Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Been laait discussie op: ‘Hij is minimaal gelijkwaardig aan Bart Verbruggen’

Laatste update:

Mario Been vindt dat Justin Bijlow nog niet afgeschreven mag worden als eerste doelman op het EK, zo laat hij weten bij ESPN. De afgelopen interlands kregen Mark Flekken en Bart Verbruggen de kans zich te laten aan bondscoach Ronald Koeman. Bijlow ontbrak vanwege een kuitblessure en zag daarmee zijn kansen als eerste keeper op het EK verkleinen.

Verbruggen liet in de wedstrijd tegen Duitsland (2-1 nederlaag) een uitstekende indruk achter, maar volgens Been is de keeperskwestie nog niet beslist. “Ik vind Bijlow minimaal gelijkwaardig aan Verbruggen en daarom is het heel belangrijk hoe hij terugkomt uit deze blessure”, aldus Been.

Bijlow raakte aan het begin van dit jaar in de uitwedstrijd tegen AZ geblesseerd aan zijn kuit en verliet toen zichtbaar geëmotioneerd het veld. Die blessure houdt de achtvoudig international nu nog steeds aan de kant.

“Bijlow is nu niet fit, maar behoort nog wel degelijk tot deze keeperskwestie. Dan hebben we het over Flekken, Verbruggen en ik vind dat Bijlow daar nog steeds wel bij hoort. Alleen weet ik niet hoe fit hij is en of hij nog voldoende wedstrijden gaat keepen bij Feyenoord om nog een indruk te maken op Koeman.”

Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Duitsland hintte Koeman wel nog nadrukkelijk op de fitheid die van belang zal zijn in het bepalen van zijn EK-selectie. Dat zou goed nieuws kunnen betekenen voor Bijlow, als hij tegen die tijd weer onder de lat verschijnt bij Feyenoord.

Richting het EK lijken Flekken, die tegen Schotland (4-0 zege) onder de lat stond, en Verbruggen zeker van een plek in de selectie van Koeman. Voor Bijlow lijkt het een race tegen de klok te worden. Marco Bizot (Stade Brest) was tijdens de afgelopen interlands derde keeper bij het Nederlands elftal.

Het Nederlands elftal speelt in aanloop naar het EK nog twee oefeninterlands. Op 6 juni wordt er gespeeld tegen Canada, waarna op 10 juni IJsland de tegenstander zal zijn. Uiterlijk 7 juni zal de EK-selectie bekend worden gemaakt. Het ligt dus in de lijn der verwachting dat de EK-selectie voorafgaand aan deze wedstrijden al bekend is. Op 16 juni speelt Oranje de eerste groepswedstrijd op het EK tegen Polen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat mij betreft is bijlow wel afgeschreven, is gewoon een onzekere factor door alle blessures en als je niet duidelijk heel veel beter bent, hoor je er niet in

28 maart 2024 om 15:01

Je zal wel veel reacties uit Rotterdamse hoek krijgen, maar ben het volledig eens.

Los van kwaliteit, stel dat op de eerste dag van het ek een mus over zijn vinger heen schijt, dan heb je de rest van het toernooi zenuwen omdat je maar 2 keepers hebt.

28 maart 2024 om 15:10

Met die logica hadden we Robben ook nooit moeten oproepen, want als hij geblesseerd raakte had je nog maar 2 rechtsbuitens.

Bijlow is er naar verwachting volgende week weer bij. Dan heeft hij nog 8 wedstrijden te gaan om zijn vorm te bewijzen. Als hij in vorm is, gaat hij gewoon mee. Dan zullen ze op het trainingskamp uitvechten wie er eerste keeper is tijdens het toernooi.

28 maart 2024 om 15:26

Robben was dan ook echt van wereldklasse en in zijn prime misschien wel een top 5 speler van de wereld. Bijlow is een prima doelman, maar ook al 8 jaar een "talent". Hij speelt nog steeds bij feyenoord, gewoon een goede keeper voor de ed waar je helaas niet kan op bouwen. Verbruggen is jonger en heeft itt bijlow, WEL de potentie om de top te halen

28 maart 2024 om 15:27

@fiorenoord, volgens mij Kieftenbeld het precies goed. Robben was duidelijk beter dan al zijn concurrenten, hoorde in zijn hoogtij dagen bij de beste voetballers van de wereld. Voor Bijlow geldt dat niet, dan neem je dus een risico om hem mee te nemen.

28 maart 2024 om 15:28

Met het verschil dat Robben absolute wereldklasse was en onvervangbaar daar waar Bijlow zijn afwezigheid niet per se een verschil maakt met de andere keepers... Hij zal, met name in jullie ogen, (iets) beter zijn maar zit niet op zo'n afstand dat je dat risico wil lopen...

28 maart 2024 om 15:30

8 wedstrijden zou heel knap zijn als hij dat volhoudt. Hij mist al jaren een kwart of meer van de competitiewedstrijden

28 maart 2024 om 15:35

fiorenoord
robben was dan ook 3 klassen beter als de geen die voor dezelfde postitie in aanmerking zouden komen. bij Bijlow en van bruggen is dat verschil niet zo groot.

28 maart 2024 om 15:36

Hoe graag half VZ ook anders ziet: Bijlow gaat als hij fit is mee naar het EK. Of hij daar eerste keeper is, is een tweede. Dat hij meegaat staat vast, het verschil met keeper 4-10 is namelijk enorm groot. Dan denk je aan de categorie Cilissen, Gorter en Bizot.

Verder gaat het op een eindtoernooi gewoon om wie er op dat moment fit en het beste in vorm is. Dat gaan ze straks op de training uitvechten, en het zou me niet verbazen als Bijlow aan het langste eind trekt.

28 maart 2024 om 15:40

Ik heb het dan ook over zn prime. Iniesta en xavi waren natuurlijk geweldig. Maar robben op zn best is 1 vd beste buitenspelers die ik actief heb zien spelen. Ik kan best wel wat middenvelders opnoemen die bij xavi etc in de buurt komen qua impact op het middenveld. Bij robben is het toch wat moeilijker

28 maart 2024 om 15:47

Daarbij, ziet "half vz" ook wel dat bijlow een prima keeper is en mits fit, terecht meegaat naar het ek. Maar diezelfde helft aan vz'ers vindt ook dat bijlow door feyenoorders schromelijk overschat wordt. Bijlow heeft zich bv echt niet meer bewezen dan Flekken, en ook verbruggen doet het vooralsnog uitstekend op jonge leeftijd.

28 maart 2024 om 15:59

@real

Lees de berichten hier er maar eens op na. De tendens is dat 'het nooit meer wat gaat worden' en hij 'nooit meer geselecteerd moet worden'.

Verder zijn Flekken en Verbruggen prima keepers, maar om nu te zeggen dat ze duidelijk meer bewezen hebben dan Bijlow?

Flekken is nu voor het derde jaar eerste keeper op het hoogste niveau en dat was bij een Duitse subtopper en een Engelse degradatiekandidaat. In Engeland wisselt hij goede wedstrijden af met matige wedstrijden.

Verbruggen is vooral erg jong, maar zeker nog niet onbetwist. Die jongen heeft dit seizoen zonder blessures minder minuten gespeeld dan Bijlow.

28 maart 2024 om 16:39

@fionoord

Ten eerste is Robben qua kwaliteit niet met Bijlow te vergelijken.

En ten tweede en nog belangrijker:

Voor Bijlow heb je 2 wissels. Voor Robben zaten er nog 11 op de bank!

28 maart 2024 om 16:45

Dat nooit meer geselecteerd worden gaat er vooral om dat je gewoon nooit lang op bijlow kan bouwen en je in dat geval beter een andere keeper voor langere tijd de kans kan geven. Dat is niet perse op de kwaliteiten van bijlow berust. Het is gewoon een keeper die elk seizoen wel een paar maanden in de lappenmand zit. Het NL elftal heeft gewoon niet zoveel aan bijlow, het is namelijk ook niet alsof hij van zo'n hoog niveau is dat je mits fit helemaal niet om hem heen kan. Ik vind ook dat het NL elftal hun tijd beter kan steken in verbruggen

28 maart 2024 om 16:52

@florenoord

Van mij mag Bijlow best mee naar het WK. Alleen als ik Feyenoord was zou ik proberen Bijlow te verkopen en voor Wellenreuther gaan. Welllenreuther doet het goed en bij Bijlow is het altijd meer weer afwachten welke blessure hij nu weer op gaat lopen. Hij lijkt lichamelijk niet gemaakt voor topvoetbal.

28 maart 2024 om 16:59

@shenkie volgens mij mogen ze altijd een nieuwe keeper op roepen (dat was bij het vorige EK in ieder geval wel het geval) dus het blessure argument gaat niet helemaal op.

Los van de discussie of Bijlow de beste is zou ik hem dus altijd mee nemen omdat je hem toch nog kan vervangen.

28 maart 2024 om 17:21

@fiorenoord - Da's een slechte vergelijking. Robben was astronomisch veel beter dan z'n concurrenten en tevens bepalend voor Oranje. Bijlow is dat natuurlijk niet. Geen slechte keeper overigens hoor, maar niet per se beter dan Flekken of Verbruggen.

28 maart 2024 om 18:31

Moet zeggen dat ik Robben geen goed voorbeeld vind. Die was ruim beter dan zijn concurrenten en kon wedstrijden alleen beslissen.Men overdrijft de kwaliteiten van Verbruggen en Flekken ten opzichte van Bijlow, maar het ligt dichtbij elkaar en er moeten keuzes gemaakt worden Gezien de blessure gevoeligheid van Bijlow zou ik nu voor Verbruggen gaan. Ik zie echter nog wel kansen als 3e keeper en Koeman gaf zelfs aan dat hij er misschien 4 mee zou nemen (je mag er 1 wisselen bij een blessure) dan zit Bijlow er wel bij denk ik

28 maart 2024 om 15:20

Mario moet eens leren om zijn clubvoorkeur niet mee te nemen in zijn analyses.

Zowel Verbruggen als Flekken hebben het goed gedaan. Bijlow is niet aantoonbaar/ aanwijsbaar beter dan deze twee, sterker nog (maar dat is eigen mening) ik vind beiden echt beter dan Bijlow. Nooit de Bijlow hype gesnapt. Je kunt niet op hem bouwen want om de haverklap gebleseeerd. Ik zou er zelfs over twijfelen om hem helemaal mee te nemen, want zie hem niet als derde keeper fungeren (beetje het geval zoals Cillessen).

28 maart 2024 om 15:27

Waar komt die laatste opmerking vandaan? Vanuit je onderbuik?

Bijlow was toch ook gewoon als derde keeper mee naar Qatar, zonder enig probleem?

28 maart 2024 om 15:30



Op het toernooi hoeft hij maar een wedstrijd of 5 fit te zijn dat lukt hem meestal wel hoor.

We gaan het beleven. Als hij terug is en blijft fit zal die meegaan en zal er idd op trainingskamp uitmaken wie eerste keeper wordt.
Ik vind dat Verbrugge een meer dan prima pot keepte tegen Duitsland dus zou ook op basis van die pot een prima keuze zijn

De vergelijking met cillissen is interecht. Zit totaal andere kop op en Bijlow zit niet echt in de positie om basis te eisen .

28 maart 2024 om 15:31

@ Florenoord:
Komt niet uit onderbuik. Meerdere keren gelezen dat hij lastig is als hij geen eerste man is. Dat kan aangedikt zijn, maar ik zou het risico niet nemen

28 maart 2024 om 15:35

"dat staat geschreven"

28 maart 2024 om 15:40

@vedet

Duidelijk, je onderbuik dus. Anders had je nu wel met een bron gekomen in plaats van 'meerdere keren gelezen'.

Triestig dit.

28 maart 2024 om 18:27

Ik blijf het mooi vinden hoeveel onzin er verteld wordt op het moment dat men een voorkeur heeft. Prima, zeg gewoon "ik vind die beter want blablabla", maar verzin er geen onzin bij. Hieronder Silverfront al die oppert dat een bepaalde bal bij Bijlow erin gegaan zou zijn en nu Vedet ook al. Bijlow is nog nooit tweede keeper geweest, er is dus nog nooit iets naar buiten gekomen dat hij lastig is als hij dat niet is. @vedet, kom dan ook met bronnen als het geen onderbuikgevoel is en je het al meermaals gelezen hebt. Nou ik wacht af

28 maart 2024 om 16:04

Terecht, bovendien is Verbruggen beter dan Bijlow. Dus we zijn er snel uit.

28 maart 2024 om 16:51

Op basis waarvan die stelligheid? Ik kan mij vinden in het verhaal van Kieftenbeld behalve dat die is afgeschreven. Maar stellen dat die beter is ben ik benieuwd op basis van wat?

28 maart 2024 om 17:05

Ik snap dat Flekken en Verbruggen de voorkeur zouden krijgen, door de fitheid van Bijlow.Maar overdreven om zo stellig te zeggen dat Verbruggen beter is. Het is zeker een talent, maar vooralsnog lukt het hem niet om zijn trainer te overtuigen 1e keeper te zijn. Bovendien zag hij er bij die eerste goal van de Duitsers en ook de tegengoal in de vorige interlands ook niet geweldig uit. Zo duidelijk is hij dus helemaal niet beter, wel zou ik hem voor nu laten staan

28 maart 2024 om 17:28

Je gaat serieus de keeper de schuld geven bij die waanzinnige goal van Mittelstã¤dt? Alleen Neuer of Courtois had eventueel die bal gehouden. Kom op zeg die ging snoeihard via de lat in het doel.

28 maart 2024 om 17:38

@modric, pik vooral dat stuk eruit.. ...ga eens op de rest in dan? Ik vond het overigens een goede goal, maar hij was niet zover in de hoek en van vrij ver af. Toch zou ik niet de keeper de schuld geven van zon bal, maar er waren vrij veel mensen in live meepraten en X die vonden dat hij meer had kunnen doen. Ik citeer " Ben ik de enige die het zwak vond gekeept? Hij leek laat van de grond te komen." Dan ziet hij er dus niet geweldig uit blijkbaar, maar psv18 doet nu alsof Verbruggen zich ruimschoots bewezen heeft en ruim beter is dan Bijlow. Ik Verbruggen overigens wel laten staan nu

28 maart 2024 om 19:38

Was het voor de rest met je eens hoor. Dus snap niet waarom je zo gepikeerd reageert omdat ik alleen dat stukje eruit haal waar ik het niet mee eens ben. Dat schot was naar mijn mening gewoon goed ingeschoten. Heel weinig keepers die daar wat aan konden doen. Of je moet verwachtingen hebben dat het Courtois of Neuer is. Maar dat zijn heel weinig keeper inclusief Verbruggen.

28 maart 2024 om 22:20

@modric, zet er dan ook bij dat je het met de rest eens bent
Maar denk dat je gelijk hebt, dat dat schot geen goed voorbeeld was

28 maart 2024 om 23:22

Bijlow zonder blessures had makkelijk gekund in oranje de aankomende 10 jaar. Maar precies wat je zegt sluit ik me bij aan. Je hebt geen zekerheid met een blessure gevoelige speler. Als ie topfit is meenemen zo niet spaar jezelf de moeite en neem een andere keeper mee.

Aldus Mario Been. We luisteren toch ook niet als Sjaal Swart zegt dat we Gorter mee moeten nemen? Bijlow is in principe hartstikke goed, maar zo onbetrouwbaar als de pest als het aankomt op betrouwbaarheid. Dan liever een doelman met wedstrijdritme die in het toernooi kan groeien dan een doelman waarbij je bij elke aanvaring vreest dat het einde verhaal is.

28 maart 2024 om 15:21

Klopt.
Stel dat je Bijlow mee zou nemen naar het EK en hij stapt verkeerd zijn bed uit met als gevolg dat ie weer eens gebroken teen heeft oid.
Hoe sneu het ook is voor die jongen, maar helaas wel realiteit.

28 maart 2024 om 15:27

zo onbetrouwbaar als de pest als het om betrouwbaarheid gaat. Gelukkig kan hij ballen tegen houden als de beste als het om ballen tegen houden gaat.

28 maart 2024 om 16:41

Als de beste gaat mij dan ook wel weer wat te ver hoor eerlijk gezegd.
Verbruggen of Flekken kunnen makkelijk onder de lat staan zonder dat we Bijlow nou echt een gemis zullen vinden. En dan Bizot als 3e doelman meenemen is ook helemaal niks mis mee.

28 maart 2024 om 23:23

Precies maar dit gaat om blessure gevoeligheid, en dat is een fundament om op te bouwen. Bijlow heeft die fundament niet dus waarom zou dan kiezen voor iemand die ballen tegenhoud maar altijd geblesseerd is, daardoor amper speelt

Mario Been moet zijn Feyenoordbril afzetten en accepteren dat het met Bijlow niks meer gaat worden. Ik zie liever een keeper bij Oranje op goal staan waar we de komende jaren op kunnen bouwen en niet eentje waarvan je moet hopen dat hij niet opnieuw afhaakt met een blessure

28 maart 2024 om 14:55

Wij van wc-eend, adviseren wc-eend.

Ze zijn zeker wel gelijkwaardig, maar in potentie schat ik Bart veel hoger in.
Zeker met al die blessures van Bijlow kun je niet op hem bouwen. Zonde, want het is gewoon een hele goede keeper.

Bijlow had nog veel verder kunnen staan indien hij niet zo blessuregevoelig zou zijn.,

Gelijkwaardig of niet, als je vastigheid wil, dan is Bjlow niet de juiste keuze. Zit er al sinds 2021 bij en heeft er slechts 8 interlands op zitten. En zijn laatste interland dateert ook alweer van een jaar geleden. Ter vergelijking, Verbruggen heeft er al 5 op zijn naam staan en is er sinds Oktober pas bijgekomen.

"bijlow raakte aan het begin van dit jaar in de uitwedstrijd tegen AZ geblesseerd aan zijn kuit en verliet toen zichtbaar geã«motioneerd het veld. Die blessure houdt de achtvoudig international nu nog steeds aan de kant."

Dit is ook weer zo'n heerlijk voorbeeld van een gekleurd beeld creã«ren als journalist. "Aan het begin van dit jaar" klinkt als een eeuwigheid geleden. "Nu nog steeds" bevestigt dit beeld nogmaals.

In werkelijkheid was het aan het begin van vorige maand. Technisch gezien klopt het wat hij zegt, maar hier wordt bewust gekozen om de werkelijkheid aan te dikken.

28 maart 2024 om 15:26



In werkelijkheid heeft Bijlow nog nooit meer dan 25 compeittiewedstrijden per seizoen gekeept en is inmiddels 25 en komt net aan de 100 competitiewedstrijden van zijn club. Hij is zo vaak geblesseerd dat het bijna nog gek is dat hij nogsteeds bij Feyenoord als eerste man gezien wordt

28 maart 2024 om 15:42

@vedet

Komisch, want Verbruggen heeft ook nog nooit meer dan 25 competitiewedstrijden in een seizoen gespeeld.
Sterker nog: Bijlow heeft dit seizoen 30 minuten meer gespeeld dan Verbruggen, zelfs terwijl hij zo vaak geblesseerd was.

28 maart 2024 om 15:40

Net zoals vele feyenoorders zijn kwaliteiten al jaren aan het aan dikken zijn.

Je moet de schuld niet bij een ander zoeken het is gewoon aan Bijlow om te laten zien dat hij er bij hoort, maar dat hoort ie niet. Man het niveau niet aan.

28 maart 2024 om 15:47

Bijlow kan het niveau overduidelijk wel aan, vandaar dat hij mits fit altijd bij Oranje zit.

28 maart 2024 om 15:56

Sommige journalisten zijn daar vaak wel naar op zoek, maar ik vind dat je hier toch wel een beetje overdrijft. Zoals je zegt, klopt het technisch gewoon allemaal wat hij zegt. De uitwedstrijd tegen AZ was ook begin van het jaar (1e week Feb) en 'nu nog steeds' wordt dan ook vooral gebruikt om aan te duiden dat hij op moment van schrijven nog aan de kant staat.

Overigens eens met de andere heren. Ik zie enkel Feyenoord supporters op dit forum zeggen dat hij er absoluut bij hoort mits fit, of zelfs dat hij in de basis hoort. Die bal die Verbruggen pakte op dat schot van Musiala in de korte hoek had Bijlow misschien wel aangeraakt maar niet gestopt.

28 maart 2024 om 17:17

@Silverfront. "Die bal die Verbruggen pakte op dat schot van Musiala in de korte hoek had Bijlow misschien wel aangeraakt maar niet gestopt." Haha, het orakel weet wat er gebeurd zou zijn als Bijlow gekeept zou hebben. Prima als je andere keepers de voorkeur geeft, maar ga geen onzin verkondigen.

28 maart 2024 om 16:55

@florenoord,

aan het eind van de maand begin vorige maand zeggen is ook mooi gekleurd. Begin volgende week ligt hij er al weer 2 maanden uit. Alweer !!

28 maart 2024 om 17:09

Ik begrijp wat je zegt, het wordt inderdaad aangedikt, daar staat tegenover dat je de blessure geschiedenis van Bijlow ook niet meer kan bagatelliseren. Het is helaas iets wat tot nu toe als een rode draad door zijn carrière loopt. Als hij fit is tikt hij een heel behoorlijk niveau aan, alleen de enorme potentie die hem een paar jaar geleden werd toegedicht is er door al die blessures nog niet echt uitgekomen (die potentie zit nu meer bij Verbruggen maar die mag het inderdaad eerst ook eens over een langere periode laten zien, en moet de vaste eerste keeper worden bij zijn club, voordat hij echt de nummer 1 is in Oranje). Ik ben het ook deels met Been eens, mits fit hoort Bijlow zeker bij de beste 3 te zitten en zou hem sowieso meenemen (als hij fit is). Keepers mag je door blessures ook tijdens het toernooi nog vervangen (dat was de vorige keer in ieder geval wel zo), dus het blessure argument gaat in mij ogen niet helemaal op.

Wellenreuter is hem ook voorbij gestreefd

28 maart 2024 om 15:08

Op welk vlak precies? Als Bijlow over 2 weken weer fit is, gaat Timon weer banken.

28 maart 2024 om 15:26

Op het vlak fitheid

28 maart 2024 om 16:29

Betrouwbaarheid

28 maart 2024 om 16:42

Hoe weet je dit? Ik als Feyenoord fan weet dat nog niet zo zeker hoor. Echt fair naar Timon zou ik dit ook niet vinden. De laatste onmogelijke redding van Bijlow kan ik me ook niet herinneren…

28 maart 2024 om 16:49

Hij pakte in de wedstrijd tegen AZ volgens mij nog een onmogelijke bal die Hanco anders in eigen doel zou hebben gewerkt. Sowieso met zn voet van dichtbij een schot van De Wit van dichtbij met een knappe redding.

Kappen man. Verbruggen en Flekken verdienen het om de keuze te worden, niet nog meer twijfel brengen met een keeper die jarenlang blessure na blessure meemaakt. Heel zuur. Het lijk een goede keeper te zijn en misschien dat zonder de blessures hij al een topkeeper zou zijn, maar de andere gozers spelen in de PL en hebben het gewoon goed gedaan. Je moet ergens zekerheid inbouwen, je kan niet nog een keeper in die strijd zetten als je daar gewoon niet op kan vertrouwen.

Bijlow is niet eens de beste keeper van Feyenoord laat staan van Oranje, wel heel erg jammer van de blessures hopelijk was dit de laatste.

28 maart 2024 om 15:12

Bijlow is veruit de beste keeper van Feyenoord. Wellenreuther doet het prima, maar je ziet duidelijk dat hij een stuk minder is dan Bijlow. Slot heeft ook al meerdere malen aangegeven wie er eerste keeper is en blijft.

28 maart 2024 om 17:14

Zelfs al zou Bijlow niet de beste keeper zijn van Feyenoord dan kan hij nog steeds de beste keeper van oranje zijn. Onzinnig om het op die manier te brengen

Als Bijlow nooit kwakkelde met zijn fitheid ben ik het er mee eens, maar hij kwakkelt altijd met blessures. Je kan er gewoon niet op bouwen bij Oranje. Verbruggen keepte uitstekend, is jong en is fit. Gewoon eerste keeper tot nader order.

28 maart 2024 om 15:51

Eens, op een gegeven moment is het ook prettig als je centrale verdedigers en keeper aan elkaar gewend zijn, dus moet je een keeper opstellen die betrouwbaar is. Denk dat erg onderschat wordt hoe belangrijk onderlinge communicatie is en dat je daarvoor echt met elkaar moet trainen en spelen. Dat laat ook maar weer zien dat het beste team niet per se uit de beste spelers hoeft te bestaan (als je al vindt dat Bijlow beter is dan Verbruggen en Flekken, wat hij naar mijn idee nooit bewezen heeft). Het team moet gewoon als één geheel communiceren en opereren.

28 maart 2024 om 17:07

Desondanks moet Bijlow natuurlijk wel gewoon mee als hij fit is. Hoort gewoon bij de beste 3 keepers.

Of je hem in de basis moet zetten is dan weer een andere discussie.

28 maart 2024 om 17:39

Ja, ik zou hem zeker wel meenemen als ie fit is.

Ik zou als 3e man een wat oudere keeper meenemen die Verbruggen en Flekken goed kan ondersteunen. Zijn toch allebei jongens met weinig ervaring op dit niveau en de kans dat de derde man erin moet is erg klein.

Cillessen, Krul. Die weten wat het is om een groot toernooi te spelen. Pak daarvan degene die het best in de groep past,een goede uitwerking op de andere 2 keepers heeft en accepteert dat ie derde man is en blijft.

28 maart 2024 om 15:29

Denk ook dat Bijlow niet echt een derde keeper zal zijn. Echter Cillessen is vaker onruststoker gebleken en Krul heeft al een keer gepast om als derde keeper mee te gaan (sterker nog ik weet geeneens of hij nog op niveau keept).
Dan kom je toch weer uit bij mannen als Noppert, Bizot, etc...het loopt niet over. Je zult maar net tijdens het toernooi de derde keeper nodig hebben ..

28 maart 2024 om 17:26

Cillessen en Krul zijn gewoon een gesloten boek. Kom op zeg Krul die reservekeeper is bij Luton Town. Waarom zou je die oproepen. En toen die mocht keepen tegen City in de FA Cup was die schrikbarend slecht. Liet de ene houdbare bal naar de andere door. Cillessen doet het leuk bij NEC maar dat is voor het eerst in jaren weer. Ook wordt die volgende maand 35 jaar. Daarnaast is volgens de media dat Cillessen een aardige onruststoker. Dus daar heb je niet veel aan. Gaat gewoon tussen Bijlow of Bizot.

Bijlow is van glas en niet beter dan Verbruggen die een winnaarstype is. Geen tijd voor discussie maar kiezen voor Verbruggen

Bijlow is een goede keeper maar je an er simple weg niet op vertrouwen.(op fitheid dan he )
En daar kan die jongen niks aan doen maar ,je neemt een te groote gok als je hem mee neemt als keeper.

Leuk dat Mario voor "onze" Justin een lans breekt maar basis Oranje kan gewoon niet meer na het optreden van Verbruggen. De een zijn dood is de ander zijn brood, jammer voor Justin, geen man overboord bij Oranje. Is Bijlow fit dan gewoon reserve.

Als Bijlow fit is moet hij zeker mee naar de EK, beter 3goeie keepers meenemen naar de ek.
Van mij mag Vanbruggen eerste keeper worden voor het Nederlands elftal

De reacties zijn voorspelbaar van alle kanten. Een hoop mensen die vanwege een andere clubvoorkeur Bijlow vooral graag niet zien. Hem waarschijnlijk ook niet vaak zien spelen. De opmerkingen dat Bijlow bepaalde reddingen niet zou maken of ballen niet zou hebben is echt gelul van de bovenste plank. Pak bij beide keepers hun beste momenten (die had Verbruggen in deze wedstrijd) en je hebt keepers waarvan je denkt dat ze bovengemiddeld zijn. Tragisch dieptepunt is dat zelfs winnaarsmentaliteit een argument is om iemand niet op te roepen. Vanzelfsprekend volgen de reacties van de andere kant. Feyenoordsupporters pakken immers alle wedstrijden van Bijlow mee en daarin heeft hij een hoop puike potten staan keepen. Ook dit seizoen nog. Zeker in het spel dat Arne Slot wil spelen is hij met de bal aan de voet, heersend in de 16 bij hoge ballen en in de 1 op 1 gewoon erg goed. Behalve bij 1 schot tegen NEC. Aan de kop wist ik al precies wat Mario ging zeggen en ook dat is clubvoorkeur. Iets wat overigens weinigen analisten vreemd is. Ze pakken toch vaak de wedstrijden van hun club mee. Dat geeft een andere bril, maar ook meer referentiemateriaal. Ikzelf vond dat Verbruggen een goeie pot keepte en laat zien te strijden voor de positie van eerste doelman. Verder zie ik niet veel van Verbruggen om eerlijk te zijn (en dat doen de meeste niet). Feit is dat wanneer hij structureel fit is en over het algemeen betrouwbaar keept, dat hij daarmee een streep voor kan hebben bij de bondscoach. Daar had Been meer nadruk op kunnen leggen. Dat hij 1 van de 3 gaat zijn lijkt mij wel vaststaan.

Been heeft gewoon gelijk,maar ik denk dat Verbruggen toch de voorkeur krijgt omdat ie minder vaak geblesseerd is. Verder vind ik Bijlow meevoetballend beter dan Verbruggen en verder gelijkwaardig

Door de broosheid van Bijlow vind ik ook dat je het niet kan maken tov Verbruggen. Bijlow is er niet dan mag je Bijlow is er wel dan mag je niet. Ook omdat het kwaliteitsverschil gering is.

Bijlow is gewoon afgeschreven hoor als eerste keeper voor het EK. Veel te vaak geblesseerd en had dit jaar ook niet een hoog niveau gehaald. Die Wellenreuther bijvoorbeeld is veel overtuigender dit seizoen. Maar ja het grootste minpunt bij Bijlow is gewoon zijn blessuregevoeligheid. Daar kan je gewoon niet op bouwen. En hij heeft al een paar interlandperiodes voor het EK gemist. Gaat duidelijk tussen Verbruggen of Flekken en ik denk dat Koeman voor die eerstgenoemde gaat kiezen.

Bijlow heeft de strijd verloren. Prima als derde keeper, maar Verbruggen lijkt me de duidelijke nummer 1.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren