Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas ondanks schitterende treffer Drenthe terug aan kop in Turkije

Laatste update:

Van Royston Drenthe hoorden we op sportief gebied lange tijd maar weinig meer, maar in Turkije lijkt de Nederlander zijn carrière weer een impuls te geven. Zondag kwam hij namens Kayseri Erciyesspor op fantastische wijze tot scoren tegen Besiktas. Een zege leverde dat echter niet op, want de grootmacht uit Istanbul was veel te sterk en zegevierde met 5-1. Daardoor neemt Besiktas de koppositie weer over van Galatasaray.

Besiktas had de klus met de nummer zestien van de Süper Lig al in de eerste helft geklaard. Gökhan Töre zette de thuisploeg op voorsprong met een heerlijk schot van afstand, al had de keeper van de bezoekers wellicht een betere daad kunnen verrichten. Niet veel later tekende Demba Ba van de stip voor de 2-0. Met een heerlijke volley produceerde Olcay Sahan nog voor rust de 3-0 en daarmee was de wedstrijd wel gespeeld.

Het moment van Drenthe moest nog wel komen. Even na rust legde de Nederlander aan voor een vrije trap en dat deed hij op werkelijk schitterende wijze: hij krulde de bal heerlijk in de kruising. Verder liet Besiktas het niet komen en in de slotfase liep de thuisclub verder weg naar 4-1 (Mustafa Pektemek) en 5-1 (Ramon Motta). Door de zege gaat de topclub uit Istanbul weer aan kop in Turkije. Het verschil met Galatasaray is twee punten; komend weekeinde speelt Besiktas tegen Fenerbahçe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verdiend gewonnen, nu nog donderdag Brugge pakkie geven. Drenthe scoorde wederom mooi uit vrijetrap.

15 maart 2015 om 18:35

Mooi wedstrijd voor de zelfvertrouwen van Besiktas. Misschien toch een idee om weer met twee spitsen te voetballen.
Heb genoten vandaag. Verder mooi doelpunt van Drenthe, misschien had hij bij Feyenoord toch de kans moeten krijgen. Hij doet het niet verkeerd in Turkije.

Suleyman Seba seizoen, duidelijk ja met een mooie penalty gegeven voor Bjk.

15 maart 2015 om 17:10

Een Fenerbahcefan die klaagt over gegeven penalty's van de tegenstander... Hoe hypocriet kan je zijn?

15 maart 2015 om 17:11

Hoe bedoel je hypocriet haha. Is toch wat anders dan elke keer na de 80e min. pingel pakken wanneer het maar niet lukt om te scoren he turkishfb? Je zou je moeten schamen man.

15 maart 2015 om 17:30

Het is gwn kapot dom van die verdediger om zijn armen daar te zetten, elke slimme voetballer zou gelijk naar de grond gaan.

15 maart 2015 om 18:13

Voor een gelijkwaardige contact kreeg Olcay Sahan zijn 2e gele kaart tegen Fenerbahce. Dus kom met een betere smoes.

Suleyman Seba Seizoen klopt. Fenerbahce kreeg in 17 weken 8 strafschoppen mee en Besiktas kreeg 8 keer rood in 17 weken. Dan heb ik het nog niet eens over de rode kaarten van Tore en Hutchinson die de derby's tegen Fenerbahce en Galatasaray misten waar we in de derby's nog 2 maal rood hebben gekregenet Olcay en Veli.

Of die smackdown van Topal op Ba kn de strafschopgebied.

15 maart 2015 om 18:42

Erg goedkoop dit, hoeveel penalty's en rode kaarten hebben we dit seizoen tegen gekregen dan?
Verder hebben we 4 doelpunten normaal gescoord, of was dat ook omdat het suleyman seba seizoen is?

15 maart 2015 om 22:04

Dan kan ik als Gs fan zeggen dat ze nog een penalty moesten krijgen na dat motta zo hard werd getackeld

Lekker hoor dit. Ook hebben we na lange tijd goed gespeeld in de competitie. Galatasaray laat 2 punten liggen en wij geven Erciyes een pak slaag. Nu Fenerbahce nog. Hoop op minimaal een gelijkspelletje.

Slaven Bilic haalt wel de max uit zijn ploeg. En Demba Ba is echt een held!

Gokhan Tore wat een talent. Verder speelde iedereen ook gewoon goed.penalty was ook terecht want Olcay werd vastgehouden

15 maart 2015 om 17:58

Het kan een penalty zijn maar als je wordt vast gehouden ga je toch niet naar voren vliegen. Je hoort juist daar naar achteren te vallen. Ik wil het niet over de penalty hebben maar ik zou toch geel geven voor olcay zijn dolfijn duik.

Wat een wedstrijd van Besiktas, Vrije trap van Drenthe mocht er ook wel zijn

Drenthe Doed het in Turkije ook goed

Even een vraag tussendoor: wat houdt een Suleyman seizoen in? Ik zag net iemand hebben over een suleyman seba jaar, maargoed Besiktas gun ik. Spelen mooi voetbal en doen niets voor niets nog steeds mee in de Europa leauge. Proficiat met de drie punten.

15 maart 2015 om 20:05

Süleyman Seba was de legendarische ere-voorzitter van Besiktas. Vorig zomer is hij overleden en omdat het zo'n gerespecteerd man was, hebben ze dit seizoen vernoemd naar hem.

15 maart 2015 om 20:59

Bedankt voor je uitleg, maar willen ze ter compensatie besiktas kampioen 'laten' maken? Ik snap die link niet. Ik vind besiktas leuk voetbal spelen en zie ze weinig echt de scheids mee hebben vergeleken met Fener en Gala bijv.

15 maart 2015 om 21:23

Ja dat is wat sommige supporters van de rivalen telkens zeggen als een beslissing in ons voordeel valt. Maar iedereen wordt benadeeld in de competitie.

Mooie doelpunt van Drenthe. Kan een veel betere club krijgen. Heb de wedstrijd niet gekeken, maar wel knap dat je na Club Brugge toch maar even 5 doelpunten kan maken. Besiktas verdient het meeste om kampioen te worden. Alleen weet ik niet of ze het gaan volhouden. Tenzij Fener zo dom blijft spelen kunnen ze volgende week 3 punten pakken van ons.

Het twee spitsensysteem heeft goed gewerkt. Al verwacht ik wel van Ba dat hij voortaan niet alleen met strafschoppen gaat scoren. We hebben geluk gehad, die bal op de lat van Edinho was het keerpunt in de wedstrijd. Als die zat, zouden we weer een half uur lang lopen nagelbijten.

Olcay wordt vastgepakt, maar laat zich heel makkelijk vallen, dat wel. Dat doelpunt van Pektemek in de eerste helft is onterecht afgekeurd, Ba raakt de bal helemaal niet aan, de bal gaat via de keeper van Erciyes richting Pektemek. Daarnaast moesten we een strafschop krijgen voor die charge op Motta. Zo heb je iedere wedstrijd wel beslissingen in je voordeel en nadeel. Ik ben het zat dat iedere keer Süleyman Seba er weer bij wordt gehaald. Het is niet meer grappig, maar sommige kinderen denken daar anders over blijkbaar.

Drie punten binnen, nu Brugge en Fenerbahce nog. Dat worden twee hele belangrijke wedstrijden. Winnen we ze allebei, zitten we in de kwartfinale van de EL en duwen we Fener uit de titelstrijd.

16 maart 2015 om 02:38

Het twee spitsen systeem heeft zeker goed gewerkt, maar met alle respect we speelden tegen een degradatie kandidaat..

Ik denk tegen een team als fener het best is om je middenhelft druk te houden.. Ik zeg dit niet vaak maar een gevoel in mij zegt dat we het dit keer wel gaan flikken in kadikoy..

16 maart 2015 om 18:48

Bilic zal tegen FB echt niet met twee spitsen gaan spelen. Dit was eenmalig uit noodzaak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren