Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bij FC Porto overbodige Martins Indi kan droomtransfer maken’

Laatste update:

FC Porto speelde woensdagavond in de Champions League met 1-1 gelijk tegen AS Roma en Bruno Martins Indi kwam niet in actie, want de centrale verdediger werd afgelopen maandag definitief niet ingeschreven voor het miljoenenbal. De 24-jarige Martins Indi mag vertrekken en het is mogelijk dat hij een droomtransfer maakt.

/

De Daily Mirror pakt woensdagavond namelijk uit met het bericht dat Jürgen Klopp de situatie van de 31-voudig international van het Nederlands elftal in de gaten houdt. Martins Indi wordt gezien als een geschikte vervanger van Mamadou Sakho, die in verband wordt gebracht met onder meer Besiktas.

Martins Indi, die FC Porto 7,7 miljoen euro kostte, werd ook al genoemd bij Everton, Arsenal en Galatasaray, maar het is onduidelijk hoe serieus de belangstelling van die ploegen is. Martins Indi heeft in Portugal nog een contract dat tot de zomer van 2018 doorloopt.

Is Bruno Martins Indi goed genoeg voor Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

denk dat liverpool everton bedoeld wordt

17 augustus 2016 om 23:17

Volgens het bericht heeft Jurgen Klopp interesse, die zit toch echt bij Liverpool. Maar goed, Engelse kranten met 'Daily' in hun naam zijn zelden serieus te nemen.

17 augustus 2016 om 23:23

Liverppol, everton, gala, arsenal het zijn wel namen voor een speler die het niet gered heeft. Zijn deze clubs nou blind of hebben wij iets niet gezien?

17 augustus 2016 om 23:43

Ik denk dat jij iets niet gezien hebt. Feyenoord Porto en Oranje. Zou wel heel raar zijn als je niet kan voetballen, dat kan bereiken.

Bij Porto heeft hij toch wel redelijk gespeeld. Beetje raar hoe het nu gaat.

17 augustus 2016 om 23:51

Blondknowledge

Of de meest waarschijnlijke optie: de Daily Mirror schrijft weer eens onwaarheden.

17 augustus 2016 om 23:55

Hoezo zou liverpool sakho verkopen. Echt ee goede verdediger. De beste die ze nu daar hebben.

18 augustus 2016 om 06:13

Vooral groot en sterk maar voetballend heel erg beperkt. Geen goede opbouwer, sterker opbouwen kan hij echt niet. Niet dat Indi daar zo goed in is maar toch 2 x beter.

18 augustus 2016 om 08:51

Sakho is echt een vrachtwagen. Totaal niet wendbaar, en voetballend slecht.

18 augustus 2016 om 12:30

Nee maar bruno is toch voetballend ook erg zwak. Blonk uit op het WK mede door de geweldige 3mans-defensie. Speelt natuurlijk niet zomaar niet bij porto en vond hem de afg jaren tijdens interlands ook echt dramatisch

Als linksback vond ik hem goed, ook in z'n eerste wedstrijden in Oranje. In het centrum heeft hij niks te zoeken. Misschien als concurrent voor Moreno?

Ik snap niet waarom Liverpool, Everton en of Arsenal niet informeren bij de Vrij. Heeft weliswaar net een blessure achter de rug maar is gewoon wereldtop als hij fit is. Martins Indi daarentegen is een wat clumsey verdediger die soms onhandige dingen doet.

18 augustus 2016 om 00:42

De Vrij wereldtop als hij fit is? Op basis van wat? Een wereldverdediger heeft op een WK geen 2 andere Cv's naast zich nodig om zich staande te houden.

18 augustus 2016 om 01:01

Helemaal mee eens linly, die koekenbakkers van Italië daar achterin als goed voorbeeld. Die spelen ook met 3 cv's, zijn ook geen wereldtop dus? En dat is zelfs op een EK, niet eens een WK.

18 augustus 2016 om 02:48

Zeker waar, Chiellini, Barzagli en Bonucci bakken er alledrie helemaal niks van. In Nederland zouden die misschien net basis staan bij Achilles.

18 augustus 2016 om 04:43

Die spelen met 3 cv's omdat dat al jaren hun stijl van voetbal is. Wij daarentegen speelde met 5 verdedigers puur omdat we wereldverdedigers achterin hebben staan die er niks van bakken.

18 augustus 2016 om 06:04

Milan-psv; Nu doe je Barry Beijer en Migiel Zeller toch echt te kort!

18 augustus 2016 om 06:10

@ Linley

Jij hebt ook wel een beetje de Nederlandse ziekte. Als een oefenwedstrijd verloren wordt is het drama, als een oefenwedstrijd gewonnen wordt is het maar een oefenwedstrijd.
Je kan nu wel wijzen naar het feit dat we met 3 Cv's speelden maar aangezien we dus niet met 2 Cv's speelden kan jij helemaal niet stellen dat het alleen werkt met 3 Cv's, je hebt immers die andere variant niet gezien.

18 augustus 2016 om 07:16

Of het werkt of niet, dat is het punt hier niet. De Vrij is gewoon geen wereld verdediger in welk systeem dan ook. Verre van zelfs. Dit hoort normaal gesproken geen eens een discussie te zijn omdat het toch wel duidelijk is dat die man middelmatig is?

18 augustus 2016 om 07:28

Nooit geweten dat als je in Italie als centrale verdediger in het team van het jaar staat dat je dan middelmatig bent.

18 augustus 2016 om 14:14

Nee je hebt gelijk. Hij is wereldtop en hoort in het rijtje Ramos, Pepe, Pique, Varane, Boateng, Hummels etc. LOL

20 augustus 2016 om 17:34

Wel leuk dat je nooit op de anderen in gaat linley

Sakho is toch goed bezig? Waarom zou hij vervangen moeten worden door een mindere verdediger.

Dit was te verwachten, top transfer maken en weinig tot niks laten zien.

Sowieso zijn puur verdedigend onze spelers vaak niet zo goed onderlegd.

Qua mee voetballen en tactisch in meerdere systemen kunnen voetballen zijn we de beste in.

Jongens als een Veltman, Riedewald en Kongolo kunnen alle 3 onwijs goed voetballen, maar missen de echte gave (nog) van het pure verdedigen.

Waarom overbodig hij is toch een hele goeden Verdediger of niet

18 augustus 2016 om 01:44

neen dat is hij niet

Las net dat Liverpool ook Mustafi op de korrel heeft, 25 miljoen + Alberto.

Lijkt me niet dat Liverpool interesse heeft. Liverpool is niet minder dan FC Porto en Martins Indi heeft op mij alles behalve indruk gemaakt bij FC Porto. Fysiek misschien goed voor de Premier League, maar hij maakt veel fouten en is niet bepaald een betrouwbare verdediger.

18 augustus 2016 om 08:29

Verdedigend in ieder geval beter dan moreno, en ik denk dat hij die ook moet gaan vervangen mocht hij komen. Maar het is de daily mirror o.i.d. Dus er zal wel niet veel van kloppen.

Dit geloof.ik.niet, Klopp zou eerder voor Mustafi if Hector gaan.

18 augustus 2016 om 01:44

Hector heeft nog maar pas zijn contract verlengd bij FC Köln.

Geinig, het woord Liverpool wordt niet een keer genoemd in dit bericht. Leuk dat de formuleringen vooral gericht zijn hier op doorklikken, maar het lijkt me journalistiek wel belangrijk om ook volledig te blijven...

Als Liverpool een flop van Porto overneemt eet ik het washandje op waar ik nu me rug mee sta te wassen...

Hoop echt dat dit broodje aap verhaal is...laat Moreno dan maar fijn staan...

Indi is een speler van het kaliber West Brom, Swansea, Leicester of Middlesbrough in de PL daar geef ik hem nog een kans maar bij Liverpool krijg je weer het zelfde scenario als nu bij Porto.

18 augustus 2016 om 14:31

bmi is beter dan veltman, veltman is overschat, opbouwen hoef een verdediger niet te doen kn ook een cvm doen. en door een rode kaart(was nog 0-0) gelijk afgeschreven maar daley blind ging amateuristisch in de fout waardoor arda kon scoren daar hoor ik niemand over. bruno is gewoon de zzondebok bijna zelfde situatie als seedorf.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren