Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brad Jones verlengt zijn aflopende contract bij Feyenoord

Laatste update:

Brad Jones zal ook volgend seizoen actief zijn in De Kuip. De 35-jarige doelman tekende vorig jaar een contract voor één seizoen en heeft deze verbintenis maandagmiddag met twee jaar verlengd, zo laat Feyenoord weten via de officiële kanalen.

Jones kwam vorig jaar zomer na de zware blessure van Kenneth Vermeer naar Rotterdam en ontpopte zich in het kampioensjaar tot een onmisbare kracht onder de lat. De Australiër hield ook na de rentree van zijn concurrent het vertrouwen van Giovanni van Bronckhorst en incasseerde slechts 25 tegendoelpunten in 34 Eredivisie-wedstrijden.

“Door zijn aanblijven is er komend seizoen sprake van grote concurrentie onder de lat, maar dat hoort bij een club als Feyenoord. Bovendien gaan we de Champions League in, waardoor we over een kwalitatief zo sterk mogelijke en brede selectie willen beschikken”, reageert technisch directeur Martin van Geel op de website van de club op het nieuws. “Brad is een fantastische prof met een geweldige mentaliteit, die hij bovendien overbrengt op de andere jongens in de groep.”

Denk jij dat Kenneth Vermeer gaat vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vermeer kan weer naar Ajax als opvolger van Boer.

22 mei 2017 om 16:21

Want? Waarom zou Vermeer wel bij Ajax op de bank willen gaan zitten en niet bij Feyenoord?

22 mei 2017 om 16:25

Omdat Vermeer een geboren Amsterdammer is en Ajax is zijn lievelingsclub. Ik weet zeker dat Vermeer er vrede mee kan hebben als hij tweede doelman wordt achter Onana.

22 mei 2017 om 16:26

Onana speelt ie er niet uit en die zal hooguit komende zomer over een jaar vertrekken.

22 mei 2017 om 16:30

Denk toch dat Vermeer voor speeltijd gaat kiezen en naar het buitenland vertrekt. HSV zou een mooie club voor hem zijn.

22 mei 2017 om 16:39

@wayne Dat begrijp ik niet. Waarom wilde hij dan geen tweede doelman achter cillessen zijn?

22 mei 2017 om 16:44

Wayne: Waarom wilde hij an weg toen hij aar 2de doelman was? Dan gaat hij nu niet terug ook.

Ik dnek dat Vermeer nog best wel de concurentie aandurft. Maar dat Hahn wel zal vertrekken nu. Goede keeper en heeft talent maar toch niet echt de topper die ik hoopte.

22 mei 2017 om 17:09

Hahn heeft ook geen kans gehad en was geblesseerd. Ik vind het nog steeds een keeper met flair, uitstekende reflexen en talent om de top te halen.

Ik vind het prima dat Jones heeft bijgetekend, maar had graag Hahn als tweede keeper gezien en bijlow als derde ofzo. Vermeer mag dan vertrekken.

22 mei 2017 om 17:24

Dat kan wel zo zijn, dat ie een geboren Amsterdammer is en Ajax z'n lievelingsclub.
Maar Vermeer is absoluut geen lieveling meer van het Amsterdamse publiek. Hij doet er dan ook heel verstandig aan om weg te blijven bij Ajax.

Overigens denk ik ook dat hij niet zo dom is als jij schijnbaar denkt: hij zal echt niet terug willen naar Ajax. Beseft zelf ook wel hoe er tegen hem wordt aangekeken.

22 mei 2017 om 17:43

De hele reden dat ie wegging was omdat ie niet op de bank wilde plaatsnemen en nu moet ilhij terugkomen om op de bank te zitten ??

22 mei 2017 om 17:57

Die supporters die wekenlang om zijn hoofd hebben geroepen en daarna opeens boos en geschokt waren dat hij naar Feyenoord vertrok. Een man die een behoorlijk aandeel had in een aantal kampioenschappen ook nog. Ik zou niet eens terug willen als ik hem was, wat de voorwaarden ook zouden zijn.

22 mei 2017 om 20:33

Niemand roepte om zijn hoofd, hij was zeer geliefd bij Ajax maar hij wilde geen tweede doelman meer achter Cilessen zijn. Dat is was zijn goed recht, de meeste Ajacieden vonden dat geen enkel probleem.

Omdat hij zoveel voor Ajax betekend heeft, wilde Ajax hem wel voor een vriendenprijs laten vertrekken naar AZ, ook al omdat Ajax in het verleden vaak spelers van AZ haalde dus een goede relatie is wel handig voor de toekomst.. Vandaar de extreem lage transfersom van 1 miljoen die werd gevraagd.

Toen hij ineens naar Feyenoord wilde kon Ajax dat niet tegenhouden, want de bevestiging van de gevraagde transfersom was al naar zijn zaakwaarnemer gestuurd en had verzaakt om te vermelden dat het aanbod alleen voor AZ goldt. Dat geintje werd hem wel kwalijk genomen.

23 mei 2017 om 11:46

Roepte?

Als ik het me goed herinner was de roep om Cilessen op een gegeven moment wel heel erg luid en wilden de supporters Vermeer niet meer in de basis zien. Was na een nederlaag met een foutje van Vermeer tegen PSV dat de emmer overliep en Vermeer daadwerkelijk werd vervangen. Over die transfer an sich mag je gerust pissig zijn, maar we hebben het wel over een reservekeeper waarvan iedereen blij was dat hij geen eerste keus meer was.

22 mei 2017 om 16:23

Hoef die onrustzaaier nooit meer ons goal zien te verdedigen. Hoop dat ze voor van leer of padt gaan.

22 mei 2017 om 16:55

Onrustzaaier nog wel? 😂. Die man heeft meer goede dan foute dingen voor Ajax verricht...

22 mei 2017 om 17:01

Maar toch ook genoeg fouten, dus ik hoef hem ook nooit meer bij Ajax te zien, iedere keer als er een hoge bal van de zijkant kwam hield ik m'n hart vast.

22 mei 2017 om 17:21

Zou niet best zijn als een keeper meer foute dan goede dingen doet. Ik vind vermeer echt de zwakste vaste Ajax keeper sinds Stanley Menzo.

22 mei 2017 om 17:56

Het zit jullie dwars dat hij naar Feyenoord is gegaan. In dat kader begrijp ik jullie reacties 😉.

22 mei 2017 om 18:13

Onrustzaaier? Wat heeft ie gedaan dan? Serieuze vraag want behalve vertrekken heb ik geen idee. Tenzij je met onrustzaaier bedoelt dat hij naar Feyenoord gegaan is.

22 mei 2017 om 19:31

Nee daarmee wil hij denk ik zeggen dat het een grabbelaar is, en vaak "hou je hart vast" momenten heeft gehad. En nee, ook ik zeg lekker wegblijven uit Amsterdam, Lekker voor een andere 2e keeper gaan en anders een jeugdkeeper door laten stromen.

22 mei 2017 om 19:54

Mijn reactie is blijkbaar verwijderd, waarom weet ik niet, maar grasveld7 verwoord het goed en daarom is het een onrustzaaier dante.

22 mei 2017 om 20:19

Ja ik begreep eigenlijk ook niet goed waarom. Waarschijnlijk omdat je reactie begon met hahahahahahahaha, terwijl ik volgens mij niet echt iets grappigs vroeg.

Bij onrustzaaier denk ik eerder aan iemand die problemen veroorzaakt binnen de groep of organisatie. Maar ok ik snap nu iig wat je bedoelde.

22 mei 2017 om 22:46

Beetje meer respect voor de man die ons heeft geholpen aan meer dan 1 titel vrienden. Kun je het hem zo kwalijk nemen dat ie ook eens voor zichzelf koos? Voor ie eerste keeper werd heeft ie ook jaren als voorbeeld prof op de bank gezeten.. Cruyf vinden jullie wel een held zeker? Heeft ook in de Kuip rondgelopen.

Lekker hoor
Goede keeper
Met 2 jaar verlengd 😁😁😁

22 mei 2017 om 16:20

1 jaar toch? Neem aan dat hij met deze leeftijd geen 2 jarig contract krijgt

22 mei 2017 om 16:34

Brad Jones zal ook volgend seizoen actief zijn in De Kuip. De 35-jarige doelman tekende vorig jaar een contract voor één seizoen en heeft deze verbintenis maandagmiddag met twee jaar verlengd, zo laat Feyenoord weten via de officiële kanalen.

22 mei 2017 om 17:29

Dat stond er eerst niet, volgens mij.

22 mei 2017 om 17:41

Klopt, het zal aan het weer liggen

Minimaal 1 van het trio Jones, Vermeer en Hahn zal gaan vetrekken. Tenzij ze Hahn nog een keer uitlenen maar ik kan me voorstellen dat hij daar wel klaar mee is. Verwacht dus een vertrek van Vermeer.

22 mei 2017 om 18:30

Ik ga er vanuit dat Vermeer vertrekt. Die zal nog eenmaal een mooie transfer maken om te kunnen spelen. Ik dacht dat Club Brugge nog wel een goede doelman kon gebruiken, dus wie weet is dat een optie. Dan blijf je qua niveau ongeveer gelijk en zit je bij een mooie club.

Ben hier erg blij mee! Vermeer voor een goede prijs verkopen en Bijlow als nummer 2. Hanh nog 1 jaar verhuren. Luxe aan keepers 😁

22 mei 2017 om 16:27

Wat vind je een goede prijs? Ik denk dat hij niet veel gaat opleveren, omdat hij 2e keeper is.

22 mei 2017 om 16:30

Vermeer moet blijven. Bijlow is een veel groter talent dan Hahn en ook nog jonger dus Vermeer houden.

22 mei 2017 om 16:59

Veel groter talent dan Hahn lijkt me wat overdreven. Hahn deed het heel erg goed bij Excelsior en heeft zich nu al bij twee Eredivisieclubs bewezen. Hij heeft gewoon heel veel pech gehad dat hij nog geblesseerd was toen ook Vermeer geblesseerd raakte, anders was hij waarschijnlijk wel eerste keeper geworden. Het kan niet anders dan dat Hahn bij een mooie grote club terecht gaat komen, daar durf ik om te wedden. Met Bijlow is het nog maar afwachten...

22 mei 2017 om 17:36

Nou zo'n groot talent vind ik Bijlow niet...Gewoon een home made doelman maar vind er niks bijzonders aan eerlijk gezegd!

22 mei 2017 om 18:38

Dat heb ik niet alleen bij Bijlow, maar ook bij Hahn. Ja, hij keepte goed bij Zwolle en Excelsior, maar was het nou zo dusdanig spectaculair dat je hem binnen nu en twee jaar als eerste keeper van Feyenoord ziet? Ik denk dat hij daar dan nog niet klaar voor is en ik betwijfel ook of hij het uberhaupt wel gaat redden.

Dik verdiend, einde Vermeer lijkt me en Wahn als 2e keeper om vervolgens het seizoen erna 1e keeper te worden

22 mei 2017 om 17:12

Volgens mij heeft Hahn al aangegeven niet weer op de bank plaats te willen nemen. Het zou een optie kunnen zijn Hahn nog een jaar te verhuren en daarna eerste doelman en Jones 2de doelman.

22 mei 2017 om 20:36

Ja dat lijkt me ook, hij ging vervelend weg bij Ajax omdat hij geen tweede keeper meer wilde zijn, Dan wordt hij vervolgens tweede keeper bij Feyenoord. Al dat gedoe om helemaal niets.

Ik ga er van uit dat Vermeer gaat spelen, mits hij geen domme fouten maakt, Jones erachter, toch al een keeper op leeftijd, en Hahn die vertrekt..

Die is te jong voor nog een paar jaar tweede of derde keeper

22 mei 2017 om 18:42

Ik snap niet dat iedereen Vermeer graag op de goal ziet. Ja, het is een uitstekende keeper - met name op de lijn - die het verdient om te spelen, maar Jones is gewoon beter. Alleen in de 1-op-1 vind ik Vermeer echt een klasse beter, terwijl Jones dat op twee fronten heeft: domineren in de zestien en het neerzetten van de organisatie. Mede daardoor zijn we kampioen geworden; een gesloten defensie. Doe mij - overigens met alle respect richting Vermeer - nog maar minstens een jaartje Jones. Jones heeft het - samen met zijn gezin - uitstekend naar zijn zin hier en is misschien ook wel een goede keeperstrainer. Heeft veel meegemaakt in z'n carriere en zal langzaamaan richting het einde gaan. Zou mooi zijn om hem dan binnenboord te houden.

Goede zet van Feyenoord. Wat maakte deze man vervelend veel saves ( voor ons dan ) dit seizoen. In die zin even belangrijk als de goed lopende voorhoede. Ook voor de CL een prima investering.

Goede zaak dit! Op bijna alle vlakken een beter keeper dan Vermeer en hij kan nog wel een aantal jaar mee. Als Feyenoord zijnde zou ik nu proberen om van Leer, Boer of Ruiter aan te trekken. Over een paar jaar kan Bijlow dan Jones opvolgen als eerste doelman.

Vermeer naar PSV (als Zoet vertrekt), en Jones en Hahn mogen strijden om het plek in het doel.
Goed nieuws van Jones, en hopelijk levert dit 3 miljoen op voor Vermeer.
In het doel zit het iig goed komend seizoen!

Mooi is dat....op moment van schrijven van dit bericht wordt Vermeer (17x) meer genoemd van Jones (11x). Jammer dat mensen altijd van het negatieve uitgaan, ipv dat het gewoon goed is 2 prima keepers te hebben in een elftal dat volgend jaar weer voor het kampioensschap wilt gaan.

22 mei 2017 om 17:15

Ja als je al die reacties op een bericht over Vermeer mee gaat rekenen os dat niet zo gek

22 mei 2017 om 17:44

Zou leuk zijn als men een gesprek een bepaalde kant op lieten gaan, zonder weer een issue van een non-issue te maken. Van tevoren is er veel gespeculeerd over de rol van Vermeer en Jones bij Feyenoord, mocht Jones bijtekenen. Dit is nu gebeurd. Dus het heeft bepaalde implicaties voor Vermeer. Het is volkomen logisch dat men hierover speculeert. Met andere woorden, chill.

Gewoon volgend seizoen vermeer op doel en anders vermeer naar psv

Mooie en goede stap voor prolongatie van het landskampioenschap in mei 2018! Go Martin, go!

Goed als tweede keeper achter Vermeer, en hahn verkopen...

22 mei 2017 om 18:22

Dan heb je twee oude keepers en jaag je het talent weg, dat zou een rare gang van zaken zijn en zie ik niet gebeuren. Ik denk dat Hahn de concurrentie aan wil gaan, al moet het niet te lang duren. Nu Vermeer verkopen en Hahn daarachter. Feyenoord heeft behoefte aan de rust die Jones met zich meebrengt. Het jaar daarna het liefste Hahn op goal, die dan met Bijlow zal moeten vechten voor een plekje.

Heerenveen sla je slag en probeer Hahn binnen te hengelen! Veel te goede keeper om 2e of (waarschijnlijk) 3e viool te spelen

Mooi! Prima stand-in voor Kenneth.

Gaat heel interessant worden wie bij Feyenoord eerste doelman gaat worden. Vermeer, Jones en ook Hahn zijn wat mij betreft goed genoeg en doen qua potentie niet voor elkaar onder. Dan heb je ook nog Bijlow als groot talent onder contract staan. Een luxeprobleem, waarbij je dus wel een keeper kan laten vertrekken.

Lijkt me vreemd als van Bronkhorst Jones tweede doelman gaat maken. Ik heb zo een vermoeden dat Vermeer gaat vertrekken.

22 mei 2017 om 17:39

Hoezo vreemd? Jones is bijna zijn hele loopbaan al reserve doelman geweest en is trouwens al aardig op leeftijd.

22 mei 2017 om 18:56

Omdat Jones beter is dan Vermeer.

22 mei 2017 om 20:23

Let maar eens op wat voor blunders die Jones continu maakt.

22 mei 2017 om 20:38

Dat doet er toch niet toe, als je als eerste keeper het seizoen beeindigd warin je notabene landskampioen werd en waarin je een behoorlijek bijdrage hebt geleverd, dan verwacht je toch als eerste doelman het nieuwe seizoen te beginnen. Je kan Jones niet zomaar passeren, hij zal eerst minder moeten presteren om een aanleiding te geven hem terug te zetten naar de bank.

Vermeer is gewoon terug bij af, ik verwacht dat hij nu echt wel gaat proberen om weg te komen.

22 mei 2017 om 23:00

Ben ik niet met je eens. Vermeer is sinds zijn komst een van de beste spelers van Feyenoord. Jones keept de laatste weken ook echt belabberd trouwens. Jones speelt dit seizoen ook met een sterkere verdeging voor zich, Kenneth moest het doen met die stuntelaar van een sven van beek.

Prima keeper, die Jones. Bij Feyenoord zijn de keeper-posities in ieder geval het probleem niet.

Ik zou voor Vermeer gaan, hij staat onder contract tot en met 2020 en nog maar 31 jaar, en ik ben blij dat Jones heeft verlengd en aangezien ze volgend jaar champions league spelen wordt het zwaar seizoen.

Ik ben er blij mee. Jones vind ik in de lucht sterker en straalt veel meer rust uit. Ben wel benieuwd of ze Vermeer willen verkopen, of ze al toezeggingen hebben gedaan en of het een concurrentiestrijd gaat worden.

Wie zegt niet dat Vermeer gewoon weer 1e doelman wordt bij Feyenoord....Gaan er hier maar gewoon weer vanuit dat Jones weer 1e keeper wordt...Gewoon goede concurrentie voor beide keepers goed en de beste zal gaan keepen en daarbij kan er zo maar weer 1 geblesseerd raken.

Warner zie ik wel naar bv Heerenveen of Az vertrekken en dat is in mijn ogen ook zijn niveau!!

22 mei 2017 om 17:43

Vergeet het salarisplafond van Feyenoord niet. Wil je een grootverdiener als back-up hebben? Ik niet.

22 mei 2017 om 17:47

Jones is in dat ene seizoen veel beter geweest dan Vermeer in zijn Feyenoord-periode. Het fundament van het succes van Feyenoord is de stabiele verdediging en daarin speelde Jones een hele grote rol. Lijkt me niet meer dan logisch dat Jones zijn rol als eerste keeper behoudt.

Dan denk ik dat Feyenoord afscheid gaat nemen van Vermeer en Hahn. Vermeer zie ik niet nog een jaar reserve keeper zijn en zal nog wel veel willen spelen, zo oud is hij nou ook weer niet. Hahn zie ik gaan omdat hij ook vastigheid zou willen hebben waarschijnlijk. Nog een jaar verhuren of een jaar op de bank slaat eigenlijk nergens meer op voor zo'n goede keeper als Warner.

goede zet van feyenoord. hij is gewoon één van de belangrijkste spelers van het afgelopen jaar. Buiten zijn reddingen, pakt hij veel voorzetten en straalt hij altijd rust uit!

Vreemd besluit want met Vermeer en Hahn heeft Feyenoord 2 uitstekende keepers voor de komende jaren. Nu haal je oude man binnen waardoor je over 2 jaar met een probleem zit

Je hebt nu 2 gelijkwaardige keepers je kunt ook zeggen wat meerdere clubs doen. 1 keeper voor de competitie en 1 voor europa en de beker.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren