Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bizarre wending in Camp Nou: Alves tekent nieuw contract’

Laatste update:
/

Daniel Alves verzekerde afgelopen week in gesprek met O Globo dat hij aan zijn laatste seizoen bij Barcelona bezig is en komend seizoen in de Premier League zal spelen. Al snel maakte het management van de Braziliaan duidelijk dat het gesprek met de krant van enige tijd geleden was en de verdediger bovendien verkeerd geciteerd was. Volgens Sport zal Alves zelfs binnen drie weken een nieuw contract met Barcelona ondertekenen.

Zaakwaarneemster Dinora Sana Ana verzekert aan de sportkrant dat Alves graag langer door wil in het Camp Nou, ook al hebben er nog geen officiële gesprekken met de Catalaanse clubleiding plaatsgevonden. Voorzitter Josep Maria Bartomeu zette in ieder geval de eerste stap door in een persoonlijk onderhoud alle twijfels van Alves weg te nemen. Het blijft onduidelijk tot wanneer Alves een contract met Barcelona heeft. De back zelf verzekerde dat zijn aflopende contract automatisch met een jaar verlengd wordt als hij een bepaald aantal duels speelt. Technisch directeur Andoni Zubizarreta sprak dat tegen en vervolgens kwam Alves op zijn woorden terug.

Volgens Sport heeft Alves in zijn huidige contract wel een dergelijke clausule staan, maar wilde hij de informele contacten met de club niet verstoren. Barcelona wil zich deze maand sowieso tot 30 juni 2016 van Alves verzekeren en hoopt ook in de voetbaljaargang 2016/17 over de Braziliaan te beschikken, met of zonder automatische clausule. Alves, 31 jaar, maakte medio 2008 de overstap van Sevilla naar Barcelona.

Daniel Alves is de beste rechtsback ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

mooi. beter voor hem en barca. is het spelletje gewend en heeft nog steeds een enorme drive. komt ongetwijfeld uit zn dipje.

p.s
alves was de beste rechtsback van de wereld. maar is nog steeds een hele goeie.

Ik snap niet dat Barca nog met hem doorgaat.
Het beste is er wel af.

Er zijn toch genoeg talentvolle vleugel verdedigers??

4 oktober 2014 om 10:33

Is nog gewoon een prima back hoor, de goeie rechtsbacks groeien niet in trossen aan de bomen.

4 oktober 2014 om 10:34

Dat valt vies tegen. Geef eens wat voorbeelden?

4 oktober 2014 om 11:13

De sciglio maar dan houd t al snel op ook haha idd man

4 oktober 2014 om 11:22

Vd Wiel, Durm, Walker, Azpulicueta, Chambers.
Kunnen zo mee met dit Barca.

4 oktober 2014 om 11:27

Dit hebben ze ook gedaan omdat Douglas waarschijnlijk gaat floppen. Als je zijn eerste optreden heb gezien dan snap je wat ik bedoel en ze mogen geen spelers kopen voor 2 transferperiode dus goede beslissing van beide partijen

4 oktober 2014 om 11:29

Van der Wiel gaat PSG niet verkopen. Durm zit bij Dortmund en heeft nog een contract tot 2019. Walker zou kunnen, maar met Levy heb je wel een lastige om mee te onderhandelen + een Engelsman in Spanje is ook twijfelachtig. Azpilicueta heeft geen reden om naar Barcelona te gaan en Chambers is net naar Arsenal.

Zijn goede rechtsbacks ja, maar of ze haalbaar zijn voor Barcelona? Dat denk ik niet.

4 oktober 2014 om 12:23

nee dat lijkt me ook niet. Van der wiel is dan ook geen eigenaar van PSG

4 oktober 2014 om 13:00

Durm is linksback.

4 oktober 2014 om 13:08

En vergeet Danilo van Porto niet, ook een talentvolle, jonge back

4 oktober 2014 om 11:44

Ze zouden wel moeten, want zover ik weet mogen ze een heel jaar geen nieuwe spelers halen

4 oktober 2014 om 12:51

Omdat ze een probleem hebben: ze mogen 2 windows geen spelers halen.

Ik zou stilletjes aan Montoya wat meer laten spelen met het oog op komend seizoen.je ziet aan alles dat Alves over zijn top heen is aan het gaan.

4 oktober 2014 om 11:19

Montoya is helemaal slecht

Lijkt wel een beetje een mediastunt, misschien willen ze nog geld voor hem vangen door het contract te verlengen.

4 oktober 2014 om 11:14

Ja wie wil voor hem nou veel geld betalen? Ja mis een turkse club ifzo...

Hij speelde tegen PSG een mindere wedstrijd maar overall vind ik Alves nog altijd de beste rechtsachter uit de Barca-selectie.

Montoya heeft kwaliteiten maar ik ben sceptisch dat hij zal kunnen brengen wat de beste Alves heeft laten zien.

Komend seizoen steeds meer wisselen tussen Montyoa en Alves en wie weet ontwikkelt hij zich en in het andere geval moet er een rechtsachter bijkomen want die andere Braziliaanse jongen, sorry, dat is geen Barca-kwaliteit.

Ik zou hem verkopen en Mattia de Sciglio ophalen uit Milaan

Ik vind Lahm met afstand de beste back op de wereld. Lahm beschikt over alle kwaliteiten die een wereldback nodig heeft. Alves vind ik een goede back ik schat hem evenhoog in als van der Wiel aanvallend heel goed maar verdedigend soms kwetsbaar.

4 oktober 2014 om 10:55

Behalve snelheid, wat zijn grote manco is.

Buiten dat is Alves natuurlijk wel beter dan van der Wiel, jarenlang de beste rechtsachter ter wereld geweest. Nu zijn spelers als lahm beter natuurlijk, maar hij is nog steeds een goede speler. Heeft een iets minder jaar gehad, dat gebeurd gewoon wel eens, hij heeft ook gesukkeld met blessures.

Ondanks dat hij misschien net op of over zijn top is, is deze man nog altijd heel erg belangrijk voor Barcelona. Niet alleen zijn goede relatie op en naast het veld met Messi zijn belangrijk, maar ook zijn constante rushes over de rechter flank die het spel goed breed houden, zeker als Suarez straks weer speelt (die toch wat vaker naar binnen zal trekken).

4 oktober 2014 om 11:07

Zo weinig vertrouwen in Montoya.. Nee toch.

Kommaar terug naar huis Alves! Coke kan ook niet zo lang meer mee en Diogo is nog niet van het gewenste niveau! Ramos ook terug en dan staat er in combinatie met Pareja/carrico en Tremou een geweldige verdediging.

En terecht, Dani Alves is nog steeds één van de beste rechtsbacks ter wereld. Waarschijnlijk heeft de club eindelijk ingezien dat er naast Martin Montoya weinig talentvolle rechtsbacks rondlopen in La Masia en er de komende jaren vertrouwd moet worden om de instroom vanuit de jeugd. Het behouden van Dani Alves voor een extra seizoen lijkt me niet onverstandig, zeker wanneer hij weer lekker in zijn vel zit en z'n openhartigheid gebruikt om de club te helpen in plaats van schade toe te doen.

Barça moet wel verlengen want perreira zou denk ik niet eens van rijn uit de basis spelen. Lijkt tot nu toe een belachelijke aankoop. Niet eens geschikt voor de breedte maar gewoon ongeschikt

Dani je bent een held geweest je was een tijdje de beste RB van de wereld maar aub het is gewokn tijd gaaaaaaa en kok nooit meer terug

Zo leuk om te zien dit. 90% van de vz kun je gewoon niet meer serieus noemen. Als we lahm als een controleur zien, dan is Ivanovic de beste rb ter wereld. Wat is de taak van een rb? Verdedigen, juist ja. En laat Ivanovic daar nou de beste in zijn. Een rb hoort niet als een blinde naar voren te rennen.

Dat is nou juist het systeem wat barca speelt met opkomende backs dus daarom was en misschien nog is hij bruikbaar voor barca

en alaba van bayern munchen?
of valt hij ernniet onder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren