Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bos positief: 'Het kan niet zo zijn dat mijn lichaam me nu in de steek laat'

Laatste update:

Het seizoen in Nederland zit erop, maar Theo Bos kan niet uitrusten. Bij de trainer van FC Dordrecht werd eind vorig jaar een tumor ontdekt in zijn alvleesklier en hij knokt momenteel tegen die ziekte. "Ik ben heel positief", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Ik word 47 en eigenlijk heb ik alles bereikt met dit lichaam. Het kan niet zo zijn dat ie me nu in de steek laat."

/

Bos vecht het gevecht van zijn leven. "Iedereen zegt dat je moet knokken, je weet alleen niet tegen wie", legt de voormalig verdediger uit. "Als je iets fysieks hebt kan je hem omslaan of je krijgt zelf een paar stoten. Dit is iets onbekends, je weet niet wat het doet je lichaam, hoe ver het doorgaat in je lichaam."

Momenteel kan Bos niet anders doen dan afwachten. "Ik zit in de wachtkamer. De bestralingen zijn achter de rug. Nu is het wachten wat voor effect die bestralingen hebben op de tumor. Begin juli weet ik meer als er een scan volgt. Dat duurt even omdat de bestralingen lang doorwerken in mijn lichaam. Daarna zien we wat de toekomst gaat brengen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat je snel beter wordt Theo!

22 mei 2012 om 00:31

Welke misselijke figuren zitten dit soort uitspraken laf te minnen? VZ doe er wat aan!

22 mei 2012 om 08:05

Dieptrieste figuren die denken dat ze stoer zijn...

22 mei 2012 om 09:40

Achja, wat verwacht je dan op een site waar de gemiddelde leeftijd rond de 12 jaar ligt. Enige vorm van beschaafdheid is hun onbekend en dat is inderdaad dieptriest.

Respect voor deze man. Ik hoop dat hij er weer snel bovenop komt.

Hoop dat hij snel beter word en respect dat hij er zo over kan praten in deze tijd van zijn leven.

Edit: Misschien beter van VZ om reacties uit te schakelen want dit gaat nergens meer over dat mens(en) zelf hier willen gaan provoceren door te minnen.

Ik hoop oprecht het allerbeste voor Bos. Maar helaas heb ik van dichtbij mogen zien dat deze vorm van k*** het moeilijkst te bestrijden is cq niet te bestrijden.

21 mei 2012 om 23:16

Waarom al deze minnetjes? Je hebt gewoon gelijk, de kans dat je alvleesklierk*** overleeft is gewoon heel laag, het is een erg ernstige vorm.

22 mei 2012 om 07:49

Er zijn constant zogenaamde mensen aan het minnen, VZ in plaats van onderbouwde reacties onnodig te verwijderen is het misschien handig om die idioten aan te pakken..?

Veel sterkte en kracht toegewenst Theo in deze zware tijden.

Heel veel sterkte met het doorkomen van deze periode.

Sterkte beste Theo!

Een hele nare ziekte! Hopelijk heeft Bos het voordeel nog dat hij topsporter is geweest, en is zijn lichaam sterk genoeg om het te overwinnen! Kom op Theo!

Veel sterkte, hoop dat het goed afloopt.

21 mei 2012 om 23:13

hoe kan jij in hemelsnaam 2 duimpjes omlaag hebben belachelijk.
vz schaf dat duimpjesgedoe af.

22 mei 2012 om 00:34

Of alleen de groene duimpjes

Sterkte Theo, pak hem terug! Wij als Vitesse supporters zullen je altijd blijven steunen in de strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Voor ons blijf jij altijd Mister Vitesse!

21 mei 2012 om 23:27

Dan wil ik namens de Feyenoordsupporters een duit in het zakje doen. Sterkte kerel!

Hij wil er gelukkig voor vechten in ieder geval! Met een sterke vechtlust en wil kom je vaak al een eind! You can do this Theo! Sterkte!

Ik hoop dat Theo dit belangrijke gevecht wint. Heel veel sterkte toegewenst!

Ik wens hem alle sterkte in deze strijd

Theo, pak 'm terug!

Echte clubman. Succes en sterkte!

Sterkte Theo en familie!

welke idioot zit die steunbetuigingen te minnen ?

21 mei 2012 om 23:07

ja echt he die mensen sporen echt niet.
sterkte theo!!!!

21 mei 2012 om 23:15

Dat vroeg ik mij inderdaad ook al af, totaal respectloos. Ik hoop dat de redactie deze #$%#$ persooon snel zal verblijden met een ban voor het leven.

Sterkte man. Prognoses van alvleesklierk*** zijn vaak slecht. Hoop dat zo'n sportman de behandelingen goed aan kan en dat hij er toch bovenop komt

Theo heeft al vele gevechten gewonnen en ik hoop voor hem dat hij ook dit gevecht gaat winnen. Hij heeft vaker in het leven aangetoond altijd strijdvaardig te zijn en nu zal dat niet anders zijn, ondanks dat dit het moeilijkste gevecht zal zijn dat hij ooit moest uitvechten. Sterkte en succes Theo !

Hij moet positief blijven en zich sterk maken dat hij deze gevecht gaat winnen. Zodra je negatief gaat denken, ontwikkelt dat slechte cellen in je lichaam en zo dus ook andersom. Dat is hij wel (positief) en steun is er absoluut. Moge God hem laten genezen.

Sterkte Theo!

gewoon diepe respect voor deze man

en dan maakt hij volgens mij nog wel gewoon de opstelling bij dordt dus hij blijft gewoon doorwerken ook nog. dat maakt het allemaal nog beter dat hij gewoon doorgaat

Als je nu op min duimpje geeft heb je echt geen verstand.
En je bent gewoon afgekeurd als je het dan ook nog op alle reacties doet.

Sterkte meneer Bos, hopelijk zien we je nog lang als trainer!

22 mei 2012 om 00:01

kerel doe normaal?! Nu wens je iemand kk toe.

Vz doe die irritante minnetjes en plusjes is weg, we zijn hier niet op Youtube !!!

De gene die hier de minnetjes geeft mag van mij theo's ziekte overnemen.

Sterkte Theo !

22 mei 2012 om 00:05

Jij wenst iemand kk toe. Doe ff normaal man idioot

22 mei 2012 om 00:35

Klinkt misschien lullig, maar liever een komplete gek dan theo.

Bij elke club waar hij heeft gewerkt heeft iedereen zoveel sympathie voor Bos , het is een warme persoonlijkheid en iemand die fantastisch je club vertegenwoordigen.

Beterschap Theo !

Sterkte Theo! Arnhem staat achter je!

sterkte theo, ynwa!

Het is tijd voor acceptatie, iets dat wij als mensen allemaal moeten doen. Ik getuig dat niets of niemand heeft het recht aanbeden te worden behalve Allah en ik getuig dat Mohammed de boodschapper van Allah is.

Wij mensen hebben nooit een wil gehad over ons lichaam, ik hoop dat iedereen dat snel in begint te zien.

En voor meneer bos wens ik hem sterkte.

sterkte theo bos

@ redactie voetbalzone kunnen Julie in de toekomst Bij dit soort berichten ook.de duimpjes achterwege kunnen laten ? Ik schaam me voor.de mensen die duimjes naar beneden geven

Hopelijk gaat Theo deze strijd winnen. Het zal behoorlijk lastig worden maar zeker niet onmogelijk. Theo PAK HEM Terug !

Veel sterkte Theo, ik hoop dat je deze strijd zal winnen.

Deze vorm die Theo heeft is heel moeilijk voor 100 te genezen. Laten we allen hopen dat hem dat gaat lukken. Als hem dat lukt is dat mooier dan het winnen van de Champions Leaque. Iedereen heeft tegenwoordig wel mensen om zich heen verloren aan k***, daarom kan ik niet begrijpen dat er ook maar 1 iemand een duimpje omlaag geeft terwijl men Theo een hart onder de riem willen geven.

22 mei 2012 om 08:13

Mooi gesproken, hier sluit ik mij graag bij aan.

Hieraan valt te zien dat de gemiddelde leeftijd van Voetbalzone lager ligt als 12 jaar. Welke dieptrieste figuren durven mensen die deze man sterkte wensen , een rood duimpje te geven. Als jullie iemand eraan verliezen weet je hoe zwaar het is om het te beseffen. Nogmaals Theo Sterkte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren