Turkey-
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 11 november 2011
  • Turkey-
  • 86 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 296
  • 24 jaar (6-12-1997)
  • Gymnasium
Persoonlijke berichten
24 februari 2012 om 17:34
#2

Hey bedankt voor je bericht renktasli

CE over Carsi zou geweldig zijn, maar volgens mij moet je eerst meer punten behalen d8 ik . Anyway een CE over Carsi is best lastig . Zo zou je alles over Carsi moeten typen . Denk maar aan optik Baskan, Asi Ruh , Alen Markaryan . Wie is Carsi, wie zijn verantwoordelijk voor de leuzen en spandoeken etc .

Carsi verschilt natuurlijk van de rest, wij zijn geen toeschouwers, maar supporters . Carsi bemoeit zich overal mee, van politiek tot mensenrechten . Dat zie je alleen bij ons . Ga eerst goed research doen, en nogmaals ik denk dat je eerst meer punten moet hebben . Succes man !

8 maart 2012 om 17:14
#3

Selam renktasli . Ik heb het indd ook gezien/gelezen . Nadat ik thuis kwam heb ik haber1903 effe goed doorgenomen . Vergeet 1 ding niet , haber1903 is de meest betrouwbare bron voor bjk nieuws !

Adali zegt alleen dat hij besiktas niet zonder leiding zal laten zitten , hij zegt dat als ik het niet doe , doet een ander het wel . Onemli olan besiktasi sahipsiz birakmamak ! Hij doet een beetje bescheiden naar mijn mening , maar als het goed komt gaat hij baskan adayi worden . Hoe ik dat vind ?? Geweldig !!
De fans zijn gek op hem , hij is een goede besiktasli die er geen gras over laat groeien als er iets over bjk wordt gezegt ! Noem mij 1 persoon behalve adali die in 1 jaar q7 , guti, fernandes , simao , almeida kan halen naar turkije . De antwoord is niemand ! Onu basarmak got ister

We zullen moeten afwachten broeder , maar er wacht nog een rechtszaak natuurlijk , met dat in zijn achterhoofd moet hij spoedig een beslissing nemen !

Hopelijk komt onze team er zonder kleerscheuren ervanaf vanavond !

8 maart 2012 om 17:29
#4

Serdar Inan kan niet eens baskan worden want daarvoor moet je 5 jaar lid zijn in de yonetim . Dus dat moet je vergeten . Ik heb dat via een goede bron .

Sinan vardar , die ik vergelijk met grote smurf qua gezicht , was eerder aan het hoofd van de jeugdopleiding . Hij heeft gelijk , bjk moet investeren in de jeugd ! Ik denk toch dat het adali gaat worden , zo niet , moeten we wachten op andere mensen die zich kandidaat stellen .

Veel kijk plezier vanavond !

11 mei 2012 om 23:45
#5

He goos ! Jammer van het gelijkspel , dit betekent opniew een wedstrijd spelen helaas !!

Fikret Orman is een goede aanwinst voor bjk . Straalt ook discipline uit en denkt meer aan de club ipv met geld strooien zoals asshole demiroren !

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 5 december
Everton ziet in José Mourinho een geschikte vervanger van Rafael Benítez, mocht de club besluiten om de Spaanse oefenmeester te ontslaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren