Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casillas: ‘Arsenal? Waar zou ik beter kunnen zijn dan bij Real Madrid?’

Laatste update:

Iker Casillas wordt in de wandelgangen stevig in verband gebracht met Arsenal. Real Madrid zou op het punt staan om een bod uit te brengen op David de Gea van Manchester United, wat de deur voor Casillas naar Arsenal wagenwijd open zou zetten. De iconische keeper is echter niet van plan te vertrekken uit Santiago Bernabéu.

/

“Arsenal? Waar zou ik beter kunnen zijn dan bij Real Madrid?”, reageert de 33-jarige sluitpost op een vraag van een journalist. Casillas heeft in zijn fantastische carrière al tal van hoofdprijzen gepakt. Verzadigd is hij allerminst, maar zijn motivatie is wel veranderd. “De motivatie verandert met de jaren, van jonge speler tot veteraan. Na al die jaren zie je het plezier dat je overbrengt op de fans. Dat is uniek.”

Onlangs zei Casillas al dat hij zelfs bij Real Madrid wil blijven als hij niet de eerste keeper is. “Ik wil mijn contract uitdienen. Mijn plek zal ik iedere keer opnieuw weer moeten verdienen. Ik vecht voor mijn plek. Als ik geen basisspeler meer ben, heb ik een verantwoordelijkheid richting jongere spelers. Waarom zou ik niet bij Real Madrid blijven als ik niet meer de eerste keeper ben?”, vroeg hij zich onlangs af in AS.

Iker Casillas kan nog steeds mee op het allerhoogste niveau

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat hou ik toch van deze man. Hoop dat hij voor eeuwig verbonden blijft aan de club. Een waar icoon, en een ware gentlemen zoals ze bijna niet meer gemaakt worden. Ongelofelijk als je ziet wat voor bakken stront hij over zich heen heeft gekregen van bepaalde "fans". Gelukkig is hij weer in ere hersteld. Het zou toch fantastisch zijn als hij voor de 2e keer achter elkaar de CL pakt.

Hij was er al 15(!!) jaar geleden bij als jonkie toen we hem pakten. Ook die geweldige reddingen tegen een sterk Leverkussen in 2002 toen we hem wonnen zal ik niet vergeten. Gun het niemand meer dan deze legende.

1 mei 2015 om 23:12

Ik gun het hem ook van harte, hij gaat goed om met alle kritiek. En wat mij ook opvalt is dat hij iedereen optrommelt na de wedstrijd om het publiek te bedanken. Hopelijk kan hij zich nog verbeteren met hoge ballen van de zijkant, dan hebben we geen De Gea nodig!

2 mei 2015 om 08:55

@chi7

'fans' mogen kritisch zijn en stonden daarin volledig in hun recht. Hij heeft zich nu enigzins herpakt maar is geen top 5 keeper meer, iets wat je wel mag verwachten als Real Madrid.

Ondanks dat hij een icoon is, zal ook hij zijn plaats moeten afstaan als hij het gewenste niveau niet meer haalt. Ik denk dat ook niemand van de 'fans' hem weg wilt maar simpelweg een keeper willen die het niveau nastreeft die Real wilt halen.

Als hij dit niveau zelf weer weet te halen zal iedereen ten alle tijden voor Casillas kiezen maar aangezien dit al een tijd geleden is zal het gezien zijn leeftijd eerder zijn dat hij dat niet meer haalt.

Dat zowel de club als de fans zich dan oriënteren voor een andere keeper is niet raar.

2 mei 2015 om 12:25

@larsoboy

Ben het eens met je verhaal. Casillas zijn tijd zit er bijna op als basisklant. Iker weet ook wel dat keepers als De Gea hem al voorbij zijn. Maar het zou fantastisch zijn als hij er gewoon bij blijft als reserve keeper. Zowel Iker als ik zullen denk ik vrede hebben als hij wordt vervangen door een keeper als De Gea, maar niet door keepers als Lopez of Adan, dan ben je gewoon een legende aan het belazeren.

Bij arsenal ben je zoiezo 1e keeper voor een paar jaar dus wrm niet die stap maken

1 mei 2015 om 21:45

Omdat Casillas een geweldige tijd bij Real Madrid heeft gehad en niet alleen aan speeltijd, maar ook de club denkt.

1 mei 2015 om 21:47

Club liefde

2 mei 2015 om 10:16

Levende legende bij de grootste club ter wereld of vierde worden in Engeland?

Voor mij mag hij blijven. Dan is de kans dat De Gea bij United blijft toch een stuk groter. Weet iemand trouwens waarom Casillas nog steeds de voorkeur krijgt bij de nationale ploeg? Is toch duidelijk voorbijgestreefd qua niveau door Devid.

Soms zie je tog weer de oude iker!

Dit is al het zoveelste bericht dat ik lees over iker naar Arsenal en dan samen met Isco want isco zou bereid zijn te vertrekken bij real en Arsenal heeft een heel leuk bedrag over voor isco.
Deze berichten waren er ook vorig jaar ik weet niet tot hoever ik het moet geloven.

1 mei 2015 om 21:46

Arsenal heeft denk ik geen intresse in Isco, anders hadden ze Fabregas wel gekocht.
Voor Casillias is er waarschijnlijk wel intresse, denk dat Szczesny z'n tijd er bij Arsenal op zit.

1 mei 2015 om 22:24

Heb wel wat artikelen gelezen over Arsenal zijn intresse voor isco, in de winter ook al

"waarom zou ik niet bij Real Madrid blijven als ik niet meer de eerste keeper ben?”

Goede vraag, vooral als je op een gegeven moment toch je plek terugkrijgt vanwege je naam en ze de werkelijke eerste keeper zelfs verkopen om jou in de basis te kunnen gooien.

Overigens denk ik dat Casillas helemaal niets te zoeken heeft in Engeland. In Spanje gaat het al niet zo goed bij hoge ballen en corners, dus San Iker zal waarschijnlijk van een koude kermis thuis komen na een half jaar Premier League-voetbal.

2 mei 2015 om 02:00

Iker is altijd de werkelijke eerste keeper geweest. Dat jij die contructie nooit begrepen hebt daar kan hij niks aan doen.

4 mei 2015 om 10:51

Klopt, een eerste keeper wordt ook echt door twee keepers naar de bank verwezen in de competitie omdat de manager niet tevreden over hem is, klinkt heel logisch inderdaad.

4 mei 2015 om 19:43

Punt 1. Welke 2 keepers?
Punt 2. Als de manager niet tevreden over hem is, waarom keepte hij wel in de beker en de CL?
Punt 3. Waarom keept Iker nu wel, zie jij het beter dan Ancelotti?

Klopt dit wel? Er staat dat als de Gea verkocht wordt dat de deur naar Arsenal openstaat. Dat heeft niets met elkaar te maken of heeft united interesse in Ospina pf Scezeny?

1 mei 2015 om 23:43

Dat staat er niet, nee. Maar dat Arsenal op zoek is naar een nieuwe, betere keeper is publiek geheim. Szczeszny z'n tijd zit er zo goed als op, en Ospina doet het wel leuk, maar daar is zeker ruimte voor verbetering. Arsenal wordt aan vrijwel iedere keeper gelinkt. Lloris, als die Spurs zou verlaten om Champions League te spelen. Cech, als die vertrekt om meer speeltijd te krijgen. En dus ook Casillas. Want als Real Madrid De Gea binnen haalt, dan zitten ze met twee keepers die beiden te goed zijn om te banken. Maar ik hoop eigenlijk dat De Gea nog niet wordt gehaald. Dan kan Iker lekker door blijven keepen, en David zich door ontwikkelen omdat beide keepers dan gewoon eerste keus zijn. Ik twijfel er niet over dat De Gea op een dag naar Madrid zal vertrekken, maar in mijn ogen is het nu nog te vroeg omdat je Casillas nog hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren