Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bondscoach Blind let goed op: ‘Een jongen met veel mogelijkheden’

Laatste update:

Chelsea heeft Nathan Aké dit seizoen gestald bij Watford en hoopt dat de 21-jarige Nederlander zich goed ontwikkelt bij the Hornets. Aké heeft nog een contract voor de lange termijn en speelt vooralsnog veel bij zijn tijdelijke club. In Zeist houdt men in de gaten hoe de voormalig jeugdspeler van Feyenoord het doet.

/

Aké speelde al negentien interlands voor Jong Oranje, maar wacht nog op zijn debuut in het grote Oranje. Fred Grim looft de centrale verdediger in het Algemeen Dagblad als een geweldige jongen om mee te werken. Grim denkt dat Aké ‘er aan komt’ en zegt dat ook Danny Blind op de hoogte is van diens vorderingen in de Engelse contreien. De bondscoach onderstreept dat zelf ook.

“Aké kan aanvallen”, zegt hij, “maar ook echt verdedigen. Een jongen met veel mogelijkheden die wij nauwlettend in de gaten houden.” Piet de Visser, die Aké op jonge leeftijd van Rotterdam naar Londen loodste, verwacht dat de Nederlander op termijn ooit als middenvelder zal spelen. “Hij heeft de kwaliteiten om bij Chelsea te slagen”, zegt de meesterscout.

Denk jij dat Nathan Aké binnen een jaar zijn debuut in Oranje heeft gemaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alhoewel ik niet veel van zijn wedstrijden volg weet ik dat hij een erg goede indruk heeft achtergelaten dit seizoen.
Misschien ook een idee om eens naar de Fosu-Mensah te gaan kijken Danny?

23 april 2016 om 10:06

Denk je dat dat niet gebeurd dan? Lijkt me toch wel?

23 april 2016 om 11:52

Dat doet Blind ook maar daar heeft hij ook anderen voor zoals van Gaal en zijn zoon.

Ik vind hem bij Jong Oranje vaak erg matig. Vooral aan de bal vond ik hem een aantal keer erg slordig spelen. Het is natuurlijk ook niet optimaal dat je elk jaar aan een andere club verhuurt wordt. Sowieso, ik heb vaak het idee dat spelers die jong naar Engeland toe gaan later op voetbaltechnisch vlak tekort komen.

23 april 2016 om 11:22

Jong oranje speelt elke wedstrijd met een andere samenstelling. Bij watford is dit anders dus zal denk ik onwennigheid zijn.

23 april 2016 om 12:04

Dat zou kunnen, met Grim heeft jij bij Jong Oranje ook een verschrikkelijke trainer. Maar ik vind het geen bijzondere speler.

Van Aanholt maakt op die plek een veel betere indruk. Dat is voor mij op dit moment de beste links achter.
Aké valt niet op.

23 april 2016 om 13:07

Ake speelt veel in de PL en is een talent. Ik zie wel kansen voor deze jongen, maar het is prematuur om hem nu op te roepen.

ik moest ontzettend hard lachen na het lezen van deze titel :D blind doe ons ene plezier, en kap er mee.

Die ake heeft mogelijkheden inderdaad. Jammer dat je met deze bondscoach geen mogelijkheden hebt.

23 april 2016 om 13:37

Dat zal toch wel eerder het geval zijn ? Die Blind is echt slecht. Zit volgens mij bij de slechtste coaches allertijden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren