Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubicoon fileert Emery: ‘Wat heeft hij de afgelopen zes weken gedaan?’

Laatste update:

Arsenal verloor zondag de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen met 0-2 van Manchester City. De ploeg van Unai Emery was kansloos tegen de regerend kampioen van Engeland, stelt Tony Adams vast. De voormalig aanvoerder van the Gunners zegt bij talkSPORT dat hij meer had verwacht van de Spaanse manager en zijn pupillen.

De oud-verdediger ziet geen verandering ten opzichte van het regime van Arsène Wenger. “Het was hetzelfde liedje. Ik was teleurgesteld. Na Arsène, die altijd openlijk de aanval koos, wilde ik graag zien dat de nieuwe manager de boel zou dichtgooien en alles strak zou regelen. In de afgelopen tien jaar hebben we constant onnodige doelpunten weggegeven, thuis en uit.”

Adams, die van 1983 tot 2002 actief was in het eerste van de Londense club, had graag gezien dat aankoop Bernd Leno zou spelen in plaats van Petr Cech. “Zodat hij met zijn verdedigers kon gaan samenwerken. Twee controlerende middenvelders ervoor en dan was er een clean sheet. Men snakte ernaar, maar ik heb het niet gezien. Ik vind dat hij (Emery, red.) veel verkeerde keuzes heeft gemaakt.”

“Zijn beste drie spelers stonden wissel!”, verwijst de Engelsman naar Alexandre Lacazette, Stephan Lichtsteiner en Lucas Torreira. “Ik begrijp niet waarom hij niet met deze spelers startte. Wat heeft hij de afgelopen zes weken gedaan? Je hebt zes weken voorbereiding gehad, maak er wat van! Arsrenal-fans door het hele land willen dat de club mee gaat doen om de titel, maar momenteel zijn we niet eens dichtbij.”

Ben jij het eens met de analyse van Tony Adams?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
15 augustus 2018 om 11:03

Dat maakt niet uit, je kan verliezen maar je moet een bepaalde lijn in het spel te zien en helemaal als je thuis speelt. Ik ben ook zeer teleurgesteld in Emery en ik snap Adams helemaal. Het leek wel of er niets veranderd was aan het spel. Slap en niet inspirerend. Verdedigend uitermate zwak. Mustafi als aanvoerder? Xhaka weer voord e verdediging en houd niks dicht. Nieuwe krullenbol die leuk kan draaien en passen maar niks toevoegt. Je beste spelers op de bank. Lacazette die altijd moet spelen smen mat Aubemayang en Ozil die als een klein jochie over het veld sjokt. Waarom niet Marins gehaald van Sporting Lissabon. Ik mis body op het middelveld een echte killer zoals Viera ide de bal veroverd en aan de juiste kleur geeft. Laat Ozil een keer met verdedigende middenvelders als een blok achter hem spelen kort achter die twee top spitsen die je hebt en koop eens een top verdediger zodat je geen Mustafi hoeft op te stellen.

15 augustus 2018 om 11:20

Volgens mij was Cech de captain en niet Mustafi. Die 'nieuwe krullenbol' Guendouzi speelde zijn eerste Premier League wedstrijd en is pas 19, zover ik weet deed hij het niet onverdienstelijk. Je kan van geen enkele trainer verwachten dat hij zo'n grote puinhoop direct weet recht te trekken, zeker niet als de eerste wedstrijd direct tegen Manchester City is.

Ben het ermee eens dat Emery, met name door Cech eerste keeper te maken, vreemde keuzes heeft gemaakt. Maar Xhaka moest bijvoorbeeld wel spelen, Torreira had misschien net een weekje meegetraind voor die wedstrijd. Geef de nieuwe trainer een kans en ga erachter staan, in plaats van zoals bij Arsenal Fantv direct te gaan lopen janken na éã©n slechte wedstrijd tegen de alleenheerser van vorig jaar..

15 augustus 2018 om 14:09

Die laatste opmerking van Adams maakt het natuurlijk helemaal lachwekkend. Door Leno op te stellen en 2 verdedigende middenvelders zouden ze een clean sheet hebben gehaald. Het enige wat er dan anders was geweest, is dat ze dan nog minder de bal zouden hebben en City er nog vaker doorheen kon combineren.

Het probleem was niet de gebrekkige tactiek van Emery (hoewel die heel naief was), maar vooral het enorme verschil in kwaliteit tussen de spelers. City heeft gewoon op vrijwel elke positie een betere speler beschikbaar.

15 augustus 2018 om 11:14

Helemaal met je eens. Ik denk dat er ook weinig trainers in de PL zijn die dit jaar gaan winnen van City. Die worden gewoon weer makkelijk kampioen, tenzij Liverpool of Spurs gekke dingen gaan doen.

Man man man.. waar praten we over, net 6 weken man. Emery heeft zich in het verleden al bewezen een geweldige coach te zijn. Alsof het een schande is van City verliezen in zijn eerste wedstrijd lol. Kom op alles word wel beter.

15 augustus 2018 om 11:16

Arsenal is gewoon geen topclub meer in de Premier League, ze hebben duidelijk terrein verloren ten opzichte van Liverpool, City en Tottenham Hotspur en met mindere maten United en Chelsea.
Ik denk dat oud gedienden en fans zich daar bij moeten neerleggen ben ik bang, al had Arsene Wenger al 6 jaar geleden weggestuurd moeten worden.

Van icoon naar clown.. Lekker Tony Adams.

Hoe kan je serieus nu al verwachten dat de hand van Emery al gelijk zichtbaar is, nota bene tegen Manchester City?! Als je weggespeeld wordt door Huddersfield, snap ik het maar niet tegen de kampioen van vorig seizoen die met speels gemak kampioen is geworden.

Ook Pep had tijd nodig om zijn systeem en ethiek in te brengen bij onder andere Bayern en City. Dit was niet na 6 weken al zichtbaar.
Maar blijkbaar speelt Tony Adams ook veel Fifa en verwacht ie dat het direct anders is.

15 augustus 2018 om 10:55

Ben het niet helemaal met je eens, na 6 weken onder Guardiola kon je bij Bayern en City al duidelijk zien wat de bedoeling was, dat het nog niet goed uitgevoerd werd dat klopt wel, maar in grote lijnen zag je wel welke spelers wat moesten doen. Dat Adams hier onrealistische verwachtingen heeft is helemaal waar en ik verwacht ook dat Emery zijn stempel op dit team kan zetten.

15 augustus 2018 om 11:14

Wat een vergelijking.. Bayern is al jaren superieur aan de rest van de competitie in Duitsland. Daar werkte hij met de beste van de beste, iets wat je bij Arsenal niet kan zeggen. Dat zij minder moeite hebben met Guardiola's spelletje overnemen, namelijk domineren en snel de bal veroveren, is niet heel verbazingwekkend.

Arsenal, dat al vanaf 2005 belachelijke goals weggeeft, wat bijna in hun DNA zit verweven onderhand, even afleren om dat te doen in 6 weken is naã¯ef op z'n zwakst gezegd en treurig om een nieuwe coach mee aan te vallen, helemaal gezien je tegen een sterkere tegenstander speelde. Tegen een Fulham o.i.d. mag je echter wel al wat verbetering zien, maar ik zou Emery zeker niet voor zijn eerste halfjaar-jaar afrekenen.

Edit: Zie dat Hangover96 me al voor was.

Ik was ook verbaasd over de opstelling en bepaalde keuzes van Emery, maar Adams snapt toch ook wel dat je met deze selectie nooit mee kunt doen om de titel.

Tony Adams denkt dat een filosofie van al die jaren daarvoor, in éã©n zomer omgegooid wordt en zichtbaar is in de eerste wedstrijd tegen de regerende kampioen.... Ik mag hopen dat ie nooit de ambitie heeft om zelf trainer van Arsenal te worden. Wat een fantast

Ah, Tony Adams. De man die in 2017 7 wedstrijden manager was van Granada en er welgeteld, let op, 0 won. Hij zal het Emery even gaan uitleggen.

Met 0-2 van City verliesen is geen ramp. Wat echter wel erg slecht is in mijn ogen, is de keuze van zijn eerste 11. Daarnaast leek het spel vaak nergens op, maar ik moet zeggen dat het vooral de spelers waren die dramatisch presteerden.

15 augustus 2018 om 11:08

Ik vond het meevallen. Er werd druk gezet. En voor het eerst was het mooi om te zien dat als de tegenstander scoort we niet gelijk overlopen werden. Daarnaast met een beetje geluk krijg je die penalty en kan die wedstrijd anders. Ik had al verwacht dat we zouden verliezen. Tegen chelsea word ook lastig maar daar zie ik meer kansen.

16 augustus 2018 om 19:21

Er werd idd druk gezet en dat vond ik mooi om te zien. Het enige klote is dan dat City zich daar uit kan voetballen. Ze hebben gewoon enorm veel kwaliteit en spelen al een jaar fantastisch.

Ik vond wel degelijk dat we werden overlopen trouwens. Niet qua doelpunten, maar ze kregen genoeg kansen en Arsenal kwam er heel vaak niet aan te pas. Daarnaast enorm veel foute passes.. Tegen Chelsea zie ik ons ook echt niet winnen.

Wanneer hij van City had gewonnen had hij direct coach van het jaar verdiend, zelfs al degradeert Arsenal hetzelfde seizoen.
Nee dit is gewoon een rare opmerking van Tony, wat hebben oud spelers de laatste tijd met het haten op hun club?

“Zijn beste drie spelers stonden wissel”
Volgens mij stonden Özil en Aubameyang er gewoon in, dat zijn in mijn ogen toch wel de beste 2 van het team.
Verder is Arsenal op iedere positie zwakker dan de andere teams uit de top 5 in engeland, daar horen ze al niet meer bij.
Benieuwd wat Emery van de ploeg kan maken, heeft eerder bij Sevilla al bewezen met weinig top materiaal goed werk te kunnen verrichten.

Ik word überhaupt een beetje gestoord van al die clubiconen die zegmaar 'het beste met de club voor hebben' en daardoor heel de club van A tot Z afzeiken. Kritiek is goed en meningen moeten we zeker respecteren, maar volgens mij zijn de meeste clublegendes een beetje rancuneus dat zij zelf nooit een respectable baan hebben gekregen bij de club. Ik geloof ook niet dat dit soort berichten de club helpen op welke manier dan ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren