Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Biografie van Wesley Sneijder afgelopen dagen massaal illegaal verspreid

Laatste update:

De biografie van Wesley Sneijder ligt sinds afgelopen weekeinde in de boekhandels. Het door Kees Jansma geschreven Sneijder werd de voorbije dagen echter massaal illegaal gedeeld, bijvoorbeeld via WhatsApp. Marieke Derksen zegt namens uitgeverij Inside dat er nauw samengewerkt wordt met Stichting BREIN om ‘auteursrechteninbreuk en -misbruik’ op te sporen en te bestrijden.

“We hebben tot onze grote spijt ook gemerkt dat het boek van Wesley Sneijder illegaal verspreid wordt. De uitgeverij werkt nauw samen met Stichting BREIN die auteursrechteninbreuk en -misbruik opspoort en bestrijdt. Gelukkig verkoopt zowel de papieren versie van het boek als het e-book buitengewoon goed. Het boek is zaterdag verschenen en vandaag hebben we al besloten het boek te herdrukken”, geeft Derksen te kennen in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De biografie van Sneijder ligt sinds zaterdag voor de verkoopprijs van €21,99 in de boekhandels. De 36-jarige oud-middenvelder schoof de afgelopen dagen bij verschillende media aan om over zijn nieuwe boek te praten. In de biografie vertelt de recordinternational van Oranje uitgebreid over zijn levensstijl als profvoetballer, het ‘dramatische’ EK van 2012 en de breuk met zijn vrouw Yolanthe Cabau.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Op voetbalzone hebben we toch ook al ongeveer het hele boek kunnen lezen, dus dit maakt ook niet zoveel meer uit.

Kreeg hem ook al toegestuurd via WhatsApp laatst. Vraag me af of hij nog goed gaat verkopen nu alles op straat ligt.

29 juni 2020 om 16:04

Sneijder is toch een jongen van de straat

29 juni 2020 om 16:17

Het gebeurt tegenwoordig met alles. Is allang ingecalculeerd dit. Als je iets uitbrengt dan wordt dan nou eenmaal ook illegaal verspreid.

Ze vergeten nog iets: ook meldt Stichting Brein dat de website Voetbalzone driekwart van het boek heeft gedeeld met haar lezers.

29 juni 2020 om 14:55

Inderdaad ja....elke dag heb ik hier minstens 2 bladzijdes kunnen lezen

29 juni 2020 om 15:02

En alles wat niet al gepubliceerd is zal verder niet de moeite waard zijn gok ik. Dus hebben we alles wat we echt moeten weten al gelezen.Vind het trouwens veel geld voor 174 bladzijden met daarop ook nog eens grote letters. Ik denk dus dat er niet veel in dat boek staat wat nog niet gepubliceerd is 😊

29 juni 2020 om 15:15

Die grote letters? Gevalletje overcompensatie?! 😜

29 juni 2020 om 16:38

DeRooney, dat heb je idd goed ingeschat. Alle belangrijke anekdotes zijn inmiddels al gepubliceerd door VZ. Het restant van het boek bestaat uit statistieken en wedstrijdverslagen aangevuld met een uitgebreid charmeoffensief richting Yo.

Vind het bijna kwalijker dat heel veel al gelekt is via reguliere media dan de illegale verspreiding van het boek zelf. Al krijg je het boek nu gratis, lezen heeft bijna geen zin meer want alle smeuïge verhalen kent iedereen inmiddels.

29 juni 2020 om 15:01

@monaldo de verspreiding via de media gaat volgens mij voor een groot deel in overleg met de uitgever. Zijn gewoon teasers om het boek vaker te verkopen

29 juni 2020 om 16:22

Die smeuïge verhalen boeien me niks. Ik hoef niet te weten wat er allemaal tussen hem en Yolanthe is voorgevallen en hoe hij haar bedrogen heeft. Als ik dat wil weten kijk ik rtl boulevard wel. Ik wil de andere verhalen lezen. Die in de media de aandacht amper krijgen. Anekdotes uit z’n voetbalcarrière. Het hele 2012 gebeuren wat ik toevallig wel van de week op tv zag. Dat vindt ik interessanter dan z’n privéleven met Yolanthe en andere vrouwen

als je 1 biografie van een voetballer hebt gelezen, heb je ze over het algemeen volgens mij bijna allemaal gelezen. ze delen allemaal een beetje hetzelfde type verhalen

29 juni 2020 om 15:16

Haha Japie, geef je helemaal gelijk. Iets met teveel geld, teveel drank en te weinig kritische vrienden 😜

29 juni 2020 om 17:02

@Japie_Krekel ik denk sowieso dat meeste niet boeiend zijn. Uiteraard paar uitzonderingen van grootheden als JC, Michael Jordan, die of baanbrekend waren of veel tegenslag gehad hadden. Vd Meijde kan wel komisch zijn, Gasgoince tragisch. Maar een boek over Zlatan, Bogarde, Sneijder, Kuyt, vd Vaart. Dat soort boeken lijken me totaal niet interessant.

29 juni 2020 om 23:05

Ik kan je witte muizen rode staarten over fritz korbach van harte aanraden. Meest vermakelijke boek wat ik las in dit genre. Mocht je een moeilijke slaper zijn, dan raad ik de biografie van beckham aan. Die heeft echt geen mening. Het boek over theo jansen door de normaal gesproken prima schrijver van roosmalen was ook echt tien keer ruk.

29 juni 2020 om 23:45

@ijsmuts thanks! ik ga het boek van Korbach zeker lezen. ik denk ook niet dat alle voetbalautobiografien voorspelbaar zijn hoor, maar de biografien zoals die van een Sneijder en Chiellini bv hebben niet mijn interesse weten te wekken na de artikelen die ik hier op VZ voorbij heb zien komen uit het boek

Heeft iemand toevallig alle vz topics samengesteld of? Oprecht wel jammer voor ze, maar dit is ook wel 1 van de gevolgen van een boek zo dusdanig promoten.

En ik heb maar heel braaf het boek gisteren gekocht, omdat ik het belangrijk vind dat auteurs ook er aan moeten verdienen. Anders had ik ook wel aan iemand kunnen vragen of die het boek wilde delen...

29 juni 2020 om 15:18

Denk niet dat Kees Jansma het geld nog nodig heeft..

29 juni 2020 om 15:33

Of hij het nodig heeft doet er helemaal niet toe, het is zijn werk dus hij hoort er iets aan te verdienen.

29 juni 2020 om 15:19

Vind ik ook. Echter bij dit boek is de auteur Kees Jansma en die heeft een toch al niet te geringe bankrekening lijkt me. Wil niet zeggen dat ik vind dat je hem dan wel mag downloaden btw.

29 juni 2020 om 15:34

Het vermogen van de auteur rechtvaardigt diefstal toch nog niet? Dat is toch helemaal niet relevant?

29 juni 2020 om 19:20

HijNiet!, als je gewoon de rest van mijn reactie ook leest, dan zal je lezen dat ik dat direct in de volgende zin vermeld. Niet zo er bovenop. Gewoon bedoeld als: hij zal er niet zoveel onder lijden als menig ander auteur. Was met een kwinkslag. Maar je hebt je reactie (en je duimpjes). Top.

29 juni 2020 om 16:12

@cimbom52: Ik kreeg het boek via whatsapp door via Feyenoord "vrienden" die ervoor wilde zorgen dat een "ajacied" geen geld gaat verdienen met zijn boek omdat zo mensen het boek niet meer gaan kopen. Nogal triest als je het mij vraagt. En nee, hiermee zeg ik niet dat elke Feyenoorder dat doet, maar kreeg wel de indruk dat het uit die hoek komt als ik zag welke teksten erbij kwamen (maar geen sluitend bewijs).

29 juni 2020 om 18:29

@4Ever4Ajax, kan het niet zijn dat het Ajax-fans waren die niet wilden dat een ‘Utrechter’ er iets aan zou verdienen 😉?

30 juni 2020 om 09:03

Dat stond niet in de tekst, maar zoals ik al hierboven schreef, heb ik daar ook geen sluitend bewijs van. Dus misschien heb je wel gelijk

Heel erg slecht boek als je het vergelijkt met andere boeken van (ex) spelers.. weggegooid geld... zal het wel nodig hebben ons Weske...

Het is niet alleen bij boek van Sneijder dat die illegaal gepubliceerd wordt. Meeste boeken worden gratis gepubliceerd via whatsapp dit is niks nieuws!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren