Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea bekert ondanks twee rode kaarten verder na strafschoppen

Laatste update:

Chelsea heeft de derde ronde in de FA Cup overleefd. De formatie van Antonio Conte speelde twee weken geleden nog doelpuntloos gelijk tegen Norwich City, maar wist dit keer na strafschoppen te winnen op Stamford Bridge. Swansea City rekende dankzij een doelpunt van Wilfried Bony af met Wolverhampton Wanderers: 2-1.

Chelsea - Norwich City 1-1 (Chelsea w.n.s.)
Chelsea begon niet flitsend, maar kreeg na negen minuten wel de eerste grote kans op een doelpunt: César Azpilicueta had de bal na een doorgekopte hoekschop voor het intikken, maar kwam net te kort. Na 25 minuten deden the Blues een nieuwe poging: Danny Drinkwater knalde de bal tegen de lat van doelman Angus Gunn. Een paar minuten later liet ook Norwich zich gelden, want Nélson Oliveira raakte na balverlies van Michy Batshuayi de dwarsligger. In de tweede helft brak Batshuayi na tien minuten de ban: de Belg liep tegen een lage voorzet van Kenedy aan en schoot hoog binnen voor de 1-0.

Desondanks waren de fans van Chelsea er niet gerust op, want door de minimale marge bleef het spannend en na een uur was Norwich dichtbij toen Josh Murphy het aluminium raakte. James Maddison kreeg daarna ook een goede kans, maar hij stuitte op Willy Caballero. Aan de andere kant had Drinkwater het duel in het slot kunnen gooien, maar hij faalde na voorbereidend werk van Willian. Chelsea leek de zege alsnog over de streep te trekken, maar diep in blessuretijd ging het mis: Jamal Lewis kopte via de paal raak en zorgde er met die treffer voor dat er een verlenging aan te pas moest komen op Stamford Bridge.

Deze actie van Kenedy gaat momenteel VIRAAL🌍! Hét hoogtepunt van de eerste helft van Chelsea Football Club!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 17 januari 2018

In die extra dertig minuten probeerde Chelsea een opening te vinden, maar dat ging niet van harte en daarom bracht Conte na 101 minuten Eden Hazard binnen de lijnen. Verder dan kansen voor Willian en Álvaro Morata kwam de thuisploeg in het eerste kwartier niet. In de tweede helft kreeg Chelsea nog twee rode kaarten: zowel Pedro als Morata kreeg een tweede gele kaart. Veel mogelijkheden werden er niet meer gecreëerd. De penalty’s werden vervolgens beter genomen door Chelsea, want Oliveira was de enige die miste.

Swansea City - Wolverhampton Wanderers 2-1
Wilfried Bony kroonde zich tot de matchwinner in het Liberty Stadium, want de aanvaller uit Ivoorkust maakte ruim twintig minuten voor tijd de beslissende 2-1. Wolverhampton Wanderers kreeg een voorzet van Tom Carroll niet weggewerkt en daardoor kon Bony profiteren. De score was eerder geopend door Jordan Ayew, die een aantal tegenstanders passeerde en ook doelman Will Norris het nakijken gaf. Diogo Jota versloeg Kristoffer Nordfeldt voor de 1-1, maar Bony hielp Swansea dus alsnog aan een overwinning. De eerste ontmoeting was overigens in een doelpuntloos gelijkspel geëindigd.

Een terechte zege voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik vind dit wel een mooi einde voor Conte.. Twee Schandalig slechte wedstrijden tegen Norwich, niet kunnen winnen van een gehavend Arsenal, een compleet ontspoort elftal en maar vast blijven houden aan dat klotesysteem met die drie verdedigers.. Over en uit, meer wil ik er niet over kwijt..

17 januari 2018 om 23:47

Ik snap niet waar dit vandaan komt, met dit zelfde ‘klotesysteem’ werden we vorig jaar kampioen.

17 januari 2018 om 23:50

Toen het nog een leuke verassing was wel ja! Toen we nog met drie aanvallers speelden ipv met vijf middenvelders was het top ja.. Nu speelt Conte constant met vijf middenvelders (Oké vandaag toevallig niet, maar een derde centrale verdediger tegen Norwich is alsnog compleet onzinnig!) wat gewoon totaal ten koste van je eigen spel gaat.. Morata’s vertrouwen is web omdat hij constant de bal kwijt is als hij weer vanaf de middenlijn mag gaan rennen voor zijn kans, Hazard kan niks meer creeeren in z’n eentje! Dit is kan echt niet! In de toppers tegen Spurs en Atletico-uit pakte het goed uit. Ondertussen houden Conte’s tactieken Chelsea klein, op een hele slechte manier

17 januari 2018 om 23:52

Ja zoals je zegt vorig jaar.... We zitten nu in de toekomst en de tacktiek is uitgewerkt.

17 januari 2018 om 23:54

Eerlijk is eerlijk, hij riep toen ook al hetzelfde omdat de geliefde Mourinho plaats voor Conte moest maken. Ik ben niet zozeer tegen 3 centrale verdedigers, maar wel tegen het complete gebrek aan stootkracht. Kante kan prima met Fabregas/Barkley naast zich gaan spelen, met daarvoor Hazard, spits (zijn allebei drama de keuzes die we hebben) en Willian/Pedro. Dan vallen er echt heus genoeg goals. Ik vond hazard trouwens ook weer veel en veel beter vandaag, nu hij gewoon weer als linksbuiten in een aanval van drie stond, ipv spits met morata. Ben wel heel benieuwd wat conte van het weekend gaat doen, Batsman en Hazard of toch weer Pedro, Hazard, Willian waar ie naar lijkt te grijpen als Morata er niet is

18 januari 2018 om 00:00

Ik denk dat laatste, alhoewel ik niet zeker weet hoe schorsingen werken in Engeland..

Pedro is volgens mij nu ook geschorst voor de competitie. Dan is Batshuayi de enige realistische optie.

Wat mij betreft stappen we zaterdag al van die 3 verdedigers af. Azpiliqueta op rechtsback, Christensen met David Luiz of Rudiger centraal en Alonso linksback. Dat is een prima verdediging, en dan kun je eindelijk eens met een fatsoenlijk middenveld en aanval spelen.. Nu met Bakayoko kun je zelfs 4231 spelen, dan heb je achterin zekerheid en verdubbel(!) je je aanvallende kracht!

18 januari 2018 om 10:21

Ik snap het niet... een half jaar geleden noem je Conte nog een toptrainer en een half jaar later kan hij er niets meer van? Volgens mij loopt daar nog steeds dezelfde trainer met dezelfde capaciteiten rond. Lijkt me niet dat het al is uitgewerkt tussen hem en de spelersgroep.
Hij krijgt ook verre van het materiaal dat hij zou willen hebben. Verdient hij dan niet wat meer krediet?

17 januari 2018 om 23:51

Ik wil hem in ieder geval wel tot het einde van het seizoen zien. Nu een trainer aanstellen is gewoon niet slim en al helemaal niet netjes tegenover Conte die een puike prestatie heeft weten te leveren vorig jaar want dat was hands down gewoon leuk voetbal en belangrijk winnend voetbal.

17 januari 2018 om 23:55

Als je hem laat zitten dan:
- Vlieg je er in de 4e ronde FA Cup uit tegen Newcastle
- Worden we afgeslacht door Barcelona
- Is de kans dat je uit de top 4 lazert ook steeds groter
- And last but not least, verliezen we straks nog van Arsenal in de halve finale van de League Cup..

Voorkomen is beter dan genezen!

18 januari 2018 om 00:00

Ja precies, ik word echt stront moe van die fans die non-stop willen dat een coach wordt ontslagen. Geef een coach eens de tijd, vooral nadat ie vorig jaar met overmacht kampioen werd met een team dat het jaar ervoor 10e werd. Bovendien is ook echt compleet duidelijk dat Conte 0 inspraak heeft qua transfers. Hij zei in een interview gister dat hij niet wist of Chelsea met Sanchez bezig was, dat het wel niet zo zou zijn maar dat hij het niet weet. Dat is precies het probleem bij Chelsea. Het bestuur denkt dat ze weten wie er nodig zijn, zoals Barkley en Caroll (bah bah bah). De coach heeft het er maar mee te doen bij Chelsea, dus dit kun je hem echt niet alleen aanrekenen. Ik vind trouwens Mourinho de hoofdschuldige hieraan, die man had volledige vrijheid en heeft o.a. Salah, Mata, De Bruyne en Lukaku verkocht. De toekomst van onze club. Bah, wat een hekel aan Mourinho heb ik. Logisch dat het bestuur nu niet meer de coach laat bepalen, maar wel super frustrerend want nu kan hij nooit spelen zoals hij wil met de juiste spelers

18 januari 2018 om 00:01

Ik begrijp je, maar wie wil je momenteel aanstellen die de ploeg gelijk beter laat voetballen? Een coach midden in het seizoen aanstellen is nooit goed tenzij de situatie degradatie vormen begint aan te nemen. Een nieuwe coach gaat binnen nu en een paar weken niet gelijk zijn stempel op het team weten te drukken. Met Conte is het voetbal (momenteel) niet om aan te zien maar we weten in ieder geval wat we kunnen verwachten.

18 januari 2018 om 00:08

Wat te denken van Matic die hij gewoon had willen behouden maar gewoon werd verkocht. Ik ga niet zeggen dat Matic ons veel beter had gemaakt of dat hij weergaloos was vorig jaar, maar het geeft wel weer hoeveel inspraak zoals je net al aangaf Conte heeft in de transfers. Tuurlijk Conte maakt momenteel ook fouten, maar hij heeft toch wel enige krediet verdiend na vorig jaar lijkt me in ieder geval genoeg om hem even te laten zitten.

18 januari 2018 om 00:09

Mijn droomkandidaat blijft Ancelotti, hij heeft nog unfinished business bij Chelsea en ik zou graag zien dat hij eens een serieuze gooi komt doen naar de titel en Champions League!

Verder zijn er wat mij betreft genoeg opties die Chelsea op dit moment meteen beter maken.

Sampaoli en Bielsa zijn managers die ook bekend zijn met drie achterin (wat bij deze managers juist wel als iets positiefs gezien kan worden).. Verder heb je nog mensen als Luis Enrique en Laurent Blanc die waarschijnlijk ook wel te porren zijn voor zes maanden Chelsea en misschien nog wel meer!

Als je deze beslissing al uitstelt naar de zomer dan zouden we eens serieus na moeten denken over een type Eddie Howe.. Geweldig trackrecord bij Bournemouth en wat mij betreft echt rijp voor een stap naar een grotere club om langdurig te werken!

18 januari 2018 om 00:24

Geloof me, ik zie Ancelotti echt niet slagen. Niet alleen omdat hij oud is, maar gewoon door het bestuur. Conte weet dat hij zijn transfers niet krijgt en gaat hij dus average players vragen zoals Carroll. Dat deed hij ook destijds bij Juve. Ik zie graag Tuchel komen, omdat hij aanvallend voetbal speelt en de jeugd de kans geeft. Als het bestuur geen RW, ST of RWB koopt (LWB is btw echt noodzakelijk ffs) dan lost hij het gewoon op met de jeugd. We hebben echt een geweldige academie. Domineren The Youth League en The Youth FA Cup.. Voor de RW positie kan je prima een Callum of Musonda zetten. RWB kan prima een sterling spelen. Spits kan prima Abraham spelen. Middenveld RLC. Hij veranderd ook nog vaak van tactiek, waardoor hij echt onvoorspelbaar is. (Bijv ene keer een 343, daarna 4411 en 433 etc.) Ik hoop echt op Tuchel.

18 januari 2018 om 00:24

Ik vond dat Laurent Blanc en Luis Enrique nou niet echt hun stempel hebben gedrukt op het spel van Barcelona en Paris Saint Germain maar meer teerde op individuele klasse. Ik denk ook niet dat ze echt te porren zijn voor een half jaartje die willen gewoon iets vasts. Sampaoli en Bielsa zie ik ook niet echt lang bij een club blijven die zijn ook na max 2 jaar weg. Eddie Howe is ook een hele talentvolle manager en zou zeker een optie kunnen omdat hij echt voor de langere termijn kan worden gehaald.

18 januari 2018 om 00:30

Dat is naïef denken en je zult zien dat Musonda, Sterling en co keihard zullen falen. Hoe vaak hebben we het wel niet gezien bij Ajax bijvoorbeeld dat talenten heel erg worden opgehemeld zomaar ineens voor de leeuwen worden gegooid en dan ineens niet zo goed blijken te zijn. We moeten eerst zorgen dat we een stabiel basis elftal hebben en vanuit daar kan je jeugd laten instromen.

18 januari 2018 om 00:39

Musonda, Sterling en co spelen letterlijk elke wedstrijd in de jeugd de sterren van de hemel. Elke kans die ze kregen (zelfs 5 min speeltijd) lieten ze meer zien dan bijv Pedro. Geef hun paar kansen in een bekerwedstrijd zodat we ze echt kunnen testen. Zo kom je der nooit achter toch? En de talenten die bij Ajax opgehemeld worden mag je echt niet vergelijken met de talenten van Chelsea. Jeugdproducten zoals Christensen(kwam rond zijn 14e?), Abraham, RLC, Ampadu, Chalobah laten toch zien prima mee te kunnen in de PL. Waarom zou Musonda, Sterling en Callum dat niet kunnen? Callum was een van de sterspelers van Engeland toen ze het WK wonnen (jeugd). Zoals ik al zei kan je deze jongens niet met de opgehemelde talenten van Ajax vergelijken.

18 januari 2018 om 01:28

Wat een kinderachtig ventje ben je toch zomaar mourihno aanwijzen. Mou had ook niks te beslissen in zijn laatste seizoen. Mou haalde costa voor lukaku voor terug en die is een stuk betere speler.salah was gewoon matig en mata heeft nooit zijn niveau meer gehaald sinds hij weg is. Mata is de toekomst? Je moet niet zo janken. Salah was gewoon vreselijk matig toen hij speelde. De bruyne was ongeduldig en lukaku was de fout van emenalo die geen terugkoop clausule had ingezet en eerlijk is eerlijk ik heb liever morata of costa dan lukaku. Is veelste matig. Alleen de bruyne kan je hem de schuld geven. Je vergeet dat mata verkocht werd voor een ander talent genaamd oscar die heel goed was toen. Was een van de beste spelers eerste seizoenshelft. Genoeg chelsea fans boeide de verkoop van deburyne niet en al helemaal neit die van salah die zich anders nooit zo ver had ontwikkeld. Hij had moeite met elke aaname en schoten waren vreselijk. Heel makkelijk achteraf praten. Het bestuur liet nooit de Coach bepalen. De coach geeft een lijst met spelers en dan besluit de technisch directeur of hij z gaat halen. Salah was trouwens een renpaard zonder techniek bij ons. Hij was gewoon nog te jong. Heeft zich in Italie super ontwikkeld. Je kan nooit de ontwikkeling van een speler raden.
Lindelof lijkt nu ook matig en iedereen wilt hem weg bij united en toch kan het zijn dat hij wereldtop is in 1 of 2 jaar.

18 januari 2018 om 07:14

Mata was duidelijk ons beste speler tot hazard kwam, werd 2x oprij verkozen tot speler van het seizoen. En Oscar goed? Laat me niet lachen, die was nooit goed. Hij liep harder terug en was daarmee dus een Mourinho speler, maar die twee zijn echt op geen enkele wijze te vergelijken in klasse. Mata is een geweldige speler, wat zou ik die graag terug hebben bij Chelsea!

18 januari 2018 om 09:26

@ajaxcied

Holy shit hahah. Salah, Mata, De Bruyne en Lukaku. Mijn god..chelsea had 1 van de beste selecties in Europa gehad als ze die jongens nog hadden.

Ik las laatst een artikel dat Conte wel eens de vervanger voor Zidane zou kunnen zijn. Conte weet hoe hij een verdediging in elkaar moet zetten, en Zidane lijkt dat niet te kunnen bolwerken. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren.

18 januari 2018 om 12:08

Ik zeg ook niet dat ze geen kansen verdienen maar ik ga met alle respect niet uit van de krachten van een paar talenten. Het kunnen goede spelers worden mits je ze de tijd geeft. Ik weet dondersgoed hoe goed onze talenten zijn en ik weet hoe goed ze kunnen worden.

18 januari 2018 om 18:02

Misschien was jij toen geen chelsea fan. Maar oscar was eerste seizoenshelft onze beste speler. Kijk zijn whoscored. We noemde hem zelfs beter dan coutihno. Pas half jaar erna was hij matig. Zelfde gebeurd het seizoen erna een van de beste eerst seizoenshelft ennmatig in de 2de.

18 januari 2018 om 18:04

Tot hazard kwam? Hij was veel beter dan hazard hoor. Alleen dat seizoen was hazard beter. Mata was toen al niet meer hetzelfde Bekijk zijn statistieken toen hij 2x beste speler werd veekozen. Was niet normaal was toen misschoen zelfs de beste in de EPL onder benitez.

18 januari 2018 om 18:06

Toen mata verkocht was had oscar al 7 goals en 9 assists. In een seizoenshelft. En jij claimt hij was nooit goed geweest. Maakte liverpool kapot.

17 januari 2018 om 23:51

Ik vind het schandalig dat Conte de jeugd nooit laat spelen. Callum en Musonda zijn zonder twijfel beter dan Pedro. Sterling is niet slechter dan onze andere RWB. Kenedy kan ook prima mee. Echt schandalig hoe onze jeugd spelers worden behandeld. Hebben net nog ff 7-0 gewonnen van West Brom..

17 januari 2018 om 23:54

Broer u23 west brom is wel wat anders maar sterling en musonda meosten sowieso spelen en kenedy is een aanvaller.

17 januari 2018 om 23:55

Uhm, Ampadu speelde 80 min vriend

17 januari 2018 om 23:58

Uhum misschien omdat hij bekend staat als een van de grootste talenten. Iedereen ziet iets in hem. Als Ampadu niet bekend was als een groot talent, speelde hij nooit. Callum, Musonda, Sterling verdienen allemaal kansen. Dit is een cup wedstrijd, daar hoor je de jeugd te laten spelen. Waarom kies je een Pedro boven Musonda of Callum? Waarom Zappa over Sterling? Enige rede dat Ampadu speelde is door zijn naam en Conte gecharmeerd is van hem..

18 januari 2018 om 00:01

Jep, Kenedy speelt hier als LWB, maar is idd een aanvaller. Callum speelt geweldig elke wedstrijd. Hij, sterling, Ampadu en Musonda verdienen het 100% om te spelen. Van andere spelers uit de jeugd snap ik dat ze niet zoveel spelen. De spelers die ik net opnoemde zouden het echt niet minder doen dan sommige ezels hier rondlopen..

17 januari 2018 om 23:52

352 is inderdaad een klotesysteem maar een 343 dat kan gewoon. Alleen hebben we een matige spelers op de positie lwb, rwb en rw. En doordat Morata opeens ook niks meer kan lijkt het nog slechter.

18 januari 2018 om 07:17

Precies dit dus, er is niks mis met 3-4-3, nadat hazard ingebracht werd gingen we weer van 3 5 2 naar 3 4 3 en toen regende het kansen voor chelsea. Uiteraard werden de kansen gemist door morata. Toch zie ik hier weinig mensen die uberhaupt door hebben of we 3 4 3 spelen of 3 5 2. Een wezenlijk verschil.

Als Chelsea fan moet ik eerlijk zijn en Norwich de credits geven, maar man wat waren we weer slecht. We waren overigens niet de enige met een slechte dag, de arbitrage kon er ook wat van. Wat een voorstelling, man man man.

Morata is zondermeer de betere voetballer. Maar in de 16 is Batsman toch wel meer een killer. 1 echte kans en goal. Een echte goaltjesdief. Dat meevoetballen moet wel nog steeds beter. Dat ziet er gewoon niet uit. Waar hij ook terecht komt, goals zal hij altijd en overal maken.

Sorry dat ik Conte zo lang heb verdedigd jongens. Ik vind 80% alsnog de schuld van ons bestuur. Ik bedoel waarom 35 miljoen besteden voor Carroll????? Deze wedstrijd had je imo zonder problemen kunnen winnen als Musonda, Callum en Sterling speelden. Zijn niks minder dan de andere die op het veld stonden. Waarom parkeer je de bus tegen iemand die 3e staat in de Championship??? Sorry Conte het is niet alleen jouw schuld (hij moet gesteund worden om succesvol te zijn) maar het is toch tijd voor iemand zoals Tuchel. Als het bestuur niet naar hem luistert, kan hij simpel de jeugd gebruiken. De RW, RWB en CM kan prima bezet worden door de jeugd..

18 januari 2018 om 00:03

Hij kan imo blijven als hij gesteund wordt. Als dat niet gebeurt zie je al wat hij doet. Hij vraagt spelers als Carroll ipv Sandro en Vidal. Als Conte Telles en Alexis zou krijgen, zou het denk ik veel beter gaan. (Al wil ik liever dat Musonda of Callum RW gaan spelen).

Gewoon lekker top 4 proberen te halen en zo ver mogelijk proberen te komen in de Champions League en FA Cup. Ik heb Conte heel vaak verdedigd maar hij begint Mourinho achtige trekjes te vertonen. Chelsea kan oprecht veel beter spelen dan het nu doet ik ben daarvan overtuigd maar het komt er momenteel gewoon niet meer uit. Ik zou in ieder geval af willen wachten tot het einde van het seizoen en kijken waar we op dat moment staan.

18 januari 2018 om 00:04

Vorig jaar maakte hij heel knap een winnende machine van Chelsea met verdedigend voetbal en individuele kwaliteit. Als je op die manier kampioen kan worden moet je het zeker doen natuurlijk. Dit jaar loopt het tot nu toe nog niet echt met het verdedigende spel dus dan zou het inderdaad niet raar zijn als Conte wat aanvallender gaat spelen. Dat durft hij alleen niet omdat Italianen erfelijk belast zijn met verdedigend spelen ofzo.

Kan iemand uitleggen hoe het kan dat 2 aanvallers rood pakken. Das toch gewoon verschrikkelijk dom?

18 januari 2018 om 00:04

2 schwalbes (allebei 1), 1 domme overtreding (Pedro) en 1 boze reactie op de scheids (Morata) is samen 2x rood. Ja, echt heel dom. Vooral omdat Morata door op doel was als hij was blijven staan, maar in plaats daarvan pakt ie 2x geel in 10 sec. Word zo moe van zijn geduikel, vooral omdat het nooit iets oplevert. Stop er dan mee...

18 januari 2018 om 00:06

Ajaxcied. Morata had niet eens geel moeten krijgen. Was echt geen schwalbe..

18 januari 2018 om 00:04

Pedro is gewoon Pedro. Morata was onverdiend. Kreeg geel voor een schwalbe, terwijl hij duidelijk gewoon viel. Die scheids floot sowieso in het nadeel van Chelsea en VAR heeft helemaal geen shit gedaan.

18 januari 2018 om 00:06

Jup gewoon dom. eerste kaart kreeg pedro voor een schwalbe en later daarna voor een overtreding. En die van Morata was nog dommer die kreeg ook een kaart voor een schwalbe en werd boos en kreeg zijn tweede..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren