Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz baalt van situatie rondom Cillessen: 'Dit is heel erg vervelend'

Laatste update:

Peter Bosz heeft vrijdag op de persconferentie bevestigd dat Barcelona belangstelling heeft voor Jasper Cillessen. Donderdag werd bekend dat de Catalanen in de huidige eerste doelman van Ajax een goede vervanger voor Claudio Bravo zien en dat zij tien tot twaalf miljoen euro zouden willen betalen. Bosz heeft van Marc Overmars gehoord dat er inderdaad wat speelt.

/

De hoofdtrainer gaat snel met Cillessen om tafel, om te kijken of de international zaterdag kan spelen tegen Willem II. “De hele situatie is heel erg vervelend”, noteerde Voetbal International uit de mond van Bosz. “Het is de vraag of we als club moeten willen dat Jasper voor het duel met FK Rostov vertrekt. Het belangrijkste is dat Jasper een uitstekende keeper is en ik hoop dat hij blijft om de volgende ronde van de Champions League te halen.”

Bosz liet weten dat er al wordt gekeken naar een mogelijke opvolger voor Cillessen, aangezien Diederik Boer is gehaald als tweede doelman en André Onana is aangetrokken voor de toekomst. In de wandelgangen werd vrijdagochtend al de naam van Eloy Room genoemd; Bosz kent de keeper van Vitesse nog uit zijn periode in Arnhem.

Ajax moet Jasper Cillessen sowieso niet voor het duel met FK Rostov verkopen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Strik erom en wegwezen room is toch een stuk beter, of welke keeper dan ook eigenlijk.

19 augustus 2016 om 15:33

Dat Barca Room dan niet haalt, stuk goedkoper en beter. Je hebt er kijk op Noah. Geef hem eens ongelijk om te gaan. Prima keeper.

19 augustus 2016 om 15:35

Nou, ondanks dat Jasper niet zijn beste periode doormaakt, heeft hij wel een schat aan ervaring.

Hij heeft én voor een Kampioenschap gespeeld, Champions Leauge en Nederlands Elftal én Europa league.. terwijl Room, die even oud is als Jasper dat allemaal niet heeft gedaan, misschien op Europa League twee wedstrijden na.

Je gaat het pas missen als het weg is. Koester Cilessen zo lang het nog kan, want een gelijkwaardige vervanger staat niet meteen klaar.

19 augustus 2016 om 15:58

How how Che!
Room niet onderuit halen he....
Heeft wel degelijk internationale ervaring!

Keepertje van Curaçao he haha.

Nee je hebt helemaal gelijk.
Room is een prima keeper, misschien ook wel een goede opvolger.
Maar Cillessen heeft alles al meegemaakt wat Room niet heeft.

19 augustus 2016 om 15:37

Wat? Omdat hij nu een paar foutjes heeft gemaakt gelijk een strik erom? Het is gewoon een goede keeper en in mijn ogen nog steeds de beste keeper van Nederland.

19 augustus 2016 om 16:57

Cillissen heeft al een jaar geen groei doorgemaakt en de laatste 3/4 wedstrijden alleen maar fouten zien maken. Ajax kan hem nu beter verkopen als straks zijn marktwaarde nog verder zal dalen.

19 augustus 2016 om 15:39

Haha stop met voetbal kijken man. Jasper doet het na 3 sterke seizoenen een half jaar minder en hij kan er gelijk niks meer van. Als hij straks 1 wereldpot keept is hij zeker weer de beste van Nederland?

19 augustus 2016 om 15:49

Gaat niet gebeuren, toen hij de concurentie aan moest gaan met Vermeer was hij top. Op het WK ook nog (behalve penaltys dan). Daarna werd het steeds minder vond ik, en nu mist hij echt een goeie keeper om mee te concurreren

19 augustus 2016 om 16:17

Met die redenatie moet ie het dus helemaal goed gaan doen bij Barcelona aangezien de concurrentie daar groter is....

Prima keeper die het gewoon op een half jaartje na goed heeft gedaan.

19 augustus 2016 om 17:00

Dat zou ik ook bij jullie ervaren Westermann zeggen...heeft in het begin wel wat cruciale fouten gemaakt, maar we moeten hem niet direct afschrijven. Gun hem gewoon de tijd om te herstellen.

Tjah, voor Cilessen wel een hele mooie kans. Goede keep, ondanks zijn recente blunders. Zouden we als ajax zijnde hem wel moeten gunnen. Wel lijkt het me handig om een goede vervanger te halen.

Persoonlijk vind ik de situatie rond Kenny Tete erger meneer Bosz. Hoe durf je 1 van onze beste spelers af te serveren richting het buitenland. Een keeper is ook belangrijk maar van de kwaliteit Cillissen lopen er voldoende rond op deze wereld. Dat moet voor Ajax geen probleem zijn. Maar Kenny verkopen en Westermann kopen zie ik als wanbeleid van de bovenste plank

19 augustus 2016 om 15:35

Ik snap er ook helemaal niets van! Verdedigend ijzersterk. Tackles waar ik echt van kan genieten. Ook het gogme wat bij Ajax thuis hoort..

19 augustus 2016 om 15:37

Waarom heeft iedereen het toch zo over de situatie met Tete... één wedstrijd niet in de basis opgesteld en mensen gaan op deze manier reageren en je waarschijnlijk een artikel hebt gelezen zonder enige onderbouwing.

Zou het zeker niet waarderen als Tete wordt afgeserveerd, maar laten we niet allemaal meteen gaan schreeuwen.

19 augustus 2016 om 15:38

Hij wordt verkocht..

19 augustus 2016 om 15:42

Zou dat echt enorm jammer vinden. Toch eerst maar afwachten.

19 augustus 2016 om 15:50

@laviola89 tuurlijk wordt Tete niet verkocht. Ten eerste was het niet een betrouwbare bron die hierover berichtte, ten tweede is Tete verdedigend de beste rb van Nederland en zal Ajax hem dus nooit zomaar laten gaan. En ten derde zal Tete zelf ook geen trek hebben in een club als Lazio met zijn talent. Het was slechts een gerucht. Oja en tot slot heeft Bosz al aangegeven altijd op de hoogte te worden gehouden door Overmars en hij heeft 0,0 gehoord over interesse van Lazio in Tete. Dus wees niet bang, die jongen zal nevernooit vertrekken.

19 augustus 2016 om 16:09

Een club als Lazio? Denk dat het voor Tete toch een stap vooruit is.

19 augustus 2016 om 16:13

Neem aan dat tete zijn carriere niet helemaal bij ajax blijft dus gaat zeker wel ooit weg

19 augustus 2016 om 16:14

Mensen zien een geruchtje over tete en denken gelijk dat het waar is. Ik raad jullie aan om dan geen nieuws, facebook of andere wandelgang berichten te kijken want dan worden jullie gek van alle onwaarheden.

Tete word tuurlijk niet verkocht die gaat nog jaren bij ajax basis staan.

19 augustus 2016 om 16:31

@rickv ik zeg toch ook 'met het talent dat hij heeft'. Verdedigend gezien is Tete nu al bovengemiddeld goed. Als hij zich voetballend kan ontwikkelen of zich focust op centraal achterin zullen in de toekomst clubs als United, Chelsea, Psg, Atleti enz in de rij staan. Ben ik van overtuigd. Dus dan is de stap naar Lazio in mijn ogen niet logisch

19 augustus 2016 om 15:44

Ik ook, volkomen onbegrijpelijk. Bosz zet zijn, imo, beste verdediger op de bank omdat hij aanvallend iets minder goed is. Absurd, zoiets zie je ook alleen maar in Nederland. Tete wordt gewoon een hele goede speler, is nog jong dus de ontwikkeling in balbezit kan altijd nog komen door veel wedstrijden te spelen.

19 augustus 2016 om 16:12

Heeft iemand van jullie er wel eens over nagedacht dat tete gewoon slachtoffer was het gebrek aan lengte achterin bij ajax. Die russen waren beren. Met riedewald, veltman en tete allen niet groter dan 1.82 heb je dan bij standaard situaties echt een probleem. Zeker als je bedenkt dat er buiten dijks niemand van noemenswaardige lengte ergens op het veld stond. Ik denk dat Tete in de competitie gewoon 1ste keus blijft..

19 augustus 2016 om 16:37

Maar kijk eens naar Kanté, die is ook klein en is gwn altijd basis. Ookal speelt hij tegen wat langere tegenstanders.

19 augustus 2016 om 23:15

Ik bedoel ook niet dat zijn lengte een beperking is. Ik bedoel dat tegen die lange russen het gewoon een tactische keuze was met het oog op standaardsituaties. Vooral ook dat de spelers van ajax gemiddeld niet lang zijn. Kante speelt met terry, cahill, ivanovic, matic en costa die allemaal lang zijn en die compenseren.

19 augustus 2016 om 16:51

Nounounou, wacht eerst eens even af hoe het verder verloopt. Vooralsnog ontwikkelt Tete zich gewoon prima. Tegen Rostov zat hij op de bank omdat Bosz aanvallender wilde spelen en Veltman aanvallend vooralsnog beter is op rechtsback. Neemt niet weg dat Tete gewoon een geweldige rechtsback is, en ijzersterk is in hetgeen wat de primaire taak van een back is: verdedigen. Dat aanvallende komt nog wel, en zo niet dan moet hij maar met Veltman van plaats wisselen en als CV verder gaan.

Dat Tete wellicht naar Lazio zou gaan is een nieuwsbericht van Calcionews24. Eerlijk zeggen; heb jij wel eens van die website of krant gehoord? Ik zou er pas in gaan geloven zodra de betrouwbare Italiaanse media zich ermee gaan bemoeien, of als het in Nederland opgepikt wordt door Mike Verweij van de Telegraaf. Tot die tijd gewoon lekker laten voor wat het is.

Ze gaan het gewoon doen bij Ajax hoor, let maar op. Hoe stom kan je zijn door je deze heibel op je nek te halen met minder dan een week voor 1 van de belangrijkste wedstrijden van het jaar.

Ik zou hem als Ajax zijnde niet laten gaan. Het klopt dat hij op dit moment niet super speelt, maar heeft de afgelopen jaar meerdere malen laten zien, heel belangrijk voor Ajax te zijn. Daarnaast minimaal 15 miljoen vragen.

Zucht......... eigenlijk zijn we fan van een handelshuis.

19 augustus 2016 om 15:38

Het beste handelshuis van Nederland!

Niks vervelends aan toch. De ultieme kans om zonder gezeik een andere (gelijkwaardige) keeper te halen.

19 augustus 2016 om 16:38

Ter jouw informatie: Jasper is de keeper van het Nederlands elftal. Met andere woorden: De beste keeper van Nederland. Waar wil je een gelijkwaardige keeper vandaan halen en er tevens financieel niet op achteruit gaan? Krul gaat meer kosten. Vorm is heel misschien mogelijk, maar de vraag is of hij wel zou willen. Meer keepers (behalve Vermeer en Zoet) van ongeveer gelijk niveau zou ik niet weten eigenlijk

19 augustus 2016 om 16:54

Cillessen is al lang voorbijgestreefd man, het is omdat hij bij Ajax zit dat hij daar staat. Straks mag tie banken bij Barca en dan zien we hem nooit meer terug bij het Nederlands elftal.

19 augustus 2016 om 21:39

Hoezo voorbij gestreefd?? De verdediging van PSV werd geroemd. Was volgens velen de beste van Nederland. Toch kreeg PSV meer doelpunten tegen dan Ajax. Hoe dat kon? Het reddings% van Zoet was vele malen minder dan dat van Cillessen.

19 augustus 2016 om 21:54

Het zegt al genoeg dat jij nu zelf met de naam Zoet komt aanzetten.

22 augustus 2016 om 14:40

maar Bert,

Je begint wel lekker te roepen, maar je reageert gewoon niet op mijn vraag.

Nogmaals voor jou:
Waar wil je een gelijkwaardige keeper vandaan halen en er tevens financieel niet op achteruit gaan?

Ben benieuwd wat er uiteindelijk terecht gaat komen van deze transfer; we weten dat Barcelona een bod heeft gedaan van twaalf miljoen euro en Cillessen schijnt al langer op de hoogte te zijn van de interesse. Aan de andere kant weten we ook dat Barcelona met Valencia in onderhandeling is over Diego Alves en Paco Alcácer; ze hebben dus meerdere ijzers in het vuur. Natuurlijk gunt Ajax Cillessen zo'n transfer, maar vrees dat ze meer dan twaalf miljoen voor hem willen hebben. Barcelona heeft 'nog maar' 22 miljoen euro plus de inkomsten uit de verkoop van Bravo te besteden, terwijl ze nog een aanvaller en een tweede doelman willen aantrekken. Mijn ideale scenario; Bravo vertrekt naar City en Barcelona trekt Diego Alves voor acht miljoen euro aan. Is de betere doelman, er is geen taalbarrière tussen hem en de verdediging en natuurlijk de goedkopere optie. Paco Alcácer, Luan of Gabigol is niet meer nodig gezien de prestaties van Munir in het voorseizoen; die jongen is gewoon klaar voor het grote werk.

19 augustus 2016 om 15:51

Bedoel je dat je Diego Alves beter vind dan Bravo of beter dan Cillessen?

19 augustus 2016 om 15:56

Beter dan Cillessen. Bravo is één van de beste doelmannen ter wereld, daar komen deze twee vooralsnog niet in de buurt. Al moet ik wel zeggen dat er op dit moment wel erg negatief wordt gedaan over Cillessen. Denk dat Ajax ontzettend blij mag zijn met zo'n doelman (ondanks dat hij op dit moment niet lekker in zijn vel zit) en dat de fans hem gaan missen als er straks een vervanger tussen de palen staat.

19 augustus 2016 om 16:05

Haha ja precies, ik dacht al.

Cillessen zit nu gewoon even in een dip, en ik denk dat als Ajax Cillessen verkoopt, ze er geen gelijkwaardige of zelfs betere doelman voor terughalen. Tenzij ze inderdaad Hart huren, dat is wel een verbetering natuurlijk, maar ik zou niet weten waarom Hart naar de eredivisie komt. Er was ook belangstelling van Everton had ik begrepen.

19 augustus 2016 om 16:11

Dat kan je meteen uit je hoofd zetten, denk je echt dat Ajax de salarissen van 'home grown players' in de Premier League kan veroorloven? Wellicht dat jullie Stekelenburg terug kunnen halen nadat Joe Hart naar Everton gaat, dat zou een mogelijkheid kunnen zijn. Overigens is het nog even afwachten of Cillessen wel gaat vertrekken, de omstandigheden zijn namelijk niet ideaal; Barcelona is bereid om hard te onderhandelen (hebben niet veel te besteden), Cillessen moet akkoord gaan met zijn rol in het elftal en de onderhandelingen met Valencia moeten ook nog eens spaak lopen. Even afwachten voordat er paniekerig wordt gereageerd, deze deal zal niet binnen een paar dagen worden afgerond naar mijn verwachting.

Ha, als mensen al zeggen dat Cillessen niet goed genoeg is voor Ajax, wat moet hij dan bij Barcelona?

Room? Succes Ajacieden dit seizoen, het wordt loodzwaar!

Ajax moest hier al op inspelen! Onana is zowiezo niet goed genoeg op dit moment.
Ze hadden Dragowski moeten ophalen voor 3,5 miljoen! Ben je een tijdje zoet mee.

19 augustus 2016 om 16:40

Die dragowski was ook in verband gebracht met leicester, bournemouth en misschien nog rijke clubs.

Ach je moet je er bij neerleggen ze zien weer geld komen dus is het weer kassa nog even en we zijn de rijkste bank van Nederland , maar volgens mij zijn wij een voetbal club maar volgens mij wordt het voetbal straks maar bijzaak als ik het zo bekijk , onze topscorer is al weg nu gaat de Keeper en misschien Tete en El Gazhi laten we vol spanning is kijken wie er volgen , Bij PSV doen ze er alles aan het team bij elkaar te houden en zelfs te versterken , maar onze club doet alles in de uitverkoop en maar potten en bij de andere ploegen uit de top vier lachen ze zicht te barsten wat een verschrikkelijk beleid , dit kun je toch niet maken tegenover je 42.000 seizoenkaarthouders dit is toch niet uit te leggen .

19 augustus 2016 om 16:11

"ach je moet je er bij neerleggen ze zien weer geld komen dus is het weer kassa nog even en we zijn de rijkste bank van Nederland ".

Lijkt me toch ze dat al even zijn..

19 augustus 2016 om 16:11

Nee, dit is niet uit te leggen. En al konden ze dat, dan vertikken ze het! Het draait bij Ajax alleen om geld! Of je nu uitgeschakeld wordt door Molde, FC Kopenhagen, Slavia Praag of Rostov,...who cares? Zolang jullie maar netjes betalen voor je seizoenkaartje en merchandise is Ajax tevree! Vooral niet de illusie hebben dat Ajax aan de supporters denkt! Jullie worden heel ordinair gezegd een beetje misbruikt.

19 augustus 2016 om 17:12

@ sloep01

Dat Ajax weinig tot niets om haar supporters geeft is helaas al jaren bekend, meer dan ordinaire melkkoeien zijn we niet voor ze. Het gaat van kwaad tot erger, ik weet niet of jij gehoord hebt wat Ajax met de SVA gaat doen, want daar lusten de honden ook geen brood van, maar goed de multinational staat bij Ajax helaas al jaren centraal. Een dezer dagen zal men er wel achter komen want de onvrede onder de aanhang word groter en groter.

Ze gaan bij Ajax door met pot spekken. Dolla signs!!! Cillisen gewoon verkopen en room halen. Met een ajaxverdediging voor zich zal hij het ook wel goed doen. Voor cillesen mooi, maar hij is zijn plek in oranje wel kwijt ben ik bang.

als Cillesen weg wil, moet hij dat doen. Hij heeft lang voor Ajax gespeeld en is denk ik wel toe aan een volgende stap.
Hoop alleen niet dat Bosz steeds ex vitessenaren wil halen..

19 augustus 2016 om 16:11

Nee ik ook niet. Laat Bosz even lekker ergens anders een keeper weghalen terwijl de competitie al is gestart. Room weg kunnen we helemaal niet opvangen.

Geen schulden en een dikke rekening...
Je staat voor de belangrijkste wedstrijd ooit voor dit seizoen.

Barcelona, je kant de pot op en wacht maar na volgende week.
Tot die tijd zijn wij niet bereikbaar.

Daarna kun je altijd nog kijken wat je wil.
Tevens kan Overmars dan gaan zoeken of hij een vervanger kan vinden of Jasper aan zijn contract houden.

19 augustus 2016 om 16:22

Luis Enrique schijnt een transfer van Bravo naar Manchester City ook te willen ophouden omdat Ter Stegen het openingsduel tegen Betis zou missen in verband met een blessure. Ik vermoed dat het het voor alle partijen prima is om dit volgende week af te ronden. Nog afgezien van het vraag of je als Ajax zijnde zo laat in de transferwindow je 1ste doelman nog moet laten vertrekken zonder dat er enig goed alternatief achter de hand is.

Maar het is werkelijk onbegrijpelijk, Cillessen, EL Ghazi en Tete staan schijnbaar alle drie in concrete belangstelling en het lijkt erop alsof Overmars overal een prijskaartje heeft opgeplakt waarvoor de betreffende speler weg mag. Het zou me niks verbazen als Ajax over Davy Klaassen in onderhandeling gaat.

Ajax is de weg volledig kwijt aan het raken en wij als supporters zien het helaas met lede ogen aan. Het is tijd om een aantal mensen eruit te gooien want het geduld begint langzaam op te raken.

Persoonlijk hoop ik dat ze Krul als vervanger aantrekken. Naar mijn mening een top keeper. Zou misschien graag willen komen, hij speelt dan iedere week bij Ajax en Cilesen iedere week op de bank bij Barca. Krul gaat dan Cilesen voorbij denk ik. Dan wordt het een gevecht tussen Krul en Zoet bij Oranje.

19 augustus 2016 om 16:12

Krul is een typische lijnkeeper. Ajax zoekt een goed meevoetballende keeper.

verkopen. Meteen,. Leuk voor Jasper maar of Barca er mee vooruitkomt?.
Rhoom heel goed alternatief, of Stekelenburg terughalen. Of Vorm? En hoe zit Krul erbij? Zat mogelijkheden.

Sorry, maar ben ik de enige die het probleem niet snapt.
1) Cillessen is Ajax ontgroeid, niet per se qua niveau maar hij staat wel al een tijd stil. Daarbij oogt hij niet op zijn gemak en laat ie nu steken vallen, iets wat hij helemaal niet kan gebruiken aangezien misschien zijn beste kwaliteit wel een constant niveau was.
2) Dat Cillessen ging vertrekken is ook voor niemand een verrassing. Wellicht dat het Barca wordt en dat hij als tweede keeper gaat. Dus ik verwacht dat Ajax zonder problemen een vervanger kan vinden.
3) Wat doen zaterdag en de wedstrijd tegen Rostov er toe voor deze transfer. Het is toch niet zo moeilijk om te zeggen: akkoord we sturen hem volgende week langs voor de medische keuring. Zijn vliegtuig komt aan vanuit Rostov om 16:00 Gmt+1. Of denk ik nu te makkelijk over de onderhandelingspositie van Ajax.
4) Als barca er niet mee akkoord gaat is het pech. Als Cillessen niet akkoord gaat? Nou dan is er toch een hele mooie plek in de NW hoek van het stadion? Boilessen heeft daar vast nog wel een paar boeken voor hem achter gelaten

19 augustus 2016 om 17:19

Als je alleen aan Cillessen en Barca denk zijn er inderdaad geen problemen. Maar wat heeft Ajax (en dan vooral de supporters) hier aan? Wij moeten het weer verteren dat een dragende en vooral ervaren speler weg valt op het begin van de competitie. Vind zo snel maar een gelijkwaardige keeper. Het geld hebben ze ook niet zo hard nodig, dus waarom nu nog verkopen? Kijk naar Psv, die wordt alleen nog maar sterker, terwijl Ajax alleen maar lijkt te verzwakken.
Je lijkt te vergeten dat wij hem helemaal niet kwijt willen. Hij speelt nu een paar mindere wedstrijden, kan iedereen gebeuren. Misschien juist wel omdat hij al een paar weken van de interesse van Barca weet.

19 augustus 2016 om 17:36

Dat begrijp ik. Maar zoals ik ook al eens typte in het bericht over Haller, als supporter heb je nou eenmaal niks/weinig te eisen. En Cillessen is eerder een wonder dat hij er nog is dan andersom. Bij een club als Ajax mag je er ook gewoon vanuit gaan dat er vrij snel een redelijke keeper gehaald kan worden. Echter zit hem daar misschien wel het probleem van Ajax. De scouting van volwassen spelers. Jeugd vinden ze genoeg en zijn ze dol op. Maar ervaring ontbreekt inderdaad en wat mij betreft is dan niet de verkoop van Cillessen, maar vooral het gebrek aan ervaren spelers kopen en in je selectie hebben zwaar ondergewaardeerd. Ook als ik lees de een keeper moet kunnen mee voetballen, met 60% balbezit hoeft een keeper dat niet te kunnen. Pass hier en daar is voldoende.

Ik ben heel benieuwd wie Ajax als vervanger haalt..

Ik zie Room staan, wat een goede keeper is, maar ik denk dat Vitesse hem niet voor een prikke zal laten gaan. Verder zijn er in mijn ogen geen Nederlandse opties.

Cillessen, beter kwijt als rijk zo het laatste seizoen gezien te hebben. Net een jaar te lang bij Ajax. Veel Keepers groeien maar heb het nog niet gezien bij hem, heeft Ajax het kampioenschap gekost . Tja dan Room. hopen dat hij in Arnhem blijft. zeer stabiele factor voor Vitesse.

19 augustus 2016 om 17:22

Hoe heeft Cillessen Ajax het kampioenschap gekost? Ajax had minste tegengoals van het jaar, daar lag het echt niet aan hoor.
Het is typisch voetbal korte termijn visie/geheugen. Een speler is even uitvorm en ze bakken er gelijk niks meer van. In andere sporten zouden ze zeggen: logisch, niemand kan een heel jaar pieken.

Gewoon zo veel mogelijk geld uit halen, Verder zijn keepers met ervaring en die weinig kosten niet zo moeilijk te vinden. Ga voor een Room, Of kijk eventueel in het buitenland bij een Rosenborg, Malmo, Panathinaikos of een Rapid Wien etc of een kleinere club uit een grotere competitie of daar geen lekkere keeper zit, Zal vast wel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren