Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruno Fernandes jaagt vanmiddag met ongekend moyenne op Agüero

Laatste update:

De strijd om de Engelse landstitel is gestreden. Liverpool is niet meer in te halen en mag zich kampioen noemen. Manchester United is nog lang niet klaar en heeft met een vijfde plaats uitzicht op een Champions League-ticket. Bournemouth staat er beroerd voor en is een van de grote degradatiekandidaten. De belangen zijn derhalve groot wanneer beide ploegen elkaar ontmoeten. Opta beschouwt voor op het Premier League-duel op Old Trafford, zaterdag vanaf 16.00 uur.

o Manchester United heeft zeven van zijn acht thuiswedstrijden tegen Bournemouth in alle competities gewonnen. Alleen in maart 2017 bleef het bij 1-1.

o Bournemouth hoopt voor het eerst twee keer in een Premier League-seizoen van Manchester United te winnen. Eerder deze jaargang, in november, werd het 1-0 voor the Cherries.

o Manchester United hield in vijf van zijn laatste zes thuiswedstrijden in de Premier League een clean sheet (vier keer winst, een keer gelijk, een keer verlies), evenveel als in de laatste 32 competitieduels op Old Trafford. United kan voor het eerst sinds oktober 2017 vier thuiswedstrijden op rij winnen zonder een tegentreffer te incasseren. Destijds kwam er een einde aan een reeks van zes duels.

Ole Gunnar Solskjaer is lovend over Mason Greenwood

o Bournemouth heeft tien van zijn laatste elf uitwedstrijden in de Premier League verloren. Geen enkele club uit de competitie heeft buitenshuis zoveel wedstrijden verloren als het team van manager Eddie Howe: twaalf.

o Manchester United is vijftien wedstrijden op rij ongeslagen in alle competities (elf keer winst, vier keer gelijk). The Red Devils kennen de beste serie van alle clubs uit de competitie. De laatste keer dat United zo'n sterke serie neerzette was ruim drie jaar geleden, toen er in januari 2017 pas na zeventien wedstrijden weer werd verloren.

o Bournemouth heeft in de laatste vijftien Premier League-wedstrijden minimaal een doelpunt tegengekregen. Daarmee presteert het in verdedigend opzicht slechter dan welke ploeg van ook in de Engelse topcompetitie. Alleen tussen april en oktober 1994 noteerde de club vaker geen clean sheet: toen 21 wedstrijden.

o 53 procent (16/30) van alle doelpunten van Bournemouth dit seizoen komen voort uit standaardsituaties, het hoogste percentage van de complete competitie. The Cherries wachten 5 uur en 51 minuten op een Premier League-doelpunt vanuit open spel.

o Bournemouth ging in de laatste vier competitiewedstrijden onderuit. Het is de derde keer dit seizoen dat de nummer negentien van de Premier League zo'n serie neerzette. Het team van Howe is de twaalfde club ooit die minimaal drie series heeft van vier opeenvolgende nederlagen op rij in een Premier League-seizoen. Slechts drie van de elf voorgaande club ontliepen degradatie.

o Bruno Fernandes was direct betrokken bij acht doelpunten in zijn acht Premier League-wedstrijden tot duver (vijf goals, drie assists). Dit seizoen is hij in Engeland iedere 85 minuten direct betrokken bij een goal. Alleen Manchester City-spits Sergio Agüero (iedere 77 minuten) presteert beter van alle spelers met minimaal 500 speelminuten.

o Anthony Martial was acht keer trefzeker in zijn laatste zeven thuiswedstrijden namens Manchester United. Hij maakte daarmee net zoveel doelpunten als in zijn voorgaande 29 thuiswedstrijden op Old Trafford in de Premier League.

Wat verwacht jij van Manchester United - Bournemouth?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dit was echt een topaankoop van United. die scouts van Barca hebben zitten slapen want dit was precies het type middenvelder waar ze behoefte aan hebben met zijn creativiteit en passing

3 juli 2020 om 16:50

Geen reden om 80 miljoen euro te betalen voor Bruno Fernandes als je Riqui Puig hebt. Die net zo goed kan worden. Wel een top aankoop van United.

3 juli 2020 om 16:51

ik ben benieuwd of Puig de eindpass heeft van een De Bruyne, Ziyech of Fernandes. voetballen kan hij idd geweldig dus dat aspect zit wel goed

3 juli 2020 om 17:34

Hij was volgens mij 55 of 60 miljoen.

4 juli 2020 om 09:15

Riqui Puig mag de veters nog niet strikken van Bruno. Hoe kom je erbij dat die beter is of net zo goed gaat worden? De statistieken laten zien dat Bruno het beter doet. Daarnaast heeft Manu zeker geen beter team dan Barca wat het alleen maar indrukwekkender maakt.

4 juli 2020 om 09:34

Beetje een rare uitspraak Theo. Bruno is al 25 (?) En is als topaankoop binnengehaald bij united, dan mag je ook wel wat verwachten. Puig is 20 en staat nu net lekker te ballen in een kwakkelend Barca, is daarnaast eigen jeugd.
Ook is Bruno een aanvallende middenvelder, waar Puig in mijn ogen meer een 8 is, je krijgt dus sowieso betere statistieken als Bruno fernandes zijnde.

3 juli 2020 om 17:24

Mwa scouting? De hele top van de wereld had deze natuurlijk op de scoutingslijst staan. Uiteindelijk beslist een td of daar wat mee gedaan wordt en de td van Barca is wel uiterst matig bezig.

3 juli 2020 om 17:27

dat klopt wel maar de scout bepaald normaliter wat wel of niet een speler is die nodig is en de TD neemt dan idd uiteindelijk de beslissing of zo een speler wordt aangetrokken of niet

Hoe zit het met de CL-ban van city? Is deze doorgezet?

3 juli 2020 om 16:51

Volgens mij wordt midden juli een definitief besluit genomen.

4 juli 2020 om 20:10

Oke. Laten we hopen dat ze mooi niet mee mogen doen! zie liever Chelsea en United in de CL dan city.

Wat is dit een geweldige aankoop gebleken voor United zeg. Buiten zijn creativiteit en technische bagage, speelt die ook met een enorme intensiteit, waardoor die zo goed mee kan in de PL. Ook mooi om te zien dat Pogba zijn vorm weer aan het hervinden is. Het middenveld staat goed bij United. Ook met Rashford, Martial en Greenwood heeft United de zaakjes goed voor elkaar. Defensief kan er nog wel wat bij, maar ik heb voor komend seizoen echt hoge verwachtingen van United.

3 juli 2020 om 17:03

Mocht Pogba blijven, wat me sterk lijkt. United heeft een prima elftal staan op moment met Bruno als uitblinker maar United heeft hetzelfde probleem als Liverpool voor VVD & Alisson namelijk de defensie. Dat zorgt er voor dat je kamikaze voetbal moet spelen en “winnen doe je door 1 goal meer te scoren dan de tegenpartij” echt letterlijk te nemen. Heeft United nog geluk dat corona is geweest wat zorgt voor wat prijsdalingen terwijl hun geldzak amper is aangetast. Als United Koulibaly kan kopen en als het kan een nieuwe linksback dan schat ik ze hoger in dan een Chelsea inclusief Ziyech en Werner. Greenwood is echt een groot talent en kan niet wachten tot hij een vaste basisklant is want die man heeft toch een traptechniek laat me denken aan RvP. Lijkt me sterk dat ze van hem een rechtsbuiten gaan maken met een Sancho en vele andere toppers op de markt.

3 juli 2020 om 17:16

een linksback is niet per se nodig. Shaw is gewoon degelijk en Williams is een opkomend talent. Er zijn maar weinig backs die echt wat meer zullen toevoegen en deze zullen dan ook erg duur zijn. Daarnaast kan ik je hele argument over de verdediging onderuit halen door naar de laatste 15 wedstrijden te kijken. Daarin hebben ze maar 6 tegengoals gehad en 33 gescoord. Dat is totaal niet hetzelfde als 'kamikaze voetbal moet spelen en winnen door 1 goal meer te scoren dan de tegenstander'.

3 juli 2020 om 17:21

backs als Grimaldo en Telles vind ik wel beter als Shaw. een Chilwell en Tagliafico denk ik ook wel

3 juli 2020 om 17:26

@hangover salah Firminho en Mane hebben respectievelijk 21, 11 en 17 goals gemaakt. Rashford Martial en Greenwood hebben er respectievelijk 19, 19 en 13. De 3 voorin van United scoren dus meer dan de drie van Liverpool. (cijfers van Bbc). Daarnaast hebben Rashord, Martial en Greenwood respectievelijk 136, 147 en 147 minuten nodig om tot scoren te komen. Als je dit vergelijkt met de aanvallers van Liverpool komt alleen Salah in de buurt met 150 minuten per doelpunt. Mane heeft er 175 nodig en Firminho meer dan 300. Het grote verschil is dat de drie voorin van Liverpool dit seizoen allemaal minstens 3000 minuten gespeeld hebben. Bij United heeft Martial er 2700, Rahsford 2400 en Greenwood 1900 minuten gespeeld. Dat zijn significant minder minuten. Zouden de drie van United evenveel minuten gemaakt hebben als de drie van Liverpool dan zouden naar alle waarschijnlijkheid de cijfers minstens net zo hoog zijn. Ed. Ik heb het even berekend. Met het moyenne van Rashford Martial en Greenwood toegepast op de minuten van Mane, Firminho en Salah kom je uit op 22 goals voor Rashford, 23 voor Martial en 21 voor Greenwood

3 juli 2020 om 19:30

Hoogindeconcen ik hoorde steeds iedereen over Sancho praten, maar als ik Greenwood zie spelen is hij totaal niet nodig. Greenwood is in potentie een wereldtopper, misschien komend jaar al. Rashford, Martial en Greenwood is gewoon goed. James achter de hand en dan denk il nog een backup erbij. Rice zal ik niet halen, die is niks beter dan Mctominay. Hij Pogba en Bruno is gewoon een goed middenveld. Fred en Matic als backups.

3 juli 2020 om 19:57

@hoogindeconcen Ik kan me niet voorstellen dat je United close volgt. Matic speelt de laatste paar wedstrijden geweldig. Moet wel blijken of hij dat volhoudt, maar ok. Fred heeft dit seizoen echt geweldig gespeeld bij afwezigheid van Pogba. En Pogba is zelfs na de komst van Fernandes waarschijnlijk nog steeds de beste speler bij United, of iig heel dichtbij.

United lijkt het redelijk op de rit te hebben. Ik ben benieuwd naar het restant. Zou me niks verbazen als Leicester uiteindelijk uit de top 4 valt en Chelsea en United daar bij komen. Verder zie ik United als grote kanshebber voor de EL. De verdediging is vrij stabiel en voorin is er momenteel veel beweging en creativiteit. Daarnaast lopen er met Pogba, Fernandes, Greenwoord, Rashford en Martial 5 jongens rond die regelmatig een doelpunt maken. Het hoeft dus niet steeds van dezelfde speler te komen.

3 juli 2020 om 17:27

het zijn maar 6 goals minder dan Chelsea en 9 minder dan Leicester. Alleen Liverpool en City hebben significant meer gescoord dan de rest van de competitie

3 juli 2020 om 17:30

Nee maar de laatste 15 of zo wel veel gescoord, en haast niets tegen. Zou fijn zijn als ze dit nog ff maandje doorzetten.

3 juli 2020 om 19:54

Maar dat zijn natuurlijk de directe concurrenten momenteel. Maar evengoed 35-36 scoren in 15 wedstrijden is prima. En 4 tegen geloof ik. Lijkt me onnodig om steeds het hele seizoen erbij te halen op een comment die begint met "united lijkt het redelijk op de rit te hebben. Of dat zo is zal moeten blijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren