Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessureleed komt op vervelend moment voor Rick Karsdorp

Laatste update:

Rick Karsdorp ontbreekt in de selectie van AS Roma voor het duel in de Champions League met FC Porto, dinsdagavond in het Stadio Olimpico. De verdediger kampt met een spierblessure en moet zodoende het eerste duel met FC Porto aan zich voorbij laten gaan.

Karsdorp was de afgelopen weken juist met een goede reeks bezig bij de Italiaanse club. De ex-speler van Feyenoord kwam tot januari amper in de plannen van Eusebio Di Francesco voor, maar in de voorbije weken miste hij geen enkel duel van de Romeinen.

Karsdorp startte in het bekerduel met Virtus Entella (4-0) en verscheen vervolgens ook aan het startsignaal van de Serie A-wedstrijden tegen Torino (3-2), Atalanta (3-3), AC Milan (1-1) en Chievo (0-3). Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessure precies is.

Justin Kluivert maakt wel deel uit van de selectie van de Italianen. Dat geldt ook voor de eerste doelman Robin Olsen. Di Francesco meldde maandag dat de Zweed een twijfelgeval was vanwege een kuitblessure, die hij vorig week opliep.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man valt ook van de ene in de andere blessure. Hoop dat ie weer snel hersteld is!

12 februari 2019 om 13:05

Weet niet wat voor blessures ie hiervoor allemaal heeft gehad. Maar veel spierblessures is neestal teken dat iemand de hoge intensiteit niet goed aan kan.

12 februari 2019 om 14:42

In mijn ogen is hij te vroeg vertrokken, zeker gezien de vele blessures die hij al bij Feyenoord had. Ik heb altijd al gezegd dat hij het fysiek niet aan kon en dat blijkt.....

misschien is dit wel goed om even rustig aan te doen. Heeft toch veel gespeeld in korte tijd na lange periodes van blessures

Balen! Speelt eindelijk zijn wedstrijden, heeft ie weer een blessure. Hopelijk valt het mee en komt hij er na zijn blessure weer in. Voor mij nog steeds de ideale rechtsback voor Oranje.

Triest voor die jongen net in deze fase, hopelijk valt het mee.. 👍🏾

Toont toch een beetje de slechte medische begeleiding bij AS Roma aan. Iemand die sinds september geen enkel duel gespeeld heeft in 25 dagen tijd 5 (bijna) volledige wedstrijden laten spelen. Niet gek dat er dan spierblessures ontstaan.

12 februari 2019 om 14:07

Bij Roma zijn er überhaupt opvallend veel blessures, vooral in de voorste linie. Toch benieuwd waar dat door komt.

12 februari 2019 om 15:44

Niet de juiste mensen aan het roer, Ajax broeder. Echt schandalig, om een jongen zoveel te belasten die net pas hersteld is van een blessure.

Jammer voor die jongen. Eigenlijk komen nu de wedstrijden aan die je als speler absoluut niet wilt missen. Roma maakt zelfs kans op de volgende ronde. Hopelijk kan die snel herstellen om ieder geval van die andere wedstrijden te genieten.

Je ziet (en hoort) het toch vaak dat spelers na een lange blessure en weer (te) snel wedstrijden achter elkaar spelen weer ergens anders pijntjes gaan krijgen in het lichaam. Hopelijk valt het mee, pakt hij even goed zijn rust en sluit hij gauw weer aan.

Toch een vervelend moment nu het weer zo lekker ging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren