Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekritiseerde Eriksen geeft Pochettino wat lucht

Laatste update:

Christian Eriksen werd bij zijn laatste twee competitiewedstrijden halverwege naar de kant gehaald en kreeg te maken met de nodige kritiek. Zondagmiddag snoerde de middenvelder van Tottenham Hotspur de monden van de critici: in de uitwedstrijd tegen Hull City schoot hij eerst een vrije trap op de paal, waarna Harry Kane de gelijkmaker binnen kon schieten, en kort voor het verstrijken van de reguliere speeltijd nam hij ook de winnende goal voor zijn rekening (1-2).

/

Dankzij de overwinning heeft Mauricio Pochettino weer wat lucht. De coach van Tottenham staat door de slechte prestaties van zijn ploeg onder druk en voelde een volgende bui alweer hangen, toen Hull zondag al na acht minuten spelen op voorsprong kwam. Voormalig Tottenham-middenvelder Jake Livermore opende namens de thuisploeg de score, met een fraaie uithaal vanuit de tweede lijn. Tottenham moest hierdoor in de achtervolging, maar door geklungel van Hugo Lloris kwam Hull bijna op 2-0. Lloris maakte zijn fout even later goed met een redding op een inzet van Robbie Brady.

Eriksen stond hierna op en kwam een kwartier voor rust dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot werd van richting veranderd en ging net naast. Een voorzet van de voormalig Ajacied werd kort voor rust net gemist door Erik Lamela, waardoor Hull met een voorsprong ging rusten. Kort na rust kwam de thuisploeg echter met tien man te staan, wegens een directe rode kaart voor Gaston Ramirez. Hij kreeg het aan de stok met Jan Vertonghen en maakte een trappende beweging, waarna de Belg met enig gevoel voor theater naar de grond ging. Ramirez moest de douche opzoeken.

Tien minuten hierna kwam Tottenham op gelijke hoogte: een geweldige vrije trap van Eriksen belandde op de paal, waarna Kane de rebound binnenwerkte. Hull werd vervolgens onder druk gezet en Tottenham kreeg kans na kans, maar Roberto Soldado (ongelooflijke misser), Kane (kopbal net naast) en Erik Lamela (schot over het doel van Allan McGregor) wisten niet te scoren. Het leek hierdoor bij 1-1 te blijven, maar kort voor tijd schoot Eriksen toch nog de winnende treffer in de verre hoek. Voor de middenvelder betekende het zijn vierde doelpunt van dit seizoen.

Christian Eriksen hoort bij een grotere club te zitten

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dramatisch, als die rode kaart er niet was gevallen en Hull de kansen hadden afgemaakt in de 1e helft had Hull gewoon de 3 punten gepakt. Maar ik ben wel blij met de 3 punten, want anders zat mijn club wel erg in de hoerenzooi.. XD

23 november 2014 om 21:39

Als maar als is niet gebeurt

Ach als we zo struikelend en kruipend de aansluiting met boven kunnen houden kan Poch in de winter een bezem door de selectie halen. Weer 3 puntjes in de pocket Audere Est Facere Coys

23 november 2014 om 19:09

Wat betekent coys?

23 november 2014 om 19:12

COYS betekent : Come On You Spurs

23 november 2014 om 21:34

Hij moet ze eerst leren dat ze de bal moeten rond spelen

Gewoon terug gaan naar ajax speel je tenminste wel champions leaugue

Eriksen is precies op zijn plaats bij een club als de spurs en hoort helemaal niet bij een grotere club te zitten. Hij mag zich eerst nog bij een subtopper bewijzen want veel heeft hij nog niet laten zien in Engeland. Pas na een constant seizoen bij tottenham mag hij denken aan een volgende stap.

23 november 2014 om 19:12

Eriksen verbloemd heel dat elftal van de spurs. Enigste die loopacties maakt en wat probeert te doen. Hij krijgt veel kritiek, maar als je echt een wedstrijdje meepikt zie je dat hij beter kan dan dit.

23 november 2014 om 19:20

Dat is dacht toch ook de voornaamste reden voor kritiek? Dat hij juist wel beter is dan de rest maar het niet laat zien

23 november 2014 om 19:20

Ja echt hoor. Als Eriksen even slecht speelt, hoor je alleen maar gezeik op hem. Maar hij doet elke wedstrijd wel iets tenminste. Dan heb je van die lullo's zoals Vertonghen die denkt dat hij te goed is voor de Spurs en bij Real Madrid al in de basis zou staan, ga toch weg.

Eriksen is by far de beste speler van de Spurs en ze zouden heel blij met hem moeten zijn, je hoort hem nooit zeuren ook

23 november 2014 om 19:28

@shmurda: Vond hem zijn debuutseizoen anders heel goed. Was direct speler v/d maand en speler van het jaar bij Tottenham. Wat we ook niet moeten vergeten is dat hij nog maar 22 is. Niemand die het raar had gevonden als hij nog bij Ajax zat, toch wordt al van hem verwacht het elftal (incl. Nationale elftal) te dragen.

Soldado raakt ook nog geen knikker, hè? 30 miljoen was het? Weggegooid geld. Kane en Eriksen zijn wel spelers die de top kunnen halen, de rest kan ik me niet voorstellen.

23 november 2014 om 19:28

Soldado scoort niet, maar is in de combinatie wel van toegevoegde waarde. Hij kreeg vandaag een enorme kans, maar helaas werd deze gemist. Desalniettemin heb ik het gevoel dat hij nog wel het gevoel dat hij van toegevoegde waarde gaat worden. Vooral in de combinatie van Kane.

Gezien jouw reactie op zowel Kane als Eriksen heb ik de neiging om te denken dat jouw mening puur is gebaseerd van scorebordjournalistiek.

Wederom een dramatisch optreden. De uitslag geeft een totale verkeerde weergave van de wedstrijd, want voor de rode kaart was Hull City vele malen sterker en gevaarlijker. Het was eerder een wonder dat het máár 1-0 bleef. Ook na de rode kaart (misschien krijgt Vertonghen er wel een award voor) waren de enige grote kansen die van Kane en Saldado. Dat Hull zo laat de 1-2 tegen krijgt is zuur en onverdiend, want ze bleven erg gedisciplineerd spelen.

Overigens had Livermore wél zijn tweede gele kaart moeten krijgen.

Eriksen redt de dag, maar je ziet dat het niet loopt bij Tottenham.

Off: Eriksen heeft haar bijgekregen? In zijn ajax tijd was hij duidelijk kalend.

23 november 2014 om 19:56

Klopt. Hij werd indd al op jonge leeftijd een beetje kaal, nu heeft hij inderdaad meer haar.

23 november 2014 om 20:57

hij heeft een haar restoratie ondergaan.

Geweldig voor eriksen! Dit had hij wel ff nodig. Gaat een geweldige toekomst tegemoet, hoop dat er voor hem nog een mooie club na spurs komt. Denk dat hij nog hoger kan.

23 november 2014 om 19:55

Hij gaat zeker nog een hoger niveau halen. Klasse speler

23 november 2014 om 21:15

Eiksen speelde echt heel slecht. Ook anderen, dus niet perse tegen Eriksen. Laatste kwartier, en dat kwam duidelijk door zijn vrije trap.. daar werd hij plots enthousiast van, en ging hij beter spelen. Goede goal trouwens.. maar veel soeps was het niet.

Wat een misselijk mannetje blijft die Vertonghen toch en daarmee de onverdiende zege van Spurs ingeleid want Hull was beter. Konden ze wel gebruiken een overwinning trouwens en ook voor het eerst weer de Eriksen van een tijdje terug gezien, speelde prima.

Die jongen is gewoon te goed voor een club als Tottenham. Als hij nog 1 jaar (als absolute sterspeler) bij Ajax was gebleven, had hij nu waarschijnlijk bij een topclub gespeeld. Hij doet niet onder voor een Rakitic ofzo.

23 november 2014 om 21:54

Ik kan met honderd procent zekerheid zeggen dat jij niet naar de wedstrijden van Spurs kijkt, en dan die van vandaag in het bijzonder. Hij speelde vandaag 80 minuten lang slecht en de laatste tien kwam hij pas een klein beetje op dreef. Spurs is goede plaats voor de pas 22 jaar oude Eriksen en hij kan over twee/drie jaar wel een stap hogerop doen. Maar hij is echt niet beter dan Rakitic.

23 november 2014 om 23:11

Ik weet dat hij niet altijd de uitblinker is, maar dat ligt ook aan zijn medespelers, het falende team en de tactiek. Hij speelt vaak hangend vanaf links terwijl het een echte middenvelder is. In een topteam draait hij zo mee.

Hij heeft alles, de techniek, het loopvermogen, versnelling, trap. Mist hoogstens een beetje duelkracht.

Ben het niet eens met de Poll, laat Eriksen eerst maar eens laten zien dat hij Tottenham een seizoen kan dragen want zo geweldig heeft hij niet gepresteerd. Zeer wisselvallig zelfs. Hij zit op dit moment gewoon aan zijn niveau. Sommige hier hemelen hem te veel op.

24 november 2014 om 18:57

Ik geef het verpesten van het talent van spelers zoals Lamela, Vertonghen en Eriksen niet de schuld van hunzelf, maar word geholpen door het constant wisselen van de trainers wacht en druk van achter de trainer.

Pochetinni heeft echt geen 100% zeggenschap over de opstelling heb ik het idee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren