Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cillessen doordrongen van stand: ‘Het is vijf voor twaalf’

Laatste update:

Ajax speelde zondag met 0-0 gelijk in de Klassieker tegen Feyenoord, een dag nadat concurrent PSV met 1-2 had gewonnen bij SC Cambuur. Het verschil tussen de Eindhovenaren en Amsterdammers groeide daardoor met twee punten, naar zes in totaal. Doelman Jasper Cillessen realiseert zich dat als Ajax zo doorgaat, de vijfde landstitel in successie er waarschijnlijk niet in zit.

/

PSV won de laatste zes competitiewedstrijden stuk voor stuk en verzamelde dus achttien punten, terwijl Ajax er in diezelfde periode veertien pakte. “Het is vijf voor twaalf”, beaamt Cillessen in gesprek met Ajax TV. “We hebben nog vijftien wedstrijden te spelen, dus het wordt lastig. We gaan er alles aan doen en we moeten sowieso winnen in Eindhoven”, aldus de doelman, vooruitkijkend naar 1 maart. Dan staat PSV-Ajax op het programma.

“Daarnaast mogen we geen fouten meer maken en hopen we, dat PSV nog een aantal punten laat liggen. Op dit moment hebben ze ook een beter doelsaldo dan wij, dus eigenlijk hebben ze een voorsprong van zeven punten op ons”, rekent Cillessen voor. Hij zegt dat alle wedstrijden die Ajax nog moet spelen nu van cruciaal belang zijn. “Want we hebben het niet meer in eigen hand. Je kunt bijvoorbeeld wel in Eindhoven winnen, maar als PSV voor de rest niet meer verliest, heb je een probleem.”

Ik denk dat Ajax dit seizoen...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1-1 gelijk? Volgens mij was het toch echt 0-0

27 januari 2015 om 17:01

Was na verlenging snap dat dan

27 januari 2015 om 17:14

niveau van VZ wordt steeds minder, tegenwoordig bijna in elk bericht wel een grove fout. Journalistieke opleiding kunnen ze zo wel opdoeken lol

27 januari 2015 om 17:29

Het is toch eigenlijk verschrikkelijk triest...... gewoon de eindstand verkeerd op een voetbalsite. Maar eigenlijk is het nog triester, dat men er gewoon maling aan heeft. Zolang de clicks maar binnen komen en er advertenties geplaatst kunnen worden, zal het ze worst wezen. Er wordt al zo lang over geklaagd. Wordt niets mee gedaan behalve de klagende reacties verwijderen.

27 januari 2015 om 17:42

Ja precies klagende bezoekers die er wat van zeggen dat het steeds erger word hier wat betreft juiste informatie worden gelijk aangepakt door middel van een emali dat je reactie niks toevoegd!! Volgens mij voegt het wel wat toe want je moet gewoon de juiste informatie verstrekken!! Kritiek kan de site alleen maar beter van worden lijkt mij!

On: PSV word gewoon kampieon verwacht ik aangezien ik deze achterstand van ajax ze niet meer goed zie maken!

27 januari 2015 om 17:49

als er een nieuwe concurrent komt voor VZ rent iedereen zo weg hier als ze daar een beetje journalistiek hebben. Just my 2 cents.
on topic: valt me op dat ajax al maanden roept dat psv wel punten laat liggen en de enige die punten laat liggen....... precies is ajax lol.

27 januari 2015 om 18:18

Foutje bedankt

Ja jammer dat ze bij Ajax nu pas wakker worden en niet al na de waarschuwing van vorig seizoen (tegen 14 tegenstanders in de competitie punten verspeeld). Het is ongelofelijk wat de ambities zijn bij de club leiding. Roepen dat we dit jaar leuk en dominerend gaan spelen. Ook maar eens roepen dat de doelstelling is kampioen te worden en overwinteren in de Cl.vervolgens hoor je Overmars roepen we hebben de beste selectie van de laatste jaren.

Wat kwam er van terecht?
Spel is afgrijselijker dan ooit
Min of meer uitgeschakeld voor de titel
Gefigureerd in de CL. Dat je niet van Barca of PSG wint, kan ik mee leven. Dat je niet van Apoel wint is diep triest.
De beker zijn we ook uit met een kansloze vernedering.

Opmerkelijk:
De technisch manager strijkt een bonus op van 381.000 euro en de seizoenkaarten werden 10 duurder.

En nu zie ik Cillisen roepen dat het vijf voor twaalf is. Was het dat niet in juni vorig jaar al?

27 januari 2015 om 18:22

dit is het resultaat van 4 jaar vakwerk van frank de boer. Begin al medelijden te krijgen met zijn opvolger......

27 januari 2015 om 18:26

Gelijk heb je compadre.. Ben blij dat er meer mede-supporters zijn die niet blind achter het beleid aan lopen en vooral kijken naar het geboden spel. Dat is inderdaad afgrijselijk. Daarbij opgeteld dat seizoenskaarten 10 duurder zijn. De selectie wordt al 4 jaar uitgehold terwijl er er verzwakkingen worden gehaald ipv versterkingen. Het is al een paar jaar over twaalf en dan heb ik het over het spel wat, in tegenstelling tot de prijs van de seizoenskaarten, al jaren naar een bedenkelijk niveau zakt. Ik had volledig vertrouwen in het nieuwe technisch hart en het beleid maar sinds 2 jaar heb ik daar behoorlijk veel twijfels over. Als je dan al geen kampioen wordt (wat natuurlijk kan na 4 kampioenschappen) laat dan iig aanvallend en aantrekkelijk voetbal zien!

27 januari 2015 om 19:27

Ik had een bijna volle balkje maaaar omdat ik idd begon te klagen over het niveau en het onconcequent optreden tegen bezoekers, bv bezoeker x maakt een beledigende opmerking of zo komt er mee weg bezoeker y maakt dezelfde opmerking en krijgt een ban. VZ VERLOREN GLORIE

27 januari 2015 om 17:15

Volgens mij doen ze het expres ofxo. Hahah.

27 januari 2015 om 17:24

Haha ik had het wel mooi gevonden als het 1-1 was geworden. Hadden we in ieder geval doelpunten gezien

Komaan vz! Ajax - fey 1-1?

27 januari 2015 om 17:16

Maakt eig toch nie uit? Blijft hetzelfde hahah! Voor mij geen probleem. Misschien heeft Kazim nu wel een doelpuntje gemaakt

28 januari 2015 om 08:39

Kazim en scoren? Eigenlijk maakt dat wél wat uit natuurlijk

Ik dacht 0-0 ipv 1-1 vz?!

Mwa 6 punten met 15 wedstrijden te gaan valt nog mee.
En PSV moet ook nog naar Az, Feyenoord, twente kan je makkelijk 9 punten laten liggen.

27 januari 2015 om 17:02

Ajax moet ook nog naar pec heerenveen en vitesse

27 januari 2015 om 17:06

Ik moet het nog maar zien, nog veel te vroeg om al te zeggen dat het 5 voor 12 is.
Ik hoop dat we de 6 punten kunnen behouden, en misschien zelf kunnen uitbreiden met hulp van vitesse.

27 januari 2015 om 17:10

en ajax mag ook nog op bezoek bij ons,, kan nog vanalles gebeuren maar wij slepen soms lelijke overwinningen over de streep en laat je daar nou net kampioen mee worden. We zulllen zien.

27 januari 2015 om 17:23

Inderdaad ik denk dat psv-ajax wel eens een hele beslissende wedstrijd zou kunnen worden. De winnaar krijgt toch een flinke boost waardoor ze denk ik kampioen gaan worden.

27 januari 2015 om 17:35

En Utrecht en Zwolle uit.

27 januari 2015 om 17:02

Denk Feynoord psv dat Feyenoord nu wel wint. Zijn beter in vorm en in de kuip spookt het wwel wat vaker

27 januari 2015 om 17:18

Feyenoord zal dat vooral waarschijnlijk wel winnen omdat PSV het altijd laat afweten in de kuip. Ik heb daar persoonlijk in ieder geval al puntverlies ingecalculeerd.

27 januari 2015 om 17:20

Ja dat denk ik ook. PSV presteert zelden in de Kuip. Denk alleen dat het verder niet uitmaakt. PSV wordt gewoon kampioen lijkt me.

27 januari 2015 om 17:12

15 wedstrijden zijn er inderdaad nog erg veel maar als Ajax straks nog verliest van Vitesse, Psv, .... dan kun je al je conclusies trekken.

27 januari 2015 om 17:36

Ik ga pas denken aan een mogelijk kampioenschap als Ajax verliest van Vitesse, wij winnen van Willem 2 en dat we tot PSV - Ajax alles winnen en dan Ajax thuis verslaan. Dan ga ik OAS echt geloven dat het mogelijk is.
Wacht al zolang tegen beter in dat ik het nog maar moet zien.

ajax speelde met 1-1 gelijk vz?. Welke wedstrijd was dat dan niet tegen feyenoord. Maar dat was 0-0. Ontopic Ajax moet het nu laten zien. Ze hebben we minder team dan jaren geleden. Maar mis halen ze nog iemand. Ik zie psv ook nog niet makelijk kampioen worden. Ajax of feyenoord maken nog steeds wel kans

Vz; het was 0-0.

Verder lijken de komende wedstrijden sws cruciaal of het nou voor Ajax , fey of psv is.

Voetbalzone maakt simpele fouten man...

Zo kan je zien dat de reporters hier de boel makkelijk opdikken 0-0 en gewoon lukraak wat schrijven. Jammer dit!!

Is het Cilessen week bij VZ? Heb nu wel weer genoeg gehoord van dat irritant kinderachtig mannetje.

27 januari 2015 om 17:16

vaal

27 januari 2015 om 17:25

Je bent niet verplicht om elk bericht van voetbalzone te lezen.

27 januari 2015 om 18:55

een vd sar 2.0

27 januari 2015 om 19:10

Ja en dat is precies de reden dat ze het hoofdnieuws maken. Cillessen is nu hot, maar dan in negatieve zin, dus dit soort reacties zijn waarvoor ze gaan

Ik zal Cillessen even uit ze droom helpen.. Ajax speelt dramatisch en psv doet t niet slecht.. psv gaat dit niet meer uit handen geven, die zijn gegroeid ten opzichte van vorig seizoen.,. dit terwijl Ajax eigenlijk alleen maar slechter en slechter zijn gaan spelen! Meer kansloze wedstrijden gespeeld dan goede!
Ajax word dit jaar met minimaal punt verschil op feyenoord 2e..

27 januari 2015 om 17:13

Ajax heeft eigenlijk precies wat psv had: 1 perfecte wedstrijd spelen en dan de volgende week een en al drama en psv heeft nu wat ajax de voorgaande seizoen had: stabiliteit zelfs al spelen ze een draak van een wedstrijd(cambuur) dan nog gaan ze met 3 punten weg en ze hebben veel meer veerkracht dan andere jaren(psv-fey par example).

Wat dramatisch zeg. Zo erg is het nou ook weer niet. Ajax heeft wel verder achter gestaan en ookal halen ze PSV dit seizoen niet in, so what? 5 voor 12.... Ja, met ook op PSV Ajax. Ajax mag wel eens in vorm komen zeg. We willen ook nog vermaakt worden.

1-1? Kom op zelfs mn oma weet dat het 0-0 werd. Is dit een kwestie van slordigheid of is dit gewoon amateuristisch?

Cilessen word wakker,ajax speelt nog uit tegen vitesse,herenveen,goahead,zwolle,willem2 en psv nou daar zie ik ze allemaal punten verselen met die lamlendige voetbal en dramatische instelling,praatjes vullen geen gaatjes en dus ook niet het grote gat van 6 punten met psv Jasper!maak jij je nou maar druk om je basisplaats van het nederlandse elftal want vermeer gaat die innemen

27 januari 2015 om 17:15

haha, droom jij maar lekker verder robert8

27 januari 2015 om 17:16

Haha cilissen had 3 top reddingen en Vermeer?

27 januari 2015 om 17:21

Vermeer heeft nauwelijks reddingen hoeven te verrichten omdat Ajax bijna niet voor zijn doel is geweest.

27 januari 2015 om 17:25

Vermeer 1.. maar dat was dan ook jet enige wat hij hoefde te doen. Cilissen had de hulp van Milik en Kazim nodig om zijn doel schoon te houden..

27 januari 2015 om 17:59

Hulp van Kazim nadat hij hem het doel in duwt?? Dat mocht niet door mogen gaan.

27 januari 2015 om 18:07

Gewoon een klein duwtje iemand met de lengt van cilissen is niet zo makkelijk uit balans geduwd als die bal erin was gerold was het een geldig doelpunt.

27 januari 2015 om 18:23

+buitenspel maar hoe groot je ook bent, als je (cilissen ) de bal volgt en je wordt (zonder dat je dat verwacht ) in je zij gelopen dan ga je gewoon omver hoor..

27 januari 2015 om 19:01

Een klein duwtje?? Kijk de beelden eens terug.

27 januari 2015 om 19:52

En het feit dat het 'duwtje' in het vijf meter gebied plaatsvind, waarna Kazim ook gewoon buitenspel stond, dus ik begrijp niet waarom die situatie telkens aangehaald wordt.

Whaha 1-1. Mijn reactie zal wel weer gedelete worden, maar wat zijn jullie toch ook voor een beunhazen. Sukkels

hij loopt een beetje achter die Cilissen. Het was 5 voor twaalf, het is nu 1 voor twaalf. Hopelijk komt die niet te laat voor de volgende wedstrijd.

6 punten is het probleem niet maar de vorm des te meer.. ga eerst maar eens fatsoenlijk ajax waardig niveau halen al snap ik dat je met onervaren talenten wisselvallig presteert maar is tevens grootste probleem. . Maar ja na 4 titels hoef je ook niet in paniek te raken als het tegenzit..gewoon vasthouden aan ingezette koers and every little thing gonna be allright. .

volgens mij was het toch echt 0-0 hoor

Ajax moet nu gewoon van wedstrijd tot wedstrijd leven, stop eens met over de wedstrijd tegen PSV te praten en concentreer je eerst maar om aankomend weekend te winnen.

Matchfixing niet goed doorgegeven Vz?
Het was een bijna historische 0-0, waarschijnlijk ook een uitslag waar mensen flink aan verdiend hebben.
Met spitsen die op de doellijn verdedigend werk boden, al dan niet voor de tegenpartij. Ajax was in de klassieker (jazeker, kleine k, want van hoog nivo was het allemaal niet) alsof het een uitwedstrijd speelde, volgens JC. En Nijhuis was historisch goed.
Misschien tijd om deze wedstrijd nog eens goed te laten onderzoeken door justitie, ik zie veels te veel indicatoren voor een vooropgezet plan.

OT: Cillessen heeft helemaal gelijk, alleen maar open deuren zoals we gewend zijn van onze politiek correcte sporters..

27 januari 2015 om 18:27

Wacht... Je meent dit he? Oh god lieve jongen niet achter alles zit een groter doel achter he. Ajax werd gewoon van de mat gespeeld op alle fronten.

27 januari 2015 om 21:08

Nee hoor, lees nog maar een keer het stukje van Cillessen en dan mijn reactie, mss dat dan de onderliggende "boodschap" iets beter overkomt. Maar bedankt dat je de moeite nam om het te lezen en te reageren.

Bij Ajax richt iedereen zich al op de wedstrijd tegen Psv. Er kan nog alles gebeuren in de wedstrijden hiervoor waardoor winnen in eindhoven niet eens zo veel verschil hoeft te maken. Ik zou me eerst maar eens focussen op dit weekend tegen Vitesse. Die hebben je al eerder een pakkie gegeven.

En dan hopen dat jij aan je gedrag gaat werken. Hoe meneer zich dit seizoen gedraagt (met name afgelopen zondag) is gewoon schandalig. Kinderachtig en 'stoer'. Dit terwijl ik Cillessen altijd wel een goede vent vond.

27 januari 2015 om 18:28

Dus doorlopen (boetius) verhaal halen (toornstra) en altijd gek doen (kazim) en kongolo die voor de uittrap gaat lopen is wel normaal? ? Al jaren is het voetbal (ajax) tegen werkvoetbal/intimidatie (Feyenoord ) en nu voetbalt Feyenoord beter en nu is het gedrag van Cilissen schandalig? Rare lui uit Rotterdam

27 januari 2015 om 18:32

Ben voor Ajax hoor.
Boetius viel best mee, maar mag niet natuurlijk. Dat vond ik ook een normale reactie, ook al viel die overdreven. Ik ergerde me echter aan z'n gedrag in de meeste gevallen. Direct boos, agressief de confrontatie opzoeken. Kazim uitdagen (ook na de wedstrijd nog). Tja, in mijn ogen gewoon zielig.

Kazim mag van mij helemaal oprotten uit de Eredivsie hoor.

27 januari 2015 om 18:42

Als Cillessen dit al vervelend vind in een klassieker dan kan hij net zo goed een contract voor het leven tekenen bij Ajax. Want topclub waardig ben je dan niet.

In andere competities gebeurt dit wekelijks en nog 2 wedstrijden ook.

vind hem na de wedstrijd tegen feyenoord maar een rare snuiter..

kan me overigens ook volledig vinden in de column van dijkshoorn.

dijkshoorn schaamde zich voor het gedrag van cilessen. ''het was niet om aan te zien, een ajax-keeper die roept om een gele kaart, omdat een andere voetbalmeneer hem net expres een heel grote au had gedaan.'' dijkshoorn denkt de weten waar dat gedrag vandaan komt. ''uiteindelijk zal cillessen de man zijn die we ons als volgt zullen herinneren: als een keeper die werd vervangen op een moment dat je je keeper juist echt nodig hebt. door cillessens kleuterkeeperswerk tijdens de halve finale verloor nederland.''

Ajax verdient helemaal niks dit seizoen wat een schandalig voetbal laten hun zien zeg ongelofelijk

Tsja, als Ajax met deze selectie tweede wordt heeft Frank de Boer wederom een topprestatie geleverd. Ik snap het wel, na vier "gemakkelijke" kampioenschappen sluipt het in de club om te denken dat het toch wel goed komt, met welke selectie het seizoen ook gespeeld wordt. Dit jaar legt het betere Psv de kwaliteitsarmoede bij Ajax weer bloot. Zoals Zwolle en Salzburg vorig jaar deden. Het verzwakken i.p.v. versterken van de selectie afgelopen zomer was een amateuristische fout en wat mij betreft moet sowieso Overmars wegens wanprestatie ontslagen worden.

Bizar... Al jaren roepen we direct na de winterstop dat het bijna beslist is... Maar elk jaar gebeurt er nog wel iets... 15 wedstrijden ...kom op... In de eredivisie kan iedereen van elkaar winnen... Zowel ajax als psv spelen slecht... Gaat gewoon weer een heerlijke eindstrijd worden.

27 januari 2015 om 18:11

Helaas staat de ploeg die het beste speelt op de 3e plaats en te ver achter op ajax en Psv.

Eindelijk een speler met een redelijke uitspraak die beseft dat er vanaf nu beter gevoetbald moet worden. Maar praatjes zijn heel leuk die hebben we al vaker gehoord. Nu mogen ze het zondag tegen Vitesse en een paar dagen later tegen AZ laten zien.

Psv-Ajax gaat gelijk worden. Ajax kan het spel niet meer maken en je zag tegen Feyenoord ook dat gelijk het max. haalbare is voor dit team. Daarom moet Ajax hopen dat de concurrentie punten pakt tegen Psv, zelf hebben ze niet die kracht. En dan kunnen ze zich wederom kronen tot kampioen van de armoede.

27 januari 2015 om 20:42

Het is nog even afwachten hoe de rest van het seizoen verloopt, maar tot nu toe heeft PSV pas 8 punten laten liggen in 19 wedstrijden. Niet echt een kampioenschap van armoede waar ze tot nu toe op af stevenen

Als je niet speelt om te winnen in je eigen Arena tegen nota bene Feyenoord. En je dus laat weg tikken en witte zakdoekjes krijgt.

Zeg me hoe ga je voor de winst in Eindhoven tegen PSV.
Ajax moet blij zijn dat feyenoord geen normale spits heeft anders zouden ze dit seizoen 3e eindigen.

CL playoff gaan ze toch niet redden.

Tijd dat vz een concurrent krijgt, een site over voetbal dat niet alleen het voetbalnieuws behoeften van voetbalfans kan bevredigen. Maar ook nog hogere kwaliteit artikelen plaatst.

Ik herinner me nog Ajax-FC Utrecht 4-2-2012, 1-2 met een diep triest spelend Ajax. niemand gaf nog een cent met 10 punten achter. en wat gebeurde er? ............... 😁😁😁. En nu haal je tegen Feyenoord hoe slecht gespeeld ook tenminste nog één punt en sta je er 'maar' 6 achter dus voor de titel zegt dit tegenover het eveneens wankele PSV nog niets, zie Roda-PSV. notabene tegen een Jupiter ploegje, als je dat stabiel noemt. bovendien hadden ze tegen Vitesse en Cambuur makkelijk kunnen punten verspelen dus ach nog 15 ronden mensen. Het probleem bij Ajax zit m in het feit dat het met hun kapitaal rond deze tijd al 10 punten voorsprong zouden moeten hebben tegenover het financieel armlastige PSV en Feyenoord, daarin heeft Ajax gefaald dat het nu moet hopen dat het tot de laatste dag spannend blijft stelletje krenten daarboven in de Arena.

Ik ben bang dat we de verkeerde keeper hebben verkocht. We hadden Vermeer nooit moeten laten gaan. Cillessen begint een beetje een bangerik voor de goal te worden en krijgt een hoop kapsones. Echt zonde ik ben bang dat Vermeer Cillessen voorbij gaat streven. Laat Cillessen zijn mond houden en ga eens fatsoenlijk keepen. We praten daarna wel over een eventuele titel daar is op dit moment totaal geen sprake van en zeker niet met het programma wat we nog hebben. Als Overmars eens zijn hersens had gebruikt hadden we nu Eto O gehaald. die loopt nu voor een prikkie naar Sampdoria. Nu moeten we het met die pannekoek van een Milik doen. Leuk spelertje maar heeft gewoon niet het niveau die je van een Ajax spits mag verwachten.

Nog 15 wedstrijden te gaan, alsof PSV in die wedstrijden geen punten meer gaat verspelen. Hetzelfde geld overigens ook voor Ajax, die gaan echt geen 45 punten uit de overige 15 wedstrijden halen. Doen ze dat wel, zijn ze zeker kampioen.

Beide ploegen zullen nog voldoende punten gaan morsen. Ik wacht nog zeker 8 wedstrijden alvorens ik een voorspelling doe. En voor wat betreft de wedstrijd PSV - Ajax, kampioen kan Ajax best worden, maar winnen in Eindhoven gaat zeker niet gebeuren 😊.

27 januari 2015 om 19:12

Ajax speelt in maart weer op zijn oude niveau en dan winnen ze wel in het Philips Stadion

Wat een negativiteit. Dat psv 3 punten pakt tegen Cambuur en Ajax gelijkspeelt tegen Feyenoord zegt helemaal niets over de titelrace. Psv moet nog naar de Kuip, als ze daar verliezen heeft Ajax het per saldo beter gedaan tegen Feyenoord want dan pakt Ajax 4 punten tegen Feyenoord en psv dus 3.

27 januari 2015 om 20:21

Je bedoelt kreeg 4 punten tegen Feyenoord ?

Zie het nog wel gebeuren dat we nog kampioen worden,
zaak is alleen om tot PSV-Ajax geen punten meer te laten liggen, dan zitten we in een goede flow en heeft PSV hopelijk al punten verloren. Wanneer je dan wint van PSV (wat zeker zou kunnen als de vorm er is) dan zijn de punten met een beetje geluk gelijk. PSV moet dan nog naar de Kuip, en heeft nog andere moeilijke uitwedstrijden. Ajax ook, maar niet zo zwaar als Psv. Als Ajax dan het koppie erbij houd, zijn we weer kampioen.
Ik heb er tenminste nog veel vertrouwen in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren