Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bonucci wilde onder leiding van Guardiola spelen en belde ons op’

Laatste update:

Manchester City was bijna de gehele transferperiode op zoek naar een centrale verdediger, voordat het begin augustus besloot om ruim 55 miljoen euro neer te leggen voor John Stones. The Citizens hadden op een bepaald moment echter ook goede hoop op de komst van Leonardo Bonucci, die wel heel graag met Josep Guardiola wilde samenwerken.

/

“Op dit moment zijn er veel spelers die onder Pep willen werken. Bonucci wil voor onder leiding van Guardiola spelen en belde ons op”, vertelde City-directeur Ferran Soriano aan RAC1. “Ik belde daarna met de sportief directeur van Juventus (Fabio Paratici, red.) en hij vertelde mij dat zij hem niet wilde verkopen, daarmee was het verhaal voorbij”, blikt Soriano terug. Bonucci werd overigens ook gelinkt aan Chelsea, maar bleef uiteindelijk gewoon in Turijn.

De bestuurder van the Citizens wijdt ook uit over de onderhandelingen met Barcelona over een doelman: “Iemand tipte ons dat Marc-André Ter Stegen en Claudio Bravo allebei elke wedstrijd wilden spelen en niet blij waren met de huidige situatie. Daarna gingen wij met Barcelona praten en we vroegen hen of ze een van de twee wilden verkopen. Bravo kwam toen naar ons toe.”

Denk jij dat Leonardo Bonucci volgend jaar gaat vertrekken bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat Bonucci gebleven is, een van de beste centrale verdedigers.

Juve houdt van Bonucci en Bonucci van Juve en aangezien Leonardo's zoontje ziek is zal hij ook graag in Italie willen blijven denk.

Hou vol Matteo Bonucci!

Geloof niet dat bonucci zelf contact heeft gezocht. Zou betekenen dat hij weg wilde bij juve en die indruk heb ik totaal niet.

19 oktober 2016 om 16:07

Als Bonucci echt weg wilde was hij ook wel weggegaan. Juventus is niet een club die spelers tegen hun zin laat blijven. Hij zou dan ook zeker nu niet zijn contract verlengen.

19 oktober 2016 om 16:50

Nou.. Volgens mij wilde lichtsteiner afgelopen zomer wel weg, maar werd zijn vertrek tegengehouden. Dus wat jij zegt klopt niet helemaal.

19 oktober 2016 om 17:12

Juve wou lichtsteiner ook wel laten gaan, maar dat een club spelers wil laten gaan betekend niet dat ze ze gelijk voor een habbekrats verkopen of aan de concurrent.

19 oktober 2016 om 17:13

Ja hallo, naar Inter? Dat ligt toch net wat anders denk je niet?

19 oktober 2016 om 17:42

lichtsteiner wilde pas weg toen alves werd gehaald vrij laat tijdens de transferperiode, daarmee dat hij ook niet in 25-koppige selectie zit van de champions league

Ik geloof eerlijk gezegd weinig van dit verhaal. Ik denk niet dat Leonardo Bonucci graag naar Manchester City wou, ik denk dat hij afgelopen zomer juist sowieso niet wou vertrekken en ik denk niet dat hij in de aankomende transferperiodes/jaren zal vertrekken bij Juventus.

De reden dat ik dit denk, is dat Bonucci een ernstig ziek zoontje van 3 heeft en 'n paar weken terug gaf hij ook nog een persconferentie, waar hij in huilen uitbarstte. Zijn zoontje heeft al twee operaties gehad en het valt niet uit te sluiten dat hij er nog meer nodig zal hebben, dus dan zal Bonucci denk ik niet kiezen om te vertrekken bij Juventus.

Daarbij denk ik, ongeacht of z'n zoontje nou wel of niet ziek zou zijn, sowieso niet zou of zal vertrekken bij Juventus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren