Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blind lijkt keuzes te hebben gemaakt voor eerste duel: hesje voor Janssen

Laatste update:
/

Vincent Janssen lijkt in de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Ierland een basisplaats te krijgen. De spits droeg woensdag een op de besloten training van Oranje een hesje, weet Voetbal International.

Oranje werkt donderdag nog een training af, voordat de ploeg naar Dublin vliegt om het op te nemen tegen de Ieren. Daarna neemt het Nederlands elftal het nog op tegen Polen en Oostenrijk.

Bondscoach Danny Blind lijkt te kiezen voor Jasper Cillessen als doelman. Achterin spelen Joël Veltman, Jeffrey Bruma, Daley Blind en Jetro Willems. Het middenveld wordt gevormd door Riechedly Bazoer, Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum. Voorin kregen Quincy Promes, Janssen en Memhpis Depay een hesje.

Vincent Janssen moet een basisplaats krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hesje betekend basisplaats?

25 mei 2016 om 17:13

Vaak wel. Ben het alleen niet eens met de achterste linie: ik had tete, vlaar, van dijk en blind opgesteld. Willems en veltman als backs vind ik matig

25 mei 2016 om 17:17

Tete komt terug van een behoorlijke blessure... Zou onverstandig zijn om hem nu direct erin te zetten

25 mei 2016 om 17:18

Blind als back.. Blij dat jij geen bondscoach bent

25 mei 2016 om 17:22

Kan me nog een wedstrijdje tegen de u.s.a. herinneren

25 mei 2016 om 17:23

hahahhha, waarom niet vdijk centraal, samen met bruma. Nee, zet ie zijn eigen zoon. Totaal niet serieus te nemen die blind senior. Gewoon wonder dat Nederlandse voetbal hartstikke dood is.

25 mei 2016 om 17:27

We moeten protesteren tegen de KNVB. Blind senior is zwaar partijdig. Hij kon ook vlaar inzetten. Zeker word blind junior aanvoerder.

25 mei 2016 om 17:29

Want een speler die vrijwel elke wedstrijd heeft gespeeld bij Man Utd en daarin vaak een van de beteren was verdient het niet om erin te staan? Blind speelde gewoon een goed seizoen en dus hoort hij centraal achterin in de basis. Naast hem had ik dan Van Dijk gezet omdat hij ook eem fantastisch seizoen draait.

25 mei 2016 om 17:29

Ze willen een voetballende verdediger hebben dus vandaar blind denk ik.

25 mei 2016 om 17:38

ophouden met voetballende verdediger. Je praat anderen na. Verdedigen gaat om verdedigen. Je moet achterin moordenaars hebben om mee te gaan in de top

25 mei 2016 om 17:45

Nee het gaat er niet om dat blind een voetballende verdediger is. Het gaat erom dat hij een van de beste spelers van man u was afgelopen seizoen. Maar iedereen die niet voor ajax is, (Ik ben zelf een Feyenoorder) lijkt blind niet serieus te nemen. Ik ben ook fan van Man Utd, en ik heb elke wedstrijden gezien van man united dit seizoen. Tuurlijk heb blind een paar foutjes gemaakt dit seizoen. Maar de rest van het elftal ook. Verder was blind een zeer constante factor achterin.. Hoe moeilijk het ook te geloven is voor veel nederlanders..

25 mei 2016 om 17:59

Nee ik zie Strootman aanvoeder worden, een ander lievelingetje van de bondscoach

25 mei 2016 om 18:07

Hou toch op man. Van Dijk, DE man van Southampton, wordt niet opgesteld na een heel goed seizoen. Blind krijgt hier de voorkeur na een niet heel bijzonder seizoen. Van Dijk moet wat mij betreft altijd spelen in deze vorm! Als De Vrij weer terug is hebben we een prima koppel met Van Dijk en De Vrij!

25 mei 2016 om 18:49

Relax man. 1. Het is een oefenwedstrijd en ze spelen er nog 2. Iedereen zal aan bod komen. 2. Tuurlijk is het knap wat Dijks liet zien, maar niets meer dan Blind bij United als cv. Zet je haat gewoon is opzij en probeer is objectief te reageren.

25 mei 2016 om 19:13

Was hij beter als van Dijk? Want je kan nog zo goed zij maar je moet wel aanduidend beter zijn als je concurrenten.

25 mei 2016 om 23:06

De wedstrijden die van Dijk tot nog toe heeft gespeeld voor Oranje was niet veel soeps. Blind heeft een goed jaar achter de rug, en js een constante factor. Verdient het ook om te spelen omdat hij nooit verzaakt. Mijn droomkoppel is trouwens Bruma-de Vrij. En met de tijd Fosuh Mensah. Dat is een beest.

Lekker 'besloten' training is dat geweest. Het is hem in ieder geval van harte gegund! Hij heeft het verdient na de afgelopen maanden. Bovendien zijn de alternatieven niet bepaald in topvorm.

25 mei 2016 om 17:00

Een schande dat het absoluut topjaar van van Dijk niet wordt beloond. Dit gaat echt verschrikkelijk worden voor de volgende komende jaren dat Blind steeds per se moet spelen.

25 mei 2016 om 17:08

Waarom? Blind heeft toch ook een topjaar gedraaid? Het is zo ongelooflijk jammer dat er zoveel haat tegen hem is vanwege zijn Ajax verleden en zijn achternaam. Want in Engeland zijn ze juist heel erg te spreken over Blind. De enige mogelijkheid voor Blind om de kritiek te doen verstommen is denk ik het afdwingen van een basisplaats onder Mourinho. En dat zie ik hem zomaar doen.

25 mei 2016 om 17:27

blind is na komst van mourinho ten dode opgeschreven. Depay ook. absoluut niet United waardig. Als nederlander sta ik achter maar we moeten ook realistisch zijn.

25 mei 2016 om 18:28

Denk dat het meer is dat mensen een spintduel zien aangaan en het lijkt alsof hij achteruit loopt.

Helemaal niet zoveel mensen zijn te spreken over Blind in Engeland, komt fysiek namenlijk op elk vlak tekort en dat is vaak zichtbaar. Maargoed in samenvattingen zien sommigen hem een leuke pass geven en opeens is het een hele goede speler.

Heb het altijd al gezegt maar Blind speelt enkel bij United omdat van Gaal er zit/zat. Het kan namenlijk helemaal niet meer om dit soort spelers op het hoogste niveau op te stellen.

Wat een ongelofelijk matig elftal. Wat zijn we altijd verwend geweest met wereldklasse spelers. Dit is gewoon allemaal hooguit subtop. Jammer.

25 mei 2016 om 16:46

Als we subtop waren geweest dan deden we mee aan het EK. Ik vind dat we net iets onder subtop zitten, het is gewoon middelmaat en ik zie ons ook niet zo snel kwalificeren voor het WK. Met alle respect. Als Janssen van AZ al een basis plaats krijgt, of een met Newcastle gedegradeerde Wijnaldum. Hebben wij daar toch ook niets te zoeken?

25 mei 2016 om 16:51

@santeetje, ben jij ook al zo grappig? Dit elftal haalt makkelijk het WK. Het EK is niet gehaald door de opgestelde coaches en dat is het enige probleem (waarbij ik niet begrijp dat daar geen verandering in komt).

25 mei 2016 om 17:10

Grappig? Ik zeg gewoon wat ik vind, het kwam door de coach dat we het EK niet haalde? Ik wil wel van jou weten waarom we met diezelfde coach de nog lastigere kwalificatie ronde van het WK gaan overleven.

25 mei 2016 om 17:24

Tuurlijk wel. Oostenrijk, Albanië, Ierland en Wales doen toch ook mee aan het EK. Die hebben alle 4 selecties van 10 keer niks.

25 mei 2016 om 17:44

Ach ga toch weg met al dat gebash op Blind. Allemaal zijn schuld natuurlijk. Dit had iedere coach kunnen overkomen. Dat was een klein sample van wedstrijden en dan kan je je zelfs tegen de kleinere landen wel eens verslikken, haast elk topland heeft wel eens moeite met de kleinere landen. Alleen die hebben dan de individuele kwaliteit om een slechte wedstrijd alsnog om te zetten tot winst. Met het gemis van Robben en enkele defensieve steunpilaren hadden wij dat niet. En ook zat het soms niet mee (oerstomme rode kaart van Indi waar je als coach niks aan kan doen).

Maar dat betekent ook weer niet dat je meteen waardeloos bent.
Kijk bijv naar PSV dat het uitstekend doet tegen grote teams in de CL, maar dan plots moeite heeft met de kleine teams in de Eredivisie. Of Ajax dat ondanks dat het de KO ronde niet haalde het toch verdienstelijk deed in de CL, maar dan compleet faalt tegen die kleinere EL teams.
Tegenwoordig worden de verschillen steeds kleiner; landen als Ijsland zijn op papier matig, maar met een degelijke organisatie en een geparkeerde bus kunnen ze het toplanden gewoon lastig maken. Echt niet alleen Nederland.

En had jullie geliefde v Gaal het beter gedaan dan? Ja, hij had een goed WK maar was in de groepsfase echt niet onomstreden. Je kan niet zeggen: ''v Gaal deed het erg goed op de eindronde en Blind krijgt ons niet eens door de kwalificatie, dus v Gaal is veel beter'', want het zijn totaal ander soort wedstrijden. Op een eindronde kan je je als coach veel meer profileren, tegen landen als Ijsland is het meer gewoon beuken tegen een muur en hopen dat je sterspelers de wedstrijd beslissen en je verdedigers geen domme fouten maken.

Daarnaast, waarom lijkt iedereen v Gaal nog steeds een hand boven het hoofd te houden na zijn wanprestatie bij United (heeft voor miljoenen aan sterspelers uitgegeven en kan niet eens met regelmaat van kleinere clubs winnen) terwijl Blind na een veel kleiner sample (een handvol wedstrijden tegenover 2 seizoenen van v Gaal) direct wordt uitgekotst??? Niet serieus te nemen.

Als wij Robben in topvorm hebben en enigszins de bus parkeren, kunnen we het de toplanden gewoon weer lastig maken hoor, net zoals vorig WK (waarvan we ook dachten dat we geen schijn van kans maakten). Stel idioten hier die denken: oh we kunnen niet eens van Ijsland winnen, dan zijn we dus al helemaal kansloos tegen de echte toplanden.

25 mei 2016 om 16:48

Doe niet zo vreselijk populistisch negatief.
Het merendeel van deze spelers is erg jong, en hebben veel potentie om door te groeien.
Tevens hebben sommigen al ervaring door het prachtige wk van 2 jaar terug (cillissen, Blind en Depay). Tevens is er met Strootman de toekomstige captain van dit Oranje terug.

De andere spelers vind ik ook goed, mis alleen een échte rechtsback. En je mist natuurlijk een fitte Robben.

Ben ik nu de enige die redelijk positief is?

25 mei 2016 om 17:17

Wat heb je aan potentie en doorgroeien als de kwalificatie rondes al over een paar maanden voor de deur staan? Daarnaast moet ik nog maar zien of Strootman weer op z'n oude niveau terugkeert, of Robben niet weer eens geblesseerd is en of spelers van de Nederlandse competitie het buiten de deur ook kunnen. Natuurlijk klinkt het allemaal negatief, alleen moet het dan wel allemaal de goede kant opvallen.

25 mei 2016 om 16:49

Zo, en niet een beetje matig. Maar stel dat iedereen in fit en in vorm is, kan er wel iets redelijks staan:

Krul/Vorm
V.d. Wiel
De Vrij
Bruma/Vlaar
Willems
Strootman
Sneij/Wijnal
Bazoer/Nigel
Robben
RVP/Hun/Jans
Promes
25 mei 2016 om 16:59

Ik zou jouw kromme redenatie wel willen horen op welke wijze Vorm beter is dan Cillessen. Krul kan ik nog inkomen maar Cillessen is echt wel een niveau hoger dan Vorm. Even ter informatie van jouw: Cil heeft een van de hoogste reddingspercentages in Europa. Hij ziet er misschien niet spectaculair uit meet mooie duiken maar dat komt omdat hij het spelletje ontzettend goed leest en daarom altijd op de juiste plek staat.

Heb je Vorm zien spelen de keren dat Lloris niet kon? Erg onrustig en een grabbelaar die niet eens in de buurt komt van Cillessen zijn kwaliteiten.

25 mei 2016 om 17:08

goede opstelling, helaas heeft Blind iets tegen Nigel... en rvp hoef je ook niet te verwachten, bovendien speelt zoon Daley sws cast basis.. weetje ik zou echt betalen om Blind te zien gaan, wie er dan ook komt slechter kan het echt niet

25 mei 2016 om 17:26

Vd Wiel ga fietsen man. Die hoef ik echt nooit meer in een NL shirt te zien. Heeft het zo erg verkloot in de EK kwalificatie!

25 mei 2016 om 19:18

Hij/zij zegt als idereen in vorm is hij heeft het niet over de keeper Vorm.

26 mei 2016 om 09:37

@surreal, Vanwege het feit dat ze in de BPL wat beter schieten dan in de eredivisie, denk ik dat het reddingspercentage geen fluit uitmaakt.

Bovendien denk ik dat Vorm in topvorm (ha) beter is dan een Cillessen in topvorm. Op dit moment is het inderdaad andersom. Maar daar schrijf ik hierboven niet over.

26 mei 2016 om 09:38

@pieterpost, Nee, dat ben ik eigenlijk helemaal met je eens. Maar alternatieven als Janmaat, veltman, tete, karsdorp schiet je ook niets mee op. Al hebben laatste twee wel de potentie om er in ieder geval nog iets van te maken.

25 mei 2016 om 16:49

Wat een grap! Jij weet duidelijk helemaal niks van voetbal. Er zitten een paar spelers in die wat minder zijn, maar kom op, je kunt niks zeggen over: bazoer, strootman, wijnaldum, janssen, promes, bruma, willems, cillessen. Dus alsjeblieft houdt je commentaar voor je en reageer als dat echt van toepassing is, want dit is gewoon een prima team die ook wel deels nog in ontwikkeling is, maar het WK kan gaan halen. Enige wat ik zonden vind is dat de KNVB Danny Blind opstelt als coach. Die man is gewoon niet de juiste.

25 mei 2016 om 16:49

Mwa, met een Robben, Sneijder, en de Vrij erbij, staat er een heel leuk elftal. Op linksback vind ik ons zwak, deze Willems was echt slecht het afgelopen halfjaar,zie daar liever een Pieters of van Aanholt. Propper voor Bazoer, en Sneijder voor Wijnaldum. Voorin Robben voor Depay en zo slecht staat het dan niet. Voor de spelers die je nu tot je beschikking hebt, is het een aardig elftal. We gaan het zien, of we van EK gangers kunnen winnen met deze groep. Tegen England wonnen we ook met ongeveer deze groep.

25 mei 2016 om 16:50

Je weet dat Blind expres een aantal spelers zoals Rvp, Huntelaar en Sneijder niet heeft opgeroepen om andere spelers uit te proberen en aan het werk te zien?

25 mei 2016 om 16:55

En jij weet dat Sneijder later aansluit in verband met de Turkse bekerfinale, en Huntelaar zelf heeft verzocht om thuis te blijven?

25 mei 2016 om 16:54

Dit middenveld is echt gewoon top hoor. Strootman werd voordat hij geblesseerd raakte een top 5 speler in de wereld genoemd! Bazoer een geweldig talent en Wijnaldum heeft in de PL zijn klasse laten zien bij een heel matig team. Die gaat nu wel naar de subtop van Engeland ongetwijfeld.

En de aanval heeft heel veel potentie. Promes, topscorer van Rusland, Depay slecht jaar maar niets voor niets een grote aankoop geweest van Man United (hij had ook naar PSG kunnen gaan twee teams die wereld top zijn of willen worden) En Janssen die de beste tweede seizoenshelft heeft gehad van alle spitsen in Europa op Suarez na.

Defensie, Veltman als RB is tijdelijk, daar komt Tete natuurlijk in de toekomst. Bruma staat op het punt naar Inter te gaan. Blind heeft een heel goed seizoen achter de rug bij de nummer 5 van Engeland. Op het einde misschien iets minder maar hij stond in meerdere lijstjes van team van het jaar. En Willems en van de grootste talenten op zijn positie in de wereld.

Doel: Cillissen, hele goede en constante doelman. Weinig flair maar een van de hoogste reddingspercentages in Europa. Hij staat altijd goed opgesteld.

Het team krijgt steeds meer vorm. Als De Vrij en Robben terug zijn staat er gewoon echt een goed elftal. Tete indien fit ipv Veltman, De Vrij ipv Blind (kan wellicht beter op het middenveld maar voor iemand die zo multifunctioneel is is er altijd wel plaats) en Robben ipv Depay. Zie het eindelijk weer hoopvol in.

25 mei 2016 om 17:04

Wijnaldum heeft helemaal niet zijn klasse laten zien in de PL. Had daar veel liever Propper gehad.

25 mei 2016 om 17:22

Dat heeft hij zeker wel. Leg anders even uit waarom jij zo denk? Want dit voegt bar weinig toe zo. Wijnaldum heeft meer in de Premier League gescoord dan Propper in de Eredivisie.

Iedereen die Newcastle ook maar enigszins volgde was lyrisch dit jaar of Wijnaldum. Zowel aanvallend als verdedigend is het een geweldige toevoeging op het middenveld. Ook vorig jaar bij PSV presteerde hij beter dan Propper dit jaar bij Psv.

25 mei 2016 om 17:33

Eindelijk iemand die het een beetje positief analyseert allemaal. Groen randje wat mij betreft.

Maar nu met Strootman er bij scheelt echt zoveel. Het hele team heeft gelijk veel meer karakter. En ben erg benieuwd naar Janssen deze oefenduels. Hoop echt dat hij het waar gaat maken en dat hij de nieuwe Oranje spits wordt voor een langere periode!

25 mei 2016 om 17:35

Wijndum is een goede speler, maar is veel wedstrijden onzichtbaar, helemaal bij het Nederlands elftal. Zijn goal totaal word natuurlijk ook omhoog gewerkt door die ene wedstrijd (waar hij geweldig speelde overigens).

25 mei 2016 om 17:48

Hoeveel wedstrijden heb jij dit jaar gezien van Wijnaldum ? Dat hij niet in elke wedstrijd scoorde betekent niet dat hij onzichtbaar is. Wijnaldum was dit jaar de beste speler van Newcastle en kon als enige speler van het team het tempo versnellen. Verder heeft hij veel loopvermogen, is fysiek sterk en heeft veel scorend vermogen.

Jij bent zeker Lucasandersen met een 2de account.

25 mei 2016 om 18:37

Nou ik zou zeggen lees het is wat forums van Newcastle fans. Daar zijn ze alles behalve blij met de Wijnaldum van afgelopen seizoen.

Heeft behalve een handvol wedstrijden gewoon niet thuis gehouden daar en de grap op het toonforum was dat je Wijnaldum bij uitwedstrijden beter thuis kan later want hij doet dan al helemaal niet mee, ook al staat hij in het veld.

En als je gewoon eerlijk bent, Wijnaldum doet toch ook amper mee met het spel? Hij is geen speler die de bal opvraagt en het spel verdeeld. Nee hij komt door zijn loopvermogen veel in de 16 maar verder houdt het wel op. Was bij PSV niet veel anders.

Niet veel mis mee maar we hoeven niet gaan doen alsof de halve PL Wijnaldum bij Newcastle weg gaat halen. Er zijn maar heel weinig teams daar die Wijnaldum nodig hebben of gewoon beter al hebben.

25 mei 2016 om 18:57

Hou op man, Propper was de belsngrijkste speler op het middenveld in de CL, en in de competitie was het ook gewoon goed. Ze zijn beide goed, alleen s Propper verdedigend beter dan Wijnaldum. Aanvallend is Wijnaldum mischien gretiger, maar Propper een stuk slimmer. Beide zijn het gewoon hele goede voetballers.

Depay? Die speelt niet eens bij man U.. hebben we niemand anders dan? Voor de rest wel de verwachte namen. Ben blij de strootman terug is.

25 mei 2016 om 16:45

We hebben wel narsingh en berghuis als back-up.

25 mei 2016 om 17:01

Word je ook niet vrolijk van 😂

26 mei 2016 om 03:19

Grote grap die blind, net als de knvb

26 mei 2016 om 03:20

Bazoer, veltman, cilissen, strootman en depay in de basis man man man wat een wanbeleid!

Het zou mooi zijn als Strootman zijn rentree kan maken. Het middenveld ziet er op papier zo heel erg goed uit! Veel kracht, veel snelheid en vooral defensief heel sterk. De enige achilleshiel zouden de backposities kunnen zijn. Willems is maar matig in vorm, daar had Van Aanholt wellicht kunnen spelen (die is niet geblesseerd afgehaakt uiteindelijk?). Tete is zowel aanvallend als verdedigend niet minder dan Veltman. Met enige steun van de buitenspelers moet dit echter goed komen. Ik ben heel erg benieuwd.

25 mei 2016 om 17:05

Wat zie jij in Zoet wat anderen en ik niet zien? Een jaartje goed keepen wilt niet zeggen dat die gelijk beter is? En wat bedoel je met op hoog niveau gepresteerd? 2 goede wedstrijden tegen Atletico? Cillissen is nog steeds betrouwbaarder dan Zoet. Minste goals tegen in de Eredivisie. Meerdere malen Ajax gered tegen een goal in europees verband. Ja of ik zie het verkeerd dat kan ook hoor.

25 mei 2016 om 17:06

Nee hoor, Japie heeft ook op hoog niveau gepresteerd (wk en cl) dus denk wat beter na

25 mei 2016 om 17:16

Heeft cillessen dan niet op hoog niveau gekeept(wk, cl, europa league)? 2 leuke potjes van zoet tegen atletico is geen reden om hem op te stellen. Cillessen presteert vele malen beter in nl

25 mei 2016 om 17:26

Daar heb je gelijk in, maar vóór Nederland maakt hij een mindere indruk

Dit is een reden waarom Danny blind moet opdonderen, want waarom kiest hij zijn zoon blind boven virgil van dijk? En Veltman boven janmaat? Strootman moest rustig ingebracht worden. De vleugelaanvallers kan hij niks aandoen.

25 mei 2016 om 17:11

Nou, dit elftal zie ik wel als de toekomstige elf van Nederland (op veltman na, daar komt denk ik tete te staan). Meesten hebben veel potentie en strootman en blind zijn al iets ouder, maar dat is juist goed. Dat blind voor blind jr kiest vind ik best logisch. Je moet een keer naar een vast centrum toewerken. Van dijk heeft bij oranje nog niet een goede wedstrijd gespeeld, terwijl blind en bruma de vorige wedstrijd een goed duo vormden. Blind speelde overigens wel vaker goed bij nederland op een paar wedstrijdjes na. Janmaat in plaats van veltman was inderdaad logischer geweest en strootman speelt al voluit bij roma, maar heeft weinig gespeeld dit seizoen, dus dit soort wedstrijden zijn wel goed voor hem.

25 mei 2016 om 17:20

Ik vind dat blind nooit het niveau van oranje hoort, want hij is de hoofdschuldige dat wij ek mislopen, terwijl BMI beschuldigd wordt.

25 mei 2016 om 22:16

Hoezo is hij de schuldige? Hij speelde meestal best goed bij oranje.

25 mei 2016 om 22:43

Jaja. Hij mag dan bedanken aan zijn ploeggenoten. Zij verrichten hun verdediging goed.

Vage defensieve keuzes weer van Blind. Bruma centraal en Willems op links daar kan ik nog in mee. Maar voor de rechtsbackpositie zijn Tete en Janmaat betere alternatieven dan Veltman. Voor Bruma's compagnon in de as zou mijn voorkeur eerder uitgaan naar van Dijk ipv Blind. Met Blind blijf je toch die defensieve instabiliteit houden. Omdat hij vaak onnodig balverlies lijdt en ook positioneel verkeerd staat. Bovendien is hij behoorlijk traag. Ik durf een wedje te leggen dat wanneer je Blind uit de basiself verwijdert dat Oranje en United beter en vooral zekerder gaan draaien. Het middenveld en de voorhoede zijn wel goed naar mogelijkheden neergezet. Hoewel Strootman weinig wedstrijdritme heeft en Depay uit vorm is. We zullen zien. Als wij er maar in september staan tegen Zweden.

25 mei 2016 om 17:56

Blind wordt juist erg gerespecteerd in Engeland.... En zijn tactische/positionele capaciteiten zijn juist zijn kracht....... Tete komt net terug van blessure. Janmaat valt misschien wat voor te zeggen (heb niet echt gevolgd hoe zijn vorm was afgelopen tijd), maar Veltman heeft laten zien ook uitstekend back te kunnen spelen en is in vorm.

Dit team is echt een grap. Wat iedereen in Blind ziet mag joost weten, ook de keuze voor Promes die nog nooit wat heeft laten zien is ook een raadsel of wat dacht je van Bazoer die op de bank zat bij Ajax of Wijnaldum die al tijden geen pepernoot raakt. Tot slot stelt hij ook nog eens Strootman op die pas net weer terug is van een ernstige blessure. Het is niet eens de moeite meer waard om te kijken naar het NL elftal, slechtste elftal van NL ooit.

25 mei 2016 om 18:21

Promes is topscorer van Rusland. Hij doet het beter dan Hulk, waarvan jij, als trouwe Fifa-speler, vast een fan bent. Wijnaldum heeft er 11 in liggen terwijl hij bij een zeer slecht team speelde. Bazoer is misschien wel het grootste talent van Nederland.

25 mei 2016 om 19:31

Je snapt wel dat D.Blind niet zelf het veld in kan gaan he? Ook kan hij alleen spelers die de NL nationaliteit hebben opstellen. Ik ben wel bemieuwd welke spelers jij zou opstellen. Kom aub niet met spelers aan van FC den Bosch en FC Emmen.

Hoeveel keer gaat de bal terug naar cillessen ? ..... Of mag dat nog wel bij het 1e elftal van NL

Eindelijk weer eens een team waarvan ik echt wat van verwacht. Ik denk dat Nederland Ierland geen fijne voorbereiding gaat bezorgen. Ik voorspel een 3-1 voor ons. Het fijne aan 3 oefenpotjes is dat Blind iedereen aan het werk kan zien. Waarschijnlijk maakt zelfs Berghuis nog even wat minuutjes.

Janssen = Winnaar van morgen!

Is karsdorp nog geblesseerd? Ik vind hem na tete de nummer 2 voor die positie. Daarnaast zal de strijd voor de centrale plekken moeten gaan tussen de vrij, bruma en dijk centraal en links Willems. Blind kun je alleen centraal achterin gebruiken als hij naast een verdediger staat die iedereen op eet.

Zeer terechte opstelling. Beter dan dit is het niet. Sneijder en Robben waarschijnlijk nog ipv Wijnaldum en Depay

5-3-2 met vlaar, van dijk, blind, willems (van aanholt), janmaat (tete)... bazoer, strootman, wijnaldum... promes(depay), janssen wellicht een optie? denk dat 4-3-3 op dit moment teveel gevraagd is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren