andere twee maken die jongens als ze het nog 100 keer proberen geen tweede keer. Is natuurlijk ook een beetje geluk hoe het balletje valt.

28 september 2014 om 19:35

Met een slechte instelling win je geen enkele wedstrijd, dus laat de tactiek maar voorlopig even zitten en zorg dat die gasten met het mes tussen de tanden een wedstrijd ingaan. Daar is Cocu ook verantwoordelijk voor en gezien de historie, moet hij zich dat wel degelijk aantrekken. Zolang je geen maatregelingen neemt en de spelers met slappe instellingen blijft opstellen, wordt dit weer een moedeloos seizoen. Het is dan ook echt balen, want ik dacht aan het begin van dit seizoen dat het mentale nu eindelijk beter op de rit was en dan krijg je weer dit. Het is maar één wedstrijd, maar dan wordt het tijd dat Cocu nu eens gaat optreden....

28 september 2014 om 19:43

@ romarky

Voor bijna iedere topclub geldt dat je met name in uit-wedstrijden te maken krijgt met een tegenstander die net wat meer gemotiveerd is. Daar zal nooit iets aan veranderen. De tegenstander heeft namelijk in veel gevallen niets te verliezen. Dat kun je alleen maar bestrijden door voetballend je tegenstander de wil op te leggen door goed positiespel van achteruit te spelen. Daar ontbreekt het vooral aan bij PSV in mijn ogen. Zelfs in thuiswedstrijden hebben ze daar moeite mee.

30 september 2014 om 18:53

Het is natuurlijk ook niet alleen mentaliteit. Is ook gewoon puur kwaliteit. Met Locadia op dit moment en Jozefszoon lever je echt tonnen kwaliteit in vergeleken met de Jong, Depay en onze Mexicaan. Daarbij nog het feit dat Cocu die hardloper Brenet opstelt ipv Arias wordt het ook niet beter van.

28 september 2014 om 19:35

Met Depay kan PSV ook zelf wat forceren, zonder te counteren. Alleen zonder Depay wordt dat lastig.

28 september 2014 om 19:44

@ De Toekomst

Dat ben ik met je eens, maar het neemt niet weg dat het positiespel van PSV onvoldoende is. Nu is dat bij Ajax ook niet goed, maar Ajax is daarin wel een stuk verder.

28 september 2014 om 19:54

PSV als coach zwaar onder de maat inderdaad, na 2 jaar nog geen lijn weten te brengen in het spel daar waar zo'n overschot aan kwaliteit beschikbaar is. Enkel leunen op individualisten. Hij is ook totaal niet in staat een wedstrijd te lezen en te kantelen met wissels. Vandaag ook weer die Hendrix tot minuut 80 laten aanmodderen. Altijd jammer om te zien hoe grote spelers hun legacy bevlekken door de 'logische stap' naar het trainerschap te maken en er dan niks van bakken

28 september 2014 om 19:55

PSV = Cocu uiteraard

28 september 2014 om 20:09

@ Lester E

Ik vind het wel ongelooflijk eigenlijk. Cocu was een uitzonderlijk slimme voetballer, maar schiet als coach op tactisch gebied te kort... Daarbij vind ik overigens dat Hendrix simpelweg het niveau niet aan kan. Dat geldt ook voor Hiljemark. Het is voor PSV te hopen dat Guardado dat wel kan, anders zal het lastig blijven om van achteruit het spel te maken. Bruma en Rekik zijn niet de beste passers. Niettemin moet een trainer in staat zijn er meer positiespel in te brengen dan nu het geval is.

28 september 2014 om 20:17

100 mee eens, persoonlijk begin ook ook langzaam maar zeker te denken dat Maher gewoon te kort komt, presteerd die onder zijn kunnen of voetbalde die bij AZ gewoon boven zijn kunnen is de vraag

28 september 2014 om 20:40

Oke maar wie wil je er voor in de plaats zetten dan? Ze hebben niets anders wegens blessures of gewoon de kwaliteit niet. Daar valt cocu volgens mij niks aan te rekenen. Ook de wissels waren logisch. Dat het qua positiespel en beleving niks is ga ik mee akkoord. Daar hebben we bij twente ook last van.

28 september 2014 om 21:36

Positiespel is de basis, als dat sterk is kan je blessures opvangen met kwalitatief slechtere spelers, uiteraard gast het dan minder soepel maar het mag nooit 100 spaak lopen zo als vandaag een goeie coach behoord zijn tactiek aan te passen op de kwaliteit die wel aanwezig is. Blessures zijn een geldig excuus als je de topper tegen Ajax verliest, niet als je 11 vs 10 in de boot gaat bij (met alle respect want winnen in het Abe Lenstra is zeer lastig) Heerenveen

Cocu is nooit heel erg boos.

28 september 2014 om 19:35

Volgens mij zou dat er vooral erg schattig uit zien, vergelijkbaar met een kleuter die een driftbui heeft.

28 september 2014 om 20:27

Hier heb je een filmpje. http://www.youtube.com/watch?v=v4tmgsancf8

28 september 2014 om 19:56

Het probleem van Cocu is dat hij tevreden was geweest als ze deze wedstrijd per ongeluk hadden gewonnen. PSV speelt te vaak dit soort wedstrijden, maar Cocu moet leren de boel op scherp te zetten als het wél goed afliep, net zoals De Boer.

Het schijnt dat seizoenkaarthouders van PSV die hun seizoenkaart na de overwinning op Ajax hebben gekocht hem alweer willen inleveren.

28 september 2014 om 19:34

En waarom zouden de echte supporters dat willen doen..

28 september 2014 om 19:37

Je verward twee supportersgroepen denk ik.

28 september 2014 om 20:16

Het schijnt dat supporters van Ajax na de verliespartij tegen PSV zo snel weg wilde, dat ze niet eens het fatsoen konden opbrengen om afscheid te nemen van hun aanvoerder die een bijdrage had geleverd aan 4 kampioenschappen.

28 september 2014 om 20:30

Haha het is gewoon een feit dat veel seizoenkaarten nog werden aangeschaft na de overwinning op Ajax.

28 september 2014 om 20:49

Mag ik die feiten dan zien? Ik zie ze namelijk niet...

28 september 2014 om 22:18

Dan zie ik die statistieken graag. Het stadion heeft de afgelopen jaren elke competitiewedstrijd zo goed als vol gezeten hoor. Ondanks het gebrek aan prijzen.

Er is maar 1 iemand door de ondergrens gezakt en dat is Cocu. tactisch onbenul, je hebt 3 wissels gebruik die dan g&9n ook. Als je in de 60e minuut Hendrix, Willems en Jozefzoon er uithaalt dan win je deze pot gewoon. Maar we blijven lekker op die bank zitten zonder in te grijpen en laat het team gewoon door klungelen.
Bovendien is dit volgens mij gewoon het niveau van Psv. Totaal geen voetballend vermogen. Ze kunnen de bal niet eens naar een speler met het zelfde t-shirt spelen. 1 keer raken is te moeilijk, positiespel is bij de gemiddelde amateur club beter. Ik houd van deze club maar ik zie al 6 jaar beter voetbal bij Heerenveen, Groningen PEC etc. Wij hebben spelers die rond de miljoen verdienen maar totaal niet kunnen voetballen.

28 september 2014 om 19:43

Daarom is het ook geen moeten meer voor die jongens, elke maand staat er weer een leuk bedrag op de rekening (waar velen een jaar lang voor moeten werken).

Ik stel voor, geef ze een minimumloon van € 500,- per wedstrijd, bij een gelijkspel € 150,- bonus en bij winst € 500,- bonus. Eens zien of de jongens dan wat meer hun best doen.

28 september 2014 om 20:28

Topidee! Dan zakt Psv gelijk terug naar de eerste klasse. Daar krijgen spelers ongeveer zulke bedragen.

28 september 2014 om 21:05

Eerste Klasse is echt geen vetpot hoor, mag je blij zijn als je 50 euro per match krijgt. Bij sommige Hoofdklassers kun je een leuke cent verdienen, maar wil je echt wat overhouden, dan zul je toch naar de Topklasse moeten.

28 september 2014 om 20:07

Wie wil je er in godsnaam inzetten voor deze 3 spelers dan? Ik ben het met je eens dat Jozefzoon er af had gekunt voor Boljevic, maar verder zat er op de bank echt niets waar je beter van wordt hoor. Ritzmaier laat ook nog niks zien. Ondanks alle blessures moet PSV al nog in staat kunnen zijn een resultaat te halen natuurlijk, maar het feit is wel dat spelers die nu afwezig waren misscchien wel net zo veel martkwaarde hebben als de hele basis en bank van vandaag bij elkaar..

Cocu moet zijn conclusies trekken en opstappen.

Cocu en heel boos? Schei toch uit man. Deze coach is gewoon slappe hap en brengt dat duidelijk zo over bij de spelers. Sinds vorig jaar zie ik al weinig strijdende spelers en een mentaliteit die te wensen over laat. Duidelijk te wijten aan een slappe trainer die zijn spelers niet op scherp weet te zetten. Vooral de uitwedstrijden. Dit soort nederlagen gaat PSV nog vaak lijden. Iets wat je bijv. bij Ajax veel minder zal zien.

28 september 2014 om 19:42

Ik zou als ik PSV was de hele achter linie vervangen. Die Rekik en die Bruma kunnen er echt helemaal niks van. Dat zijn echt totaal geen goede voetballers. Terwijl PSV vroeger bekend stond om hun grote en stabiele verdediging.

28 september 2014 om 21:55

Is het nu echt zoveel minder dan Moisander en Veltman?? Volgens mij zijn die minstens zo slecht hoor. Ajax heeft bovendien 3 doelpunten meer tegen dan PSV tot nu toe. Ik vind Bruma gelijk aan Veltman en Moisander ietsjes beter. Alle 4 zeer matig. Bij Feyenoord zijn ze nog slechter. Alle topclubs in NL hebben een matige verdediging tegenwoordig.

Heeft instelling te maken. Heerenveen wou winnen en PSV leek of ze het niet wouden.

Cocu wordt blijkbaar pas boos wanneer PSV verliest. Elke wedstrijd is billenknijpen, er wordt niet gevoetbald en er zit helemaal geen idee achter het spel maar Cocu is dan de enige die dan ontzettend blij word en een goede wedstrijd ziet. Nu ze verliezen is hij heel boos? Hou toch op man. Als je een echte kerel was had je als koploper en topclub niet een spits voor een verdediger gewisseld. Kijk lekker na jezelf Cocu want tactisch bak je er helemaal niks van en ondanks een eerste jaar waarin we je de voordeel van de twijfel gaven zit er geen centimeter vooruitgang bij Psv. Een beetje voetbalkenner moet erkennen dat Heerenveen een betere coach heeft.

Wat is boos bij jou?

Laat ze de hele week om 08.00 komen en om 17.00 gaan. Zoals elke hard werkende Nederlander. Je woorden komen namelijk niet aan. Straks stappen ze weer in een dikke auto, de muziek lekker hard en denken ze ' wat was de trainer boos he hahahaha'...

Het is wel mooi dat Psv heeft verloren eredivisie weer heel spannend en ik denk als Psv zo speelt geen aanspraak maakt op de titel. Zonder depay blijft er gewoon weinig over en ik zie ze zonder Depay ook niet winnen van Excelsior die maakten vandaag juist een helemfrisse indruk.

Ach Philip zever niet zo! Kijk eens een keer naar je eigen functioneren. Je materiaal is echt wel goed genoeg, maar je zal er zelf wat van moeten maken. Dat lukt je collega's met minder materiaal immers ook. Of beschikken je collega's over kwaliteiten die jij gewoon niet hebt?! Als je het mij vraagt heeft het daar meer mee te maken.

28 september 2014 om 19:51

Zal hij de kerst halen? Nog een keer of 2 verliezen en ik denk dat ze de hele achterban terecht tegen zich hebben. Totaal geen progressie in dit team te merken. Voetballend lijkt het nergens op in Eindhoven. Kun je echt wel verwijten aan Cocu en zijn staf.

28 september 2014 om 20:10

Je kunt ook overdrijven, het is niet als of PSV mijlenver achter staat op de rest. Ze staan gewoon bovenaan en hebben geen heel lastig programma voor de boeg. Alle ploegen laten steken vallen, zolang PSV gewoon bovenin mee blijft doen gebeurd er niks met Cocu hoor.

28 september 2014 om 20:40

Je staat nu inderdaad nog bovenaan. Maar geloof me, het (positie)spel van PSV is dermate slecht, dat je er vergif op in kan gaan nemen dat dit PSV nog wel wat punten in uitwedstrijden zal gaan laten liggen. En natuurlijk zal PSV Cocu niet zomaar de laan uitsturen. Maar dit waardeloze spel met voor eredivisiebegrippen heel aardig materiaal is Cocu zeker wel aan te rekenen. En ergens in de top 5 zal PSV wel gaan eindigen, maar kampioen zullen ze met dit waardeloze positiespel weer niet gaan worden. Gewoon zonde, want ben ervan overtuigd dat wij met een fatsoenlijke trainer een stuk beter voor de dag zouden komen.

28 september 2014 om 19:54

Toch jammer hoor. Sympathieke vent die Cocu met een mooie carriere, ook bij Psv. En nu vinden zn eigen fans hem niets meer. Sneu voor die man, maar ja, topsport is hard en eerlijk is eerlijk: voor een hoofdtrainer van een topclub mist hij uitstraling. Van Basten had dat ook, zeker in het begin. Allebei sympathieke figuren.

28 september 2014 om 20:10

Leidsehood, ik vind het ook sneu wat hem overkomt. Al doet die bepalende goal in 2007 nog steeds pijn, waardoor Psv kampioen werd. Hij lijkt het vak niet te beheersen, althans nog niet optimaal.

29 september 2014 om 04:41

het vervelende us dat zowel van basten als cocu droom jobs in hun schoot geworpen kregen. het is natuurlijk ridicuul dat topclubs als ajax en psv zich laten lenen als test case voor beginnende trainers. toevallig pakt het goed uit met frank de boer, en ondanks dat ik erg waardeer wat hij bereikt heeft met ajax moet je daar ook wel een kritische noot aan toevoegen..het spel is niet om aan te zien, natuurlijk winnen we wel prijzen maar het zou van mij mogen met wat meer amsterdams bravoure en flair.

Cocu mag de hand ook in eigen boezem steken. Hij kan niets veranderen aan zijn elftal. Straalt ook niets uit. Psv is nu een ordinaire counterploeg.

28 september 2014 om 20:39

Ja en? Als dat nodig is om te winnen dan moeten ze dat doen.

Ja hij zag er ook heel erg boos uit idd.. haha hou toch op. Bij Frank de Boer, Ron Jansen zelfs Fredje Rutten zie je duidelijk dat ze boos zijn. Bij Phillip Cocu is het maar de vraag of hij blij of verdrietig is..

Cocu die boos wordt doet me denken aan een strip van Toon van Driel waarin hij boos werd op de selectie. De potjandorie's en de verdikkemme's waren niet van de lucht.

Het is even wennen natuurlijk. Uit bij Heerenveen word je voetballend gewoon geklopt. Is dat instelling? Denk het niet. Het is de vorm van de dag en als je dan een Heerenveen treft die ongedwongen met een stel jonge honden de strijd aan gaan, dan is het lastig.

Schrijnend, ik heb met 10 tegen 11 geen kans geteld.........

Ik ben erg blij. Na de wanvertoning tegen Roda zijn we er weer. Lekkere drie punten in een wedstrijd waarin mijn club gewoon heel lekker speelt.

Welterusten!!

Gefeliciteerd hoor! Ik denk dat er weinig teams zijn die deze wedstrijd hadden gewonnen van Heerenveen. Ze waren gewoon ongelooflijk fel en hun instelling was inderdaad perfect. Op zich geen schande dat je dit als PSV verliest, maar wel als je bedenkt dat je zo lang met een man meer stond en toen geen kans creeerde, dat zegt wel wat over Psv.

Ben het wel eens met Perez: counteren kan PSV als de beste, maar voor de rest (verdedigen en spelmaken) is het pover.

Erg pijnlijk om te zien dat een voormalige PSV-held het zwaar heeft als trainer van diezelfde club. Ik ben altijd een grote fan geweest van de speler Cocu, maar als coach is hij (nog?) niet geschikt. De gelatenheid en laksheid straalt van het team af en dat kan alleen de coach, die als een zoutzak langs de kant staat, zich verwijten. Heel pijnlijk en jammer. PSV heeft was gif nodig en diverse spelers een schop onder de kont.

Cocu, ten eerste begrijp ik niet waarom jij Brenet opstelde in plaats van Arias. Ten tweede ben jij de coach van PSV die tijdens een wedstrijd moet ingrijpen als het niet loopt.
Ik zie jou zelden de ploeg langs de lijn coachen als het niet loopt. Van mijn part mag je na de winsterstop assistent trainer worden naast een ervaren coach. PSV speelt onder jouw leiding zeer slecht positiespel en de wissels die jij inbrengt snap ik vaak niet.

Jij hoort in de rijtje thuis van Van Basten, Gullit, Blind, Wouters, E. Koeman etc. die als spelers veel bereikt hebben, echter als coach tekort komt voor een topclub.

Misschien wat off topic maar vond Cocu erg goed voor de camera na afloop. Hij was zeker van zijn zaak, sprak duidelijk en zei goede dingen. Heb zomaar het gevoel dat het kwartje bij hem gevallen is. Gaat niet om resultaat maar vertoonde spel en inzet. Dan komen de punten vanzelf. Ik denk dat het een spannende competitie gaat worden waarbij PSV, Ajax en Twente om het kampioenschap gaan duelleren.

volgevreten vedettes zijn het en al op zoon jonge leeftijd,is ook de schuld van de club en niet alleen psv ,kijk alleen maar naar die bakalli ofzoiets,hij heeft nog bijna geen pepernoot geraakt kan een contract tekenen waar hij 3 ton kan verdienen,maaarja is die jongen ook niet aan te rekenen hij wordhelemaal gek gemaakt door andere clubs makelaars ,en dan de spelers van vanmiddag tegen heerenveen niet om aan te gluren ,lijkt wel dat ze zich alleen maar willen inzetten tegen ajax en feyenoord en als ze dan presteren zijn ze weer het mannetje kunnen ze er weer een paar maanden tegen aan,arrogant doen tegen de pers en als zehun zin niet krijgen dreigen ze met vertrek,ben blij dat er nog clubs zijn als pec zwolle en cambuur die hebben er ook wel eeneen mindere wedstrijd maar ze gaan er tenminste voor en watbelangrijkste is ze blijven normaal doen

Cocu ziet eruit als de deftigste schooljongen van de klas die achter het schoolpleintje zich uit principe niet verweert en dus in elkaar geslagen word door dunne Japie met zijn bril die bij gym die als laatst gekozen werd.

chapeau voor Heerenveen, na Feyenoord de meeste spelers kwijtgeraakt maar daar staat toch weer een geweldig team die hard voor elkaar wil werken!

Kijk verliezen uit bij Heerenveen kan altijd, Ajax verloor ook van Grunn uit. Dat zijn gewoon lastige wedstrijden. Maar toch heeft Psv's wedstrijd van gisteren een aantal dingen geleerd.

Allereerst roepen de Psv'ers vaak dat ze meer kwaliteit hebben. Mwah, misschien geldt dat voor het basiselftal, maar qua breedte valt het tegen. Depay en L de Jong vallen weg en de vervanging is toch ineens een stuk minder.

Ten tweede is PSV sterk in de omschakeling, maar ze weten zich geen raad als de tegenstander zich laat inzakken en zelf countert. Dat merkte je toen H'veen met 10 tegen 11 kwam te staan. PSV creeerde hoegenaamd niets. Ja, 1 kans, uit een ... counter (!).

Het wordt al met al weer een erg spannende competitie en voorlopig worden de voorspellingen inzake 'psv en Ajax die zich afscheiden van de rest' gelogenstraft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren