Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benzema al 24 uur verwikkeld in bizarre woordenoorlog met Di Marzio

Laatste update:

Karim Benzema is bepaald niet blij met de geruchten over een transfer naar AC Milan. De aanvaller van Real Madrid en diens zaakwaarnemer zijn de afgelopen 24 uur verwikkeld in een woordenoorlog met Gianluca Di Marzio, die de geruchten de wereld in hielp. Het tweetal beticht de journalist van Sky Italia van leugens, maar Di Marzio blijft achter zijn berichtgeving staan.

Transfermarktexpert Di Marzio claimde vrijdag dat Benzema openstaat voor een transfer naar San Siro. Zijn zaakwaarnemers zouden deze week samen met tussenpersoon Ludovic Fattizzo hebben gesproken met trainer Gennaro Gattuso en directeur Massimiliano Mirabelli van Milan. Karim Djaziri, een van de zaakwaarnemers van Benzema, ontkrachtte het verhaal echter meteen: hij tweette drie lachende emoji's als reactie. Benzema ging achter zijn zaakwaarnemer staan. De spits schreef op Instagram Stories: 'Di Marzio, jij bent degene die straks een nieuwe baan moet zoeken. Leugenaar.'



Di Marzio beet echter van zich af. "Hij (de zaakwaarnemer, red.) kan zoveel lachen als hij wil, maar hij lacht niet meer als de speler straks van zaakwaarnemer verandert", voorspelde de journalist. "Hij zal ook niet lachen als hij erachter komt dat Benzema andere tussenpersonen met Milan liet spreken. Benzema heeft zelf met Gattuso gesproken. Ik lach er niet om; ik vertel alleen wat ik heb geverifieerd."

Vervolgens publiceerde Di Marzio een directe quote van Fattizzo, de tussenpersoon die dus bij een gesprek met Milan zou zijn geweest. "Het klopt: ik heb samen met Benzema's zaakwaarnemers gesproken met bestuurders van Milan. Maar ik kan er verder niets over zeggen." Zaakwaarnemer Djaziri sloeg weer terug: hij noemde Di Marzio op Twitter een clown en suggereerde dat de journalist verhalen verzint omdat hij uit is op sensatie.

Alfredo Pedullà, een journalist die claimt dat Milan alleen interesse heeft in Álvaro Morata, mengde zich vervolgens in de ruzie, Hij bedankte Benzema voor diens 'assist', doelend op het feit dat Benzema de transfer naar Milaan ontkende. Tot slot sneerde Benzema zaterdag op Instagram Stories weer naar Di Marzio. "De leugen wordt doorgezet. Leugenaar. Stop ermee, jongens."

Denk je dat Karim Benzema naar AC Milan gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Di Marzio is geen rouljournalistje, die pent niks neer op zijn website wanneer het niet geverifieerd is. Hij krijgt van mij het voordeel van de twijfel, zeker omdar Benz en die zaakwaarnemer kinderachtig reageren en Di Marzio enkel duidelijke taal spreekt. Maar hoezo 1 van de zaakwaarnemers van Benzema? Heeft die man er meerdere dan? Wist niet dat zoiets mogelijk was?

21 juli 2018 om 20:53

Heilig is hij ook niet. Deze expert heeft het vaak goed maar ook vaak zat iets aangegeven waar geen waarheid in zit. Vooral het afgelopen jaar.

21 juli 2018 om 20:58

Als hij iets aangeeft en het gaat uiteindelijk niet door, betekent dat niet dat hij gelogen heeft natuurlijk. Als deze man iets op zijn site zet is dat omdat er bepaalde bronnen gecontroleerd zijn, anders komt het er niet op.

21 juli 2018 om 21:52

Lekkere makkelijke reactie zeg, heeft het vaak goed maar ook vaak fout, zo kun je over iedereen wel wat zeggen, geef dan voorbeelden waar hij had fout had dan kunnen we erover discusseren.

21 juli 2018 om 22:18

Één zaakwaarnemer voor de voetbalzaken en één voor de afpersingszaken.

21 juli 2018 om 22:54

Hahah😑. Wat ben jij grappig.

Benzema komt laatste tijd zo fucked op over. Voetballers negeren zulke geruchten meestal toch?

21 juli 2018 om 23:59

Hoe bedoel je hoe hij over komt? Hij heeft dit toch altijd al in zich gehad?

Di Marzio zit er tegenwoordiig wel vaker naast. In de situatie waarin zowel Benzema als AC Milan zich bevinden lijkt mij dit ook een onwaarschijke transfer, je gaat van de momenteel sterkste club waar je net een CL hebt gewonnen naar een club die zich in onrustig vaarwater bevind en geen europees voetbal speelt. Het zou natuurlijk wel een geweldige aanwinst zijn voor Milan, eigenlijk heeft Milan vorig seizoen een supergoed elftal weten neer te zetten met als belangrijke uitzondering de spitspositie waardoor ze afgelopen seizoen onnodig veel punten hebben laten liggen.

21 juli 2018 om 21:41

Club speelt wel europa league en met een Amerikaanse bank is het onrustig vaarwater van Mr Li weg. Geldproblemen zijn er niet meer maar er gaat ook niet met geld gesmeten worden. Wordt gerund zoals je verwacht van een bank, met rust en lange termijn visie.

Ramon Diaz: kleine rectificatie, AC Milan heeft via het CAS Europees voetbal afgedwongen.
Wellicht s het tevens zo, maar ik speculeer nu, dat Benzema aan ziet komen dat hij zijn basisplaats komend seizoen kwijt zal raken.
Ook afgelopen seizoen was zijn plaats in het team al niet meer vanzelfsprekend.
AC Milan blijft, ondanks dat het de laatste jaren door vooral Juventus is overvleugeld, een mooie club om na Real Madrid voor uit te komen.
En ook metde centjes zal het daar voor Benzema best goed komen.

Benzema? Nee die heeft Milan niet nodig. Een afmaker zou fijn zijn

Dat vod ik ook al raar meerdere zaakwaarnemers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren