Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Cillessen keept laatste wedstrijden van het seizoen bij Barcelona’

Laatste update:

Jasper Cillessen kwam dit seizoen nog geen minuut in actie in LaLiga, maar hier lijkt in de komende weken verandering in te gaan komen. Barcelona kan zich aankomend weekend tegen Levante tot kampioen van Spanje kronen en heeft daarna alleen nog de Champions League en de Copa del Rey om voor te strijden. Volgens AS mag Cillessen in de laatste drie competitiewedstrijden van het seizoen de plaats van Marc-André ter Stegen overnemen van trainer Ernesto Valverde.

De Oranje-international is namelijk de vaste doelman in het Spaanse bekertoernooi en Barcelona speelt op 25 mei de finale tegen Valencia. De laatste keer dat Cillessen onder de lat stond was echter op 30 januari, toen de Catalanen in de halve finale van het toernooi afrekenden met Sevilla. Om hem weer wat ritme op te laten doen en Ter Stegen rust te geven, zal Cillessen waarschijnlijk tijdens de laatste drie duels van het seizoen de honneurs waarnemen.

Dit betekent dat de doelman op 4 mei tegen Celta de Vigo zijn eerste competitieminuten van het seizoen gaat maken. Die wedstrijd valt ook precies tussen de twee halve finale-duels met Liverpool in de Champions League in, waardoor Ter Stegen hoe dan ook wel wat rust kan gebruiken. In de aanloop naar de Copa del Rey-finale van eind mei keept Cillessen waarschijnlijk ook tegen Getafe en Eibar.

Cillessen is momenteel de enige speler in de selectie van Barcelona die nog geen minuut speelde in LaLiga. In het toernooi om de Copa del Rey kwam hij vooralsnog zesmaal in actie, terwijl hij ook tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur negentig minuten onder de lat stond. Namens het Nederlands elftal kwam hij in de huidige voetbaljaargang acht keer in actie.

Denk jij dat Barcelona dit seizoen nog drie prijzen gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk hij pakt toch 15 a 20 wedstrijden per seizoen met zijn interlands meegerekend. Is toch lekker man 3.5 miljoen per jaar lekker in Barcelona vertoeven. Ik had het wel geweten

25 april 2019 om 17:56

Die 3,5 miljoen euro per jaar kan hij ook verdienen bij clubs waar hij wekelijks in de basis speelt.

25 april 2019 om 18:29

Ja? Een club zoals?

25 april 2019 om 18:30

Misschien wil hij dat helemaal niet en vind ie het wel prima daar

25 april 2019 om 18:35

Het is niet de vraag of die clubs er zijn, maar of dat de clubs zijn waar Cillessen zichzelf ziet keepen.

25 april 2019 om 18:37

En hij pakt regelmatig prijzen met zijn huidige club ook niet onbelangrijk.

25 april 2019 om 18:38

Een club zoals elke grote club. Het is gewoon een goede keeper, laat bij barca gewoon zien dat ie een goede keeper is maar ter stege is geweldig en stabiel. Geen reden om hem te vervangen

25 april 2019 om 19:07

Ook nogal overdreven. Ter Stegen is ook geen uitzonderlijke doelman, maar krijgt gewoon de voorkeur, waarschijnlijk omdat hij 4 jaar jonger is en wellicht nog kan groeien. Nu zeg ik overigens niet dat Ter Stegen niet goed is, maar bij mij komt hij niet in de categorie "briljant". Cillessen is echter 4 jaar ouder, niet aantoonbaar beter en dan speel je al snel tweede viool.

25 april 2019 om 19:13

Sorry Sirius maar Ter Stegen behoort al 2 jaar tot de 3 beste keepers ter wereld (met Oblak en De Gea). Als Neuer fit is, misschien top 4. Maar geen keeper kan beter meevoetballen dan deze kanjer en daarnaast is hij geweldig aan het keepen. Vooral in het begin van het seizoen heeft hij erg veel punten voor Barcelona gewonnen doordat hij met name erg sterk was in 1 op 1 duels. Daarnaast maakt hij geregeld wereldreddingen, zoals in de Champions League nog vorige week op de kopbal van Sanchez.

25 april 2019 om 19:22

Paaschkaal

Je moet zelf geen argumentatie geven om die belachelijke uitspraak van Sirius te ontkrachten. Iedereen die het internationaal voetbal wat volgt, weet dat Ter Stegen absoluut tot de "categorie briljant" behoort. Bijna elke kenner schaart hem in de top 3 samen met De Gea en Oblak.

25 april 2019 om 19:29

@PAASCHKAAL

Ja vind je dat hij de beste is in meevoetballen? Ik heb hem vaak genoeg zichzelf in de nesten zien werken met de fratsen die hij uithaalt. Neuer blijft toch nog steeds nummer 1 daarin. Vind Ter Stegen daarentegen wel een geweldige keeper.

25 april 2019 om 22:33

Juventus bv

26 april 2019 om 01:31

Lamanita5

Lekker objectief ook. Als je mij cijfers voorschotelt dat hij ook daadwerkelijk bij de drie beste doelmannen ter wereld hoort, ben ik heel makkelijk bereid m'n mening bij te stellen. Paaschkaal komt in ieder geval met een uitleg. Jij loopt alleen wat te typen zonder argumenten, uitleg of uberhaupt feiten.

Voel je niet zo snel aangevallen omdat mensen niet zo positief zijn als jezelf bent over de spelers van de club die je support. Wil je meningen ontkrachten, doe dat dan met feiten in plaats van het direct op de man te spelen.

26 april 2019 om 07:52

Ik stopte met lezen na ‘elke grote club’ en ‘het is gewoon een goede keeper’. Jasper is een prima reservekeeper. Maar daarmee is alles gezegd

26 april 2019 om 07:53

Sirius een man naar mijn hart! Heel netjes geechreven. Dat is precies wat ik bedoel.

25 april 2019 om 18:18

Zeker man. En ook nog lekker eerste rij bij trainingen en wedstrijden van Messi.

25 april 2019 om 18:30

Precies, en met een ek of wk of geblesseerde ter stegen pakt hij wel zo'n 30 wedstrijden. Tevens denk ik dat ie ook al meer verdiend dan 3.5 miljoen. Plus zijn salaris van interlands

25 april 2019 om 18:42

Het is aan de andere kant ook wel een topsporter met waarschijnlijk enige ambitie. Denk dat Jasper wel naar Barcelona is gegaan met enige hoop om eerste doelman te worden.

Als je weet dat je te goed bent om ergens tweede doelman te zijn ga je op een gegeven moment verder kijken lijkt me. Kan het leven nog zo comfortabel zijn.

25 april 2019 om 19:21

Als dat zo was dan was hij niet naar Barcelona gegaan om doelbewust op de bank te gaan zitten. Heeft toch wel iets triest dat je op basis van medelijden af en toe een wedstrijdje mag keepen als het nergens meer om gaat.

Of dit is een vriendelijk gebaar naar Cillesen voor zijn trouwe dienst. Of ze willen hem nog 5 wedstrijden geven om zich in de schijnwerpers te keepen en meer geld te vangen bij verkoop. Of ze willen hem tevreden houden en hopen dat hij langer bij Barca blijft. Ik hoop dat ie weggaat en ergens 1e keeper word. Borussia Dortmund lijkt me een geweldige club voor em. Grote club, geweldig stadion en ambiance en Burki is ook geen wereldtopper.

25 april 2019 om 18:01

Is Cillessen dan wel een wereldtopper? Ik schat hem in het zelfde rijtje als Burki. Cillessen heeft zijn beste jaren op de bank door gebracht en ik zou niet weten welke top of subtopper hem nodig heeft.

25 april 2019 om 18:20

Ik denk dat Cillessen nu juist op zijn best is. In de beker laat die uitstekende dingen zijn en ook in Oranje is die erg sterk. Die zal volgend jaar wel vertrekken als er een mooie club langskomt.

25 april 2019 om 18:30

Ajax. als ajax zijnde moet je hem gewoon ophalen in barcelona als onana vertrekt. Barca zal best wel vreden nemen met een 'acceptabel' bedrag gezien de transfers van frenkie en de ligt (mits de ligt vlot verkoopt)

25 april 2019 om 18:44

@jlenders waarom Cillesen halen als ze net Scherpen gehaald hebben 😭

25 april 2019 om 19:28

Alsof hij nu al terug wil naar Ajax dan kan hij beter in Barcelona blijven

25 april 2019 om 18:03

Of je bedenkt een logischere en minder pessimistisch optie: hij moet wedstrijd ritme opdoen voor de bekerfinale. Dat lees ik als ik de tekst lees.

25 april 2019 om 18:21

Aze/Che,

Lastig te zeggen aangezien we hem niet zovaak in actie zien. Maar de keren dat hij keept doet ie het geweldig. Denk dat ie in het rijtje keepers net onder de wereldtop behoort.

Jeroen-AMF

Zou kunnen. Als ze hem willen verkopen zullen ze uiteraard niet zeggen dat ze hem nog even willen laten zien. En aangezien de geruchten al lange tijd rond gaan dat Cillisen deze zomer vertrekt is dit ook niet onlogisch.

25 april 2019 om 18:26

Rite me op doen voor de beker finale? Hij heeft alle beker wedstrijden gekeept, ze lieten hem toch ook geen wedstrijd ritme op doen voor de halve finale door een wedstrijd in la liga te keepen. Ik denk dat Daveajax4 gewoon gelijk heeft en het is een mix van goodwill tonen en de verkoopprijs wat op te drijven.

25 april 2019 om 20:16

Hij heeft de halve finale niet eens gekeept door blessure. Daarom heeft hij nu juist 3 maanden zo beetje niks gekeept en ook een stuk minder getraind

25 april 2019 om 19:23

Waarom zouden ze een goede 2e keeper verkopen? Of Cillissen moet zelf weg willen. Denk dat hij het beter doet dan er van hem verwacht werd. Mocht ter Stegen in de toekomst geblesseerd raken dan is ie gewoon eerste keeper van Barcelona. Met alleen 11 spelers win je geen prijzen.

Jasper Cillessen moet toch ergenst weer een volledig seizoen gaan keepen. Dat wil toch elke speler, denk ik? Er is toch een subtopper in de grotere competities die een keeper zoekt?

25 april 2019 om 18:01

Waar zou hij dan naartoe moeten? Voor clubs als Leverkusen, Hoffenheim en dergelijke vind ik hem toch echt te goed, terwijl de subtop van Italie en Frankrijk ook niet bijzonder veel voorstelt. Voor dat soort clubs zie ik hem Barcelona niet verlaten.

Dortmund heeft in Burki geen bijzonder goede doelman, maar verder zijn er niet veel mooie clubs die interessant voor Cillessen zullen zijn of uberhaupt een doelman nodig hebben. Anders was hij denk ik ook vorig seizoen al wel vertrokken.

25 april 2019 om 18:10

Sirius

Ik denk dat Cillessen gewoon goed zit waar hij zit. Hij mag dan wel niet onder de lat staan in Barca 1 maar dat (zo lijkt) deert hem niet. Hij zit bij 1 vd grootste clubs ter wereld, verdient goed, speelt met toppers enz... Ik verwacht dan ook dat hij alleen zal vertrekken als er een topclub aan de bel trekt, laten die allen nou reeds voorzien zijn.
Want naar een subtopper in BL of PL zie ik hem (net zoals jij) niet gaan, ongeacht of hij daar een half mln meer kan verdienen. Jasper zit goed.

25 april 2019 om 18:27

Jasper zegt zelf ook meer te willen spelen, hij vertrekt en ik denk dat er zat clubs zijn waar hij heen kan.

25 april 2019 om 18:32

Echter kan het wel snel verkeren. Doelmannen kunnen heel snel stappen zetten en als het volgende talent zich ineens aandient, kan het snel gaan met Cillessen in Oranje.

Nu hoeft hij alleen rekenschap te houden met Zoet, maar de geschiedenis heeft wel uitgewezen dat we nooit lang hoeven te wachten op het volgende grote keeperstalent. Die is inmiddels allang geboren en speelt nu wellicht nog ergens bij de beloften van een club, denk ik.

Als je het omrekent terug naar aantal euro's per gespeelde minuut is Jasper cillese duurder dan Messi.

25 april 2019 om 19:24

Leuk grapje, maar klopt niet

Een keeper die rust nodig heeft. Dit wordt mij allemaal toch wat even teveel. Snap er helemaal niets van, keepers rust geven...

25 april 2019 om 20:32

Wat is daar raar aan? Een keeper heeft net als een speler rust nodig. Als je 50+ wedstrijden per seizoen keept (en vergeet niet dat Ter Stegen daarvoor een WK heeft gespeeld en dus bijna geen rust heeft gehad sinds begin vorig seizoen), kan het zijn dat je gewoon overbelast wordt. Ook als keeper. Dan heb ik de trainingen niet eens meegerekend....

Laat maar schuiven. Hij werkt in een mooie stad met een aangenaam klimaat. Hij speelt bij een van de meest magische clubs ter wereld. Zijn salaris zal nog niet bijna vergelijkbaar zijn met het mijne, hij pakt genoeg centjes.
Jasper wacht en geniet nog lekker een jaartje en pakt dan wel een mooi kluppue om verder te gaan.
Gelijk heeft ie!

Barca bedankt, nu krijgt hij niet alleen de kans om wedstrijdritme opnte doen voor de beker finale, maar natuurlijk ook voor de Nationsleague in Juni. Al heeft hij wat mij betreft al lang bewezen om ook zonder ritme top te zijn.

Cilissen heeft natuurlijk de pech dat ter stegen nooit geblesseerd is geraakt of rode kaart heeft gehad of uit vorm is geraakt. Andere reserve doelmannen van top clubs hebben zo wel kansen gehad. Aan de andere kant heeft hij geluk dat barca altijd de bekerfinale heeft gehaald maar weer pech dat zijn enige kans op classico hij juist toen geblesseerd was.

Cillessen is toch echt een van de redenen dat we ieder seizoen zo ver schoppen in de Copa, maar hij is dan weer te goed om niks meer te keepen. Is echt zonde als hij niet meer minuten weet te maken. Het is een grote luxe probleem, maar als Barcelona mooi prijsje kan vangen dan zou ik hem verkopen indien hij zelf weg wilt.

25 april 2019 om 20:04

volgens mij haalde barca met pinto ook regelmatig de finale van de copa. cillese is 1 van de beste 2e keepers die een club kan hebben, dat wel ja

Hij heeft echt een verschikkelijk lelijk shirt aaaan zeg. Dat is geen wedstrijd shirt neem ik aan he haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren