Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blik van Van Gaal na gemiste strafschop Hernández verovert internet

Laatste update:

Manchester United zegevierde woensdagavond met 0-4 over Club Brugge en plaatste zich daardoor voor de groepsfase van de Champions League, na een eerdere 3-1 zege in het heenduel op Old Trafford. De score in Brugge had echter hoger kunnen uitvallen. In de slotfase miste Javier Hernández op schlemielige wijze een strafschop.

Hernández wacht sinds april 2014 op een doelpunt als Mancunian, nadat hij vorig seizoen op huurbasis voor Real Madrid uitkwam. Het was de Mexicaan, die in de 64e minuut de vervanger van Ander Herrera was, woensdag niet gegund. Hernández mocht van Wayne Rooney een strafschop nemen, ook al had de Engelsman al driemaal gescoord. De Mexicaan gleed echter uit, tot hilariteit van de supporters, en schoot naast.

De televisiecamera's richtten zich vervolgens op de bank van Manchester United, waar Louis van Gaal met een vragende blik naar Ryan Giggs staarde. De assistent van de Nederlander kon zijn ogen ook niet geloven en wist ook niet hoe hij moest reageren op de misser. Hernández miste nadien nog een kans op de 0-5. De beelden van Van Gaal en Giggs zijn inmiddels tot een hit op de sociale media uitgegroeid.

Bekijk de beelden op ons Instagram-account

Die blik van Louis van Gaal na de gemiste penalty van Javier Hernández! ?? #mufc #instavoetbalzone

Un vídeo publicado por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha moest ook hard lachen van deze beelden.

Hernandez weet dat het gras nat is en kan daar rekening mee houden. Duidelijk niet gedaan.
Erg zuur voor Hernandez zelf.

27 augustus 2015 om 06:47

Het word gewoon grappiger naarmate in het vaker opnieuw afspeel haha.

27 augustus 2015 om 01:59

Haha puur goud dit ja.

Hahah reacties van beide waren geniaal. Ik vond die van Giggs mooier eerlijk gezegd.

Deze man kan bij mij niets meer fout doen. Trainersresultaten doen er niet meer toe. Die ractie van Giggs is zowaar nog mooier.

hahahaha ja dat was prachtig en dan Giggs was wel even leuk ja, United logisch door naar de Cl.. benieuwd naar de loting morgen :-)

Toen ik keek zei ik tegen een vriend. '" hier wordt gegarandeerd een filmpje gemaakt'' was echt geniaal hahaha

Zo droog van beide, geweldig.

Ik ga hier helemaal stuk. Wat geweldig dit

Wel grappig. Maar dit zegt verder toch niet zoveel?

27 augustus 2015 om 00:51

Het zegt juist heel veel. Als je heel diep in z'n ogen kijkt dan zie je de waarheid.

Van Gaal lijkt wel The Terminator met die blik

van Gaal is niet te voorspellen maar aan deze blik kunnen we toch wel aflezen dat Chicharito na vanavond afgeschreven is. Ik vind het best hard voor Hernandez hij had waarschijnlijk al wat weinig vertrouwen, daar is nu helemaal niets meer van over.

Zal van gaal voor de wedstrijd over schoeisel geadviseerd hebben en die Mexicaan niet geluisterd hebben

Ik lees in die blik naar Giggs vooral: "jij vond toch dat hij een kans moest krijgen? Slecht idee dus."

27 augustus 2015 om 09:21

Nu je het zegt, ik denk dat je helemaal gelijk hebt.

Neemt natuurlijk niet weg dat het filmpje geniaal is en steeds leuker wordt naarmate je het vaker kijkt (tot een keer of 6, dan is de lol er wel af).

27 augustus 2015 om 09:57

Je hebt helemaal gelijk, volgens mij was het idee afkomstig van Giggs om Hernandez de penalty te laten nemen, terwijl van Gaal voorstander van Rooney was. Van Gaal kijkt na de misser Giggs met een verwijtende blik aan van "zie je nou wel, jij met je Hernandez !" Waarop Giggs reageert, "tsja kan natuurlijk altijd gebeuren!"

Haha die gezichten van Louis van Gaal en Ryan Giggs vind ik prachtig. Volgens mij heeft een van de twee Hernandez deze kans gegund en mislukte dit. Met als gevolg deze gezichten.

27 augustus 2015 om 09:49

Wou zijn blik wel zien, toen Herrera elke keer balverlies leed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren