Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema trekt naar Real Madrid

Laatste update:

Real Madrid heeft haar vierde versterking voor komend seizoen aan de haak geslagen. Olympique Lyon maakt woensdagavond via de officiële kanalen bekend dat Karim Benzema voor 35 miljoen euro aan de Spaanse club is overgedaan. Eerder op de dag ontkende de Franse club stellig dat er overeenstemming was bereikt. De transfersom kan door aan sportieve doelstellingen te voldoen oplopen tot 41 miljoen euro.

Benzema is na Kaká (AC Milan), Cristiano Ronaldo (Manchester United) en Raúl Albiol (Valencia) de vierde aankoop onder het bewind van Florentino Pérez, die wil dat de hoofdstedelingen weer bij de top van het Europese voetbal gaan horen. In totaal heeft de ondernemer reeds 215 miljoen euro uitgegeven. Daarnaast heeft Pérez de komst van Franck Ribéry niet opgegeven, maar Bayern München wil de aanvaller niet laten gaan.

Alhoewel Benzema diverse malen liet optekenen dat hij nog minimaal een jaar in het Stade Gerland wilde blijven, gaf hij woensdag te kennen dat hij toch graag naar Real Madrid wilde verkassen. Olympique Lyon ging akkoord met het standpunt van de 21-jarige spits, en bereikte enkele uren later overeenstemming met Real over de financiële voorwaarden. Benzema zal waarschijnlijk volgende week gepresenteerd worden.

Door de komst van Benzema, en de reeds eerder gedane aankopen, is de continuïteit van diverse Nederlanders in het Santiago Bernabéu hoogst onzeker. Dat geldt met name voor Klaas-Jan Huntelaar en Ruud van Nistelrooij, die in de punt van de aanval tevens al moesten concurreren met clubicoon Raúl en Gonzalo Higuaín. De laatstgenoemde was vorig seizoen clubtopscorer met 22 treffers. Javier Saviola werd verkocht aan Benfica.

Benzema speelde in totaal vijf seizoen voor les Gones. Vooral in de laatste twee seizoenen werd duidelijk dat de aanvaller bijzonder doelgericht is. In totaal maakte Benzema 43 doelpunten in 113 Ligue 1-wedstrijden, waarvan 37 treffers in zijn laatste twee contractjaren. Bij het nationale elftal van Frankrijk heeft Benzema een basisplaats veroverd. Met zes treffers in 24 interlands valt zijn doelpuntenproductie nog ietwat tegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop van Real, alleen jammer voor de nederlanders daar...
hoop wel dat ze blijven en daar de strijd aangaan

1 juli 2009 om 18:54

Ja daar zit ik ook over in, maar die komen er wel. Ik denk dat er verscheidene Nederlanders naar Engeland zullen trekken.

Geweldige aankoop voor Real weer!

aanpassing: Vitesse4 heeft gelijk, Garay voor Albiol. Ik was er even niet bij.

1 juli 2009 om 19:00

Raul zal er wel inkomen voor Higuain. Ik verwacht op de plek van Garay toch echt Albiol!

1 juli 2009 om 20:43

Ik vind het helemaal geen goede aankoop, Real snapt niet dat de aanval niet het probleem is, maar de verdediging.
En dan wordt Ribery misschien ook nog gehaald, wat schiet je ermee op. Investeer eerder 300m in die matige verdediging.

1 juli 2009 om 21:11

En ze hebben Albiol gekocht, en Arbeloa is ook dicht bij een akkoord? Er zijn nog 2 maanden te gaan, dus ik neem aan dat de rest van de verdediging en het achterste stuk van het middenveld daarbij niet worden vergeten..

1 juli 2009 om 23:41

als je elke wedstrijd 1x meer scoor5t maakt dat helemaal niets uit

1 juli 2009 om 21:08

Oei Oei Oei Wat een elftal dit gaat ver maar ik hoop dan dat Real eindelijk weer om alles mee gaat strijden

moderator: niet-onderbouwde opstelling verwijderd

1 juli 2009 om 21:25

@ Geerto
ik mag toch niet hopen dat Huntelaar Sneijder Robben en Van Der Vaart daar blijven? Die winnen die strijd van Kaka' Ronaldo en Benzema nooit. Slechts Robben maakt dan denk ik nog enige kans op speeltijd. Nee, laat ze maar naar een iets mindere club gaan. Sneijder bijvoorbeeld naar een club als Inter, die al eens belangstelling toonde. Daar komen ze tenminste aan spelen toe. Anders staan we daar op het Wk met een aanval zonder wedstrijd ritme en die het afgelopen jaar niks beter zijn geworden.

Als Real Madrid nou geen kampioen meer wordt...

1 juli 2009 om 18:54

Zegt niets hoor. Barcelona heeft op zijn minst een gelijkwaardige selectie. De strijd is wel eerlijker geworden.

1 juli 2009 om 19:11

is de strijd nu eerlijker? door aan 215 miljoen aan spelers binnen te halen is de strijd eerlijker? lijkt me niet... real maakt nu in ieder geval meer kans

1 juli 2009 om 19:23

Ik ben in Spanje altijd voor Real Madrid, maar hoop dat ze dit jaar finaal op hun bek gaan! Anti-voetbal:@
on; Einde verhaal Kjh?

1 juli 2009 om 19:29

@mo1188 en Pbr-ajax

Ohja? Ik heb liever 11 middelmatige spelers met een goed teamgeest, dan 11 vedettes die alleen individueel spelen. Real Madrid blijft kopen kopen, resultaten zullen verslechteren. Iedereen gaat elkaar de schuld geven. Niemand denkt te weten waar het probleem zit. Maar de probleem is gewoon herkenbaar. Real Madrid wordt op deze manier geen kampioen. Het is dat ik geen glazen bol heb, maar dit kan ieder voetballiefhebber wel voorspellen. En de jeugd dan? Die krijgen niet eens de kans om in de eerste elftal te debuteren en door te breken. Waarvoor heeft Real Madrid nog een jeugdopleiding, als ze toch steeds speler(s) kopen voor elke positie...

On: Ik had eigenlijk liever gehoopt dat Benzema naar Arsenal ging. Daar zou hij als fransman bij een franse trainer met internationale jeugdspelers er bij passen. Of Man Utd. Die hebben snelle vleugerspelers waarbij benzema als spits er perfect bij zou passen in de spits. Dat zou dan C.ronaldo doen vergeten.

1 juli 2009 om 19:42

Met Eto'o, Henry, Messi, Xavi en Iniesta heeft Barcelona spelers in de selectie die minimaal bij beste 10 van de wereld horen. Het punt is eigenlijk scouting en jeugdopleiding. Real wil niet scouten op prijs/kwaliteit, maar koopt gewoon de beste spelers van de wereld.


Het is niet illegaal en verpest naar mijn idee niet het voetbal, maar het maakt dat de club (en ook Manchester en Milan) een poenige uitstraling krijgen, en daar houden de meeste mensen niet van.

1 juli 2009 om 20:18

Wat een ongelofelijke koopkracht daar! Ik ben heel heel erg benieuwt naar volgend seizoen

@ kapteinclaus

Eto'o Henry en Xavi horen niet bij de beste 10 spelers ter wereld hoor! Wel heeft barca een erg goed team! Dat is het belangrijkste! De beste 10 ter wereld op dit moment op deze volgorde vind ik:

1.iniesta
2.ronaldo
3.messi
4.vidic
5.zlatan
6.torres
7.kaka
8.gerrard
9.cassilias
10.fabregas

1 juli 2009 om 20:28

Xavi hoort zeker wel bij de beste tien voetballers ter wereld. Ik hou niet zo van lijstjes maar mijne zou er zo uitzien:

1. Steven Gerrard / 2. Andres Iniesta / 3. Cristiano Ronaldo / 4. Lionel Messi / 5. Xavi / 6. Kaka / 7. Fernando Torres / 8. David Silva / 9. Zlatan Ibrahimovic / 10. Robin van Persie

1 juli 2009 om 20:28

@ Kapiteinclaus

Het is eenmaal moeilijk om bij Real door te breken, maar om dit te zeggen: 'real wil niet scouten op prijs/kwaliteit, maar koopt gewoon de beste spelers van de wereld' vind ik wel een beetje flauwekul.
Concludeer je dit op basis van de aangetrokken spelers dit jaar? Welke top-team geeft minder dan een speler waard is?(arsenal na)

Misschien is de doorstroom van jongeren naar het eerste team niet al te best vergeleken bij Ajax, maar ze hebben wel toppers uit hun eigen jeugdopleiding zoals Casillias en Raul.

benzema vind ik een zeer terechte aankoop, ik hoop dat hij het snel kan waarmaken in tegenstelling tot Huntelaar.
kwaliteiten van Benzema is natuurlijk om niet te discussieren, ik gun hem het beste ..

1 juli 2009 om 20:37

mee eens gerrard is de beste voetballer van de wereld aangezien hij compleet is : hij kan verdedigen ,de aanval helpen en scoren

als hij ooit verkochtwoord binnen 2 jaa rgaan we de 100 milioen over aan transferkosten


benzema is geen versterking opzich maar in een goed draaient elftal kan hij heel belangrijk zijn

1 juli 2009 om 20:59

Iniesta nummer 1?
Ik denk toch echt Ronaldo.
Verder lijk je wel een erg grote hekel aan Chelsea te hebben, typisch voor een United fan.
Kom op hey Vidic 4e beste speler er wereld, in zijn plek zou dan Terry moeten maar dan op nummer 10.

1 juli 2009 om 21:06

Bezema is goed dat klopt, maar waarom hebben ze daarvoor Higuain en daarna huntelaar voor deze positie terwijl ook raul en van nistelrooij er al waren.
Aangezien ze nu ook Ribéry willen halen en Ronaldo al is gaat er dan met 1 spits gespeeld worden.
Dit terwijl Higuain een goed seizoen heeft gedraaid, Raul publiekslieveling is en benzema uiteraard ook basis moet terwijl ze er veel geld voor hebben neergeteld.

1 juli 2009 om 21:08

Kunnen jullie Nu Lionel op 1 zetten. Het is toch inmiddels wel voor de grootste dwaas duidelijk dat Lionel Messi de beste voetballer van de wereld is.

1 juli 2009 om 22:56

om me even in de discussie te mengen, waar bazeren jullie dit op wie de beste is an de wereld??? tuurlijk heeft iedereen zijn eigen mening, maar dat wilt niet gelijk zeggen dat hij het is ik bedoel ik vindt zelf ook Messi beter dan cr7, maar dan zet ik hem nog niet gelijk op nummer 1! ik vindt zo en zo dat een middenvelder altijd tot een beste speler moet worden uitgeroepen.. waarom?? ze leveren 2x zo veel werk als bv een aanvaller of verdediger

1 juli 2009 om 23:41

@pbr-ajax : heb je helemaal gelijk in, en @ Hephaistos: op zijn minst een gelijkwaardige selectie met barcelona?? eerst wel nu egt niet meer, real madrid gaat barca alle hoeken van het veld laten zien. onthoud mijn woorden. ?rs en die bedragen zullen denk ik alles wel voor het zeggen hebben laat staan die spelers die realmadrid al had!!! ( Real madrid is mijn club uit spanje voor de zekerheid maar ben gewoon een echte mancunian, het is maar dat je het weet)

1 juli 2009 om 23:56

wil niet zoveel zeggen, perez heeft het al eens eerder flink om zeep geholpen daar.. nouja zien het wel weer, ik vind dit iig niet meer normaal.

2 juli 2009 om 00:06

Deze lijstjes van jullie zijn natuurlijk pure onzin.. logisch dat er meer aanvallers op zullen staan dan verdedigers, verdedigers worden te zwaar onderschat en doen geen mooie acties en al die poespas. Toch vind ik Alex een speler die in mijn top 10 staat, Verder word een Ferdinand of een Terry vergeten die toch echt verdedigende lijders zijn. Er is geen de 10 beste spelers van de wereld, deze word alleen gemaakt door mensen en daar staan altijd te veel aanvallers in en geen verdedigers/keepers, zware onderschatting.

De top10 beste spelers verschild per persoon

2 juli 2009 om 01:17

@ Ikarjan

Ik heb geen hekel aan Chelsea hoor, ik zet toch ook gewoon Torres en Gerrad op mijn lijstje beste spelers ter wereld! Terwijl dat aarsvijand nummer 1 is! Vidic is de beste verdediger ter wereld daar kan je niet om heen, terry kan niet eens normaal een penalty schieten zonder uit te gleiden!

Er staat maar één United speler tussen!

@ Stengun gerrard de beste? Dat vind ik lachwekkend wat heb je nu aan zo een alleskunner? Ik heb liever een team van 11 specialisten dan 11 alleskunners!

Een middenvelder als Iniesta die gewoon zijn taken uitvoerd vind ik vele malen beter dan iemand als Gerrard die van alles een klein beetje probeert te doen!

2 juli 2009 om 01:17

ik weet niet wat je hiermee bedoelt, vor de grootste dwaas duidelijijk dat lionel messi de beste is. waar basseer je deze mening op, op de hoeveelheid goals of omdat hij een aanvallende middenvelder/aanvaller is?
Mensen zeggen altijd dat een aanvallende middenvelder.aanvaller de beste van de wereld is, maar waarom?

2 juli 2009 om 07:52

@liqui17

Waarom zou Real Barca alle hoeken van het veld laten zien? Real heeft een behoorlijk gat goed te maken met Barca. En met een heel nieuw team zie ik dat niet binnen een jaar gebeuren. Kijk naar Chelsea die werden ook niet meteen kampioen pas nadat ze enkele gerichte aankopen hadden gedaan werden ze kampioen. Er worden nu nog steeds spelers aan Real gelinkt terwijl ze straks met Albiol, Arbeloa, Ronaldo, Kaka en Benzema al 5 nieuwe spelers hebben. Automatisme daar gaat het allemaal om in voetbal en dat is bij Barca helemaal top. Dat is een geolide machine en dat moet Real nog maar zien te creeëren. Vind het ook gek dat Real maar blijft kopen zonder dat ze spelers verkopen. Stel dat al die spelers zouden blijven, dan heb je wel een hele grote selectie. Clubs zonder prijzen doen toch altijd gekke dingen.

2 juli 2009 om 09:13

@ikarjan

vergeet niet dat Vidic tot beste speler van de Premier League is verkozen.

Benzema is een goede speler, maar ik vind dat hij nog te weinig doelpunten maakt voor een spits in de Franse Ligue 1. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen in de Primera Division.

1 juli 2009 om 18:56

ik zou het juist zo stoer vinden als ze 3de of 4de in de competitie maar worden, zoiezo barcelona kampioen en real niet!

1 juli 2009 om 18:56

Real wordt geen kampioen denk ik.
Hetzelfde verhaal als wel vaker bij Real, ze hebben kwalitatief de beste spelers, maar het is geen hecht team, wat bijvoorbeeld Barca wel is.
Als je geen hecht team hebt, dan gunnen de spelers onderling elkaar vaak niks, dus geven ze bijvoorbeeld minder snel een bal af aan elkaar, wat weer zorgt voor irritatie bij de ander, enzovoort.

Van al dat geld wat ze in Ronaldo, Kaka en nu Benzema hebben gestoken, hadden ze beter een coach als Hiddink kunnen halen, die van Real echt een team zou kunnen maken

1 juli 2009 om 19:02

Daar heb je een punt.
In 2003 had Real Zidane, Figo, Beckham en zo nog een aantal.
Wonnen ze een prijs? Nee!

1 juli 2009 om 19:10

wat dacht je van de champions league? dat was wel voor 2003 (2001/2002) maar toen was zidane het die scoorde

1 juli 2009 om 19:14

dat was een jaar eerder

1 juli 2009 om 19:15

Ja, maar volgens de voorzetter, (ben z'n naam even kwijt ), had hij in 2003 zijn dreamteam bij elkaar. Leuk dat ze daarvoor de Champions League nog wel wonnen. Is hetzelfde als dat je zegt:
Psv is dit jaar wel vroeg uitgeschakeld maar een paar jaar geleden stonden ze nog in de halve finale, olv Guus.

1 juli 2009 om 19:26

in 2003 werden ze kampioen en beckham kwam in dat jaar pas

on: Ik had toch het toch meer gevonden als Villa was gekomen scoort toch meer als Benzema maar die is wel voor de toekomst
jammer voor de Nederlanders maja vinden wel een mooie club denk ik

1 juli 2009 om 20:13

Sorry, ik bedoel 2004

1 juli 2009 om 22:52

Waarom won Barca dan 2 jaar geen titel. Aah ze waren ook kwalitatief beter dan Real maar hadden geen teammoreel!

Wat een z*v*r!

Waarom Hiddink halen, geen Mourinho, Wenger of een andere topcoach?

Die uitleg van hecht team slaagt op niets. Het is een samenloop van feiten. Toeschouwers, fitheid, opponent,...

2 juli 2009 om 10:59

Waar is Villa? en waarom staat Ronaldo boven Messi? Omdat hij mooiere schoenen heeft ofzo?? Met een beetje voetbalverstand kun je zien dat Messi op (bijna) alle fronten beter is dan Ronaldo.

on: Real heeft nu werkelijk super spelers, maar nog lang geen super team..

1 juli 2009 om 18:59

Ik vind het één grote grap. Wat een ** trieste club. Als je al zo'n team hebt en je gaat dan 200 miljoen besteden aan 3 spelers.. ziek gewoon.
Ze vrpesten het gewoon voor de andere teams, niet alleen omdat ze alle sterspelers in één team stoppen, maar vooral omdat de helft van alle sterren verpest zullen worden. Bahbahbah... ik heb zin om hier vallerlei ziektjes naar Real te gooien, maargoed dat laat ik maar achterwegen.. het is gewoon huilen met de pet op als je dalijk spelers als Robben, Sneijder, Van der Vaart etc. op de bank hebt zitten... maargoed..

1 juli 2009 om 19:09

Robben, Sneijder en Van der Vaart heeft Real Madrid echt niet meer nodig nu. Denk je echt dat ze alledrie vrolijk op de bank gaan zitten niksen, terwijl ze kijken naar de egoïstische speelstijl van Ronaldo, de passes die niet begrepen worden van Kaka, en de andere fouten die misgaan, net als in 03-04?

1 juli 2009 om 19:33

Om eerlijk te zijn; ja
Van der Vaart heeft aangegeven hoe dan ook te willen blijven, hetzelfde geld voor Sneijder. Ook Robben wilt blijven maar als er een topclub geinteresseert is, luistert hij. Ik hoop dat Real finaal afgaat komend seizoen. Wanneer leren ze nu eens dat een team belangrijker is dan individuele klasse alleen?

1 juli 2009 om 19:57

Stop jullie nederlandse trots is weg en zeg is dat ze gouw weg moeten daar. Ik word helemaal gek van die nederlanders die willen blijven Weg Ermee alleen sneijder niet.

1 juli 2009 om 20:18

Dat leren ze alleen met een goed bestuur
Neem als voorbeeld Barcelona:
-stabiele verdediging
-een goede controlerende middenvelder
-een aantal aanvallende middenvelders met goed inzicht en goede passes
-beweeglijke spitsen

Dit is denk ik dé manier voor een topclub om ook op Europees niveau sterk te zijn.

1 juli 2009 om 20:49

@mo1188,
-een goede controlerende middenvelder, hebben ze ( lass, diarra, gago)
-een aantal aanvallende middenvelders met goed inzicht en goede passes, hebben ze (kaka, cron, robben, guti)
-beweeglijke spitsen (raul higuain benzema)

verder hebben ze een vd beste rechtsacheter van de wereld, een vd beste keepers ter wereld, en nog meer verdeigers op niveau

1 juli 2009 om 20:58

Daaraan nog toegevoegd: eendracht
Toch vind ik de spelers van Barcelona een klasse beter voor die bepaalde functie:
-touré vind ik (!) beter dan Gago, meer overzicht enzo
-ronaldo en Kaka hebben prima passes, maar het passingspercentage van Xavi en Iniesta ligt bijvoorbeeld hoger
-messi en Henry vind ik beweeglijker dan Higuain en Benzema. Barcelona maakte ook niet voor niets afgelopen jaar zoveel doelpunten.

1 juli 2009 om 21:13

http://www.telegraaf.nl/jsp/foto_w.

Mooi plaatje is dat, robben heeft én meer dirbbels dan Ronaldo en Kaka en een veel hoger percentage met succesvolle dribbels.
Ik denk dat Robben nog wel te gebruiken is bij Real Madrid.

1 juli 2009 om 23:02

Door de aankoop van Albiol en 'terugkeer' van Garay is er nu een zeer stabiel verdediging!

De goede controlerende middenvelder kan Guti, Lass en Diarra zijn.

Aanvallende middenvelders? Van der Vaart, Robben, Ronaldo, Kaka, Sneijder, De La Red (?)

Spitsen? Beweeglijk? Benzema, Huntelaar, Raul
Scoringsmachines? (opnieuw) Benzema, Van Nistelrooij, Negredo

Ok, dan heeft Real dé manier om ook Europees sterk te zijn! Danku mo1188!!

1 juli 2009 om 23:05

@ Farfan_17 en R9naldo.

de verdediging is allerminst stabiel, vooral door Ramos die continu rechtsbuiten loopt te spelen.

ronaldo, Robben en Guti geven geen passes, alleen op zichzelf. Raul is een 10, Benzema is geen beweeglijke spits.

de Hollanders mogen grotendeels weg.

Ik geef je op een briefje dat 3 vd 4 aankopen niet aan de verwachtingen gaan voldoen, en Pellegrini er rond de Kerst uit ligt.

Simpelweg omdat er geen balans te vinden zal zijn het komende jaar.

1 juli 2009 om 23:43

Zullen we afwachten tot de tiende speelronde ofzo, want ik heb geen glazen bol

1 juli 2009 om 23:54

Man wat een gezeik weer zeg.
Toen de Nederlanders er heen gingen was alles super voor iedereen.
Nu drijgen de Nederlanders buiten de boot te vallen en iedereen heeft wel wat te zeuren over Real.
Nee Engeland daar gaat het allemaal super he jongens, liverpool bijv. hebben denk ik niets gekocht de laatste jaren, staan zeker alleen maar Engelsen in?
Begin maar vast verder te zeiken over die ###club volgens jou want ze willen nog 85 miljoen investeren in nieuwe spelers.

Afgunst dat vind ik zielig.
Voetbal is al heel lang geleden een bedijf geworden hoor al sinds de komst van de Championsleague

2 juli 2009 om 08:46

'begin maar vast verder te zeiken over die ###club volgens jou want ze willen nog 85 miljoen investeren in nieuwe spelers. '

ik heb het maar even geciteerd want je zegt het precies goed! ze willen nog 85 miljoen investeren in spelers. Mat de nadruk op de S er achter.

1 juli 2009 om 19:01

Nu nog een hecht team worden.

1 juli 2009 om 20:19

Dat is de taak voor de coach

1 juli 2009 om 22:11

Maar daar moeten de spelers zelf ook aan meewerken!
Als dat lukt, dan wordt de titelstrijd weer spannend.
Al is het weer het grote geld dat een rol speelt, verwacht ik toch weer dat Barca klampioen word. Gewoon een geweldig team dat heerlijk kan voetballen!

2 juli 2009 om 11:04

Dat word steeds moeilijker; want hoe meer individuele klasse je hebt in een team, hoe moeilijker is om een hecht team te worden. Nu moet Real minstens 5 spelers van wereldniveau op de bank zetten en daar word je bepaald geen hecht team van! Daarom wens ik Ream nog veel sterte met komend seizoen en hoop ik eens dat ze van hun fouten leren..

1 juli 2009 om 19:15

dan moeten ze eerst verdedigend nog meer investeren. want albiol is een goede verdediger maar verder hebben ze niks...

1 juli 2009 om 19:17

Ik vind Sergio Ramos anders ook wel een goede. Alleen zijn voorzetten moeten een stuk beter. Pepe kan nog veel beter worden en Marcelo al helemaal. Nee, het enige wat ze nog moeten doen is een goede trainer.

1 juli 2009 om 19:37

En Pellegrini er na 2 weken alweer uitgooien?
Dat zie ik niet zo snel gebeuren

1 juli 2009 om 20:15

Als Pellegrini zich inderdaad bewijst is er geen reden om hem er uit te gooien. Hij heeft grote aankopen gedaan. Maar wat ik wil zeggen is dat aankopen alleen niks helpt. Neem als voorbeeld 03-04.
Maar ik twijfel aan Pellegrini's capaciteiten als coach.

1 juli 2009 om 22:11

Volgens mij heeft Pellegrini niet die aankopen gedaan, maar Florentino Perez. Ik weet natuurlijk niet hoe het precies is gegaan daar, maar er wordt in de media gesugereerd dat Pellegrini er weinig over te zeggen had.

En waarom twijfel je aan de capaciteiten van Pellegrini als coach? Ik bedoel, het is natuurlijk jouw mening, maar waar basseer je dat op? Hij heeft het de afgelopen 5 jaar prima gedaan bij Villareal. Je moet niet vergeten dat kort voor zijn aanstelling de club nog een degradatiekandidaat was. Hij heeft misschien geen prijzen gewonnen met Villareal(behalve een Intertoto Cup), maar hij is wel twee keer heel ver gekomen in de Champions League (1/4f &1/2f). Gezien deze goede resultaten, zie ik geen reden om aan zijn capaciteiten te twijfelen. Dit betekent niet dat ik zeker weet dat Pellegrini zijn team de sterren van de hemel laat spelen en er vandoor gaat met alle prijzen, maar ik weet wel dat Pellegrini een goede trainer is.

2 juli 2009 om 01:44

Pellegrini is wel degelijk een goede trainer dat heeft hij wel bewezen bij Villareal.
hij heeft van Villareal een subtopper gemaakt en heeft al halve finale en quart finale Cl gespeeld, dat verdient al veel lof op zich.
Het is gewoon haast onmogelijk om als trainer bij Real te bouwen aan een elftal daar krijg je gewoon geen tijd voor.
Prestaties moeten ten alle tijden goed zijn anders word je de laan uitgestuurd.
De aanhang en bestuur verwachten zelf ook niets anders.
Het is gewoon een valkuil voor elke trainer of je nou goed of slecht bent.
Kijk bijvoorbeeld naar Hiddink die ontslagen werd in '99 bij Real.
Goede coach, goede peoplesmanager, goede teambuilder, maar kon er niks uithalen.
Het is precies wat Cruijff zei voordat Hiddink daar begon (en zo zal het bij elke trainer gaan):"'poen pakken en wegwezen".

1 juli 2009 om 19:23

ik denk eigenlijk niet dat Real een beker pakt, ze hebben wel indivueel allemaal goede spelers, maar word het ook een team? bijv: een vrije trap op 24 meter, wie gaat hem nemen? c.r, kaka of benzema? ze willem hem allemaal nemen, en ze zijn allemaal teleurgesteld als ze hem niet mogen nemen. ik denk dat de geest van het team er beduidend niet beter op word.

1 juli 2009 om 19:40

Mensen die het hebben over 'de geest van het team' spelen te veel voetbal spelletjes. Kom op, in elke selectie heb je klootzakken. Juist omdat deze sterren bij elkaar lopen zouden ze meer respect voor elkaar kunnen hebben. Gaat uiteraard ten koste van de middelmatige spelers, maar we hebben het hier over real madrid. De grootste club ter wereld. Het team wat ze afgelopen seizoen hadden was real onwaardig. Onze oranje sterren hebben simpelweg het niveau niet om de strijd met barcelona te kunnen winnen.

1 juli 2009 om 19:49

Ja wie denk je C.ronaldo

1 juli 2009 om 20:00

Het feit dat jij zo denkt over deze professionals is al een punt op zich iedereen die zo praat is zelf een ego. Jullie denken allemaal dat het gaat gebeuren ik denk juist dat ze het tegenovergestelde gaan doen en iedereen van de mat gaan spelen ! C.ronaldo kan in zijn eentje al een verdedeging gek maken laat staan met kaka en benzema er nog langs. Waarom zouden deze jongens met elkaar ruzie gaan maken ? Heb jij de presentatie van gister niet gezien waarin kaka zei dat er totaal geen rivaliteit zal komen tussen hem en ronaldo. Enuh tuurlijk gaat ronaldo die vrije trappen nemen lijkt me logisch..

1 juli 2009 om 19:46

Die Pellegrini zit nu ook elke wedstrijd op hete kolen op z'n bankje.
De verwachtingen zijn nu zo intens hoog dat de druk enorm zal toenemen wanneer er niet gewonnen wordt of slecht gevoetbald wordt.
En dan heb je nog een reservebank die uitpuilt van grote namen en goede voetballers, die op hun beurt onrust zaaien en kritiek uiten op de trainer.
Terwijl Perez eigenlijk de verantwoordelijke is voor het matige jaar dat ze gaan beleven als gevolg van bovenstaande redenen.

1 juli 2009 om 20:01

er gaan nog minstens 7 spelers weg dus wat praat je nou ?

1 juli 2009 om 20:09

Ze willen inderdaad allemaal het liefst zo snel mogelijk weg
Als je de kranten er een beetje op na had geslagen had je kunnen weten dat iedereen probeert om zich in de basis te spelen en wil blijven!!

2 juli 2009 om 01:49

En wat nou als hun niet weg willen, zoals alle Nederlanders al hebben aangegeven?? (dat zijn er al 5!)

In mijn optiek heeft Real Madrid de verkeerde wijze gehanteerd,
eerst voor honderden miljoenen inkopen om daarna zichzelf druk
te maken over de te verkopen spelers....

Ik zie Real dit seizoen weinig spelers verkopen, tenzij het voor
zachte prijzen zal gebeuren...

2 juli 2009 om 08:53

haha maar wat ook wel het leuke is: Real wil ze kwijt, dat weet elke club van de wereld, maar de clubs gaan echt wel wachten tot het einde om ze voor een prikkie meetenemen. Laat Real ze niet gaan dan komen al deze topspelers op de bank te zitten, willen allemaal invallen en er gaat er altijd wel zeuren dat hij meer invalbeurten wil of weer ergens niet tevreden mee is. Of Real moet hun spelers voor een prikkie laten gaan of hun teammoreel gaat er op achteruit.

1 juli 2009 om 20:47

eerst zien dan geloven...er zijn wel meer spelers die daar gefaalt hebben. wel zonde van sneijder/vd vaart/robben en van nistelrooij...

Overbodig, maar een goede spits. Jammer voor Ruud en Kjh, waarschijnlijk hun einde in Madrid.

1 juli 2009 om 19:21

Ik vind het vooral heel jammer voor Huntelaar.

Hij werd gehaald voor vele miljoenen en Huntelaar zou alleen weg gaan bij Ajax als er een topclub zich zou melden. Hopelijk eindigt Huntelaar nu niet onder de top.

1 juli 2009 om 19:44

tja tja moet nog maar zien voor wie het jammer is..

tot nu toe heeft real 2 echte topscoorders in de selectie en dat zijn wel ruud en klaas jan... Raul is geen echte topscoorder en benzema dus ook niet.. als hij in een competitie als die van frankrijk zo "mager scoort dan mag hij daar nog flink in gaan verbeteren denk ik..

Ik hoop dat benzema met 1 van de nederlands in de aanval zal spelen.
Met klaasjan of ruud in de punt en benzema eromheen.

Maarja... durft pellegrini Raul ernaast te zetten???

dodelijke aanval nu hoor.
perez maakt ze woorden waar dit jaar.

1 juli 2009 om 19:10

Ik heb het gevoel alsof dit een spelletje is, (fifa) Iemand heeft gecheat en kan oneindig veel spelers halen.. Ongelofelijk dit.
Kunnen mooie jaren worden van Madrid. Kijken wie er in de uitverkoop komen, en ben benieuwd of de Nederlands daar nu ook met elkaar praten, over hoe klote dit eigenlijk is.. Ik bedoel welke nederlander krijgt nu nog een basis plaats? Hopen dat ze dan toch verkocht worden, anders zit het halve Nederlands elftal zo zonder wedstrijd ritme

Wat wil Real met al die aanvallers? Laten ze clubicoon Raãºl maar gaan? Zou ik zwaar onterecht vinden, zo'n grote voetballer, en hij is nog steeds goed! Verder nog Hilguaã­n die vorig jaar clubtopscorer was, Van Nistelrooy, Huntelaar en vast nog wel meer..
beetje overbodig lijkt me?

maar wel mooi voor Benzema! Had hem persoonlijk liever in Manchester zien spelen

Madrid blijft maar kopen. Ik denk dat het wel een goeie aankoop is.

Real Madrid gaat helemaal los op de transfermarkt. Wat een dream-team.

1 juli 2009 om 19:34

nu moet het 'dream-team' ook een wat laten zien. Ik denk eerlijk gezegd dat ze het niet kunnen brengen. Er zal onderling meer strijd zijn dan teamwork. Maar we zullen het zien, ik ben in ieder geval wel benieuwd.

dan heeft hij dus 3 clubs hij is nu naar real daarvoor zou hij naar united en daarvoor bleef hij gewoon er klopt nu niks meer van

1 juli 2009 om 18:58

Argumenteer je keuze voor Sneijder eens!
Dat snap ik namelijk niet, vind Robben daar beter.

en higuain vind ik persoonlijk niet bter als Raul.
Denk dat Raul daar komt, want dan heb je een goede snelle en jonge spits(benzema) en een kop sterke, maar vooral ervaren spits. (raul)

Deze speler was toch helemaal niet nodig, ze kunnen Raul toch niet op de bank zetten?

1 juli 2009 om 18:54

doen ze ook niet ze zetten de rest van de spitsen op de bank

Gvd , wat heeft die club ineens ? Ze hebben goeie aanvallers en toch kopen ze ? Wij zijn Tévez kwijt en we vonden Benzema , die ik zelfs beter vind . Wie moeten we nu halen ? We zullen uit Madrid Forlan of Aguero proberen te halen

1 juli 2009 om 19:24

Denk je nou echt dat Real Madrid daar rekening mee zou houden? Geen enkele club zou zoiets doen. Manchester vist nu gewoon achter het net. Dan hadden ze maar eerder werk moeten maken van de komst van Benzema.

1 juli 2009 om 22:20

Ach Frank666, wie zegt dat united ooit "echt" serieus is geweest? United heeft ongeveer een 100 mln te spenderen en wordt dus aan iedereen gelinkt (vooral door pers & zaakwaarnemers), dat ze serieus aan Benzema dachten is geen leugen maar gezien de bedragen die vandaag vermeld werden kan ik me niet voorstellen (en hopen) dat Fergie dat geboden had..
Het wordt voor United gewoon een tropische verrassing in de spits...

1 juli 2009 om 21:32

Ik vraag me af hoe concreet die interesse van Man Utd wel was. Nooit is er ergens iets over gemeld. Het enige dat Benzema met United linkte waren de (achteraf gezien verzonnen) quotes van een ploegmaat van Benzema die zei dat de transfer naar Manchester in kannen en kruiken was.

Overigens denk ik dat als ze hem echt wilden hebben, de prijs wel wat hoger ging gelegen hebben dan 35m euro. Die prijs is in dit transferklimaat namelijk nog vrij laag vind ik.

Wordt een aardig elftal daar, of in ieder geval een mooie verzameling goede voetballers...

Real is wel te stoppen hoor, ze wilden villa en ribery en kregen nul op hun request!
dus spelers willen niet allemaal komen of clubs geven niet over aan al dat geld!

Oh, wat hoop ik toch dat Real Madrid een bagger seizoen draait. De teller staat nu op:

65 Miljoen voor Kaka, 94 miljoen voor C.ronaldo, 15 miljoen voor Albiol en nu 35 miljoen (minimaal) voor Benzema...

Dat is nu al 209 miljoen. Man City is nog best wel een lieverdje.

1 juli 2009 om 18:55

Whaha, ik hoop precies hetzelfde!
Real is duidelijk zwaar gefrustreerd dat Barca alles won afgelopen seizoen. En wat zou het mooi zijn als Barca dan in ieder geval weer kampioen wordt en Real weer geen enkele prijs pakt.

1 juli 2009 om 19:05

Iedereen heeft het recht spelers te kopen. En natuurlijk zijn ze gefrustreerd dat ze geen kampioen geworden zijn, dat is logisch.

1 juli 2009 om 20:31

Ja kun je ook zeggen Barcelona is al jaren gefrustreerd is omdat Real de beste club ooit is qua prijzen van de hele wereld...
Benzema wilde ik zo graag bij een echte grote club aan het werk zien! Nu Bij Real echt super ben benieuwd!

1 juli 2009 om 20:05

Wat zit je nou te praten man. Louis van gaal koopt ook 5 spelers en alleen omdat deze minder kosten is het hem wel gegund een goed seizoen te draaien. Haat ergens anders graag en laat Madrid met rust

2 juli 2009 om 00:03

Het gaat me niet om hoeveel spelers Madrid haalt, maar om de prijs. Spanje verkeerd in een enorme economische crisis (spanje is het zwaarst getroffen in Europa), en Real Madrid koopt er gewoon op los met die bizarre transfersommen.

het is niet meer leuk gewoon..madrid koopt iedereen

Ik vind 35 miljoen opzich nog wel meevallen als je de andere tranfers ziet. Maar inderdaad een hele goede aanval nu. Alleen ze hadden naar mijn mening beter het geld in de verdediging kunnen stoppen want Ruud maakt ze ook wel. En mischien raar maar waar komt Raul te staan met deze aankopen allemaal?

Ach wat jammer, daar gaat zijn carriëre.
Want: hoewel ik Pellegrini geheel vertrouw, is Real Madrid een mijnenveld. Hij gaat daar heen, speelt, of niet. Heeft een team vol ego's om zich heen, wat niet al te goed is voor jezelf, en gezien het team dat ze nu hebben zal zijn bediening matig zijn. Hij gaat meerdere keren met de steeds veranderende manager uitvallen, en dan is hij uit de gratie. Dan koopt volgend jaar Perez een nieuwe spits en kennen wij Karim Benzema als de jongen die naar Manchester United of Arsenal kon, maar zijn carriëre weggooide. Dit doet me denken aan een andere jonge Franse spits, die naar Real ging. Hij speelt nu bij Chelsea, maar had de beste van de wereld kunnen zijn.... Het ga je goed Karim, zie je volgend jaar wel bij Getafe (om een willekeurige club te noemen).

1 juli 2009 om 19:03

Nee ik denk dat hij het daar wel redt. Hoe je het wend of keert, Real gaat wel voor balans dit keer. Geef die jongen maar een kans, ik weet zeker dat hij kan uitgroeien tot 1 van de betere aanvallers ooit van Real.

1 juli 2009 om 19:14

Precies zoals je het zegt "hij kan uitgroeien tot 1 van de betere" maar deze jongen is 21 jaar en heeft nog helemaal niks meegemaakt, totaal géén ervaring en alleen maar gevoetbald bij het vertrouwde lyon. Nu komt hij bij de grootste club ter wereld waar je meteen moet presteren en je niet 5 wedstrijden droog mag staan (ala Huntelaar) want dan wordt je meteen afgebrand. Daarbij sta je ook nog eens tussen arrogante verdetten die het alreeds bij grote clubs hebben gemaakt. Ik wens hem véél sterkte, en denk maar niet dat de trainer hem zal sparen en steunen en de tijd zal geven want deze trainer weet zelf al dat hij volgend seizoen niet meer de trainer is van dit elftal, het is voor de trainer al te hopen dat hij het seizoen mag afmaken!

Dus al bij al denk ik dat Ruud er naar 3 wedstrijden weer vast in de basis staat, en er zeker een top seizoen van gaat maken.

1 juli 2009 om 19:21

Je vergeet dat Real Madrid ene Zidane heeft, die naar mijn vermoeden een grote rol heeft gespeeld in deze transfer. Iedereen ziet dat Benzema nu al 1 van de betere spitsen is van Europa, terwijl hij nog zoveel groeimogelijkheden heeft. Daarom zal Benzema naar mijn idee voldoende kansen krijgen.
Huntelaar is een heel ander type speler, 1 die zich niet met het spel moet en kan bemoeien zodat hij scherp is in de 16. Bij Real snakken ze toch naar een ander type, 1 die het verschil kan maken en mee kan voetballen. Bovendien heeft Huntelaar met zijn boerenhoofd de schijn al tegen, Benzema heeft naast meer voetbalkwaliteit ook gewoon een betere kop/uitstraling.

Ik ben bang dat Van Nistelrooij niet op al te veel speelminuten moet rekenen, denk dat zijn beste jaren achter hem liggen.

1 juli 2009 om 19:54

Voor balans? Ook in dit tweede tijdperk vol met sterren is de verdediging een zwaar verwaarloosd geval. Pepe is nog 10 wedstrijden geschorst, en verder was het vorig seizoen al niet veel. Cannavaro weg. Ik moet het nog zien. Ik weet niet waar jij het 'gaat voor de balans dit keer' vandaan haalt...

1 juli 2009 om 20:06

Diarra en Gago om het middenveld bij elkaar te houden? Albiol die gehaald is om het vertrek van Canavaro op te vangen en dan zal Arbeloa waarschijnlijk ook nog gehaald worden de komende dagen.

1 juli 2009 om 20:34

Hielden Diarra en Gago dit seizoen ook niet het middenveld bij elkaar? Het wordt wel een heel vol middenveld dit jaar, om 'sterren' als Diarra en Gago op te stellen... M.a.w. de sterren spelen, niet het cement tussen de bakstenen. Het immer terugkerende probleem van Real.

1 juli 2009 om 20:43

Jawel, en dat deed met name Diarra erg verdienstelijk. Nu de opdracht om een nog veel beter middenveld bij elkaar te houden! Bovendien kwam Diarra pas in de winterstop, en met zijn komst was Real gelijk een stuk beter.
Real miste gewoon een aanvalsleider, iemand die het verschil kon maken en iemand die de bal kan vast houden op het middenveld. Serieus, laat je niet misleiden door de club Real, vorig jaar hadden ze gewoon een heel matig team.

ramos Albiol Pepe Arbeloa
diarra Xabi/gago
ronaldo Kaka Robben/ribery
benzema

1 juli 2009 om 23:13

Ik laat me ook niet misleiden door de club Real, en ook niet door het matige team van vorig jaar. Ik zie alleen niet in waarom iedereen, inclusief jij, er vanuit gaat dat ze het zo fantastisch gaan doen. Je hebt in je opstelling 4 en halve, max 5 spelers van vorig seizoen staan, net als Pellegrini zal doen. Dat werkt niet meteen, misschien na 20 wedstrijden. Succes!

1 juli 2009 om 19:07

@ martstolze

Wat een doemscenario zeg, wat een pessimist ben jij toch !!
En die hele doemscenario baseer jij enkel en alleen op aannames. Er is geen concreet bewijs dat het ook daadwerkelijk slecht zal aflopen met Benzema.

Kijk maar naar de los Galecticos tijdperk van Real, Daar kwamen spelers als Zidane en Figo juist tot grote bloei. En spitsten als Raul en Ronaldo werden juist bedient met goals.

Ik denk dat jij te hard van stapel loopt .

P.s. Waarom moet hij naar Arsenal, jullie hebben daar al genoeg aanvallers rond lopen

1 juli 2009 om 19:10

Ik neem aan dat je met die jonge Franse spits Anelka bedoelt?

Ik denk dat Benzema wel kan renderen daar in Madrid. Nu is de vraag waar gaat Huntelaar heen? Ik denk dat Manchester de stad wordt waar hij beland volgend seizoen.

2 juli 2009 om 00:14

@martstolze
weet je ik kan je niets anders dan gelijk geven, want ik dacht precies hetzelfde.
Anelka bewandelde eerder al dezelfde weg en faalde jammerlijk.
Ik hoop niet voor hem dat hij zal falen want ik zie veel potentie in deze jongen, maar ik gun het Real gewoon niet.
Benzema zou uitstekend gepast hebben in het team van Man U samen met Rooney in de voorhoede, zou smullen geweest zijn.

Ik verwacht eigenlijk een slecht seizoen van Real (ik hoop het eigenlijk ook wel een beetje), want de enige aanvaller die ze gehaald hebben en een echte teamplayer is is Kaka.
Ik ben blij dat Villa niet gegaan is en ik hoop dat Ribery ook niet zal vertrekken uit Bayern.
toch 2 mooie voetballer die absoluut niet passen in het systeem van Real, maar eerder bij Barca .

Raul gaat denk ik ook een rot seizoen tegemoet op deze manier, want wie willen ze nu op de bank gaan stallen.
Is gewoon jammer voor zo'n kleurrijke speler als hem.
Ik hoop dat Barca Real een flinke oorwassing gaat geven bij El Classico.
Het is gewoon wat Nick_afca al zei: "ik heb het gevoel alsof dit een spelletje is, (fifa) Iemand heeft gecheat en kan oneindig veel spelers halen".
Echt jammer dit, anders kan ik het niet zeggen.

platini moet echt ingrijpen

1 juli 2009 om 18:57

Wat zou hij hier dan tegen moeten doen volgens jou?

1 juli 2009 om 19:11

limiet instellen ofzo. Maximaal 100 miljoen aan transfers in 1 transferperiode.

Geweldige speler.7 goals op 36 competitie wedstrijden, 23 goals in 47 wedstrijden met de cups erbij. Dat is een gemiddelde van bijna 1 op 2.maar wat moet je met hem als je al genoeg spitsen heb.van mij was hij absoluut niet nodig.had liever iemand gezien die naast Diarra kan spelen want Gago,guti enz hebben me niet echt overtuigd.

Hoe meer miljoen real aan versterkingen haalt, des te meer gun ik barca de titel..

Dat betekent echt einde tijdperk voor Huntelaar bij Real Madrid. Wat Van Nistelrooy betreft: Die moeten ze wel een kans geven om te blijven. Speelde geweldig tot zijn blessure.

1 juli 2009 om 18:57

Madrid zijnde zou ik het andersom doen. Huntelaar kan in potentie het niveau van Van Nistelrooy evenaren verwacht ik.

1 juli 2009 om 19:24

Op deze manier kan hij het nooit bewijzen.

droom ik ?
dit overtreft echt me stoutste droom, mijn club zulke spelers aantrekken.
kan niet wachten tot het volgende seizoen begint.

1 juli 2009 om 19:05

Ik ook niet! Wil echt zien wat Pellegrini kan met dit zooitje stervoetballers.

Het verleden laat echter zien dat Reial fans zich niet meteen rijk moeten rekenen, maar juist de handjes in elkaar mogen knijpen mocht Real dit seizoen al de titel pakken. Gewoon statisch gezien dan he...

2 juli 2009 om 00:34

Nee je droomt niet en als je denkt dat je droomt dan zal die waarschijnlijk snel veranderen in een nachtmerrie.
Als je Real bekijkt op de individuele klasse van de spelers dan zijn ze denk ik nu verrijkt met spelers die voetbal tot een hoger niveau brengen, maarrrrrrrr in teamverband gaan ze (denk ik) jammerlijk falen.
C.ronaldo zal hier denk ik ook een hoofdrol in spelen met zijn egoistische spel.
Bij Man U was hij een held omdat hij toch de belangrijkste speler was en belangrijk was omdat hij 'individueel' het spel naar zijn hand kon zetten. Hij kon toen ook veeleisend zijn omdat Man U niet anders kon en hem ook niet wilde verliezen.
Nu zijn er meerdere spelers aanwezig die belangrijk zijn en een sleutelrol hadden/hebben bij hun club (kaka, Raul eventueel Benzema) en zal hij niet meer de #1 speler zijn van de club.
Ik ben benieuwd hoe hij hier mee om zal gaan en of er een kettingreactie volgt (effect op de club/spelers zal hebben).

Zonde! echt jammer dit! had gehoopt dat Benzema naar Arsenal zou gaan... jmmr ook voor Huntelaar (en wellicht ook Rvn) die mag/mogen vertrekken!

Ik zelf zou nooit voor Real willen spelen, te lelijk voor woorden dit, Bah!

Wordt nu toch wel een tikkeltje belachelijk wat Real uitgeeft, als ik me niet vergis gaan die 4 aankopen samen ongeveer 220 miljoen euro!! Echt zo ontzettend veel geld, vind het toch wel afdoen aan de charme van het voetbal..

Real leent maar een leent maar, miljoenen en miljoenen voor risicovolle investeringen terwijl de kredietcrisis een land als Spanje ontzettend hard raakt en kleinere bedrijven van dezelfde banken die Real nu lenen geen geld krijgen met het oog op de crisis, ik vind het behoorlijk oneerlijk en niet te verantwoorden naar het volk.

Niemand hoeft mij marktwerking uit te leggen, ik snap helemaal dat een spelers als Ronaldo het geld dubbel en dwars waard is maar kom op! Blatter praat over zelfregulering als het over Eto'o gaat maar hier zal hij wel weer niks over zeggen.. Ik vind het maar walgelijk!

Benzema is natuurlijk wel een goede aankoop.

Het enige nadeel van deze transfers zijn dat opeens iedereen Real-madrid fan gaat worden. Maarja, ik weet wie de echte zijn hier op Vz en niet succes-supporters.

Prachtige aankoop van Perez, ik hoop alleen nog op Arbeloa. Volgens mij is de selectie nu goed voltooit als Arbeloa ook komt. Alleen nog een verdedigend middenvelder zou nog kunnen komen, maar dat is niet noodzakelijk.

Bij de spitsen zal de concurrentie gaan tussen Huntelaar, Raul, Benzema ( eventueel Rvn als hij niet wegaat )

Ronaldo/higuain en Robben/sneijder zullen de zijkanten gaan worden. Midden zal Kaka spelen samen met Gago/lass/diara. Achterin zal de strijd gaan tussen Metzelder ( als hij blijft ), Pepe en Garay en Albiol.

Linksback is Marcelo ( Arbeloa ) en Torres. Rechtsback Ramos en Arbeloa. Cassilas natuurkijk onomstreden.

Hala Madrid !!

Cassilas
Ramos
Garay/Pe
Albiol
Arbeloa
Ronaldo/
Kaka
Diara/Ga
Robben/S
Benzema
Raul
1 juli 2009 om 19:20

Ik denk dat je daar niet zo bang voor hoeft te zijn hoor, dat iedereen hier Real supporter wordt. De meeste mensen die je hier hoort schijten op het beleid van Real Madrid door het aankoopgedrag.

1 juli 2009 om 19:22

Nou ik ben nu niet voor real Madrid, morgen niet en aan het einde van het seizoen ook echt niet .


Ontoppic: Geweldige speler, maar was een beetje onnodig met Higuian, Raul Van nistelrooij & Huntelaar daar. Maar ben benieuwd wie de meeste prijzen zal winnen dit seizoen, Een team dat hecht en ingespeeld is of een stel bijelkaar gekochte vedetten met nog meer sterren op de bank

1 juli 2009 om 19:05

Ik zou bij Real nog wel een echte diepe spelverdeler willen zien. Als ze daar nou eens Pirlo of Xabi Alonso voor halen is het team behoorlijk uitgebalanceerd. Ribery erbij zou het team niet alleen offensief versterken maar ook defensief, aangezien Ronaldo en Robben geen minuut mee zullen verdedigen.

1 juli 2009 om 19:24

@ Iraniangangster

Je hebt gelijk, met die opstelling van bij misbruik je Kaka zijn kwaliteiten. Kaka hoort achter de spits te spelen, zonder defensieve taken. Xavi Alonso zou heel goed passen.

Als je dan met 1 spits speelt, dan denk ik dat Rvn wel weg mag.

Cassilas
Ramos
Garay/Pe
Albiol
Arbeloa
Ronaldo/
Lass
Xabi/Las
Robben/S
Kaka
Benzema/
1 juli 2009 om 19:26

Benzema is echt een topaankoop.

-22 jaar oud pas.
-fysiek sterk ( 183m , 80 kilo) , raakt zowat nooit geblesseerd.
-compleet twee benig. Hij heeft ook een uitstekend scoringsvermogen.
-1 op 1 is Benzema dodelijk, hij blijft altijd kalm.
-heeft prachtige afstandschoten
-kan heel goed dribbelen, hij passeert zijn tegenstanders met alle gemak.

nogmaals gefeliciteerd Madrid fans. Ik wou Benzema zo graag hebben voor Juve.

1 juli 2009 om 19:47

@ Ig,

een diepe spelverdeler hebben ze al hoor. Gago !!

en Van Der Vaart kan ook op die positie spelen.

1 juli 2009 om 20:42

nou robben die verdedigt vaak mee ik heb ronaldo ook vaak zien mee verdedigen bij man united anders had hij comentaar kunnen verwachten van ferguson maar jij kan overdrijven..............iraniangangster@

1 juli 2009 om 21:26

Ronaldo verdedigt bijna nooit mee.
Dat is bijvoorbeeld de reden waarom Ferguson in grote wedstrijden soms Ronaldo in de spits zette terwijl Rooney op de flank mocht gaan spelen. Rooney verdedigde namelijk wel mee.

Dit is gewoon Absurt!! ik hoor iederen real hier real daar.. rollen iedereen op, ik denk zelf tot het een grote flop wordt! hoe kan zo team ooit goed draaien met zo namen?! kom op zeg denk ff helder na. dit maakt het hele voetbal kapot..

1 juli 2009 om 19:46

Dooddoener nummer 1. Transfers maken het voetbal kapot. 'zo team met zo namen?!' gaat een plek in europa terug veroveren. Zoals liverpool real vernederde was tekenend. Wat real nu moet doen is niet overmoedig raken en vooral verdedigende spelers halen. Ik ken de kwaliteiten van de nieuwe coach totaal niet, maar als die niet met vedettes om kan gaan dan is er wel een probleem.

2 juli 2009 om 09:56

Bekijk het eens andersom. Deze transfers houden het gehele voetbal in leven. Doordat de absolute top voor grote bedragen spelers koopt, komt er geld bij de sub-top. Deze zullen ook weer nieuwe spelers moeten halen enz. enz.
Op deze manier vloeit het geld van de top naar beneden. Kleinere clubs kunnen met een speler genoeg verdienen om er een aantal jaar tegen aan te kunnen.

Ik hoor veel mensen ook zeggen dat Barca vorig jaar gedomineerd heeft. Dit klopt zeker, barca heeft een ongelooflijk seizoen gedraaid, maar vergeet niet dat Real vanaf ongeveer de winsterstop nog akelig dichtbij dit ongenaakbare Barca kwam.

Zonde van het geld als je Huntelaar al hebt. Geef die jongen wat vertrouwen en bouw een elftal dat hem voorziet van steekpasses en voorzetten en dan weet ik zeker dat hij er meer inlegt dan Benzema.

1 juli 2009 om 19:05

Ja, het punt is alleen dat Benzema zelf ook anderen kan voorzien van steekpasses en voorzetten, itt Huntelaar, waardoor hij waarschijnlijk van meer waarde is dan Huntelaar die alleen kan wachten op voorzetten van medespelers. Maar op een voorzet van Ronaldo kan 'ie lang wachten .

Verder wel een goeie aankoop, die Benzema, ik denk dat die het wel gaat maken. Huntelaar en Rvn zullen wel vertrekken denk ik.

Leuk, goede aankoop van Real Madrid want nu gaat Karim Benzema in ieder geval niet naar Manchester United. En nu wordt de kans ook groter dat Klaas Jan Huntelaar en Ruud van Nistelrooy naar een andere club verkassen.

Real Madrid laat haar spierballen wel rollen.

-benzema heeft een uitstekende balcontrole en balbehandeling,is tweebenig en erg doelgericht, hij heeft ook prachtige afstandschoten.


Die jongen kan eigenlijk alles met de bal. Hij is pas 22 jaar oud, echt een super spits voor de toekomst. Gefeliciteerd Madrid fans. Hadden wij bij Juve maar een beleid die te vergelijken is met die van Real

1 juli 2009 om 19:09

Nee man! Juventus moet juist nu op eigen kracht weer de top van het Italiaanse voetbal veroveren, helemaal gezien het feit dat zij hun eigen status nog steeds verder moeten oppoetsen na die hele affaire.

Laat Juventus lekker zijn ding doen, want zo slecht doen ze het nou ook weer niet. Inter is gewoon oppermachtig momenteel, niet leuk maar wel de waarheid...

1 juli 2009 om 19:13

Benzema is een hele goede aankoop voor Real. Ze zochten nog een spits met naam en die hebben ze nu dus gekregen.

wat een sterrenteam is hier in opkomst, ik heb nu al zin in volgend seizoen. Ook al ben ik voor Barca, dit kan de competitie alleen maar spannender maken...

ze hebben een type ronaldo gehaald hij is een complete spits die alles heeft snelheid sterk bal vast en hij is sterk in duel en hij is ook een pure afmaker wedrom geweldig dat real het is gelukt om zo een speler te halen wat een droom team heeft real

Droomelftal , op papier dan.
Benzema vind ik een topspeler en ik ben blij dat hij niet naar Man Utd is gegaan (rooney en Benzema zou wel een erg dodelijk duo kunnen vormen). Die nieuwe trainer van Real heeft wel een hele zware taak nu. Als het niet lukt, wordt hij volgens mij heel snel ontslagen. Maar als ze wel draaien, wordt Real eindelijk weer een serieuze kandidaat voor het winnen van de Cl. Zo zou ik spelen (als Ribãƒâ£ã‚â©ry toch naar Real vertrekt dan zou hij spelen op de plaats van Robben). Casillas wordt dan de nieuwe kapitein.

Voor de linksback positie lijkt Taiwo mij een erg goeie optie.

Niet normaal, wat een aankoop!
Schitterend hoor, ben benieuwd wat ze volgend seizoe n allemaal gaan presteren eigenlijk

Zozo Real is lekker bezig maar ik denk nog steeds dat Barca beter is

1 juli 2009 om 20:16

Hoe kan je dat nou zeggen ? Real heeft Ronaldo, Kaka, Higuain, Ramos, Benzema, Pepe, Casillas, lass Diarra, Raul ? Op wat voor basis zeg jij dat barca nou beter is als real ?

1 juli 2009 om 23:13

Omdat Barcelona op dit moment natuurlijk een beter (ingespeeld) team heeft. Ik zeg niet dat Real slecht is ofso maar het duurt nog wel ff voordat al die sterspelers in Madrid samen een goed team vormen. Want dat heeft simpelweg gewoon wat tijd nodig.

Dit is echt te triest voor het voetbal, dat je gewoon met heel veel geld overal alle goede spelers kunt kopen! Hier moet toch ooit een grens komen! De echte topclubs over de wereld Barcelona, Manchester, Chelsea, Milaan, Inter, Liverpool, Arsenal, Madrid zullen altijd de sterkste zijn en zo een mega historie kunnen opbouwen. Geen enkel team behalve bovengenoemde zullen strijden om alle titels.

Als dit team op elkaar ingespeeld is, dan is Real Madrid niet meer te stoppen!.

@badmaster.
ik vind benzema helemaal niet op ronaldo lijken.
ronaldo is veel explosiever en een heel wat sneller dan benzema.
verder is benzema een geweldig spits, prachtige balbehandeling en kan afwerken als de beste, in mijn mening 2x zo goed als the hunter.

1 juli 2009 om 19:24

ik heb het over de andere ronaldo die vroeger de top spits was ik heb niet over cris ronaldo maar de braziliaan ronaldo die style heeft benzema..edin@

Real krijgt echt een monster elftal, ik weet niet van wie ik binnenkort een shirtje ga bestellen.. zoveel keuze. Benzema is een goeie aankoop, hij zal samen met Ronaldo en Kaka gaan schitteren. Maar ik vind nu wel dat Real genoeg Aanvallers/ aanvallende middenvelders heeft, ze moeten zich nu nog gaan richten op een goeie linksback en misschien nog een defensieve middenvelder. Pellegrini is de juiste man om hier een echt team van te maken.

Casillas
Ramos
Pepe
Albiol
Marcelo/
Lass
Gago/aan
Ronaldo
Kaka
Robben
Benzema

Vreemd gezien je toch nog raul, van nistelrooy, higuain en Huntelaar hebt. Dan zal Huntelaar wel verkocht worden.

Gezien het verleden denk ik dat dat Pellegrini voor een 4-4-1-1 zal kiezen. Dan lijkt dit me de beste opstelling. Misschien dat ze nog Ribery halen, dan zal hij in de basis staan ipv Robben.

casillas
Ramos
Pepe
Albiol
Marcelo
Ronaldo
L Diarra
Gago
Robben
Kaka
Benzema
1 juli 2009 om 20:22

Wanneer jij Ronaldo en Robben als halfspelers poseert is het geen 4-4-1-1, maar een 4-2-3-1.. Net zoals het nederlands Elftal dus speelt en met deze spelers (zeker die dure aankopen) is dat in mijn ogen ook de beste formatie.

Hala Madrid!
Alleen 15mil(albiol)+94mil(ronaldo)+65mil(kaka)+. is bij mij 210. klein detail maargoed.
hiermee moet real madrid kampioen worden, anders zou het best schande zijn. dat zijn de bedragen eigenlijk ook maargoed, ik gun madrid het van harte!

1 juli 2009 om 20:55

15+65=80
80+94=174
174+35=209 miljoen euro.
Klein detail maargoed.

Idd ben ik het met je eens dat Real nu kampioen moet worden. Ik weet alleen niet of het ze gaat lukken. Barca raakt niks kwijt en koopt ook niks. Nou dan hou je over: Champions League winnaar tegenover groot geld. Ik heb een reactie gezien van Quaresma02. Hij zei: Het grote geld van Madrid tegenover het grote team van Catalonie. Ik heb het gevoel dat Pellegrini heel veel werk moet doen in zijn team. Hij moet een team maken van dure voetballers.

Ik wens Pellegrini, maar vooral Karim erg veel succes in de hoofdstad van Spanje

Heerlijk elftal nu.
ben benieuwd hoe ze het gaan doen!
misschien nog een versterking voor de linksback positie?
tuurlijk marcelo is een goede speler maarja ik weet het niet.

1 juli 2009 om 19:34

Dat zou een zeer sterke opstelling zijn, lekker evenwichtig.

Alleen zal Garay de eerste wedstrijden wel de positie van Pepe opvangen en dan zal Albiol doorschuiven naar het centrum. Verder staan er genoeg verdedigende spelers in en de nodige aanvallende kwaliteiten.

Ik heb eerlijk gezegd niet het vermoeden dat er veer haantjesgedrag voor gaat komen. Kaká is een zeer bescheiden speler, van hem ben ik vrijwel zeker dat hij geen vedettegedrag gaat vertonen. Benzema heeft hier ook geen last van, alleen over C.ronaldo heb ik nog mijn twijfels.

Als dit team goed op elkaar ingespeeld raakt, dan is dit echt een dreamteam ja.

of ze gaan vlammen met de nieuwe aankopen is de vraag? net als vorig jaar is het een miskoop met robben drenthe en snijder ruud van nistelrooij is gebleseerd ik zou robben snijder bij madrid laten en huntelaar en van der vaart verkopen beste moderator dit is mijn mening en niet dat ik een prive bericht ontvang dat mijn reactie niet goed is want ik merk hier vaak dat jullie hier discrimineren

Een koopje in vergelijking met C. Ronald en Kaka.

Benzema is nog erg jong en nu al erg goed. Real Madrid heeft nu een droomaanval. Ik denk zelfs dat Ribery ook nog gaat komen. Met ook Abiol erbij hebben ze nu ook de verdediging op orde. Misschien nog een andere linksback. Huntelaar, Sneijder en v/d Vaart kunnen nu definitief vertrekken. Deze spelers komen bijna niet meer aan bod. Zeker niet als je bedenkt dat Real Madrid voorin ook nog over Higuin, Ruud van Nistelrooy en Raul beschikt. Ik hoop voor Huntelaar dat hij een andere mooie club kan vinden (eigenlijk te gek voor woorden na een half jaar), anders is hij altijd welkom bij ons in Amsterdam.

Ik denk dat Real Madrid zo gaat spelen (zie opstelling) of eigenlijk zou ik zo spelen met Real Madrid. Ik ga ervan uit dat Ribery ook nog wordt aangetrokken, anders staat Robben gewoon op die plaats verwacht ik.

Casillias
S. Ramos
Pepe
Abiol
Heinze
L. Diarra
M.Diarra*str
C. Ronaldo
Kaka
Ribery
Benzema
1 juli 2009 om 19:05

is een hele goede opstelling alleen je vergeet 1 iemand : Raul hij staat Altijd in de basis als dat mogelijk is , hij is het club icoon van Real Madrid

Wat krijgt dat Madrid een fantastisch elftal zeg! Komend seizoen wordt een genot om naar Barca-real te kijken...nu al zin in! Maar goed, het is natuurlijk wel triest dat het met zo ontzettend veel geld gebeurt allemaal. De kleinere voetbalclubs gaan echt kapot door de macht van de rijken. Maar zo is het nu eenmaal, laten we daarom gewoon genieten van Real Madrid!

1 juli 2009 om 19:10

Benzema gaat echt niet als linkshalf/linksbuiten spelen. Hij speelt het best als spits en goed voor Real dat hij nog als enige spits kan spelen ook.

zoals van Gaal al zei : ik heb liever de beste elf dan de elf beste

Super versterking! Ben er van overtuigd dat hij het gaat redden daar, na Zidane de 2e speler van Algerijnse afkomst bij Real Madrid. Nog een goeie verdedigende middenvelder en de selectie voor komend seizoen is compleet!
ga aankomend seizoen met meer dan gemiddelde belangstelling de Spaanse competitie volgen, heb er zin in!

Wanneer zien ze bij Real Madrid in dat het probleem van het afgelopen seizoen de achterhoede ipv de voorhoede is? Ik hoop echt dat een stel goede spelers nog geen goed team maakt. Pérez leidt met zijn egoistische blinde koopwoede Real Madrid weer regelrecht naar de financiele afgrond, net als in zijn eerste periode als voorzitter.

goeien aankoop benzema ik denk dat real het ver gaat schopen volgend seizoen

Matige aankoop. Nu heb je vijf spitsen rondlopen die allemaal moeten spelen. Ik hoop dat ze weer een ramp seizoen tegemoet gaan, dan moeten er weer drie bij.

Voor alle barca fans;

Real: 9x Cl, 13x Copa Del Rey, 31 Primera Division

Barca: 3x Cl, Copa del Rey, 19 Primera division

Als dat geen keiharde feiten zijn weet ik het ook niet meer!

Dit gaat toch helemaal nergens meer over! Wat een bedragen! Daar waar veel mensen alle touwtjes aan elkaar moeten knopen. Zijn allemaal wel goede spelers maar de bedragen die ze er voor neertellen is ver buiten proporties....

Zucht.
Ik ben Real zat, zoveel schulden en nog zoveel kopen.
210 miljoen al..
Nou ik hoop dat ze slecht presteren dit seizoen ik gun het ze niet meer zo.

dit is toch niet leuk meer dat 1 iemand gewoon alle spelers koopt

dacht dat man city teveel geld heeft nou real ook

Lyon vangt toch alweer de hoofdprijs. Dat is dan het verschil ook met clubs als Lyon en Real Madrid. Elk jaar verliest Lyon hun sterkhouders aan clubs zoals Real Madrid. Zeer jammer maar zo zit voetbal in mekaar zeker. Zolang Lyon Europees niet gaat schitteren zullen de spelers telkes hogerop willen, al is het wel sterk van Lyon om elk jaar weer een goed team op de mat te brengen. En financieel gezien staat Lyon er ook niet slecht voor met al die uitgaande transfers, al is het budget van Lyon blijkbaar niet te vergelijken met dat van Real Madrid. Ongelooflijk!

1 juli 2009 om 19:15

Het grote verschil is dat Lyon elke jaar de helft van hun tranferinkomsten pakken en meestal een waardige vervanger ervoor vinden. Dat het vorige jaar niet is gelukt is jammer. Maar met hun beleid is niets mis mee

1 juli 2009 om 19:24

Ik zeg toch ook dat Lyon een goed beleid vormt maar dat het gewoon jammer is dat ze gewoon hun sterkhouders is niet kunnen houden. Daarom is Lyon nog geen echte top, maar wat niet is kan nog komen. Ik wens btw Benzema alle succes in Madrid, dat hij daar veel doelpunten mag maken, maar dan wel niet tegen Lyon.

1 juli 2009 om 19:42

Lyon zal denk ik Gicnac halen ( als ik het goed schrijf ). Hij is ook al international.

1 juli 2009 om 20:20

- Olympique Lyonnais; een gezonde club is met een prima transferbeleid en continuã¯teit.
- Real Madrid; een club is met een half miljard euro schuld, een verliesgevend transferbeleid en elke X jaar een nieuw beleid.

Ik vind het zeer knap van Lyon. Misschien geen absolute top, maar wel een gevaarlijke outsider in Europa. Ik ben benieuwd wie/wat Lyon gaat halen als vervanger.

1 juli 2009 om 22:45

@ ugurcanfb
Die staat nadrukkelijk in de belangstelling van Utd...

Hoe gaat Pellegrini dit managen.

Kaka, C.ronaldo, Robben , Sneijder en nu dus ook Benzema. Het klinkt leuk om al die topspelers in je team te hebben.

echter, het zijn allemaal " hangende" aanvallers/ Amf. Al die spelers willen de bal graag op hun slof hebben, zodat ze of binnendoor, of buitenom kunnen dribbelen om daarna of met een schot of een steekpass te eindigen. Ik ben bang dat Robben, Kaka, C.ronaldo en Sneijder elkaars gaten zullen dichtlopen.

ben echt benieuwd hoe pellegrini dit gaat managen.

ik kan niet wachten tot de Cl van het aanstaande jaar

als real nu neit kampioen word met dit materiaal dan weet ik het echt niet, hoewel je barca neit mag onderschatten

ik zie nu echt een mooi spelend real die nu weer kan meestrijden om de Cl en dat ze niet worden opgerold door liverpool met 4-0


zie hier opstelling:

caillas
ramos
albiol
pepe
arbeloa/
ronaldo
kaka
ribery/r
L. diarra
benzema
raul/nis

35 mil is best een koopje voor benzema .
Dat is wel een hele klasse speler.
Ik hoop zelf dat mijn Clubje ; Man.utd.
Nog een topper gaat halen voor in de aanval
En dan bedoel ik ook echt een topper.
maar die zal er wel niet komen .
Wat betreft Real die Verneukt het voetbal al jaren en ik zou ook niet snappen dat je Fan van zon ploeg kan zijn europese middemoters kunnen hier niet mee concurreren.

@ Realjoost
Het verschil is dat Barca met jongens uit de jeugd werkt en Real niet.
In de basisopstelling van Real zijn Casillas en Raúl van eigen jeugd. De rest is allemaal voor boven de 10 miljoen gekocht.
Barcelona heeft Valdes, Puyol, Iniesta, Xavi, Busquets en Messi ( jonge leeftijd naar barca, heeft zich daar kunnen ontwikkelen)
Het verschil is dat Real geweldig veel geld uitgeeft tegenover een Barca die jongens uit de jeugd opsteld.
Dan verdient Barca toch eerder mijn respect dan Real.
Ik hoop toch op de titel voor Barcelona, zij verdienen het meer dan dat Hollywood-team van Real !

ik wil alle critici toch erop wijze dat niet alleen real koopt maar ook andere ploegen, als eerste als je kritiek geeft over een ploeg moet je al iets weten over die ploeg niet iets wat ge bij de bakker gehoord hebt ofzo. ten tweede als je real hebt ge volgd de afgelopen 2 a 3 jaar dan weet je dat real geen monster aankopen heeft gedaan maar een hoop spelers die niet een die systeem konden spelen van toen. vb. vandervaart was overbodig ze hadden iemand om robinho te vervangen en daarom kochten ze van der vaart maar we hadden sneijder al. ten derde iedereen zegt dat real allemaal spelers met een ego heeft, heeft het fout er zullen altijd wel een paar spelers zijn die een beetje in de kijker willen lopen of eens een actie willen maken, en dat heb je niet alleen bij real maar ook bij andere clubs en soms is het goed om een ego in de ploeg te hebben want die zorgt voor spectacel kijk ma ronaldo hoeveel mensen er alleen ma voor hem naar het stadion kwamen. en ten vierde real is de rijkste club ter wereld heeft geen schulde want perez had in der tijd de training complex van real ver kocht voor miljoenen, real heeft alleen nog paar leningen ma dat kun je vergelijken als een huis lening zolang ze ma elke bedrag om de maand of om de jaar kunnen terug betalen is het goed.

on: benzema is een goede aankoop ik had liever villa gezien ma benzema is ook goed, nu mogen er nog een paar weg gaan zoals saviola al gedaan heeft mag nu ook huntelaar vertrekken van mij.

of: en nog iets voor de mensen van barca ik weet niet wat jullie club bezig is met namen laporta maar ik denk dat hij zich beter kan bemoeien met zijn eigen club dat telkens commentaar te geven op real want dat kan nog zuur opbreken voor en ik denk ook dat laporta gewoon bang en jaloers is meer niet ander zou je je toch niet zo aangevallen voelen bij elke transfer dat ze doen.

1 juli 2009 om 19:25

Vind jij een bedrag van 36 mil geen monsteraankoop in de laatste 2 a 3 jaar ?

Ten tweede, real heeft geen schulden ?
daarom moesten ze bij 2 banken gaan lenen om die 94 en 65 mil te betalen.

Ten derde, waarom zou laporta jaloers zijn ?
Die heeft dit jaar de treble gewonnen, iets wat real nog nooit is gelukt.
Tegen real union bijna met een hele basiself en dan verliezen.

1 juli 2009 om 19:27

dus als jij een huis koopt en jij leent wil dat zeggen dat jij schulden hebt of is een lening op een huis een investering. ik denk dat het een investering is net het zelfde dat real doet het investeerd in spelers

2 juli 2009 om 10:23

@ spain_man,

Ik begrijp je argumenten hoor en persoonlijk bekrititseer ik Madrid ook niet op het feit dat ze dure aankopen doen. Ik mis alleen een bepaalde lijn binnen het transferbeleid.

Neem nu Huntelaar. Die is zo lijkt het na een half jaar alweer overbodig geworden en zijn opvolger in de vorm van Benzema staat al weer klaar. Ik vraag me af wat Madrid nog meer van Huntelaar had verwacht dan dat hij heeft laten zien?

Voor een spits is het ontzettend moeilijk om je draai te vinden binnen een nieuwe ploeg en zeker als je halverwege het seizoen binnen komt. Desondanks maakte hij al vrij snel doelpunten, maar werd iets later na een paar wedstrijden zonder goal ook weer gepasseerd en mag nu alweer weg. Wat had Madrid dan verwacht? Dat hij vanaf zijn eerste wedstrijd 1:1 liep?

Ik mis bij Madrid echt volledig het beleid. Er worden alleen maar grote namen binnen gehaald en als een speler ze een (half) jaar later niet meer bevalt, mogen ze weer vetrekken en staat er alweer een opvolger klaar. Als je een team opbouwt moet er gekeken worden naar passende stukken binnen het geheel en niet alleen naar individuele kwailiteit ben ik van mening. Dit kan toch nooit goed gaan? Het zou toch ook belachelijk zijn als Benzema straks halverwege het seizoen weer weg mag?

Real moet Robben behouden, en op de linker kant zetten, en zonder twijfel, Raul en Benzema voor in.

Als dit team lang bij elkaar blijft kunnen ze geschiedenis gaan schrijven.

Casillias
S. Ramos
Pepe
Alboil
Arbeloa
C. Ronaldo
Kaká
Robben
L. Diarra
Benzema
Raul
1 juli 2009 om 19:21

Ik denk niet dat dit hem wordt, liever robben eruit, raul/benzema hangend op links en dan een centrale middenvelder erbij. Real Madrid moet nu niet te aanvallend gaan spelen, want dan worden ze weggecouterd. Elk klein team zal zich nu volledig in gaan dekken dus ze moeten het beheerst uit spelen wat moet kunnen met deze kwaliteiten.

Ik heb hier natuurlijk, en nee ik ben niet helemaal objectief, geen goed woord voor over!

Daar waar alle clubs de vingers op de knip moeten houden, gaat Real Madrid verder met leningen afnemen en zichzelf nog dieper de schulden in werken. Waar iedereen zegt dat Real het geld wel allemaal terug gaat verdienen wil ik dat met de huidige wereldeconomie nog weleens zien dan. Fans hebben meestal maar geld om te besteden aan 1 shirtje, dus maar 1 speler. Daarbij komt ook nog eens dat het grootste gedeelte van de shirt verkoop niet eens voor Real Madrid zelf zal zijn, maar voor Adidas, de maker van het shirt. Die betalen Real namelijk aan het begin van een seizoen een contractuele smak geld, en verdienen juist op de verkoop van die shirtjes.

Gezien het feit dat Bernabeu vrijwel altijd vol zit, zie ik niet hoe Real Madrid nu nog meer recette's gaat binnenhalen om de torenhoge kosten te bekostigen. Daarbij komen ook nog een de contractuele bonussen voor spelers om de hoek kijken, en die zullen bij een succesvol seizoen echt de pan uit rijzen.

Kortom, ik wil nog weleens zien hoe Real Madrid uit deze financiele positie zal komen, want buiten het geleende bedrag kan ik me niet anders voorstellen dan dat er aan de leningen ook een redelijke rente kleeft....

En verder hebben zij zelf nog geen spelers verkocht, omdat geen van de spelers zin heeft om Ãæ’ã‚â¼berhaupt te vertrekken. Dit kan weleens een fikse strop gaan worden.

edit: Ik heb de transfer van Saviola over het hoofd gezien...

1 juli 2009 om 19:20

op het laatste wat je zegt weet ik al zeker dat je niks van real weet. want real heeft faubert terug gestuurd heeft codina , saviola en cannavaro is ook al weg dus ik denk dat er al 4 spelers weg zijn en er zullen er nog volgen. en als die spelers niet weg willen zet real ze gewoon bij de reserve en maken ze hun eigen dood vonnis als ze niet weg gaan die spelers die moeten vertrekken.

1 juli 2009 om 19:26

Waar is codina dan naartoe ?
Heb er nog niks over meegekregen.

1 juli 2009 om 19:28

hij is naar getafe

1 juli 2009 om 19:33

Ok, ze hebben Cannavaro weggedaan, voor hoeveel?

Saviola en Faubert hebben Real geen geld opgeleverd en Codina ook niet! Wat zei je nou ook alweer?

1 juli 2009 om 19:35

Bedankt

1 juli 2009 om 19:38

saviola 5 miljoen
codina ???

1 juli 2009 om 19:54

Saviola voor 5 miljoen, heeft in zijn 2 jarige contract periode werkelijk 0,0 bijgedragen.

Codina is voor niets weggegaan naar Getafe (heeft getekend voor 3 jaar), evenals Faubert die weer weg is (was op huurbasis naar Real waarin Real zelfs 1,5 mil. pond betaalde). Nu voor hoeveel is Cannavaro vertrokken naar Juve? Idd, gratis, omdat ook zijn contact was afgelopen...

5 miljoenen verdienen op 1 speler die nog een contract had,
poeh poeh, dan doe je wel goede zaken hoor...

1 juli 2009 om 20:06

@ analyse

Nu je bezig bent, kun je ook aangeven hoe groot die schulden zijn waar Real Madrid mee kampt? Kun je ook aangeven wanneer al die schulden afgelost moeten worden?

Je zegt dus dat Real Madrid torenhoge schulden heeft, maar je geeft niet aan wat die schulden zijn en wanneer al die schulden afgelost moeten worden. Zeggen dat ze schulden hebben kan iedereen, maar kom dan ook met feiten.

Groeten.

Jammer voor Huntelaar, maar misschien gaat hij nu wel naar Lyon. Ik zou het ook zonde vinden als dit ten koste van Higuaín gaat, want die jongen heeft best wat talent in zich.

Blijf het een vreemde aankoop vinden, want de aanval is bij Real niet het probleem geweest vorig seizoen. Ze hebben al Raúl, Ruud, Huntelaar (en Higuaín en Ronaldo kunnen ook in de spits spelen).

1 juli 2009 om 21:01

Huntelaar heeft ook talent in zich..

Real Madrid had deze speler niet moeten kopen. Ik snap zowieso niet waarom eerst alle goede voetballers worden gekocht (op Albiol na) en dan pas de hardnodige verdedigers.

De zoveelste goede speler in de selectie van Real. Of het met die club iets wordt komend seizoen zal er van afhangen of de trainer en het bestuur rust en regelmaat weten te creeeren.
Ze hebben altijd een topselectie, maar te vaak halen ze absoluut geen rendement uit het materiaal. Vorig seizoen ook al niet.
Ik hoop dat 'de slachtoffers'een goede nieuwe club vinden.

Het wordt natuurlijk een gigantische giller als dat Real komend jaar een paar keer flink op z'n smoel krijgt, en ik hoop van ganzer harte dat dat gebeurt, gezien mijn naam..

weer een goeie aankoop, heb alleen mijn twijfels over het team, allemaal individuen kunnen goed voetballen, maar als 1 team (zoals barca) in vorm is dan loop je met zo'n team echt wel over 11 individuen heen. Hoe een Xavi en Iniesta spelen is haast neit te kopen, maar goed, we zullen moeten afwachten.

Bye Bye Klaas Jan en Ruud, nu is het wel over en sluiten voor hun, Benzema en Higuain zijn 2 toptalenten, terwijl Raul echtwel boven Kjh en Rvn word verkozen.

on: Weer een geweldige aankoop van Real, Benzema is een geweldige spits.

Goeie aanwinst voor Real, maar ik had verwacht dat hij nog 1 seizoen bij Lyon zou blijven

1 juli 2009 om 19:24

Jaa eigenlijk wel, maar benzema was wel uitgeleerd bij Lyon. Veruit de beste speler daar, dus het was opzich wel te verwachten

Ik ben benieuwd of er een lachje af kan bij zijn presentatie
Die jongen lacht echt nooit.

heerlijk team real madrid volgend jaar

1 juli 2009 om 19:50

Heerlijk team volgend jaar?
Een handvolsterspelers oke, maar en team?
Dacht het niet. Kijk alleen al naar het Galacticos project van 2003. Amper succesvol. Daarnaast gaat Real de prijs betalen voor deze onacceptabele transfers. Ik snap niet dat het gros van de mensen die hier gereageerd heeft ook nog eens de transfers van real bejubbelen. In de tijden van Economische Crisis is het toch onverantwoord dat een voetbalclub, een voetbalclub notabene, met geld loopt te smijten terwijl er zoveel mensen zijn die het geld zo goed kunnen gebruiken.

Real Madrid denkt nog steeds een team bij elkaar te kunnen krijgen door met geld te smijten en op die manier een prijs te kunnen kopen. Tijd dat ze er in Madrid achterkomen dat niet alles te koop is.

Mooie aankoop van Real Madrid , spijtig voor Huntelaar maar goed .
Kdenk wel dat Real het ver gaat schoppen komend seizoen , maar ze moeten eerst nog een hechte team worden in het middenveld

Ik snap niet dat de Fifa en de Uefa het toelaat dat een club 150 miljoen mag lenen en dan voor meer dan 200 miljoen kan investeren. Te belachelijk voor woorden. Kan niet wachten op de eerste nederlaag

Ot: Huntelaar kan nu echt beter zijn heil in Engeland gaan zoeken. Met zoveel aanvallers komt die nooit aan de bak! Nog bedankt Real dat je Kjh vorig jaar perse moest hebben, waardoor Ajax de titel heeft verspeeld.

afgezien dat benzema een heel goed talent is die 35 wel waard zal zijn.
vind ik het allemaal een beetje krom!
iedereen die tegen de nl spelers is roept ons trots we kijken allemaal door een oranje bril etc..
maar was het niet nederland met robben/ruud die frankrijk versloeg waar waren die vedettes dan..?
met zidane aan perez zijde lijkt het wel alsof alles wat frans is extra top is en dat alles wat nl is de top niet aan kan dat vind ik te triest vol woorden.
volgens mij heb je met 4 spitsen ruud/raul/hiquain en huntelaar toch een hele sterke bezetting!
en wat voor kapitaal vernietiging is dat als je spelers als,robben,ruud snijder en hunter voor redelijk veel geld verkoopt nu al weg moet..

1 juli 2009 om 19:34

Blijkbaar zijn die 4 spitsen van jou dan helemaal niet zo super he . dat is dit jaar ook wel gebleken vooral in de cl ook al deed huntelaar daar niet mee. ruud en rau zynl al aardig op leeftijd huntelaar kan wel scoren meer met de 3 spelers die hy achter zich heeft staan moet hy kunnen mee voetballen maar hy wacht ze liever in de 16 op higiaun zal gewoon blijven ! heel erg verstandig om Benzema te kopen nog erg jonge en heeft zich duidelijk laten zien niet alleen in de 16 maar ook er buiten erg gevaalrijk ! nu nog xabi alonso en ashley cole en klaar is kees.

Waarom zijn er nu posters die door al deze aankopen Real Madrid niets gunnen. Ze hebben toch hun goed recht om spelers te kopen en zij zijn nou eenmaal in de positie om de beste spelers te kopen. Real Madrid wil gewoon weer direct aan de top staan, dan kunnen ze elke zomer wel spelers gaan kopen die vrij weinig zullen toevoegen maar daar schiet je dus ook niets mee op. Bovendien zijn het ook geen domme aankopen. Real moest offensief gewoon beter worden, in de spaanse competitie wisten ze nog wel eens aardig wat goals te maken maar in de Cl wisten ze offensief geen potten te breken. Kaka brengt nou eenmaal meer dan Sneijder en Van der Vaart op de Am-positie. Met Ronaldo hebben ze naast Robben nog een topflank speler, dit hadden ze ook niet. De verdediging moest ook versterkt worden ook als Cannavaro bleef, want de verdediging was toch al zo lek als een mandje en bovendien waren er naast de basis geen goeie verdedigers die konden invallen, nu met Albiol en waarschijnlijk Arbeloa wel . Met Benzema hebben ze direct een jonge spits gekocht die al een paar jaar ervaring heeft in 1 van de top5 competities en op Cl niveau, dus die zal er direct staan. Ik snap best dat mensen hun voorkeur hebben voor Barca omdat zij succes behalen met een deel van de eigen kweek maar dat succes kan ook op een andere manier worden behaald.

1 juli 2009 om 19:47

Ieder jaar is het hetzelfde verhaal man... hou toch op met je 'geen domme aankopen dit seizoen'. Robben werd voor 35 mil gehaald, Sneijder voor 27 mil. Hunter voor 25 mil. Vdv voor 12 mil. Drenthe 13 mil. etc etc. Allemaal top aankopen volgens iedereen op dat moment, en kijk waar ze nu staan. Vrijwel allen hebben niks gepresteerd of even een goeie periode gehad. Nu kunnen ze alweer vertrekken of genoegen nemen met een plaats op de bank. Ieder jaar is het weer zover met real.. de miljoenen rollen over de bank.. en wat krijg je ervoor terug? een fantastisch team op p[apier dat als een natte krant op het veld staat... nou Hoezee kerel! succes met je real volgend seizoen.. ik hoop dat ze degraderen met hun centen

nu halen ze Kaka, Benzema, Ronaldo, Albiol etc. en iedereen weer: topaankoop yesyesyes kampioenen blabla! Deze spelers waren allemaal beslissend bij hun voormalige club, en nu spelen ze samen... dat kã¡n niet goed gaan.. en ik hoop ook gewoon dat t niet goed gaat... als het over 2 jaar nog niet draait kan Real het vergeten met haar topspelers..

1 juli 2009 om 20:12

Huntelaar, Sneijder , Drenthe en Robben hebben Real vele miljoenen gekost. Alleen die spelers kun je moeilijk vergelijken met spelers als Kaka, C.ronaldo en Benzema. Die 3 spelers behoren tot de absolute top van de wereld.

Daarom denk ik ( en velen met mij) dat ze wel prijzen zullen pakken.

1 juli 2009 om 21:38

Volgens jou kun je ze niet vergelijken met Bezema, maar ik geloof dat Hutelaar en Sneijder allebei voor een bedrag van rond de 27 miljoen weggingen, 8 miljoen minder dan Bezema. Begrijp me niet verkeerd, ik vind Benzema persoonlijk beter, maar ik bid dat dit hele project faalt. Dat Ronaldo gigantisch op zijn bek gaat, dat kaka na een jaar voor 20 miljoen op zijn knien teruggaat naar Milan en dat Benzema smeekt om naar de Premier league te komen. Een team bij elkaar kopen is belachelijk, kom op werk eens met beleid!

Dit zie ik Man City niet doen haha

is wel jammer voor de nederlands daarzo man

Real Madrid bv.

Niet leuk meer dit.

Ik denk dat meneer Perez, ondanks het maken van een dreamteam, een slechte naam opbouwd.

Had Benzema liever bij Manchester United gezien.

ik hoop dat alle nederlanders vertrekken daar bij die arrogante club ze kunnen overal naartoe het zijn stuk voor stuk goeie voetballers

Als Real dan toch zo graag Ribery wilt, doen ze er verstandig aan om Huntelaar en Vd Vaart aan te bieden, vooral op de toekomst gekeken met de leeftijd van Toni en Klose is een duo Gomez - Huntelaar met erachter Vd Vaart een prima aanval. Ik ben benieuwd of hij van zijn sterren team een echt elftal kan maken.

Ik verwacht dat Xabi Alonso en Arbeloa de volgende zullen zijn.
Voor Arbeloa kunnen we hoogstens 5 a' 6 miljoen vangen, maar
voor Xabi zullen ze toch echt de hoofdprijs moeten betalen. 40 miljoen!
Hij heeft nog een 3 jarig contract, is Spaans International en met zijn 27 jaar
in de bloei van zijn 'voetballeven'. Voor Liverpool zal het funest zijn, als hij
vertrekt. Met zijn passing en spelinzicht, zullen we er voetbaltechnisch
30 procent op achteruit gaan. Deze man was vorig jaar zo goed! Naar mijn
mening onze beste speler. Benzema is natuurlijk een geweldige spits, die
alleen maar beter kan worden. Het is voor Liverpool te hopen, dat ze Xabi
kunnen behouden, maar ik heb er een 'hard' hoofd in. Van de 300 miljoen,
zijn er nu 210 besteed. Met die 90 miljoen hebben ze genoeg geld om nog
minstens 2 toppers te kopen. Ik verwacht dat 1 daarvan, naar de naam van
Xabi Alonso luistert....

Als Ramos er nu een team van weet te maken denk ik dat ze zonder al te veel moeite kampioen kunnen worden, maar de vraag is of dat wel mogelijk is. In het verleden is al zo vaak gebleken dat een handvol bijzondere individuã«n nog geen superelftal is. Denk trouwens wel dat Real eens moet gaan verkopen. Over geld zullen ze zich denk ik nooit zorgen hoeven te maken (helaas, want die ongelijkheden tussen verschillende clubs verpest het voetbal), maar zo'n grote selectie is ook niet goed. Alle Nederlanders zou mogen vertrekken, maar ik heb nog steeds niemand weg zien gaan.

1 juli 2009 om 19:30

Ramos is geen trainer meer. Pellegrini!

Zoveel schuld.....en dan nog spelers halen voor 35 mil......ik vind dit niets maar dan ook helemaal niets meer met voetbal te maken hebben!

Ik als half Nederlander ben bang dat de Nederlanders geen kans meer hebben.
Drenthe is in dit geval de slimste en is verkast naar éã©n Europese subtopper Fiorentina.
De rest moet banken of nog wel tribuneren.
Over deze trasnfer ben ik zeer tevreden, Benzema is naar zijn droomclub en dat is hã©ã©l leuk voor hem op 21 jarige leeftijd.
Nu kan Man Utd richten op Gignac.
Respect 4 Perez !

1 juli 2009 om 19:50

Respect?

Hahah kijk hoeveel kinderen er per dag doodgaan aan honger/vervuild drinkwater en dan denkt die gozer ach joh laten we even 215 miljoen uitgeven aan een paar spelertjes...rs

1 juli 2009 om 21:16

Nick95:
Jij snapt blijkbaar niet wat ik bedoel.
als hij was aangesteld als Ajax voorzitter zou je anders piepen.
dit jaar heeft Real een R A M P seizoen gehad,dan moet je als Real fan toch heel blij mee zijn neem ik aan ?
Stel je voor dat dit Ajax was, zat jij thuis denk ik te janken van geluk.

1 juli 2009 om 19:58

Nou beste turkpride de nederlanders hebben inderdaad nu niet meer veel kans. Ik denk alleen Robben. Of we ze nou goed vinden of niet, vertrouw me die Spanjaarden zullen sowieso al die aankopen laten spelen en Raul Misschien. Dan pas komen de Nederlanders. Als ik hun was zou ik naar Engeland gaan. Ik hoop dat Chelsea nu interesse toont aan Sneijder en Huntelaar. Vooral Huntelaar vind ik goed in de premier league passen.

Maar o o wat kan deze Real Madrid sterk worden. Als deze spelers allemaal, maar dan ook allemaal 100 op hun best zijn dan ben ik echt bang dat ze iedereen een voor een kunnen verpletteren. Wat wordt dit toch een kraker volgend seizoen tegen Barcelona, die wedstrijd kijk ik al sowieso, nu ga ik die kaartjes regelen want wat zijn deze 2 teams toch sterk. Zeker met deze aankoop van Benzema.

Benzema is een geweldige spits. Jammer dat hij naar Spanje gaat en niet Engeland. Benzema is een van de grootste talenten van Europa. Hij is jong en zijn techniek is ook niet verkeerd. Bovendien hoef je hem echt niet te vertellen hoe je moet scoren. Veel mensen zullen denk ik wel Perez haten, maar ik moet toch zeggen petje af, hij heeft Madrid belooft dat er echte topper komen, en ze komen ook. Maar ik ben nu vooral benieuwd of Real Madrid ook zo goed gaat presteren als de namen die ze hebben in het team.

Nu kan Huntelaar en van Nistelrooy het echt vergeten als Benzema hier uitgroeit tot een wereld speler. Want ik ga er niet van uit dat ze hem op de bank zetten. Vooral voor Huntelaar vreesde ik. Hij zou het al moeilijk krijgen met Higuain, Raul en van Nistelrooy, maar nu kan hij echt beter naar ac milan of Engeland gaan. Het zou me nu niet verbazen als Real Madrid Vidic van Manchester weg haalt ook al zegt Vidic dat hij niet weg wilt bij United.

Ik denk nog altijd dat Real Madrid nog werk kan maken van David Villa. En ook altijd geloofde ik nooit op een transfer van Vidic naar Real, het zal me niks verbazen als je morgen in het nieuws hoort dat Vidic naar Real Madrid gaat. Tot dus ver heeft Perez gezegt dat hij 300 miljoen zou uitgeven. En ze hebben op dit moment zo een 215 miljoen uit gegeven na deze transfer. Dus ze kunnen nog 'zo'n' 85 miljoen uitgeven als ik naar de woorden van Perez moet gaan geloven.

Kortom, dit is een top aankoop. En ik Denk ook wel dat Benzema het gaat maken in de Primera Division en in de Champions League voor Real Madrid. Ik ben nu benieuwd wie de volgende target is van Real. Ik denk dat ze nog 2 sterke verdedigers gaan halen.

Pff, dit maakt het hele voetbal kapot! Als je al met zo veel schuld Kakà, Ronaldo én Benzema kan halen vind ik dat gewoon oneerlijk!

Dit is onbegrijpelijk, dit versterkt alleen maar meer het gevoel dat ik al had.. viva voetbal.. viva catalunia, viva Barcelona!

1 juli 2009 om 19:38

Is dit geen voetbal dan?

Ai, ik weet niet waarom maar ik had liever Benzema dan Villa ten 1ste:

- Benzema is op 21 jarige leeftijd al heel explosief, (type Rooney)
- David Villa is op de hoogtepunt van z'n carriere, Benzema kan zeker nog dikke 10 jaar mee.

- Real heeft nu een dreamteam met C.ronaldo, Kaka, Benzema, Robben, Raãºl, Casillas en nog meer wereldtoppers (die je meestal alleen bij Pes of Fifa ziet.)

- Ze hebben nu samen met Barã§a zonder twijfel de sterkste (aanvallende) ploeg ter wereld, er zijn een paar anderen die sterk zijn maar niet zoveel wereldtoppers hebben

Conclusie: Benzema is een goede topper, gaat uitgroeien tot een wereldtopper en Real Madrid heeft nu een team dat met Barã§a gaat strijden om de landstitel en (hopelijk) in de finale van de Cl de Azulgrana ook tegenkomt.

en trouwens, bye bye: Van Nistelrooy, we zullen je missen, Huntelaar, bedankt voor die paar goals die je gescoord hebt, Sneijder, veel succes jongen maar jij of Robben zullen moeten vertrekken, Drenthe, niet van grote waarde maar succes bij Fiorentina .

h A L A
m A D R I D

:bal Wat een transfers!

Kaka, Ronaldo, Albiol en nu Benzema.

Alle posities versterkt.

Respect voor Perez!

:bal

Het wordt echt lastig voor Pelligreni om de nieuwe real madrid te managen. Aangezien hij de beschikking heeft over de volgende spelers: robben,sneijder,kaka,c.ronaldo,vdvaart,higuain etc. Ik zie het echt voor me dat door de ego van c.ronaldo en sneijder geen een aanval verzilverd gaat worden. Verder vind ik dat Benzema een goede vervanger is voor Raul omdat die mij afgelopen seizoen niet heeft kunnen overtuigen en hij al wat aan de oude kant is. Real madrid moet nu echt spelers halen die balans kunnen brengen op het middenveld. Als je spelers als kaka,c.ronaldo,robben opstelt en nog eens twee spitsen heb je 5 spelers die aanvallend ingesteld zijn en die voor geen milimeter kunnen verdedigen. Ze moeten een type xavi hebben of gerrard die de aansluiting tussen verdediging en aanval in balans houdt.

Pelligreni moet zijn karakter tonenn en durven om sterspelers in sommige wedstrijden op te offeren. Je haalt immers kaka,c.ronaldo,benzema niet om de bank warm te houden. Wordt echt zware klus voor pelligreni. Want de middenvelders die real momenteel heeft vind ik niet een echte middenvelder. Of heel erg aanvallend ingesteld of erg verdedigend ingesteld. Ze hebben nu een Cmf nodig. Als ze nou barry zouden hebben gehaald van astonvilla dan zou ik dat een logische keuze vinden. Met alleen maar steraanvallers wordt je geen kampioen. Real heeft genoeg geld blijkbaar of kunnen aan genoeg geld komen, maakt het voor pelligreni makkelijk en haal een centrale middenvelder die kan steken en die het balans op het middelveld weer kan terugbrengen.
Paar jaar geleden had real zidane nog, dan kan je in mijn optiek wel aanvallers hallen want zidane weet ze toch wel te bereiken. Welke middenvelder kan nu de aanvallers bereiken aangezien alle middenvelders nu aanvallend ingesteld zijn.
Ze moesten gewoon hiddink halen met al dat geld

dit komt wel als een verassing, ongelofelijk hoe die La Porta ff zijn flappen laat zien...
waar gaat dit stoppen?? Benzema is echt een goede aankoop Ik ben benieuwd wie er naar een nieuwe club moet gaan zoeken.. Huntelaar?? of Higuain??

1 juli 2009 om 19:48

Oeff, gruwelijke fout die je hier maakt Kuipke..
La Porta is juist van 'aartsvijand' Barcelona en Perez is van Real Madrid.

1 juli 2009 om 23:00

sorry idd perez, hoor de laatste tijd zoveel dat ik alles door elkaar haal... maar dan toch schulden blijven oplopen en niemand doet wat????

1 juli 2009 om 20:06

Laporta is niet de voorzitter van Real beste vriend, die voorzitter luistert alleen naar Florentino Pérez, en naar de namen van absolute sterren.

2 juli 2009 om 05:27

inderdaad laporta is voorzitter van barca,en higuain hoeft ook echt niet te vrezen is 21 jaar en scoorde dit seizoen al 22 keer in de primera division kan als aanvallende middenvelder,winger of spits gebruiken.die doen ze echt niet weg dit is een supertalent.

Huntelaar daarentegen kan wel beter naar andere club opzoek want als pelegrini in zijn vertrouwde 4-4-1-1 opstelling speelt wilt zeggen dat hij voor de spits positie concurrentie heeft van:van the man,raul,higuain,benzema en eventueel ronaldo dat is een bij voorbaat verloren zaak.
Niet alleen kwalitatief zijn alle hierboven genoemd beter maar ook hebben ze allen een grotere naam.

Real kan beter een verdediger gaan halen dan weer een aanvaller. Ben benieuwd welke sterspelers er dan allemaal wel niet op de bank/tribune komen te zitten. Echt zonde, versterk dan je zwakste linie. De verdediging dus..

nu ribery nog, ze hebben inderdaat meer aan benzema, villa wil vaak nog al veel alleen doen maar iedereen zegt dat dit geen hecht team wordt maar het zou wel kunnen hoor. nu arbeloa ook nog en ribery zoals net gezegt en dan zou het op papier zeker het beste zijn.

1 juli 2009 om 20:07

Waar de f*** wil je Ribery in godsnaam laten? Of wil je een halve elftal met sterren gaan verwisselen met een halve elftal met sterren?

Om van dat gezeik van dat schulden en leningen af te zijn vertel ik het volgende:
Iemand hier ooit van de Gulden Financieringsregel gehoord?
Voor de nee-knikkers:
Een instantie(in praktijk vooral de overheid) mag geld lenen als er met dat geld ook een investering wordt gedaan.
Dus: Real leent 94 miljoen, doet een investering(het koopt C.ronaldo), omdat Real Madrid verwacht deze 94 miljoen terug te verdienen met behulp van shirt-verkoop, extra sponsoring en meer wedstrijd-tickets te verkopen.

On-topic:
Goede jonge, flegmatieke speler, die zeer zeker de top aan kan.
Al gaat hij nu juist een van de lastigste trajecten volgen, aangezien er op Real Madrid een torenhoge druk gaat komen volgend seizoen, hopelijk laat Benzema de wereld zien dat hij met deze druk om kan gaan!


Wel grappig dat de meeste mensen Robben opstellen, volgens mij is hij juist een van de eerste die Madrid gaat verlaten.

Voor de Nederlandse spelers is er imo geen toekomst in Madrid. Ik las op een andere speculatie site dat Milan gaat proberen om Huntelaar te overtuigen om de overstap te maken.

Off: Ook slecht voor het Nl elftal mbt het Wk 2010, als al die spelers op de bank komen krijgen ze automatisch weinig speeltijd wat hun positie binnen het Nl elftal kan kosten.

zie ik het nou verkeerd, of is manchester hier nu aan het slapen?
d8 dat manchester benzema wou??

heel erg jammer dat die naar real gaat en niet naar Man utd!!

Ach ach. Waarom zoveel geld? Voor dit bedrag zou je een veel betere speler kunnen halen dan Benzema. Niet dat hij slecht is hoor maar er zijn toch wel betere spelers dan hij. De eerste transfers waren erg goed, nu beginnen ze me tegen te vallen.

Dit jaar speelt iedereen met Man U of Barca online Fifa 09.
Komend jaar zal men wel allemaal met Real Madrid spelen in Fifa 10.

Ontopic:
Het sterrenensemble begint wel serieuze vormen aan te nemen.
De uitverkoop van de Nederlanders zal wel op korte termijn aanvangen.
Dit aangezien
- Benzema grote vriend Huntelaar uit de basis houdt.
- Van Nistelrooij is maar de vraag of hij zijn oude niveau haalt.
- Drenthe is zo goed als vertrokken naar Fiorentina
- v/d Vaart nog niet heeft kunnen overtuigen bij Real
- Sneijder zijn plaats af mag staan aan Kaka
- Robben die op rechts speelt bij real deze plaats mag gaan inleveren aan C. Ronaldo

Neem aan dat deze gasten een goed seizoen willen draaien om op het Wk 2010 te laten zien dat ze te vroeg zijn afgeschreven door Real. Dit gaan ze doen door Oranje wereldkampioen te laten worden.

Heb hier 1 woord voor: Triest!!!!

Kijk wat voor goeie spitsen je hebt lopen en dan ga je nog een spits halen voor zo veel geld! Gaat echt helemaal nergens over meer bij Real!

Ik wou van Nistelrooij nog wel fit zien bij Real, volgens mij zou hij er zo weer 20 inleggen.

1 juli 2009 om 19:57

De spitsen zijn allemaal goed net zoals je zegt, maar ik mis een echte topspits, zoals Villa of Ibrahimovic bij Real.

Met alle respect Raul is goed , maar hij is niet meer zo geweldig als vroeger.

Rvn is ook niet meer de oude, hoewel hij natuurlijk wel een super spits is, maar door blessure is hij ook een grote vraagteken, en dan heb je nog Higuan die dit seizoen wel wat presteerde. Maar die is ook niet de top.

Dan heb je nog Huntelaar, die in mijn ogen wel de topspits kon zijn maar heeft gewoon de verkeerde club uitgekozen. Hij

thx perez hij is een man van zijn woord . ik weet 100 percent nu dat de barca fans aan het creperen zijn . als het draait eet dit real elke ploeg op

1 juli 2009 om 19:51

je moet gewoon real's spel ontregelen

stel voor real is brazilië
en valencia is zuid afrika

als je de confedration cup heb gekeken dan snap je wat ik bedoel je kun elk team uit zijn spel halen

1 juli 2009 om 20:10

Makkelijker voorbeeld en zo voor de geest te halen:

Barca - Chelsea & Chelsea - Barca. Door compact te spelen en geen ruimte te laten kan je dit Real Madrid zo erg frustreren dat
het sowieso niet meer gaat lopen. Hiddink kan het weten...

gekkenwerk dit maarja het is niet anders hopen dat we minimaal 1 nederlander in de basis hebben staan

zie ideale opstelling

beetje vaderlands trots mag wel

cas
sergio ramos
marcelo
abidol
pepe
diarra
snijder
robben
kaka
C. Ronaldo
benzema
1 juli 2009 om 23:07

Dit is de slechtste opstelling die ik tot nu toe heb gezien.

Ten eerste Marcelo zal nooit in het centrum staan en Pepe op links.

Ten Tweede het middenveld is veel te aanvallend.

Ten derde Pellegrini zal 4-4-1-1/4-2-3-1 gaan spelen zou als gewoonlijk

Maar zelf zou ik geen trainer van dit elftal willen zijn want er is geen een goede oplossing want ronaldo, kaka en benzema zullen spelen en als ribery niet komt wat ik hoop dan zal robben ook spelen maar dan zit je nog met raul en die moet eigenlijk ook spelen, maar je kan niet met twee spitsen en met 3 aanvallende middenvelders spelen dus er zal een bankzitter komen die dat niet zou hebben verwacht eigenlijk moet er wel een blessure komen want dan past het allemaal weer.

Casillas
S. Ramos
Pepe/Gar
Albiol/G
Arbeloa
Diarra
Gago
Ronaldo
Kaka
Robben
Benz/Rau

geweldig dit, tis dat het geen Pes 2009 is anders ...

iedergeval, ben erg benieuwd of dit sterren ensemble ook constant kan presteren.

Er moet worden opgetreden tegen het betalen van zo'n hoge transferbedragen. Bijvoorbeeld 15 % van het transferbedrag dat naar een goed doel gaat lijkt me een mooie oplossing.

1 juli 2009 om 20:11

Heel mooie sociale oplossing, alleen gaan de clubs dan natuurlijk 15% extra rekenen om alsnog het gewenste bedrag over te houden...

Prima aankoop van Real. Benzema is het een van de grootste talenten van dit moment, en kan uitgroeien tot een absolute wereldspits.

Deze transfer zorgt voor nog meer concurrentie in de spits voor Ruud V Nistelrooy en Huntelaar.

Psv, benader Ruud nu! Nooit geschoten is altijd mis!

Oh heerlijk hoor, die Perez! Respect voor die man, hij krijgt et gewoon echt voor elkaar. Hopelijk word het een sterk team, dan word het een leuk seizoen! Barca vs Madrid. Allebei veel supersterren, Messi ,eto'o, Henry Vs Kaka, Ronaldo, Benzema. Word een spannend seizoen hoop ik, met als winnaar Madrid! Hopelijk mogen Kjh, Robben en Sneijder er nog blijven en Drenthe Van Der Vaart en Van Nistelrooij vertrekken. Alleen jammer dat ze dit jaar zo'n lelijk shirt hebben, die van vorig seizoen was een stuk mooier. Nu al zin in komend seizoen!

Barca moet nu wel in actie komen! Ik bedoel die fans zitten nu zeker hun nagels te bijten. Ik denk nu wel dat Villa en/of Ribery naar barca vertrekken. Beter Spaanse Liga moet weer gaan heersen, niet die saaie Engelsen

1 juli 2009 om 19:56

barca zit er beter voor dan real barca heeft al een paar jaar een echt team en real heeft de laatste tijd alleen maar 11 goed bij elkaar geraapte spelers gehad

dus barca maakt meer kans op de titel

Ik vind dit een hele goede spits, alleen ik denk niet dat het echt heel erg nodig was.
Als je de spitsen van Real nu ziet, Huntelaar en van Nistelrooij zijn echte afmakers, Raul en Higuain zijn allebei geweldige voetballers die de bal er makkelijk inleggen.
En dan gaan ze zon speler kopen.
Maar Real heeft nu zon sterren ensemble bij elkaar, dat ze de prijzen perse moeten pakken.
Als dit niet gebeurd zal er veel druk op die spelers komen te staan en dit zal de sfeer binnen het team natuurlijk niet verbeteren.
Verder hoop ik echt dat het wel gaat lukken met Real dit jaar, als deze spelers toch als team zouden kunnen functioneren gaat het water echt bij de mensen in de mond lopen, als ze alleen al denken aan het spelletje dat deze jongens op de mat kunnen leggen.
Hopelijk lukt pellegrini dit, lukt hem dit niet binnen 3 tot 6 maand ligt die eruit.

Ook vind ik het natuurlijk erg jammer voor de Nederlandse spelers, die moeten echt maken dat ze wegkomen daar.
Die hebben allemaal hun kwaliteiten, maar de nieuwe aankopen moeten erin staan, anders is het kapitaalvernietiging.
Ook voor het Nederlands elftal zou het slecht zijn als deze toppers allemaal op de bank zouden gaan zitten wachten.

Ik verheug me op volgend seizoen.

On goeie aankoop qua talent en voetballer
On had wel liever voor zeg 15 mil meer David Villa gezien

Off een top club moet een top bank hebben om prijzen te pakken Simpel.
Keepers
Cassilas,dudek

Ramos.pepe,garay,albiol,heinze,marcello,arbeloa[ev.
Diarra1, Diarra2, Gago, vdvaart, Sneijder, Kaka, Gutti

Higuain, Raul, vnistelrooij, Huntelaar, Benzema, Robben, C.ronaldo

prima selectie en dan staan de jeugd spelers er even niet bij nog

1 juli 2009 om 19:59

Oow , hebben ze dan jeugdspelers ?

On: Real koopt enkel op naam . Als ze zich vorig jaar achterin versterkt hadden , hadden ze ook een prijs kunnen winnen .

1 juli 2009 om 21:24


Miguel Torres, Javi Garcia, Alvaro Negredo, Ruben de la Red.

On: Geweldig dit
Onverslaanbaar!
Hala Madrid

Ik vind dit echt jammer voor de nederlanders daaro, maar ook het feit dat Real kan blijven kopen terwijl de club in de schulden staat. Ik had Benzema liever naar Man.u zien gaan, maar dat koopgierige Real was weer is eerder, blijft zonde van het voetbal.
Als Real nu geen kampioen wordt, dan mogen ze zich echt gaan schamen...

Ow ow ow wat een geweldig team op papier, maar of dit ook zo een pracht team is op het veld is maar de vraag. Huntelaar moet blijven, die jongen kan voor veel geld gaan zorgen omdat hij zijn talent steeds uitbreidt. V Nistelrooij moet zn spullen pakken denk ik spijtig voor hem maar tjaa hij kan zich nu niet meer met het team bijbenen. Alle hollanders weg op sneijder en Huntelaar na.

Off: tja sommige vinden dat voetbal hierdoor verziekt wordt maar ja er zijn clubs zoals o.a barcelona die een zeer goede scouting hebben. Als die vedetten volgend seizoen worden uitgespeeld door nieuwe jongen talentvolle spelers zal men in madrid echt woedend worden. 215 miljoen is niet niets.

Mensen worden boos om te zien dat een club als Ajax dit niet kan. Maar denk is aan de nadelen. Als real volgend seizoen geen eerste wordt zwaait er wat. Mensen gaan dan echt pist worden!!

1 juli 2009 om 20:35

Hahahaha...je bent grappig. De enige positie waar ik miss twijfel is het doel. Maar na vorig seizoen zou ik voor Valdes gaan.

1 juli 2009 om 22:49

C.ronaldo/messi: Duidelijk ronaldo, Messi kan goed dribbelen maar ronaldo is op elk aspect beter.

Eto'o/benzema: Eto'o, alhoewel ik benzema beter als eto'o ga zien over 2 jaar.

Iniesta/kaka: Kaka, geen uitleg nodig

Toure/lass: Dit jaar gaat Lass beter worden als Toure maar nou zijn ze gelijk

Valdes/iker: Iker

Albiol-pique: Hier kan ik niets over zeggen omdat ik beide spelers nog niet zo heel goed ken.

Sergio ramos/alves: Ramos, Ramos zijn voorzet is over het algemeen goed alleen door die wedstrijd van laatst waar die commentator de hele tijd zat te zeuren tegen hem heeft iedereen een ander beeld gekregen van Ramos. Alves had trouwens een paar dramatische schoten. Maicon is daarintegen de beste Rb van de wereld.

Garay/abidal: Garay moet nog veel leren maar is beter als abidal, Abidal is de nummer 1 zwakste schakel van barca.

Raul/henry: Raul, Deze man is een Legende iets wat Henry simpelweg niet is vanwege zijn mislukte eerste jaar is hij gewoon uit beeld geraakt. Daarintegen was raul 3 seizoenen in een dal qua doelpunten maar scoort de laatste 2 seizoenen weer veel goals.

Pepe/puyol: Ik zeg Puyol maar ow wat heeft Pepe veel talent deze man word een wereldster !

Robben/xavi: Niet vergelijkbaar maar ik zeg Xavi

En de andere vergelijkingen zullen ook eigenlijk de kant van real op gaan vrees ik voor alle barca fans.

Real Madrid moet kampioen worden, moet de beker winnen en moet de C L winnen, anders hebben ze gewoon gefaald. Alle ogen zijn nu gericht op Real.

De Nederlanders moeten maar naar andere topclubs gaan, waar ze wel gewaardeerd worden en niet als handelsmiddel gebruikt worden. Het respect voor handelshuis Real Mardrid daalt met de minuut. Ergens hoop je gewoon dat het mis gaat komend seizoen, want de populist Pérez denkt echt de profeet van de transfermarkt te zijn.

1 juli 2009 om 22:37

Wat een bullshit. Real moet helemaal niks. Real meot gewoon plezier maken en mij gelukkig maken. Dat kan zonder prijzen ook.
de mooiste periode die ik als Realsupporter meemaakte was het Galacticoproject numero uno tot 2004. Toen ging het ernstig achteruit want toen begonnen ze met dat talentengedoe waar ze niks mee waren in de Cl.
Oh wat wil ik die tijden terugzien, zoals Ronaldo een hattrick maakte op Old Trafford, Real ff 3-1 won van Milan, ...
Dat waren de matchen !
Maar ook de verliespartijen of de gelijk spelen waarvan er me 1 is bijgebleven : een 2-2. 0-2 achter en pas in de 85ste minuut begonnen ze te voetballen. Meteen stond het 2-2. Dat waren tijden die je een glimlach op het gelaat toverden.
Calderon zijn we immers (gelukkig) al vergeten.
Heerlijk ! Laat maar komen dat seizoen. Liefst inderdaad met een prijs maar je kan dat niet eisen, zeker niet in een 1ste jaar met een compleet nieuw team.
Wacht een seizoen met je kritiek en kom terug eind 2011, als er dan geen prijs is gepakt, dan is kritiek terecht.

1 juli 2009 om 23:01

Real socio ik kijk altijd naar jouw comments onder de real topics omdat ik een echte real fan waardeer. maar ik moet toch zeggen dat ik je een beetje door vind draven met je teksten soms. Ik vond het tijdperk ook gaaf maar je moet toch wel realistisch blijven. Bij die talenten zaten toch wel wat goeie jongens bij. On: ik ben heel erg blij met Karim Benzema en de rest van de jongens natuurlijk ook Hala Madrid !!!!

2 juli 2009 om 00:21

@realsocio: Real moet helemaal niks? Gisteren heeft het bestuur van real de druk nog eens opgevoerd door te zeggen dat de job van pellegrini loodzwaar is en dat ze wel het één en het andere verwachten. Denk je nu echt dat ze alleen plezier moeten maken? Real is vooral een bedrijf dus zal er gepresteerd moeten worden. Er zullen dus dit jaar prijzen gehaald moeten worden want anders ...

Mijn opstelling zou er dan ongeveer zo uit zien.
Het zal uiteraard ten koste gaan van de Nederlanders, alleen dit zal zeker gebeuren aangezien die aankopen er allemaal in moeten staan.

Casillas
Sergio Ramos
Pepe
Raul Albiol
Marcelo
L. Diarra
W. Sneijder
C. Ronaldo
Kaka
A. Robben
K. Benzema

Real moet een ding, echt niet gaan doen. Te aanvallend spelen. Het team dat ik hier heb staan lijkt me iig een ideale opstelling.

Dit lijkt me een heel erg mooie opstelling en het is spijtig voor Raul, Robben, v Nistelrooij, van der Vaart en de overige sterren, maar je zult toch met zoveel aanvallende kwaliteit een beetje verdedigend moeten kunnen denken als middenvelders en loopvermogen hebben. Daarom lijkt me dt een goede opstelling

1.Cassilas
2.Ramos
15.Albiol
3.Pepe
5.Marcelo
14.Lass
4.Gago
20.Sneijder
7.Ronaldo
8.Kaka
9.Benzema

waarom roepen mensen steeds jammer voor de nederlanders?
als voor madrid speelt dan weet je dat er tog een betere speler zal komen dus rvn en de rest wisten dit allang. en het is geen schande als je daar het hele seizoen op de bank zit. al die nieuwe aankopen zijn beter dan onze nederlanders die daar zitten.
Ik vind Kjh echt een speler voor ado denhaag hij zou daat tot zijn recht komen.

Real Madrid Wordt Kampion met 10 punten verschil van Nr 2 atlatico madrid

1 juli 2009 om 20:08

Meen je dat serieus van Kjh? Ik denk dat hij veelste goed is voor Ado. En dat over de nederlanders ben ik wel met je eens.

Dit gaat hem worden mensen, twee controleurs, twee turbo's op de vleugels en drie verdedigers. Al het andere is pure kapitaalvenietiging.

Casillas
Ramos
Albiol
Pepe
Robben
Sneijder
Diarra
C. Ronaldo
Ruud
Kaka
Benzema
1 juli 2009 om 20:12

Drie verdedigers, ken jij clubs die dat doen?
Behalve dan bij Fifa en Pes.

1 juli 2009 om 20:15

"de aanval is de beste verdediging"
Clausewitz was misschien geen voetballer of trainer, maar hij had er wel kijk op!

1 juli 2009 om 20:20

Sneijder controleur? daar redt je het niet mee hoor! 3 verdedigers?? inderdaad leuk voor Pes maar in real life wordt het niks...benzema in de punt Kaka erachter vanaf het midden C.ronaldo en bijv Robben. Daarachter Lass en bijv Alonso!

1 juli 2009 om 20:23

Ja ik snap precies wat je bedoeld, maar dat gaat hem gewoon niet worden.
Real zal dan worden aangepakt met de counter.
Tuurlijk zullen ze wedstrijden winnen, en ook geweldig kunnen winnen, alleen het eindresultaat wat ze willen behalen zal niet gaan lukken.
En in de Champions League zjn ze dan wel helemaal kansloos.

1 juli 2009 om 20:44

Dat kan hij echt wel, volgens mij heeft hij het afgelopen Ek ook bij Nederland weleens op die positie gespeeld.

Mooi zo, nog drie aankopen die ze moeten doen: Kompany, Xabi Alonso en Santos.
Zo beginnen ze praktisch met een heel nieuw, schitterend team.

Casillas
Ramos
Pepe
Albiol
Santos
Kompany
Xabi Alonso
Ronaldo
Kaka
Ribery
Benzema
1 juli 2009 om 20:10

Uiteraard ook Ribery nog kopen. Misschien beter Robben in zijn plaats.

Onze Ruud V. Nistelrooij terug naar nederland? om nog 3 jaar te voetballen?
The Hunter naar England of Italie?
Vdv naar Valencia ?
Sneijder naar Manu?
Drenthe verhuren en kijken wat er dan gebeurt?
Robben terug naar chelsea::

benzema goede aankoop

Zidane: ''de eerste Fransman, op naar de tweede. ''

Goede versterking alleen dank dat als Van De Man niet net uit de blessure kwam dat ze Benzema niet zouden halen.

Gewoon weer een geweldige aankoop! Wat iedereen ook weer loopt te zeuren.
Ik zeg niet dat real madrid kampioen wordt en je kan ook niet zeggen dat het geen team is en dat het gaat mislukken! Dat is onzin.. Ze kunnen nog een maand of anderhalf a 2 samen trainen en dit is de creme de la creme van het huidige voetbal. Er was een kwaliteitsinjectie nodig en dit is er een waar je u tegen zegt! De enige die in het verleden sterallures heeft gehad is C. Ronaldo.
Benzema en Kaka zijn redelijk nuchtere jongens (wat ik bedoel is dat ze geen sterallures of ego's zijn)
Dit betekent het einde van zeker een paar Nl'ers en in mijn ogen terecht het zijn prima voetballers hoor echt maar de aankoop Kjh voor 20 miljoen (die 7 werd enkel betaal bij bepaalde sportieve resultaten!!!!!!!!) Je moet klasse hebben stijl om te voetballen bij een club als Real en een aantal ontberen dit..er is aardig wat gekocht afgelopen jaren en de meeste zijn overbetaald en komen kwalitatief te kort!
Er wordt nu veel geld uitgegeven en hiermee zullen ze het de komende jaren doen je kan 4 seizoenen elk jaar 50 mil uittrekken of je haalt inee keer de toppers die je nodig hebt! Er zal ongetwijfeld nog wat verkocht worden de Pl clubs komen echt wel shoppen bij real denk aan een Van der Vaart een Kjh bij de top van de Pl mooi toch!
Het zal heus wel een team worden uiteraard zal er gebouwd moeten worden! Raul is op het einde van zijn carriere die zal zodra hij nog minder snel en scherp wordt de eer aan zichzelf houden en een andere functie binnen de club gaat vertolken.guti, Heinze, Salgado end of story.. Sneijder is een twijfelgeval je kan er flink voor cashen maar als jeop drie fronten mee wil doen kun je Sneijder prima gebruiken! Jeugdspelers kunnen makkelijk gebracht worden in een goed draaiend team. Barcelona brengt zo ook de jeugdspelers en het collectief en de individuele kwaliteit van Messi geeft ook de doorslag geven tja en naast xavi en Iniesta kun je geert den ouden (met alle respect) neerzetten met die 2 geweldeige spelers naast je worden je eventuele foutjes snel verbloemt of goedgemaakt! Als je constant in de aanval bent met relatief weinig tegenstand in de Pd. Ik bedoel Valencia heeft een moeilijk jaar achter de rug, verhaal Real is al dik en breed uitgelicht! Sevilla is na een aantal succes jaren ook geen geduchte tegenstander (constant gedurende het seizeoen) gebleken...volgende jaar wordt het spannend en fantastisch om te zien! Mooi toch? Welkom Benzema!

Had hem liever bij Man U gezien samne in de spits met Rooney en daarachter Valencia.
Maar met Benzema erbij word eht team van Real echt wel erg! Alleen Arbeloa en Xabi Alonso nog en misschien een aanvallende middenvelder en het word Het dreamteam! Robben past denk ik niet goed in dit team. Ribery wel maar die is bijna 100% onmogelijk. Misschien Sneijder maar... dennk eerder Silva das de beste optie voor die plek en Real wil hem heeeeeeeel graag hebben. Zie heb als de grootste kandidaat. En dan word het gewoon een erg team. Nou nog de prijzen...

Casilias
Ramos
Pepe
Albiol
Arbeloa
Lass
Xabi Alonso
C. Ronaldo
Kaka
David Silva
Benzema

die 2-6 zullen ze niet nadoen met deze ploeg!!
barca opnieuw kampioen!!

Geweldig
Ik ben echt blij voor Real want nu hebben ze op alle fronten zeer veel versterkt.
Hoop vor Benzema dat hij het daar gaat maken, maar dat een spits van zijn kaliber wel lukken, had hem altijd al buiten Frankrijk willen spelen want ik volg de Ligue 1 niet. En nu kan ik hem waarschijnlijk elke week in actie zien
Heb allen men twijfels of ze met een 1-spitsen(cr op het middeveld) , 2-spitsen (cr nog altijd op het middenveld of als 2de spits), of een 3-spitsensysteem gaan spelen (cr in de voorlinie)
off: Zie de Nederlanders buiten Sneijder en Vdv vertrekken.

echt geweldig dit, ik ben persoonlijk echt een fan van benzema, een zeer slimme spits, met een killersinstinct als die van inzaghi, ik hoop dat het real nog wel gaat lukken om een goede controleerde middevelder te halen, xabi alonso of mischien mikel van chelsea, essien zou ook heel mooi zijn, maarja je weet nooit wie de volgende speler is die perez uit de toverhoed zal toveren
ik hoop dat de opstelling van real er volgend jaar zo uit zal zien.

I. Casilias
S. Ramos
Pepe
Albiol
Marcelo
L. Diara
X.Alonso
C. Ronaldo
Kaka
A. Robben
K. Benzema

Slechts 35 miljoen? Valt me tegen van Real, had toch minstens voor de 50 gegaan, maar ach, wat maakt het uit.. Het is toch allemaal miljoentjes waarmee gegooid wordt..

On: Goeie spits, goede traptechniek. Zeker een versterking. Ben benieuwd hoe ze alles nu in elkaar gaan puzzelen!

Wat ik mij afvraag is of de jeugd van real niet goed is of zo?!
Het beleid van real trekt op niets! Met alleen topspelers te kopen kom je er ook niet! Ze moeten ook nog samen kunnen spelen. En de bal rond tikken zoals barca zullen ze bij real nooit kunnen!!
Visca Barca!!!!

Het team van de Real madrid afvallers: hier kan je in Nl mee voor de titel gaan.

Dudek
Heinze
Cannavaro
Metzelder
Drenthe
Gago
Guti
M. Diarra
Vaart
Huntelaar
Saviola
1 juli 2009 om 20:24

Hier gaan de meesten van weg, of zijn al weg:

Cannavaro: Juventus
Metzelder: Besiktas
Drenthe: Fiorentina
Saviola: Benfica


1 juli 2009 om 20:29

Hiermee zou het zelfs een schande zijn als je de titel niet zou winnen.

Ben heel benieuwd hoe Real Madrid het gaat doen komend seizoen!

Fantastisch wat Perez toch weer even flikt! Super aankop. Talentvolste voorstopper van Spanje, beste aanvallende middenvelder ter wereld, beste buitenspeler ter wereld en talenvolste spits van Europa. Wanneer iemand rond april in een reactie de opstelling had genoemd waar Real Madrid volgend jaar in gaat spelen, kreeg hij waarschijnlijk een waarschuwing van Voetbalzone, haha!

Ik hoop dat Real nu Arbeloa Xabi Alonso ennnn Silva gaat halen. Valencia zou of Silva Of Villa verkopen. 1 van de 2. En aangezien Real ze allebei wou en Villa mag helemaal niet weg is er denk grote kans dat Silva weg gaat. En Silva is veel beter dan Robben dus ik denk alle Nederlanders weg of misschien op de bank maar geen basis.... En Real heeft tog nog zon 100 miljoen te besteden??/ 55 miljoen Xabi Alonso en Arbeloa en 45 miljoen Silva. Dna is de koopjesmarkt afgelopen voor Real. Hebben ze goede slag gedaan, dreamteam bij elkaar en word het prijzenjacht????

Met beste keeper ( een avn de beste keepers te wereld )
2 keiharde centrale verdedigers die nergens voor uit de weg gaan ( misschien een buldozer met spijkers eraan ) en 2 goede backs.
2 controlerende middenvelders die elk gaatje opvullen en ook nergens voor uit de weg gaan.
3 aanvallende middenvelders dat alles overklast gwoon het wereldmiddenveld wat niet beter kan met spelers die ze Kunnen halen.
En een spits die alles kan
- Is jong (22 jaar) .
- fysiek sterk , niet vaak geblesseerd.
- twee benig , uitstekend scoringsvermogen.
- 1 op 1 is hij heel oged en hij blijft altijd kalm.
- heeft goede afstandschoten
- kan goed dribbelen, hij passeert zijn tegenstanders met alle gemak.

Het Dreamteam ( van Real Madrid ) Perez kom op je kan het! Haal deze gozers binnen

1. Casilias
2. Ramos
3. Pepe
4. Albiol
5. Arbeloa
6.Lass
10. Xabi Al
7. Ronaldo
8. Kaka
11. Silva
9. Benzema

Goede aankoop alleen moeten ze natuurlijk wel een goed team ervan maken want van allemaal topspelers bij elkaar hoeft nog niet direct een goed team te zijn, maar misschien gaat dit wel goed komen als ze nog 1 á 2 versterkingen in verdedigend opzicht doen, trouwens denk ik dat jammer genoeg Lisandra Lopéz (porto) nu naar Lyon gaat als vervanger van benzema want daar zaten ze ook al achter aan, ookal hoop ik tenminste dat hij blijft!

Hoop dat Raul nog een basisplaats krijgt. Dit zou mijn opstelling zijn.

Casillias
Sergio Ramos
pepe
Raul Albiol
Marcello
Robben
Guti
Gago
C.Ronaldo
Raul
Kaka

Wtf.. Ze blijven maar kopen en kopen... wellicht ook X. Alonso naar Real .. en met Albiol,kaka,c ronaldo ook al gweldige aankopen. Met benzema hebben ze een van de beste spitsen vd wereld binnengehaald en ook nog met potentie dus wellicht in de toekomst De beste spits ter wreld. Nu nog even een Linksback en het team is wel compleet hoor. Tjonge jong.. (mocht er geen linksback komen dan zou ik zo gaan spelen)

Casillas
S.Ramos
Pepe
Albiol
Marcelo
C.Ronaldo
L.Diarra
Kaka
X.Alonso
Higiuan
Benzema

wel een goede aankoop, maar weer een hoog bedrag. en dan maar vragen waarom al die mensen in afrika honger hebben...
als real nu niet goed gaat presteren weet ik het ook niet meer.

Nou gaat wel lekker bij Madrid. Al meer dan 200 miljoen uitgegeven. Maar eigenlijk is het toch een schande dat dit kan. Een club kan vele tientallen, honderden miljoenen in de schuld staan en toch nog gewoon een licentie krijgen. Eigenlijk moeten ze ook in Spanje en andere landen een zelfde regelgeving doorvoeren als in Nederland.

Kan iemand mij vertellen wie nummer 5 word voor Real Madrid?
- Ribery?
- Arbeloa?
- of iemand anders?
- of zijn ze klaar met inkopen?

1 juli 2009 om 22:28

Gago heeft nummer 5 al gekregen. Het gaat dus om een ruil met kakà die Gago's 8 gekregen heeft.
Gago wilde nummer 5 hebben en heeft dat dus gekregen.
Ronaldo 9 en Benzema 11 gok ik zo.

2 juli 2009 om 00:06

de vijfde aankoop bedoelt Greko.

Is dit nog wel normaal? Ik vind dit zeer ernstig. Hiermee gooit Real Madrid de glazen van het voetbal in. Dit blijft niet zonder consequenties

Ik snap veel reacties en opstellingen hier niet. Sinds wanneer is Robben een middenvelder? En sneijder een controlerende middenvelder? Robben moet maximaal maar 2 spelers voor zich hebben (4-4-2, aanvallend linker kant), maar zeker niet 3 of meer.
En sneijder is een middenvelder met diepgang, en geen controleur.

Ik lees ook dat ze Arbeloa en Xavi Alonso moeten gaan kopen? Arbeloa speelt volgens mij niet eens altijd bij liverppool. Verder hebben ze twee diarra's die ik allebei erg goed vind.

Als Real toch zeel veel geld heeft, kunnen ze beter ook kwaliteit achterin kopen voor een linksback.

weer een typische onnodige en overbodige aankoop, en ik blijf het zeggen, Real moet wat verdedigers halen. Raul Albiol en C.ronaldo vond ik tot nu toe de beste aankopen. Maar het verschil van niveau en de breedte van de aanvallers en verdedigers is een veel te groot verschil. tenzij de nieuwe coach iets van 3-4-3 of 3-5-2 wil gaan spelen. Maarja ik hoop voor Real dat die coach ook wat zeggenschap heeft. Als ze echt 300 miljoen hebben, 300-94(ronaldo)-68(kaka)-15(albiol)-35(41)(benzema. = 88(82) miljoen over voor verdedigers als je het mij vraagt.

Casillas
S.Ramos
Pepe
Albiol/H
Ronaldo
Sneijder
Kaka
Robben
Benzema
Raul
Ruud/Kla

Dit is de rede waarom ik een team als real haat.. Diverse spelers uit eigen vijver krijgen de kans niet omdat perez zonodig topspelers wilt ..

Ik hoop echt dat ze falen ik hoop liever dat barca kampioen wordt dan real.. Barca speelt al jaren met niet al te veel aankopen enzo.. Real kan het alleen op deze manier.

En dit heeft er niets mee te maken dt ik voor valencia ben..

1 juli 2009 om 21:00

ja dat komt omdat die speler net niet goed genoeg zijn om voor real te spelen .maar barca heeft ook veel ingekocht wat dacht je van. ,henry ,hleb ,toure, keita ,pique ,alves ,abidal noem jij dat niet veel aankopen .barca heeft ook veel aankopen moeten doen .om succes vol te zijn want je moet top aankopen doen anders red je het niet in het top voetbal ...................vcf4l@

Nou zo hoog is dat bedrag ook weer niet voor Benzema hoor. Hij is denk ik zon 45 50 miljoen waard. En hij is ook nog maar 21. Dus hij word nog veeeel beter en ik denk zelfs de beste speler ter wereld ver zon 4 5 jaar dan gaar hij de strijd zekeer aan met messi en misschien nog ronaldo ook met aguero.

En ik snap het eigenlijk niet. Real staat zon 800 miljoen euro in de schuld en kan alles kopen en feyenoord staat 21 iljoen euro in de schuld en kan alleen kopen met hulp van financiers. Kan iemand dat uitleggen?? want Real doet het niet met financiers.
Ik hoop nog op Arbeloa Xabi Alonso en David Silva dan word het het dreamteam.

Wewt, Real Madrid heeft tenminste nu een goeie aanvaller erbij gekregen!
Dit gaat de goede kant op met spelers. Nu weer een verdediger halen?

misschien Chivu ipv Heinze?
vidic?

Zo zou ik het aanpakken als ik de coach was van Real Madrid maar dan de spelers op het middenveld natuurlijk meer aanvallend ingesteld.

Casillas
S. Ramos
Pepe
Albiol
Arbeola
Gago
C. Ronaldo
Ribery/R
Kaka
Benzema
Raul

Volgens mij is het zo dat in Nederland de wet je tegen houdt en in Spanje mag je doen wat je zelf wilt, doen ze niet moeilijk over.

wat een team volgend jaar!! dat wordt normaal gesproken een mooie titelstrijd daar in spanje, zijn in mijn ogen nu twee gelijkwardige teams met spelers van vergelijkbare kwaliteiten en niveau etoã³=benzema, kaka=iniesta, ronaldo=messi, albiol=puyol

moderator: niet-onderbouwde opstelling verwijderd

Stantorres, Albiol = Puyol? Nah nooit
En we moeten nog afwachten. Misschien gaan ze nog meer kopen...

alweer een reuze aankoop van Real Madrid
echt fantastisch dat ze Benzema hebben gehaald
als Ribery nog komt heeft het kan op de titel en Champions League

Cassilias
Sergio Ramos
Pepe
Raul Albiol
Marcelo
Higuain
Xabi Alonso
Robben
C. Ronaldo
Kaka
Benzema

Wrdt leuk volgend seizoen bij Real...een keeper en tien aanvallers..... Dat komt vast goed.

Neemt niet weg dat Benzema een superspeler is, die ik eigenlijk liever in Engeland had gezien bij Manchester.

badmaster, Ja maar dat is verspreid over jaren dat is niet in 1 keer gekocht als je begrijpt wat ik bedoel..

Real koop in 1 jaar tijd Kaka, Ronaldo, Albiol, Benzema.

Dat zijn spelers van de wereldtop..
Laat het eerst een team worden, Barca is het al

Wow

Mijn computer begon te hangen toen ik op deze pagina klikte!
Zoveel reacties!!

Volgens mij is nu iedereen de mond gesnoerd!! Elke club heeft steeds een transferbudget van zoveel miljoen, maar er word nooit iets uitgegeven. Real zei 300 miljoen te investeren en er is al zo'n 70 uitgegeven. Nog 30 te gaan!!

Ik sta echt paf, verstomd te kijken naar deze page! Ik zit al de hele tijd voetbalnieuws te lezen op Marca, As, Cadena Ser, maar ik geloofde het niet echt. Maar Perez flikt het hem weer!

Real heeft nu duidelijk zijn doelen bekend gemaakt. Ze gaan voor de treble.
Je hebt topspelers zowel op als naast het veld!!

Normaal gezien speelt Pelligrini steeds met een 4-4-1-1 maar we zullen ervan uitgaan dat hij een 4-2-3-1 zal gebruiken.

Keeper: Casillas

Verdediging: S. Ramos, Pepe, Heinze, Garay, Metzelder, M. Torres, Salgado, Marcelo
--> Dus voor 4 plaatsen heb je 8 man!!

Middenveld: Sneijder, Bueno, Javi Garcia, Kaka, Van der Vaart, Robben, Guti, De La Red(?), Gago, Lass, Mahamdou
-->dus voor 5 plaatsen heb je 11 man!!

Aanval: Higuain, Benzema, Raul, Huntelaar, Van Nistelrooij
--> Voor 1 plaats heb je 5 topspitsen!!

Wat een team, dit kan gewoon niet meer misgaan. Iedereen klaagt dat de voetballerij kapot gemaakt word, maar de schuld ligt niet alleen bij Madrid.
Die ligt bij Chelsea, Inter, Arsenal, Barcelona, Fiorentina, Bayern Munchen, Ajax, Psv, ...

Dat Chelsea zoveel redelijk dure transfers gedaan heeft word niet ter sprake gebracht!
Dat Inter belachelijke bedragen betaald voor Arnautovic is ook nog niet opgenoemd!
Dat Arsenal al de talenten wegplukt, om ze op te leiden en door te verkopen heb ik ook nog niet gelezen of veel betaald voor Rosicky en Eduardo
Dat Barcelona ook veel betaald voor spelers zoals Henry, Cacares, D. Alves, ...
niets!
Dat Ajax met hun budget bijna 18 miljoen uitgeven aan een middenvelder van 19 jaar is normaal.

Wat verwacht je dan wat een club met een budget dat evengroot is als de budgetten van de bovenstaande ploegen tesamen gaat doen?

Inderdaad ze roven de markt leeg! En dat is hun goed recht!
Ze hebben het geld en hebben Legale contracten afgesloten.

Als jij een miljardair was, zou je dan ook niet concreet geintersseerd worden in sportwagens?

Ik denk dat dit Real een echte monopolie zal hebben op de transfermarkt! Alle goede spelers zijn van de markt! Enkel 5: Xavi, Iniesta, Messi, Xabi Alonso en Ribãƒâ£ã†â€™ãƒâ¢ã‚â£ãƒâ£ã¢â‚¬å¡ãƒâ¢ã‚â©ry.

. van Perez:

figo 45 milj
zidane 75 milj
ronaldo 45 milj
beckham 38 milj
owen 40 milj
robinho 25 milj
j. Baptista 20 milj
kaka 68 milj
c. Ronaldo 94 milj
albiol 15 milj
benzema 35-41 milj

trouwens iedereen vergeet ook dat er bij een eventuele mislukking Real al dat geld niet kwijt is! Ze kunnen die spelers doorverkopen!
zie Robinho daar is bijna 15 miljoen winst op gemaakt en hij zorgde eigenlijk wel voor heerlijk voetbal!

Hala Madrid

Hala C.ronaldo, Kaka, R.albiol, Garay, Benzema

1 juli 2009 om 21:53

Je bent zeker een madrileen? Want het bericht heeft wel informatie die klopt maar ook informatie dat helemaal nergens op slaat, waar zal ik beginnen?

Je begint al met het duidelijk maken van dat je met topspelers alles wint. Dat kan wel zo zijn, maar die moet je niet in een keer allemaal gaan kopen. Dat lukt niet, getuige het eerder project van deze Perez.

Dan heb je het over het verpesten van de markt van andere clubs. Eerst heb je het over Chelsea. Het is waar dat Chelsea als eerst met een investeerder Abromovic ging kopen op de transfermarkt. Het luidde een nieuwe tijdperk in voor Rijke mensen. Maar wat je zegt over Arsenal, toch mijn club, dat is 100 % nonses. Als je wat uitbrengt, moet je de feiten wel kennen. Je hebt het over hoge bedragen voor Rosicky en Eduardo. Wat een Bullshit! Eduardo is gehaald voor 14 miljoen, is de ster van het nationale team van Kroatie, ook niet de minste, en is een fantastische spits. Daar zullen veel mensen het over eens zijn, hij had alleen pech met die ene overtreding.... Rosicky is volgens jou ook te duur. 15 miljoen voor een sterspeler met internationale allure, wat een geld...(sarcastisch als je dat niet snapt) Sneijder: 27 miljoen, moet ik meer zeggen? Daarvoor haal je deze twee spelers bijna, dus dit argument klopt van geen kant.

Over het wegkapen van talenten heeft iedereen een mening. Ik vind het tenmiste beleid. Niet maar blijven kopen en veel geld besteden wat belachelijk is, nee een beleid waarmee je de top met minder geld ook kan halen. Dat Real onbeperkt geld uit kan geven, oke, maar als dat niet kan moet je wat anders proberen.

Pff, ik word er een beetje moe van de onzin die staat in je bericht. Het volgende. Er zijn 5 spelers over die goed zijn. Wat een grap. Ken jij de spelers Fabregas, Rooney, van Persie, Essien, Torres, Gerrard, Ibrahimovic en zo kan ik nog wel even doorgaan. Die zijn allemaal van een hoger kaliber dan onze franse Karim, die ik overigens een uitstekende voetballer vind.

Het laatste dan. Je hebt het over eventuele mislukkingen. Ze kunnen doorverkocht worden volgens jou. Dat is bij Robinho inderdaad het geval. Maar bij de spelers die bovenaan staan, is dat allemaal niet het geval geweest. En Ronaldo en Kaka gaan ook niet voor een bedrag dat in de buurt komt weg, omdat geen club het geld wil neerleggen voor één speler.

Maar goed, ik respecteer je mening over Real Madrid, maar ik vond zoveel dingen die naar mijn mening niet klopte dat ik even moest reageren.

On: Dat is mooi voor Benzema. Had stiekem gehoopt dat hij naar the Gunners zou gaan, maar die hebben het geld niet. Vraag me af of Real met al deze sterren in een team gaat presteren, we will see

1 juli 2009 om 22:31

Verpesten van de markt inderdaad, de jeugd word gestolen door Arsenal. Fabregas is slim, maar al de rest is overdreven. Als je 300 talenten steelt en er komen 3 toppers uit dan heb je het goed gedaan?

Ik zei dat er nog 5 spelers echt op de markt zijn:
3 van Barca als aartsrivaal en 2 nog zeer gewilde spelers en niet heel de transfermarkt, want wie heeft er wat gehoord over Essien, Torres en Gerrard?

Inderdaad ze zullen niet het volledig bedrag recuperen, maar toch een deel ervan. Dat noemen ze positieve risico. Als je het probeert en het lukt is het goed, als het mislukt verlies je niet alles!

2 juli 2009 om 00:46

300 talenten en 3 toppers komen er uit??
hmm overdrijven is een kunst plus er klopt sowieso niks van je theorie want er bloeien genoeg talenten uit bij Arsenal en die wat niks brengen worden snel al verkocht of transfervrij weggedaan,
meestal al na 1 seizoen.
Wenger is daarentegen slimmer dan menigeen bij Real want die kopen en kopen maar terwijl Wenger denkt aan de toekomst.
Real gaat dit seizoen ook veel verlies maken op verkoop van bijv. Robben, Vdv en Huntelaar mochten ze daadwerkelijk vertrekken, want ik zie niet snel een club evenveel betalen als Real dat gedaan heeft.

@ Nieke 60
Heeft Real dan nu geen kans op de titel???
Ze hebben met 5 spelers minder 2 en 3 jaar geleje al de titel gepakt
Dus nu alleen maar versterkingne.
En anders met Arbeloa, Xabi Alonso en David Silva erbij moet het zeker gaan lukken. Ik hoop echt dat die gaan komen.

Eerste echte overbodige aankoop. Met Negredo, Raul, Higuain, Huntelaar (en eventueel een herstelde Rvn) heb je helemaal geen Benzema nodig.

1 juli 2009 om 22:26

Huntelaar weg, negredo doorverkocht voor winst, Ruud en Raul stoppen in 2010. Wie blijft over ?
Higuain, helemaal alleen.
Dus redelijk logisch dat ze Benzema halen. Daarenboven heeft hij nu al een seizoen om te wennen aan Spaans voetbal en zijn draai te vinden in het team en dan staat hij er als zijn tijd komt.

Real word nu echt niet normaal meer, maar uiteindelijk denk ik dat het niet goed gaat uitpakken met zo'n onervaren trainer nu kun je zeggen ja en guardiola dan bij barca ja maar het is altijd anders ik denk dat het niet uit zal pakken...barca zal altijd mijn club zijn Barca!!!!

dit wordt real madrids opstelling denk ik maar dan ribery/robben en ronaldo meer naar voren

Casillias
S.ramos
Pepe
Albiol
Arbeloa
X.Alonso
Ronaldo
Ribery/R
Kaka
Raul
Benzema

Het zijn natuurlijk topaankopen van Real, maar als de nederlanders weg zouden gaan en dan denk ik aan V\d Vaart,drenthe,huntelaar,sneijder zou dat toch pure kapitaal vernietiging zijn. Ik zal even de transfers op een rijtje zetten van de Nederlanders die toendertijd naar Real zijn gegaan

Huntelaar: 27 miljoen mits het sporteif goed gaat
Sneijder: 27 miljoen
Drenthe: 12,5 miljoen
V\d Vaart: 10 miljoen

Dat is toch al bijna 75 miljoen euro!

Het grote probleem bij Real Madrid is tijd.
Want die hebben ze niet.
Volgens mij heeft kjh uitstekend gepresteerd voor Real, terwijl hij zijn plek in de basis nu wel kan vergeten. Geef die jongen wat meer tijd, dan komt hij er wel. Of van der vaart, die bij het nl elftal ook een paar goede wedstrijden heeft afgeleverd, heeft nauwelijks wedstrijdritme op kunnen doen. En daarom was hij altijd zo goed bij ik noem maar even Hsv. Hij had wedstrijdritme! Nu zie je dat er Kaka word gehaald voor in de 60 miljoen, terwijl je, dan wel een iets mindere speler, ook nog hebt rondlopen. En dan heb ik het nog niet eens over sneijder en die argentijnse spits, ben ff zijn naam kwijt. Ook voor clubicoon raul zal het nu lastig worden zijn basisplaats te behouden. Maar ja, als benzema zijn 1e 2 wedstrijden nog niet scoord, kan hij al weer op zoek naar een nieuwe club, want ja: "er wordt niet gepresteerd". Er kan er ook maar 1 kampioen worden hé! Ook nog over tijd: de jeugdopleiding wordt nu nauwelijks meer gebruikt. Zo zie je bij clubs als Man united dat een ramsey mag meedoen, zelfs in echt al grote wedstrijden. Bij Real gaat het meer om presteren, en wordt niet echt gekeken naar je prestaties op de lange termijn.

Wat ook zeer belangrijk is en wat ook met tijd te maken heeft, is het leren kennen van elkaar. Je kunt geen team worden in 1 dag, je moet een langere periode met elkaar samenwerken (en niet egoën) waarbij je elkaars bedoelingen leert kennen en elkaars bewegingen van: oh, bij deze beweging geeft hij waarschijnlijk bij zijn volgende stap een diepe bal, laat ik maar alvast gaan lopen! Als je dit al na 1 dag in de gaten hebt, dan mag je van mij de mensen van Real dat eens duidelijk gaan maken, want dan heb je echt een supertalent. Ik ben benieuwd of dit 'team' een team gaat vormen, en voor elkaar door het vuur gaat, ipv dat het broekje wel netjes wit moet blijven...

Succes Real, want met geld is niet alles te krijgen.

@ Peacenac

Je zegt dat ze geen tijd hebben om aan ekaar te wennen maar ze hebben anderhalve maand de tijd hoor. Dan moet je tog wel op elkaar ingespeeld zijn. En Real koopt zijn aankopen in het begn zodat z daarna meer aan elkaar kunne wennen!

Mooie aankoop voor Real maar ik denk toch dat Real geen Kampioen wordt Barca is te sterk.

Voor drenthe meer dan voor van der vaart??

Wat een verschrikkelijk onnozele aankoop weer. Ik zal er verder maar niet teveel woorden aan vuil maken. Wat ik in ieder geval zeker weet is dat ik komend seizoen niet naar wedstrijden van Real Madrid hoef te kijken als ik een goed team met mooi aanvallend combinatievoetbal (a la Barcelona dus) wil zien. Nee, dit wordt een heel ander vermaak, namelijk leedvermaak. Dat wordt toch genieten als deze 11 ego'tjes worden weggespeeld door clubs als Almeria en Santander, simpelweg omdat de spelers daar wel de kans krijgen om langer dan 1 seizoen met elkaar samen te spelen. Heb er zin an!

1 juli 2009 om 21:41

Als team zullen pakweg Almeria en Santander wel beter op elkaar ingespeeld zijn, maar één individuele flits van Kaka', Ronaldo of Benzema en de hoop is gaan vliegen bij wijze van spreken. Bovendien is Kaka' iemand zonder sterallures en hebben ze met Albiol een sterke verdediger binnengehaald.

Wat ronaldo betreft, daar spreek ik me niet over uit. Benzema zal waarschijnlijk nog wat aanpassing nodig hebben en dus ook niet al te veel de ster uithangen.

Neemt niet weg dat ik absoluut tegen deze koopwoede ben, die volgens mij een serieuze bom onder de voetbalwereld legt.

Toch heb ik niet het vertrouwen in Real

waarom niet??? Alleen maar omdat ze 2 aanvallende kwachten hebben gekocht??
Hallo ze hebben ook nog verdedigende middenvelders hoor en ze hebben ook verdedigers. Mensen denen soms dat de aanval de tegendoelpunten moet voorkomen

Dit moet niet kunnen zoveel geld smijten alles wegkapen:@ real moet maar tijd spenderen aan de jeugd. en ze hebben al huntelaar geef die toch is de kans

Ik snap niet dat Manchester niet voor Benzema is gegaan, is toch een wereld talent. Real Madrid heeft nu een aanval om van te schuimbekken in elk geval

Dit wordt stilaan te belachlijk voor woorden. Een club die schulden heeft en toch maar geld over de balk kan blijven gooien. Real Madrid maakt op dit moment het voetbal belachlijk en mijn weinige sympathie naar de club is nu volledig verloren gegaan.

Het valt te hopen dat ze nog enkele spelers de omgekeerde weg laten bewandelen om de kosten te drukken, want zo kan het mijn inziens niet verder. Maar goed wie ben ik om er zomaar een oordeel over te vellen.

Hopelijk slagen ze er in om prachtig voetbal te spelen, ook al zou dat een wrange nasmaak geven.

@vedetterut
Ja maar niet in wedstrijdverband. En sommige tactieken kun je wel oefenen, maar voor het grotendeel is toch weer iedere situatie net iets anders, staan de spelers net iets anders, en als je dan elkaars gedachtenpatroon kent, weet je wat die speler gaat doen. En om iemands gedachtenpatroon te kennen, ben je echt niet in 1,5 maand klaar, dat kan wel een half jaar/jaar duren. Maar zoals gezegd, asls je dan nog niet hebt gepresteerd: dan mag je weg.

en als er dan 1 speler bijkomt, dan gaat het nog wel
maar als een half team (misschien nog wel meer) word vernieuwd, kan dat toch wel gevolgend hebben.

kijk maar naar een type scholes en giggs. die spelen al jaren samen en kennen elkaar door en door, dat is ook goed terug te zien in hun spel.

En hoe zit het nou met die achterhoede? probleem van Real was de laatste jaren toch te veel goels tegen krijgen en niet de voorhoede.

:bal Onnozele aankoop?

Ze hadden een topspits nodig en dat zijn Huntelaar en Higuain niet.

Raul scoort niet zovaak meer en Villa kunnen ze niet halen.

Dus dan is Benzema juist een heel nuttige aankoop :bal

1 juli 2009 om 21:54

En zeg Sg, en jij vind Benzema wel een topspits? sorry maar scoren in League 1 is iets anders dan de Spaanse of Engelse competitie... Zie het gewoon als eredividie en 6 stappen hoger... Hij gaat op zijn bek bij Real, had beter naar Utd kunnen gaan.. Daar had ie de tijd gekregen om zich te ontplooien.. Bij Real wordt de verwachting voor zijn persoon te hoog

Ik snap dot gewoon niet! Real heeft een van de betere jeugdopleidingen en dan kapen ze gewoon alle beste spelers weg, alsof het niets is! Op lange termijn hebben ze toch veel meer aan hun eigen jeugd, deze hebben clubliefde, voor zover dit nog bestaat. De spelers die ze nu hebben gehaald, vertrekken zo weer naar een Mc of iets als ze daar 2 mil meer kunnen verdenen! Ik hoop dat Barça dit jaar weer El Triplete pakt en Real Madrid gewoon 4e of 5e wordt! Zou heerlijk zijn Cl finale Real - Barca in Bernabeu en real gaat er hopeloos af!

ohmygod dit is gewoon een droom voor mij..
wat een presentatie van kaka ook.
wat een team gaat het worden gefeliciteerd alle madrid fans.
alleen nog effe arbeloa en ribery kopen dan is het feest compleet.

opzich hebben ze alonso niet nodig want pepe kan ook op zijn positie spelen doet ie ook met national ploeg en hij doet het niet slecht lass kan bij balbezit aanvallen en pepe verdedegen

hala madrid

casillas
ramos
garay
albiol
arbeloa
lass
pepe
ronaldo
kaka
ribery
benzema
1 juli 2009 om 21:57

Wist niet dat Ribery al gekocht is....

Leuke aankoop van Real.
Ben trouwens benieuwd wat voor een monster team je krijgt bij de volgende Fifa

Volgend jaar de wedstrijd van het jaar
Fc aankoop - Fc Jeugd

1 juli 2009 om 23:13

Ik kan het echt niet laten om te reageren!

Hoe origineel.

Wie is Fc Aankoop dan?

Het gemengde team Fc Aankoop:

Toure, Messi, Eto'o, Henry, Gudjohnsson, Cacares, Daniel Alves, C. Ronaldo, Kaka, Ramos, Benzema, Albiol, Lass

Het jeugdteam:

Casillas, Xavi, Iniesta, Guti, Raul, Bojan, De La Red ???

Weet je Barcelona is 75 % ingekocht, Real is dat 85 %.
Ik wist niet dat 10 procent zoveel verschil maakt!

Schandalige, lage opmerking!

2 juli 2009 om 01:05

Barca 75% ingekocht hahaha laat me niet lachen.
zoals ik al eerder zei bij een reactie van je:"overdrijven is een kunst".
Als dat het geval is dan mag jij mij meteen die 75% noemen?
Ik weet haast zeker dat je niet tot de 75% komt.
Trouwens Real 85% zou misschien wel weer kloppen.
Gelukkig dat je dat zelf wel weer inziet .

Benzema is een vreemde aankoop. Ik zou eerlijk zeggen dat ik hem eigenlijk nooit bij Olympique Lyon heb gezien, ik volg dat totaal niet, maar wat ik van heb gezien bij het Franse elftal, vond ik hem maar een matige spits. Misschien dat ie wel beter is, dan wat ik van hem heb gezien, maar dan nog nauwelijks beter dan Raul, Higuain en Huntelaar lijkt me. Voorin ligt met Ronaldo en Kaka er bij het probleem absoluut niet, Als ze Arbeloa nog kunnen halen, is de verdediging ook compleet...
Die 35 miljoen hadden ze beter kunnen besteden aan een verdedigende middenvelder (xabi Alonso, al zie ik hem liever bij Liverpool bijven ), daar liggen veel meer de problemen. Alleen Lass heb je als ballenveroveraar, maar verder alleen Gago, en dat vind ik zo'n matige speler, Van der Vaart en Sneijder zijn niet echt voor die posities geschikt.

2 juli 2009 om 01:21

Nou als je het franse ligue niet volgt, dan hecht ik niet veel waarde aan jou mening, met alle respect. Want benzema is verre van een matige spits. Hij is een van de beste spitsen van zijn leeftijd, en hij scoort erop los bij lyon. Benzema is een goede aankoop en echt een versterking in de voorroede.

1 juli 2009 om 22:20

On :

Iedereen die tegen Real is, is nu flink aan het balen. Dit Madrid is het sterkste team dat er bestaat. En al degene die zeggen dat een team met enkel toppers niet kan draaien, daar heb ik het volgende tegen te zeggen :

1. Ge kunt dat niet weten
2. Spanje bestaat ook uit enkel toppers en draait ook getuige de lange reeks van gewonnen matchen.
3. Perez liet het ook draaien in 2000-2002
4. Perez heeft ook defensieve spelers gehaald dus balans is er.
5. Dit zijn allemaal introvert ingestelde spelers met alleen Ronaldo die wel eens zijn ego laat zien maar de rest is op en top professional.

1 juli 2009 om 22:52

Heb je ooit al aan gedacht, dat die spelers, kaka, cronaldo, en benzema, bij hun oude ploeg allemaal vedettes waren. Dat verwachten ze ook bij de nieuwe ploeg te zijn.
Dat gaat nooit goed. Dat was ook een probleem in het vorige galacticos tijdperk.

1 juli 2009 om 23:17

Perez laat enkel de markt draaien.

Ik ben tegen Real, en zal niet balen. Mochten jullie volgend seizoen kampioen worden dan ben ik de eerste die je zal feliciteren. Hopelijk is dat andersom ook het geval!

jongens jongens waarom zo boos..??
aan ene kant begrijp ik jullie want wie heet op neemt tegen real gaat vernedert worden.
maakniet uit wie barca united arsenal liverpool milan.
dit opstelling is dodelijk..

Real Madrid is een prachtige club met een prachtige historie.
De doelstelling is natuurlijk 1st worden, er zal wel veel druk op Pellegrini zitten.
Maar ik wens de spelers van Real Madrid erg veel succes toe en maak er een mooi seizoen van!.

Hala Madrid!

Huntelaar kan het nu helemaal schudden. Benzema is beter, veel sneller ook

2 juli 2009 om 01:12

Beter is absoluut niet het geval.
Qua statistieken gezien is Huntelaar toch overduidelijk beter in scoren van doelpunten dus effectiever voor de goal dus beter als spits.
Real is gewoonweg dom bezig naar mijn mening.

2 juli 2009 om 01:24

Maakt het uit of benzema sneller is. Geef een voorzet in de lucht heb ik meer aan huntelaar dan aan benzema. Het zijn alle 2 goede spitsen met verschillende kwaliteiten.

Ik hoor veel mensen praten over het verpesten van het voetbal door Real Madrid. En dat het oneerlijk is dat Real Madrid iedereen kan kopen voor zoveel geld..
Natuurlijk is het niet leuk als fan van bijvoorbeeld Man U dat Ronaldo weggaat. Maar met het geld kan Manchester gewoon vervanging regelen. 94 miljoen aan vervanging!
Het enige dubieuze punt in de financiën van Real Madrid is de verkoop van de trainingsvelden in Madrid aan de stad voor 480(!!) miljoen euro. Hierdoor kon Real de schulden aflossen en beginnen met de aankoop van Zidane, Beckham etc..
Dit is gebeurd in 2001, dus het effect van deze transactie is uitgewerkt (door de aankopen in het verleden).
Nu investeert Real Madrid opnieuw miljoenen in nieuwe spelers, en eerlijk gezegd ben ik alleen nieuwsgierig.. We moeten nog maar afwachten wat Real gaat presteren en als ze gaan presteren dan is het nog maar de vraag of ze ooit winst zullen draaien op al deze miljoenen-aankopen.
De aankomende seizoenen worden hele leuke seizoenen want in principe kan Real Madrid alleen maar falen. Er is voor meer dan 200 miljoen geïnvesteerd. Dus moeten er prijzen worden gewonnen. Als dit niet gebeurt dan heeft het hele beleid blijkbaar gefaald.

ik hoef alleen nog maar 1 naam te noemen...ribery''..zoals ze zeggen..just Think Of The Possibilities----groot team hoor real,,hoog en droog volgend seizoen,let maar eens op

Zalig ! Wat een feest !
Eindelijk !

Wat ene team jezus, en hoe jong en getalenteerd : Pepe 24, Albiol 23, Lass, Higuain 23, Benzema 21, Kakà 27, Ronaldo 24.
Mensenlief, dit team kan een decennia de top van het Europese voetbal voeren.

Wat is het plots toch fijn om een Realsupporter te zijn !

dat ze allemaal toppers hebben wil niet zeggen dat ze daarvan een draaien team kunnen maken ?

1 juli 2009 om 22:37

Dat is waar. Het blijft 11-tegen-11 en de bal is rond. Kàkà kan fantastisch voetballen....maar dat ook hij een mens van vlees en bloed is hebben we recentelijk wel kunnen zien op de Confederations Cup. En om nu te zeggen dat hij "brazilie bij de hand" heeft genomen en ze de cup heeft bezorgd. Nou nee.
En kijk eens naar Ac Milan. Hoe lang regeert Inter nu al niet de Serie A?. Ik bedoel maar......zelfs het sterrencombo in Milan met destijds naast Kàkà ook nog eens Seedorf, Ronaldinho, etc, etc heeft ook niet Inter de laatste jaren vand e troon weten te krijgen. Dus ja.....onmogelijk zijn sommige dingen niet, maar om nu met de komst van Kàkà, Cristiano, Abiol en Benzema Real Madrid de onbetwiste kanshebber te maken..... nou nee. Dat is te snel door de bocht en daarmee doe je ook Barcelona heel erg tekort. Als team is ondanks de aankopen van Madrid, Barcelona toch sterker. En lees goed.... als Team.

Verder wordt het wel eens tijd dat men ook spelers gaat verkopen daar in Madrid, want het wordt wel een beetje druk daar en ook financieel zou het meer dan wenselijk zijn als er wat verkocht gaat worden. Maar ja..... wat doe je als je spelers hebt, die liever hun vette contract uitdienen ipv een minder contract elders te accepteren en dan misschien wel te spelen??. We zullen zien hoe geldhongerig deze spelers zijn òf dat ze misschien toch meer prestatiehongerig zijn en dus willen spelen (meer dan eens per maand).

kun je mij vertellen waarom ze niet zouden draaien allemaal onzin man\

real socio jij voelt me.. ik heb precies het zelfde gevoel kan niet wachten tot dat competitie begint en champions league waar ik aanwezig ben..
trouwens 25 augustus speelt real vriendelijk tegen ac milan ..
zou leuk zijn voor kaka en seedorf

Te veel veranderingen maakt een club soms ook kapot, dit zou dus best wel eens anders kunnen uitdraaien?

1 juli 2009 om 22:31

Nou, Klaas Jan stond ook een aardig potje te spelen. Het probleem is dat hij te nuchter is voor Real Madrid. Het is meer een spits voor Engeland denk ik.

Real Madrid gaat volgend seizoen minimaal 1 prijs pakken, kan niet anders met zo'n fantastische selectie. Vind het toch jammer, want deze transfer betekent dat David Villa niet naar Madrid verkast, en die schat ik toch even wat hoger in dan Benzema.

1 juli 2009 om 22:54

Liever niet, laat hij maar naar Juventus of Milan verkassen.

en weer gaat real madrid niks winnen

ze kunnen wel kopen allemaal individule toppers kopen maar je moet het als team winnen.
benzema is een aankoop waar ik van denk niet nuttig
huntelaar / the man was voldoende geweest kijk naar de verdediging.
maar ja dit is mijn mening

geen koopwoede geen toppers halen nee zelf toppers kweken en prijzen winnen een een super elftal neer zetten
en perez is het in zijn vorige periode ook niet gelukt en toen smeet die ook met geld

1 juli 2009 om 22:47

Eto'o is geen eigen jeugd, dan eerder jeugd van Real.

En hoe weet jij dat Real niets zal winnen? Heb je een glazen bol, of nee sorry je krijgt visioenen!

Wie zegt dat deze spelers de spelergroep niet tot een geheel kunnen samenklitten?

Geen koopwoede van Barca?

Cacares 17, Henry 24, D. Alves 30 en zo kan ik doorgaan alleen allemaal duur gekochte spelers

Je mag nu zeggen wat je wil, maar Huntelaar beter dan Benzema?

Hala Madrid

2 juli 2009 om 08:23

Het enige verschil is dat Barca de spelers ook meestal laat spelen en niet de volgende jaar verkoopt terwijl ze robben voor 35 miljoen, Kjh voor 20 miljoen, Vdv voor 15 miljoen en en sneijder voor 25 miljoen als ik me niet vergis datkomt neer op bijna 100 miljoen dat is gewoon kapitaalvernietiging.

Alhoewel ik Real Madrid met heel mijn hart haat en het liefst in brand zou steken met uitzondering van Kaka, vind/hoop ik dat de Primera division weer de beste competitie wordt want dat vedient het gewoon.

Real Madrid is de personificatie van hebzucht en ijdelheid

Lekker Jong Karim Benzema naar Real Madrid

Hoop voor ze dat je nu ook presteren!

Maarja dat zien we volgend seizoen he..

Vanwaar al die haat tegen madrid?
Iedereen mag zijn mening wel hebben maar als ik mensen zie schrijven van 'madrid zal toch geen team worden' ...

Wat een waarzeggers allemaal zeg. Je mag best wel kritiek geven op het beleid daar maar kom niet met van die onnozele reacties. echt tenenkrommend.

Laten we gewoon afwachten wat er gaat gebeuren dit seizoen. volgens mij heeft nog niemand bij madrid geroepen dat ze wel ff alle prijzen gaan pakken.

1 juli 2009 om 22:56

Ja want wie weet pakt Espanyol of Atl Madrid de titel. Dan zal iedereen het doorhebben beter gewegen te hebben.

Hopen = Ja
Voorspellen = Nee

Als je wil voorspellen, hier links en rechts kun je een link vinden van Bwin! Kun je er nog iets mee verdienen!

2 juli 2009 om 08:38

Ik zal het proberen samen te vatten:

Terwijl de wereld in crisis verkeert(en spanje een van de hardst getroffen land) is spendeert Rm naar hartelust om spelers te kopen terwijl ze het vorige jaar zo'n 100 miljoen hadden besteed aan splers zoals robensneijder enz enz. Mensen hebben toch wat meer sympathie voor clubs die spelers opleiden althans de meeste met uitzondering van realsocio en co. Anderzijds was Rm altijd al een arrogante club en dat zal het ook altijd blijven, en je gaat mij niet vertellen dat al die vedettes samen kunnen gaan spelen en dat Cr. samen met Ramos de enige zijn met vedettegedrag.

Barca mag dan mischien 30 miljoen aan een D.alves besteden maard die is iedere cent waard als je ziet wat die deze jaar allemaal heeft gedaan en dat weten de meeste barcafans ook. Dat hoor je Messi ook zeggen in interviews hoe belangrijk d.alves wel niet is. Barca is een van de sympathiekste clubs en op dit moment de beste club en niet Ral Madrid.

Rm is de beste club Qua Prijzen dus Niet Op Dit Moment
om dat te zijn zouden ze heel wat moeten doen.

Daarnaast zei iemand dat real madrid wel jeudspelers had zoals pananca ofso maar dat betekent niet dat die ook zal slagen. Spelers zoals mata,negredo enz. zijn mischien opgebloeit bij een ander club maar dat betekent niet dat ze ook zouden slagen bij Rm en een topper zouden worden.

Barca heeft splers zoals Puyol,xavi,iniesta,s.busquest,victor Valdes,messi,pique(is teruggekocht maar toch) deze spelers staan bijna allemaal in de basis met uitzondering van Busquets.

Wat een superteam heeft Real voor elkaar gekregen, jammer dat het zo moest.
Maarja, doel heiligt de middelen.
Verheug me nu wel heel erg op Fifa10.

Ik ben benieuwd of Real Madrid het makkelijk scorende Barca kan tegen houden met de verdediging van nu...
Het zal moeilijk worden zonder pepe in de eerste wedstrijden tenzij ze Garay terug halen, maar ik weet niet of Garay meteen het niveau kan halen van Real.
Weet alleen niet waar hij vorig seizoen speelde???

casillas
S.Ramos
pepe
garay/al
arbeloa
lass
sneijder
C.Ronaldo
kaka
robben
Benzema
1 juli 2009 om 22:40

waar is Raul? denk je dat die op de bank komt? het club icoon

precies goeone waarom die haat

wordt moeilijk voor Real als ze kampioen willen worden aangezien Barca gewoon sterk is.

Real zou zo moeten (zie opstelling) aangezien ze sterke opkomende backs hebben.
Perfecte balans denk ik met 3 Cm's.

Casillias
S. Ramos
Albiol
Pepe
Marcelo
M. Diarra
L. Diarra
Gago
Kaka`
Benzema
C. Ronaldo

ajaxfan garay was eigelijk al vorig seizoen van real maar ze ginge hem nog 1 jaar uitlene aan racing santander en komend seizoen speelt ie gewoon voor madrid

Wat een team.
Een Dreamteam wat jong is.
Dan heb je de tijd om elkaar in te spelen.
Maar waarom onderschatten de Real supporters Barca nu?
Je wint niet zomaar de treble, en er is geen speler weg.
Zal een leuke wedstrijd worden.

Als ze zo'n team kunnen krijgen ze echt te nice, Ik kan niet wachten tot seizoen gaat beginnen. Het wordt wel een flinke domper als ze meteen eerste wedstrijd hard verliezen.
Maar als ze de eerste wedstrijd hard winnen bijv met 6-0 ofzo geloof ik wel erin dat ze Kampioen worden.

@alle Barca Fans!!

Waarom zouden jullie dat nog zeggen: Barca gaat toch winnen. Ze hebben een hechtere team. En al die andere dingen. Ja so what? Na 100 keer zeggen weten we dat ook wel. En wat doet Perez? Negeert het en doet wat hij wilt.

We zullen zien wie van wie gaat winnen bij de El Classico. Diep in jullie hart zijn jullie ook een beetje jaloers. Maar de "stoere" buitenkant zegt van niet.

Cassilas
Ramos
Vidic
Abiol
Chivu
Ronaldo
Xabi Alonso
Sneijder
Kaka
Benzema
Huntelaar

real madrid moet echt wat doen in de verdediging doen ze hadden beter vidic kunnen halen dan werd er eindelijk wat gedaan in die matige verdediging

Het is echt onnozel waar sommige mensen zich hier druk over maken:s in ieder geval dit real madrid kan vlammen,, Ik hoop dat Pelligrini hier een geoliede machine van kan maken of we krijgen een voorstelling van de geschiedenis te zien.
Ik denk alleen dat ze nog een verdedigende middenvelder kunnen kopen Als Ze Tenminste Nog Geld Over Hebben,,,,,,,en ik vraag me ook af of Pelligrini het lef heeft om higuain, raul(clubicoon) en nieuwe aankoop huntelaar(winterstop) op de bank durft te zetten voor Benzema.
Xabi alonso, eventueel jonge centrale verdediger als aankoop.
Kan real madrid weer eens de strijd aangaan met 'barca'

Casillas
S.Ramos
Pepe
Albiol
Marcello
Diarra
gago/Alo
C.Ronaldo
Kaka
aankoop
benzema

@arends, Ja dus? Als ze geld hebben kopen ze wat ze willen. Net als in het echte leven.
Stel: Barca is de arme familie & Real Madrid de rijke
Barca maakt eigen kleren en draagt ze.
Real Madrid koopt kleren en draagt ze.
Wat wil jij kiezen? Kopen of maken?

1 juli 2009 om 23:44

maken want daar puk je later de vruchten van en het bewijs is er Fc barcelona

Nu is het dus definitief over voor Huntelaar en v Nistelrooy, denk ik. Het wordt te veel nu, er moeten er nu een paar weg. Goede spits, veel scoren in Frankrijk is erg moeilijk, zeer verdedigende speelstijl daar, al zou je het misschien niet verwachten. Wel een koopje zeg, 35 miljoen. Had zeker meer verwacht, zeker nu Real de bedragen aardig over de toonbank gooit. Maar hij zal het wel moeten laten zien op een hoger niveau, tegen Barça was het niet al te best....

Dit zijn volgens mij aankopen van de bestuur en de trainer.
Dus het bestuur zal ook wel snappen als Benzema in de basis staat.

En daar gaat Weer 35 miljoen, vind de charme die Real had nu echt weg gaan, kon de uefa hier maar is regels aan vast binden! Maarja dat lijkt helaas onmogelijk..

@ Rmadriid

waarom is het onzin dat ze niet draaien ?
haha , peréz heeft een paar jaar geleden ook een team bij elkaar gekocht draaide ook niet .
feiten jongen !

1 juli 2009 om 23:45

en wat hij nu zegt zeg ik net al de hele tijd!
tenminste iemand die nog wat feitjes weet!

wel jammer had hem liever gezien bij barca:s

Benzema goeie voetballer ik hoop dat ie zn geld waard kan maken.....

tja wat ik al zo vaak zeg is dit weer een aankoop van nix, dit ligt
natuurlijk niet aan de kwaliteiten van Benzema . Het is alweer een
aanvallende aankoop, waar Real niets aan heeft. Ik ben niet
geheel bekend met de selectie, maar ik weet wel dat het probleem
van Real niet in de aanval ligt. Ze hebben pas 1 defensieve versterking
gedaan deze zomer, en daar ligt denk ik de prioriteit.

Het is dus weer weggegooid geld, ofja een transfer om te laten
zien hoe rijk ze wel niet zijn. Ik denk dat Huntelaar, v Nistelrooij en Raul
weg kunnen

madara je hebt volkomen gelijk

Jammer ik hoopte nog op David Villa agjah
Benzema is pas 21 en al heel ver
Hij moet alleen wat scherper voor doel worden en dan is het een Topspits!
Huntelaar verkopen, Negredo terughalen en verhuren of doorverkopen met winst
Dan heb je Benzema, Higuain(die ook aanvallend op het middenveld kan), Raul en Ruud(raul stopt na dit seizoen en Ruud gaat waarschijnlijk weg)
Nu is het team naar mijn mening compleet

ik zie graag nog een Cm komen inplaats van Gago naast lass diarra die ballen af kan pakken maar ook overzicht heeft en mooie passjes geeft dat was De la red maar die kan niet spelen dus iemand als Xabi alonso of De rossi

Verkopen: Saviola(al verkocht), Drenthe(verhuren aan fiorentina), Heinze, M. Diarra, Huntelaar, Sneijder of Van der vaart, Salgado. is zo'n 70-80 miljoen schat ik.

ik denk Basis: Casillas, Sergio ramos, Pepe, Raul albiol, Marcelo, Lass diarra, Robben, C. Ronaldo, Kaka, Benzema, Raul/higuain/rvn

bank: Dudek, Torres, Garay, Gago, Van der vaart/sneijder, Guti, Rvn/higauin/raul

Eigelijk moet je Zidane enzo niet met dit team vergelijken.
Die waren al bijna over hun top heen(niet dat ze slecht waren) maar de spelers in dit team zijn nog lang niet op hun hoogtepunt, zelfs die van kaka moet nog komen denk ik.

Team van Zidane slecht ? Toen der tijds:
Ronaldo (dikkere), Zidane, Ownen, Beckham en vergeet niet: Roberto Carlos!
Dat waren nog eens mooie tijden..

Zeg ik dat ze slecht waren?
Ik wist even geen ander woord dan dat ze niet slecht waren. Kan het ook zo zeggen: minder betere spelers dan nu
Dit is een heel ander team met jonkies.
Als je het nu nog niet snaptrs

De meeste mensen gunnen Real Madrid niks omdat hun sterspeler is 'weggekaapt' of omdat Perez wel bepaalde spelers kon binnenhalen en hun eigen club niet.
Real Madrid heeft toch de grootste status van heel de wereld , welke andere club zou de spelers kunnen halen die gehaald zijn?

off: Ik kan niet wachten op de Champions league.|p

nou ik zeg wel 1 ding ronaldo was op zn best niet te stoppen..
en spelers zoals zidane bestond niet bestaat niet misschien dat zn zoon hem op kan volgen..!!

1 juli 2009 om 23:27

Er was en blijft maar 1 Zidane...

de team aanval is perfect van real maar de verdedigend middenveld en dan nog links back klaar

Als ze nu geen kampioen worden kunnen ze beter stoppen en de club opheffen..

Zidane's zoon speelt bij de jeugd van Real Madrid. Had het toevallig gevonden in Voetbal international dus misschien wel een topper..

kijk kijk kijk!! hier hebben een speler uit eigen jeugd (hoewel Casilias dat ook was. Dus je hoeft niet alles van eigen jeugd 1-3 zijn al genoeg ofzo :s

Wat een fantastische aanval heeft Real nu op papier staan, alleen maak me een beetje zorgen om het evenwicht in het team. Neem aan dat ze met zoveel aanvallende capaciteiten wel 4-3-3 zullen gaan spelen. Dit betekent dan Benzema op links en Christiano Ronaldo op rechts. In de spits zullen dan Higuain, Raul, Van Nistelrooy en Huntelaar moeten gaan strijden om één plekje. Daarnaast zal met Kaka op het middenveld sowieso Sneijder of Van der Vaart gaan afvallen.

Al die Nederlanders zeggen dat ze willen gaan strijden voor een plekje en dat zal er naar mijn inziens toe leiden dat we in de winterstop veel Nederlanders zullen horen die weg willen bij Real, omdat ze rekening moeten houden met het Wk en geen basisplaats hebben

2 juli 2009 om 00:01

als ribeiry komt denk ik dat dit het wordt

ronaldo - benzema - ribeiry

echter moet er toch wel gekeken worden naar de opbouw, want stuk voor stuk zijn het geen jongens die de bal komen halen!

albiol is daarin wel redelijk beperkt hoor! verdedigend ijzersterk, maar ja.....

ja maar die barca fans denke dat alle 11 spelers van hun jeugd is..??
volgens mij alleen xavi iniesta messi en puyol ro heeft real der ook 4
cassilas de la red guti en natuurlijk legendarische raul..

1 juli 2009 om 23:41

Je vergeet Victor Valdes, Pique en zelfs Sergi Busquets die steeds meer wedstrijden speelt. Dan spreek je over heel wat meer basisspelers dan bij Madrid. Guti zal met de aankopen alleen maar minder wedstrijden gaan spelen. Datzelfde geldt voor De La Red, van wie ik nog maar moet zien of die weer helemaal op niveau komt. Raùl zal het door de aankopen ook moeilijker gaan krijgen. De enige echte basisspeler uit de jeugd is Cassilas.

wat een soapserie dat hele Real Madrid-gebeuren. Overal de sterren weghalen en hopelijk dat ze volgend jaar niks winnen kwa prijzen. Verschrikkelijk wat daar gebeurt. Door die enorme bedragen die Madrid uitgeeft wilt elke club nu de uberhoofdprijs voor een speler die door een andere club gekocht wilt worden. Zlatan zou ook zon 90 miljoen moeten kosten en Maicon 40 miljoen. Hopelijk blijven ze beide bij Inter maar dat zal ook wel want de enige club die zoveel geld zou uitgeven voor die spelers is Real en ik denk dat ze nu toch wel door hun budget heen zijn, of heb ik het mis? Bij Real heeft het al vaker alleen maar om de namen gedraaid maar ik hoop echt dat ze vies op hun gezicht gaan volgend seizoen. Hatelijk, die club!

wat een team maakte die perez toch

perez

2 juli 2009 om 02:22

Perez maakt het team niet, hij koopt alleen de spelers.

Pellegrini is degene die van deze spelers een elftal moet zien te maken. En dat zal nog een hele kluif worden, met al deze topspelers.

pff, wat dom van Real, Benzema is natuurlijk een fantastische speler, maar moet je niet eerst verkopen voordat je gaat inkopen? Real heeft nu echt een ontzettend grote en talentvolle selectie en er zijn nu toch zeker meer dan 11 spelers die min of meer rekenen op een basisplaats. we zullen wel zien hoe het ervoor staat na de zomer, maar ik zie het sober in mocht er niemand meer vertrekken, de concurrentie is groot en er zullen waarschijnlijk ook veel spanningen in de ploeg komen mocht die zo blijven.

goede speler het was niet erg noodzakelijk maar dat raul en van nistelrooy nou te oud zijn kunnen higuain en benzema in de basis hoop ik

nu allen nog x.alonso en arbeloa en in de winterstop f.ribery hallen want dat is de laatste kans dan b.munchen geld aan hem kan verdienen

casilas
s.ramos
albeloa
pepe
arbeloa?
c.ronaldo
kaka
robben
x.alonso?
benzema
higuain

Benzema, topaankoop! Geweldig talent met een super toekomst! Hoop wel dat hij ervoor kan zorgen dat hij zich in de basis speelt, want vooral het Franse team zal hem hard nodig hebben!

Florentino is zeer lekker bezig! Wie volgt? Arbeloa? Of toch Ribery/x.alonso?

Casillas
S. Ramos
Pepe
R. Albiol
Marcelo
Gago
Diarra
Kaká
Raúl
C. Ronaldo
Benzema

Alweer een topspeler in mijn ogen. Ik vraag mij alleen af, of Pellegrini er snel een elftal van kan maken. 3 spelers inpassen is nog te doen, maar dit slaat door. Geen van de spelers kent elkaar automatismen op dit moment. Feit is wel dat het veel jonge spelers zijn, dus wanneer zij de tijd krijgen om aan elkaar te wennen zou Madrid wel eens aan een gouden periode kunnen beginnen. vd Vaart, Robben, Sneijder en Huntelaar raad ik aan snel te vertrekken, want ik zie geen van hun in de basis komen. Deze jongens zouden voor veel topclubs van waarde kunnen zijn.

Iedereen die hier lult dat het in economisch slechte tijden onverantwoord is om zoveel geld uit te geven, moet echt een lesje economie nemen. Dit stimuleert juist de economie, nooit les gehad op school? Hogere salarissen stimuleert de economie, hoogconjuctuur/laagconjuctuur.. ooit van gehoord?

On: Heerlijke transfer, Real Madrid gaat prijzen pakken volgend seizoen... dat is zeker. Ik denk alleen dat ze nog 1 goeie verdediger nodig hebben. De rest is al top.

2 juli 2009 om 00:12

De economie zou vele malen meer gestimuleerd worden als de 300 miljoen lening die ze nu hebben afgesloten hebben verdeeld zou zijn over 2000 hypotheken, want dezelfde bank wijst vrijwel de helft van de hypotheekaanvragen af, omdat ze in slechte tijden verkeren. 2000 Hypotheken zou zowel de bouw als de detailhandel stimuleren ipv alleen de buitenlandse clubs, dus wellicht moet je toch nog eens terug naar school, want je hebt bij economie de klok wel horen luiden, maar je hebt werkelijk geen idee dat er ook nog iets met een klepel was.

Real Madrid is netjes bezig op de transfermarkt en 35 miljoen of die eventuele 41 miljoen is niet veel voor Benzema. Benzema is een aanrekkelijke speler om naar te kijken en in vergelijking met Villa is Benzema niet veel minder dan hem.
Als Realmadrid ook nog Arbeloa aantrekt kan de team niet meer stuk. Ik vind dat Real madrid Robben zeker niet moet weg doen. Het is gewoon een ongelofelijke goede voetballer die dit seizoen vaak voor een winnend Real heeft gezorgd. Het is ook nog een jongen die kan doorgroeien. Xabi alonso is voor mij ook niet nodig. Goede voetballer maar Diarra is niet minder dan hem (niet lass diarra maar die andere malinees). Voor de nederlanders!!: Robben moet dus blijven, Huntelaar houden--> hij is er pas net waarom weg doen ,, hij en higuain kunnen keurig met elkaar concurren over de plek wie de opvolger van Raul kunnen worden,,,drenthe half jaar huren en dan terug halen hij is goed als bak - up voor zowel de verdediging als de aanval,, Sneijder een jaar houden en kijken hoe hij kan concurren tegenover Kaka wat overigens ook geldt voor Vandervaart. Vdv kijken hoe hij het in een half jaar doet en sneijder kijken over een jaar,,, Van Nisterrooy--> Houden , misschien krkijgt Benzema aanpaasingsproblemen en scoort hij moeilijk vooral in de Champions league,, Voor dit soort situaties heb je de ervaring van nisterroyy hard nodig!
Opstelling
Bij deze opstelling is het de bedoeling dat C ronaldo en Robben wel uit elkaar spelen maar net niet op de vleugels maar meer als ondersteuning voor de spitsen en Kaka !

Casillas
S.Ramos
Pepe
Albiol
Arbeloa
Diarra
C.Ronaldo
Robben
Kaka
Raul
Benzema

ik hoop dat real geen enkele prijs pakt, alleen dan wint het voetbal van het geld

Real is mijns inziens heel veel sympathie kwijt. Het is ten eerste belachelijk om in tijden van crisis (in Spanje is ca 10% werkeloos en wordt 57% van de hypotheekaanvragen afgekeurd vanwege de slechte situatie van de banken) 300 miljoen te lenen van een bank, om op die manier al je favoriete spelers bij elkaar te kopen. Eigenlijk zou het terecht zijn als iedereen die club massaal zou boycotten.
Mijn mening is dat de Fifa hierbij zou moeten ingrijpen en dit soort praktijken (enorme leningen afsluiten voor spelers) aan banden moet leggen. Verder is het ridicuul dat elke keer als Real door deze leningen in de problemen komt de Spaanse overheid even fors bij komt springen. Zo ook vorig jaar toen de overheid een parkeerterrein van Real moest overnemen voor 990 miljoen euro, om ditzelfde parkeerterrein vervolgens voor niks te pachten aan Real. Werkelijk alles wordt eraan gedaan om deze anti-club in de top te houden. Van enig beleid is geen sprake, want de laatste basisspelers uit de eigen opleiding dateren alweer van enkele tientallen jaren geleden. Ik hoor constant mensen roepen over Raul en Casillas, maar deze 2 toppers zijn beiden meer dan 10 jaar geleden al bij het eerste elftal gekomen.
Vroeger was Madrid een mooie club die altijd een goede mix had van superaankopen gecombineerd met eigen jeugd en bovengemiddelde Spaanse voetballers. Toen was er nog reden om deze club een warm hart toe te dragen, maar hedentendage is hier niks van over en kan niet anders geconstateerd worden dat het een club is geworden die met malafide praktijken door allerlei belanghebbenden aan de top wordt gehouden, een club die een extreem negatieve invloed heeft op het voetbal en een club waartegen ik inmiddels een flinke antipathie heb opgebouwd. Jammer dat een goede voetballer als Benzema nu ook weer met de reuze-lening (waarvan duizenden families huizen hadden kunnen kopen) gekocht is.

2 juli 2009 om 00:44

Jij zegt dat je je sympathie voor Real kwijt bent. Opvallend is dan dat je favoriete clubs o.a Barca en Milan zijn. Wat dacht je van al dat geld dat Berlusconi in Milan gestoken heeft. Denk je dat hij al die miljarden die hij heeft verdiend op een legale manier heeft verkregen. Of wat te denken van de duistere praktijken van Laporta met dictator Ismail Karimov. Jij praat wel over de malafide praktijken van Real, maar je moet ook eens naar de anders clubs kijken.

2 juli 2009 om 01:08

helemaal mee eens

2 juli 2009 om 08:46

Inderdaad kan het zelf niet beter verwoorden. Laporta met zijn schimmige malafide praktijken!

2 juli 2009 om 10:11

Ben ik ten dele met je eens. Ten eerste heb ik Barcelona als favoriete club omdat ik geniet van het soort voetbal dat ze spelen, aanvallend en dominant, dat wil duidelijk niet zeggen dat ik het altijd eens ben met de koers die de club in het verleden gevaren heeft. Daar valt dus ook onder het contact met de zeker niet te prijzen Karimov. Maar al met al moet ik wel zeggen dat Barca ondanks de enorme tegenwerking van politiek Spanje enorme prestaties geleverd heeft en de groten der aarde aan zich heeft weten te binden zonder daar astronomische bedragen voor te betalen (maradona, Cruijff) en wereldtoppers ontdekt voordat ze op hun hoogtepunt waren (ronaldo, Ronaldinho, Messi), in tegenstelling tot Madrid die elke keer extreme bedragen betalen voor gearriveerde vedettes (zidane, Figo, Backham, C.ronaldo, Kaka) en dat terwijl ze een miljardenschuld opbouwen.

Berlusconi zal vast geen lieverdje zijn, maar je vergelijking met Perez raakt kant nog wal. Wat Perez dit seizoen aan transfers uitgeeft is ongeveer net zoveel als Ac milan de afgelopen 5 jaar aan transferkosten heeft betaald. Dus dat lijkt me geen vergelijking, als je daarbij nog de bedragen voor Zidane, Figo en Beckham op zou tellen dan zie je dat Perez in zijn paar jaren als voorzitter meer heeft uitgegeven aan transfers dan Berlusconi (als eigenaar) in zijn hele carriere heeft uitgegeven aan transfers. Dit lijkt me een nogal schrijnend verschil. Daarbij is het zo dat Milan minder dan 1/8 van de schuld heeft die Real heeft. En dan neem ik de belachelijke verkoop van het parkeerterreintje nog niet eens mee, anders zou Real op dit moment bijna 2 miljard!!! schuld hebben. Dus dat is de reden dat Real (wat ik vroeger overigens een geweldige club vond) op geen enkele sympathie van mijn kant meer kan rekenen.

2 juli 2009 om 09:51

De Fifa kan niemand verbieden een grote lening bij de bank af te sluiten. Fifa is God niet en dat weten ze.
Desnoods verbieden ze voetbalclubs om die leningen af te sluiten maar dat is geen probleem hé. Dan zet je die lening gewoon op de naam van iemand anders, Florentino Perez bijvoorbeeld en dan kan niemand beweren dat dat geld voor de club geleend is. Nee, dan is dat geld privékapitaal en als die man dat wenst te investeren in een club dan mag dat. Dat valt gewoon niet tegen te houden en maar goed ook. Vrije markt voor alles !!

Ik moet zeggen dat ze zo een geweldige selectie hebben. Maar ben benieuwd of alles gaat werken, want er staat nu wel heel veel druk op de schouders van Real. Ze moeten nu wel kampioen worden met zo'n selectie. Des te beter voor komende El Clasico's. Die zullen super mooi worden. Heb er weer zin in en ga dit jaar zeker weer mee reizen naar Madrid (afgelopen jaar was toch wel een feest daar, als Barça fan zijnde ).
Ben benieuwd hoe Real gaat presteren in Europa komend jaar. We zullen zien hoe dit gaat uitpakken.

2 juli 2009 om 00:18

hoezo er staat veel druk elke top club heeft met druk te maken en die spelers zijn de druk heus wel gewend

Een super team!
Ze worden weer de echte Galactico's.
Nu nog bekers pakken!

waarom zie ik al die uberaanvallende opstelling, je kan tohc neit mert benzema, robben ronalda kaka, en dan nog higuain of ribery ofzo er bij spelen, 2 verdedigende middenvelders zijn noodzakelijk

? maybe

Maar dan eerder een 4-2-2-4 zoals op fifa

Casillas
Ramos
Pepe
Albiol
Maxwell
Ronaldo
Xabi Alonso
Gago
Kaka
Benzema
Raul
2 juli 2009 om 09:47

Yeah right, een opstelling met 12 man en zonder keeper ....

geweldig nieuws dit , Benzema past perfect bij Real

Real krijgt een luxe probleem.
dit lijkt de opstelling te worden en met mogelijk huidige spelers als, controlerende middenvelder en linksback.

Casilas
Ramos
Pepe
Albiol
aankoop
L.Diarra
X.Alonso
C.Ronaldo
Kaka
Raul/Rob
Benzema

Ze moeten nu niet gaan denken, wie vind het wel of niet leuk om op de bank plaats te nemen, club icoon of niet.

De beste 11 staan op het veld, en mijn opstelling vind ik toch wel vrij realistisch, hopen dat Real Madrid zo gaat spelen.
(als Arbeloa niet komt, kan Marcello op zijn plek staan).

Sneijder en Robben zijn in principe de enige Nederlanders die zij moeten houden, Kjh, Vdv, Rvn zijn allen overbodig geworden.

Sneijder en Robben zijn als enige goed genoeg, om in dit nieuwe tijdperk, vol toppers te kunnen blijven staan.

Hopen dat Real Madrid binnen één seizoen al kan waarmaken hoe goed ze zijn, aangezien de finale in het Estadio Santiago Bernabéu wordt gespeeld.

Succes Pellegrini.

Iker
Ramos
Pepe
Albiol
Arbeloa
Lass
Diarra/G
Ronaldo
Kaka
Robben
Benzema

Weet niet of dit zo'n verstandige zet is van Benzema zelf. Hij zal ongetwijfeld goed zijn, maar hij is niets minder als Aguero. Maar die staat tenminste elke week lekker in de basis te ballen, en Benzema zal op een zijspoor belanden. Zonde! Had hem liever naar Man utd zien gaan. Daar had ie meer kans om in de basis te starten naast Rooney!

2 juli 2009 om 02:19

let maar is op benzema, woordt een sensatie

2 juli 2009 om 02:28

Ik denk niet dat Real Benzema heeft gehaald om op de bank te zetten maar het is mogelijk dat die de eerste seizoen met Raul word gewisseld(blijft een clubicoon) maar kijkend naar de toekomst.....

Raul , Ruud zijn al op leeftijd , Klaas Jan Huntelaar is geen echte concurentie en dan blijft alleen Hiquain over om te concurreren

dit wordt een elftal zeg benzema wordt echt nog wel een keer voetballer van het jaar, Maar het elftal moet wel als een team funcioneren

ik gun het benzema echt hij is echt een super spits en ik hoop echt voor hem dat hij een basisplek krijgt anders is het echt zonde van zijn transfer

Benzema krijgt wel een basisplek maar komt er een 2e spits bij ( Hinguin ) of zal Real met 1 spits gaan spelen. Met 1 spits lijkt mij het handigste omdat je dan een heel blok krijgt van midenvelders. Met 2 spitsen word dat moelijker omdat je dan een middenvelder minder kan opstellen. Het beste voor Real lijkt mij om Arbeloa, Xabi Alonso en David Silva te gaan halen. Dan is het team compleet en kunnen ze daar sowieso 3 of 4 jaar mee blijven voetballen omdat het allemaal jonge talenten zijn ( behalve Casilias dan maar die is ook pas 29 ).
On: Benzema lijkt mij een goede spits voor Real en hij gaat denk ik zeker slagen. Hij met wel eerst de strijd aan met Hinguin maar ik denk dat hij die wel wint.

Dan heb je een team met:
Met beste keeper ( een van de beste keepers te wereld )
2 keiharde centrale verdedigers die nergens voor uit de weg gaan ( misschien een buldozer met spijkers eraan ) en 2 goede backs.
2 controlerende middenvelders die elk gaatje opvullen en ook nergens voor uit de weg gaan.
3 aanvallende middenvelders dat alles overklast gwoon het wereldmiddenveld wat niet beter kan met spelers die ze Kunnen halen.
En een spits die alles kan
- Is jong (22 jaar) .
- fysiek sterk , niet vaak geblesseerd.
- twee benig , uitstekend scoringsvermogen.
- 1 op 1 is hij heel oged en hij blijft altijd kalm.
- heeft goede afstandschoten
- kan goed dribbelen, hij passeert zijn tegenstanders met alle gemak.

Ik denk dat dit elftal wel als een echt hecht team kan spelen maar dan moet je ze wel gaan halen want anders word het niks.

Casilias
Ramos
Pepe
Albiol
Arbeloa
Lass
Xabi Alonso
Ronaldo
Kaka
David Silva
Benzema

in tegenstelling tot vele andere reacties; ik denk dat het helemaal niets wordt met Real dit jaar, wat het is heel simpel: Bij een voetbalteam geldt wat voor ieder team geldt: het gaat niet om de elf besten maar om de beste elf.

Het is een geweldig talent, en ik denk dat hij heel groot kan worden.
Het zal ten koste gaan van Huntelaar (denk ik) al zou ik het geweldig vinden die 2 samen in de spits te zien spelen.
Real word een monsterteam zo, maar het moet wel gaan draaien, ze zijn nu topfavoriet voor elke beker, tenminste ik vind dat ze dat nu wel moeten zijn.
Ik hoop op een sterk ''team'' en geen individuen.

Ik vind het en beetje overdreven om ook Benzema te halen.
Real speelt meestal meestal met 1 echte spits en ze hebben ook al Huntelaar Raul Hiquain en Rvn voor in de spits.
Het wordt dus dringen geblazen voor de Nederlanders....

Ik vind Benzema een goede aankoop. Real moet gewoon 4-4-2 spelen, Huntelaar en Benzema samen in de spits. Misschien gaan er dan wat meer doelpunten vallen. Ik vind Káká al een overdreven aankoop en Ronaldo al helemaal. Het is toch belachelijk om zoveel geld uit te geven (een team kun je niet kopen)! En zeker Ronaldo is geen 94 miljoen waard. Ze hadden beter Sneijder op die positie kunnen zetten, dat scheelt je een hoop geld. Van der Vaart mag hoop ik ook blijven, maar de rest is niet zoveel, weg ermee dus!

Dit wordt geen voetbal meer,
Dit gaat meer lijken op het budget van Manchester City.

Maarja, meer schieten ze er echt niet mee op,
Barça wordt gewoon weer kampioen.

En dan hoop ik ook echt niet dat Real Madrid een prijs pakt.

jullie zeuren wel om wie de beste ter wereld zijn maar voor mij is cristiano ronaldo dat. en dit is mijn lijstje.

Top 5 Beste Keepers:

1.iker Casillas
2.petr Chech
3.edwin Van der Sar
4.pepe Reina
5.gianluigi Buffon

Top 5 Beste Verdedigers

1.sergio Ramos
2.john Terry
3.rio Ferdinand
4.carles Puyol
5.nemanja Vidic

Top 5 Beste Middenvelders:

1.cristiano Ronaldo Dos santos Aveiro
2.steven Gerrard
3.cesc Fabregas
4.franck Ribery
5.xavi Hernández



Top 5 Beste Spitsen:

1.lionel Messi
2.fernando Torres
3.wayne Rooney
4.diedier Drogba
5.klaas jan Huntelaar

en wie is de beste?????:

Cristiano Ronaldo.

Waarom?: omdat hij alles in een is hij kan trucjes hij is balvast, hij heeft een goed schot, zijn vrije trappen zijn prachtig, zijn penalty's zijn ook goed, hij kan ook goed verdedigen, al zet je hem in de spits dan is hij niet te stoppen!!

dus mensen die Cristiano Ronaldo arrogant of slecht vinden die weten niet wat voetbal is. lionel messi is ook wel goed maar Cristiano Ronaldo die steekst er gewoon bovenuit!!

2 juli 2009 om 10:36

Hahah penaltys zijn goed dat is wel grappig!

Onn: Ik vind het echt jammer dat Real zo met geld gaat spelen.
Hoop dat ze een mislukt seizoen krijgen!

2 juli 2009 om 20:11

Sorry Tamo, maar zolang jij Sergio Ramos bij de beste 5 verdedigers ter wereld noemt kan ik je reactie eigenlijk niet serieus nemen. Hij zou niet eens in de top-25 thuishoren. Heb je afgelopen seizoen wel eens een wedstrijd van Madrid gezien? Zo ja, de slechtste man op het veld, dat was Sergio Ramos (tenminste, in 95% van de wedstrijden die Real gespeeld heeft). Hij had het talent en de potentie om een hele grote te worden, maar de afgelopen seizoenen wordt het telkens slechter. Afgelopen maand in de confederations cup heeft hij er weer een dieptepuntje aan toe weten te voegen, bal aannemen in eigen strafschopgebied, zodat het voor de spits van de tegenstander niet makkelijker kon zijn om de bal erin te schieten.

Verder was Messi dit seizoen gewoon een klasse beter dan Ronaldo, dus ik begrijp niet dat er hier nu mensen beweren dat Cr toch de beste is? Hij was vorig jaar de beste (en terecht), dit jaar gewoon simpelweg niet.

On: Volgens mij gaat dit Madrid een heel zwaar seizoen krijgen. Individuele klasse hebben ze genoeg, maar er zijn teveel creatieve spelers die allemaal Moeten spelen en die allemaal de bal aan de voet willen hebben om zo iets te creeren. Oftewel, ze vullen elkaar niet aan qua kwaliteiten, maar hebben allemaal dezelfde kwaliteiten, waardoor het waarschijnlijk een verwend en gepikkeerd vedette-team zal worden.

Wat een idioten bij Real. Ze gaan het ook maar nier begrijpen. Wanneer gaan ze nou eens een gestructureerd beleid voeren dat het langer dan een paar jaar uithoudt?! Met deze spelers worden ze nog geen kampioen en over een paar jaar worden ze misschien wel kampioen, maar waarschijnlijk na een paar trainerswissels en nadat de selectie voor de zoveelste keer op schop is gegaan.

@tamo hahah jij vind huntelaar beter dan etoò en zlatan....
laat c ronaldo nou eerst maar is zien dat hij jarenlang bij de besten behoort!
neem een gerard!
maar goed dit topic gaat over benzema dus!

nu zouden huntelaar en nistelrooy ook wel vertrekken, opstelling:

casilas
ramos
pepe
vidic
?
c. ronaldo
diarra
snijeder
kaka
robben
benzema

Met de komst van Benzema moet Huntelaar weggaan. Die jongen wordt waarschijnelijk vijfde spits nu en al die jongens die daar rondlopen zijn evengoed zo niet beter dan Huntelaar.
hij heeft maar 1 echte kwaliteit en dat is het afmaken, laten al die andere aanvallers dat nou ook kunnen en meer dan dat. Die kunnen niet alleen afmaken, maar zelf ook kansen creeren. Huntelaar zijn tijd is helaas na 1 seizoen Real Madrid al voorbij.

en al die lijstjes van beste spelers zijn ook onzin. Elke speler is anders en heeft eigen, unieke kwaliteiten. Spelers met elkaar vergelijken heeft geen zin. Het is toch iets subjectiefs, dus voor iedereen anders.

en iedereen die loopt te klagen, dat Real alleen maar spelers koopt en zelf moet opleiden. Elke club doet dat, alleen valt het bij Real meer op, omdat het om hogere bedragen gaat en Real is en blijft de enige Koninklijke club en dan valt alles wat je doet op.

egt een goeie aankoop maar ze hebben wel veel geld uitgegeven
200 miljoen ong. Maar ze hebben wel een goed team

Er waren zo'n beetje een jaar geleden een aantal barca fans heir die vonden het leuk om de kwaliteiten van de spelers te vergelijken... ik zou dat spelletje graag nog een keer willen doen
Valdes > Cassilas = overduidelijk Cassilas!
Alves > Ramos = Ramos
Puyol > Pepe = Puyol
Pique > Albiol = Albiol
Abidal > Marcelo = Abidal
Toure > L.diarra = L.diarra
Xavi > Kaka = Kaka
Iniesta > Sneijder = Iniesta
Messi > Ronaldo = Ronaldo
Henry > Robben = Robben
Eto'o > Benzema = Eto'o

2 juli 2009 om 11:27

Hoe kan je deze spelers nou vergelijken met elkaar is onzin wat je nu aan het doen bent en het is zo subjectief, omdat je een Real-fan bent.
Xavi en Kaka totaal verschillend zelfde geld gewoon voor Henry en robben. Eto'o is een andere type spits dan Benzema. Al dat vergelijken is gewoon Bs.

Zozo!!! Real Madrid is heeft weer een goede speler binnen!
Dit wordt zo een compleet ander elftal (wat ook de bedoeling was).
Benzema vind ik een zeer goede aanvaller en past denk ik ook wel bij Real Madrid!
Ik ben echt benieuwd naar komend seizoen.

Een onnodige aankoop van Real lijkt mij. Met spelers als Huntelaar, Raul, Higuain, Van Nistelrooy heb je genoeg aanvallende kwaliteiten. Daarbij vind ik Benzema een vrij beperkte voetballer. Goede spits voor de subtop. Maar geen topspits zoals bijvoorbeeld een: Torres, Van Nistelrooy, Eto'o, Zlatan. In tegenstelling tot Ronaldo en Kaka in mijn ogen geen wereldtopper en zal weinig toevoegen bij Real, zowel qua teamspirit als qua individuele klasse.

goeie aankoop voor maar 35 miljoen.
eerst maar eens zien hoe het gaat lopen bij real met deze spelers.
zou mooi zijn als ze nog geen prijs pakken.
benzerma is seker een top spits is pas 21 kan nog groeien.

Didier, doe niet dom. Structuur beleid. Laat ze als ze gewoon spelers willen kopen. En niet trainen. Wat boeit jou dat. Het enige wat telt: Dat ze kampioen worden. Hoe ze dat doen boeit geen ene reet!!

Ik zie echt de meest vreemde opstellingen of nee correctie formaties. Real Madrid speelt gewoon 4-4-2. In wat voor variant dan ook het blijft 4-4-2. Daar waar Barcelona ongeacht de spelers ook als standaard opstelling 4-3-3 speelt. Wat dat betreft net het Ajax systeem (formatie).

Hoe dan ook een top aankoop ik ben zoo blij met de huidige aankopen. Geen rare spelers, geen verrassende namen in negatieve zin alleen spelers die een directe versterking zijn en barsten vol met kwaliteit. Na de interesse in de andere spelers zou Real zich nu nog alleen moeten versterken met een extra centrale verdediger en de rechtsback Maicon die al in belangstelling staat van de club.

Naar mijn verwachting ziet de selectie van Real het komende seizoen er zo uit:

Keepers:
- Casillas
- Dudek

Verdedigers:
- S. Ramos
- M. Torres
- Abiol
- Garay
- Marcelo
- Salgado
- Maicon
- Pepe

Middenvelders:
- Kaká (nummer 8)
- C. Ronaldo (krijgt waarschijnlijk 17 van Rvn)
- Ribery (vast nummer 5, zou Zidane wel leuk vinden)
- Gago (had eerst nummer 8 volgens mij dus krijgt nu een nieuwe nummer)
- L. Diarra
- Sneijder (misschien eist C. Ronaldo dit nummer)
- v/d Vaart
- Robben
- Guti
- M. Diarra

Aanvallers:
- Huntelaar
- Raul
- Higuain
- Benzema (bijna zeker nummer 9)
- V. Nistelroy

Dat betekent dat de volgende spelers waarschijnlijk vertrekken en verkocht of verhuurd worden:

- Drenthe, Javi Garcia, Metzelder, Parejo, Heinze

De toekomst van De La Red is echt onzeker maar ik hoop dat ze hem gewoon tijdelijk (1 half jaar) terugzetten naar R.m.c. (real Madrid Castilla). Drenthe, Javi Garcia en Parejo zijn vrij jong dus verhuren (liever geen optie tot koop) zou slim zijn.

Verder denk ik dat de onderstaande opstelling de basiself zal vormen van R.m 2009/2010!

Casillas
Maicon
S. Ramos
Abiol
Marcelo
Gago
C. Ronaldo
Ribery
Kaka
Benzema
Raul

Wat een team!! En nu eist Ribery ook nog een transfer en die gaat er vast en zeker ook komen! De bedragen zijn verschrikkelijk hoog en het verschil tussen de europese top en de nederlandse top wordt met de week groter! Bijna onvoorstelbaar!

Kijk nu al uit naar de Cl duels van Real! Wordt vast genieten! ( ik eis het zelfs met zulke aankopen!)

wat een dream team hebben ze ook nu, en er komen er nog wel wat bij.

casillas
ramos
pepe/gar
albiol/g
santos
c.ronaldo
kaka
ribery
xabi alonso
benzema
huntelaar
2 juli 2009 om 13:21

Mooie opstelling heb je, moet je al die namen eens opnoemen en dan als laatste Huntelaar! Haha! Grote namen en in eens staat daar een jongetje uit Hummelo!

Toch geef ik Huntelaar niet veel kans op een basisplek in wedstrijden waar het om gaat (cl), volgens mij hebben zij genoeg andere aanvallers met meer kwaliteiten...

Dreamteam, geen woorden voor
Zou echt alche zijn als nu die 6+5 regel wordt ingesteld

Lass verd. middevelder. Cronaldo zwervend over het veld.

Casillas
Ramos
Albiol
Arbeloa/
Ribery
Lass
C ronaldo
Sneijder
Benzema
Kaka
Raul

Goeie versterking voor de toekomst kan hij samen met Higuain spelen voorin Raul kan ook beter weg gaan die komt er toch niet en ik vind hem in verval

Real Madrid is in mijn ogen tog wel beter dan Barca nu op dit moment. En dat omdat ze nu een sterke spitsen hebben Real heeft Higuain, Raul en Benzema en Barca heeft Henry,messi,eto'o.
Barca heeft opzich verdedigende middenvelders en daarmee bedoel ik Xavi en Innesta die de bal goed naar voren kunnen spelen.
Real heeft nu meer de aanvallende middenvelders en dat zijn Kaka en Ronaldo. en Ronaldo is de Messi van barca. en Kaka is als goeie speler gehaalt met zijn snelheid kan real snel overschakelen naar de aanval, laten niet over beginnen als Real Ribery haalt.
In de verdediging is het best wel goed, en ze hebben een goeie keeper.
Snap ook niet waarom de meeste mensen beginnen te zeuren als Real alle spelers koopt, idd ze willen wel veel spelers en hopelijk blijven ze van Ribery af, maar ze willen zterker worden, nog vind ik dat er niet met zoveel geld gespeeld zou moeten worden. maar Real heeft nu een team net als Barca eigenlijk.

Real Madrid heeft in mijn ogen maar 3 topspelers:
Ronaldo, Kaka en Cassillas. Vooral in vergelijking met de rest van de wereld:

Keepers:
Iker Casillas real Madrid
Gianluca Buffon Juventus
Edwin van der Sar Manchester United

Verdedigers:
John Terry Chelsea
Nemanja Vidic manchester United
Rio Ferdinand manchester United
Charles Puyol fc Barcelona
Patrice Evra manchester United
Ashley Cole chelsea
Daniel Alves fc Barcelona
Maicon internazionale

Middenvelders:
Xavi Hernandez fc Barcelona
Cesc Fabregas arsenal
Javier Mascherano Liverpool Fc
Mickael Essien chelsea
Steven Gerrard liverpool Fc
Káká real Madrid
Andres Iniesta fc Barcelona

Aanvallers:
Cristiano Ronaldo Real Madrid
Lionel Messi fc Barcelona
Fernando Torres Liverpool Fc
Zlatan Ibrahimovic Internazionale
Wayne Rooney manchester United
Franck Ribery bayern Munchen
Samuel Eto’o fc Barcelona

Barcelona: 6 spelers
Man Utd: 5 spelers
Madrid: 3 spelers

@ edgaros qua spelers is real beter maar qua voetbal zien we nog

@macheda
ik denk idd dat real op papier wel beter is dan barça, maar barça is een echt team en geen clubje dat bijelkaar gekocht is, en ik denk dat we dat ook gaan zien

sorry hoor maare ik vind Benzema niet de juiste persoon voor Real ik had meer een Tevez, of Shevsenko in Gedachte , want ik vind Bezema nog niet goed genoeg, voor Het Nieuwe real madrid , en trouwens het is bij Real madrid alleen maar Namen kopen, en dat it , de winst vertouwen ze op de Shirt Verkoop, Terwijl ze Het voetballen niet duidelijk genoeg naar voren breng, ze hebben immers een Topploeg, maar met de juite trainer kan het Team niet Stuk, maar dat is mijn mening, terwijl Barca geniet van de Koopdrift van Real, die het nog moet bewijzen wat Barca wel heeft gedaan met een aantal namen die niemand had gehoord zoals Yaya Toure, Pique, Dani Alves, en meer, terwijl Real misschien niet doorheeft dat de naam geen garantie geeft oip een goed einde,

Real moet zoiezo eerst van die ''troep'' af zoals:
Salgado
M Diarra
Heinze
Metzelder

dan moet je nog ff met alle respect raul en guti naar een leuk clubje in Qatar ofzo sturen waar ze nog wat kunnen verdienen.

dan heb je dit op de bank:
gago
snijder
van nistelrooy
parejo
v/d vaart
javi Garcia
dudek
garay
de la red(als die weer mag voetballen)

misschien 1 of 2 hier nog van verkopen of verhuren en van het geld dat ze dan allemaal bij elkaar hebben kunnen ze bv arbeloa of xabi alonso halen

Casillas
Sergio Ramos
Pepe
R. Albiol
marcelo
C.Ronaldo
KaKa
Robben/S
Lass/Gag
Hunt/hig
Benzema

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren