Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij PSV vertrokken toptalent: ‘Mourinho wil dat ik na het seizoen terugkom’

Laatste update:

Andreas Pereira toog aan het begin van dit seizoen op huurbasis naar Granada, maar dat wil niet zeggen dat zijn tijd bij Manchester United definitief voorbij is. De middenvelder, die ook nog bij PSV in de jeugdopleiding zat, is ervan overtuigd dat hij een nieuwe kans zal krijgen bij the Red Devils.

/

“Ik sprak met José Mourinho in zijn kantoor en hij zei dat hij mijn speelstijl goed vond, hij wilde mij de kans geven om verhuurd te worden”, vertelt de middenvelder aan de Daily Mail. “Hij zei dat het belangrijk is om ervaring te op te doen en mezelf te bewijzen, hij wil zeker dat ik terugkom na een seizoen. Hij was erg eerlijk tegen mij, dat mocht ik wel. Ik denk dat hij daarom een succesvolle coach is.”

“Ik heb maar even met hem gewerkt en ik speelde een oefenwedstrijd tegen Wigan Athletic, maar de manier waarop hij werkt en tegen het team spreekt, sprak mij wel aan. Hij weet wat hij wil en wat zijn spelers kunnen.”

“Ik hou van de club, dus waarom zou ik niet terug kunnen gaan om met Marcus Rashford en de andere jongens te spelen? Mijn grote ambitie is om zoveel mogelijk ervaring op te doen, zodat ik volgend jaar terug kan gaan om te proberen minuten te maken”, gaat Pereira verder. “Mourinho zal eerlijk tegen me zijn. Als hij zegt dat het mij niet gaat lukken, ga ik mijn best doen elders te presteren en misschien net als Paul Pogba terug te komen. Maar de club houdt contact, ik kreeg vorige week nog een berichtje van Mourinho’s assistent. Dat laat zien dat ze mij niet vergeten zijn.”

Denk jij dat Andreas Pereira in de toekomst uit gaat groeien tot een basisspeler bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"waarom zou ik niet terugkeren?" Omdat Mourinho je nooit de kans zal geven en altijd zal proberen een gearriveerde topper te kopen op jou plek.

24 oktober 2016 om 09:43

wie zegt er dat Mourinho volgend seizoen nog bij Man Utd zit? als de resultaten zo blijven tegenvallen, wordt hij ook ontslagen hoor.

24 oktober 2016 om 09:49

Ik ben geen grote fan van Mourinho, maar ze zouden stom zijn om hem na 1 seizoen de laan uit te sturen. Trainers moeten de tijd krijgen om iets op te bouwen. Echter kan de situatie soms onhoudbaar zijn omdat de spelersgroep zich tegen de trainer keert. Dan is er maar één oplossing. Is dat niet zo dan zou ik hem minimaal nog het volgende seizoen laten zitten.

Of je van hem houd of niet, hij heeft in het verleden wel bewezen met verschillende teams prijzen te winnen. Net als Van Gaal overigens (die hadden ze gewoon nog 1 seizoen moeten laten zitten)

24 oktober 2016 om 10:18

Resultaten zijn geeneens heel slecht, het team is alleen enorm wisselvalig

24 oktober 2016 om 10:25

Absoluut, maar hij heeft ook (vrijwel) overal bewezen dat het fout gaat op een gegeven moment. Hij heeft ook overal bewezen prijzen te winnen met vervelend en saai afbraakvoetbal. Het is maar waar je naar streeft met je club, is het puur prijzen, geef hem even de tijd. Maar anders..

Pereira zal ooit zijn kans bij united halen, hij is nog steeds een grote talent van united, heeft een basisplaats bij granada en hij is ook multifunctionele speler, hij kan ook op de vleugels en op 10 spelen. Ik hoop dat hij geen pogba scenario komt, anders zou united weer 80-100 miljoen moeten betalen.

24 oktober 2016 om 16:59

Nou is een basisplaats bij granada ook niet zo heel moeilijk. Staan laatste in La Liga en hebben nog geen wedstrijd gewonnen. Matig ploegje. Ik ben ook niet bang voor een pogba scenario, hij zal nooit het niveau dat man utd nastreeft halen.

Zo wordt je tevreden gehouden. Maar bij Manchester United kunnen ze 3 verschillende opstellingen maken zonder dat ze aan hem toekomen. Daarbij wordt van de zomer of misschien wel eerder de portemonnee weer getrokken. Afgezien of Mourinho er dan nog is...

24 oktober 2016 om 10:05

Precies. Zo ging het ook met Nathan Ake en Marco van Ginkel bij Chelsea. En nu ook weer met Fosu Mensah. Hij houdt ze tevreden zodat hij de posities drie dubbel bezet heeft. Gaat de nummer 1 op een bepaalde positie weg dan wordt de portemonnee getrokken en blijf je nog steeds op de 3e positie in de rangorde staan.

Ik denk niet dat Pereira het gaat maken bij United. Beetje een te flegmatieke speler voor de Premier League. Had bij PSV zich uitstekend kunnen ontwikkelen, die had nu waarschijnlijk al 2 volledige seizoenen in de benen in het eerste en CL ervaring opgedaan. Zonde.

Perreira komt goed aan zijn minuten bij Granada, maar of hij er echt beter van wordt. Granada is echt bijzonder slecht (begonnen aan) dit seizoen. Staat voor geen meter en krijgen vrijwel elke pot op de ....

Hoop voor hem dat hij zo snel mogelijk daar weg kan en bij een club komt dat nog enigzins aan aanvallen toe komt.

Is er ooit een talent geweest waar een trainer van zei 'we zien het niet in je, succes ergens anders'?

Ze hebben allemaal fantastische gesprekken altijd met eerlijke coaches die het in hun zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren