Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Casemiro: ‘Hij is een van de beste centrale verdedigers in de wereld’

Laatste update:

Real Madrid hoopt zich woensdag ten koste van Manchester City te plaatsen voor de finale van de Champions League. De Koninklijke hield in de heenwedstrijd de nul en middenvelder Casemiro is ervan overtuigd dat City ook in de return van scoren afgehouden kan worden.

/

“We moeten goed op Sergio Agüero letten. Hij heeft kracht, persoonlijkheid en karakter, maar ze hebben ook andere spelers met geweldige kwaliteiten. Aan de andere kant hebben wij Pepe. We weten dat hij een geweldige speler is en dat al lang laat zien. Voor mij is hij een van de beste centrale verdedigers in de wereld. Hij is een speler die ons veel karakter en energie geeft op het veld”, zo wordt Casemiro geciteerd door AS.

De Braziliaan verwacht dat het een ‘erg moeilijke wedstrijd’ wordt: “Vooral vanwege onze tegenstander. Gelukkig kunnen we nu rekenen op het Santiago Bernabéu en we zijn ervan overtuigd dat de supporters ons niet teleur gaan stellen. We moeten scoren en winnen. We moeten laten zien dat we per se naar de finale willen”, besluit Casemiro.

'Pepe is een van de beste centrale verdedigers in de wereld'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koscielny, Mascherano, Pepe, Godin en Jimenez, Silva, Cheillini, en zn 2 maatjes ook. Dit zijn echte verdedigers en echte balafpakkers.

2 mei 2016 om 23:32

Vind Pepe beter dan de Verdedigers die jij opnoemt.
Snel sterk kan zijn man uitschakelen af en toe over de streep.
Ja af en toe Pepe pakt weinig kaarten.

3 mei 2016 om 00:57

Ik vind Pepe ook bij de beste CV horen samen met Boateng, Chiellini, Ramos, Pique en Godin. Daarachter spelers als Kompany, Thiago Silva, Hummels, Kosielny, Bonucci, Varane en Barzagli

3 mei 2016 om 01:46

Chiellini, Bonucci en Barzagli

Waar hij vroeger wel eens de weg kwijt was na een actie vreemde beslissing lijkt hij nu de druk aan te kunnen. In het verleden leek jij wel te bezwijken onder de druk, schopte hij mensen in tweeën en deed hij dingen die echt niet konden. Maar nu, dat laatste stapje genomen. Komt heel stabiel over en lijkt ook zijn tekorten te zien. Opbouwend, inspelend en opkomend niet super sterk. Maar verdedigend echt een van de beste. Misschien wel van de afgelopen 5 jaar.

Nah, ik vind chiellini, godin, boateng, bonucci en silva toch wel beter

2 mei 2016 om 23:08

'Een van de beste'. Niet de beste he.

3 mei 2016 om 03:17

Alle respect maar Boateng en Bonucci zijn echt niet beter dan Pepe

Ja hallo, die man heeft het fameus mis!!! Ben echt geen fan van Pepe. Schoppen, bal naar voor stampen!! Nog nooit heb ik die man zien uitverdedigen. Maar als je hem aanraakt met een pink, begint mr. te janken en te rollen over de grond. Hoe sneller die weg is bij mijn favoriete Real, hoe beter. (Maar die wens heb ik al sinds zijn transfer)

2 mei 2016 om 23:18

Hij staat er dan ook niet om bij het uitverdedigen de bal over 40m op de stropdas te leggen, puur verdedigend is Pepe een van de beste

Vindt pepe puur verdedigend geweldig. Verder dan dat valt ie wel mee. Mijn top 3 is:

1. T.Silva
2. Godin
3. Chielini

Waarbij je eventueel ook boateng of Koscielny op 3 kan neerzetten.

2 mei 2016 om 23:46

Helemaal mee eens

Ligt eraan... Een van de hoeveel?

Pepe vind ik werkelijk een fantastische verdediger mijn eigen top 5 is 1.ramos 2.godin 3.silva 4.pepe 5. Hummels daarna pique varane bonucci koscielny boateng etc

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren