Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Binnenlandse transfer moet Dest uitkomst bieden in uitzichtloze situatie

Laatste update:

Villarreal hoopt zijn selectie in de laatste dagen van de zomerse transferwindow te versterken met Sergiño Dest, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano. El Submarino Amarillo heeft de 21-jarige rechtsback al een voorstel gedaan om het komende seizoen op huurbasis in het Estadio de la Cerámica te spelen. Erik ten Hag zou namens Manchester United ook geïnteresseerd zijn in de diensten van Dest, maar een (tijdelijke) transfer naar Old Trafford lijkt niet langer realistisch.

Dest is dit seizoen uit de gratie geraakt bij Barcelona. Xavi deed tijdens de eerste weken nog geen enkele keer een beroep op de 17-voudig Amerikaans international, waardoor het voor alle partijen beter lijkt als hij een nieuwe club weet te vinden. Volgens Romano laat Barcelona de keuze voor een mogelijke huurtransfer naar het geïnteresseerde Villarreal volledig aan de de rechtsback.

De Italiaanse journalist schrijft dat Dest ook in de belangstelling van Manchester United staat, maar dat een overstap naar de ploeg van Ten Hag alleen een mogelijkheid is als Aaron Wan Bissaka nog bij the Red Devils vertrekt. De Nederlandse oefenmeester liet woensdag op een persconferentie echter weten dat de rechtsback deze transferperiode niet meer zal vertrekken bij United.

Het lijkt er niet op dat Dest dit seizoen nog enig perspectief bij Barcelona heeft. Xavi koos al enkele keren voor een opstelling met drie centrale verdedigers en wanneer hij Barça wel in een 4-3-3 formatie liet spelen, kregen Sergi Roberto, Ronald Araújo en Jules Koundé de voorkeur. Vorig seizoen kwam Dest nog tot 31 officiële duels in het shirt van Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me een goede zet, Femenia en Foyth moet-ie wel uit de basis kunnen houden.

31 augustus 2022 om 20:12

Foyth? Dat is echt een meer dan prima back hoor, die speelt hij er niet zomaar uit.

31 augustus 2022 om 21:05

Mensen kijken niet naar een club/competitie en gaan dan zulke uitspraken doen obv de namen die ze lezen en/of hun fifa ranking terwijl ze de spelers in kwestie al jaren nauwelijks hebben zien spelen. Defensief was Foyth gewoon de beste rechtsback in La Liga vorig seizoen.

31 augustus 2022 om 21:19

Ja en aan de bal is het drie keer niks

Jammer vond hem wel oke presteren...wanneer vertrekken de Jong en Memphis?

31 augustus 2022 om 20:01

Weinig interesse in die 2 en barca lijkt ze niet weg te krijgen

31 augustus 2022 om 21:30

De Jong en Depay weg? Die gaan helemaal niet weg joh. Die blijven lekker in Barcelona en strijken een mega salaris op.

1 september 2022 om 13:30

Depay en dest gaan weg hopelijk. Kan speedy slapeloze nachten meemaken.

Ps: De Jong kan blijven trouwens

1 september 2022 om 14:27

Dest? Waarom zou ik er problemen mee hebben als Dest elders gaat ballen?

Depay mag van mij ook gewoon elders gaan ballen alleen denk ik niet dat dat gaat gebeuren nu Braitwaith weg is en Auba voorlopig niet kan spelen i.v.m. zijn kaakoperatie. Er zijn vooralsnog geen signalen dat Barcelona zijn contract af wil kopen.

En ja, de Jong kan blijven. Die heeft net als Depay een contract. Waarom je dat ngo even expliciet wil benoemen is mij een raadsel?

1 september 2022 om 13:29

Haha oke presteren? Heb je ooit een blinde kip zien rennen?

Ajax of PSV kunnen beter Dest huren.. Foyth is vaste basisspeler.

31 augustus 2022 om 21:37

Aub niet naar PSV... overschatte speler met een hele vervelende uitstraling.

Jammer, had Dest graag gezien als backup voor Dalot, en Wan Bissaka de andere kant op. Villareal is ook een mooie club, hopelijk krijgt ie daar wel speeltijd.

21 jaar nog maar!!!!, deze jongen gaat een mooi toekomst tegemoet.

Zou een goede (tijdelijke) oplossing voor Dest zijn. Heeft daar gewoon goede kans op een basisplek en hopen dat er uiteindelijk een optie tot koop bijzit of dat Villarreal Dest uiteindelijk wilt kopen, als hij bevalt uiteraard. Is nog altijd maar 21-jaar en Villarreal is meestal voor spelers als Dest wel ideaal.

Villarreal heeft dan toch wederom een leuk team met spelers als Pau Torres, Cuenca, Albiol, Pedraza, Foyth, Coquelin, Capoue, Lo Celso, Parejo, Pino, Chukwueze, Danjuma en Moreno (de spits, niet de linksback) en dus waarschijnlijk Dest. Vind het wel mooi dat bij Villarreal de 'niet geslaagde' spelers bij hun andere clubs, de spelers dan wel slagen of opleven bij Villarreal. Foyth is zo iemand, maar ook bijvoorbeeld Coquelin, Capoue, Lo Celso en Parejo (was niet mislukt, maar Valencia deed hem voor letterlijk een spotprijs weg) en dat vullen ze dan goed aan met jonge spelers of spelers die nog een leeftijd hebben dat ze zich kunnen doorontwikkelen en doorverkocht kunnen worden met o.a. Foyth, Danjuma, Pino (eigen jeugd), Chukwueze, Pau Torres, etc.

Blijf Villarreal een geweldige club vinden. Moet altijd terugdenken aan de tijd dat ze o.a. Riquelme en Forlán rond hadden lopen.

Rulli
Dest
Albiol
Torres
Pedraza
Parejo
Coquelin
Pino
Lo Celso
Danjuma
Moreno

Mooie club met altijd een vol sfeervol stadion .. zou mooi zijn maar ben benieuwd of barca nog zo kort een vervanger kan vinden. Denk eerder aan die ruildeal met Wan bissaka

31 augustus 2022 om 21:06

Hebben ook interesse in Odrio. Dan hoop ik eerder dat dat afgerond wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren