Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind zet noodgedwongen streep door trainingskamp Oranje

Laatste update:

Nederland speelt in mei en juni drie vriendschappelijke interlands en kruist dan de degens met Ierland (27 mei), Polen (1 juni) en Oostenrijk (4 juni). Alle drie die landen gaan naar het EK 2016 in Frankrijk en zullen zich tegen Oranje willen prepareren voor het grote toernooi. Danny Blind had gehoopt in aanloop naar die drie wedstrijden een vijfdaags trainingskamp te organiseren, maar dat gaat niet door.

/

Het trainingskamp stond gepland voor 16 tot 20 mei, maar de bondscoach en de KNVB hebben de boel moeten cancellen, omdat te veel spelers niet beschikbaar zijn. Velen hebben nog verplichtingen bij hun club: zo zijn de Ajacieden en PSV’ers afwezig door een trip in China, waar ze oefenduels spelen.

In de praktijk zal het zo zijn dat Blind zijn internationals op 22 mei ziet en dan met hen per vliegtuig naar Lagos in Portugal vertrekt. Vijf dagen later speelt Oranje in Dublin tegen Ierland: de eerste van drie oefeninterlands.

Denk je dat Oranje goed voor de dag zal komen tegen Ierland, Polen en Oostenrijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat jongere spelers meegaan, Mensah enzo. Ervaring op doen en een keer het "hogere" niveau proeven

3 mei 2016 om 21:51

Natuurlijk niet.
Hij moet gewoon met de mensen gaan die volgens hem de vaste kern gaan worden de komende jaren.
Stoppen met aankloten en het volk weer eens trots maken de komende jaren.

3 mei 2016 om 22:53

En jij denkt dat Blind dat kan doen? Hopelijk verliezen we gewoon met een mooie marge, want ik ben deze excuus van een trainer echt zat en ik zie het ook niet in hem om ons na een positief WK te leiden in 2018.

3 mei 2016 om 23:04

Fosu Mensah heeft laten zien dat ie het kan. Geef die jongen een kans om zich te bewijzen.

4 mei 2016 om 00:42

Ik ben ook echt anti blind hoor, maar ik ben bang dat deze jongen nog heel lang blijft zitten dus moet je er maar het beste van hopen helaas.

4 mei 2016 om 22:34

Fosu-Mensah speelt FA Cup finale op 21 mei. En hij waarschijnlijk broodnodig zijn in de selectie, dus is er echt nul kans dat Van Gaal hem laat gaan. Alsof Fosu-Mensah dat zelf ook zou willen trouwens...

Ik hoop dat Danny Blind voor de interlands tegen Ierland, Polen en Oostenrijk vooral jonge talenten de kans zal geven. Tuurlijk ook wel 'n aantal spelers die er normaal gesproken ook bijzitten, maar vooral dat deze wedstrijden worden gebruikt om te kijken of jonge spelers wat kunnen betekenen voor het Nederlands elftal voor de toekomst. Misschien dat dit wel een goede selectie zal zijn:

Keepers: Jasper Cillessen ( Ajax ), Kenneth Vermeer ( Feyenoord ) en Jeroen Zoet ( PSV ).

Verdedigers: Timothy Fosu Mensah ( Manchester United ), Kenny Tete ( Ajax ), Jeffrey Bruma ( PSV ), Joël Veltman ( Ajax ), Wesley Hoedt ( Lazio Roma ), Terence Kongolo ( Feyenoord ), Jetro Willems ( PSV ) en Mitchell Dijks ( Ajax ).

Middenvelders: Riechedly Bazoer ( Ajax ), Kevin Strootman ( AS Roma ), Daley Blind ( Manchester United ), Davy Pröpper ( PSV ), Georginio Wijnaldum ( Newcastle United ) en Davy Klaassen ( Ajax )

Aanvallers: Quincy Promes ( Spartak Moskou ), Anwar el Ghazi ( Ajax ), Vincent Janssen ( AZ ), Bas Dost ( VFL Wolfsburg ), Luuk de Jong ( PSV ) en Memphis Depay ( Manchester United ).

Spelers als Wesley Sneijder, Arjen Robben (geblesseerd of niet), Robin van Persie, Klaas Jan Huntelaar, Virgil van Dijk (in wedstrijden waar het er echt om gaat moet hij er wel natuurlijk bij), etc. zou ik voor deze oefeninterlands thuislaten en spelers als Wesley Hoedt, Timothy Fosu Mensah, Vincent Janssen, Mitchell Dijks, etc. zou ik dan speelminuten geven en ook hoop ik dat Kevin Strootman dan eindelijk zijn rentree voor Nederland kan maken en echt voor lange periode fit blijft.

Voor deze oefeninterlands zou ik dus Vermeer op doel willen zien, Fosu Mensah en Dijks als de backs, Hoedt zou ik wel in het centrum met Bruma willen zien, Depay zou ik, ondanks dat hij een slecht seizoen doormaakt, toch een basisplaats en het vertrouwen geven en Janssen zou ik natuurlijk ook opstellen.

En voordat er weer reacties komen dat Fosu Mensah nog niet heeft gekozen tussen Ghana en Nederland: hij mag wel gewoon oefeninterlands spelen en zodra hij een officiële interland voor Ghana of Nederland speelt, heeft hij geen keus meer en moet hij dus voor dat land spelen.

Vermeer
Fosu Mensah
Bruma
Hoedt
Dijks
Pröpper
Strootman
Promes
Wijnaldum
Depay
Janssen
3 mei 2016 om 22:10

Ik mis hier toch echt Jordy Clasie.

3 mei 2016 om 23:02

Als kiespijn ja. Heb tegen Frankrijk vanaf de tribune de ballen die Clasie vooruit gespeeld heeft geteld. 2. Meer hoef je niet te zeggen toch?

3 mei 2016 om 23:11

Gelukkig ben jij ook erg objectief. Ik zou maar is wat Southampton wedstrijden kijken. Jij baseert jouw oordeel dus op 1 wedstrijd, waar iedereen als een natte krant speelde. Niet serieus te nemen..

3 mei 2016 om 23:44

Bij Southampton speelt Clasie nou ook niet de sterren van de hemel. Supporters daar zijn ook alles behalve onder de indruk van hem tot nu toe.

4 mei 2016 om 08:08

@Freshszone

Clasie kreeg anders toch wel een staande ovatie na zijn wissel tegen City.

4 mei 2016 om 12:21

Tuurlijk, ze hadden net de 3-1 gemaakt maar het was geen publiekswissel ofzo, die doe je niet in de 60e minuut. Van de laatste 8 wedstrijden ofzo heeft hij ook maar 1x de wedstrijd uitgespeeld denk ik, word vaak vroeg naar de kant gehaald.

Maar ga naar het Southampton forum en lees de commentaren op Clasie maar is. Kom je veel reacties tegen als "only negative for me was Clasie", "only weak link was Clasie" etc

4 mei 2016 om 12:37

The Razer, objectiviteit heeft er weinig mee te maken. Clasie presteert tot op heden, nog niet goed bij Southampton en speelt ook lang niet alles.

3 mei 2016 om 22:54

Voor die drie oefenwedstrijden zou ik Strootman nog niet oproepen, laat hem maar eerst ritme opdoen bij AS Roma plus een te grote risico gezien hij al ongv. twee jaar(?) bijna niet heeft gespeeld en telkens weer wegviel.

3 mei 2016 om 23:53

Sorry maar waarom El Ghazi? Totaal niet invorm.

3 mei 2016 om 23:54

Sorry maar waarom El Ghazi? Totaal niet invorm.

4 mei 2016 om 08:07

Strootman? Depay?

Sorry, maar moeten die eerst niet even gaan presteren? In Depay zijn geval tenminste.

Laat Strootman eerst maar weer eens wedstrijdritme opdoen bij Roma. Als hij dan zijn oude niveau weet te halen is hij weer een zekerheidje in de basis-11.

4 mei 2016 om 13:49

Waarom Hoedt? We hebben met Bruma, De Vrij, Van Dijk, Blind en wellicht Vlaar toch al een goed centrum? Laat Hoedt eerst een vaste basisspeler worden.

Echt een slechte coach. Dat wil je toch niet voor je land hebben staan.

Nederlandse elftal is naar de klote door blind

Doe je ogen open en vertrek en laat rijkaard terug komen of vn gaal

had maar een streep door Blind gezet... van Oostveen

4 mei 2016 om 00:11

Speelt anders toch vrij aardig bij Man United

Dat hele trainingskamp sloeg al nergens op. Welk doel dan? Een zo goed mogelijke sparringspartner zijn? Geef die drie wedstrijden de jeugd de kans en stuur de rest lekker met vakantie. Ga je daarna maar voorbereiden op september

Snap ik niet, blijven genoeg andere jongens over. Van Gaal heeft ook zo'n kamp gedaan, gewoon lekker met die jongens een paar dagen voetballen, word niemand minder van. Helemaal niet als je wat jonge jongens erbij haalt die dicht tegen de selectie aanzitten.

Zo vind ik deze tripjes naar China te belachelijk voor woorden. Alles en iedereen vindt het belachelijk dat spelers voor grof geld naar China gaan. Maar zelf weten de clubs niet hoe snel ze naar het verre oosten moeten om wat centen bij elkaar te sprokkelen. Lijken wel goedkope prostituees op deze manier.

Ik zou als volgt doen

Keepers
Cillissen
Zoet
Krul indien fit anders vermeer

Verdedigers
Dijks
Van dijk
Hoedt
Veltman
Tete
Bruma
Van der wiel
Willems
Riedewald

Middenveld
Klaasen
Wijnaldum
Strootman (indien fit)
Bazoer
Pröpper
Clasie


Aanvallers
Jansen
Depay
De jong
Promes al is die drama bij NL
el gahzi
Kishna een x oproepen eventueel zelfde effect als Elia op groot toernooi
Dost

Mooi. Gun die jongens lekker vakantie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren