Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beugelsdijk kopt ADO Den Haag naar overwinning en koppositie

Laatste update:
/

ADO Den Haag mag zich in ieder geval tot zaterdagavond koploper van de Eredivisie noemen. Na overwinningen op Go Ahead Eagles en Vitesse, was de ploeg van trainer Zeljko Petrovic vrijdagavond in Rotterdam met 2-1 te sterk voor Excelsior. Tom Beugelsdijk kopte de bezoekers na rust naar de overwinning op Woudestein.

Weinigen hadden vooraf voorspeld dat het duel tussen Excelsior en ADO Den Haag van vrijdagavond er een zou zijn met de koppositie als inzet. De doorgaans laagvliegers uit de Eredivisie gingen het seizoen voortvarend van start met zes punten uit twee wedstrijden. Net als vorige week zaterdag tegen FC Groningen kwam Excelsior voor eigen publiek vrijdag vroeg op voorsprong, op bijna identieke wijze. Wederom was Ryan Koolwijk de aangever en kopte Jurgen Mattheij van dichtbij raak, net als tegen Groningen.

Excelsior leek de wedstrijd onder controle te hebben toen ADO Den Haag na 25 minuten langszij kwam. Op aangeven van San Román schoot Gervane Kastaneer, vorige week goed voor twee doelpunten tegen Vitesse, de bal onhoudbaar binnen achter doelman Tom Muijters. Met zijn derde doelpunt van het seizoen bracht Kastaneer de stand op gelijke hoogte en mag hij zich samen met Eljero Elia voorlopig topscorer van de Eredivisie noemen.

/

Net als in de eerste helft kwam de ploeg van Mitchell van der Gaag ook na rust goed uit de startblokken. De thuisploeg was na een klein uur spelen dicht bij de voorsprong, maar Stanley Elbers raakte de paal. Excelsior was vrijdagavond de beter voetballende ploeg, maar liet het in de eindfase liggen. Juist op het moment dat ADO de wedstrijd meer naar zich toe trok kwamen de Hagenaren op voorsprong. Tom Beugelsdijk was Henrico Drost te slim af bij een hoekschop en kopte bij de eerste paal raak. Khalid Karami stond bij de eerste paal, maar kon de inzet van Beugelsdijk niet stoppen.

Excelsior liet het er niet bij zitten en ging in de slotfase op jacht naar de gelijkmaker. Invaller Terell Ondaan kreeg vijf minuten voor tijd dé kans op de gelijkmaker. Een afgemeten voorzet kopte over. Het team van Van der Gaag verdiende een punt, maar ging niet goed met de kansen om en slikt daardoor de eerste nederlaag van het seizoen.

ADO Den Haag wordt de verrassing van het seizoen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 augustus 2016 om 00:47

Jaaaaaaa!!! 'Kastaneer is on fire'!!

Volgende week thuis tegen Heracles gaan voor de 4e overwinning op rij en het clubrecord uit de jaren 70 verbeteren qua sterke start van het seizoen. Records zijn er om verbroken te worden en met dit gedisciplineerde zelfs geroutineerde elftal is veel mogelijk

Wauw ado heeft wel geluk zeg met zo'n gepassioneerde trainer. Dit kan Heracles 2.0 worden dit seizoen

19 augustus 2016 om 22:31

Goed uit de startblokken.
Maar zoals gewoonlijk gaat Ado weer rond de 12 tot 15 plek eindigen.

19 augustus 2016 om 22:53

12 tot 15? met de ik meen 10 de begroting en spelers als Setkus, San Roman, Meissner en Trybull erbij die echt wel middenmoot eredivisie aankunnen. Havenaar die er voorlopig nog altijd is. Kastaneer die doorbreekt. Meijers die gebleven is. Dit ado is veeeeeeel beter dan vorig seizoen. gewoon plek 9 of 10 en als alles goed valt zijn play-offs zeker mogelijk.

19 augustus 2016 om 23:34

Linkerrijtje minimaal!

20 augustus 2016 om 00:50

Ja ADO speelt al ca 6 jaar met als doelstelling linkerrijtje. Ik denk dat ook dit seizoen dat weer de doelstelling is. En hopelijk niet een plek 10 of 11 maar net aan plek 8 ofzo waardoor je nog als bonus de play offs mag spelen

20 augustus 2016 om 10:11

Zoals gewoonlijk de laatste jaren gaat ADO minimaal bovenkant rrechter rijtje spelen! Doelstelling is 8/12.

19 augustus 2016 om 22:32

Ik acht dit ADO sterker dan Heracles van vorig seizoen.

20 augustus 2016 om 01:41

2 wedstrijden winnen en wat een opportunisme weer, blijf maar lekker met beide pootjes op de grond. Met punten tellen zou ik nog zeker een half jaar wachten.

20 augustus 2016 om 02:03

Je bent de tel kwijt. We zijn inmiddels drie wedstrijden verder en ADO heeft het maximaal aantal punten binnen geharkt wat dus erg knap is. Een goed begin is het halve werk!

Juichen mag, maar wel met beide benen op de grond. ADO heeft een team dat voor top 8 kan spelen.

20 augustus 2016 om 02:18

Helemaal mee eens, toch zou ik nie te vroeg juichen

20 augustus 2016 om 02:35

Te vroeg juichen doen we niet, maar zeker wel genieten van de volle buit 3x3!

Geweldig toch ook van excelsior wie had dit verwacht.

1970/1971 laatste keer dat we de eerste 3 wedstrijden wonnen en toen werden we derde. Wat een beesten die Kastaneer en Beugelsdijk en wat een spanning in die slotfase. 7x gedacht 'oh nee het zal toch niet'. Voorlopig die heerlijke koppositie en volgende week thuis Heracles pakken. Come on the Hague!

Dat doet Zeljko toch weer prima. De man die ooit als "praatzieke Joegoslaaf" werd neergezet blijkt vooralsnog een een trainer die ADO prima resultaten laat halen.

19 augustus 2016 om 23:10

Heerlijke vent, altijd al gevonden. Laat hem maar lekker praten..

19 augustus 2016 om 23:18

Johan Derksen vond hem babbelziek. En dan vinden een paar duizend anderen het ook opeens. Lijkt me een hele fijne trainer on mee te werken. Gun ADO ook wel weer een keer succes in de eredivisie ( Europees voetbal )

Van der Graag geroemd tot nu toe, maar waarom laat hij Drost staan tegenover de fysieke kracht en lengte bij ado (havenaar, beugelsdijk). Dan kies je toch voor sloper Arghus. Had die tweede goal van ado denk ik niet gevallen.

19 augustus 2016 om 22:23

Drost is vaak heel matig. Arghus mag van mij volgende week starten. Het middenveld staat zeer goed met bruins en koolwijk. Hadouir vond ik ook niet heel slecht invallen. Een echte spits is nog wel noodzakelijk.

19 augustus 2016 om 22:29

de reuver is een echte spits en die zetten ze op de tribune. onbegrijpelijk. gebruik hem minimaal als pinchitter.

20 augustus 2016 om 13:12

Als die gast bij de paal oplet was de 1-2 inderdaad niet gevallen.

20 augustus 2016 om 19:01

Als de keeper die bal weg bokst was geen 1-0 gevallen, zo ken ik er nog wel een paar.

Erg leuke speler die Kastaneer! Ben alleen bang dat hij het nu al hoog in zn bol krijgt

19 augustus 2016 om 22:28

Kijk dan zijn intervieuw maar eens terug

19 augustus 2016 om 22:50

Ok, laat ik het anders zeggen; hoop niet dat het gaat gebeuren.

19 augustus 2016 om 23:20

Kastaneer is daar veel te nuchter voor en ik zie hem dat niet doen.

@Sevillamike

Helemaal eens, mijn team uit NL ie ADO. En 9punten uit 3 is gewoon perfect dus JAAAAAAA

Rustaaagh!
Mooi voor Zeljko. 9 uit 3. Had ik niet verwacht, maar ik gun het hem wel. Tot 26 november mag hij van mij alles winnen

19 augustus 2016 om 23:15

Dacht jij dat Zeljko Jan Pipo de clown was ofzo? in ieder geval een bevlogen trainer ten opzichte van Fraser die de helft van de tijd Mister toptrainer zat te acteren. Dit past toch veel beter in Den Haag. Hoge pieken, diepe dalen!

20 augustus 2016 om 03:31

In alle eerlijkheid, ik heb Zeljko nooit als een serieus iemand gezien. Al sinds hij voor PSV voetbalde. Komt waarschijnlijk door zijn enthousiasme gedeeld met zijn accent. Of hij bij ADO past weet ik niet, daar ben ik ook niet de persoon voor om er over te oordelen, maar ik vind het geweldig hoe hij tot nu toe presteert.

Begin vh seizoen kun je dus weinig van zeggen, maar ADO is tot nu toe echt lekker bezig hoor! En met name Kastaneer, als die jongen zo doorgaat en zn focus erbij houdt zou die maar eens de revelatie vh seizoen kunnen worden! Gefeliciteerd ADO fans!

Laagvliegers?! We doen al jaren mee voor het linkerrijtje!

Ben trots op mn club. Sfeer was heerlijk op de thuistribunss!

Wij staaaan bovenaaaan!

19 augustus 2016 om 23:38

....En vieren feest!

20 augustus 2016 om 09:17

Dat is wat overdreven, Haagsekoerd.
ADO is sinds 1980 slechts drie keer in het linkerrijtje geëindigd.

Maar 9 uit 3 is wel een lekker begin. Daardoor kunnen de spelers vrijer voetballen en dat levert weer extra punten op.

20 augustus 2016 om 09:50

Kan je beter aangeven: laatste 6 jaar 3x linkerrijtje en vorig jaar 11de. Oftewel vrij constant in de middenmoot niet meer niet minder. Klopt ook wel aardig met de 10de of 11de begroting. Sinds jaren 80 zegt niet zoveel aangezien ado de hele jaren 90 geloof 12 jaar achtereen eerste divisie speelde.

20 augustus 2016 om 10:03

Je.kunt ook verder in de tijd terug gaan en spreken dat ADO topper was? Na Ajax en Feyenoord kreeg je in die tijd Ado.

20 augustus 2016 om 10:59

@benjie
In de jaren negentig 12 jaar lang in de eerste divisie spelen lijkt me niet mogelijk.
Sinds de promotie naar de eredivisie in 2003 heeft ADO in elk geval slechts drie keer het linkerrijtje gehaald en daarvan was twee keer zelfs precies de negende plek.
Het is dus sowieso onzin om te stellen dat ADO al jaren meedoet om het linkerrijtje, zoals Haagsekoerd stelt.

@Vakkie-L
Na Ajax en Feyenoord kreeg je in die tijd Ado? Overdrijven is ook een vak. Je doelt op eind jaren zestig/begin jaren 70 en ik neem aan dat jij niet oud genoeg bent om die tijd meegemaakt te hebben.

Na Ajax en Feyenoord kwamen in die tijd eerst FC Twente en PSV en daarna een aantal andere clubs waaronder ook Ado.

20 augustus 2016 om 22:00

Ik zeg niet dat we elk jaar het linkerrijtje halen. Ik zeg wij doen mee voor het linkerrijtje. Scheelt altijd 2-3 punten.

Heerlijk dit! Of het terecht is.. het is twijfelachtig vond Excelsior met vlagen goed spelen!

Die afgemetdn voorzet zou ik niet weer opstellen als hij over kopt.

Je kan duidelijk zien dat ADO op ervaring heeft ingekocht. Alle nieuwe aankopen die de afgelopen wedstrijden speelden tonen aan dat ze beter zijn dan de spelers van vorig jaar. Vandaag misschien niet zo heel goed spel, maarja uit hoeft ADO het spel ook niet te maken. Toch een overwinning is lekker. Thuiswedstrijden gaan swingen dit seizoen! Volle bak volgende week?

Wellicht een leiceister scenario... Hahah

20 augustus 2016 om 00:52

De wonderen zijn de wereld nog niet uit en wat zou het leven toch saai zijn als het verboden zou zijn om stiekem te dromen!!!

Haha rustaaghh. ADO komt goed uit de startblokken, vind het ook wel een leuk elftal wat er nu staat laten bij vlagen goed voetbal zien. De trainer vind ik ook echt een hele goeie coach vol met passie, past echt bij een club zoals Ado!

Toppie Kampioenen olee ollee :-)

20 augustus 2016 om 00:55

Die Wang moet vast denken van woww wat is er de komende jaren wel mogelijk als hij een paar toptalenten uit Peru of Colombia aantrekt! Zowel qua prestaties van ADO maar ook qua winst voor de portemonnee van Wang als deze talenten zich bij ADO doorontwikkelen daarna doorverkocht worden.

Best keurig, als je nagaat dat Excelsior vorig seizoen met 30 punten in de Eredivisie bleef, hoeft Ado er nog maar 21 om veiliggesteld te worden. En t is nog maar Augustus. Als ze deze lijn enigszins doortrekken moet plek 7-10 echt wel lukken.

20 augustus 2016 om 11:00

Het doel van ADO is niet handhaving, maar voor plaats in het linker rijtje. Deze vliegende start is daarom een enorme opsteker om dat doel te bewerkstelligen. Afgelopen seizoen had er ook met wat meer lef meer in moeten zitten dan een 11e plek. Maar goed we kijken nu vooruit en hopelijk kan ADO een topseizoen draaien.

20 augustus 2016 om 11:34

Natuurlijk is dat zo, maar dat is een aantal jaar terug wel anders geweest. Vind het knap dat Ado zich de afgelopen jaren zo omhoog weet te werken.

Zal wel iets tussen plek 6 - 8 worden. Topbeleid van Wang, Jol en Manders begint zijn vruchten af te werpen. Petro is een echte trainer i.p.v. die acteur van de afgelopen jaren. Die Fraser gaat verschrikkelijk door de mand vallen bij Vitesse. Je ziet nu al dat Vitesse dwalend over het veld doolt. Het lijken wel zombies die geen idee hebben wat ze met de bal moeten doen.

20 augustus 2016 om 12:00

Verkijk je niet op de resultaten. ADO heeft een redelijk eenvoudig programma gehad. De uitoverwinning bij Vitesse was knap, maar Go Ahead en Excelsior zijn geen hoogvliegers.

Ik schat Psv, Ajax, Feyenoord, AZ, Utrecht en Vitesse hoger in, maar daarna hoeft ADO voor niemand onder te doen. ADO zal dan met clubs als Heerenveen, Heracles en heel misschien Sparta moeten strijden om de plaatsen 7-10.

22 augustus 2016 om 20:36

Dat jij Utrecht bij de eerste zes schat vind ik nogal opmerkelijk, want Utrecht is veel basisspelers kwijt geraakt en als straks Haller ook nog eens weggaat dan schat ik Utrecht ergens tussen plek 9/14. Wat heeft Utrecht nou voor versterkingen gehaald.. ja een gehuurde Koch/ Zivkovic en Braafheid waar ik mijn vraagteken bijzet of dat überhaupt wel aanwinsten zijn. Maar goed seizoen is nog lang en we gaan het allemaal meemaken.

Succes met Utrecht!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren