Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Campbell fileert Arsenal: ‘Negen spelers mogen wat mij betreft vertrekken’

Laatste update:

Sol Campbell veroverde met Arsenal twee landstitels, drie keer de FA Cup en scoorde in de verloren Champions League-finale tegen Barcelona in 2006 (2-1). Hij volgt the Gunners nog steeds op de voet en is allerminst tevreden over de huidige gang van zaken in Noord-Londen. Maar liefst tien spelers mogen wat hem betreft op de transferlijst geplaatst worden.

De huidige manager van Macclesfield Town zag de toch al niet populaire Shkodran Mustafi lelijk in de fout gaan in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace van afgelopen zondag (2-3 nederlaag). “Maar hij heeft niet als enige schuld”, zegt de 73-voudig international van Engeland in gesprek met talkSPORT. “Er zijn nog negen spelers die Arsenal wat mij betreft mogen verlaten.”

“De supporters moeten zich niet blind staren op de namen van sommige spelers. Het gaat namelijk om de prestaties op het veld en het verlangen om voor Arsenal te willen spelen”, aldus Campbell. “Dat verlangen legde Wolverhampton Wanderers afgelopen woensdag wél aan de dag, terwijl dat geen elftal vol met wereldsterren is.”

Arsenal verloor met 3-1 van the Wolves en zakte af naar de vijfde plaats in de Premier League. Chelsea heeft een punt meer verzameld en is met de vierde plaats verzekerd van een Champions League-ticket. Het elftal van Unai Emery gaat zondag op bezoek bij Leicester City en speelt daarna nog tegen Brighton & Hove Albion (thuis) en Burnley (uit). Daarnaast wacht een dubbele confrontatie met Valencia in de halve finale van de Europa League.

Ben jij het met Sol Campbell eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jenkinson, Lichtsteiner, Monreal, Mustafi, Elneny, Ospina moeten sowieso weg. Het liefst ook Mkhitaryan en Özil maar ik zie Arsenal niet snel vervangers voor hun halen in de transferperiode.

Een vervanger voor ramsey, nieuwe linksback, nieuwe CV(liefst2) en een winger zijn nodig. Eigenlijk nog meer maar dat zal wel onrealistisch zijn.

27 april 2019 om 16:17

Monreal vind ik zelf heel erg steady spelen dus die mag wel blijven van mij, scoort bijna nooit een onvoldoende. Ozil moet blijven, want die jongen vind ik zelf gewoon een magiër. Hij is weer terug in de basis en ik vind hem echt hard strijden voor het team. Hopelijk kan dat zo blijven. Voor de rest ben ik het met je eens.

27 april 2019 om 16:19

Hij mag wel blijven, alleen als hij een flinke salaris verlaging accepteert.

27 april 2019 om 16:48

Eigenlijk bizar dat een team als Arsenal al jaren (zeker 6 jaar denk ik) een goede CV zoekt. Kos heeft een tijdje de pijn verzacht maar nog steeds is het zoeken. Leg dan een keer een smak geld neer voor een zekerheidje zou je zeggen

9? Das wel heel veel. Ik kom niet verder dan Mustafi elneny jenkinson lichtsteiner en mkhitaryan. De andere spelers als Kolasinac en Iwobi kunnen prima als backup fungeren. De andere spelers moeten weg voor mij anders kom je niet verder. Het zal nog een lastige opgave worden om CL voetbal te halen maar het is cruciaal voor de wederopbouw van het team. Zonder CL zal niemand willen komen naar Arsenal ben ik bang. COYG

27 april 2019 om 16:22

Xhaka mavropanos monreal guendozi welbeck, en dit is allemaal uit mijn hoofd laat me niet verder zoeken naar al die andere namen

27 april 2019 om 17:03

Guendouzi Mavropanos zijn nog heel jong en hebben toch wel wat potentie. Xhaka vind ik prima als backup speler, zelfde met Monreal. Welbeck mag wel weg, veel salaris en altijd geblesseerd.

27 april 2019 om 16:37

Veel? Wat mij betreft laten ze er dubbel zo veel gaan. Ik kan zo 18 spelers opnoemen die te licht wegen voor de top, en ik mag toch hopen dat Arsenal ambitieus is en terug bij de top wil aanhaken. Je noemt bijvoorbeeld Iwobi op maar zelfs als back up weegt die jongen (voorlopig?) te licht. Misschien moet hij eens op huurbasis naar een kleine club in la liga waar hij elke week speelt, dan kan hij misschien de nodige stappen zetten.

Maar goed, zo veel spelers vervangen is natuurlijk onrealistisch, eerst focussen op een Champions League ticket en dan zien we wel wat er gebeurt.

27 april 2019 om 16:45

18? Noem er eens 18 dan. En hoe ga je dat opvangen dan? Arsenal smijt nooit met geld dus moeten ze allemaal jeugdspelers laten doorstromen?

27 april 2019 om 16:58

Nelsson en Smith-Rowe komen zeker in aanmerking voor een plek in het eerste. Verder is het in de jeugd ook niet alles, misschien dat Saka op termijn (binnen een jaar of 2) door kan breken, en ik denk dat Nketiah en Willock het zouden moeten kunnen halen, maar verder?

27 april 2019 om 17:04

Over een paar jaar misschien Tyreece John-Jules en Sam Greenwood nog maar daar houd het denk ik idd wel bij op.

27 april 2019 om 19:27

Broer. Iwobi is dit seizoen beest. Is geweldig in aanvallende opbouw, enkel zijn eindafronding moet aan gewerkt worden, maar hij maakt stappen!

28 april 2019 om 09:33

Welke stappen? Hij speelt ontzettend veel, maar progressie in zijn afronding, assistering en het zien van de juiste ruimtes op het veld zijn absoluut niet waar te nemen. En dat na 3 jaar als volwaardig selectie lid.

28 april 2019 om 11:28

9 is veel als je kijkt naar de realiteit ja. Als je echter kijkt naar de ambitie die de club hoort uit te stralen (in mijn ogen), dan is 9 weinig.. Als ik ook de spelers mee tel die sowieso weg gaan: Cech, Jenkinson, Lichtsteiner, Monreal, Kolasinac, Mustafi, Koscielny, Xhaka, Elneny, Ramsey, Iwobi, Welbeck en Mkhitaryan. Allen zijn sowieso niet goed genoeg voor het niveau wat de fans ambiëren. Het is echter niet realistisch om allemaal te laten gaan, dus een paar zullen als back-up prima van waarde kunnen zijn. Als ik a la City een nieuw team zou bouwen, dan zou ik alleen Leno, Sokratis (puur als ervaren back-up), Holding (leek toch veel progressie te boeken onder Emery), Torreira, Ozil (niemand wil hem met dit salaris en als je hem in een topteam zet dan is hij wel van grote toegevoegde waarde), Aubameyang en Lacazette behouden. Maargoed, dat is helaas niet realistisch.

Helemaal mee eens met, hij denkt aan 9 spelers ik denk zelfs serieus aan 9 basisspelers, zoveel spelers die verschikkelijke prestaties leveren, steeds wanneer je denkt dat het niet erger kan wordt alsmaar erger.
Ik kan zoveel namen noem het zijn er gewoon teveel.
Geen kwaliteit hebben is al 1 probleem, en laten we het niet hebben over de wil en de mentaliteit, want die zit er ook niet.
Zie Arsenal 4 punten pakken in de laatste 3 wedstrijden ze zijn gewoon barslecht.

Als arsenal mustafi verkocht krijgt is het al een geslaagde zomer . Maar je kan dat wel blind roepen dat 10 spelers weg mogen maar het moet in stappen. Want als je in 1 keer alle 10 de spelers ziet vertrekken heb je amper een basiself. Naar mij gevoel moet arsenal zoeken naar een vleugelspeler met diepgang en ook een cv met potentie maar 10 zal ook moeten als ozil weggaat.

Elneny, Mkihy, Jenkinson, Mustafi, Cech, Lichsteiner, Welbeck, Ozil en Ramsey zijn denk ik de spelers die hij bedoelt. Al stopt Cech en Ramsey gaat zelf weg. Welbeck hou ik er liever bij. Dus hij zal wel Iwobi en Monreal ofzo bedoelen, misschien Kolasinac want die is ook echt dramatisch. Nieuwe CV, Cm, 2 wingers en een linksback zijn echt wel nodig bij Arsenal..

Helemaal mee eens alleen Arsenal is ook al jaren geen top club meer en spelen om hoogstens de 4de plaats dus eigenlijk staan ze een beetje waar ze altijd hebben gestaan.

27 april 2019 om 17:57

Waar ze altijd gestaan hebben? Jij kijkt ook niet echt lang voetbal of wel? Arsenal is momenteel (net als United) een subtopper in Engeland, maar zijn altijd een topclub geweest. Het is logisch dat ze streven terug te keren naar de absolute top. Chelsea is voor mij de club die nu staat “waar ze altijd hebben gestaan”

27 april 2019 om 19:09

Precies @Horwi, ben al 20 jaar supporter en heb nooit anders mee gemaakt dat CL speelde en Europese top waren. Helaas nooit een Europese prijs kunnen winnen! Ze zijn nu geen Europese top meer maar die status hebben ze internationaal wel nog gewoon. Met een paar gerichte aankopen kunnen ze gewoon terugkeren alleen dan moeten ze wel investeren en met name Kroenke. Goed dat er ook mensen zijn zoals jij die verder kijken dan de afgelopen 2 jaar.

27 april 2019 om 20:29

Inderdaad. 2004 en 2006 hadden ze de CL moeten winnen. Ze waren zo goed die seizoenen, maar verloren onverdiend van Chelsea en Barcelona.

27 april 2019 om 20:33

Helemaal fijn om dat te horen van een Barca supporter! Die finale doet nog steeds wel een beetje pijn haha, die rode kaart..😰

28 april 2019 om 14:54

Ik was zowaar een grote fan van Arsenal als Barcelona, en tegelijk ook van Henry en Ronaldinho. Je kunt je voorstellen dat het voor mij een droomfinale was. Die rode kaart verpestte de wedstrijd.

Ik denk dat De Ligt en Ziyech prima versterkingen zijn.

27 april 2019 om 18:39

Alleen noem je er nu 2 op die nooit voor Arsenal uit zullen komen.

27 april 2019 om 19:11

Ziyech zou gewoon prima bij Arsenal passen alleen we hebben meer behoefte aan echte buitenspelers. Tenzij Ozil weggaat en hij zou op 10 spelen dan zou het nog kunnen! De Ligt is natuurlijk onhaalbaar..

27 april 2019 om 19:23

Zeker zou Ziyech kunnen passen bij Arsenal. En ook eens dat jullie echte wingers moeten halen, zou Ziyech die rol kunnen spelen? (schat Ozil hoger in, beter op die positie, maar is zwaar wisselvallig dit seizoen, komt ook door Emery uiteraard)

Arsenal moet echt een grootscheepse renovatie doen. Helaas zelfs, vond Arsenal altijd een mooie club. (ziyech zie ik niet naar de PL gaan, naar welke club dan ook. Maar kan het zomaar zwaar fout in kunnen schatten)

Arsenal fans elke jaar be like:

Volgend jaar hebben we een nieuwe spits, backs, CV of 2, controlerende middenvelder, keeper, aanvallende middenvelder en een nieuwe links en rechts buiten nodig. dan kunnen we weer meedoen boven in.

Ga aub een rondje lopen, Arsenal heeft prima materiaal maar in de directie is t totaal naar de knoppen.

Dit is mijn uitspraak en daar zal u het mee moeten doen.

28 april 2019 om 11:32

Er is maar 1 team uit de top 6 met een slechter beleid dan Arsenal: Manchester United. Die doen het qua prestaties even slecht/zo niet slechter, maar hebben daar een paar honderd miljoen meer voor nodig..

28 april 2019 om 12:29

Vaker Arsenal kijken, verdediging stort elke keer als een kaartenhuis in, geen diepgang bij de aanvallers op Aubameyang na, Kolasinac is een trage zoutzak die niet kan verdedigen en als jij deze selectie goed genoeg vind voor top 4 ben ik wel verbaasd aangezien zowel Chelsea als Spurs gewoon betere selecties hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren