Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen: ‘Ik ga niet naar Barcelona om op de bank te zitten’

Laatste update:

Als Jasper Cillessen zonder problemen door de medische keuring komt, maakt hij een droomtransfer van Ajax naar Barcelona. De doelman wordt aangetrokken als de opvolger van Claudio Bravo en zal in eerste instantie de stand-in worden van eerste keus Marc-André ter Stegen, maar Cillessen is ambitieus en wil de Duitser uit de basiself spelen.

Denk je dat Jasper Cillessen eerste keeper kan worden bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 augustus 2016 om 10:48

En ze hebben die Ter Stegen een sterk verbeterd contract gegeven. Zegt genoeg lijkt mij... Aan de andere kant, bij Ajax valt momenteel ook weinig eer te behalen, dus dat maakt de keuze voor de bank van Barcelona alleen maar begrijpelijker.

25 augustus 2016 om 11:45

Lekker Hollands om net te doen alsof het bij voorbaat onmogelijk is dat hij eerste keeper wordt. Er zijn gekkere dingen gebeurd. Hij zal er keihard voor moeten werken, maar hij is dan ook een topsporter. Die hebben een andere mentaliteit dan dit zure gedoe vooraf.

En zelfs als hij het niet redt, dan zijn er eigenlijk alleen maar redenen om het wel te doen. Bij Ajax staat hij stil en zal hij nooit echte prijzen winnen. Bij Barca verdient hij meer, gaat hij een nieuw avontuur aan, kan hij wel echte prijzen winnen, en zal hij op de training met wereldtoppers echt niet slechter worden. Als hij geen eerste keeper wordt gaat hij daarna gewoon naar een subtopper. Dan kan het echt geen kwaad dat hij bij Barca heeft gespeeld.

Dan ben ik toch benieuwd waarvoor hij wel gaat dan... Een bijbaantje in de fanshop?

25 augustus 2016 om 10:55

priceless.. idd totaal verkeerd beeld van zichzelf. Chapeau van Overmars. Matige zelfoverschatte keeper.

25 augustus 2016 om 11:10

Ja die Overmars is toch een partij lekker bezig deze transferperiode, niet normaal. Als psver natuurlijk jaloers.

Bij deze transfer is het wel weet knap zoveel te krijgen voor Cillessen, dat dan weer wel.

25 augustus 2016 om 11:14

Milik voor 30+ M
Cillessen voor 14 M
Overmars is goed bezig, jammer dat niemand naar Ajax wil komen om het elftal sterker te maken

25 augustus 2016 om 11:35

Tsja. Een subtopper met 200 miljoen op de bank. Haha

25 augustus 2016 om 13:25

Overmars zou het zeer goed doen als used car salesman.

Na gisteren is de bank het hoogst haalbare.

25 augustus 2016 om 10:54

Hij kan er niet veel aan doen, hij staat op het doel en doet zijn werk, ook al werd er door Rostov gescoord, hij en Younes en Dolberg waren de beste van Ajax kant.
Nu ze deze schaamtelijke nederlaag hebben geleden, kan hij er niks meer van, kom op zeg.

25 augustus 2016 om 11:43

Ik zeg niet dat hij er niks van kan.
Ik vind Younes de enige speler waarvoor ik naar Ajax kijk, want dat is nog de enige met een actie.
Belachelijk dat Dolberg niet meer speeltijd krijgt, want ik vind hem de meest gretige spits van Ajax.
Ik vond dat Cillissen gisteren er bij de doelpunten er als zoutzak bij stond.
Misschien bang om een blessure op te lopen of had die de hoop opgegeven .
Ik hoop voor hem en Oranje dat die zich daar doorontwikkelt net als wat andere spelers voor hem gedaan hebben.
Kijk voor de gein eens waar alle spelers die onder de Boer speelden en verkocht zijn het nu doen.

25 augustus 2016 om 12:50

Is ergens ook logisch, dat hij bang was voor een blessure te krijgen, maar ik denk zelfs als die andere gekeept had, was het miss nog 10-1 geworden.
Younes was gisteren wel de betere, maar in de arena vond ik hen nog sterker dan gisteren, maar dat was ook geen voetbal meer gisteren, meer in de lucht voetbal. De meeste die onder de boer hebben gespeeld zitten vrij wel goed. De beste daarvan zijn toch alderweireld, vertonghen en errikssen en heel even suarez

Toch de juiste ingesteldheid van Cillissen, en er komen zowiezo wel partijen die hij mag spelen zoals de copa del Rey, moet hij het daar maar laten zien

hahaha wat een grapjas. Bravo gaat niet voor niks weg. Cilissen z'n manager zal zich wel in z'n vuistje hebben geknepen. Doei carriere...

Onbegrijpelijk hoezo Barca er 15 miljoen voor heeft betaald. Zeer matige keeper. Blinkt nergens in uit.

25 augustus 2016 om 10:55

Cillessen is zeker geen matige keeper. Hij blinkt inderdaad nergens in uit maar is in alles gewoon erg degelijk. Hij heeft nu 3 matige potten gespeeld en iedereen doet alsof hij niks kan.

25 augustus 2016 om 10:57

Is hij dan een goede keeper? In Nederland misschien maar pakt vrijwel nooit punten voor het grote Ajax.

Totaal verkeerd beeld van zichtzelf. Te hoog in de bol gekregen. Erg jammer want had gedacht dat hij wellicht een Van der Sar zou worden.

Krul is vele malen beter.

25 augustus 2016 om 11:53

Want jij weet het veel beter dan de scouts van Barcelona, want die snappen niks van voetbal en gaan 14 miljoen wegsmijten.

Cillessen zit nu niet op de top van zijn kunnen maar heeft in 2014 en 2015 aangetoond een zeer hoog niveau te kunnen halen.

Dat wij het hier leuk vinden om spelers af te zeiken zegt niks over die spelers, maar wel iets over ons.

25 augustus 2016 om 12:36

Wat een flauwekul altijd, die opmerkingen 'dus jij weet het beter dan die scouts of trainer' zodra iemand een andere mening heeft.

Barcelona (en andere topclubs net zo goed) heeft door de jaren heen ook meer dan voldoende ketsers gemaakt op de transfermarkt, dus die scouts en technisch verantwoordelijken zitten er ook meer dan genoeg naast.

Als iemand van mening is dat Cillessen een matige keeper is voor het niveau dat Barcelona na moet streven dan is dat zijn goed recht.

25 augustus 2016 om 10:55

Cillessen is zeker geen matige keeper. Hij blinkt inderdaad nergens in uit maar is in alles gewoon erg degelijk. Hij heeft nu 3 matige potten gespeeld en iedereen doet alsof hij niks kan.

25 augustus 2016 om 11:09

Die 3 matige potten slaan ook nergens op, want het laatste halve vorige seizoen was het ook geen derderend keeperswerk

Als hij na het WK door Barca werd gehaald, had ik het nog begrepen. Maar op dit moment is Cilessen helemaal niet in vorm. Als de traditie in Spanje zal worden aangehouden, zal hij als tweede keeper de CL en beker wedstijden mogen spelen. Ter Stegen zal namelijk de eerste keeper zijn.

25 augustus 2016 om 10:55

Cilissen heeft wel een foutloos EK gekeept. Wellicht was dat doorslaggevend.

25 augustus 2016 om 12:15

Hij zal enkel in de beker mogen spelen. Ter stegen speelt competitie en CL

Gisteren zag ik die zelfingenomen kop van hem voorbij komen tijdens de CL hymne. Kauwgom knauwend met een brede grijns op zijn gezicht zo van: het doet me niets dat mensen lelijk over me praten, ik ga naar Barcelona en speel sowieso CL. Ik weet dat ik niet zijn gedachten kan lezen maar kijk het eens na zou ik zeggen. Dan krijg je precies hetzelfde gevoel.

On: Hij is geen slechte keeper maar meer dan 2e keeper zal hij bij Barcelona niet worden. Het is geen domme stap, ik zou hetzelfde hebben gedaan. Spelen bij Barcelona is het ultieme wat je kunt bereiken en is altijd mooi op je CV. Later zullen andere clubs eerder bij hem aan kloppen dan iemand die bij een mindere ploeg heeft gespeeld.

25 augustus 2016 om 10:58

Klopt helemaal. Maar hij gaat alleen de beker keepen meer niet. Gaat puur voor de club en het geld. Het is zijn keuze.

25 augustus 2016 om 13:35

Ik hoop dat hij het goed zal doen in de beker, niks meer en niks minder. Hij moet de kansen die hij krijgt met beide handen aangrijpen en daar laten zien een steady keeper te zijn. Ik verwacht ook dat hij alleen beker mag spelen, tenzij TS een blessure oploopt, maar ik hoop dan wel dat hij die wedstrijden dan goed keept. Een aantal bekerwedstrijden voor Barcelona zal niet genoeg moeten zijn voor het Nederlands elftal, dus ik verwacht dat hij daar wel zijn plek kwijt raakt, maar dat neem je mee in je afweging om bij Barcelona te gaan keepen.

25 augustus 2016 om 12:06

precies die arrogante kop en vies kauwen zegt al genoeg ! dat barcelona hem gekocht heeft is al
raar terwijl die heel over-rated keepertje is...die zaakwaarnemer zeker blij met paar miljoentjes erbij

25 augustus 2016 om 12:50

Dat laatste kan je betwijfelen. Er loopt momenteel best veel jong keeperstalent rond op de Europese velden. Na volgend seizoen is Cillessen 29 en heeft hij mogelijk 2 seizoenen lang op de bank gezeten. Vergeet ook niet dat Cillessen eigenlijk al relatief weinig competitiewedstrijden (op het hoogste niveau) gespeeld heeft. Minder bijvoorbeeld dan de 2 jaar jongere Zoet.

Waarom zou een (sub)topclub dan voor de reservekeeper van Barcelona kiezen die 2 seizoenen nauwelijks gespeeld heeft, boven een jongere speler die veel gespeeld heeft en heeft laten zien een stap hogerop te kunnen.

De logische verwachting is dat Ter Stegen eerste keeper wordt. Voetballend veel sterker dan Cillessen en qua lijnkeepen ook duidelijk sterker. Cillessen is hoogstens wat meer klemvast en wellicht wat constanter, terwijl hij een heel matig bereik de hoeken in heeft. Het vertrek van Bravo heeft bijna zeker met de onvrede van Ter Stegen te maken, die tevens een nieuw contract heeft gekregen. Veel meer vertrouwen in een keeper kan een club niet tonen.

Dat zou betekenen dat, behoudens langdurige blessures van Ter Stegen, Cillesen per seizoen een stuk of 10(?) wedstrijden in de Copa mag spelen. Daarbij eventueel een CL wedstrijdje hier en daar als Barcelona al geplaatst is in de groep. Dat vooruitzicht betekent in mijn optiek behoorlijke carrièremoord. Zijn plek in Oranje zou hij in dit scenario zeker horen te verliezen, terwijl hij in een belangrijke fase van zijn carrière weinig wedstrijden meer speelt en dus weinig ervaring op doet.

lekker al dat negatieve gedoe hier van lui die zelf te onhandig zijn om van de bank af te komen.

Die jongen krijgt een kans en gaat er voor.
Groot gelijk. Hij kan voor de veilige weg kiezen en naar een kleinere club gaan als eerste keeper.
Of hij zet hoog in. Als t niet lukt kan hij in ieder geval zeggen dat hij er alles aan gedaan heeft om de absolute top te halen.
Hij zet wel z'n interlandcarriere op het spel, maar dat heeft hij er blijkbaar voor over. Nou prima toch. Laat die jongen voor z'n kans gaan.

De meeste azijnzeikers hier hebben nooit iets noemenswaardigs op het gebied van sport gepresteerd, maar wel lekker anderen afkraken die er in ieder geval voor gaan.

25 augustus 2016 om 11:19

Dus je wou zeggen dat de mensen die negatief over hem zijn, waar onder ik zelf, nooit hebben geprobeerd om profvoetballer te worden. Volgens mij probeerd elk kind dit alleen er is ook nog zoiets als talent. Talent dat Cillessen wel heeft alleen wat niet toereikend is voor het niveau van Barcelona.

25 augustus 2016 om 11:25

je hebt proberen en proberen...
Heeft Van der Vaart net zo hard geprobeerd om alles uit zn carriere te halen als Ronaldo?

En uiteraard hebben de meeste mensen er niet genoeg talent voor.

Maar Cillessen keept voor de grootste club van Nederland en is al een paar jaar eerste keeper van Oranje.
Zo'n kans als deze krijgt hij wellicht nooit meer. En hoe je t ook bekijkt...zn concurrent is ook geen Neuer of Courtois.

Hij gelooft dat ie de concurrentie aan kan gaan en volgens mij is dat een prima instelling.

Of het de juiste keus is?
Ik vind het wel gewaagd. T lijkt alsof barca duidelijk kiest voor Ter Stegen als eerste keeper, dan is het moeilijk om daar wat aan te veranderen.
En als ie op de bank komt kan hij Oranje ook vergeten.

Maar goed...t is zijn carriere en hij wil voor deze kans gaan. Je weet ook niet wat hij met Enrique heeft afgesproken.

25 augustus 2016 om 11:58

Millan. Je wordt geen topsporter als je denkt zoals jij. Topsporters gaan voor het hoogste, die gaan nooit zeggen dat ze ergens niet goed genoeg voor zijn. Je haalt alleen het maximale eruit als je telkens voor het hoogste gaat. Dat doet Cillessen nu.

En bovendien moet je niet alleen kijken naar de vorm die Cillessen op dit moment heeft. Iedere speler heeft wisselende vorm. Cillessen was 2 jaar geleden beter dan nu. En misschien is hij over twee jaar nog weer beter dan in 2014. Clubs snappen dat. Reaguurders vaak niet.

25 augustus 2016 om 11:59

babymongo eens met je inschatting. Ik kan me nog herinneren dat Waterreus al ongeveer op de bus werd gezet bij Psv. Maar een paar nieuwe keepers later was hij nog steeds eerste keeper. Als je het niet probeert, dan lukt het nooit.

25 augustus 2016 om 13:11

Treurig hoe fans van Cillessen en Ajax supporters zich menen te moeten verweren door de sportieve kwaliteiten van anderen, die de kwaliteiten van Cillessen niet van internationaal topniveau vinden, te bekritiseren.

Heb het al eerder gezegd, die Ter Steegen ziet er echt niet altijd even geweldig en zeker uit op doel. Als Jasper zijn vorm terug kan vinden kan hij absoluut gaan strijden om een basisplaats. Leuk dat contract van Ter Steegen, maar als Jasper aantoont beter te zijn zal hij er gewoon in staan.

25 augustus 2016 om 12:20

Ter stegen is wel een stuk beter en jonger. Ik denk dat het duidelijk is hoe barca over hun keepersituatie denkt voor de komende jaren. Met ter stegen hebben ze een keeper die nog veel kan groeien

voor de 3e helft in Spanje hebben ze heerlijk bier

was een zeer groot talent, maar de laaste jaren blijven staan in ontwikkeling,en nu ook nog een vorm dip, misschien bij Barcelona krijgen ze hem aan de praat

Het is goed dat hij dit zegt, je moet natuurlijk wel laten horen dat je die ambitie hebt. Of het realistisch is zal de tijd uitwijzen .Ik zal er niet raar van op kijken als blijkt dat hij het daar beter doet dan bij Ajax. Je weet nooit wat er gaat gebeuren, kijk maar wat wat Hesp overkwam. Meegegaan met Van Gaal om op zijn oude dag ,net als Van der Gouw destijds bij Man U, nog even als stand-in te fungeren bij een topclub. En nadat bleek dat Baia een miskoop was groeide hij uit tot een onbetwiste vaste kracht die belangrijke reddingen verrichtte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren