Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casillas en Del Bosque halen kou uit de lucht: '25 jaar samen en meer'

Laatste update:

Spaans bondscoach Vicente del Bosque en keeper Iker Casillas hebben de kou uit de lucht gehaald. Tijdens het EK boterde het niet tussen de twee: Casillas raakte zijn plek kwijt aan David de Gea en de inmiddels vertrokken bondscoach Del Bosque vond de houding van Casillas richting de technische staf negatief. Via Twitter laat Casillas nu weten dat het weer goed zit tussen de twee.

/

“Vandaag in trainingscentrum Las Rozas: 25 jaar samen en meer! Een knuffel, mister. Veel succes!”, schrijft Casillas bij een foto waarop hij samen met Del Bosque poseert. Casillas kwam 25 jaar geleden terecht in de jeugdopleiding van Real Madrid, waar Del Bosque destijds werkzaam was.

Direct na het mislukte EK noemde Del Bosque de instelling van Casillas nog ‘zozo’. “Dat is de reden dat ik hem als enige van de selectie geen bericht heb gestuurd. Hij is boos op mij, maar ook op de conditietrainer en de assistent-coach. Voor de rest gaat het wel, de woede richt zich op ons”, zei de vertrokken coach.

GOED ZO! Vicente del Bosque en Iker Casillas zijn weer vrienden! #spanje #euro2016 (via @ikercasillasoficial)

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Iker Casillas had een basisplaats moeten krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De gea hoort gewoon bij de beste keepers in de wereld. Casillas was dat niveau maar op dit moment niet meer. De gea is gewoon een logische keuze als eerste keeper

4 juli 2016 om 14:43

Nu volg ik de PL niet continu (alleen als er geen Spaanse of Duitse wedstrijden zijn)dus weet ik niet hoe hij het daar doet, maar ik vond hem in de wedstrijden van Spanje niet echt geweldig, wel goed hoor, maar niet geweldig. Nu heeft Spanje geen betere dus blijft hij gewoon 1e keeper, maar vind hem minder dan Casillas in zijn goede tijd en minder dan Neuer en Buffon tijdens de EK

4 juli 2016 om 17:26

In de PL is hij echt in staat gebleken om haast onmogelijke ballen te stoppen, een absolute topkeeper.

4 juli 2016 om 22:29

Hij heeft Manchester zowaar gered van een dramatische afgang dit jaar.

Iedereen heeft het gedaan, behalve Casillas zelf. Zo zal het bij Real Madrid ook wel gegaan zijn en dan vreemd opkijken als je reserve wordt gezet.

4 juli 2016 om 13:41

ik had 1 ding anders gedaan als ik Del Bosque was.
Het was voor iedereen duidelijk dat De Gea nu gewoon beter is. Hij had gewoon in maart met Casillas om de tafel kunnen gaat zitten en zeggen dat De Gea eerste keeper zou zijn.
En dan kon Casillas zelf kiezen of hij mee wou als reserve keeper of niet.

4 juli 2016 om 13:44

Casillas heeft het bij La Roja altijd goed gedaan. Samen met Xavi en Puyol heeft hij gezorgd voor eenheid en rust. Dat de Gea nu beter is, is een feit, maar deze man verdiend alle respect. Het feit dat Spanje aan de verkeerde kant van knock out terecht kwam is overigens deels de schuld van de Gea. Die tweede goal tegen Kroatie was voor een groot deel zijn fout door de korte hoek niet goed te dekken. Overigens net als Ramos, die het hele toernooi als een koekebakker gespeeld heeft.

4 juli 2016 om 13:50

Pique raakte die bal, daar kan De Gea toch niks aan doen? Wel een beetje objectief blijven.

Trouwens zonder De Gea zou het een monsterscore worden voor Italie.

4 juli 2016 om 14:36

Dat schot is gericht op de korte hoek en veranderd praktisch niet van richting. Die hoort de Gea te hebben. Tegen Italie keepte hij inderdaad voortreffelijk, maar het kwaad was reeds geschied.

4 juli 2016 om 15:36

Super reactie Rick..... Zoveel aannames en dan lekker oordelen.... Kijk Del Bosque had gewoon begin van het jaar moeten zeggen Iker; Ik vind je een geweldige vent, we hebben geweldige tijd gehad, maar je bent je plek bij real kwijt geraakt, bij Porto gaat het niet lekker, daarnaast is de Gea juist super bezig. Ik geef hem de voorkeur, laten we het op de nette manier doen.... en alles is klaar

Casillas heeft totaal geen reden om boos te zijn op Del Bosque, hij mag hem op zijn blote knietjes bedanken dat hij hem nog jarenlang de voorkeur heeft gegeven. Presteert nu al meerdere jaren totaal niet en is nu pas eindelijk niet meer de eerste keeper.

Zeg het al sinds Casillas imo terecht moest banken bij Real (onder Mou toen), dat hij ontzettend koppig is. Althans zo komt het vaak op me over in media.
Ik ben echt een zware fan van iker altijd geweest en nogsteeds.
Ik zei altijd.. bij real is hij voormij gewoon DE man.
Maar hij is gewoon niet meer hoe hij was wat ook niet vreemd is gezien leeftijd.
Hij moet eens eindelijk beseffen dat die supermooie carriere van hem haar einde nadert.

Mooi dat de twee heren het weer goed hebben gemaakt.

Vroeger was dit me favoriete keeper maar wat is dit toch een zielig mannetje. Wordt op de bank gezet en stelt zich gelijk niet meer professioneel op. Bij Real kreeg Mourinho de schuld terwijl hij gelijk had want Ancelotti wilde hem ook niet in de basis. Over Del Bosque die had hem in 2014 al op de bank moeten zetten aangezien De Gea toen in vorm begon te komen die hij tot nu heeft vast houdt en echt een geweldig seizoen aan het keepen was. Casillas heeft dit seizoen bij Porto 1 goede wedstrijd gekeept tegen Benfica voorderest alleen maar blunders en onzeker momenten. Is geen schim meer van wat hij was

Casillas was natuurlijk een geweldige keeper. Maar is niet meer op zijn oude niveau, nu is het tijd om het stokje door te geven. Wat al eerder had moeten gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren