Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon voert druk op Koeman op: ‘Alleen dan blijft Messi wellicht'

Laatste update:

Het is nog maar de vraag of Lionel Messi ook volgend seizoen het shirt draagt van Barcelona. Clubicoon Rivaldo, die tussen 1997 en 2002 in het Camp Nou schitterde, legt zich er echter al min of meer bij neer dat de 33-jarige spelmaker over een halfjaar vertrekt. Een vertrek van Messi was afgelopen zomer al heel dichtbij, al wist Barcelona hem toen op het laatste moment nog binnenboord te houden.

"Ik kan me niet voorstellen dat het nieuwe bestuur van Barcelona Messi straks kan overtuigen van een langer verblijf, zeker ook gezien het feit dat de club niet over de mogelijkheden beschikt om dat te doen", verzucht Rivaldo in een interview met Betfair. "Messi zal ongetwijfeld betere en belangrijke aanbiedingen krijgen van andere clubs. Tel daar nog eens de beoogde salarisverlagingen bij op. Daarnaast wilde hij enkele maanden geleden al vertrekken. De situatie rondom hem is zeer complex geworden."

Guardiola verbindt zich aan City; ‘Messi komt steeds serieuzer in beeld’

Een hernieuwde samenwerking tussen trainer en aanvaller in Engeland is nog steeds een serieuze optie.Lees artikel

Rivaldo ziet desondanks nog een opening voor Barcelona. "Alleen als ze de Champions League of de Spaanse landstitel winnen, of als Ronald Koeman erin slaagt om een elftal samen te stellen dat goed voetbal speelt. Alleen dan zal Messi wellicht gaan nadenken over nog een seizoen bij Barcelona", zo voorspelt de voormalig sterspeler van de Catalanen. "Maar nogmaals: Ik ben bang dat dit het laatste seizoen is van Messi in dienst van Barcelona. En dat is een zeer teleurstellende conclusie", zo besluit Rivaldo zijn verhaal over de Argentijnse aanvaller.

Ondertussen wordt er in de buitenlandse media volop gesproken over de toekomst van Messi op clubniveau. Manchester City, waar manager Josep Guardiola zijn contract donderdag verlengde tot medio 2023, lijkt nog steeds een serieuze optie te zijn. Messi zou een hernieuwde samenwerking met de Spaanse coach wel zien zitten. Volgens de Daily Mail willen de Engelsen in januari al werk maken van de komst van de routinier en men is naar verluidt bereid om Eric García, die op het lijstje staat van Koeman, in de deal te betrekken. Eerder meldde The Sun dat Manchester City een bod van 55 tot 60 miljoen euro wil neerleggen voor Messi.

Lionel Messi verlaat Barcelona aan het einde van dit seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeker gezien de financiële situatie van Barcelona is het niet geheel onlogisch. Als City echt 60 miljoen wil bieden plus García dan moet je dat eigenlijk gewoon doen. Veel geld voor een speler van bijna 34, met nog een half jarig contract.

19 november 2020 om 16:07

Hij krijgt dacht ik een bonus als hij zijn contract uitdienen, nu weet ik niet pries hoe hoog die bonus is . Als het een redelijke hoge bonus is , dan zal Messi denk ik zelf niet mee werken aan het transfer in de winter.

19 november 2020 om 16:09

ik zou hem nu ook verkopen. je ziet nu echt dat Messi op leeftijd raakt en steeds minder wordt. natuurlijk gaat Barca hem missen maar als je nu flink kan cashen op hem in de financiele situatie waarin Barca zit is dit misschien wel een goede oplossing. of het van Messi slim is om op deze leeftijd in de fysiek loodzware PL te gaan spelen dat betwijfel ik echter

19 november 2020 om 16:15

Ik denk dat ze hun kans hebben laten lopen om hem te verkopen. Dat hadden ze afgelopen zomer moeten doen. Ik weet niet hoe hard Messi vind dat hij op zijn zieltje is getrapt, anders zal hij waarschijnlijk zelf niet mee werken aan een transfer en loopt hij transfervrij de deur uit. En Barca kan fluiten naar hun centen , die ze hard nodig hebben

19 november 2020 om 16:20

Daar ben ik ook bang voor Japie. Die stap had hij misschien 3/4 jaar geleden beter kunnen maken. Aan de andere kant denk ik dat hij met spelers als De Bruyne om zich heen wel weer wat meer ruimte krijgt en dus beter kan excelleren. Is Italië of PSG geen optie?

19 november 2020 om 16:44

Hij krijg een beschermde status daar bij zijn vriend , hij mag bij wijzen van spreken zelf zij wedstrijden uitkiezen. En niet altijd hoeven trainen. City zal er alles aan doen om hem binnen te halen

19 november 2020 om 17:49

Messi bij PSG zou wel genieten zijn met Neymar en Mbappe om hem heen maar ik weet niet of ze het salaris van drie van deze spelers kunnen betalen

19 november 2020 om 17:14

Helemaal mee eens, en dat halfjarig contract kost ze ook nog eens iets van 50 miljoen aan salaris. Het ligt gevoelig, maar misschien kunnen ze het framen, als het laatste wat Messi nog voor de club kan betekenen: het redden door weg te gaan.

Barcelona zal een keer moeten verjongen. Dus misschien is het ergens goed als hij gaat. Ja hij is belangrijk geweest maar een keer is het mooi geweest. Barcelona zal door moeten selecteren. Ja dat kost tijd. Maar keer zou het moeten

19 november 2020 om 18:41

Denk dat ze nog nooit zon jong elftal hebben als dit jaar.
Ansu 18
Pedri 17
Dest 19
Frenkie 23
Ousmane 24

19 november 2020 om 21:21

En alsnog een gemiddelde leeftijd van bijna 29...

Als hij vertrekt dan hoop ik in Januari, miss dat ze met die geld dan een type dybala kunnen halen. Anders voorzie ik een gitzwarte periode zonder prijzen de komende 5 a 10 jaar.

Tja stuur Gabriel Jesus en Eric Garcia naar Barcelona en betaal een bedrag van minimaal 75m en dan zou ik er pas eventueel over gaan nadenken als Barcelona zijnde. Maar dat Messi weg gaat geloof ik pas als het daadwerkelijk ervan komt. Mentaal ben ik er allang op voorbereid de beste man is 33 jaar en er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Barcelona bestond voor Messi en zal na Messi ook bestaan.

19 november 2020 om 16:30

Als City dat zou doen dan zouden ze wel echt dommer dan dom zijn. Messi is namelijk een paar maanden later gewoon gratis op te halen en ze moeten hem ook een mega salaris gaan geven. Als Barca slim is dan verkopen ze hem gewoon want ze staan op de rand van de afgrond en Messi verdiend een idioot salaris.

19 november 2020 om 16:30

Jesus gaan ze echt niet wegdoen, het is nog maar de vraag of aguero terug op niveau geraakt en dan moet je 2 nieuwe spitsen halen. Niet echt een goed idee lijkt mij

19 november 2020 om 16:43

Boeit mij allemaal vrij weinig. Ik zeg alleen hoe ik zou onderhandelen als Barcelona zijnde. En anders lekker tot de zomer wachten als City zijnde.

19 november 2020 om 18:09

Gaan ze niet wakker van liggen, barca zit niet in een eisende positie. Meer een onderganende positie. Hebben geld nodig, zo simpel is het. Dus jouw onderhandelen gaat niet werken.

19 november 2020 om 21:24

Onderhandelen werkt alleen als je iets in de pap te brokkelen hebt natuurlijk. Als Messi 5 maanden later gratis zijn contract uitloopt met nog eens een een 30 miljoen extra aan salaris en 20 miljoen aan bonus om uit te dienen dan is het bijna een vriendendienst als ze hem in januari al overnemen en er voor betalen.

19 november 2020 om 18:01

Spelers met nog maar een half jaar contract mogen al onderhandelen met een andere werkgever, waarom zou city zo'n bizar bod doen op ongelukkige speler van bijna 34 die weg wil?

Messi zal zowieso weggaan en is over zijn top. Zou hem in de winsterstop verkopen voor €60 miljoen. Daarnaast bespaar je voor een half jaar ook €20 miljoen aan salariskosten. Vervolgens opnieuw beginnen met bouwen aan een nieuw en jong team. We zijn de afgelopen 10 jaar verwend met mooi voetbal bij Barcelona. Er zal nu een tussenfase zijn, waarbij er aan een nieuw team gebouwd zal worden.

60 miljoen plus Eric Garcia is een droomdeal. Het bespaart zo 75 miljoen aan salaris (inclusief gegarandeerde bonus). En zo kan de club bouwen aan de toekomst.

19 november 2020 om 16:12

ik snap dat mensen Depay en Wijnaldum tekort vinden komen maar die Garcia is nog van een veel minder niveau dus daar moet je al helemaal niet aan beginnen als Barca zijnde imo

19 november 2020 om 16:23

Luis Enrique en Pep hebben vertrouwen in een 19-jarige die in de jeugd ook al bij de besten behoorde. Je moet een goede verdediger naast hem zetten. Dan hebben je een sloper en een opbouwer.

19 november 2020 om 16:31

García is een groot talent dat wel maar zo geweldig is hij momenteel niet hoor. In ieder geval niet beter dan wat er nu in de basis staat bij Barca’

19 november 2020 om 16:34

Tegen NL speelde Garcia gewoon zeer goed. Opbouwend inderdaad heel sterk en durft ook gewoon in te schuiven met de bal aan de voet. Een typische Barcelona verdediger. Zet daarnaast idd een sloopkogel met snelheid en lengte en je hebt het perfecte koppel om bij Barca het spelletje te spelen wat ze graag willen spelen. Maar als je geen Barcelona volger bent zul je dit niet snappen (zoals bepaalde mensen hierboven).

19 november 2020 om 17:48

tja leuk dat hij kan opbouwen maar bij hij kan echt totaal niet verdedigen. tegen Leicester bv was hij de hoofdreden dat City werd weggespeeld en dat niveau van die wedstrijd is het niveau wat hij daar bijna wekelijks haalde. als Garcia tegenwoordig al Barcelona niveau is dan is Depay buitenaards

19 november 2020 om 18:29

Je noemt telkens dezelfde wedstrijd waar heel City matig was. Hij heeft veel meer gespeeld bij City en bij Spanje en dat deed hij telkens goed. Hij speelde tegen Duitsland ook weer prima.

19 november 2020 om 19:05

ik kan me geen goede wedstrijd van hem bij City herinneren. ik zie hem elke keer lucht dekken, verkeerd instappen, verkeerd dekken en zwak ingrijpen. als je naar zijn stats kijkt zie je dat hij maar iets van 20 procent van zijn kopduels heeft gewonnen en maar iets van 39 procent van zijn fysieke duels. niet zo vreemd ook want hij heeft ook totaal geen body en lengte. dat je dan tegen een Duitsland wat niet van de eigen helft weet af te komen niet in gevaar bent geweest achterin dat vind ik niet zo raar

19 november 2020 om 21:42

Voetbal is geen honkbal. Staar je niet blind op dit soort statistieken. Door zijn goede positionering hoeft heek vaak niet eens het duel aan te gan.

19 november 2020 om 22:50

maar dat zei ik net al, positioneel is hij ook niet sterk want hij staat altijd verkeerd te dekken. hij houdt steeds open huis daar achterin bij City

Strik erom en laten gaan!!!
Fijne jaren gehad maar aan alles komt een eind😃

We zullen het wel zien binnen een paar maanden.
Maar het zou erg zijn als Messi vertrekt, en spelers zoals Griezman, Coutinho, en Pjanic blijven, spelers die kei veel geld verdienen en niks hebben betekend voor Barca.
Dan kun je beter die spelers weg doen, en Messi houden

Ik ben al voorbij het punt op de hoop op een langer verblijf van Messi bij Barca. Hij heeft alles gegeven en kan nu gewoon zelf kiezen waar hij heen wil op het einde van het seizoen. Je moet weten wanneer iets voorbij is en dat kunnen accepteren. Barca is aan nieuwe pagina bezig. Spelers als Busquets, Pique en Alba hebben komend seizoen ook geen plek meer hopelijk. Natuurlijk wil ik dat Messi blijft, maar het hoeft niet meer zozeer.

Ik kan maar niet gebrijpen dat zo weinig mensen de situatie bij Barcelona begrijpen. Notabene een club icoon die niet wil begrijpen dat de salaris lasten van Barelona naar iets van 382 miljoen euro terug moeten. Hoe kan je dan een enkele speler 100 miljoen euro betalen? Messi zal weg moeten.

Ik zie veel mensen hjer zeggen dat Barca hem moet verkopen in de winter , om dan rich wat geld te vangen .
Ik denk dat Barca dat misschien wel zou willen en eerlijk gezegd zijn ze er een half jaar te laat mee. Kapitaalvernietiging.
Maar wat nu als Messi zegt dikke neus , ik loop eind dit seizoen wel transfervrij de deur uit , ontvang mijn bonus voor het uitdienen van me contract. Ik vang ook nog wat tekengeld van die andere club plus een leuk salaris , heerlijk toch voor Messi. Jammer voor Barca , maar die had een kans gehad om nog een mooi bedrag te ontvangen voor Messi. Als hij in de zomer vertrekt , ontvangt Barca geen transfersom, heeft Barca nog een jaar zijn salaris betaalt en moeten ze ook nog een bonus betalen. En dat voor een club die het geld echt hard nodig heeft en moet snijden in de salarishuishouding , koekoek

19 november 2020 om 18:31

Niemand heeft ook maar op Messi geboden afgelopen zomer. Als Messi niet akkoord gaat dan gaat het feest inderdaad niet door. Messi en zijn familie wonen nu aan de Middelandse zee. Ik denk niet dat ze de maand Januari in Manchester erg gaan waarderen. Maar dat terzijde. Er is 1 voordeel, dit keer kan Bartomeu niet de boeman zijn.

19 november 2020 om 19:02

Misschien zitten die andere clubs te wachten op.een transfervrije Messi? En Messi an Guardiola dat zij bekende van elkaar en die heeft net nog verlengd.

19 november 2020 om 19:10

Misschien wel. Buiten City en PSG heeft geen enkele club het geld volgens mij om Messi te kunnen betalen. Het risico voor City is dat PSG ook voor Messi gaat in de zomer. PSG heeft als troef natuurlijk de stad Parijs (hoewel het nu met Covid niet echt relevant is waar je woont). Parijs heeft ook wel een wat beter klimaat dan Manchester natuurlijk. Niet heel veel beter maar wel wat warmer en zeker droger.

Messi in de fysieke Engelse competitie lijkt me geen goed idee,hij kan beter naar Italie gaan,juventus zou wel mooi zijn.
Barcelona moet nu echt voor de Topspelers als daar financiele ruimte voor is .
Dus niet spelers als Depay en Wijnaldum omdat ze goedkoop zijn.
En over Dest nog maar te zwijgen.
Garcia,gaya , Lautaro en Pogba . Dat nivo.
Moet toch mogelijk zijn als ze.messi,dembele,griezman en Coutinho kunnen verkopen.

19 november 2020 om 18:39

Juve heeft al genoeg problemen om het salaris van Ronaldo te betalen. Inter zou beter bij Messi passen. Er spelen traditioneel ook veel Argentijnen bij Inter. En Inter heeft tegenwoordig een rijke eigenaar.

Als je Messi kan verkopen moeten ze dat gewoon doen, of hij loopt gratis de deur uit. Het beste is er echt nu wel van af. Drukt met zijn salaris ook enorm op de begroting. Hoe meer je er nog voor krijgt hoe beter. Pas dan kan je echt gaan beginnen aan een nieuw elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren