Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casillas: ‘Iedereen wilde me uitroeien, ik was de pest’

Laatste update:

Iker Casillas is de mol van Real Madrid. Dat is de beeldvorming die veel voetballiefhebbers over de doelman hebben. In het tijdperk van José Mourinho werd vertrouwelijke informatie aan de media gelekt en de doelman werd én wordt gezien als hét lek in de kleedkamer. Zijn relatie met journaliste Sara Carbonero ligt daar ten grondslag aan.

/

In een uitgebreid interview met Canal + gaat Casillas dieper in op diverse situaties die in de voorbije jaren zijn ontstaan. “Dit land heeft duizenden dingen die positief zijn, maar zijn er ook slechte dingen. Jaloezie is er een van. Een tijd geleden was alles zogenaamd rampzalig en was ik de verantwoordelijke, hét probleem. Iedereen wilde me uitroeien, ik was de pest. Maar het kwam eigenlijk wel goed uit om de situatie goed in te schatten. Op straat voelde ik echter de liefde van de mensen, van het madridismo en van de mensen die niet voor Real Madrid zijn.”

Enkele uitlatingen van Carbonero over de situatie van de kleedkamer van Real Madrid zijn de basis voor de hetze tegen Casillas. “Die dag werd gezocht naar een reden om mij aan te vallen, ook al was het via mijn vriendin", blikt de Spaans international terug. "Ze kreeg een vraag en ze is journaliste. Zij hoorde van collega’s verhalen die de ronde deden en op basis daarvan gaf ze haar mening. Daar had en heb ik geen enkel probleem mee, maar vanaf dat moment wordt beweerd dat ik informatie aan haar doorgeef. Tijdens mijn blessureleed was ik het hoofdonderwerp, elke dag weer.”

Casillas weet ook niet wie informatie aan de media doorgeeft. “De trainer, de medewerkers, de club, iedereen kwam aan bod. Eigenlijk wil ik daar niet eens over nadenken. Ik zit bovendien al zeventien jaar bij deze club. Ik ken heel veel journalisten en heb met veel van hen een uitstekende relatie. Ik ben met ze opgegroeid. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen onderscheid kan maken.”

Iker Casillas is de beste doelman van de Primera División

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zielig voor die man. Heb echt met hem te doen. Zit je daar al 17(!!!) jaar en word je bschuldigd!
Ziek gwn die supporters die hem uitfluiten.

7 oktober 2014 om 09:26

Hij heeft er dan ook een deel zelf voor gezorgd.

7 oktober 2014 om 10:09

Ik vind het vrij opvallend dat Casillas het hier ook na laat om te ontkennen dat hij heeft gelekt. Hij hangt hier alleen het slachtoffer uit maar laat ook in het midden of hij wel of niet heeft gelekt.

7 oktober 2014 om 10:10

ik ben blij dat jij nu eindelijk de feiten gaat delen waar op zitten te wachten.
aangezien jij aangeeft dat hij er zelf voor gezorgd hebt, graag de bewijslasten met bijbehorende onderbouwen ajb.

mochten deze uitblijven, dan stel ik voor dat je gewoon jezelf onthoudt van verdere reacties. dank je.

7 oktober 2014 om 10:43

Ik ben ook zeer benieuwd naar de met feiten onderbouwde argumentatie van realzidane. Met smart wacht ik.

7 oktober 2014 om 09:27

Ja het is werkelijk waar te treurig voor woorden. Voor mij staat hij symbool voor het Spaanse voetbal (met Iniesta en Xavi) en de Spaanse dominatie van dik 4 jaar. Bovendien heeft deze man zoveel voor de club betekend. Heel erg jammer wat er met hem allemaal gebeurd/is gebeurd.

Het is allang bekend dat Iker degene was die informatie doorgaf.
Waarom wordt dit weer aangehaald.
Het was al bijna vergeten aangezien het Bernabeu zelfs weer voor hem begon te klappen.

''van de mensen die niet voor Real Madrid zijn''

Ja natuurlijk, zijn beste vriendje is een Catalaan en zijn vrouw is een matras. Logisch.

7 oktober 2014 om 09:13

Waarom is het al lang bekend dan? Welke bron kun jij voor 100% vertrouwen bij zo'n artikel?

En dat zijn beste vriend een Catalaan is pleit juist voor hem. Dat betekent dat hij niet zo'n onnozel figuur is wiens gedachten beheerst worden door een beperkte emotionele ontwikkeling.

7 oktober 2014 om 09:30

Spelers. Google is jouw vriend Babymongo.
Ik snap dat jij het leuk vindt om een beetje olie op het vuur te gooien, maar ik laat mij daar niet door verleiden.

Een aanvoerder van Madrid hoort dat niet te doen. Wat hij gedaan heeft vraag je? Nogmaals, alles staat uitgebreid geschreven op internet en dat uit de mond van spelers/trainers/assistenten.

7 oktober 2014 om 10:25

Op Internet staat ook uitgebreid beschreven dat Aliens JF Kennedy vermoordt hebben, Hitler nog leeft en weet ik wat meer. Dus omdat dit op internet staat is het waar? Beetje naïef...

7 oktober 2014 om 10:44

Weer iemand die denkt dat op google de absolute waarheid staat. De internetgeneratie, man man man.

7 oktober 2014 om 11:11

Haha, het is naïef van jullie kant heren. Waar staat dat ik naar blogs of verzonnen krantenartikelen wijs?
Ik citeer uit mij vorige bericht: ''geschreven op internet en dat uit de mond van spelers/trainers/assistenten''.
Wat wijst op interviews (op camera nota bene) in de sportkranten/sportprogramma's en na de wedstrijd. Nogmaals, gebruik gewoon is de zoekbalk in Google. Je mag best wel een andere site bezoeken hoor.

Niet zo bijdehand doen en beter lezen de volgende keer. Je zet jezelf een beetje voor schut.

7 oktober 2014 om 11:17

@ARIEKANARIE Hoe gekwetst moet iemand zijn om te kunnen praten?ik geloof hier elke woord van Casillas. Real Madrid is gewoon een egoïstische club met egoïstische verwende fans. Casillas is en blijft de club trouw maar hij word behandeld als vuil. Het is gewoon te erg voor woorden dit. Dit zou barca nooit hebben gedaan met n club legende als bijv. Puyol om maar eentje te noemen.

7 oktober 2014 om 11:26

Je komt nogal gefrusteerd over vriend. Als jij dan is die link deelt in plaats van hier zo arrogant loopt te doen en zegt dat we via google moeten zoeken. Jij beweert dat er interviews van zijn , dan kan iedereen er zeker achter na gaan lopen zoeken, ik weet niet eens welk interview je bedoelt dus ben eens graag wat specifieker over welk interview je het hebt of deel die link.

7 oktober 2014 om 11:36

Ivanesp je begrijpt zelf het punt niet zo. Arie Kanarie verwoord het perfect, niet alles dat online in jouw voordeel gerept wordt hoeft ook daadwerkelijk waar te zijn toch? Dat als waarheid aannemen is juist naïef. "geschreven op internet" dat kun je toch niet met droge ogen menen hoop ik, haha. Het informatie doorgeven is het ene woord tegen het andere, maar feiten ontbreken. Daarom vragen we jou, als iemand die 100% zeker weet dat het zo is, een feit. Dat moet toch niet moeilijk zijn dan?

7 oktober 2014 om 11:37

Kyleasten: Totaal niet, maar als jij denkt dat ik de moeite ga nemen om een link te delen omdat jij te lui bent om de link zelf te zoeken ben je niet helemaal lekker in de bovenkamer. Er staan namelijk 3000 filmpjes over deze 'zaak' op YT.

7 oktober 2014 om 11:39

Jij snapt het nog niet hé? Heb het zelfs tweemaals uitgelegd. Het geschreven gedeelte slaat natuurlijk op het voorgaande interview wat (wederom) op YT staat.
Doe eens moeite en ga eens op zoek man, wtf.

7 oktober 2014 om 11:40

@ivanesp dus jij gelooft gelijk als een andere speler wat zegt?

kijk eens een persconferentie met mourinho, hij vertelt altijd de halve waarheid.
Hij draait het altijd zo dat het in zijn voordeel is zonder dat ie gelijk liegt.

Zeg maar wat advocaten de hele dag doen.
Je hoeft vaak zelf geen gelijk te hebben als je de aandacht richt op t feit dat de ander geen gelijk heeft.

Jij geloof hier wel andere spelers of trainers en Iker niet.
Ik zeg niet dat Iker gelijk heeft, ik zeg niet dat die anderen gelijk hebben... Ik zeg alleen dat jij iets aanneemt wat je graag wilt horen en dat gelijk als feit ziet omdat het je goed uit komt.

7 oktober 2014 om 12:13

Misschien hebben wij het allebei wel mis. Wie zal het weten.

7 oktober 2014 om 13:17

Dus je gelooft het wel als iemand zegt dat Casillas het heeft gedaan. Maar als hij zegt van niet is het leugens want een ander zegt van wel. Gelukkig werkt het zo niet in de wereld met die kromme vorm van beredeneren.

7 oktober 2014 om 10:14

het enige wat ik tot nu zie en lees en ook in het verleden heb vernomen, is dat er theoriën zijn en vermoedens.. op basis daarvan zijn alleen aannamens gedaan.

dus vertel mij, wat zijn dan de bewijlasten? en aub, verschuil je niet achter ´internet´ en als het er echt allemaal te vinden is, laat maar zien welk sluitend verhaal kloppend is en daadwerkelijk dient als keiharde bewijlast tegen San Iker.

enneh.. het zit je hoog he dat op zijn verjaardag meer Barca spelers waren dan Madrilenen?
en praat aub niet over zijn vriendin op die manier in deze contekst want het is een zwakke manier van de aandacht verleggen naar randzaken.

7 oktober 2014 om 11:13

Dan heb jij niet goed gelezen/gezocht.
Het is een kleine moeite om Arbeloa, Pepe, Ramos, Mourinho, Casillas op google in te tikken en dan (live!) interviews te zien waar men de waarheid zegt. Sluit niet je ogen, maar ga is op zoek.

7 oktober 2014 om 11:41

arbeloa en mourinho staan tegen over casillas.

Jij gelooft ook alles wat Poetin zegt over Oekraïne??
jij gelooft alles wat de Palestijnen zeggen over Israël of andersom?

7 oktober 2014 om 13:18

Babymongo, wij snappen het niet. Live interviews zijn altijd de waarheid !

7 oktober 2014 om 13:50

Luister, ik heb niks met Casillas te schaffen en het zal hem ook geen zak interesseren wat ik over heb zeg. Ik geloof wat ik gelezen/gehoord/gezien heb.
Niet alleen spelers maar ook (oud-)medewerkers en conditietrainers hebben hierin een aandeel gehad.
Als jullie wat anders willen geloven, dat is jullie recht.
Over 10 jaar is iedereen dit voorval vergeten en zit hij op een belangrijke plaats in het bestuur van Real Madrid.
Feit blijft dat ik hem niet geloof.

7 oktober 2014 om 13:58

ok, om te voorkomen dat het een onnodig ping-pong gesprek wordt: ik sluit niet mijn ogen.
jij vindt het waarheid omdat ´zij dat zeggen´ maar dat is ongeveer hetzelfde als twee spelers op het veld die beiden als gekken inkomen (spits en keeper) en dan zeggen ´nee Hij is fout, Niet ik´ en andersom.

oftewel, of kom met sluitend bewijs (nieuw aub, want waar jij naar refereert is zo oud) of zeg gewoon dat je die niet hebt en dat je dus feitelijk niks te melden hebt en dat je sec je mening verkondigt.

7 oktober 2014 om 14:39

Steeds met onzinnige tegenargumenten komen is natuurlijk heel makkelijk.
Feit blijft dat jij ook niks informatief te melden hebt en ook maar je mening verkondigt.
Net als ik.
Ik heb hierboven mijn verhaal al verteld. /out

7 oktober 2014 om 14:56

Fout Ivanesp
ik val in de herhaling omdat je de initiele vraag onbeantwoord laat. Er staat letterlijk ´er is al lang bekend´ daarmee suggereer jij iets. Op het moment dat je gevraagd wordt om dit aan te tonen, ben je niet in staat om een standvastig antwoord te geven. Ik hoef niks te onderbouwen, want ik weerleg wat jij stelt.

Ik hoef pas te onderbouwen, als ik iets stel. Misschien ken je dat principe van ´stelling deponeren, reacties verkrijgen´???!?

voor de duidelijkheid: schaakmat

7 oktober 2014 om 15:08

Er staat letterlijk 50x in mijn reacties dat spelers en (oud-)medewerkers van Madrid gereageerd hebben op de vragen over Casillas, en dat ze te vinden zijn op internet.
Ik geloof de reacties van spelers als Arbeloa eerder dan Casillas en daar heb ik mijn redenen voor.

Schaakmat? Nee, helemaal niet.

7 oktober 2014 om 18:28

Dus:

is het niet ´AL lang bekend´

maar moet je zeggen:

Ik geloof wat speler a , b en c zeggen.

Lees goed terug en dan zie je dat ik daarover gevallen ben. Daarna had je moeten zeggen
'ja, dat was inderdaad fout.. ik bedoelde namelijk...´

en dan waren we klaar geweest. Maar in plaats daarvan ga je recht lullen wat krom is en ontken je dat je stellig was.

wederom: check mate.. en het is niet erg, je bent niet de eerste

Casillas is een ware held en degenen die zich Real fan noemen en hem uitfluiten of beschuldigen van van alles en nog wat zijn niet serieus te nemen en niet goed bij hun hoofd. Beoordeel hem op z'n prestaties, en op basis daarvan hoef je hem nog niet eens uit te fluiten.

7 oktober 2014 om 10:28

Wat een hypocriet gedoe. Vind jij PSV-fans die PSV-spelers uitfluiten ook niet serieus te nemen of niet goed bij hun hoofd? Want dat gebeurt ook zeer regelmatig.

7 oktober 2014 om 10:45

Welk spelend clubicoon is dan uitgefloten?

7 oktober 2014 om 10:59

Ja, toevallig vind ik dat wel. En dat gebeurt niet regelmatig.

7 oktober 2014 om 11:30

Er zit nog al een groot verschil in deze situaties. Of dat PSV nou met 2-6 thuis verliest van Twente of een clublegende als Casillas die word uitgefloten omdat hij de mol zou zijn van Real Madrid(waar ik nog geen bewijs van heb gezien).

Tsha, he belt Xavi om 'sorry' te zeggen (althans dit werd beweerd door Xavi zelfs) voor t gedrag van Real? Wtf man? Dit zal ik hem nooit vergeven. En ook zeker door het feit dat hij geen echte captain was... Ramos en Arbeloa moesten altijd het gezicht laten zien...Maar dit gezegd hebbende....

We moeten dit achter ons laten... Nieuwe seizoen.. Nieuwe kansen..

7 oktober 2014 om 08:54

Casillas heeft iig weer zin in... Nu schreeuwt hij tegen zijn medespelers... Hij viert als er gescoord wordt.. Hij staat de media te woord als het slecht gaat... Al deze dingen deed hij de afgelopen jaren niet.. Nu weer wel dus... Sooner or later zal iedereen hem toejuichen, mits hij zo doorgaat..

7 oktober 2014 om 09:16

dat gedrag???
Dat gedrag was juist netjes in tegenstelling tot het gedrag van bepaalde personen die de prachtige uitstraling van de koninklijke te grabbel gooiden.

Iker was op dat moment bijna het enige wat nog koninklijk was aan real. Het maagdelijk witte shirt was op dat moment extreem besmeurd door mensen die niet wisten waar Real voor hoort te staan.

7 oktober 2014 om 14:08

Babymango

Wat zeg jij allemaal. Iker kan alles wel ontkennen maar geloof je het zelf??
Ik weet nog wat Karanka zei: Na drie minuten had een krant al de Real-opstelling.
Precies wanneer het slecht ging tussen Mou en Iker.
En vergeet ook niet dat de vriendin van Iker, Sara dus heletijd negatief waren op Mourinho en Ronaldo. Ja zelfs Ronaldo ja. Ze zei Ronaldo is arrogant. Daarna zei Ronaldo: "niemand komt op voor mij als ik word neergehaald". Google het maar op.

Owjaa weet iemand waarom Diego López moest vertrekken.

7 oktober 2014 om 15:04

haha...karanka...de trekpop van mourinho.
Dus omdat een "vijand" van iker wat negatiefs zegt over hem, is dat ook zo?
Alles wat Poetin over Oekraïne zegt dat klopt??

En dat de opstelling na 3 minuten uitlekt betekent gelijk dat het door Iker komt?
Er zitten 25 spelers in de selectie van real...

Ronaldo heeft toch ook een arrogante uitstraling, hij is een arrogante voetballer (ik zeg niet dat hij een arrogant mens is).

Ik zeg niet dat alles wat iker zegt voor waarheid moet worden aangenomen, maar ik snap niet dat je alles gelooft wat zn "vijanden" zeggen.

7 oktober 2014 om 16:24

Na de eerste zin ben ik al gestopt met lezen. Je bent niet serieus te nemen.
Je zegt ook dat je geen voorkeur hebt voor real/barca maar altijd als ik jou reacties lees is alles bijna negatief over Real en bij Barca zijn al je reacties positief. Zeg maar dat je meer Barca mag dan Real.

Fijne dag.

7 oktober 2014 om 16:57

dus jij wil zeggen dat karanka geen marionette van mourinho was??

Nee, ze zeggen soms dat ik barca fan ben, maar dat ben ik niet. Ik ben voor ajax.
Ik heb wel meer sympathie voor barcelona. In principe ben ik niet anti Real.
T is een hele mooie club, ze hebben geweldige elftallen gehad, een grote geschiedenis (los van franco), een mooi stadion met een mooi tenue in een super mooie stad.
De jaren onder mourinho hebben echter wel afbreuk gedaan aan de koninklijke uitstraling van madrid, maar ik neem aan dat jij dat als madrid fan niet ontkent.
Er zijn in ieder geval genoeg real fans die dat ook vinden.

En ook in dit forum ben ik positief over real, aangezien Iker 1 van de grootste spelers is die de club ooit voortgebracht heeft. Hij heeft heel wat meer betekent dan mourinho of arbeloa in ieder geval.

Je zegt dat ik niet serieus te nemen ben, maar in mijn ogen had karanka onder mourinho toch echt totaal geen eigen mening. Dus dan klopt het wat ik zeg over hem. De waarheid hoef niet altijd leuk te zijn.

Ik kan ook genoeg negatieve dingen zeggen over barcelona. Sterker nog..ik kan ook wel negatieve dingen zeggen over ajax, maar ben ik dan geen ajax fan meer? Of ben ik gewoon realistisch en eerlijk en dus serieus te nemen???

7 oktober 2014 om 09:23

Ik ben absoluut niet voor Madrid, maar het feit dat Casillas zijn excuses aanbood voor het soms schandalige gedrag van sommige Madrilenen, siert hem enorm.
Daar kunnen veel spelers nog wat van leren.

7 oktober 2014 om 09:29

Ja want de Cules zullen wel weer niets gedaan hebben. zoals altijd! lol

7 oktober 2014 om 09:52

Heeft Xavi ook zijn excuses aangeboden voor het walgelijke gedrag van Busquets, Dani Alves en nog wat spelers van Barca in El Clasico voor valsspelen wat ze altijd doen. Constant om rode kaarten vragen en extreem overdreven op een kleine overtreding ter aarde storten alsof ze doodgeschoten worden. Ik had geen voorkeur, maar ik werd steeds meer voor Real door dat walgelijke jank gedrag van Barcelona.
Dat je tegenstander daar behoorlijk opgefokt van raakt kan ik me wel voorstellen. Natuurlijk hoort Pepe in een gesticht thuis, maar vergeet niet dat Barcelona echt een verschrikkelijk zuigploegje was/is.

7 oktober 2014 om 10:08

Vergeet niet dat Barcalona gewoon de beste club ter wereld was en dat je gewoon totaal opgefokt wordt als je van het kastje naar de muur getikt wordt.

7 oktober 2014 om 10:29

Hoelang volgt men het hier dan. Opstootjes tussen Real en Barca zijn er altijd al geweest en zullen er ook altijd zijn. Real Madrid en Barcelona fokken elkaar al op sinds de jaren stilletjes!

7 oktober 2014 om 11:36

En daarom wordt iker zo 'geloved' in Barcelona omdat hij diens kont helemaal schoon heeft gelikt! Maar de meerderheid van de Madridista floten hem uit om deze reden.

Er zijn altijd al opstootjes geweest tijdens classico's en dat Barcelona als slachtoffer werd gezien was echt cherry op de taart natuurlijk.

Casillas weet wat hij gedaan heeft.

7 oktober 2014 om 12:47

Dus jij vind doodschoppen uitdelen minder erg dan om een kaart vrage na de zoveelste overtreding? En ga me niet wijsmaken dat ze bij Madrid geen kaarten vragen of schwalbes maken. Kijk alleen al naar Ronaldo.

7 oktober 2014 om 13:13

@nudel2
Ten eerste waar zeg ik dat ik een doodschop minder erg vind. En waarom vertel jij dat ze alleen kaarten vragen na de zoveelste overtreding? Dat doen ze vanaf minuut 1 al. Busquets staat ook altijd als eerste bij de scheidsrechter te zeuren om geel of rood. Ook als hij maar iets voelt gaat hij als een stervende zwaan naar de grond en zelf maakt hij soms van die vieze geniepige harde overtredingen. En wat Ronaldo soms doet bij Real ben ik ook geen fan van, maar Busquets heeft het uitgevonden en verbeterd.
Busquets is gewoon één van de meest onsportieve spelers in Europa en die ga jij in bescherming nemen? Zet je bril even af, hij brengt het voetbal gewoon in diskrediet. En Alba, Dani Alves, Pique, Neymar doen ook altijd wel mee met dat gejank.

7 oktober 2014 om 15:22

Als je Barcelona ook maar enigzins volgt dan zul je zelf ook zien dat de schwalbes bij Barcelona ontzettend meevallen. Busquets heeft vooral de naam vanwege dat incident tegen Inter. Tegenwoordig maakt die eigenlijk geen schwalbes meer. Sowieso niet meer dan de gemiddelde voetballer, want let's face it, elke voetballer doet het wel eens. Zelfde geldt voor Neymar, het duiken is enorm afgenomen. Het enige waar je hem echt op kunt betrappen is dat die sommige overtreding erger doet lijken dan ze zijn door door te rollen, maar dat de man ontzettend veel schoppen te verduren krijgt staat buiten kijf. En dat ze kaarten vragen is echt meestal pas naar meerdere overtredingen. Tenzij het gewoon een harde overtreding is, maar ook daar hebben veel voetballers, althans in Spanje, last van. Dat zal dus meer een cultuur dingetje zijn.

7 oktober 2014 om 10:09

Het gedrag van Real was ook belachelijk. Was juist netjes van hem.

En je zal het hem nooit vergeven? Oh boehoe

7 oktober 2014 om 11:33

Welk gezicht? Jonge onder Mourinho heb ik nog nooit zo'n geagiteerd RM gezien , zou jij er trots op zijn als dat jou medespelers elke classico meerdere malen Schandalige overtredingen maken?

Welke informatie geeft hij door dan?

7 oktober 2014 om 09:12

Dag van te voren waren complete opstellingen van mourinho al bekend en hij speelde door wat er in de kleedkamer gebeurde.

7 oktober 2014 om 10:47

Feiten ter onderbouwing? Ik hoor enkel vermoedens en van horen zeggen. Graag een feit.

7 oktober 2014 om 11:41

Hopelijk blijft jet ook maar bij vermoedens van hele betrouwbare bronnen. Was dit een feit geweest dan zou dat kleine gedeelte die iker nog door dik en dik steunen hem uitjouwen. Dan is iker zo goed als dood voor de madridismo...

7 oktober 2014 om 13:19

Eigenlijk triest dat op vermoedens gebaseerd er zo met een clubicoon wordt omgegaan. Zegt veel over de supportersschare vind ik.

Je hebt nooit een reden Casillas uit te fluiten dus hou maar weer op.

Bravo is nu beter Casillas was de beste keeper van de wereld nu niet meer

Iker was ook de mol en hij had zijn vriendin in toom moeten houden, die zei gewoon veel te veel en hield niets voor zich. Vind het jammer dat iker er niks van heeft gezegd. Zo had ronaldo 4 jaar geleden ruzie met die carbonero. Maarja gebeurd is gebeurd, nu moet hij de vertrouwen terugwinnen.

Casillas hoeft niks terug te winnen. Fans mogen blij zijn met zo'n legendarische keeper. Denk dat dat iets logischer klinkt

Zo jammer dat het de afgelopen jaren zo is gegaan, had mooi geweest als hij wel naar barca was gegaan misschien had die daar alles nog optijd op de rit gekregen, denk dat er daar weinig mensen zijn die hem niet moeten

7 oktober 2014 om 10:22

Hoezo? Hij vecht zich gewoon terug als een vent

Raar antwoord, dat pleit enorm voor hem dat hij in 2011 niet meeging met die haat van Mourinho waardoor bijna het hele elftal als idioten om zich heen liep te schoppen.
Iker weet beter dan wie dan ook dat het niks met Real te maken had en hun imago slechter en slechter werd door die idioot.
Terecht dat hij zich schaamde en excuses aanbood, dat mensen dat niet begrijpen of respecteren zegt weer genoeg over het niveau. Beetje George Bush'

7 oktober 2014 om 10:16

@ catalonia

Hang de hypocriet zo niet uit man. In Catalonië zullen ze zoals altijd weer niets gedaan hebben. Casillas gaat zijn excusses aanbieden bij Xavi terwijl dat die ramptoerist wel 3 jaar lang Real Madrid zwart heeft geproken in de media. Maar ja...ik neem aan dat we dat niet meer weten zeker Jullie Barca supporters zien alleen wat jullie willen zien. Je belt toch niet even achter de ruggen van je teamgenoten en trainer naar je grootste rivaal om je excusses aan te bieden voor het gedrag. Zeker niet als je weet dat die andere ploeg zich ook niet altijd even goed heeft gedragen. Kom op joh! En dan als Mourinho hem niet meer vertrouwd is het zogezegd zijn schuld. Als kapitein verdedig je je ploeg! Wat er ook gebeurt!

Maar ja... -_-

7 oktober 2014 om 10:48

" Als kapitein verdedig je je ploeg! Wat er ook gebeurt! "

Nee, al captain geef je het goede voorbeeld, verkoop je de club op een goede representatieve wijze naar buiten toe en laat jij je niet leiden voor emoties.

Maar heb je ook nog echte argumenten of is alles wat je kan zeggen: "ja, maar jullie doen het ook". Want als dat je beste argument is, is de koninklijke wel erg ver afgezakt.

7 oktober 2014 om 10:31

'dat zegt weer genoeg over het niveau'. Wat een gejank, man. De spelers van Real Madrid gedroegen zich soms misselijk, maar dat kan evengoed gezegd worden van de Barça-spelers, het was een wisselwerking.

Wat George Bush ermee te maken heeft, weet ik niet, maar Bush-bashen is ook zo simpel als wat.

7 oktober 2014 om 11:10

Simpel als wat omdat er een miljoen redenen zijn om hem te bashen. Bush is een onvoorstelbare idioot maar heeft verder niks met dit artikel te maken. Ben wel benieuwd waarom Catalonia hem daarom aanhaalt.

7 oktober 2014 om 11:12

Typisch dan dat het geduikel enorm afgenomen is toen het aantal overtredingen afnam bij Ancelotti, aan wie lag het dan?

7 oktober 2014 om 11:33

Wellicht was het een reactie op de overtredingen, maar dat maakt de reactie niet minder fout.

7 oktober 2014 om 10:41

George Bush? Wat heeft die nu weer met het artikel te maken?

7 oktober 2014 om 11:13

Simpel, het is ook een idioot met dezelfde logica. Het is toepasbaar omdat iemand als Iker werd weggezet als een soort verrader omdat hij uit clubliefde niet meeging in die hetze.

Edit: ow ik zie dat het via me telefoon niet helemaal is aangekomen.

Mijn hele stuk was dit:
Terecht dat hij zich schaamde en excuses aanbood, dat mensen dat niet begrijpen of respecteren zegt weer genoeg over het niveau. Beetje George Bush' "if you're not with us you're against us" mentaliteit die hij gebruikte om een onnodige oorlog te rechtvaardigen en de critici weg te zetten als vijanden, al had men betere intenties voor het land dan hij.

Zelfde met een Iker die het beter met de club voor had dan Mourinho maar weggezet werd als een verrader ipv een clubman die niet kon hebben dat het imago van de club door een huurling te grabbel werd gegooid.

7 oktober 2014 om 12:10

Op die manier. Best een treffende vergelijking, al vind ik wel dat Casillas ook blaam treft. Weinig Madridista's twijfelen eraan dat hij wel degelijk allerlei informatie naar zijn vriendin lekte en dat is gewoon onacceptabel. Hij speelde het spelletje ook op een vieze manier. Maar

Ik vind dat sommige hier een wat schandelijke mening hebben over Casillas. Het siert hem enorm dat hij naar Xavi belde of zich te verontschuldigen voor het gedrag van sommige Madrilenen, want laten we eerlijk zijn, spelers als Ramos, Marcelo en Pepe hebben zich op sommige momenten toch wel stom misdragen tegenover Barcelona tijdens de Classico. Uiteraard, het gedrag van een Dani Alves of Pinto keur ik ook niet goed, maar het is juist enorm netjes van hem.

Naar mijn mening is het eerder pure pech dan lekken, ik geloof niet dat hij dat is. Waarom wordt hij anders nog zo geliefd door ploeggenoten? Alleen Alvaro Arbeloa moet hem niet. Onder Mourinho zijn wel wat discutabele dingen gebeurd onderling. Met als dieptepunt dat zijn hand met opzet(?) werd gebroken door Arbeloa, erg toevallig.

Deze situatie heeft zijn zelfvertrouwen wel ernstig aangetast, dat is een ding wat duidelijk is.

Casillas hoort niet bij Real Madrid, niet dat hij niet goed genoeg is. Nee, hij is als persoonlijkheid te groot voor zo´n achterbakse club.

7 oktober 2014 om 10:22

De club is niet achterbaks. Slechts bepaalde figuren en Iker houdt teveel van real om zich iets van figuren aan tr trekken

7 oktober 2014 om 10:44

Die figuren overheersen wel de sfeer in Madrid.

7 oktober 2014 om 10:36

Ja want je teamgenoot buiten pesten is vooral niet achterbaks! simpele ziel!

7 oktober 2014 om 10:46

Oja hebben we weer zijn gloryhunter, accepteer gewoon dat Real Madrid bestaat uit foute figuren die de club de das om kunnen doen.

7 oktober 2014 om 11:14

Iemand heeft een andere mening en het is een gloryhunter. Well done!

7 oktober 2014 om 11:47

Jaloezie is a hell of a drug! Futures

De waterreus van Real. Zal elke concurrent op klasse verslaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren