Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cocu bevestigt: ‘Ik ga ervan uit dat er nog minimaal één speler komt’

Laatste update:

Phillip Cocu is tot nu toe tevreden over Hirving Lozano. De Mexicaan, die voor naar verluidt ongeveer acht miljoen euro Pachuca inruilde voor PSV, kan de trainer bekoren en Cocu verwacht dat er nog meer versterkingen zich binnenkort gaan melden bij het Philips Stadion.

"Ik ga ervan uit dat er nog minimaal één speler komt. Of er meerdere volgen, kan ik niet beloven. Het is wel mogelijk", aldus de oefenmeester op de persconferentie voorafgaand aan het duel met NAC Breda. Cocu lijkt met deze uitspraak te doelen op de 23-jarige Douglas Santos, linksback van Hamburger SV. Het Eindhovens Dagblad meldde vrijdag dat een transfer dit weekend of vlak na het weekeinde wordt gerealiseerd.

Met Lozano had PSV deze zomer al een nieuwe speler binnengehaald. De vleugelaanvaller debuteerde al in Europees verband en maakte afgelopen zaterdag in de Eredivisie tegen AZ zijn eerste goal in dienst van de Eindhovenaren. "Hij manifesteert zich prima", zegt Cocu. 'Hij is een heel spontane en open jongen die heel gretig is op het veld."

Vind jij dat PSV naast Douglas Santos nog meer versterkingen nodig heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral een linker centrale verdediger is een vereiste, verder vind ik de selectie aardig in balans en zie ik PSV zeker kans maken op de titel dit jaar.

18 augustus 2017 om 16:17

Wat mij betreft mag heel de centrale verdediging een upgrade krijgen, Swaab en Isimat zitten aan hun top, en hun niveau niveau is zeer matig.

18 augustus 2017 om 16:28

En met welk geld moet deze upgrade verkregen worden? Iedereen roept altijd maar om versterking hier en versterking daar, terwijl momenteel het vlees van het bot wordt geschraapt bij PSV. Gewoon bouwen met dit team, die Braziliaanse linksback wel is bezig gezien bij HSV, lijkt me een onnodige aankoop als je kijkt naar zijn kwaliteiten. Niet veel beter dan brenet

18 augustus 2017 om 16:33

'het vlees van het bod wordt geschraapt' hoe kom je daar bij waar baseer je dat op?
PSV heeft 2 Champions League jaren achter de rug en ook qua transfers winst gemaakt.

18 augustus 2017 om 16:38

Waar claim ik dat PSV veel geld heeft te besteden dan? ik zeg slechts dat ik de verdediging zeer matig vind en dat deze wat mij betreft een kwaliteitsimpuls n zou mogen krijgen, of dat financieel haalbaar is is een 2e.

Overigens is dat vlees van het bot geschrapen natuurlijk onzin PSV heft een ''begrotingstekort'' van 5 miljoen door het mislopen van de EL maar dat ís puur iets boekhoudskundig.

PSV heeft zoals PSV zoals Jdw17 al zegt de afgelopen jaren veel geld verdiend en relatief weinig geinvesteerd. PSV heeft gewoon liquide middelen en reserves opgebouwd en zit echt niet op een houtje te bijten.

18 augustus 2017 om 16:50

@goalski:

Je kunt wel gaan bouwen met dit team, maar er staan met Brenet en Schwaab momenteel twee verdedigers op het veld die niet goed genoeg zijn voor de basis en waarvan je gezien hun leeftijden (23 en 28) ook niet kunt verwachten dat het over een jaar alsnog geweldige verdedigers zijn.

En dat PSV geen cent meer te makken heeft is onzin. Dat verhaal is een paar weken geleden ineens de wereld in geholpen, maar vervolgens ook weer zeer stellig ontkracht door Rik Elfrink (die niet alleen al jaren de vaste PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad is, maar ook een achtergrond heeft als economisch journalist).

Psv heeft 4 rechtsbenige Cv's. O
Zou ideaal zijn om 1cv te verkopen en een nieuwe linksbenige te kopen. Cv met meeste marktwaarde zal Isimat zijn. LB is een absolute must, elke wedstrijd met Brenet LB is er 1 te veel. Verder is de selectie prima in balans

18 augustus 2017 om 16:08

Er zijn 3 rechtsbenige (luckassen,isimat,schwaab) en 1 Linksbenige (De Wijs). Nog steeds is een betere cb wel een must. 2 rechtspoten kunnen ook prima naast elkaar sepelen, zie Barca, Madrid en Bayern.

18 augustus 2017 om 17:54

Die 2 rechtspoten van Barca, Real en Madrid zijn alleen wel een paar klassen beter dan die van Psv, dus weet niet of dat voor hun nou zo'n goed idee is.

Mooi om te zien hoe snel :lozano mee komt. Vind het dan toch vreemd dat die dure Neres bij Ajax nou ruim een half jaar nog steeds niet uit de verf komt.

18 augustus 2017 om 18:57

Heel vreemd ja, als je net bij de club bent. En onder Bosz en Keizer geen 10 wedstrijden de kans hebt gekregen. 😩

En ik hoop voor psv ook een nieuwe trainer... De kampioen selectie, waren zogezegd vorig jaar prijzen moe. Ik denk dat het meer met het feit te maken had dat ze allemaal een zere rug hadden, van het dragen van Cocu.

18 augustus 2017 om 16:44

Haha, we zien bij andere clubs hoe het uitpakt als je een hige verloop van trainers hebt. Nee, Cocu is de juiste man. Heeft PSV van de afgelopen 3 jaar 2 kampioenschappen bezorgd en de 3e komt er ook aan.

18 augustus 2017 om 16:58

@afnanticus1:

Mee eens. Cocu heeft het twee jaar uitstekend gedaan bij PSV en daarna een jaar wat minder. Ik denk dat hij zich dit jaar weer kan revancheren. Tegen AZ leek het erop dat hij serieus aan de slag gaat met de fouten die vorig seizoen gemaakt zijn en de spelers die het meest leken te kampen met motivatieproblemen (De Jong, Willems, Propper, Pereiro) zijn verkocht, gepasseerd of eindelijk op hun favoriete plek gezet.

18 augustus 2017 om 16:59

1 kampioenschap met supervisie van Hiddink en het 2de kampioenschap als kadootje van Ajax. Cocu is zo goed als zijn materiaal. Hij maakt alleen de opstelling en voor de rest moeten de spelers het doen. Wanneer er zo als nu, meer gevraagd wordt van een trainer, zoals een herkenbaar spelsysteem en een duidelijke organisatie, dan geeft Cocu niet thuis. Wanneer je dat goed doet, geef je spelers de ruimte om te groeien met de juiste tips. Bij Psv is het de laatste jaren eigenlijk alleen maar minder geworden en spelers zijn zelfs gewoon aantoonbaar slechter geworden. Daarnaast vind ik Gerbrands en Brands echt heel veel gebakken lucht. Praten over topsportklimaat, maar onder hun is het echt amateursportklimaat geworden.

18 augustus 2017 om 17:53

Ajax was gewoon niet bij machte om van De Graafschap te winnen, dus geen cadeau maar gewoon fail

18 augustus 2017 om 18:35

@geniaal84:

"1 kampioenschap met supervisie van Hiddink"

Fout. Cocu kreeg hulp van Hiddink in de laatste maanden van het seizoen 2013-2014. Pas het seizoen daarna werd hij kampioen.

"2de kampioenschap als kadootje van Ajax"

Alsof dat die titel minder waardevol maakt. Een kampioenschap wordt niet beslist op de laatste speeldag, maar over 34 wedstrijden. En degene die na die 34 wedstrijden de meeste punten heeft is altijd terecht kampioen.

"daarnaast vind ik Gerbrands en Brands echt heel veel gebakken lucht. Praten over topsportklimaat, maar onder hun is het echt amateursportklimaat geworden."

Dat slaat echt nergens op. Ten eerste is PSV de afgelopen jaren op alle fronten, tot in de kleinste details, een veel professionelere organisatie geworden. Ten tweede stonden er afgelopen zaterdag vijf basisspelers en twee invallers uit de eigen jeugd op het veld, wat vijf jaar geleden nog echt ondenkbaar zou zijn geweest. Ten derde zijn ze er in geslaagd om een club die door hun voorgangers bijna naar de vernieling geholpen was weer twee keer kampioen te maken en voor het eerst in negen jaar te laten overwinteren in de CL.

Dat is 1 speler te weinig. Naast een Lb moet er een lcv komen. Want met 3 rcv van dit niveau kun je de strijd om het kampioenschap niet aan. Dan kan of Schwaab of Isimat vertrekken. Beide komen te kort, maar als back up zou ik dan isimat aanhouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren