Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Blessure van Edson Álvarez blijkt ‘vervelender dan aanvankelijk gedacht’

Laatste update:

De knieblessure van Edson Álvarez is ‘vervelender dan aanvankelijk gedacht’, zo meldt De Telegraaf op basis van bronnen rond het Mexicaanse nationale team. De middenvelder van Ajax moest zich eerder deze week in de rust laten wisselen tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Mexico en Costa Rica (0-0). Álvarez is daardoor een groot vraagteken voor het duel tussen Ajax en Heracles Almelo.

Álvarez leek zich te blesseren aan zijn knie en moest zich halverwege het duel in Estadio Azteca noodgedwongen laten wisselen. Tijdens de tweede helft nam hij met een met ijs ingepakte knie plaats op de reservebank. De Telegraaf schreef vervolgens dat de verwachting was dat de schade bij Álvarez meeviel, omdat de blessure tijdens een contactmoment ontstond en er geen sprake was van een verdraaiing.

Desondanks moest Álvarez het duel van Mexico met Panama (1-0) in de nacht van woensdag op donderdag aan zich voorbij laten gaan. De knieblessure blijkt nu vervelender dan gedacht, daar Álvarez nog altijd kampt met pijn net boven de knie. Er moet nog nader onderzoek worden gedaan naar de blessure en dan zal blijken hoe groot de schade daadwerkelijk is. Voor de thuiswedstrijd van Ajax tegen Heracles Almelo van komende zondag is Álvarez in ieder geval een groot vraagteken.

"Ik weet het niet", antwoordt Ten Hag op de vraag hoe ernstig de blessure van Álvarez is tijdens de persconferentie in aanloop naar het duel met Heracles. "Hij komt vanmiddag pas terug vanuit Mexico. We hebben frequent contact gehad met de medische staf van de Mexicaanse voetbalbond."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dat is apart bronnen rond het nationale team... pffh Driesen natuurlijk weer van de Telegraaf, die laat iedereen in de waan dat hij overal contacten heeft... slaat nergens op dit.. absurd. Sowieso is de selectie groot genoeg om dit op te vangen. Sterker nog laat stond Timber op 6 en die is nog veel beter op die positie kan Schuurs wel achterin het overnemen. Zeker tegen Heracles een optie.

4 februari 2022 om 11:20

Nou Schuurs mag van mij de bank nog even warm houden. Ik zou lekker schuiven en Tagliafico laten spelen. Die moet je echt tevreden houden want die ga je nog nodig hebben.

4 februari 2022 om 11:25

Heb ik eerder ook geopperd, maar volgens velen zou je eerder Blind of Martnez door moeten schuiven en dan Nico linksback. Maar in mijn ogen heeft Timber veel meer de kwaliteiten om daar te spelen dat deze 2. Sterker nog, ik zie Timber als ideale man naast Frenkie de Jong op het middenveld van het Nederlands elftal. Hij heeft de verdedigende capaciteiten maar ook het voetballende gedeelte. Dus een goede mix tussen de Roon en Koopmeinders (of wie dan ook).

4 februari 2022 om 11:27

Ik hoef Schuurs niet per se zien banken, maar ik ben het volledig met je eens dat Blind lekker naar het middenveld moet en dan Tagliafico op linksback. Blind op cvm zorgt er ook voor dat Gravenberch minder naar voren zal kunnen en Berghuis meer ruimte kan krijgen. In mijn ogen is dat een win-win, want Gravenberch is (momenteel) bijzonder slecht in en rond de 16 en Berghuis heeft gewoon die ruimte nodig die er dan komt.

4 februari 2022 om 11:40

Maar niemand zegt dat Timber daar niet geschikt voor is. Alleen dat het centrum zo extreem goed is samen, dat je alles moet voorkomen om die uit elkaar te halen.

4 februari 2022 om 11:43

Holy moly Gravenberch in de zestien, die lijkt opeens een handballer. Sowieso maakt hij een matig seizoen door, dat kan gebeuren, maar hoe hij opeens zo slecht is in de zestien is mij een raadsel.

4 februari 2022 om 11:49

Ik ken Gravenberch niet vanuit de jeugd, maar ik heb niet het gevoel dat Gravenberch in het eerste ooit een veel scorende speler is geweest. Dat heeft volgens mij niets met zijn vorm maar met zijn kwaliteiten te maken (net zoals bijvoorbeeld Frenkie die voor je gevoel te weinig scoort voor zijn voetballend vermogen)

4 februari 2022 om 13:31

Tactisch zeer goed bedacht maar voor CL wedstrijden liever nico
.

4 februari 2022 om 13:50

aub geen schuurs, timber is een aderlating en als je het mij vraagt een van de kantelpunten in de europese prestaties sinds hij speelt. Blind zijn beste positie is nog altijd cv en martinez was ook gewoon een monster op cvm, deedt frenkie doen vergeten het jaar er op. blind vind ik overigens op cvm heel erg tegenvallen in verdedigend opzicht in vergelijking met hoe goed hij doordrukt vanuit cv. Klaassen kan prima verdedigen maar die kan gewoon totaal niet opbouwen vanuit die positie. behalve dat je timber martinez eigenlijk niet zou willen ontkoppelen zou dit wel tijdelijk de beste oplossing zijn denk ik, met tagliafico op linksback. Ik las hier ook ergens dat tagliafico ondermaats presteerd; ik vind dat echt VI na praat gelul sorry hoor. Die zeggen dat omdat hij soms gemeen is en hun conclusie is dat dat komt omdat hij zogenaamd het niveau niet aan kan.. Nico zn slechte wedstrijden zijn op een halve hand te tellen. Ook lees ik steeds dat hij zogenaamd veel kaarten pakt maar dat heb ik even opgezocht en klopt ook geen reet van. Heeft nauwelijks (rode) kaarten gepakt zoek zelf maar even op. Vanuit linksback vind ik nico nog altijd sterker dan blind.

Edit: is Kudus trouwens niet weer ''fit''?

4 februari 2022 om 11:31

Ik zie het juist als een ideale kans om een beetje te rouleren. Alle spelers gaan hopelijk een lange 2e seizoenshelft tegemoet. Als er dan iemand met een blessure uitvalt kan je de 2e keus op die plek laten spelen waardoor die ook minuten krijgt.
Hoe vervelend ook ik denk dat dat wel slim is.

4 februari 2022 om 11:49

Tijdje geleden kwamen ze met dezelfde berichten over Martinez. Die zou ook geblesseerd zijn. Dag later stond er een filmpje van hem op ajax insta waarin hij dikke actie deed tijdens de training.

Driessen heeft met zijn gedrag steeds minder en minder bronnen.

4 februari 2022 om 11:50

Er zijn spelers die wonderbaarlijk snel weer op het veld staan, maar er zijn ook spelers waarbij weinig aan de hand lijkt maar die er toch lange tijd uit liggen. Ook hier zijn genoeg voorbeelden van te geven.

Hem vervangen 1 op 1 is natuurlijk onmogelijk omdat er niemand een pure sloper is zoals hij. Zou denk gewoon Blind op het middenveld spelen en dan Tagliafico als linksachter. Dat is denk ik wel de beste keuze. Of ze willen Klaassen samen met Gravenberch laten spelen.

4 februari 2022 om 11:11

Blind op het middenveld kan gewoon niet. Ik snap dat iedereen Tagliafico wilt laten spelen, wat naar mijn mening ook wel vaker mag. Blind op het middenveld is tegen elke tegenstander dodelijk, omdat je met een man minder speelt op het middenveld. Zet maar lekker Klaassen daar, die kan een stuk meer lopen dan Blind.

4 februari 2022 om 14:29

Jh96,

Ik neem aan dat je doelt op de CL, want in de Eredivisie is Blind tegen geen een tegenstander dodelijk.

9 van de 10 clubs parkeren tegen Ajax de bus, dus dan kun je beter een extra creatieve man hebben in de vorm van Blind. Die weet de open ruimtes wel te vinden met zijn passes.

Europees gaat dit natuurlijk een aderlating worden als Alvarez er niet bij is. Ik zou tegen Benfica denk ik kiezen voor een 3-4-3 opstelling, waar je als verdedigers Martinez, Timber en Blind hebt, in die opstelling heb je met Martinez en Timber 2 mannen die de gaten dicht kunnen lopen, en met Blind iemand die positioneel geweldig is en met passes kan strooien.

Dan kan je kiezen om van Maraoui een soort CVM te maken.

Pasveer
Timber
Blind
Martinez
Klaassen
Berghuis
Mazraoui
Gravenberch
Antony
Haller
Tadic
4 februari 2022 om 14:56

Het lijkt mij dan weer niet heel slim om een hele andere formatie uit te gaan proberen tegen Benfica. Tegen die tijd is Alvarez waarschijnlijk weer fit. In de wedstrijd tegen Heracles heb je de keuze uit Klaassen, Kudus, Taylor, Blind, Timber, Martinez etc op dat middenveld als je een beetje schuift.

4 februari 2022 om 11:11

Klaassen en gravenberch is natuurlijk levens gevaarlijk. Beiden doen ze niet aan verdedigen. En klaassen vind ik hopeloos uit vorm. Misschien Taylor. Martinez doorschuiven en blind centraal

4 februari 2022 om 11:51

Timber doorschuiven. Martinez en Blind centraal. Nico op de back.

4 februari 2022 om 12:50

Dan mis je toch snelheid centraal. En heb je 2 linkpoten. In de eerste periode speelde martinez egt goed daar.

4 februari 2022 om 11:12

Blind op het middenveld is een optie. Zou persoonlijk eerder Martinez doorschuiven, maar denk erlijk gezegd dat Ten Hag Timber door gaat schuiven, met Schuurs op zijn plek. Allemaal prima oplossingen overigens.

4 februari 2022 om 12:42

Gewoon Taylor opstellen op de plek van Alvarez. Die kan dat zeker nationaal prima invullen.

4 februari 2022 om 11:13

AUB geen Blind naar het middenveld, die wordt volledig overlopen. Eventueel Martinez daarheen en Blind naar het midden en anders gewoon verdediging in tact laten en Klaassen of Taylor daar zetten.

4 februari 2022 om 11:18

Misschien klinkt maar youri regeer een kans geven

4 februari 2022 om 12:04

Zou ik ook nog beter vinden dan Blind doorschuiven

4 februari 2022 om 12:00

@modricmagic: Ik zou Timber op 6 zetten en Schuurs rechtsachter. Timber is zowel verdedigend als voetballend gewoon ijzersterk en Schuurs doet het als invaller meer dan goed. Zeker tegen Heracles moet dat normaliter meer dan genoeg zijn.

4 februari 2022 om 12:02

Blind op het middenveld was in de voorbereiding en tegen psv in de jc schaal dodelijk. Gravenberch heeft al op die positie tegen dortmund gespeeld. Die zal daar denk ik gaan spelen. Klaassen komt dan op de plek van Gravenberch.

Balen dit zeg, merk je toch dat interlands vaak killing kunnen zijn, omdat Ajax zijn spelers toch beter kent lichamelijk en fysiek.

4 februari 2022 om 11:09

Elke keer zelfde na die kut interlands

4 februari 2022 om 11:12

Ja dat dus, hij was al niet helemaal fit toen die weg ging...

4 februari 2022 om 11:59

Klopt. Kudus ook al. Vorig seizoen Blind ook, waarna het ineens niet meer liep

4 februari 2022 om 11:28

En hoop blessures hebben niets met belasting of wat dan ook te maken, maar zijn gewoon "voetbal momenten". En ja hoe meer wedstrijden je speelt, hoe groter de kans is dat je blessure oploopt. Niet alleen vanwege overbelasting, maar ook omdat er meer momenten zijn dat je een blessure op kunt lopen. Als je thuis op de bank zit is de kans op een blessure een stuk kleiner.

4 februari 2022 om 11:33

Klopt zeker, alleen feit blijft dat die al recent op de bank heeft gezeten.

Alvarez lekker laten herstellen in Amsterdam zodat hij kan vlammen tegen Benfica in de CL



Ja, je kunt als Ajax niet veel met dit bericht. Hij mist Heracles en wellicht Twente. Die zou je ook zonder Alvarez moeten winnen. Belangrijker is dat hij tegen Benfica weer terug is.

4 februari 2022 om 11:14

Vorig seizoen hebben we gezien dat Ajax thuis wel ff van Twente wint
Je hebt wel gelijk, Alvarez moet gewoon weer fit zijn voor de clash tegen Benfica.

4 februari 2022 om 11:40

Eens hoor, wordt geen makkie. Twente staat 4de en doet het boven, mijn, verwachting. Maar nogmaals gesproken zou je beide wedstrijden ook zonder Alvarez moeten winnen. Al is het vaak helaas wel een openhuis op het middenveld zonder hem op die plek. Hij is het cement dat de stenen bij elkaar houdt.

4 februari 2022 om 12:06

We hebben beide gelijk gespeeld de eerste seizoenshelft (wel door toedoen eigen falen).

4 februari 2022 om 12:14

Ben ik mij van bewust hoor, maar we hebben bijvoorbeeld ook gelijkgespeeld tegen Go Ahead de eerste seizoenshelft. Dat zijn wedstrijden die je mijns inziens altijd winnend moet afsluiten als Ajax zijnde. Doet overigens niets af aan de prestaties van Heracles, Twente en GAE. Die hebben het allemaal prima gedaan en het Ajax zo moeilijk mogelijk gemaakt.

4 februari 2022 om 11:17

Rust bij de stukken, komt goed!

Vervelend voor Ajax, is een dragende speler.
Echter gezien de slagkracht koopt Ajax toch wederom elders een vervanger. Dit kunnen ze makkelijk.

4 februari 2022 om 11:19

Hoe zou Ajax dat moeten doen buiten de transferwindow?

4 februari 2022 om 11:28

Een speler zonder contract. Maar die hoef je dan weer niet te kopen.

4 februari 2022 om 11:30

Uh, de transfermarkt is gesloten? En bovendien ligt Alvarez er niet het hele jaar uit ofzo he, eerder 1 of 2 wedstrijden zoals het er nu uitziet.

4 februari 2022 om 11:45

Ik kan nergens uit de tekst halen hoe lang hij niet kan spelen. Volgens mij moet het onderzoek nog volgen (staat in de tekst). Over iets meer dan een week ben je al 3 wedstrijden verder.

4 februari 2022 om 11:57

Ohja beker ook nog ja, 3 duels dan. Of misschien zelf 4 mocht hij Willem II ook nog missen. Maar bedoel meer te zeggen: het lijkt er niet op dat hij dusdanig lang uitgeschakeld is dat Ajax een vervanger aan zou moeten trekken (als dat uberhaupt nog zou kunnen).

4 februari 2022 om 11:46

Prem het is bijna weekend no worries dan kan je even bijslapen. Wel met je eens dat dit een dragende speler is en nog erger, geen type Alvarez op de bank.

4 februari 2022 om 11:53

Zo'n type Alvarez zorgt ervoor dat je wedstrijden wint, het is gewoon zo. Ik kan genieten van de mentaliteit.
Ik lees overigens dat het ongeveer 3 wedstrijden is. Hopen dat hij tegen benfica mee doet.

Heel zonde dat hij geblesseerd is geraakt, ontzettend belangrijke speler die het middenveld bij elkaar houdt. Zou dan met Klaassen spelen als vervanger

4 februari 2022 om 11:47

Tsja, ik vind zelf Gravenberch Klaassen niet stabiel genoeg. Beiden uit vorm. Beiden niet verdedigend ingesteld. Dan gaan Martinez Blind Timber het druk krijgen. En zeker met Blind heb je al een verdediger die soms meer vooruit dan achteruit denkt.

4 februari 2022 om 12:01



Mwah, voor de wedstrijden tegen Heracles en Twente zou dat tandem wel genoeg moeten zijn, maar voor de wedstrijden tegen Benfica is dat inderdaad niet goed genoeg.
Gravenberch is inderdaad erg uit vorm, maar ik zie niet in wie hem nu kan vervangen voor de basis
Hopelijk Kudus in de toekomst

Misschien een gek voorstel, maar is Tagliafico niet iets voor zijn plek? Het gif en het verdedigend werk kan die prima overnemen.

4 februari 2022 om 11:25

Ik denk dat hij dan nog veel meer in de positie komt om gekke tackles/overtredingen te maken.
Anderzijds zou dat tegen Heracles en Twente misschien wel goed gaan, ligt er een beetje aan hoe die ploegen zich opstellen tegen Ajax.

4 februari 2022 om 11:46

Ik denk dat beide ploegen zich verdedigend op gaan stellen. Zo hebben ze vorige keer ook succes behaald.

Jammer want Alvarez is belangrijker dan de meeste mensen denken. Hij is de bal afpakker en aanjager op het middenveld. Iets wat een Gravenberch niet heeft dat pit in het spel. Je moet gewoon zo’n klootzakje op het middenveld hebben als Alvarez en vooral Europees gaat Ajax dat missen.

Benieuwd hoe lang die bij deze blessure door gerold heeft, maar zonder gekheid, wel een aderlating voor Ajax. Na een weifelend begin heeft hij zijn plek toch meer dan veroverd. Al kan misschien Schuurs of Timber zich nu laten zien.

4 februari 2022 om 11:32

Alvarez rolt toch niet zo heel veel door? Dat zijn voornamelijk Martinez en Antony die echt doorrollen. Tagliafico en Tadic zijn de spelers die heel/te snel gaan liggen.

4 februari 2022 om 11:39

Ik snap dat je een beetje in de war raakt door al die spelers bij Ajax die gekke dingen doen in het veld. Ik denk dat je in dit geval Martinez bedoeld, diegene die tegen PSV weer als een klein zielig ventje het veld in rolde.

4 februari 2022 om 11:47

Nu heeft Anthony daar ook last van (denk aan Dortmund uit waarbij iedereen dacht dat hij op 6 plekken zijn been gebroken had terwijl hij niet geraakt was)

4 februari 2022 om 12:10

Je hebt helemaal gelijk. Dat was Martinez haha...

4 februari 2022 om 12:02

Ironisch dat iemand die als nickname Flamengobrasil heeft over doorrollen begint. Z-Amerika Is toch een beetje de bakermat van het theatrale voetbal, zeg maar.

Anyway: vervelend voor Ajax, vervelend voor Alvarez die toch lekker bezig was. Hopelijk niet al te ernstig en kan hij er tegen Benfica weer vol op klappen

Mensen die blind op het middenveld willen die snappen er ook helemaal niks van hè. Die laat zich als een mak lammetje voorbij spelen. Die wordt volledig overlopen aangezien hij ook de rommel van Gravenberch moet opruimen want die loopt liever de nr 10 en de spits in de weg te lopen dan op het middenveld mee te verdedigen.

4 februari 2022 om 13:26

Mij lijkt qua voetballend vermogen Timber ook een goede optie op Alvarez zijn plek. Punt is alleen dat Schuurs dan centraal komt te staan en dat gewoon niet kan. Gravenberch zal nu verdedigend een stuk meer werk op moeten knappen als Alvarez niet naast hem speelt. Ik vraag mij af hoe erg Blind daar overlopen zal worden omdat hij op de backpositie ook niet vaak in de problemen komt en positioneel sterk is. Daarnaast heeft hij 2 snelle jongens achter zich staan nog.

Hopelijk krijgt Taylor dan een kans. Doet het bij Jong Ajax goed en speelt de laatste tijd ook prima in Ajax 1 als hij minuten krijgt.

Dan maar een wedstrijd missen in plaats van het erger te maken. Vervelende voor Ajax is dat er eigenlijk geen vervanger voor Alvarez is. Blind op het middenveld moet je niet willen en Klaassen is natuurlijk een compleet andere speler. Misschien voor nu Taylor er maar inzetten, dan hoef je niet te gaan schuiven in de verdediging. Tegen Benfica heb je Alvarez weer keihard nodig.

Heerlijk die interlands weer. Ajax zit weer met de problemen

4 februari 2022 om 12:56

Je kunt als Ajax zijnde ook spelers scouten die vermoedelijk niet in aanmerking komen voor hun eigen nationale elftal, heb je dat liever? Ik vind dit altijd zo'n gezeur om niets, het hoort er nou eenmaal bij.

Blind op zijn plek en nico linksachter opgelost

Zou tegen Heracles best moeten lukken toch, of niet? 🙄

Even sparen.
Ik zou het centrale duo Timber/Martinez behouden, nooit en ten nimmer uit elkaar halen, draait juist goed
Of je gooit Blind op het middenveld en dan Nico linksback, Nico moet je ook even prikkelen of anders Klaassen op het middenveld

4 februari 2022 om 12:45

Ik verwacht dat ten Hag voor Klaassen zal kiezen. Normaal gesproken moet dat in de ED en in de beker geen probleem zijn. Mocht hij Benfica ook niet halen, dan zou je misschien iemand anders verwachten. Ondanks dat ik zelf Timber op deze plek ook geen verkeerde keuze zou vinden. Maar dan wissel je wel op meer posities.

4 februari 2022 om 12:50

Dat kan, vele onder ons vinden Blind slecht op het middenveld maar kom op het is Heracles je speelt thuis en zij missen Vloet en zo kan Nico ook is spelen

4 februari 2022 om 13:02

Heracles mist ook Burgzorg (waarbij ik bij hem altijd wel het gevoel had dat het gevaarlijker leek dan dat het was (had hij al toen hij ook bij mijn clubje speelde)). Het voordeel van Blind is de opbouwende kwaliteiten maar in de omschakeling is hij wel een risico. Ik denk dat beide opties kan, waarbij Klaassen in mijn ogen de meest logische is. Je hoeft het elftal dan ook niet op meer plekken aan te passen. Daarnaast heb ik ook het gevoel dat Klaassen er bij ten Hag beter op staat dan dat Nico dat doet. Maar misschien verrast ten Hag Nico met een presentje omdat de transfer niet door ging.

Blind op de positie van alvarez is echt kansloos. Blind mist snelheid en felheid, wordt gatenkaas dan. Het liefst Timber of Martinez doorschuiven. Of misschien zelfs tagliafico proberen, maar dan is er grote kans dat je met 10 man eindigt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren