MonsieurM
Algemeen
Vrienden (10)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zaterdag, 20 augustus 2011
  • MonsieurM
  • 81 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 758
  • jaar (--)
  • Arnhem
  • 10
Persoonlijke berichten
15 maart 2012 om 23:00
#1

Nee niet echt, heb alleen iets meer met schalke.

22 maart 2012 om 22:37
#2

Nee hoor hahaha, Ik ben gewoon een Pepe fan

11 april 2012 om 22:16
#3

het leek er wel op ja. maar als je zo'n scheids hebt.
we hadden het af moeten maken met Benschop. 3-1 was genoeg geweest.
jammer genoeg ziet er naar uit dat niemand meer ajax kan bijhouden. die zullen zeker weer kampioen worden pfff
succes met jou club morgen, hopelijk halen jullie Europees voetbal ;))

22 april 2012 om 19:46
#4

Hehe, ik ben een echte ajacied sorry. Maar heb altijd wel een zwak gehad voor Vitesse moet ik zeggen en volg ze dan ook. Gun ze na Ajax dan ook het meest in de Eredivisie.

Aangepast op 25 april 2012 om 12:52 door brainiaco.

10 december 2012 om 23:03
#5

Ja tuurlijk..... maar ik moet je zeggen.... mijn vrienden lijst verdwijnt steeds.
En Vz weet er niets van, maar ik had ooit 30 vrienden... maar van het ene op het andere moment waren ze weg.
Maar nu heb ik er weer 1tje bij....

9 juni 2013 om 21:48
#6

heey ik ben ook voor vitesse en kom wel eens in velp... speciaal voor Snackbar Beurskens kroketten en bamiballen, jum :P ik weet niet hoe het met jou zit?

9 juni 2013 om 22:04
#7

Haha ja klopt. Velp hoort gewoon bij Arnhem

Aangepast op 11 december 2013 om 21:43 door Ginkel.

12 juli 2013 om 22:09
#8

vitesse fandag komt in velp op 23 juli

13 juli 2013 om 22:34
#9

http://www.vitesse.nl/fanweek

26 juli 2013 om 22:31
#10

Ik weet niet hoe het met jou is vergaan, maar de velper donderdag met vitesse was top! Artikelen waren met enorme korting verkocht. zo heb ik een thuis shirt van 2012/13 gekocht voor maar 30 euro. ze hadden er ook broekjes voor 15 euro en t-shirts van theo janssen en havenaar voor 15 euro, en bony daddycool shirt 5 euro. Vito liep ook rond en er was een vogelshow met Hertog II !

18 augustus 2013 om 18:14
#11

Hoi Monsieur, ik heb vernomen dat er een razzia tegen jouw clubje is begonnen. Mensen willen Bulykin bij Vitesse zien, dat kan je toch niet serieus nemen. Ik zou met deze mensen een hartelijk woordje spreken als ik jou was. Ze brengen jouw club in diskrediet op deze manier. Bulykin is een houthakker pur sang die alleen in het wildeweg ballen kan doorkoppen. Daar heb je helemaal niets aan.

4 december 2013 om 21:34
#12

Haha, nee ik maakte geen typefout :) Als die teams winnen, dan raakt Ajax helemaal los!

14 december 2013 om 20:37
#13

'edit: Stik, ik zie dat je uit Nijmegen komt... '

Even over je reactie op mijn profiel, moet je raden wie er morgen naar Vitesse - NAC gaat.

19 december 2013 om 21:34
#14

Dat geluk heb je als je in de mooiste stad ter wereld geboren en getogen bent! Het gaat mij meer om al die mannetjes die lopen te dwepen met Real, Barca, Arsenal en alle andere succesvolle, rijke clubs, dan om mensen die in Emmen geboren zijn en voor Feyenoord zijn en daarna pas voor Emmen.

20 december 2013 om 05:24
#15

Ach is gewoon een mafkees die met een verhaal komt aanzetten wat niet eens te controleren is. Zo kan ik er ook een aantal uit m'n duim zuigen. Moest gewoon even een punt maken naar zo'n iemand

23 december 2013 om 10:43
#16

Absoluut niet, ik probeerde degene die zei dat een scheids tegen voetbalemotie moet kunnen terecht te zetten.

26 december 2013 om 14:23
#17

Ik ben gewoon heel serieus hoor. Ik zie gewoon goede dingen gebeuren in Arnhem en dat mag gewoon benoemd worden toch?

26 december 2013 om 14:41
#18

Dat doen ze allang joh! Niemand die mij hier serieus neemt, niet dat ik daar wakker van lig ofzo...

26 december 2013 om 15:00
#19

Haha, Propper is geen speler die ik perse naar Ajax wil zien komen, maar wel een jongen om in de gaten te houden. Van Gaal roept niet zomaar een speler op. Als Propper transfervrij gehaald kan worden dan zou Ajax wel een poging kunnen doen.

Aan de andere kant.. Wij hebben met Serero en Klaassen al twee uitstekende aanvallend ingestelde middenvelders. Duarte deed het tot zijn blessure ook meer dan uitstekend. Schone kan op die positie spelen, De Jong is nog niet vertrokken en jaarlijks komen talenten uit de jeugdopleiding.. De noodzaak is niet groot, maar een speler die in beeld is bij Van Gaal, nog jong, Nederlands en transfervrij;) daar moet altijd naar gekeken worden.

Net als jullie Leerdam gehaald hebben. Een jonge, Nederlandse, getalenteerde en transfervrije speler is altijd interessant. Of niet?

En voor de duidelijkheid;) Van Ginkel wilde ik echt graag naar Ajax zien komen. Echt waar. Veel liever dan Maher, want Van Ginkel had iets speciaals (in mijn ogen). Maher ook wel, maar die was minder constant en kwam mentaal kwetsbaarder over. Ik had veel liever Van Ginkel gehad.

Zoals je misschien gemerkt heb ben ik 100% voorstander van het huidige beleid en ik kan het helemaal accepteren als spelers als Van Ginkel, Maher, Narsingh etc. hierdoor niet naar Ajax komen. Ook als dit (tijdelijk) zorgt voor mindere prestaties, maar voor Van Ginkel snap ik dat Ajax een uitzondering wilde maken. Voor Propper zou ik dat niet doen. Hij is, naar mijn mening, minder goed en al ouder. Transfervrij zou ik hem echter wel proberen te halen.

26 december 2013 om 15:25
#20

Waarom wacht Vitesse eigenlijk zo lang met het verlengen van de contracten? Havenaar, Ibarra, Propper.. Allemaal basisspelers, dus waarom nemen ze het risico dat zij transfervrij de deur uit wandelen? Vanaf januari mogen die spelers onderhandelen met andere clubs, dus ik vind het zeer opvallend.. Zeker als je ziet dat zo'n Propper in beeld is bij Oranje, een echte jongen van de club is en zich goed ontwikkeld. Dan neem je toch niet het risico dat hij transfervrij vertrekt?

En voordat je over Blind begint die vorig jaar hetzelfde had;) dat begreep ik ook echt niet. Als een jongen van de club het goed doet;) direct verlengen en geen risico lopen..

26 december 2013 om 16:11
#21

De Vitesse site zegt dat Propper een contract heeft tot 2014. Het doorgaans goed ingelichte transfermarkt.com geeft aan dat er ook geen clausule/optie in het contract zit om het met enkele jaren te verlengen.

26 december 2013 om 16:15
#22

Met dat geren van Ibarra houdt hij een hoop verdedigers van de tegenpartij bezig hoor. Altijd in beweging, altijd aanspeelbaar, altijd een actie.. Het rendement is aan de lage kant, maar hij zorgt ervoor dat andere spelers meer ruimte krijgen.

26 december 2013 om 17:51
#23

Alle lof mag wat dat betreft naar Bosz gaan. Een betere trainer had Vitesse zich niet kunnen wensen. Iemand die altijd en overal respect heeft afgedwongen en daarmee doorgaat bij Vitesse. Dat maakt het voor mensen aangenamer om Vitesse positiever te beoordelen. Deze trainer moeten jullie echt vast zien te houden.

En ik ben wel positief over bepaalde aspecten bij Vitesse, maar blijf ook kritisch. Ik vind het niet kunnen dat een Nederlandse club die serieus meedoet om de titel zo afhankelijk is van een grote Engelse club. Door Bosz ben ik anders naar Vitesse gaan kijken, positiever, maar er blijven dingen die ik niet normaal vind. Een Nederlandse topclub moet op eigen benen kunnen staan en geen niet afhankelijk zijn van welke spelers een Engelse club overheeft.

Voor jou en andere Vitesse supporters komt dit misschien over als 'haat' richting jullie club, maar jullie kunnen mij niet wijs maken dat jullie dit de ideale gang van zaken vinden? Ik kan me niet voorstellen dat je blij ben als je jaarlijks af moet wachten wat Chelsea overheeft en bereid is uit te lenen.. En even voordat je begint over Cuenca en Bojan bij Ajax;) daar ben ik echt helemaal, echt helemaal, geen voorstander van. Ik had beide spelers liever niet zien komen.

Ik mis het echte beleid bij Vitesse. Wat wil de club precies en hoe wil men dat bereiken? Bij Ajax hebben we verschillende personen die dat duidelijk maken aan de buitenwereld;) Cruijff, Frank en Ronald de Boer, Overmars, Van der Sar.. Allen geven zij geregeld in de media aan waar de club mee bezig is, waarom, wat voor effect dit moet hebben in de toekomst etc. Er is veel meer communicatie met de buitenwereld als bij Vitesse waar, naar mijn weten, enkel Bosz echt naar buiten toe communiceert.. Vitesse is (voor buitenstaanders dan) nog steeds een vage club wat beleid betreft..

Wel is de komst van Bosz een verademing. Het eerste elftal en Bosz verdienen respect (en volgens mij krijgen ze dat terecht ook steeds meer), maar het probleem is;) niemand weet hoe Vitesse er over een jaar bijstaat.. Zijn Atsu, Piazon, van Aanholt, Propper, Havenaar, Ibarra, Kakuta, Cuevas, Hutchinson er dan nog.. En ik heb even op de site van Vitesse gekeken en ook Chanturia, van der Struijk, Qazaishvili, Tighadouini, Vink en Meerits er dan nog?

Hopelijk begrijp je wat ik bedoel met vage club, want er is al zoveel onduidelijkheid over volgend seizoen.. Dat hoort, naar mijn mening, niet bij een club die in Nederland meedoet om de titel.

En voordat je denkt dat ik ineens 180 graden gedraaid ben over Vitesse;) dat is niet zo, Vitesse maakt dit seizoen op ontzettend veel aspecten een uitstekende indruk en verdient daar heel veel lof voor. De actie waarbij wedstrijdtickets via de voedselbank verspreid werden maakte echt indruk op mij, dat was een geweldige actie. Bosz die uitstekend bezig is, spelers die zich ontwikkelen, het voetbal (vooral de wedstrijd tegen NAC maakte echt hele, hele diepe indruk op mij en vanaf die wedstrijd ben ik echt om en zie ik Vitesse als een serieuze titelkandidaat). Het trainingscomplex niet te vergeten, redelijk wat Nederlandse spelers (en daartussen weer spelers met een echt Vitesse hart;) Velthuizen, Propper, Janssen).. Het gaat steeds beter bij jouw club, maar over bepaalde aspecten blijf ik kritisch, hopelijk vat je dat niet verkeerd op:)

20 februari 2014 om 23:14
#24

Laat ik zeggen dat ik er geen problemen mee heb.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 11 mei
Tottenham Hotspur wil Davinson Sánchez komende zomer verkopen, ongeacht wie de nieuwe trainer wordt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren