Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casillas reageert op tv-show: 'Alsjeblieft, laat me dit seizoen eens met rust'

Laatste update:

Iker Casillas is helemaal klaar met ‘El Chiringuito’. Het Spaanse tv-programma was in de afgelopen jaren al erg kritisch op de doelman en kondigde op Twitter aan dat het in de volgende show het ‘slechte optreden’ van Casillas tegen AS Roma zou gaan analyseren. De doelman van FC Porto kon het ditmaal niet laten om te reageren.

/

Casillas heeft het wel gehad met de makers van ‘El Chiringuito’. “Alsjeblieft, laat me dit seizoen eens met rust. Ik begin me nog zorgen te maken…”, reageerde de keeper met een tweet. “Casillas reageert op ons! We veranderen de hashtag in #ChiringuitoCasillas!”, luidde het weerwoord van de tv-show. Casillas kon er niet om lachen: “Grapje, toch?”

De 35-jarige Casillas stond jarenlang bekend als de beste keeper uit Spanje, maar belandde in het seizoen 2013/14 op de bank bij Real Madrid en speelde vervolgens een zeer teleurstellend WK in Brazilië. Sindsdien is de kritiek op de 167-voudig international niet mals; vorig seizoen maakte Casillas ook een aantal fouten in zijn debuutseizoen bij FC Porto, die breed werden uitgemeten.

Er mag wel met wat meer respect worden omgegaan met Iker Casillas

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Triest hoor. Die man is een sieraad voor de sport geweest. Laat hem lekker afbouwen. Hij wordt door Porto opgesteld, dus hij is daar de beste keeper. Iemand die zoveel voor de sport heeft betekend moet je niet afbranden in je domme tv-show.
Ben geen Madridista, geen Casillas fan en ik heb hem nog niet vergeven voor zijn kleine teen , maar deze man verdient respect en rust. Gun hem dat dan ook.

18 augustus 2016 om 10:50

Haha vooral dat over zn kleine teen geweldig.. roerend met je eens

18 augustus 2016 om 11:32

Idd Feye88, deze geweldenaar is onze grootste held in Madrid, uit La fabrica maar werd door velen gezien als een Galactico! Vergeten zullen we jou nooit Iker, 4x de CL gewonnen bij ons en onze trots! San Iker

Ik vind het nog steeds jammer dat hij zijn niveau niet meer haalt. Jammer dat hij niet hetzelfde als Buffon was

Vind dit echt triest, iker is toch altijd een keurige man geweest en een fenomenale keeper. Als hij nou zoals een barton zou zijn ofzo kan je de bal terug verwachten en moet je niet gaan zitten huilen. Maar in dit geval vind ik t zwaar kansloos

Een beetje meer respect mag wel voor hem, alleen erop reageren is ook niet zo verstandig natuurlijk maar had ik ook gedaan 95% zeker haha.
Maar ik denk dat Casillas gewoon had moeten stoppen toen dat gedoe kwam met Mourinho , hij heeft veel gewonnen en het was een hele grote keeper.
Typisch gevalletje van wanneer is het goede moment en die is al een stukje terug.

Het doet pijn om zo een grootheid als Iker zo te zien, ik keek altijd met verwondering hoe hij de meest onmogelijke ballen er keer op keer wist uit te halen.
Maar nu, ik volg normaal nooit de Portugese competitie maar speciaal voor Iker maak ik een uitzondering, en als fan doet het ongelofelijk veel pijn om een grootheid als hem zo te zien stuntelen.
Van de magische redding met de teen op het WK tot afgezeken worden door de Spaanse televisie en media, echt heel triest allemaal voor hem.
Misschien gaan mensen mij nu gek noemen, of vinden ze het opgeven maar dit speelt al jaren Iker moet de eer aan zichzelf houden en er een punt achter zetten hij heeft een ongelofelijke loopbaan gehad met het WK en EK achter elkaar als kers op de taart.
Hij is heel groot in Madrid en dat zal hij altijd blijven, een punt zetten achter zijn loopbaan en keeperstrainer worden bij Madrid, ik weet zeker dat hij daar met open armen ontvangen zal worden.
Ik hoop echt als hij toch doorgaat (wat ik wel denk) dat hij enigszins toch wat terug krijgt van zijn sublimiteit..
Ik kan in iedergeval als fan het niet meer aanzien.

18 augustus 2016 om 10:56

Heel goed gezegd wat ik in het kort al aangaf hierboven.
Maar dit is het precies hij heeft niks meer te bewijzen en nu lekker genieten en terug naar real als keepers trainer oid.

18 augustus 2016 om 11:04

Precies!
En ergste van alles is dat er mensen zullen zijn die zijn slechte optredens blijven herinneren, ipv zijn geweldige jaren ervoor.
Maargoed het meeste recente blijft meestal altijd hangen, en dat is erg zuur voor hem toch een smet op zijn geweldige carrière..
Alhoewel wij altijd die teen in onze geheugen zullen blijven houden, dat zit gegraveerd in onze hoofd en gaat er nooit meer uit denk ik..

18 augustus 2016 om 11:27

Helaas wel jah ,maar in Spanje is die voor dat moment een held.
Idd dat is altijd zo slechte dingen die willen we maar al te graag onthouden en best raar hoe zwaar dat weegt t.o.v. Al de prijzen, records enz.
Is als jeugd speler basis speler geworden en niet weg te denken uit de basis elf tot Mourinho dan.
Je ken niet zomaar maar met standbeelden strooien natuurlijk maar hij en Raúl komen aardig in de buurt om er een te kennen krijgen.

18 augustus 2016 om 11:09

Amen.
Vind het ook pijnlijk om te zien dat deze legende die zoveel bewezen heeft alleen maar in het nieuws komt wanneer hij een foutje maakt terwijl hij nog steeds geweldige dingen laat zien!
Hou van hem en zou het vreselijk vinden als hij stopt maar misschien is het idd wel het beste! Of nog lekker naar zijn vriend Xavi gaan voor een jaartje.

18 augustus 2016 om 12:34

weinig keepers die 4x de CL hebben gewonnen.

mijn respect heeft iker.

veel betekend voor zijn land op sportgebied , een voorbeeldprof en mede dankzij hem Europees kampioen en Wereldkampioen worden en zo behandeld worden .. diep triest

Bizar hoe ja van een legendarisch niveau kan afzakken naar het niveau van een grabbelaar.

19 augustus 2016 om 11:29

Inderdaad alleen de echte wereldtop blijft zijn niveau behouden.. (Buffon, Cech) Dida was ook zo geweldig om vervolgens te gaan lopen grabbelen..

Laat hem met rust? Hij is een legende voor spanje en real madrid en dan word er zoveel kritiek op hem getoond. Echt triest

Als ik het een beetje goed begrepen heb (mijn Spaans is niet zo sterk) dan is het genoemde programma vergelijkbaar met Voetbal inside hier bij ons. Blijkbaar dus ook met dezelfde eigenschappen, want als je bij VI eenmaal de pispaal bent, dan zit je daar voor de rest van je carrière mee opgescheept.

Uiteindelijk toch een overschatte keeper gebleken.. Werd in een adem genoemd met Buffon.. De tijd heeft laten zien dat hij nooit van dat niveau is geweest. Niks mis mee maar hij werd toch gezien als een van de beste keepers ter wereld aangezien zijn statistieken zo goed waren bij Real.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren