Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Berghuis: ‘Er werd niet zoveel gezegd, ik heb een soort van sorry gezegd’

Laatste update:

Steven Berghuis heeft een schuldgevoel na de nederlaag van Feyenoord bij sc Heerenveen in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Bij een 1-3 voorsprong incasseerde de aanvaller van Feyenoord zijn tweede gele kaart van arbiter Siemen Mulder, waarna Heerenveen de ommekeer inzette: 4-3. "Ik ben zwaar teleurgesteld natuurlijk", reageert Berghuis voor de camera van ESPN.

Zelf maakte de aanvoerder de 1-2 in het Abe Lenstra Stadion. Feyenoord leek goed op weg naar de halve finale tegen Ajax. "Je hebt 'm al redelijk in de tas de tweede helft. Strijd brengt je terug in de wedstrijd. Drie snelle, goede goals en je zit op rozen. Dan maak ik die tackle en geeft hij geel. Dat is gewoon dom van mij", geeft Berghuis aan. Zijn tweede gele kaart volgde toen Berghuis zag hoe Rami Kaib op hem af kwam dribbelen. De buitenspeler wilde voorkomen dat de linksback van Heerenveen naar binnen zou snijden en zette een tackle in, waarbij hij hard de voet van Kaib raakte.

"Achteraf is het makkelijk natuurlijk. Zoals ik zei, die strijd brengt je ook terug in de wedstrijd. Ik dacht: ik heb hem gewoon. Het is geen tackle om hem aan te pakken, maar gewoon om de bal te spelen", legt Berghuis uit. "Dat reken ik mezelf natuurlijk wel aan. We missen als team een enorm mooie kans op de halve finale. Dat begint bij mij." Na afloop was het stil in de kleedkamer, vertelt hij. "Er werd niet zoveel gezegd. Ik heb een soort van sorry gezegd, maar het is niet dat ze daar veel aan hebben. Het is wat het is. Heel zuur."

Trainer Dick Advocaat spreekt van een onnodige nederlaag die het gevolg is van 'persoonlijke fouten'. "Dit zijn wedstrijden die je nooit uit handen mag geven", stelt Advocaat. "We hadden het totaal onder controle, zelfs in de eerste helft. Zij hadden de momenten, maar niet zoals vorige keer (3-0 nederlaag op 31 januari, red.). Wij deden gewoon mee, kwamen bij de goal en creëerden mogelijkheden, dus dat ging redelijk." Dat Nick Marsman in de fout ging bij de 3-3, toen de keeper mistastte in een duel met Henk Veerman, rekent Advocaat de keeper niet aan. "Die ga ik ook geen verwijten maken, want die heeft genoeg wedstrijden voor ons gewonnen. Dit keer had hij niet z'n beste dag." Marsman veroorzaakte ook een penalty, maar die keerde hij daarna wel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een domme kracht is dit ook af en toe he. Het is ergens lachwekkend dat je beste speler altijd op bepalende momenten dit soort rare fratsen uit haalt waardoor Feyenoord nooit een stap verder kan zetten. Het is Feyenoords waardevolste en tegelijkertijd zwakste schakel ineen.

17 februari 2021 om 22:13

Hoe kom je erbij dat Berghuis dit altijd doet? Zonder Berghuis zijn we een lage subtopper. Dat Feyenoord niet aan kan haken bij PSV en Ajax is nu blijkbaar ook al zijn schuld. Doe niet zo mal.

17 februari 2021 om 22:18

Nee, dat is vooral Dick zijn schuld. Lekker laf starten tegen clubs als Emmen en Wolfsberger en tegen AZ en Heerenveen tactisch geklopt worden, terwijl ze behoorlijke aanvallen op de mat leggen als ze niet zo ver inzakken. En iedereen verwijst dan naar Stam en dat vooruit voetballen toen ook niet werkte, maar dat is een onzinnige vergelijking. Senesi en de backs waren toen nog niet zo ver en je hebt ook nog iets tussen het angstige afwachtende voetbal van Dick en het kamikaze voetbal van Stam.

17 februari 2021 om 22:50

Nu zie ik niet alles van feyenoord, maar ik zie berghuis de laatste tijd weinig bijzondere dingen doen. Ik denk dat feyenoord zonder hem echt zo veel slechter presteren

17 februari 2021 om 22:51

Dick Kan er natuurlijk geen fluit aan doen dat Feyenoord 3 doelpunten weggeeft in 10 minuten.

17 februari 2021 om 22:56

Maar wel dat we iedere wedstrijd zo extreem slecht beginnen.

17 februari 2021 om 22:56

Peperbus, dat is onzin, speelde tegen PSV en Willem 2 weer prima.

17 februari 2021 om 22:59

Kaassie, maar ik had het over het aanhaken bij psv en Ajax, niet over de wedstrijd vandaag. Precies wat Migi zegt, de eerste helft is al het het hele seizoen om te janken. Vandaag had hij het na de rode kaart overigens wel neer moeten zetten, maar was hij ook te laf

17 februari 2021 om 23:17

Best een aardig rendement voor een speler die niet zo veel brengt. Als we 2 andere spelers met zulke cijfers hadden dan hadden we wel wat plekken hoger gestaan

17 februari 2021 om 22:14

'Altijd op bepalende momenten', wanneer nog meer dan? Ben zeer benieuwd naar je voorbeelden

17 februari 2021 om 22:19

Onder andere tegen Ajax de twee grote kansen en toen het er echt om ging in de EL

17 februari 2021 om 22:21

Dat zijn geen rare fratsen. Tegen Ajax schiet hij twee keer rakelings naast. Is dat wangedrag?

17 februari 2021 om 22:23

Excuus, verkeerd gelezen, dacht dat hij aangaf dat hij er op bepalende momenten niet stond

17 februari 2021 om 22:24

Rode kaart in seizoen 2017/2018 waardoor Feyenoord lang met 10 man komt te staan tegen Psv. Hard charge in seizoen 2019/2020 waar die ( vond hij zelfs zelf) eigenlijk rood voor had moeten hebben in de wedstrijd tegen Az. En verder inderdaad vaak choken in de wedstrijden tegen Ajax met het missen van grote kansen.

17 februari 2021 om 22:37

Nou gefeliciteerd! In 4 seizoenen, 140 plus wedstrijden weet je maar liefst 3 individuele momenten te benoemen. Wat ben jij een raar mannetje zeg.

17 februari 2021 om 22:38

Oké, dus in de vijf jaar dat hij nu bij Feyenoord speelt, vind jij dat altijd? Vaak choken tegen Ajax is echt onzin. Hij miste een keer twee grote kansen, so what. In vijf jaar bij Feyenoord heeft hij twee harde overtredingen gemaakt en één keer door twee gele kaarten een rode kaart gepakt. Ik vind het eerder lachwekkend dat jij op basis daarvan dit stempel geeft. Hij heeft nu iets doms gedaan, maar ik zou willen dat iedereen bij Feyenoord zijn wil om te winnen had. Dan zou Feyenoord namelijk juist wél een stap verder kunnen zetten

17 februari 2021 om 22:43

Bobiku. Nou dit is meer wat ik even snel kon Googlen, maar ik vind inderdaad dat Berghuis wel vaak wat rare fratsen op het veld heeft. Snap ook dat jullie als Feyenoorders hem op handen dragen want het is degene met veruit de meeste kwaliteit, maar niet altijd degene met meest slimme acties. Verder nog 0 keer gescoord in de Arena, dus ik doel niet alleen op de laatste wedstrijd tegen Ajax.

17 februari 2021 om 22:54

Dus je gooit je standpunt en gaat vervolgens googlen om argumenten te vinden? Eerst zeg je 'altijd rare fratsen op bepalende momenten', en nu je erachter komt dat je eigenlijk toch weinig voorbeelden hebt, houd je het op iets vaags als 'vaak wat rare fratsen'. Wees even concreet dan. Dat Feyenoorders hem op handen dragen heeft hier niets mee te maken. Ik vind het onterecht dat iemand zo'n stigma krijgt toebedeeld. Nog nul keer gescoord in de Arena, nou en. Dat wil zeggen dat hij choket? Als dat alles zegt, is Kramer dan de man omdat hij wel scoort in de Arena?

17 februari 2021 om 23:11

Ja he he, het is geen journalistiek of academisch stuk dat ik schrijf. Tuurlijk ga ik pas voorbeelden zoeken op het moment dat iemand daar om vraagt op Vz. Wees blij dat iemand dat nog doet en met antwoord komt, want zo vaak gebeurt dat niet op een platform als Vz Ik denk dat 'ie bepalender kan zijn al 'ie z'n koppie er wat vaker bij houdt, jij denkt van niet, prima toch.

17 februari 2021 om 23:18

Weten of het wel klopt voordat je iets roept, dat is vrij normaal toch? Als jij iets beweert, ik om voorbeelden vraag en jij zelfs na het opgezocht te hebben maar met drie dingen in vijf jaar komt, dan vind ik dat niet heel gunstig voor je standpunt. En ik denk ook dat het beter was als hij zijn koppie er vanavond bij had gehouden. Het punt is echter dat jij zegt dat het een structureel probleem is en dat is je reinste onzin. Ik vind het een beetje jammer dat je dan met termen als 'dommekracht', 'lachwekkend' en 'altijd rare fratsen' komt. Uiteindelijk blijk je dat niet echt te kunnen onderbouwen, dus zeg het dan gewoon niet

17 februari 2021 om 23:21

Ik kan meer rare fratsen vam zlatan en suarez bedenken en toch staat berghuis bij de ajacieden bekend als een gekkie

17 februari 2021 om 23:26

Dat mag, ik denk dat we met zijn allen op vz in eerste instantie vooral onze mening benoemen. Wat ik rare fratsen vind, mag jij ook weer geen rare fratsen vinden. Dus wie zegt wat waar is. Ik ga morgen op de laptop nog wel even wat extra momenten zoeken waarbij Berghuis gefrustreerd over het veld liep voor je die wel ergens in mn geheugen staan maar waarbij ik simpelweg de wedstrijd niet meer weet. Kom ik even op terug voor je

17 februari 2021 om 23:37

Inke, jij zegt letterlijk 'altijd op bepalende momenten'. Als je zoiets zegt, is dat iets anders dan even je mening droppen. Dat is een kant en klaar, ongenuanceerd oordeel. Als die momenten zo bepalend zijn, verwacht ik dat jij het kunt benoemen. Je zegt namelijk dat hij het altijd doet. Altijd en op grote momenten, dan lijkt het me dat je niet hoeft te gaan zoeken. Hij loopt weleens gefrustreerd over het veld ja. Fanatisme is dat. Iets wat ik graag bij meer Feyenoorders iets meer zou zien. Ieder zijn mening, tuurlijk. Ik vind het alleen niet zo chique als je een speler zo maar afbrandt. Beetje goedkoop

18 februari 2021 om 01:33

Bobiku, laat het gaan man! Je hebt volkomen gelijk, maar nu gaat hij het opeens op hele andere dingen gooien. Ik blijf het trouwens storend om te zien dat iemand met een volledig groen balkje vaak de likes mee krijgt. Verbazingwekkend

18 februari 2021 om 02:30

Haha, ik denk niet dat het door het groene balkje komt. Berghuis is een speler waarvan ik denk dat hij wel het bloed onder de nagels vandaan kan halen. Als je zo'n speler afzijkt, scoort dat. Maar inderdaad, hij gooit het ineens op allerlei andere dingen. Zegt genoeg denk ik. Ik maak me er niet druk om, maar vind het een beetje triest om een voetballer zo'n stempel te geven op basis van drie momenten in vijf jaar. Net als mensen die Kramer van de week een psychopaat noemden.. dezelfde mensen die Suarez adoreren zijn dat. Die man die mensen bijt

18 februari 2021 om 09:06

Suarez hebben we een behoorlijke periode moeten missen na het bekende bijtincident. Het heeft dus ook een nadeel wanneer een speler mentaal wat instabieler is. Zlatan in zijn Ajax tijd deed geen gekke dingen op de Nederlandse velden. Pas toen hij weg wilde na Juve deed hij raar.

Berghuis maakt het inderdaad niet zo bont als Suarez dat deed maar toch zien we wel elke keer dat hij venijnige overtredingen kan maken die qua positie op het veld vrij onnodig ogen. Die tweede gele kaart was toch echt niet nodig, hij kon zijn man laten lopen, er waren nog genoeg Feyenoorders achter de bal.

18 februari 2021 om 09:15

Speedy, hier ben ik het mee eens. Hij gaat er weleens hard in terwijl dat niet nodig is. Ik vind het alleen wat overdreven als mensen gaan beweren dat hij structureel over de schreef gaat op cruciale momenten en dat hij altijd rare dingen doet. Dat is gewoon niet waar. Ik zeg het vaker, maar ik zou willen dat iedereen bij Feyenoord zijn beleving had

17 februari 2021 om 22:36

En dan krijgen we dit soort helden die opeens wakker worden. Berghuis is kennelijk een hot topic voor sommige. Zoveel fratsen haalt hij niet uit hoor. Kijk eens naar je eigen club, daar zitten genoeg spelers die gemener zijn dan Berghuis. Hoef geen namen te noemen denk ik?

17 februari 2021 om 22:40

Ben al een tijdje wakker hoor, werkdagen beginnen vroeg. Dit deed je vanmiddag ook al, toen was het woorden in mijn mond schuiven die ik helemaal niet zei, nu pak je weer een ander onderwerp en club erbij dan waar het over gaat. En dan ben ik een raar mannetje, haha!

17 februari 2021 om 22:43

Ja, bij Berghuis wordt op ieder slakje zout gestrooid. Vrijdag krijg je Derksen er nog overheen. Berghuis is een goede aanvoerder die vandaag iets doms heeft gedaan. Daar is hij zelf nog teleurgestelder over dan wie dan ook

17 februari 2021 om 22:54

Volgens mij zei je vanochtend dat Dest beter zekerder zou zijn wanneer Schuurs of Veltman als CV speelde. Ik vond dat een lachwekkende reactie inderdaad. Had dat op zn minst erbij gezegd dat Berghuis dan ook maar de rechtsbuiten zou moet zijn voor Barca, zodat Mbappe ook wat verdedigend werk had moeten verrichten

17 februari 2021 om 22:55

@bobiku "hij zelf nog teleurgestelder over dan wie dan ook".. wat betekent dan ik heb soort van sorry gezegd? komt niet over dat hij meest teleurgesteld is.

17 februari 2021 om 22:58

Genieterr. Again laat je blijken m'n comment niet gesnapt te hebben, ook al zeg je nu wel iets anders dan je vanochtend in de mond legde, dus dat verandert dan blijkbaar ook weer. Het is wat gechargeerd, maar het ging me er vooral om dat het centrum van Barca absoluut niet meer kan op het top niveau waar ze op willen acteren. Met een Dembele, die daar nu aan de rechterkant van Barca speelt, ga je er overigens met Berghuis niet op achteruit als je die daarvoor in de plaats zou neerzetten hoor

17 februari 2021 om 23:09

MrKrillin, Berghuis is enorm zelfkritisch. Misschien zelfs te veel. Die rekent dit zich enorm aan. 'Ik heb soort van sorry gezegd' betekent dat hij er spijt van heeft, maar dat het niet het moment is om erover te beginnen als iedereen zwijgend en balend in de kleedkamer zit. Dan laat je even zien dat je schuldbewust bent, maar er is op zo'n moment niemand die zit te wachten op een teamgenoot die even uitgebreid het woord neemt

17 februari 2021 om 23:32

Sorry maar ik vind het echt een beetje lullig. Berghuis is gewoon een goede voetballer maar geen topper. Bij Ajax of PSV zou hij misschien de 5e of 6e man zijn. Ik vind het bewonderenswaardig dat hij Feyenoord zo enorm omhoog helpt en ik meen het dat hij dat echt doet. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid vecht en strijd maar het blijft gewoon niet de meest slimme persoon.
Ondanks al zijn beperkingen vind ik hem echt een topper, zijn karakter, vechtlust, ambitie en geloof in zichzelf brengen hem hier en dat is verder dan menig ander voetballer met misschien meer talent en intellectuele capaciteit kan zeggen.
Ik heb daar, als Ajacied (misschien niets toevoegend maar ik wil duidelijk maken dat ik juist niet bevooroordeeld ben of wil zijn), bewondering en waardering voor. Ik vind Steven Berghuis een echt karakter, een mens, iemand met plussen en met minnen, met een enorme waarde voor Feyenoord en iemand die er grotendeels voor heeft gezorgd dat Feyenoord al jaren weer meestrijdt ondanks zijn choken, zijn af en toe haantjes of verontwaardigde gedrag en af en toe domme fouten.

18 februari 2021 om 09:25

En toch is het de enige speler die ik graag bij Ajax zou zien. Na dit seizoen kan hij voor heel weinig weg, heeft ervaring, is een leider, heeft maling aan meninkjes, en verwoord zich goed. Maar bovenal vind ik hem wel een hele goede speler. Als hij beter spelers om zich heen heeft zouden zijn talenten juist veel beter tot zijn recht komen nog. Ik durf wel te beweren dat Berghuis er bij Ajax 15 per seizoen inlegt, waarschijnlijk meer dan Antony of Neres doen. Enige puntje is dat hij weinig restwaarde heeft maar tegenover een laag aankoopbedrag zie ik hem wel graag komen. Er zijn niet veel spelers van Feyenoord die het aandurven naar Amsterdam te komen, Berghuis is wel lekker onafhankelijk en durft dat wel volgens mij.

18 februari 2021 om 09:37

Piranha, hij zou het absoluut durven, maar ik denk niet dat het gebeurt. In sommige opzichten misschien zelfs zonde. Zoals Blind niet goed genoeg is voor de top en net daaronder niet rendeert omdat teams daar niet zijn voetbal spelen, geldt hetzelfde voor Berghuis. Niet goed genoeg voor topteams, maar net als bijvoorbeeld Blind, Haller en Tadić perfect voor een goed team als Ajax dat altijd wil voetballen. Echt zo'n speler die in het CL seizoen ook gewoon op dat podium een heel hoog niveau had kunnen halen. Maar goed.. laat hem alsjeblieft bij Feyenoord 😉. Als ik hem was zou ik nog jaren blijven. Hij verdient hier al goed, wordt gewaardeerd en is belangrijk. En: hij zit er nu al vijf jaar, wat tegenwoordig heel wat is. Als hij nog wat jaren blijft, is het zo ongeveer Mr. Feyenoord van deze eeuw. Dan ben je echt de rest van je leven de koning in Rotterdam

18 februari 2021 om 11:53

Houdt hem maar, dat maakt de concurrentiestrijd alleen maar mooier.
Ik gun Feyenoord echt altijd het eennabeste

Ik vind het dom van Berghuis maar ben het niet helemaal eens met de stelling dat het verlies zijn schuld is. Feyenoord moet toch met tien man een 1-3 overwinning tegen Heerenveen eruit kunnen slepen? We hebben het niet over een halve wedstrijd met tien man spelen, maar tien minuten.

17 februari 2021 om 22:12

Nja 30 min met 10 man, de goals van Heerenveen werden alleen in de laatste 10 min gemaakt inderdaad.

17 februari 2021 om 22:13

@Inke, daar heb je gelijk in. Ik schreef het niet goed op.

17 februari 2021 om 22:13

Klopt je hebt gelijk. Alle goals werden enorm makkelijk weggegeven. Echt kinderlijk.

17 februari 2021 om 22:14

Dat bedoel ik ook. Dat Berghuis zijn team benadeelt, staat buiten kijf. Maar desondanks had Feyenoord het moeten winnen.

17 februari 2021 om 22:14

Tsja, dubbel...zonder de kaart maakt Feyenoord het waarschijnlijk wel af. Bij twee normale gele kaarten was het ook minder erg, maar die eerste is uit frustratie en totaal onnodig.
Verder eens met je dat Dick het tactisch niet opgelost krijgt. In de eerste helft te laf en na de rode kaart ook meteen weer met alles op eigen helft. Dan kom je er nooit uit en maak je het jezelf alleen maar moeilijker.

17 februari 2021 om 22:16

Je hoefde niet te scoren, hè. Alleen verdedigen. Je hebt nog tien minuten te spelen. Hoe kan je het dan, met alle respect, tegen Heerenveen zo weggeven?

17 februari 2021 om 22:24

Precies, dat moet je als Advocaat en de andere 10 toch goed neer kunnen zetten

17 februari 2021 om 22:33

Sterker nog in de EL hebben ze het goed 2x goed neergezet toen ze met 10 man kwamen te staan tegen Dinamo Zagreb en Cska. Ze kunnen prima de boel dichthouden met 10 man. Vreemd dat het vanavond totaal misging in de laatste 10 minuten.

Dat schuld gevoel is m gegund, hopelijk leert ie hier van..

Dit is natuurlijk ontzettend dom van Berghuis en dat weet hij zelf ook. Wil echter niet het verlies helemaal in zijn schoenen schuiven. Vond de wissel Jorgensen bijvoorbeeld ongelukkig want wat was daar de bedoeling van ...hij heeft geen diepte en kan moeilijk een bal vasthouden. Dat is met 10 man niet handig .. Daarnaast die 2 VAR momenten waarbij ik vind dat zowel Heerenveen als Feyenoord zijn benadeeld. Dat moment met de penalty van Heerenveen was overduidelijk, maar die elleboog van Veerman hebben velen niet gezien maar was een overtreding. Toch vind ik desondanks dat Marsman zich ook wel te makkelijk laat wegzetten. Ik had wel zin in een klassieker, maar het mocht niet zo zijn. Gefeliciteerd Heerenveen en jullie beginnen een aardige angstgegner te worden, maar goed, wie niet tegenwoordig :D ...sorry voor de zelfspot

Ik zou het ook wel eens leuk vinden om wat artikelen te lezen van de spelers van Heerenveen. Zij hebben gewoon de halve finale van de beker bereikt. Dit soort berichten vind ik ook interessant hoor, maar wil graag ook het winnende team even aan het woord horen

17 februari 2021 om 22:54

Tsja, Voetbalzone kijkt alleen naar clicks. Vrijwel alles over Ajax, zelfs een saaie brief van Van der Sar en niks over het diepgaande interview met Arnesen. Veel artikelen over Schmidt als het negatief is, nu is Berghuis de komende weken aan de beurt en gaat het mis bij Ajax dan worden Ten Hag en Driessen ook weer uit de kast getrokken. Over De Ligt lezen we hhoe hij zijn veters strikt, over de Vrij lezen we maximaal "speelde 90 minuten" of als hij een slechte wedstrijd speelt. Over Frenkie lezen we uiteraard ook alles
Zonde dat het tegenwoordig zo duidelijk is en dat het vaak zo eenzijdig is, haalt de kwaliteit van de site naar beneden.

17 februari 2021 om 23:40

Niet alleen voetbalzone hoor, ook van ESPN krijgen we niks. Alleen Siem de Jong direct na de wedstrijd gehoord en dat was het... Tegenover 3 van Feyenoord. Wie is er nou door naar de halve finale?

Het is niet de eerste keer dat berghuis zich als een verwend joch misdraagt en zijn team in diskrediet brengt. Waarom heeft hij nog een aanvoerdersband om zijn arm? Als er iemand niet het goede voorbeeld geeft.

Hopelijk laat frank de boer hem deze zomer ook gewoon thuis. Voegt helemaal niks toe aan de oranje selectie.

17 februari 2021 om 23:06

"Voegt helemaal niks toe aan de oranje selectie" dan kijk je niet naar zijn kwaliteiten.....lekker met Promes, Stengs of Babel voetballen dan. Zij mogen alleen maar dromen van de statistieken en het gevoel in de voet van Berghuis.

Men heeft het over rare fratsen van Berghuis op het veld, dat vind ik wel meevallen. Hij mag zo nu en dan een zeur zijn op veld maar daar zijn er veel meer van...wat veel erger is zijn wisselvalligheid...zo werkt hij als een paard en zo kan hij in de volgende wedstrijd volstrekt onzichtbaar zijn. Ook zijn optredens buiten het veld in de media is erg aan verandering onderhevig. Een goede Berghuis maakt Feyenoord zeker sterker maar een zwakke Berghuis gooit de balans van team volledig over de kop en zie je een zwalkend Feyenoord

Sorry jongens mijn fout maar jullie met z'n 10en bakte er in de laatste 10 minuten er helemaal niets van.

18 februari 2021 om 01:05

Haha, ja het was heel erg. Vreemd ook, want eerder dit seizoen lukte het prima om met tien man de boel gesloten te houden. Ik dacht 'dit blijft 1-3'.

Dit wetende wil ik Heerenveen alle complimenten geven voor de knappe overwinning, zoveel tegenslag om kunnen zetten in een zege en je tegenstander pijn doen wanneer het op z'n zwakst is, dit mag ook gezegd worden IPV allerlei discussies wie z'n schuld het nu is

dit is precies de reden dat hij in het buitenland nooit zal slagen, zelfs bij watford niet. Voetballen kan hij echt wel maar zijn foute persoonlijkheid en zijn verkeerde houding in wedstrijden dat het niet loopt dan komt er een kortsluiting in zijn hoofd en benadeeld hij niet alleen zichzelf maar vorral de ploeg en als dit nu één keer voorkomt op jonge leeftijd dan snappen wij het nog maar nu nog op deze leeftijd leer je dit vervelende houdinkje nooit meer af dus Feyenoord is en blijft zijn plafond

18 februari 2021 om 08:24

Het is erg dom van Berghuis, maar dat hij in het buitenland nooit zal slagen, omdat hij soms gefrustreerd raakt slaat nergens op. Er wordt door sommigen hier gedaan alsof het een of andere psychopaat is. Ik vraag me wel af wat je dan vind van spelers als Suarez, Pepe en Marcelo. Het moet wel een wonder zijn dat ze bij clubs als Barca en Real hebben gespeeld. Ook Tagliafico en Antony hebben er de laatste tijd een handje van om gemene overtredingen te maken dus die zullen ook wel niet verder komen dan Ajax.

Berghuis kan denk ik prima naar een voetballende subtopper in Duitsland of Spanje. Watford lag hem totaal niet met het fysieke spel in Engeland en ze speelden ook nog 442 als ik het goed heb. Berghuis moet je gewoon in een aanvallend ingesteld team hebben en dan kan hij ook in het buitenland een meerwaarde zijn.

18 februari 2021 om 12:18

net zoals Feyenoorders een hekel hebben aan veltman of tagliafico hebben de meeste ajacieden een hekel aan deze jongen maar zullen feyenoorders hem altijd verdedigen in wat hij doet maar hij heeft er wel toe bijgedragen dat jullie uit de beker liggen en hoogstwaarschijnlijk op alle fronten niks behalen dit jaar en ook moeten nu hopen dat ajax de beker wint en jullie moeten hopen op plek 3 voor Europees voetbal, stop met hem verdedigen van een jongen die je club in diskrediet brengt en uiteindelijk misschien ten gronde brengt met dit achterlijke gedag als het even niet gaat zoals meneer wil.

18 februari 2021 om 08:27

'Zelfs bij Watford'. Juist bij Watford is het moeilijk voor zo'n speler. Hij heeft een voetballende ploeg nodig

Het is sowieso nog niet echt het seizoen van Berghuis, hij heeft wel 12 keer gescoord en 8 assists. Van die 12 keer zijn het 7 penalties en qua assists neemt hij ook veel corners en vrije trappen. Dus uit open spel komt er eigenlijk niet zoveel rendement uit. Nu kost hij ze ook nog de beker. Ben benieuwd of hij deze zomer gaat vertrekken of voor een nieuwe start onder Slot gaat.

18 februari 2021 om 08:52

De corners neemt Diemers vrijwel altijd. Enne, zelfs al zou het vooral uit dode spelmomenten komen.. is toch prima? Dat is evengoed een wapen. Bij 20 goals betrokken is niet verkeerd. Inderdaad niet zijn beste jaar hoor, daar niet van

18 februari 2021 om 09:58

Dat is zeker een wapen, maar dan heb ik liever net zoals bij PSV een Max (en dan wel iets beter verdedigen bij vlagen ) die de dode spelmomenten neemt. Vind het namelijk wel wat zorgwekkend dat iemand die zoveel aan de bal komt als Berghuis, blijkbaar toch niet zoveel creëert uit open spel. Maar goed, als niet-Feyenoord maakt het me verder ook niet zoveel uit

18 februari 2021 om 10:03

Haha, hij creëert op zich genoeg. Aanvallend loopt het verder ook gewoon niet. Sinisterra was lang afwezig, spitsen waren geblesseerd of hopeloos uit vorm. Linssen doet het nu prima, maar dat viel eerst ook niet mee. Berghuis moest het van Toornstra hebben, dat zegt genoeg

Het zou goed zijn als Feyenoord eens gaat kijken of Berghuis met een psycholoog kan gaan praten. Ik denk echt dat het hem zou kunnen helpen. Het feit dat hij aangeeft dat ze met gif en vechten terugkwamen in de wedstrijd en dat hij nog in die stijl van spelen zat, zegt wel iets. Dat is namelijk niet echt handig met een 3-1 voorsprong. Hij kan niet terugschakelen naar een behoudende speelstijl als hij eenmaal die oogkleppen op heeft gezet. Het is wat anders dan dit type overtredingen, maar het feit dat hij nog niet gescoord heeft tegen Ajax valt ook onder hetzelfde kopje als je het mij vraagt. Het zou goed zijn om eens met hem te gaan werken aan dat mentale onderdeel. Hij is namelijk een geweldige speler, maar die kortsluitingen die hij af en toe heeft zijn doodzonde en zeer gevaarlijk (als Ajax fan denk ik vooral ook aan Oranje..).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren