Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bulgaren met Manolev in oefenwedstrijd tegen Nederlands elftal

Laatste update:

Stanislav Manolev is de bekendste naam in de selectie van Bulgarije voor de vriendschappelijke wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Nederland. De rechtsback van PSV is met Ivan Bandalovski (ex-Feyenoord) de enige Bulgaar in de selectie die ooit op de Nederlandse velden heeft rondgelopen.

/

Nikolay Mihaylov is er niet bij tegen Oranje. De doelman van FC Twente raakte vrijdag betrokken bij een kettingbotsing in zijn vaderland en liep een handblessure op. Bondscoach Luboslav Penev heeft twee debuterende doelmannen bij de 26-koppige selectie gehaald voor het oefenpotje met Nederland: Plamen Iliev van Levski Sofia en Ivan Cvorovic van Minyor Pernik.

De opvallendste afwezigen bij de Bulgaarse ploeg zijn Martin Petrov en Dimitar Berbatov. Eerstgenoemde staat onder contract bij Bolton Wanderers en staat al op 82 interlands. Bondscoach Penev heeft geen redenen gegeven voor de afwezigheid van de linkshalf. De 31-jarige Berbatov zette twee jaar geleden een punt achter zijn interlandcarrière. Bondscoach Penev probeerde hem onlangs over te halen om zich weer beschikbaar te stellen, maar de aanvaller van Manchester United gaf hieraan geen gehoor.

De volledige selectie:

Doel: Stoyan Kolev (Chernomorets Burgas), Plamen Iliev (Levski Sofia), Ivan Cvorovic (Minyor Pernik)

Verdediging: Stanislav Manolev (PSV), Ivan Ivanov (Partizan Belgrado), Valentin Iliev (Steaua Boekarest), Veselin Minev (Antalyaspor), Ivan Bandalovski (CSKA Sofia), Yordan Minev (Ludogorets Razgrad), Nikolay Bodurov, Petar Zanev, Ilia Milanov (allen Litex Lovech)

Middenveld: Svetoslav Dyakov (Ludogorets Razgrad), Georgi Sarmov (Kasimpasa), Vladimir Gadzhev (Levski Sofia), Boris Galchev (CSKA Sofia), Georgi Milanov (Litex Lovech), Hristo Zlatinski (Lokomotiv Plovdiv), Stefan Velev (Beroe Stara Zagora)

Aanval: Valeri Bojinov (Lecce), Alexander Tonev (Lech Poznan), Emil Gargorov (Ludogorets Razgrad), Ivelin Popov (Gaziantepspor), Ivan Stoyanov (Ludogorets Razgrad), Tsvetan Genkov (Wisla Krakow) en Iliyan Mitsanski (FSV Frankfurt).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 mei 2012 om 22:09

Ik lach nu al Hahahahahahaha.

21 mei 2012 om 22:12

Lach maar, straks schiet ie ze allemaal in de bovenhoek van de goal en dan huilen jullie

21 mei 2012 om 22:19

Eigengoal zkr.

21 mei 2012 om 22:51

Ja en straks wordt Getafe kampioen van Spanje en wint Anderlecht de Champions League haha

Manolev zal niet eens naar voren gaan want die zal zijn handen vol hebben.

21 mei 2012 om 23:03

Denk een mislukte voorzet die er per ongeluk in waait, dat zou het mooiste zijn :P

21 mei 2012 om 22:06

Hij was gehuurd voor anderhalf jaar, scheelt alweer

Weinig aansprekende namen, mooi oefenpotje voor Nederland

21 mei 2012 om 22:30

Bandalovski? Bij welke club was hij een miskoop? Ik heb nog nooit van deze goede man gehoord.

21 mei 2012 om 22:55

Bruno Basto, Gerson Magrao, Corey Gibbs, Alexander Ostlund, Phillipe Leonard, Edwin de Graaf, Leonardo 2, John Owoeri, Pieter Collen, Raymon van Haaren, Chong Gug Song, Jorge Acuna, Mariano Bombarda

Dat rijtje ;?

Yes!!!! Aanvallen!!!

De ultieme test voor de linksback van NL, Not

on:
Dit lijkt me een betere oefenwedstrijd dan tegen Bayern, toch denk ik dat het een saaie wedstrijd gaat worden zoals het laatste tjd regelmatig voorkomt bij wedstrijden van Oranje.

Manolev is echt de beste rechtsback van Europa de man kan zo moeiteloos bij Barcelona en Madrid spelen... De man heeft snelheid, een goed voorzet, een actie in huis. In de combinatie,s is hij weergaloos... Verdedigend troeft hij iedere buitenspeler af ... Een buiten speler moet altijd achter Manolev aan rennen in plaats van andersom ...zij dribbels zijn van hoog niveau...

21 mei 2012 om 22:08

We snappen dat je net het begrip sarcasme begrijpt maar is dit nodig?

21 mei 2012 om 22:12

IK meen het gewoon hoor... Je praat Johan Derksen en Gijpie na...

21 mei 2012 om 22:20

ook overdrijven kun je overdrijven ;

21 mei 2012 om 22:48

Haha, goed punt

Ontopic. Het zou toch mooi zijn als hij de eretreffer (6-1 ofzo) de bovenhoek in zou jagen! :P

Als je slim bent zet je robben op manolev... ;

21 mei 2012 om 23:43

als je echt slim wilt zijn, laat robben geen penalty's trappen!

Robben linksback end Afellay linksbuiten. kunnen die 2 er lekker doorheen wandelen

Kuyt vs Manolev...dat wordt nog lachen

Ik ken verder niemand van die Bulgaren behalve Bojinov die toch ooit bekend stond als een groot talent maar het helaas niet heeft waargemaakt.

21 mei 2012 om 22:11

Manolev heeft meer loopvermogen dan Kuyt daar is het beste er al vanaf. Kuyt hoort niet thuis op een voetbal veld...

21 mei 2012 om 22:12

Kuyt is de beste linksbuiten van Europa hoor, en zoals jij al aangeeft is Manolev de beste rechtsback van Europa. Een echte titanenstrijd tussen de 2 beste spelers daar ben ik wel voor in.

21 mei 2012 om 22:17

Als Kuyt zijn niveau weet te halen, dan zie ik hem wel bij Barcelona voorin samen met Messi voor gevaar zorgen, en voor wat goals en assists....

21 mei 2012 om 22:32

Manolev hoort als je het op jou manier bekijkt al helemaal niet op het voetbalveld als een international van Nederland dat ook niet doent.

21 mei 2012 om 22:34

Manolev zou ik aan iedere topclubs uit Europa zeker aanraden ... Zo kan hij een matig verdedigende Alves vervangen bij Barcelona ...

Dat wordt dus verliezen.

Bulgarije was in mijn jeugd een van de meest gevreesde landen van Europa. Schakelden Frankrijk in Parijs uit voor het WK. Weinig meer over van dat mooie voetballand.

21 mei 2012 om 22:23

Inderdaad. Hopelijk komt er weer zo'n fantastische generatie aan.

21 mei 2012 om 22:24

Ja, weet je nog, die beslissende pegel (1-2) via onderkant lat in de kruising, letterlijk 1 seconde voor het eind van de wedstrijd? Ik dacht dat ik gek werd. Weergaloos moment, staat bij mijn top-10 van voetbalmomenten. Kostadinov was het, 19 jaar geleden alweer.

Ik zou als ik Bert van Marwijk was Kuyt op manolev zetten. Kunnen die 2 de hele tijd achter elkaar aan rennen!

21 mei 2012 om 22:13

Wat een helden zijn het toch... Kuyt hoort thuis op de atletiek vereniging ...

21 mei 2012 om 22:19

Ik wil Kuyt wel is een wedstrijd zien lopen tegen Bolt! Kijken of die nog steeds zo snel is!

21 mei 2012 om 22:29

Kuyt loop de honderd meter in 5 minuten dus dat zal hem niet lukken om Bolt eruit te lopen...

21 mei 2012 om 22:33

Kuijt staat niet bekend om zijn snelheid maar om zijn conditie. Een 10 kilometer zal kuijt dan weer eerder winnen van bolt.

21 mei 2012 om 22:35

Conditie zal echt wel mee vallen dat word weer overschat ...

Hopen dat hij lekker vaak mag opkomen van de bondscoach daar, vind het publiek leuk, dan kunnen ze ballen vangen achter Stekelenburg.

We kunnen het best in een 1-1-9 opstelling spelen want dit is geen team om bang van te worden.

Op twee voetballers na heeft iedereen een ''v'' in zijn achternaam .
Triest hoe iedereen met Manolev omgaat, hoop dat hij gelijk alle napraatmondjes snoert door zich te laten uitblinken voor zijn vaderland. Tuurlijk heeft hij net als ieder voetballer zo zijn momentjes maar triest dat een schijtprogramma waar de gemiddelde prater zelf totaal niks bereikt in het voetbal.

21 mei 2012 om 22:25

Ja, dat is doodnormaal hoor in Bulgarije. Net als een 'van' en 'de' bij Nederlanders.

21 mei 2012 om 23:50

je moest eens weten hoe hard men met robben lacht over heel de wereld!

Bekijk myn opstelling :

Vorm
Boulahrouz
Mathijsen
Bouma
Willems
Anita
Robben
Schaars
Maher
Narsingh
L. De Jong
21 mei 2012 om 22:29

Schaars zit er nog niet eens bij want die heeft gisteren net een bekerfinale gespeeld en BvM zal nooit 4-1-3-2 spelen.

ach ach wat word manolev weer belachelijk gemaakt. Ik voorspel dat degene die linksbuiten bij oranje speelt een lastige avond tegen hem krijgt. Als manolev zich aan zn taak houd om te verdedigen en niet aan te vallen dan zal hij nog een hoop mensen verbazen. Dat het aanvallend een nietsnut is, is jammer maar verdedigend is hij zo slecht nog niet. Als hij een slechte wedstrijd speelt zal ik dat als eerste hier weer komen toegeven en ik zie hem ook liever niet bij psv maar er word hier echt ontzettend vaak die dodo's van vi nagespraat. Dat vd gijp hem het mikpunt van spot maakt is al waardeloos want ik kan ook een filmpje maken van vd wiel dat hij slechte voorzetten geeft....zet er een paar achter elkaar en we kunnen lachen. De voorzetten van manolev zijn idd slecht maar verdedigend staat hij gewoon zn mannetje. Menig linksbuiten speelt hij uit de wedstrijd maar daar hoor je nooit iemand over

21 mei 2012 om 22:21

Misschien de linksbuitens van NAC en Vvv, maarre, Manolev kan Robben of Kuyt niet hendelen hoor.

21 mei 2012 om 22:49

De linksbuiten van VVV is Wildschut. Één van de gevaarlijkste buitenspelers van de Eredivisie na de winterstop. Die kan Manolev echt niet hendelen.

21 mei 2012 om 23:07

Nou dat zegt dan al genoeg over Wildschut en over Manolev

22 mei 2012 om 13:46

kan aan jou reactie zien dat je weinig tot geen wedstrijden van psv hebt gezien...of toevallig heerenveen psv niet gezien. Ik heb in die wedstrijden assaidi niet gezien en dat is zeker een gevaarlijke linksbuiten. Maar goed het heeft toch geen zin om jullie te proberen te overtuigen. Ik ben ook geen fan van manolev laat dat voorop staan maar zo slecht als dat men hier over hem beweert en op vi is onzin.

Lachwekkend al die napraters van van de Gijp hier...
Ik kan ook zo elke week een fout van Blind laten zien hoor.

21 mei 2012 om 22:21

Toch bijzonder voor een speler die niet eens elke week speelt....

21 mei 2012 om 22:23

Sorry je bent sneller ;

En daarnaast is Manolevje jullie vaste rechtsback en Blind is bij ons inprincipe geen basisspeler

21 mei 2012 om 22:32

Om het toch voor ons op te nemen is Manolev ook weer niet zo dramatisch als men roept. Het is feitelijk ook wel weer zo dat de hype van Rene van der Gijp enigszins is overdreven. Los van de vage "hubbelzoekers" die hij (vooral in het begin) produceerde, doet hij ook goede dingen. Het is misschien niet de beste rechtsback van de eredivisie, maar de slechtste is het ook niet... Het is verder ook weer zo dat echt goede backs niet voor het oprapen liggen. Elke back die wat kan, wil meteen aanvaller worden.

21 mei 2012 om 22:22

Hoe kan dat nou hij speelt nieteens iedere week

21 mei 2012 om 22:22

Ja, dat klopt, maar Manolev maakt elke week een paar fouten die echt van dramatisch niveau zijn... Dat jij dat niet ziet als PSV supporter zegt veel over jou.

21 mei 2012 om 22:30

Wie maakt nou geen fouten? Ooi gehoord dat het voetbal de spel uit fouten bestaat, anders zouden er nooit goals vallen wees blij dat voetballers fouten maken...

21 mei 2012 om 22:43

Haha, je wilt dus zeggen dat het goed is dat Manolev zoveel fouten maakt. Zijn fouten zijn niet goed, die zijn helemaal nergens goed voor. En hij doet het elke wedstrijd weer. Weet ook gewoon niet wat hij moet doen als hij de bal heeft.

21 mei 2012 om 22:48

Want geen een voetballer maakt fouten ik zal je uit je droom helpen, het hoort er gewoon bij ... Of nou Messi is of Ronaldo Ozil ik hun maken fouten, alleen word het bij Manolev wel uitvergroot hoor...

21 mei 2012 om 22:56

Ga je nou Manolev met Messi en Ronaldo vergelijken ?

Manolev is gewoon een slechte voetballer die ontzettend veel fouten maakt. Klaar... Of wil je dat ook ontkennen .

21 mei 2012 om 23:17

Ik durf dat anders wel te ontkennen. Veel mensen gaan mee met de hype van Rene van der Gijp. Het klopt ook dat, wanneer je al die momenten achter elkaar zet en er elke week op hamert, je geweldige televisie krijgt. Ik rol zelf ook elke keer weer van de bank als die aanstekelijke lach over een manolefje begint.

Maar als we het nou eens de statestieken bekijken, dan valt het op dat de minste tegentreffers tegen PSV worden gemaakt vanaf de rechterkant. Daarnaast maakt hij toch nog een goal en heeft hij de nodige assists. Procentueel kan ik helaas niks zeggen, maar 10 keer proberen en 1 succesvolle actie is nog altijd beter dan geen risicovolle passes. Dus wat dat betreft is het allemaal wat overdreven.

En dan mogen we hem niet vergelijken met Messi of Ronaldo, maar ik heb al die spelers ook allemaal fouten zien maken. Het voordeel van een fout van een spits is dat het niet direct voor een tegengoal hoeft te zorgen. Een fout van een verdediger is al een stuk problematischer (laat staan een fout van een keeper).

Dus ik ontken Keihard dat Manolev een slechte voetballer is.

21 mei 2012 om 23:29

Het is puur geluk dat via die kant het minst is gescoord, want Manolev kan echt niet goed verdedigen... En ja, als je zo vaak meegaat naar voren, dan scoor je ook eens een goal en heeft je wel eens een assist. Verder maakt hij ontzettend veel fouten. Rent gewoon naar voren zonder te weten wat hij doet.

21 mei 2012 om 22:22

Daar lachen we toch ook om?

21 mei 2012 om 22:24

Nou laat ze zien.

Ach we kunnen wel zeiken op Manolev, maar Nederland heeft vd Wiel, zijn voorzetten gaan ook vaak richting parkeerplaats.

21 mei 2012 om 22:23

Minder vaak dan die van manolev

21 mei 2012 om 22:31

Levert Kuyt de bal nooit in ?

21 mei 2012 om 22:26

Dat valt wel mee.
Hij is in alles veel beter dan manolev.

Waarom komt alles van mij onder @echtonzin te staan?

21 mei 2012 om 22:32

Kuyt lijd meer balverlies dan Manolev ...

Helaas. We hoopten lekker van een Manolev-vrij zomertje te genieten, komt ie alsnog een wedstrijd capriolen uithalen. Af en toe doet hij wat goede dingen, maar vaak is hij zooo slecht.

Hij kan Nederland wel een dienst bewijzen trouwens. Als hij Kuyt even geblesseerd schopt, hebben we daar tenminste geen last van tijden het EK.

Is hij echt zo slecht?
Heb hem nog nooit zien spelen, maar de reacties hier zeggen genoeg?

21 mei 2012 om 23:27

Als je de reacties allemaal mag geloven, dan heeft Psv:
- De slechtste rechtsback ter wereld in de vorm van Manolev
- Een overblessuregevoelige linksbac in de vorm van Pieters met een veel te onervaren Willems als vervanger.
- De slechtste keeper ooit in de vorm van Isaksson
- Een centraal verdedigend duo waar geen spits bang van wordt
- Een aansteller als Toivonen op het middenveld
- Een egoistische dwerg met meer theater dan balvaardigheid als linksbuiten
- Aan de andere kant op rechts een net zo egoistische dramaqueen in de vorm van Labyad of Lens op rechts
- En een spits die geen bal kan raken in de vorm van Matavz.

Dus Strootman schijnt de enige speler te zijn die wat kan in de selectie van Psv. Dus ik vraag je: Is Stootman zo verschrikkelijk goed dat hij er persoonlijk voor heeft gezorgd dat PSV gewoon de derde plaats heeft bemachtigd (en doorgestreden voor de eerste plaats tot het eind) en redelijk ver is gekomen in de Europaleague. Of zou iedereen hier wel een beetje overdrijven.....?

Ik zie dat Boijnov ook is opgeroepen, jammer dat hij het nooit heeft waargemaakt in de top.
Vond hem een redelijke aanvaller en had meer van hem verwacht.
Maar als ik de opstellingen van beide landen vergelijk dan wint Oranje het zelfs met Bouma op de Lb-positie.

Leuk, tenminste nog 1 speler die bekend is.

Ga ik erheen, denk ik goede bulgaren te zien, en dan krijg ik Manolev te zien hebben ze echt geen betere.

Deze man moet Psv snel weg doen hij is niet Psv waardig!

21 mei 2012 om 22:39

Duidelijk dat de Ajacieden geen verstand van voetballen hebben... Hij heeft het redelijk gedaan bij Psv...

21 mei 2012 om 23:15

Duidelijk dat jij onzin praat....

Hij heeft het gewoon te slecht gedaan bij Psv. 12 gele kaarten omdat hij niet met zijn man kan meelopen.

Staat daar gewoon te prutsen, maar als jij dat niet wil zien met je Psv brilletje dan doe je dat dan toch lekker niet

Manolev is nog een van de topspelers ook. Ik heb niets tegen die jongen, maar voor het niveau van PSV komt hij gewoon tekort. Dat is helemaal niet erg, maar een een iets mindere club zou gewoon beter zijn.

Zitten spelers bij van clubs waar ik echt in godsnaam niet weet waar ze vandaan komen
Ik hoop op een mooi doelpuntenfestijn zodat de jongens opgelucht en opgetogen naar Oekraine kunnen reizen.

Mihaylov heeft speelt toch bij twente? en voor zover ik weet is twente ook een Nederlandse club dus deze zin klopt niet : De rechtsback van PSV is met Ivan Bandalovski (ex-feyenoord) de enige Bulgaar in de selectie die ooit op de Nederlandse velden heeft rondgelopen.

21 mei 2012 om 23:17

Hij is niet opgenomen door een blessure op zijn hand en dus is Manolev met die andere de enige in DE selectie die op de nederlandse velden heeft gespeeld, Staat in de tekst

21 mei 2012 om 23:21

ohja, ik las over het woord selectie heen :P my bad

21 mei 2012 om 23:18

De regel erna staat dat Mihaylov er niet bij is tegen Oranje, vandaar dat 'ie niet wordt meegerekend zijnde een Eredivisie-speler.

Manolev de bekenste naam?
Ik denk toch echt dat dat Valeri Bojinov is.

21 mei 2012 om 23:20

Wilde ik net zeggen...bojinov is wel wat bekender in de voetbalwereld ja dan met alle respect Manolev.

Ze moeten Kuyt bij Manolev zetten. Kunnen ze lekker de hele wedstrijd achter elkaar aan rennen.

Dat wordt een feestje als manolev tegen robben moet

21 mei 2012 om 23:52

robben kan het wel gebruiken om zijn zelfvertrouwen wat op te krikken hahaaha

22 mei 2012 om 07:38

Levski, niet haten jonge. Ik ben ook Bulgaars, maar wees eerlijk deze selectie stelt niet heel veel voor. Als ik alleen al terugdenk aan het EK 2004 ofzo, het was toen een stuk beter, al kregen we wel bijv. 5/0 klop van Zweden..

Wat een waardeloze selectie van Bulgarije. Hopen op een walk-over!

Afellay of Van Persie tegenover Manolev zetten, dan is-ie er zo af met rood. (2x shirttrekken ).
Dat er Psv'ers zijn die hem verdedigen zeg... Hij heeft misschien vijf goede wedstrijden voor PSV gespeeld in drie seizoenen, en voor de rest alleen maar punten gekost door slechte voorzetten, tijdrekken met ingooien bij een achterstand, dekkingsfouten, en domme gele en rode kaarten.
Dat mensen het bijna alleen maar over zijn slechte voorzetten hebben, dat is misschien nog wel het minst erge manco voor een verdediger...
Ik heb zelden spelers gezien met zo weinig voetbalslimheid...

Met alle respect, maar ik hoop zo erg dat Manolev zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld heeft...

Ik denk dat ze willen verliezen, zelfs kuyt zou geen moeite met hem hebben!

Jammer dat Nederland weer oefent tegen zulke zwakke tegenstanders. Dat zijn toch geen graadmeters???

Wel leuk om Manolev te zien. Ben benieuwd hoeveel slechte voorzetten we nu weer te zien krijgen.

Haha ik ga naar die wedstrijd, dat word lachen!
Maar ik mis Berbatov

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren