Suri_80
Algemeen
Vrienden (3)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 19 december 2006
  • Suri_80
  • 189 punten
  • Lid
  • Waarschuwing
  • 1.810
  • Onbekend
  • 3
Persoonlijke berichten
11 juni 2010 om 11:34
#1

Hee

Mooie ophelderende reactie in dat Arsenal stukje. Je hebt me weten te overtuigen in die discussie en vandaar het compliment. :) Arsenal heeft inderdaad een solide verdediging nodig zodat het middenveld en de aanval meer tot hun recht komen.

21 juni 2010 om 20:28
#2

Geen dank,

Die jongens zaten in mijn ogen ook verkeerd. Kuyt voegt als rechtsbuiten nauwelijks iets toe.

28 augustus 2010 om 19:47
#3

Jij doet nu precies hetzelfde en gaat generaliseren. Jammer, dat je je verlaagd tot hetzelfde niveau, als die Nederlanders. Alsof elke Hollander zo over jullie Marokkanen denkt. Het overgrote deel van de Nederlandse Blanke(!) bevolking staat heel positief tegenover de Marokkaanse gemeenschap en de Islam. Bij de verkiezingen hadden blanke vrouwen zelfs hoofddoeken opgedaan om Moslima''s te steunen in de hele discussie over het hoofddoekjes verbod. Maar net als er bij jullie een verrotte deel zit, die alleen maar negatief kan zijn, is dit bij de Nederlanders ook het geval.

Mooie reactie.

13 oktober 2010 om 23:09
#4

Hoewel we niet dezelfde mening delen over Heitinga waardeer ik de manier hoe jij de discussie aangaat. Zonder sneren uit te delen of what so ever in die trend. Je blijft bij je punt en beargumenteerd dat prima, ik wachtte op een gegeven moment tot ik weer dat blauwe briefje zag rechtsboven in

Complimenten daarvoor.
Groeten!

Aangepast op 13 oktober 2010 om 23:10 door Suurbier.

15 oktober 2010 om 11:53
#5

ee suri80

ik had gezien dat je me een compliment gaf voor een reactie van mij.
hoe zou ik dat ook kunnen doen aan iemand anders.
ik hoop dat je reageert en alvast bedankt.

Wondergoal.

12 december 2010 om 11:56
#7

Ewa Faka mi bong!

Hahaa je plaatst mooie reacties, we hadden al eerder discussies gevoerd over maatschappelijke problemen in Nederland. Meestal zijn dat topics wanneer Mehdi Carcela en spelers als Nacer Chadli nog aan het twijfelen zijn, voor hun keuze die ze voort zullen ze zetten als international van Belgie of Marokko.

14 december 2010 om 12:13
#8

You`,re welcome , )

Heb een beetje een hekel aan al dat gezeur na een verloren wedstrijd, het is altijd hetzelfde liedje. En als ze winnen tegen City met 3-0 worden ze de hemel ingeprezen. Ietwat gematigder mag van mij wel: p En dit team kan doorgroeien naar een geweldig team, daar ben ik van overtuigd. Maar ze zijn er nog niet, dat is ook zichtbaar.

Maar in tegenstelling tot andere jaren, hielden we united redelijk in bedwang vond ik. Ferguson is tactisch gewoon heel slim, dat hij zo laf speelt tegen Arsenal altijd, want het werkt altijd. Dat ze uiteindelijk een gelukkige goal nodig hebben bewijst voor mij dat Arsenal er dichter bij is al.

15 december 2010 om 08:38
#9

Ja dat Overeem heeft gewonnen doet natuurlijk pijn. Vooral toen hij vocht tegen het Peter Aerts was het helemaal pijnlijk om te zien. Genoot van deze vechter die in zijn jeugd ook actief deelnam aan taekwando.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zondag 20 juni
Real Madrid ziet in Pau Torres van Villarreal de ideale opvolger van Sergio Ramos. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren