Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach Wales baalt van Arsenal: ‘Had wel verwacht dat hij fit was’

Laatste update:

Wales-bondscoach Chris Coleman kan in de komende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Oostenrijk en Georgië niet beschikken over Aaron Ramsey. De middenvelder van Arsenal is herstellende van een hamstringblessure, terwijl de keuzeheer hem weer fit had verwacht. Niet voor het eerst levert Coleman kritiek op de handelswijze van Arsenal.

/

Ramsey was één van de uitblinkers op het EK bij Wales, dat de halve finale bereikte. Door het succes in Frankrijk sloot Ramsey pas laat aan bij de selectie van Arsenal, maar kwam hij al wel meteen in actie in de wedstrijd tegen Liverpool. Hij raakte geblesseerd, wat tot woede leidde bij Coleman. Anderhalve maand later is Ramsey nog steeds niet fit. "Ik ben teleurgesteld over het feit dat hij niet fit is, terwijl wij hem wel fit hadden verwacht”, zegt Coleman in de Engelse media. “Hij verwachtte zelf sneller fit te zijn, dus dit is een teleurstelling voor ons allemaal.”

Arsenal laat Ramsey niet naar de nationale ploeg gaan. “Hij is niet van ons, hij is een speler van Arsenal en zij beslissen. Zij betalen immers zijn salaris. We weten ook niet wat hij iedere dag uitspookt bij Arsenal. Het is een grote club, maar het is erg teleurstellend als je niet kan beschikken over zo’n goede speler. Als club moet je altijd kijken naar zijn belasting, de wedstrijden die hij heeft gespeeld. Dan moet je jezelf afvragen: had zijn blessure had voorkomen kunnen worden?”

Plaatst Wales zich voor het WK in Rusland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ramsey word de wedstrijd na de interlands terugverwacht, en ik snap dat Coleman het vervelend vindt, maar het is niet anders.

29 september 2016 om 17:21

Is het vorig jaar of 2 jaar geleden niet eens gebeurd dat Coleman Ramsey te snel en te lang liet opdraven na een blessure en hij bij Wales geblesseerd raakte? Pot en ketel.

Correct me if i'm wrong, misschien verwar ik Ramsey met Sanchez, maar hoe dan ook zegt hij zelf al dat Arsenal zijn salaris betaalt dus hij moet niet zeuren.

29 september 2016 om 19:38

Ramsey is idd ook wel eens geblesseerd geraakt tijdens een interland, dus Coleman moet nu niet zeuren.

jammer die blessure van ramsey. wales zal waarschijnlijk lastig krijgen tegen oostenrijk, maar tegen georgie zullen ze wel winnen.

Hoe het voorkomen had worden? Als hij geen EK had gespeeld. En zoals hij zelf zegt, Arsenal betaalt zijn salaris, dus zij bepalen samen met de speler of hij interland duels kan spelen of niet.

29 september 2016 om 17:11

Als het een officiele wedstrijd is en Coleman roept hem op, dan kan Arsenal hoog en laag springen, maar dan zijn ze gewoon verplicht hem te laten gaan . Natuurlijk wil Ramsey dat niet dus is niet aan de orde, maar de clubs hebben weinig in te brengen in deze

29 september 2016 om 17:23

De club heeft alles in te brengen, als de speler door de club als geblesseerd wordt gemeld, dan gaat hij simpelweg niet op interland

"Door het succes van Frankrijk sloot Ramsey pas laat aan bij de selectie van arsenal" Ik wist niet dat Ramsey bij Frankrijk speeldde VZ...

Hij is nog braaf en stelt de juiste vragen. Hij zegt ook eigenlijk alles juist, dat Arsenal mag beslissen enzo en dat ze een foute keuze hebben gemaakt. Arsenal moet sowieso erg voorzichtig zijn met zijn spelers qua belasting.

30 september 2016 om 07:33

Het mes snijd wel aan 2 kanten heh.. Ramsey was 1 van de weinige EK gangers die werd opgesteld... toendertijd werd Wenger volledig afgemaakt om het feit dat Koscielny, Ozil en noem maar op niet werden gebruikt.. Vervolgens werd Wenger wederom afgemaakt nadat Ramsey zijn blessure opliep... Zo krom allemaal. Daarnaast is Ramsey ook wel eens te vroeg gebruikt door Wales, waardoor hij na een interlandperiode (weer) geblesseerd terugkwam bij Arsenal... Coleman mag het jammer vinden, maar moet niet zeiken... Het komt meer over als een goedkope vorm van jezelf indekken.. mocht het mis gaan.. "ja maar we missen Ramsey".

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren