Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Budweiser heeft bijzonder cadeau voor 160 keepers na record van Messi

Laatste update:

Lionel Messi maakte afgelopen dinsdag in de uitwedstrijd tegen Real Valladolid (0-3 zege) zijn 644e doelpunt voor Barcelona. Daarmee heeft de 33-jarige Argentijnse aanvaller de meeste doelpunten voor één club op zijn naam geschreven, aangezien het record tot vorige week in handen was van Pelé (643 doelpunten voor Santos). Het Amerikaanse biermerk Budweiser heeft ter ere van het record een speciaal cadeau gedaan aan alle 160 doelmannen die tot dusver een doelpunt van Messi moesten incasseren.

Budweiser heeft 644 bierflesjes laten maken, die allemaal voorzien zijn van een nummer dat verwijst naar een doelpunt van Messi. Het flesje met nummer 1 moet zijn bezorgd bij Raúl Valbuena, die op 1 mei 2005 het doel verdedigde toen de Argentijnse zijn eerste treffer voor Barcelona aantekende in het duel met Albacete. Het flesje met nummer 644 is bezorgd bij Jordi Masip, de doelman van Real Valladolid.

Diego Alves (21, voormalig doelman van Valencia), Gorka Iraizoz (18, voormalig doelman van Espanyol, Athletic Club en Girona), Andrés Fernández (17, ex-Osasuna, -Granada en - Villarreal en tegenwoordig doelman van SD Huesca) en Iker Casillas (17, voormalig doelman van Real Madrid) kregen de meeste flesjes toegestuurd van Budweiser. Met Kenneth Vermeer (drie, tijdens de Champions League-campagne van 2013/14 met Ajax), Jasper Cillessen (drie, tijdens de Champions League-campagne van 2014/15 met Ajax) en Jeroen Zoet (vier, tijdens de Champions League-campagne van 2018/19 met PSV) hebben ook de nodige Nederlandse doelman een flesje van Budweiser hebben ontvangen.

Op social media is te zien dat ook onder meer Gianluigi Buffon en Jan Oblak meerdere bierflesjes hebben ontvangen van Budweiser. Oblak, die op social media poseert met flesje nummer 488 en tien stuks kreeg opgestuurd van Budweiser, sprak zich eerder deze week in gesprek met Sky Sports uit over Messi. “Je kan nooit voorspellen waar en wanneer hij gaat schieten. Als het op Messi aankomt, kun je niks voorspellen. Nooit. Hij heeft teveel doelpunten tegen mij gemaakt. Teveel! Maar hij is een geweldige speler, de beste. Het gebeurt te vaak dat hij een doelpunt maakt en dat je niet kan begrijpen waarom dat zo makkelijk lijkt. Je zit dan niet eens in de buurt.”

“Soms voelt het alsof hij de bal in het doel passt, dat er niet eens een schot geleverd wordt”, vervolgde de doelman van Atlético Madrid. Oblak incasseerde dit seizoen overigens (nog) geen tegentreffers van Messi, want los Colchoneros wonnen in november met 1-0 van Barcelona. “Zelfs als jij op honderd procent bent en hij wil graag scoren, zal er een doelpunt vallen. Als hij zijn dag heeft en in goede vorm is, is hij gewoon te goed. Meestal moet je het maar accepteren dat je als keeper afhankelijk bent van hem.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ludiek maar wat een gigantische logistieke onderneming voor zo'n geintje.

24 december 2020 om 17:29

Naar 160 personen een aantal biertjes opsturen is nu niet echt een gigantische logistieke onderneming voor een bedrijf dat onderdeel is van een vestiging met meer dan 50 miljard dollar omzet.

24 december 2020 om 17:38

Ik wou net zeggen, buiten het feit dat ze zich zo nog meer in de markt zetten, de meesten posten dit op sociale media.
Is Budweiser gewoon verschrikkelijk groot.
Die hebben echt geen moeite met 160 afleveradressen.

24 december 2020 om 17:47

Goede marketing inderdaad, want er wordt wel over gesproken.

24 december 2020 om 23:33

inderdaad. een leuke actie. maar het Bier is niet te zuipen. slappe Amerikaanse troep.

25 december 2020 om 01:16

Ja als ik Courtois was dan zou ik toch vragen of ze er geen Stella van kunnen maken.

24 december 2020 om 17:37

644 biertjes zijn iets minder dan 27 kratjes. Wat denk jij dat een gemiddelde online bierwinkel per dag verkoopt en distribueert door het hele land?

24 december 2020 om 19:20

Nee het zijn 644 flesjes naar 160 mensen

24 december 2020 om 17:42

160 pakketjes verzenden zou jij nog in je eentje kunnen doen...

25 december 2020 om 03:15

Heerlijke een gedifferentieerde maatschappij net voor een troosteloze kerst!Nu gaat het om bier ! Vervolgens Cr7 of Messi wegcijferen om een nieuwe start te kunnen maken met Mbappe en Haaland.Alsof die 2 nooit hebben bestaan!

Haha wat een prachtige actie van de biermerk! De keepers zullen het vast allemaal wel waarderen, wie zegt er nou nee tegen gratis bier. Iker komt in ieder geval de winter door zo. Messi is een grootheid, vanaf zijn eerste minuut tot zijn laatste waarschijnlijk aan de top spelen. Betrokken bij meer doelpunten dan wedstrijden gespeeld en voor mij zijn het niet eens de statistieken die hem bijzonder maken maar juist zijn magie aan de bal. Ik ben dankbaar dat ik deze man vaak in het echt heb gezien maar ik zou het ongelooflijk zonde vinden als hij weg gaat in een leeg stadion. Hopelijk plakt hij er nog 1 seizoen achter, deze man verdient de grootste afscheid ooit.

24 december 2020 om 18:32

weggaan in een leeg stadion past wel meer bij hem kwa karakter. Niet iemand die de gekte opzoekt en door zijn carriere heen nederig is gebleven desondanks de ongelooflijke hoogtes die hij heeft bereikt. Weet nog toen hij een andere record had gebroken en het liefst zo snel mogelijk de kleedkamer in wou maar door xavi werd geblokkeerd. Weet niet meer welke record dat was, ik was al vroeg de tel kwijt want hij brak het ene na het andere.

24 december 2020 om 18:42

Dat was volgens mij het record van de meeste doelpunten gescoord in La liga of meeste doelpunten ooit voor Barca. Xavi duwde hem idd terug het veld op terwijl Messi lekker de kleedkamer in wilde gaan. Wat een team hadden we toen.. Messi gun ik afscheid zoals die van Xavi, met een treble. Jammer genoeg zie ik dat niet meer gebeuren.

24 december 2020 om 18:46

Heb je zeker nog nooit een budweiser gedronken..

Leuke actie inderdaad maar ook beetje kinderachtig helemaal niet des messis in mijn ogen die veel nederiger lijkt.

Jeroen Zoet heeft er ook ééntje dan. Heeft hij ook tegen Ajax gescoord?

24 december 2020 om 17:27

Best vaak zelfs, maakte een hattrick tegen Vermeer geloof ik in 2012-2013 en een jaar later geloof ik nog 2 of 3x gescoord in de twee duels.Zelfs Van der Sar krijgt een flesje (finale CL 2009).

25 december 2020 om 09:42

En 2011😉

24 december 2020 om 17:35

Heb het even opgezocht: 4 goals tegen Kenneth Vermeer (olympische Spelen, dus daar geen bier voor, en Ajax in de Cl), 4 goals tegen Jeroen Zoet (2 wedstrijden CL) en 3 goals tegen Jasper Cillessen (WK en 2 keer Ajax in de Cl). Julio Cesar is overigens de enige keeper die 5 keer tegen Messi speelde en geen goal incasseerde van Messi (2 interlands en 3 CL wedstrijden)

24 december 2020 om 17:40

Een goal in een strafschoppen lijkt me niet mee te tellen toch, wat betreft die WK wedstrijd?

24 december 2020 om 17:54

Nee klopt, wat er achter staat is de gespeelde wedstrijden, niet noodzakelijkerwijs of Messi daarin gescoord heeft

24 december 2020 om 20:43

Klopt toch niet helemaal. Die 644 goals tellen alleen als "clubspeler" (volgens de tekst).

25 december 2020 om 13:20

De keeper van Rubin Kazan kreeg er in 4 wedstrijden ook 0 tegen las ik. Ik dacht dat hij recordhouder was.

24 december 2020 om 18:10

Zoet krijgt er 4, een voor elk doelpunt.

Jammer dat het zulke smakeloze troep is

24 december 2020 om 22:59

@eibert

Geen idee of het troep is maar wel een geniale marketing actie als je het mij vraagt, denk dat de omzet wel iets aan het stijgen is in deze periode door simpel weg de naam van Messi te gebruiken.

25 december 2020 om 02:12

Geniaal of achterbaks? Het is maar net hoe je in het leven staat!

25 december 2020 om 07:36

Kan je het achterbaks gedeelte toelichten?

Een mooie en unieke actie van Budweiser. Denk dat de keepers het ook zullen waarderen..

Een mooie dag voor Iker Casillas. Die mag maar liefts 17 biertjes ontvangen. Hoewel bier, het blijft Budweiser.

Gelukkig is het niet Heineken dat op dit idee gekomen is. Zoveel afwas is er dit jaar niet gedaan! :-D

Cech heeft dan maar 1 fles te ontvangen en dat is toen hij naar Arsenal vertrok. Legend!

Zoet komt de kerst wel gezellig door op deze manier.

24 december 2020 om 20:57

Haha je zou er maar 21 opgestuurd krijgen. Dat moet wel een beetje pijn doen. Een of twee van die dingen zou leuk zijn om te hebben als een soort bewijsje van een exclusieve club, maar 21 is natuurlijk wel extreem.

Edwin van der Sar zal ook 2 biertje krijgen, toch wel zijn 2 belangrijkste goals gescoord tegen Van der Sar, Neuer krijgt er 2. en zelf Valbuena krijgt een flesje voor het feit dat hij de eerst gepasseerde keeper is door Messi.

Heeft Messi een contract met Budweiser dan? Dat wist ik niet. Volgens mij heeft Budweiser niet direct een link met Barcelona (estrella Damm) of Argentinië (quilmes).

25 december 2020 om 02:05

Budweiser kwam gewoon met het lumineuze idee even te investeren in zeshonderzoveel biertjes die vervolgens voor ontzettend veel publiciteit zorgen. Budweiser maakt zich helemaal geen zorgen over Messi of wat dan ook, ze willen enkel nog meer groeien, nog meer geld en nog meer produceren. Welkom in de wereld van het kapitalisme.

25 december 2020 om 22:06

Jawel maar neem aan dat Messi hier toch wel zijn medewerking aan dient te verlenen. En gelet op de foto was hij kennelijk actief betrokken bij de campagne toch?

Messi! Wellicht de beste ooit. En ook al ver voor gender politics een punt waren, gewoon als vrouw zijn eerste doelpunt scoren. (raúl Valbuena, die op 1 mei 2005 het doel verdedigde toen de Argentijnse zijn eerste treffer voor Barcelona aantekende). Wat een statement. En wederom ver voor zijn tijd.

Een kratje voor cassilas??😜

De actie an sich is leuk bedacht. Echter ben ik best een pessimist mocht het aankomen op de commercie en de marketing van de wereld. Kapitalisme en de commercialisering zorgt ervoor dat iedereen rijk kan worden. Ik ben bijvoorbeeld heel benieuwd of Budweiser een bescheiden bedrag overmaakt naar voetbalzone. Ondanks dat het leuk verpakt is, is het artikel in de kern een stukje reclame-proza.

25 december 2020 om 06:59

Dat is ook zo. Maar het is toch logisch dat merken hun product in de spotlight willen zetten. Het is dan altijd nog je eigen keuze of je het wil kopen en het is duidelijk een marketing stunt. Wat ik persoonlijk veel enger vind, zijn die influencers die producten aanprijzen en verbergen dat het reclame is. Of die tabaksbedrijven die e sigaretten op scholen mogen aanprijzen. Maar een ludieke actie van een biermerk lijkt me niet zo’n probleem.

25 december 2020 om 08:37

Je hebt gelijk dat alles overgecommercialiseerd is. Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze hun account op een voetbalforum vernoemen naar een Zweedse meubelgigant!

Net voor een troosteloze kerst, neem ik even een momentje om mijn frustraties te uiten! Ik ben geheel voor vrijheid van meningsuiting,maar als je hoort hoe men op Cr7 en Messi reageert ...15 jaar hebben wij mogen genieten! Ronaldo moet volgens menigeen weg bij Juve,om ruimte te maken in het salarishuis! Gedifferentieerde maatschappij! Om het even switch men van mening om maar te kunnen roepen het is mijn mening.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren