Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Castaignos was vreselijk boos op me tijdens de wedstrijd en ik op hem’

Laatste update:

FC Twente verloor zondagmiddag met 1-0 van Go Ahead Eagles en die nederlaag kwam hard aan. De Enschedeërs hadden dubbel pech dat de concurrentie (Ajax, Vitesse, Feyenoord en PSV) allemaal wel één punt of meer pakten. Sowieso zit FC Twente in een matige reeks en dat openbaarde zich in Deventer. Sterspeler Dusan Tadic zegt dat er irritatie in het elftal zat en dat hij zelf ook boos rondliep.

/

In een interview met TC Tubantia zegt de Servische linksbuiten dat hij kwaad op zichzelf én op het team was. Iedereen bij FC Twente was veel te lief voor elkaar en daar profiteerde Go Ahead Eagles optimaal van in eigen stadion. Tadic had een woordenwisseling met spits Luc Castaignos, erkent hij. “ Castaignos was vreselijk boos op me tijdens de wedstrijd en ik op hem.”

“Later heb ik tegen hem gezegd dat het goed is om kwaad te zijn, als er maar vuur is. Met aardig doen tegen elkaar winnen we niet”, weet Tadic uit ervaring. Zijn teamgenoot Castaignos zat zondag ook niet helemaal lekker in zijn vel. Behalve de verbale ruzie met Tadic gaf hij journaliste Fardau Wagenaar een duw.

FC Twente eindigt dit seizoen in de top drie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jeroen Zoet ooit over Castaignos na Twente-PSV (2-2): "die man die is gek"

10 maart 2014 om 11:46

Zou goed kunnen dat hij dat gezegd heeft, heb hem namelijk nog nooit iets zinnigs horen zeggen, geeft ook niet hoor, hij zit ook niet bij PSV om verhalen te vertellen.

10 maart 2014 om 11:49

"behalve de verbale ruzie met Tadic gaf hij journaliste Fardau Wagenaar een duw"

weer een mannetje die denkt dat ie heel wat is en zn emoties en gedrag niet onder controle heeft... Gek dus. Heeft jeroen zoet toch gelijk

10 maart 2014 om 11:56

Dus iemand die zijn emoties niet altijd onder controle heeft is gek? Wauw, zo wordt het beroep van psychiater wel heel makkelijk, emotie niet onder controle? Hup de diagnose is u bent gek

10 maart 2014 om 12:02

Nou iemand een duw geven is nou ook niet bepaalt normaal te noemen of wel? Luc heeft zo beetje met iedereen ruzie dus die spoort niet helemaal. Maakt ook helemaal niks uit zodra je presteert mag je je eigen misdragen...

10 maart 2014 om 12:10

Je mag je eigen nooit misdragen was dat voor onzin ? Waarom iemand een duw geven als hij zijn werk doet ? Hij wilt toch voetballen voor het geld dan hoort dit erbij.. vind het allemaal aanstellerij van hem maar goed.

dat hij gewoon gaat voetballen en niet al die fratsen uit gaat halen... aan het eind van de maand staat er weer een dikke glimlach op zijn gezicht

10 maart 2014 om 12:14

Als iemand niet normaal handelt wil nog niet zeggen dat die persoon gek is.
Of zijn Pellé, Bruma, Pieters, Castaignos, jij en ik nu allemaal gek, iedereen doet wel eens dom/gek, de 1 wat vaker als de ander.
Of Castaignos de meest slimme persoon is die op de Nederlandse velden loopt? Dat waag ik te betwijfelen, maar als zo'n sulletje als Zoet zegt dat hij gek is, zou ik dat eerder als een compliment zien.

10 maart 2014 om 12:20

Hoe kan jij oordelen over Jeroen? Als je iemand beoordeelt op zijn uiterlijk ben je zelf niet heel slim. Volgens mij is Jeroen een stuk slimmer dan de meeste voetballers.

10 maart 2014 om 12:28

Op zijn uiterlijk? Hoe kom je daar nu weer bij? Ik beoordeel hem op wat hij zegt in zijn interviews. Dat is het enige waarop ik hem kan en wil beoordelen, volgens mij zeg ik ook nergens dat Jeroen zoet dom is, ik zeg dat ik hem een sulletje vind. Misschien heeft hij wel een iq van 150 ik zou het niet weten, kan mij ook niet bijster veel schelen eerlijk gezegd

10 maart 2014 om 12:38

Eerst begin je over het woord 'gek', en trek je het gebruik hiervan volledig uit zijn verband.
Vervolgens geef je aan dat je Zoet niet dom vindt, maar je vindt hem wel een sulletje. Moet je misschien toch maar eens opzoeken wat sulletje betekent, sulletje.

10 maart 2014 om 12:51

Sulletje: Onnozel type, Nerd, Verlegen persoon

Leg mij eens uit hoe je gek zijn uit zijn verband kunt trekken dan, ik ben namelijk nogal een sulletje.

10 maart 2014 om 13:08

Onnozel. Juist ja. En een ander woord voor onnozel is...

De link van gek naar diagnoses van een psychiater is in deze context volstrekt waanzin. Gek kan op meerdere manier gebruikt worden en heeft zeker niet altijd met psychische stoornissen te maken. Gek kan bijvoorbeeld ook betekenen 'een raar of grappig mens'.

Hoop dat de uitleg een beetje duidelijk voor je is.

10 maart 2014 om 13:21

Oké dus Zoet bedoelde dat Castaignos een grappig mens is, tja dan heb ik niets gezegd.

Nog ff een vraagje, waarom gebruik je alleen onnozel en niet nerd of verlegen persoon?

10 maart 2014 om 13:23

@babymongo

Je hebt helemaal gelijk!
Mannetjes die een beetje aandacht krijgen in de media denken ineens dat ze meer mogen dan de rest.

Vooral die Castagnios is een nare kwal die denkt dat ie t is.. Nu Tadic weer, goed bezig jongens!

10 maart 2014 om 13:27

Ja want als keeper zijnde houd je de hele wedstrijd je mond.. echt verlegen ja..

10 maart 2014 om 13:32

Nu maak je precies dezelfde fout. Jammer, had gehoopt dat je er iets van zou opsteken.

Ik gebruik alleen onnozel, omdat nerd en verlegen hier niet van toepassing zijn. Of wilde je aangeven dat je Castaignos een nerd vindt en/of verlegen? Dat zou toch wel gek (daar is ie weer) zijn, zeker als reactie op dit artikel.

10 maart 2014 om 13:42

@wandering

oke, even voor jou. Gek heeft meerdere betekenissen. Als ik zeg dat hij gek is, bedoel ik niet gelijk dat er iets aan zn psyche mankeert.

1gek (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: gekker, overtreffende trap: gekst)
1van het verstand beroofd; krankzinnig: zich niet gek laten maken kalm blijven
2dwaas, bespottelijk: geen gek idee een mooi plan; gek doen vreemd
3(+ op, van, met) erg gesteld op, verzot op¶te gek! prachtig!

2gek (de; m,v; meervoud: gekken)
1krankzinnige
2dwaas¶iem. voor gek zetten belachelijk maken

Met andere woorden hij is niet krankzinnig, maar hij is een dwaas.

10 maart 2014 om 13:58

@ nickos32

Met een sulletje bedoelde ik Zoet en niet Castaignos.
En ja ik vind Zoet een verlegen en introvert mannetje, kijk maar eens wat interviews, hij kijkt de journalist bijna nooit aan, zijn hoofd is (bijna) altijd naar de grond gericht, dus het lijkt mij dan behoorlijk veilig om te zeggen dat hij een sulletje is, alleen jij gebruikt de negatieve vorm, prima hoor, ik vind mijn reactie hierover niet positief, maar ook niet negatief.

@babymongo
Dat Castaignos reageert als een dwaas of gek zal ik niet ontkennen, maar dat maakt hem nog niet gek of dwaas.
Dat wil alleen zeggen dat de reactie van hem gek of dwaas is.
Als jij of ik een stomme reactie plaatsen, wil dat niet zeggen dat jij of ik stom zijn, dat wil alleen zeggen dat jij of ik stom gereageerd hebben.

10 maart 2014 om 19:41

Je hoort een leuke journaliste een zoen te geven inplaats van een duw.
Het schijnt maar niet te lukken bij ons met de rotterdamse jongens,jammer.
Oh ja Kick vandervall in een grijs verleden,
Maar die kwam van Svv.

10 maart 2014 om 20:59

Oh nee Castaignos gaf een duw. Bel gelijk de politie!!!

10 maart 2014 om 22:06

En waarom is Zoet dan een sulletje? Omdat hij op zo'n jonge leeftijd al zo'n goede keeper is?

11 maart 2014 om 02:21

Ik vind het niet netjes om een vrouw een duw te geven. Rare vogel die Castaignos , een onbehouden vlerk.

10 maart 2014 om 11:49

Haha waar doelde hij toen op? Ik ben wel benieuwd.

10 maart 2014 om 12:36

Gelijk heeft Zoet. Waarschijnlijk maakt hij dit weekend weer een intikker en gaat hij weer gebaartjes maken dat hij de criticasters de mond heeft gesnoerd. Wat een vervelend mannetje is dit zeg.

10 maart 2014 om 13:49

misschien samen met Pelle gedragstherapie gaan doen

10 maart 2014 om 15:47

Die journaliste zal wel een ajax-hoofd hebben :-P

10 maart 2014 om 19:12

Waarom weer Pelle!!!

Volgens mij duwt Pelle geen journalisten dus heel slecht van jou om een vergelijking te trekken
Stop daar eens mee.

10 maart 2014 om 14:51

Hij is ook gek die kerel heeft het veel te hoog in ze bol en zal hooit de top/subtop halen van europa

Gaf hij een journaliste een duw...

Gedraag je nou toch eens mannetje. Zet die frustatie om in hard werken en maak je ruzie binnenskamers, anders komt je nooit van je mediabeeld af.

10 maart 2014 om 11:54

Inderdaad genant.
hij schijnt een journaliste van Tubantia een schouderduw te hebben gegeven. Ze had eerder een kritisch stuk over hem geschreven waarin ze aangaf het oneens te zijn met zijn keuze niet met de pers te praten omdat zij kritiek op hem hadden. Ze omschreef hem als een kleine jongen in een grote mannenwereld. Zij omschreef in hetzelfde stuk het journaille als doorgeefluik naar het publiek en dat Castaignos dus het publiek minachtte met zijn actie.
Castaignos kan het daarmee oneens zijn, ik denk dat zijn actie haar gelijk heeft bewezen.

10 maart 2014 om 12:08

Nou heeft ze wel gelijk dat Castaignos zich gedraagt als een kind, maar Fardauw een journaliste noemen gaat mij te ver. Haar stukjes en vragen zijn het niveau, hoe voel jij je nu etc. nog niet ontstegen, en om het journaille als een doorgeefluik naar het publiek te beschouwen, prima, maar dat verplicht Castaignos natuurlijk niet om daar mee te praten en om daaraan de conclusie te verbinden dat hij het publiek minacht is natuurlijk helemaal een gotspe, lijkt mij eerder dat hij het journaille minacht.

10 maart 2014 om 12:12

Wandering ... weet niet hoor de niveau van haar journalistiek is wat anders dan een duw geven of gewoon je werk te doen ?

10 maart 2014 om 12:36

Wandering,

Ik ben het niet met je eens. Dus dan mag ik jou nu ook een duw geven?

10 maart 2014 om 12:43

Als jij daar gelukkig van wordt, prima hoor.
Maar waar typ ik dat het prima is dat Castaignos mevr. Wagenaar een duw geeft. Zelfs van zo'n K*t journaliste als mevr. Wagenaar moet je afblijven

10 maart 2014 om 12:54

Volgens mij word die kuil van jou alleen maar dieper Wandering... Als ik jou was zou ik ophouden met graven, ha ha!

OT: als journalisten alleen iets over je mogen zeggen als het positief is dan moet je een ander beroep uitzoeken lijkt mij. wat Castaignos doet is niet slim, hij kan zich beter inhouden, ook tegen journalisten waar hij een minder goede band mee heeft.

Die Castaignos heeft altijd ruzie met alles en iedereen als Twente punten verspeeld. Tegen PSV aan het begin van dit seizoen ook al een keer. Het is gewoon nog een kind die volledig gebrainwasht door het feit dat ie een seizoen getraind heeft bij Inter Milan. Ik vind het maar een zielige kwal

10 maart 2014 om 15:28

@tiptop13 Castaignos heeft altijd en met iedereen ruzie en vervolgens kom je met 1 voorbeeld van het begin van het seizoen....

Ik wil zijn gedrag niet goedkeuren hoor maar iedereen gaat er ook een beetje aan voorbij wat voor impact de media op zo'n speler kan hebben. En als het dan niet helemaal loopt zoals je zelf wil en er wordt van alles over je geroepen door mensen die je helemaal niet kent, op tv, in de krant, door supporters, op straat, langs het trainingsveld, ga er maar aan staan. Ik weet dat het erbij hoort maar je moet er maar mee om kunnen gaan, helemaal op zijn leeftijd.

Is er geen filmpje te zien waarop het incident met die journaliste te zien is?

Castaignos met z'n vedettegedrag...

zo jammer dat hij denkt dat hij heeeeel goed is maar door zijn uitstap naar italië eigenlijk is weggezakt tot een zeer middelmatige voetballer!
En als hij dan ook nog gaat duwen tegen journalisten dan gaat het echt niet meer goed met je,en zal de club je maar op de transferlijst moeten zetten en en het verlies nemen!
Dit is niks en het wordt ook niks...oftewel houdbaarheidsdatum overschreden!

En terecht dat Castaignos boos was op Tadic. Die mafkees moet eens op links gaan voetballen. Castaignos kreeg alleen maar ziekenhuisballen waar hij niets aan had. Daarnaast die duw geven kan nog net. Die Ferdauw is een sensatiezoeker samen met die amateur journalist. Maar wat ik niet vind kunnen om op het uitvak te spugen. Dat zijn vedomme je eigen fans. Castaignos moet deze zomer vertrekken en neem Jansen en Schreuder ook maar mee.

10 maart 2014 om 11:52

Haha ja die Fardauw (whats in a name) is echt een journaliste in de categorie, hoe voel jij je nu, of wat ging er door je heen, of hier werd je zeker wel emotioneel van, tjezus wat een niveau.

Wat betreft Tadic, als het trainersduo in alle wijsheid heeft besloten dat hij rechtsbuiten staat, kan Tadic in principe er ook niet veel aan veranderen.
Vond wel dat er tijdens de wedstrijd, te weinig van positie werd gewisseld.

10 maart 2014 om 12:26

Wat doe je nou hypocriet? Als Pelle iemand een duw zou geven op dit moment waren de rapengaar.. Ook al was het een go ahead fan die hem uitscheld zoiets doe je niet eveneens wat Pelle doet. Twente supporters hadden commentaar op het beleid van Feyenoord nou laat maar zien Twente dat jullie het beter kunnen

10 maart 2014 om 12:36

Ik doe niet hypocriet, als Pellé voor de 3e x in 2 weken zich zou misdragen, ja dan zou ik daar wel wat van zeggen, ik bedoel de boel slopen, elleboog, bovendien heb ik al getypt dat ik het niet bijster slim van Castaignos vind, en dat Wagenaar gelijk heeft als zij zegt dat Castaignos zich gedraagt als een kind. Sterker nog, wat mij betreft krijgt hij een geldboete of wat dan ook, verschil is dat ik Pellé qua intelligentie hoger in schat als Castaignos, dus eigenlijk vind ik dat Pellé wijzer is en hoort te zijn dan Castaignos

10 maart 2014 om 13:07

Over intellectie kunnen wij niet oordelen puur een schatting idd maken. Hoe dan ook Castaignos hoort dit ook niet te doen spugen duwen etc.. Toen Pelle tekeer ging in de kleedkamer waren er 1343 artikelen over te vinden. Nu hoor je niemand over bijv het spuugincident behalve Twente zelf. Hoe zwak is dat? Als Twente ballen heeft laat het wel zien hoe het moet. Zo niet dan zijn ze niks beter dan Feyenoord

Kan dat irritante misbaksel van een Castaignos niet gewoon naar Rusland ofzo? Misschien een hutje op de Krim oid? Wat een vervelend mannetje. Hij speelt aardig maar ook niet meer dan dat, moet zichzelf eens een spiegel gaan voorhouden dan zal hij wel schrikken denk ik

10 maart 2014 om 13:10

-
Luc die moet gewoon eens met beide benen op de grond gezet worden. Echt een enorm talent is hij alleen hij verspeeld het. En aan een kant logisch die jongen maakte op zijn 18e een toptransfer dat mislukte maar bij Twente heeft hij ondanks zijn veel gemiste kansen toch een mooi gemiddelde.
bijna 50 goals in de Eredivisie voor een speler van 21 is top, maar toch meent hij zich te veel, en dat komt omdat die jongen miljonair is en kan doen en laten wat die wil.

10 maart 2014 om 14:25

Klopt dat speelt allemaal mee, maar als je hem bij Feyenoord zag of bij de Nederlandse jeugdelftallen en zijn houding afzet tegen hoe hij zich nu gedraagt dan zou je denken dat hij er niet eens meer zin in heeft en alle lol in het spelletje verloren is. Hij heeft zichzelf ook niet op een manier ontwikkeld waarvan ik nu denk wauw super hoor, die 42 goals die neemt niemand hem af en daar krijgt hij van mij ook respect voor maar als je alsnog zoveel kansen mist en in mijn ogen niet geheel onmisbaar bent, ook qua inzet en strijd, moet je die misplaatste arrogantie achterwege laten.

11 maart 2014 om 02:16

Gelijk heb je, op dit moment is die een oké spits voor Twente, over hogerop hoeven we op dit moment niet te praten. Als die echt top was had die er al 40 in liggen dit seizoen. Je mist toch de passie en de strijd, hij is teveel met zich zelf bezig en het leven naast het voetbal (verkeerde vrienden) ik weet het niet. Doodzonde, ik blijf voorlopig hopen dat deze jongen geholpen gaat worden en gaat inzien dat hij beter kan en moet en harder ervoor moet werken/leven als een voetballer en die ego moet weg, want ik blijf in hem de spits zien die van Persie en Huntelaar moet opvolgen. Maar hij moet uitkijken want ik denk dat als Jurgen Locadia dadelijk echt 100% vertrouwen krijgt en PSV gaat goed lopen dat hij echt aan de lopende band gaat scoren. Ook een enorm talent.

11 maart 2014 om 02:34

Als hij in Rusland een vrouw duwt wordt hij denk ik wel inelkaar geslagen want ik denk niet dat ze dat daar erg kunnen waarderen. Ze zijn daar vrij tradidtioneel over dat soort dingen.

Ik snap ook wel dat Luc boos is op Tadic. Kijk Luc kan gewoon niet voetballen en is boos op Tadic dat hij wel kan voetballen. Maar even alle gekheid. Luc moet zich eens afvragen wat hij nu bereikt heeft. Deze jongen werd onhoog geschreven omdat hij bij Feyenoord speelde. Hij scoorde daar toevallig 16x waar veel strafschoppen bij zaten. Deze man ging naar inter en nu is hij bij Twente. Deze man bewijst elke week nog dat hij een kind is. Plus dat hij totaal niet kan voetballen onbegrijpelijk dat Twente zoveel geld heeft betaald voor deze voetballer. Noem mij nou iets op waar hij in uitblinkt? Hij heeft nooit een actie schiet nooit uit de 2e lijn komt nooit een man voorbij.

10 maart 2014 om 12:06

Hij heeft goede loopacties? Daar vind ik hem toch wel in uitblinken. Ooohjaa, en het opzeep helpen van 100% kansen, toch ook een kwaliteit

Zonder gekheid, Luc is een spits die veel rent, draaft en meters maakt en daardoor redelijk veel kansen krijgt, hij kan heel goed vrij lopen om die pass te kunnen krijgen. Het is alleen geen echte spits heb ik het idee, alsof hij soms nerveus en angstig wordt wanneer de palen en doelman in zijn buurt komt, dan verstijfd hij ofz.....

Schorsen voor drie wedstrijden. Met je poten afblijven van een journalist(e). Ik vind het sowieso een drama de laatste tijd. Eigenlijk heb ik het nooit een goede spits gevonden, maar goed

10 maart 2014 om 12:20

Twente kan hem rustig voor 1 wedstrijd schorsen, hij is namelijk al een wedstrijd geschorst, het jammere is dat Børven nog geblesseerd is, waarschijnlijk zien we volgende wedstrijd Djordjevic in de spits

11 maart 2014 om 02:36

Matige voetballer en een vervelende kerel.

Ik vind dat Castaignos eigenlijk al zolang als hij bij Twente speelt vrijwel non-stop een gefrustreerde indruk maakt. Alsof hij het maar moeilijk kan verwerken dat hij na zijn droomtransfer naar Inter weer terug is in de eredivisie. Dat bewijst maar eens dat jonge talenten niet teveel haast moeten willen hebben met naar het buitenland gaan... (zie ook Drenthe, Labyad...)

Dat hij spuugde naar zijn eigen publiek hoor je de media weer niet over... Simpel scoren dit weer

Duwen van een journalist. Lijkt me dat een aanklager ook hem een reprimande en een voorwaardelijke straf zal geven.

on: Castaignos moet een stapje terug doen, in plaats van vooruit. Jammer om te zien dat hij zichzelf hoog heeft staan.
Elke club krijgt te maken met een dipje, het is interessant om te zien dat Twente dit weer richting het einde krijgt en hoe ze hier mee om kunnen gaan.

10 maart 2014 om 12:29

Is dit dan het verschil tussen een grote club als Feyenoord en een clubje als Twente?
Als pelle met woorden rare dingen tegenover een journalist doet is het groot nieuws en praat iedereen er schande van. Nu doet deze gefrustreerde gek iets wat in mijn ogen toch erger is omdat hij fysiek contact heeft en het word alleen tussen neus en lippen even duidelijk gemaakt..
Vind het dan ook van een site als voetbalzone beetje stemmingmakerij en maakt meteen duidelijk welke club zij in idergeval niet supporten.

10 maart 2014 om 12:42

Vertel.. wat deed hij precies en wat was de aanleiding?

10 maart 2014 om 13:04

Blijkbaar, ik vind het ook zeer apart dat hier geen verdere melding van wordt gemaakt. Zijn er beelden van vraag ik mij ook af, ik heb ze nog niet gezien.

11 maart 2014 om 11:44

Wat hij precies deed? Staat toch in de tekst Jansen Joenite? Hij geeft een journaliste een duw, blijkbaar was meneer gefrustreerd. En trouwens, een aanleiding maakt in mijn ogen niet uit. Je moet gewoon met je handen van een ander afblijven. Wat we inderdaad horen van Pellé wordt uitgebreid uitgemeten in de media en je hoort niks anders dan dat Pellé geschorst moet worden vanwege zijn gedrag tegen een journalist. Hij blijft er nog tenminste van af, al scheelde dat in mijn ogen ook niet veel. Castaignos komt dus aan een journalist(e) en we zien het ergens in een tekst staan en uiteindelijk hoor je er niks over.

Ook bij de Knvb heb ik nog niks erover gehoord. Vind dit zeer, zeer vreemd.

Zo zonde dit, bij Feyenoord in de jeugd maakte hij altijd een verstandige en nuchtere indruk. Maar na z'n debuutseizoen en transfer naar Inter is hij dat helemaal kwijt. Weer een talent die met veel kunst en vliegwerk uiteindelijk misschien de helft van zn potentie waarmaakt.

Castagnois had ook ruzie met de bal schijnt het. En de komende wedstrijd mist hij eerst 5 open kansen om vervolgens iedereen tot stilte te manen als hij een intikkertje eindelijk weer eens weet te benutten. Ik denk dat dit de laatste Rotterdammer is bij Twente, het zijn allemaal vervelende mannetjes gebleken.

10 maart 2014 om 12:43

"ik denk dat dit de laatste Rotterdammer is bij Twente, het zijn allemaal vervelende mannetjes gebleken."

Ik ben het met je eens, Rotterdammers passen niet in Twente, bij Twente.

10 maart 2014 om 12:46

Komende wedstrijd mist hij niet 1 kans, komende wedstrijd is hij er niet bij.

11 maart 2014 om 11:46

Allemaal? Was Leroy Fer ook een vervelend ventje dan?

Daarentegen ben ik het wel met je eens hoe Castaignos zich gedraagt. Ongelooflijk als hij scoort dat hij gebaren maakt dat we moeten stoppen met praten. Hij had in zijn eentje Go Ahead Eagles op de slachtbank kunnen leggen, maar mist kans op kans. Ik denk dat AZ zelfs baalt dat hij er niet bij is, want nu kan een andere spits zich waar maken die er misschien wel een bal in legt. Castaignos mag lekker gaan toekijken. Oerdomme speler, op scherp staan en dan met je hand proberen te scoren.

11 maart 2014 om 17:35

Fer waren ze ook zat. Op het veld goed, maar er buiten niet. Beetje een grote mond hebben, aanpappen met 14jarigen en zo zijn er wel meer dingen. Twente liet hem ook vrij makkelijk gaan, ondanks dat hij het goed deed.

Jammer dat hij geschorst is tegen az !!!

10 maart 2014 om 12:40

Hoezo? Ben je bang voor Djordjevic?

10 maart 2014 om 12:45

Borven kan waarschijnlijk al weer spelen. En ja, als je een balletje kan afleggen rendeer je beter dan Luc op het moment.

10 maart 2014 om 12:51

Dat zou in ieder geval goed nieuws zijn. Ik hoop dat Borven die kans stevig grijpt!

Haha, mensen hebben weer iets gevonden om Castaignos te bashen.
Maar waarom duwde Castaignos? En hoe was die duw? Was het wel met opzet of liep hij per ongeluk zwalkend in de tunnel?

Volgens mij heeft hier helemaal niemand een duw gezien, maar heeft iedereen wel een oordeel klaar.

Overigens waren Castaignos en Tadic niet de enigen die zich irriteerden. De wedstrijd was echt een kwelling om te bekijken zeg. Niet alleen een wanprestatie van de trainers, maar ook van werkelijk elke individuele speler.

10 maart 2014 om 13:24

Nou, hij maakt het de mensen ook niet echt moeilijk om iets te vinden.

10 maart 2014 om 13:27

Haha, das waar. Die ontzettend domme handsbal zou dan eigenlijk ook nog wel iets uitvergroot moeten worden. Zo dom..

Ik wordt echt moe van Castaignos, maar dan ook écht! Kijk, voetballend is hij niet zo goed, maar hij heeft er wel een aantal inliggen. Ik heb hem ook lange tijd iedere week beter zien worden. Youri Mulder heeft veel werk in hem gestoken en je zag telkens dat er verbetering was. Maar Castaignos denkt dat hij de Koning is, en dat hij alles kan maken. Ik als Tukker, en heel veel medetukkers hebben een hekel aan dat gedrag, dat hoort niet bij Twente. Hier wordt ook altijd gezegd: "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg". Kom op zeg, ga werken voor je elftal, ga werken voor de club, knok voor iedere punt, en gedraag je een beetje!

Telkens heb ik zoiets gehad van; Goh, Castaignos moet nog veel leren, en gezien zijn leeftijd is dat oké, maar langzamerhand heb ik toch de neiging om te zeggen, dat het goed is wanneer hij vertrekt na dit seizen.

10 maart 2014 om 13:22

Amen, maarja. Wie betaalt ons het geld, dat wij voor hem betaald hebben

Wat toch jammer dat er bij zo'n mooie club als Twente zo'n naar mannetje als Castaignos rond loopt. En wat een ergernis moet het voor iemand als Tadic zijn om met zo'n matige speler in één team te moeten spelen. Daar ben je toch mooi klaar mee om als beste speler van de eredivisie te moeten samenspelen met zo'n beperkte spits.

Het is jammer. Talent zat die Luc. Heeft goede loop acties maar zijn gedrag gaat hem zijn carriere kosten mocht dat niet veranderen. Dacht enkele jaren geleden de nieuwe spits van Oranje te hebben gezien maar zat er toch naast denk... Hij zou zijn opgedane intermationale ervaring in iets positiefs kunnen omzetten, maar gebeurd tot op heden niet..

Wat een aandachtstrekker.. sjongejonge een half jaartje bij Inter op de bank gezeten en hij denkt dat die de man was. Hij moet Tadic op zijn blote knieeën bedanken dat hij door hem zoveel doelpunten nog heeft kunnen maken, anders stond hij nog op 2 doelpunten. Wat een gozer joh, ik zou hem aan het eind van het seizoen dumpen als Twente zijnde, zelfs bij FC bal op het dak valt die nog niet op.. Matige techniek, loopt vaak buitenspel, ligt niet goed in de groep... wat heb je aan zoiets.. maarja die 6 miljoen euro die ervoor betaald is destijds doet pijn...

10 maart 2014 om 13:21

En reken er maar op dat hij voor een bedrag van boven die 6 miljoen (daadwerkelijke bedrag was minder volgens mij) weer zal vertrekken. Dat gooi je dus niet zo even aan de kant.

10 maart 2014 om 13:27

Volgens de Italiaanse media, was het 5,2 miljoen, mocht Castaignos met Twente kampioen worden komt daar 1 miljoen bij.

Ik ben altijd pro-Castaignos geweest, dat wil zeggen: Ik heb de kritiek op zijn prestaties proberen te nuanceren en aangegeven dat hij nog jong is en moet leren.

Voor dit gedrag heb ik echter geen goed woord over. Ruzie maken medespelers, journalisten en notabene eigen fans omdat de dingetjes niet gaan zoals jij wil. Daarbij benadeeld hij zijn club nog eens extra door een volledig onnodige schorsing te pakken terwijl de andere spits Borven gebelesseerd is. Bedankt he, enorme eikel.

Twente dient dit soort gedrag in de kiem te smoren, die jongen verziekt de sfeer binnen de club. Ik verwacht en eis dat Twente hier disciplinair tegen op gaat treden. Hierdoor is er afgelopen 2 seizoenen op het laatst ook een goede klassering verkloot.

11 maart 2014 om 02:41

Je hebt gelijk ik vind dat Castagnios hier ook voor geschorst moet worden. Je hoort met je poten van een vrouw af te blijven.

Allemaal leuk en aardig, maar het is niet alleen Castaignos, het is het hele team dat slecht speelt en geïrriteerd is. Natuurlijk moet Castaignos niet doen wat hij gedaan heeft, maar ik zie andere spelers ook tijdens de wedstrijd rare dingen doen. Tadic zit non-stop te schreeuwen op de grensrechters. Mensen vragen om kaarten, etc.

Twente is op dit moment gewoon niet in vorm. En dat ligt niet aan 1 speler, maar aan meerdere. Alleen Promes en Gutierrez spelen in mijn ogen degelijke wedstrijden. Verder heb je Castagnois, Tadic, Marsman, Bjelland, Ebicilio die allemaal heel belabberd spelen.

Het ergste: je ziet ook niet een vechtmentaliteit. Bij Ajax zag ik bij een gelijkspel echt de winnaarsmentaliteit om die wedstrijd nog binnen te slepen. Bij Twente gingen een paar spelers naar voren, maar dat was het dan ook. Niemand had de wil in zich om koste wat het kost nog een punt uit Deventer te halen.

Het is puur mentaal bij Twente, want voetballen kunnen ze zeker.

Oh verschrikkelijk je blijft van andere mensen af.
Wat een idioot wie denkt castagnois wel niet dat hij is.
Ik neem aan dat hij minimaa 6 wedstrijden geschorst wordt door de Knvb.
Twente moet hem al uit zich zelf schorsen.

Of geld dit alleen als het om Pelle gaat?

10 maart 2014 om 14:30

Nee hoor, wangedrag binnen en buiten het veld moet worden bestraft.

Om dan toch een vergelijk te trekken: wangedrag van Pelle buiten het veld levert 1 wedstrijd voorwaardelijke schorsing op, lijkt me ook een mooie straf voor Castaignos.

10 maart 2014 om 14:38

Dat was toch een schandalig lage straf?
Of is dat nu toch een gepaste straf?

10 maart 2014 om 16:58

Het was schandalig dat Feyenoord na liet publiekelijk daar een statement in te nemen.

10 maart 2014 om 15:02

Twente moet het hele elftal schorsen voor een collectieve wan prestatie.. En lekker naar Italië sturen om hun zondes te overdenken, als dat helpt daar zo?

behalve met Tadic had hij ook enorme ruzie met de bal. Zat op e een of andere manier helemaal niet lekker in zijn vel

Tadic was de hele wedstrijd een opgewonden standje? Hele wedstrijd onterecht mekkeren op de grens- en scheidsrechter en continu om kaarten zeuren. Nare trekjes die een klasse speler als hij niet nodig heeft. Jammer!

Laten weer hopen dat Feyenoord nog even boven de mazzeltukkers uit mag komen op de ranglijst. Zou terecht zijn gezien de krachtsverhouding van enkele weken terug.

Moet kunnen tijdens de wedstrijd! Als er na de wedstrijd maar weer respectvol met elkaar omgegaan word. Dit is topsport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren